A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Scullyx nagyon jónak tűnik a kocsi. Milyen súlyú? És milyen márkájú?
Eszti! Mamacka -ha jól emlékszem- azt írta, hogy csecsemőgondozás lesz. Én nagyon szeretnék menni, mert még egyszer sem voltam. Kíváncsi vagyok a szülőszobákra és a tornára is benéznék. Meglátom, hogy hogy állok a vizsgákkal. Holnap lesz kettő és szombaton! is egy. Brrr... Kép szorítsatok nekem!
Nyf Kép

Melitta

Kép
nyf

Eszti! Csak hébe-hóba kenem! Van egy méregdrága kencém: ARTISTRY

Katicuka! Ejnye-bejnye! Még korai lenne szülni! Szerintem a párod simán megihatja azt a sört! Kép

KépKép
nicika

Scullyx! Nagyon jó dolgokat vettetek! A rucik is aranyosak és a kocsi is tetszik! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nagyon szépek ezek a poci képek.

Képzeljétek, elkezdtem csíkosodni. Kép És érdekes módon a hasam egyik fele, illetve ugyanazon az oldalon a lágyék környéke... Kép Annyira nyom a baba, hogy érzem is. Kép

Kezdek pánikolni: már mindenkinek van kocsija, nekem meg még ötletem sincs. De talán ma délután...

Mariann
34+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Katicuska, szurkolok nektek, hogy apa nyugodtan sörözhessen. Kép
Nicika! Én ma egyáltalán nem tudom megnyitni a táblát és nem tudok semmit a fejleményekről. Hiányzik még valami adatom?

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok lanyok!

A 2004. oszivol vagyok.
Van egy avent bimbokremem, szerintem tobb van benne mint a fele.
Szivesen odaadnam valakinek, mert 2006. 07. lejar a szavatossaga. Meg a doboza is megvan.

Ha erdekel valakit ingyen irjatok a farkast@pr.hu cimre.

En 9 honapig hasznaltam es nagyon szuper volt.

2 ora alatt ami a ket szoptatas kozott volt teljesen regeneralta a repedt bimboimat es nem kell lemosni szoptatas elott.
Kép
Magi
Vendég

Scullyx!!Helyes dolgokat vettetek a kis lurkónakKép

Közben jutnak eszembe a dolgok,amiket kihagytam:
Nancsika, grat., hogy megkaptátok a hiteltKép

Eszti, csudaszép a kádKép
Én nem hiszem, hogy veszek már ilyet,a két másik lurkó is megfürdött hagoymányosban, meg Olivéré még meg is van.
Pedig tök praktikusKép

Katicuska, szerintem nyugodtan igya mag azt a sört!!
Kép
Az én uram az ilyennel nem szokott fogalkozni, sőt, amikor Olivérrel szülni indultam, még nyugodtan meg is borotválkozott(hajnali 3 órakorKép )

Anitának akartam még gratulálni a vizsgáhozKép
meg a 7,5 kilóhozKép

Ildi
vas

Szaisztok!

Scully!
Nagyon szép dolgokat vetteket! Kép Lassan ti is készen lesztek a kengyelével. Kép

Angi!
Én is képet szerettem volna kérni a bölcsőről. Kép De Eszti gyorsabb volt. Kép

Nancsi!
Tök jó, hogy ennyi mindent sikerült megvennetek. Kép A költözésből a vásárlás rész a legjobb. Kép

Cory! Édes a Zsoma. Kép Tényleg, ő még veletek alszik?

Katicuska!
Szeintem nyugtasd meg apát, hogy még kb 2 hónapja van a fiának kibújni és inkább addig igya meg a sörét, amíg erre lesz ideje. Kép

KÉRDÉS: Milyen lázmérőt ajánlotok? (egyszer már kérdeztem, de mindenki elsiklott felette)

Puszi
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Na itt vagyok, de úgy kavarognak a fejemben az olvasottak (egy hét termése, hát nem semmi).
Üdv az újaknak. Gyarapodunk, gyarapodunk... ami a súlyokat és pocakokat is illeti! Kép
Csak úgy irigykedem sokatokra, akik már vásárolgatnak. Én most már kezdek pánikolni, hogy sehol nem tartunk. Kint meg akartunk venni egy csomó mindnent, de semmit nem találtunk, ami olcsóbb lenne... Kép Vagy nem fogtuk ki, vagy igaz a mondás, miszerint, ott sincs kolbászból a kerítés. Kép
Nagyon nagyot pihentünk, jó volt kint, mert itthon nem annyira megy a henyélés, fekvés, mindig eszembe jut valami tennivaló... Kép Pedig továbbra is szurkál a hasam alja, ma megyek doki bácsihoz, remélem nincs baj a méhszájammal. Kép

Valaki kérdezte, hogy ki lakik Zuglóban. Mi igen, Róna utca, Gyarmat utca sarok.

Gratula Boriéknak, gyönyörűek a lányok! És milyen szép súllyal születtek, ahhoz képest, hogy ikrek.

Vikó! A krumplidiéta azt jelenti, hogy csak krumplit lehet enni egész nap? Só nélkül, főve/sütve hájában? Csak mert velem is elszaladt egy kicsit a ló, az osztrákok csupa csülök káposztával és hasonló finomságokat tálaltak, és mivel fél panzió volt, menüvel nagyon nem lehetett válogatni... Kép

Irigykedem, hogy ennyien jártok előadásra, itt az Uzsokiban nem sok mindent tartanak, néha azon gondolkodom, honnan tudom mit kell majd csinálnom? Szerintetek van értelme eljárni más kórház előadásaira? Én főleg a szüléssel kapcsolatban érzem magam tudatlannak, levegővétel, stb... Ti hogy vagytok ezzel?

Én pont kint éreztem, hogy befordult a babónk, és azóta nem is érzek olyan nagy forgolódást, csak ahogy kidugja a kis seggét és eldeformálja az egész hasam... Kép Imádjuk! Szerintetek lehet ilyen korán már?

Na egyelőre ennyit, próbálom összeszedni magam és a gondolataimat.
Mindenkinek szép napot!

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nyf! A tábla frissített változata feltöltés alatt van, ezért nem tudod megnyitni! Picit várjál! Aztán próbáld újra! Mindjárt befejeződik a feltöltés!

KépKép
nicika

Eszter, nekünk fülhőmérőnk van, és nagyon bevált.
Leventénél még hagyományos higynyosat használtunk popsiba, hát szörnyű volt, ez meg 3 mp alatt megméri.
De most van valami új, homlokmérő is.Azt nem ismerem.

Bartika, nekem is már befordult, és nekem is eldeformálja a hasam, ahogy a seggét, hátát nyomja ki oldalt.
Nem korai a befordulás ilyenkor, csak sajnos megvan rá az esély, hogy visszafordulKép
A krumplidiéta meg vizesedésre jó.Te vizesedsz??
mert annak vízhajtó hatása vanKép

Ildikó
vas

Vok! Én sima digitális babalázmérőt vettem, aminek a lényege hogy 1 perc alatt megadja az eredményt! 800ft volt!

Barti! Mire érted hogy lehet-e ilyen korán már? A befordulásra? Csak mert az lehet, de még simán visszafordulhat. Viszont azt mondják hogy a babák könnyebben fordulnak fejvégű fekvésbe, mint abból valamelyik másik helyzetbe! Kép

KépKép
nicika

Nicika! Köszönöm, akkor majd később megnézem. És majd küldök neked képet is magunkról.
Bartika! Gyere szerdánként előadásra az Istvánba. Kép

Melitta

Kép
nyf

Eszter, én a higanyos hőmérőre esküszöm, a digi nem annyira pontos, ebben a régi jobb. Dokik is ezt mondják. Viszont gyorsabb a digi. Kép De a higanyos is 1-2 perc után felkúszik, utána már nem nagyon mozog. Szóval azt sem kell 10 percig bent tartani.
Vendég

NYF, a babaápolásra mindenképp akarok menni, remélem a párom is el tud megint jönni. Kíváncsi vagyok, hogy miket mondanak. Kép
Sok sikert a vizsgákhoz!
Vendég

Sziasztok Kép
Titati, Eszti Kép
Nem jöttetek tornára Kép Titati érted még aggódott is a tanár Kép

Csema Kép
Nem panaszkodom a pocakméretet illetően, nem is akarok hatalmasat. Meg vagyok békélve a mostani méretekkel Kép

Bartika Kép
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a síelés, bár gondolom te csak a pihenést aktivitzáltad Kép
A pocakod szépen gömbölyödik Kép

Scully Kép
Nagyon klasszak a ruhák és a kocsi is Kép
Örülök, hogy szimpi a szülésznőd is Kép

Nicika Kép
Szép nagy már a pocakod Kép Hová növeszted még?
Hihetelen, hogy még nincs rajta csík, én még ilyet nem is láttam Kép

Alina Kép
Tegnap nem is mondtam,hogymennyire irigyellek a pihizés miatt, rám is rámférne Kép

Voltunk uh-n Kép
Minden rendben van Kép A baba fejvégű fekvésben van és ép minden testrésze Kép A magzatvíz mennyisége átlagos. Jó életjelenségek Kép
De az már most tuti, hogy nem lesz egy apróság Kép
BDP: 80 mm, HC: 285 mm, AC: 257 mm, Fl: 58 mm

Annácska 29+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vas! Én a homloklázmérőről azt hallottam hogy pontatlan. Csak arra jó hogy megmutassa ha láza van a picinek, viszont hogy mennyi a láz az nem igazán megbízható!

Eszti! Én azért azt mondom hogy 1 perc is jobb mint 2! A baba meg majd össze-vissza mocorog! Nem fogsz bírni a higanyossal! Megaztán a higanyosnál igazából minimum 5 perc kell a pontos értékhez!

KépKép
nicika

Na, hülye vagyok.Nem higanyos volt Leventének, hanem digitális.
Most meg fülhőmérő van.
Így a pontos.
vas

BartikaKép
De jó, hogy ujra itt vagy! Szép a te pocid is!Kép
Mariann Kép
Mi sem vettünk, még babakocsit, s nem is fogok csak ha Szófi megszületett! Részben anyagi ok miatt, részben azt tényleg nem lehet kép alapján rendelni, ki kell próbálni, és hát Nálam fontos, hogy csomagtartóba beférjen! Még a babaülést kéne kiszorítani a családi költségvetésből!
Scully Kép
Tényleg szuper a kocsitok, engem az ABC desingre emlékeztet. A babarucik is édesek!
KaticuskaKép
Az én párom ugyan nem foglalkozna azzal, hogy megigya-e, ezért nem is maradt meg, pedig Nálunk állandó készűltség van!
Kivasaltam, de pénteken hoz apu még 2 zsák ruhát, akkor megy a párom a pakolóért, pelenkákért, ágyneműért, szóval még mindíg van mit mosni, vasalni!
szép napot!

KépKép
csema

Kösz, NiciKép
Ezért mondtam, hogy nem ismerem, nem is láttam még, csak hallottam rólaKép
De nem is akarok újat, a fülhőmérő nekünk most beváltKép

Annácska , grat. a jó eredményekhezKép
vas

Na Anna akkor tényleg szép súlyú és méretű kiskrapekre számíthatsz! Az én babámnak csak fél cm-rel nagyobb a buksija mint a tiednek!

Elérhető a tábla!

KépKép
nicika

Eszti Kép
Nekünk is volt annó higanyos, de azt gyakorlatilag csak szélhajtásra használtuk Kép
A fülhőmérő viszont tényleg csak egy pillanat Kép

Annácska 29+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Eszti Kép
Nekünk is volt annó higanyos, de azt gyakorlatilag csak szélhajtásra használtuk Kép
A fülhőmérő viszont tényleg csak egy pillanat Kép

Annácska 29+0

annácska

Nici!
Igen, a befordulásra kérdeztem, hogy nem-e korai. Azt amúgy a doki meg tudja állapítani, ha így van UH nélkül is?
Annácska, köszönöm a bókot! Kép Jól esik!
Nyf, (hogyan szólíthatlak?), hánytól van az előadás? Ez az amiről Nancsika írt? 6 előadás? Van értelme menni annak is aki nem ott szül?

Vas Ildi! Nem vizesedem én hál'Istennek, csak valami diétát keresek, mert elkeserít, hogy kint felugrott rám egy hét alatt másfél kiló... a megengedett heti fél kg helyett!

Eszti! Te még kenegeted magad mandula-rózsafaolajjal? Én már isten tudja hanyadik üvegnél tartok és nagyon hatásosnak bizonyul, mert se csík, se viszketés... és nagyon jól alszom tőle... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

VokKép
Én most fülhőmérőt szeretnék venni, de van itthon hagyományos is
Annácska gratula az uhu-hoz! sejtettem valahogy hogy azért nem akarsz hatlmas pocit! Kép
Különben nagyon szép formájú a tiéd!

KépKép
csema

Eszti:
igen megyünk Kép Azt hiszem szopi és babaellátás lesz a téma...de talán Mamacka jobban tudja..én nagyon szétszórt voltam aznap.
Köszi...himlő ügyben kivárunk. Lelkiállapot sokkal jobb... Kép

Annácska:
Kissé későn keltem és nagyon rohannom kellett volna, így kihaygtam...remélem megnyugtattad a tanárt Kép Szerdán ott leszek... Te is?
titati

Barti: ha nem a vizesedés miatt keresel diétát, akkor ne csináld a sómenteset, felesleges kínlódás lenne.

indianyo

Sziasztok!

Nagyon sokat írtok, szinte lehetetlen lépést tartanom veletek. Azért nagyjából képben vagyok, de írni már végképp nincs erőm. Nem nagyon tudok már hosszú ideig a gép előtt ülni.
Üdv. az újaknak, tök jó, hogy még most is csatlakoznak hozzánk.
És grat. a hatalmas pocakokhoz, a beszerzett rucikhoz, kádakhoz, az elkezdődött NST-khez, új lakásokhoz.
Hőmérő: nekünk vagy már évek óta egy dig. fülhőmérőnk, de nem használjuk, mert kb. 1 fokkal kevesebbet mutat, mint a valós érték. És mindezt új kora óta. Azt meg nem tudom, hogy valahova el lehet-e vinni csináltatni.
Lenne egy kérdésem. Ez a csuklás dolog nálatok hogy megy? Mármint a babócák a pocakban nálatok mennyit csuklanak? Az én törpéim szerintem minden nap gyakorolják, ez nem sok?
Egyébként minden rendben nálunk, zárt méhszáj, keményedések hébe-hóba, de szedek rá mindenfélét. Szerdán megyek legközelebb UH-ra, majd akkor írok pontos méreteket. Csak azt sajnálom, hogy nálunk nem szokták mondani a súlyt. Pedig annyira kiváncsi lennék én is, főleg mivel valószínűleg előbb jönnek. Jó lenne tudni, hol tartunk.
Hétvégén kezdődik nálunk a szobaátalakítás. Eddig dolgozó-vendégszobaként funkcionált a helység, mostantól átalakul majd gyerekszobává. Már alig várom!
Jó babavárást mindenkinek! Diétát pedig csak amennyi feltétlenül szükséges!

Andi
30+0

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Én is vagy a fülesre vagy egy hajlékony digitálisra gondoltam. Kép Most már akkor csak azt kell megnézni, hogy melyik milyen minőségű... Ezeknél az elekrtomos kütyüknél mindig lassan döntök, hogy tuti jót vegyek. Mondjuk eddig mind bejött. Kép Akkor van újabb cél, amit kereshetek. Kép A higanyosat meg megtartom vészhelyzetre. Kép

Anna! Szép nagy a fiad! Kép Hogy állsz az alvással?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="119911"> Sziasztok!
Nici, Bartika,
szépek a pocakok!
Bartika,
milyen volt a telelés? Elmúlt a keményedés?
Eszti, Vok,
majd csinálok képet. Csak még nincs teljesen összerakva.
Annácska,
szupi, hogy jó irányban van a kisfiad, aki már nem is annyira picuri. Egy fiú azért nem lehet gyenguska! Kép
Mariann, Csema,
hogy vagytok ma? Jóslók?
Vok,
nekünk is digitális van, de az az egyszerű 900 forintos.
Katicuska,
ez a sörözés nálunk is bejátszik már hetek óta. De nálatok azért még korai lenne, így igya csak meg apa! Egyébként tegnap is mondta Feri elalvás előtt, hogy szóljak majd, ha szülünk. Kép
De semmi jel nincsen.
Vas,
szuper egy szülésznőd van! Kép

Tena: felhívott egy barátnőm, aki szeptemberben szült és azt mondta neki keskeny volt a Tena és nem ragad rendesen, ezért ő gyógyászati segédeszközök boltban vett betétet. Az olyan, mint, amit a kórházban adnak.

Na megyek, mert jönnek a kolléganőim látogatóba.
Puszi.
Angi (38+)</font>
angi79

Bartika
Szia! Látom jót tett a pihi! Kép

Mi két kórházba is járunk előadásra mert a férjem csak az egyikre tud jönni, a másik meg a saját kórházé!
Nyugodtan nézz el máshova!

Mi ma voltunk cukor terhelésen de roszul irattam fel az időt(no meg nem is volt bátorságom bepofátlankodni a sorba, hogy nekem már letelt az óra...), elbénáztam fél hetet mondtam háromnegyed helyett így nyolcvan percet írt az üvegcsére és azt lehet nem fogadják el... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika! Szerintem UH nélkül a doki nem tudja megállapítani a baba fekvését! Esetleg a szívhang alapján tud tippelni hogy fej vagy medencevégű!

Zsandi! Az én babám van hogy napjában többször is csuklik! Szerintem ez teljesen normális!

KépKép
nicika

Angi! Köszi a pocakbókot! Szerencsére elmúlt a keményedés, csak a nyilalgatás maradt, de talán tényleg csak a méhszájamon ül a kiscsaj... Kép
Érdekelne, hogy a végén melyik ágyneműt is vettétek meg a Brendonban? Csak huzatot vettetek, ugye?

Mamacka! Te is jársz az Istvános előadásra? Valaki írja meg, hogy hol és hánykor! Talán nem lesz gáz a 80 perc miatt, nekem is elcsúszott másfél órára, és nem volt belőle probléma...

Indianyó! Hát lehet, hogy egyszerűbb lenne a Norbis, de olyan nehéz azon gondolkodni, hogy mit főzzek megint... Kép

NA megyek kiteregetek. Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nem látom az előző hozzászólásomat. Na mégegyszer:

Nyf
ABC Design a babakocsi, összecsukható, kb. 17kg, de inkább autósoknak való, nem éppen egy villamosraszállós darabKép

Katicuska
Írok majd mailt a szülőszobáról!

Vettünk még egy Römer Baby Safe Plus autósülést is, ez most a legbiztonságosabb, megnyert minden tesztet.

Scullyx
33+0

KépKép
KépKép
scullyx

Ti se látjátok a hozzászólásomat vagy csak én nem? Mert ha ti se akkor megírom újraKép

Zsu
32+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Ma már nekem is elveszett egy egész hozzászólásom! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Angi, köszi, jól vagyok ma, nincsenek jóslók és nem is keményedek. És a vérnyomim is tűrhető. Reménykedek, hogy szerdától nem lesz megint kórház.

A nőgyógyász hagyományos vizsgálattal (UH nélkül is) meg tudja állapítani a baba fekvését ebben a terhességi korban, ahol mi vagyunk.

Csema: a babakocsit én is mindenképpen ki szeretném próbálni, nem merek netről rendelni. A hordozót már kinéztük, majd apa megveszi a baba születése után. Kép

Hőmérő: passz. A szüleimnek van elektromos, de soha nem annyit mutat, mint a higanyos, hanem kevesebbet. De lehet, hogy csak azért, mert egy nagyon gagyi fajta.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

AngiKép
Én is jól vagyok ma! kop....kop..., mert inkább este és éjjel szokott így görcsölgetni!
A digitális hőmérőről annyi Nekem még nem sikerűlt olyat vennem, ami használható lett volna, ezért gondoltam most kipróbálnám a fülhőmérőt.
Drukkojatok, hogy a vizelet tenyésztés eredménye jó legyen, ne legyen benne Streptococcus!
Nálam se tuti a babanettKép
egy hozzászólást 5 percig küld

KépKép
csema

Na mind1 végülis csak annyit írtam, hogy megvolt mindkettőnk szülinapja, enyim is, a páromé isKép Kaptunk egy szg-asztalt, egy ágyneműgarnitúrát, 4 bögrét, meg két kispárnátKép
Jó buli volt....

Meg akartam szólni hogy nemigen leszek mostanában, mert 23-án kezdődik a vizsgaidőszakom, és el kellett kezdenem tanulni...Kép

Puszka

Zsu
32+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu Kép
Jó tanulást, nyugis felkészülési időszakot, majd gyere!

KépKép
csema

Sziasztok!

Annácska,
tegnap éjjel azon gondolkodtam, hogy pontosan honnan is kezdődik a 3. trimeszter? Mi betöltöttük a 26. hetet. Az már közelít, nem? Kép Hogy számolják ezt?
Gratula az UH eredményekhez! A "mi" fejünk most 63 mm. Kép

Adriana,
akkor tényleg praktikus az ágy így együtt a pelenkázóval. És főleg, hogy elhúzható az ajtó! Nem foglal nagy helyet. Mi is átalakítható ágyat szeretnénk, mert erre akkor most beruházunk és nem lesz gond pár évig ágy kérdéssel kapcsolatban. Kép

Eszter,
húúú, az a 20. hét tényleg korainak tűnik, de ha akkor találtad meg a legmegfelelőbbet, akkor hajrá! Én is azért nézegetek most körül, mert tudom, hogy nem tudok azonnal választani. Ahol ma voltunk, ott nem voltak nagy eresztések. Valószínű marad Sopron, ott láttunk árban és nekem tetszőben megfelelőt.

Titati,
én még nem tapasztaltam, mert ugye első babás vagyok, de a Tenáról azt hallottam, hogy jó, mert még a legnagyobb éjszakai eü. betétek sem tuti, hogy felfogják normálisan azt a vérmennyiséget, ami majd akkor lesz. De mondom, ezt csak hallottak alapján állíthatom! Kép

Bartika,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, először meglepődtem, hogy te is síeltél volna, de aztán gondolom, hogy te passzívan pihentél! Az se semmi! Kép És szépen nő a pocakod!
Nekem most, míg bent voltam a kórházban, a 26. héten fordult be. Egy szerdai UH-on még medencevégű volt, a péntekin meg már koponyavégű. Most én is azon parázok, nehogy meggondolja magát a Csaj! Kép

Scullyx,
nagyon jó a babakocsi, tök jó, hogy van rajt az a fényvisszaverő csík! És édesek a ruhák!! Kép

Katicuska,
igya csak párod azt a sört! Nálunk ritka, hogy bent marad, bent felejtődik a hűtőben! Persze nem én iszom meg! Kép

Nyf,
szorítunk a vizsgákhoz! Kép

Nici,
hol vetted azt a lázmérőt 800,- Ft-ért?? Kép

nadine81

Nadin! A lázmérőt a buszvégnél a sarki boltban vettem! Ahol mondtam hogy az olcsó pelus is van! Apróságokat érdemes ott megvásárolni mert olcsóbbak mint másutt!

KépKép
nicika

Nici,
köszi! Basszus annyi mindent mondtál már, hogy ott vetted, én meg még egyszer sem néztem be oda! De ami késik, nem múlik! Kép

nadine81

No, eltűnt az előbbi pár sorom...
Szóval:

Nici,
köszönöm a tippet! Már sok mindent mondtál, hogy ott vetted, én meg még egyszer sem néztem be oda! De előbb vagy utóbb úgyis betérek és sok mindent veszek! Kép

nadine81

Na most meg ott van!! Szép, mondhatom... Mondjuk elég hülyén néz ki az oldal teteje is. Olyan nem normális... Kép

nadine81

Na, már megint haldoklik a babanetünk.... Sebaj. Kép
Majd egyszer csak működni afog megint. Kép

Zsuzsófi! Párna ügyben. Uncsi tesómék februárban mennek csak Szegedre. Kép Ha szeretnéd, le tudom még most is küldeni postán. Kép el vannak havazva a meló miatt és így a januári látogatást áttették februárra. (Kb feb 19) Sajnálom!
Vizsgákhoz megy a drukk! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

SziasztokKép

Babanet megint kritikán alul teljesítKép IRtam egy kisregényt, de sehol se lelem, igy nézzétek el, de már nincs erőm ujra irkálni...
Nagyon klasszak a beszerzett rucik és babakocsik, ügyik vagytok.

Hogy milyet és hol fogom megvenni a mi babaautónkat még halvány lila fogalmam sincs, de egyszer csak sikerül majd, legalábbis remélemKépKépKép

Hőmérőben nekem terhmofocusos van, ami eddig nagyon bejött, kb két másodperc alatt megméri a testhőmérsékletet, az a jó benne hoy nem kell hogy hozzáérjen a bőrhöz. Az ára viszont most már elég huzos lett, mert ahol anno vettem ott kevesebb mint a felébe került mint ahol alapból hirdették (9 ezerért vettem és a hirdetés s neten 21+áfa volt). Szerintem a fülhőmérők is nagyon jók, meg most van olyan hogy csak végig huzod a manó homlokán és akkor is megmondja a hőmérsékletet, nem azok az elszineződő homlokmérők amik régen voltak és csak arra jók hogy lázas vagy sem.

AnnácskaKép
Jösz holnap? Nem tettél még fel képet a babakocsiról .

Nah megyek mert apa lassan itthon és végre lemegyünk körbenézni a Savoyába egy kicsit, mert már kezdek bedepizni az itthonléttől...

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

EszterKép Sajnos most nincs pénzem, nem tudok neked postára küldeni, így kénytelen leszek kivárni a februártKép Ez van, ezt kell szeretniKép

Zsu
32+0 Már csak 8 hét.....

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="119911"> Bartika,
ágyneműt vettünk csak, tehát huzatot 2 félét, amit lehet cserélni a paplanon illetve majd egyszer a párnán.
Csema, Mariann,
örülök, hogy minden oké.

Most mentek el a kolléganőim. Olyan aranyosak voltak, kaptunk egy rágókát, előkét és kanalat, villát.
Sikerült elérnem a dokim aszisztensét. Bejelentkeztem holnap délutánra hozzá, hogy levegye a kenetet és megnézzük ismét Lidit.</font>
angi79

Negatív a vizeletem! hurrá!!!!!!! Kép Kép Kép Kép
Miknek nem örül az ember lánya!!!

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?