A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Duddu!Kép

Hanyadikán lesz az inszemed? Kaptál valami stimulálót, vagy a peteérésed rendben van?Kép

Köszi, hogy hiányoltatok, jöttem volna, de lehetetlen volt...Kép

Kati
Vendég

Dudu
Nem teljesen értem de nálam és Boginál még zebra van de a többieknél akik még nem tudják a nemét úgy teszed ki a kislurkót, hogy amit szeretnének?

Ja tényleg mikor lesz a nagy nap?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dudu
Nem teljesen értem de nálam és Boginál még zebra van de a többieknél akik még nem tudják a nemét úgy teszed ki a kislurkót, hogy amit szeretnének?

Ja tényleg mikor lesz a nagy nap?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kitűztük az esküvőnk időpontját!!!!!!!!!!
Olyan bolog vagyok Kép
Május 27 a születésnapom
(legalább nem felejti el a házassági évfordulónkat Kép Kép)
mátra

Na mi van lányok mindenki eltűnt? Hol vagytok? Beszéltem a párommal és úgy döntöttünk, hogy valószínű elmegyünk ma egy másik dokihoz magánrendelésre. az én dokimnak meg majd kimagyarázom hogy miért mentem máshoz, már a 7 hétben vagyok igazán elkelne már egy vizsgálat nem? Mennyire biztos a kézi vizsgálat ilyenkor, én jobban szeretném ha csak Uh-val nézne meg. szerintetek jól döntöttem?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! nem kell majd túlmagyaráznod a dokidna, hogy miért mentél máshoz, ha nincs egy hónapig nem húzhatod addig, mindenképpen menj el dokihoz!

kancellárka

Dina! nem kell majd túlmagyaráznod a dokidna, hogy miért mentél máshoz, ha nincs egy hónapig nem húzhatod addig, mindenképpen menj el dokihoz!

kancellárka

Mátra!

Még egy esküvősünk van, de jó! A május nagyon szép hónap!

Dina!

Szerintem nagyon jól teszed, hogy elmész egy másik dokihoz UH-ra. Így legalább megnyugszol. Ilyenkor már kézi vizsgálattal is kimutatható a terhesség, bár nekem csak 10 hetesen volt az első kézi vizsgálat. Majd írd meg, mi volt, és kérjél KÉPET!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra
Nagyon nagyon gratulálok neked (nektek) az esküvőhöz, és remélem, hogy már ott nem csak a meghívottak lesznek jelen, hanem egy kis életkezdemény is a szíved alatt. szívből gratulálok. KépKépKép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dbogica!Kép

Tiszta szívemből gratulálok Nektek!Kép
Boldog és problémamentes pocakosodást kívánok Neked!Kép

Évi79!Kép

Szép esküvőt kívánok Nektek és vigyázz magyatokra!Kép

Norwell!Kép

Én is így voltam amikor megmozdult és utána nem éreztem egy darabig. Szerintem ez teljesen normális,ne aggódj!Kép

Mi tegnap voltunk a párommal felderítő köruton és megállapítottuk hogy minden nagyon drága,azt sem tudjuk hol mit kéne megvenni a babának.

Kismamik Ti Pesten hol vásároltatok?

Sysy
sysy77

Mátra!Kép

Szívből gratulálok Nektek is az esküvőhöz!Kép

Sysy
sysy77

Csatlakozom Évi79-hez, biztos vagyok benne, hogy most már tudja az utat a pici és azt is tudja hogy nyugodt, biztos hátterű családba fog érkezni.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Bogi!Kép
Nagy-nagy gratula! Minden jót kívánok!Kép

Dido!
Ha gondolod, akkor beleírom, de nekem eddig csak 25 U/l érzékenységűt sikerült vennem. Vagy másképp gondolod?

Wish!
Boldog születésnapot kívánok neked.Kép
Nagyon régen jelentkeztél már, de remélem olvasol minket. Mi a helyzet?

Dinadin!
Az én anyósom is ilyen. KépDe én már nem járok hozzá, mert ha nem akar velünk foglalkozni, akkor én sem foglalkozom vele. Mondjuk engem meg a rokonaimat többször is megsértette, így végleg szakítottam vele. Persze a párom még lejár hozzájuk, és megbeszéltük, hogy én nem szólok bele az ő kapcsolatába, mert nem tartanám etikusnak, csak engem hagyjon békén. Mondjuk azóta sem keresett.

Évi79!Kivi2!
Olyan teszteket gyűjtünk, ami bizonyítottan becsődölt, vagy negatív eredmény ellenére 1 órán belül pozitivvá vált, azaz kioldódott belőle a festék.

Esküvősök!Kép
Hajrá. Hát nem csodálatos?KépKépKépKép

NárcóKép

A cicu nem hagy többet írni....

Kép
narco

Lassan megyek lányok haza, holnap ujra jövök, ha csak nem jön közbe valami.

Addig is jók legyetek és szobatiszták! Kép

Pusza mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

SziasztokKép
BrillKép NárciszKép
Köszönöm szépen Kép

NárciszKép
Olvasgatlak benneteket, de nem tudom folymatosan nyomonkövetni a topikot. Időm is kevesebb van mostanában olvasni és írni, meg valahogy a hangulatom is inkább csendben szemlélődős és kevésbé aktív. Majd ha megjön, akkor kezdjük a következő, és remélhetőleg egy darabig az utolsó lombikot.

BogiKép
GratulálokKép

wish

Sziasztok!

Bogi! Kép
Hát nagy-nagy gratula Nektek! Õszintén, tiszta szívből kívánok Neked 9 gyönyörű, problémamentes hónapot! Vigyázz Magatokra!
Puszi Nektek

Zsu

Zsu
valér

Wish!
Minden erőmmmél szurkolok neked. Remélem, hogy teljesül az álmod. Minden jó neked, és sok egészséget.

Nárcó

Kép
narco

Köszi lányok, bár én még mindig tartok tőle. Nekem az volt az álláspontom, hogy míg nem jön a baba nem lesz esküvő. Aztán most már engedtem az erőszaknak. A gyengéd, de határozott erőszaknak.
mátra

Réka!

Adnék egy kis munkát a táblával kapcsolatban, nem baj? Javítanád a koromat 29-re? És szerintem a szülés várható idejét is át kellene írni március 8-ra, mert egyre inkább az a valószínű. Köszi!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!Kép

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Neked!Kép

Sysy
sysy77

Évi!
Micsoda figyelmetlen vagyok.
ISTEN ÉLTESSEN BOKÁIG, FÜLED ÉRJEN SOKÁIG:
Kép
Vendég

Lányok!
Most csak villámbekukkra van időm.

Kati, Dina!
Még nem tudjuk az inszem időpontját, a tüszőéréstől függ. Kép

Dina!
Azért kaptatok zebrát, mert zebrásat teszteltetek és az első UH-ig szoktunk a zebrát hagyni. Aztán pedig saját kényem-kedvem Kép szerint teszek kék, vagy rózsaszín ruhácskás babát, de van aki választ magának. Aztán mikor biztos lesz, akkor véglegesítjük. Kép

Mátra, Bogi!
Micsoda jó hírek!
Gratulálok az esküvőkhöz!

réka
Vendég

Bogi Kép
Gratulálok! Sok boldogságot!

Esküvősöknek szintén óriási gratula, és persze mielőbbi babásodást is! Kép

Szülinaposoknak megintcsak boldogság hegyeket kívánok! Kép

Bocs az általánosságokért... de azért szívből jön ám Kép

WISH
HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!! Ugye jössz a talira? Kép Jó lenne megint egyet hülyülni az utolsók között... Kép Milyen gyorsan eltelt az idő, már itt az újabb lombik, amihez ismét minden erőmmel drukkolni fogok!

Lányok
Remélem minél több új emberkét ismerhetek majd meg a talin Kép Megvan már a fix időpont?

Tündi
Vendég

Dudu!
Én azt hiszem mék a talira. Csak nem tudom mikor lesz nálunk a disznyó vágás, így attól is függ.

Talán nekem a 2. időpont volna jobb, de hozzám ne igazodjatok, ha tudok megyek.

j.
Vendég

Sziasztok,

Végre netközelben... Kép

BogiKép
Gratula!!!! Jaj de jó!!! Meglátod, milyen klassz ez a 9 hónap Kép

Mátra, Évi79Kép
Gratulálok az esküvőtökhöz! Kép Természetesen képeket kérünk! Kép

TimikaKép
Bécs mennyivel olcsóbb? Nem tudom, döntsd el Te:

body 2-7 EUR (500-1.750 Ft) kis csipkés, 100% pamut, hosszú ujjú, többféle színárnyalat, H&M és Baby1One

rugi változó egyszerű (ami ott azt jelenti, hogy maci dísz van rajta pl. meg fazonja van): 7-8 EUR / nagyon szép és igényes, mindenféle csipke
van rajta, esetleg kis plüss állat belevarrva a zsebébe: 12-15 EUR

Inkább teszek fel konkrétumokat:

kiskabát EUR 20 (HUF 5.000), C&A
Kép

halvány narancssárga rugi EUR 22 C&A
Kép

Ez a kedvencünk: rózsaszín body!!! Kislányoknak!!! EUR 8 H&M
Kép

Rugi EUR 5 Baby1One
Kép

Rugi EUR 10 C&A
Kép

Rugi EUR 15 C&A
Kép

Plüss felső + kisnadrág EUR 12 Baby1One
Kép

Most nincs energiám többre, de rengeteg szépet hoztunk még! Bútorok miatt (képek + árak) letölthető a www.lutz.at honlapon van olyan, hogy "Katalogen" és ott van Babykatalog. Na ott lehet tobzódni bababútor-ügyuleg. Mi a Heidi nevűt vettük.
Bölcsőből meg az Esprit volt a nyerő (benne van a katalógusban).

JucaKép
Kielégítő volt? Internetes elérést sajna csak a Lutz-hoz tudok, bababútor-ügyileg. A többit el kell hinni nekem Kép

Timika, Évi77Kép
Gyógyszertári listát elkunyizom anyutól, nem felejtettem el! Kép

KancellárkaKép
Parndorf-ról nem tudok semmit. ott nem voltunk. De várom a tapasztalatokat, ha vannak Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Évi, Wish!

Nagyon - nagyon sok boldogságot kívánok NektekKép!!!

Mátra!

Gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek az elkövetkezendő 100-120 évreKép!!!

ditta

dido
dido

Lányok!

Most néztem a fókuszt és annyira megdöbbentett hogy meghalt az a 4 éves kislány Rebeka!Kép
Nagyon szomorú vagyok,miért ilyen kegyetlen a sors...Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok.

Sysy en is hallotamKép

dbogicaKépKépGratula.Nagyon orulok nektekKépKép

Unique egyszeruen zabalnivalok ezek a babacucokKép

dudu nagyon szurkolok az inszemhez es fogom majd a CSIPISZT ha szolsz hogy mikor kellKép

Kép
monyoka

Na folytatom mert kikapcsolt a gepemKép

Junko udv ithonKép

bril sajnalom a menzitKép

matra Gratulalok az eskuvohozKép
evi79 neked is.Kép

wish,neked is mennek a drukok a lombikhozKép+++++++++++++

dido sajnalom a negativ tesztetKép

evi 77 BOLDOG SZULINAPOTKép

Lanyok szerintetek nagy gaz hogyha holnaptol(5cn)kezdeki homerozni?Attol meg ertekelheto lesz?Nagyon menziztem,nem birtam mostanaigKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Bogi!
Gratulálok Nektek!!!!!Kép

Esküvősök!
Nagyon írigykedek!!!Kép Olyan jóóóóóóóóóóóóóó dolog ám!!!!!!!Kép Én nagyon élveztem minden percét és a készülődést is!
Gratulálok Nektek!!!

Junko!
Üdv itthon!Kép

Brill!
Már nagyon jó itthon lenni. Jó volt a sítábor is, de nagyon vágytam haza!
Sajnálom, hogy megjött.Kép

Duddu!
Nagyon drukkolok neketek!Szorítok!!!
Nekünk is már csak egy hét és megyünk a Káaliba a konzultációra!Hipp-hopp elrepült ez a két hónap!

Most megyek!
Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Évi77!
KépLátszik, hogy a zöld sávot jobban figyelem...Szégyell,szégyell Kép

Mátra,Évi79!
A kítűzött ídőpontokhoz grat!Kép

Mátra!
Lh teszt?

Dina!
Az ember sajna nem válogatthatja meg a rokonait...A legfontosabbak, most úgyis Ti vagytok! Kép
A másik doki, jó ötlet...

Unique!
Nagyon édi kisrucikat vettetek! Kép

Zsu!
Szia-mia!

Monyóka!
Köszi!
Hőmérőzést lehet mensi elmúltával is kezdeni.Nem gond, csak továbbra is az első naptól számolj, ha felírod.(de ezt tudod is Kép)

Csibe!
Köszi!
Mi is most intézkedünk Kaáli ügyben, mert ez nálunk sem fog menni önerőből...

Niki!
Ismét jól működött a bnet...Kép Kűzdöttél rendesen és kitartóan!Köszi, többször is! Kép

Dido!
Mit mondott az orvos?Tüdőd renben?
Azért titkon drukk!Hátha lehet még zebra ebben a hónapban!Kép

Junko!
Sajnálom, hogy nektek sem sikerült most.
Nagy a hajtás?Azért kíméld Magad!Kép
Vizsga Kép

Kivi!
Mi volt az UH-on?Tüszők?És a barnázásra mondtak vmit?

Norwell!
Biztos, hogy Mazsola jelzett!KépOlyan szupi lehet!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Voltam tegnap dokinál, sajna nem az én dokimnál, hanem egy másiknál, de eléggé gondolkodtatóba ejtett. Tök rendes volt, figyelmes, beengedte a párom is, és azt mondták róla, hogy ő ott a legjobb UH-os doki. Szóval dillemma megint.
A vizsgálat: azt mondta hogy kb. 5 hetesnek felel meg a petezsák, mert csak azt lehet még látni, az is 10 mm-es. Csak azt furcsálom, hogy mikor elvetéltem, 11 hónappal ezelőtt, ilyenkor már lehetett látni a szívverését, meg hallani is lehetett. Hát nem tudom, 2 hét mulva kell visszamennem hozzá, majd remélem hogy azután okosabbak leszünk. Sőt azt is mondta, hogy szedjek gyógyikat, fel is írta, hogy vetélés után megpróbáljuk elkerülni az ujabb bajt.
Babások nektek volt valamilyen gyógyszer vetélés után?

Most ennyi, megyek kiváltom lassan a gyógyszertárban őket és be is veszem az elsőt.

Pusza

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jó reggelt lányok!

Bogica Kép Én is gratulálok neked és problémamentes gyönyörű 9 hónapot kívánok!!! KépKépKép

Dido Kép Jobban vagy már?

Junko Kép Welcome back! Kép Sajnálom, hogy megjött Kép

Évi77 Kép Nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép Nálunk is apróságok hiányoznak még, pl. kell venni még kiskádat, nekem szoptatós melltartókat, a gyógyszertárból be kell még szerezni dolgokat, stb... A bútotokat valószínűleg jövő héten fogjuk összerakni. Te melyik kórházban fogsz szülni?

Norwell Kép Szerintem Mazsolát érezted Kép Ha rosszak az utak a környéketeken, akkor szerintem ne bolygósítható kerekűt vegyél.

Évi79 Kép Mátra Kép Előre is gratulálok az esküvőhöz és nagyon sok boldogságot kívánok!!! KépKépKép

Unique Kép Nagyon tüneményes ruhácskákat vettetek Kép Nálam a kislányos body és a rózsaszín vizilovas együttes viszi a pálmát Kép A kinti C&A olcsóbb, mint az itthoni?

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Dina!

Progi progi progi:-) Nekem bejött :-)

Unique!

Édik a cuccok, bár ha Stöpszli fiú lesz, akkor nem szeretné ezeketKép Mi uni cuccokat akarunk! Köszi a katalógust. Nos én szeretnék később gyerekággyá alakítható ágyat, ami egyben van a pelenkázóval Brendonban 2 féle van 60.000-ért. Lutz-ban nem is voltKép Kocsiban sehr tanácstalan vagyok, hogy miket kell figyelembe venni. Mi még majd csak később szerezzük be a cuccokat, mert előbb lakást kell venni, ami szintúgy nem egyszerű. Szóval mesélhetsz, gyűjtöm az infót.

Évi, Timika dettó!
Mit vattetek, mennyiért.

Jöhetnek a mailek is, meg kellene a gyogyótáros lista isKép jucitel@freemail.hu
Ugye nem vagyok mohó!!!
Ja és a képek is jöhetnek meg tanácsok.

Két dolog, amit én ajánlok:
egy könyv Kismamák nagykönyve, képes, és evidensnek tűnő dolgokat ír le részletesen->hogyan tegyünk tisztába egy fiút vagy egy lányt, hogyan fogd a kádban a gyereket, mikor pici és amikor már ficánkol, hogyan csillapítsd a lázát.... Szerintem elég használható
Másik: az orrszívó porszívó utódja a mellszívó orrszívó, nem olyan brutális a hangja, és két külön dologra használható, csak fertőtleníteni kell!!! Még nem láttam ilyet, csak hallottam róla, de nem tűnik rossznak.
Szóval jöhetnek tippek tanácsok termékek árak, minden infóra vevő vagyok!

Juca

Ja és húzom az igát, hajkurásszuk az ingatlant6ingatlanost6hitelt. Szóval bocs, hogy csak ritkán nézek be, akkor is csak felületesen olvasok. Ezer bocsesz!

tjuca

Wish!
Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmával!Kép
Duddu!
Köszi a zebrát!Kép
Írtad, hogy asztrológiát kezdesz majd tanulni. Melyik félét és mikortól?
Monyó, Juca!
Köszönöm a képeket! Aranyosak!
Most itthon vagyok, mert a szakdolit kéne írnom, de jobb is, mert a suliban az ácsorgás, meg idegeskedés nem tesz jót. Lehet, hogy halasztok egy fél évet a szakdolival, mert jobb lenne így.
Most megyek, jók legyetek!
Bogi
dbogica

Évi79, Juca
Én MagneB6-ot, E-vitamint, és Duphaston-t kaptam. Az utóbbit akkor is kellett szednem, amikor tavaly már fellépett a vérzés, és hogy segítse a megtapadását a babynek. Remélem nem lesz gond.

Évi79
Neked mikor kellett volna megjönnie, mert ahogy számolgattam, én is elvileg 7 hetes lennék a mensi utcsó napjától számítva, de a megtermékenyítéstől számítva pedig tényleg csak 5 hetes vagyok. Jó mi?

Unique
Nagyon édik a kiscuccok! Kép Bár már én is ott tartanék hogy a kislányomnak a babaruhát veszegetem.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dinadin!Kép

Bár még nem "ismerjük" egymást, de remélem szívesen veszed a tapasztalatom.

97-ben volt egy vetélésem, 99 év elején terhes lettem a most 6 éves kisfiammal. Az első 12 hétben szedtem vele a Rutascorbint. Megszületett. Most a 13. hétben vagyok, még a 14. hét végéig szedem a Rutascorbint. Ez vérzéscsillapító, aminek csak úgy van értelme, hogy ellentétben a betegtájékoztatóban lévőktől napi 3*2-t szedsz belőle.
Ezt nekem egy olyan nőgyógyász mondta, akinek gyógyszertára van. És íme, túléltük a kritikus 12. hetet.

Megvárjuk Narco reagálását, de nekem már kétszer segített, úgyhogy nyugodt szívvel ajánlom neked is. Meg mindenkinek, akinek már volt sajna vetélése.Kép

Puszi, Kati
Vendég

Évi79

Na várj, tehát nekem az utcsó mensim nov. 26 volt. Utánna néztem a te verziódnak és rendesen belebonyolódtam. A dec. 9 még érthető, de a nov. 25 nem. Kép Lehet hogy buta vagyok az ilyenekhez. Kép
Akkor ezt mondod, javíts ha tévedek, hogy a fogamzás napjától nézi az UH a babócát?
Sok Hülye kérdés mi? De hát tapasztalatlan vagyok ilyen téren! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kati76
Köszönöm szépen így ismeretlenül is a reakciód! Kép Az első terhességemnél mikor elvetéltem nekem a vérzéstől írták fel a Rutascorbint, most meg nem. Na mindegy, remélem hogy tudja mi a jó nekem és a babának, hát elvileg ezért orvos vagy mi a fene? Kép Az Elevitre pedig azt tanácsolta, hogy heti 2x1 bőven elég! és neked honnan számítja a terhességet? Azutcsó mensitől vagy a megtermékenyítéstől?
Most ebbe vagyok belebolondulva teljesen, de nem szó szerint értve! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Évi79
Semmi gond, saját magam zavartam szerintem bele a dolgokba. Nektek örülök nagyon hogy jól vagytok. Mikor kell menni legközelebb Uh-ra vagy dokihoz? Hallottad már a szívét?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Évi79, Mátra !!
gratulálok az esküvőhöz!!

Szülinaposok,
fületek érjen bokáig!!! :o)))

Dido,
én múlt hónapban a Kaszásdülő-i HÉV megállonál lévő patikában vettem a Qupido tesztet, 1490 Ft volt. Jó lesz ez a hónap meglásd!!! A torkod hogy van?

Brill, Dido és Minkenki aki érdeklődött és szorított,
köszi a drukkokat lett 2 tüszüm jobb oldalt, de tegnap még kicsi 15.5 és 16,5 mm úgy hogy ma megint kellett mennem és most megkaptam a tüszőrepit holnapig még növögetnek este meg köv. nap hucutkoduk apával!! :o))

Most annyira happy vagyok tegnap vettük át az új autónkat annyira de annyira gyönyörű!!! (Ford Focus kombi)

Kivi
kivi2

Kivi
Gratula a szép új kocsitikhoz, akkor nagy most az öröm ugye? Már csak az a jóképű babaülés kellene bele, amibe beletudjátok tenni a kisbabócátokat. Kép Remélem hogy mielőbb erre is sor fog kerülni.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra
Ha majd jössz fogadd gratulációját Manyókának is. Elmondtam neki a jó hírt és gratulál ő is az esküvőtökhöz. Tudjátok hogy hányan lesztek kb.?

Puszi

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sehol senki lányok, mi van veletek? Úgy pang a topic!!!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Monyóka!
KösziKép, én is sajnálom, de majd a köv. hónapban ügyesebbek leszünkKép Nem is tudom, hogy hogy képzeltem, hogy rögtön összejön.

Brill, Timi, Kivi!
KöszönömKép, szerintem már javulok. A tüdőm szerencsére tiszta, de a torkom csúnya. Úgylátszik semmit sem ért, hogy nyáron kivették a mandulám. Antibiotikumot nem kaptam, csak a szokásos, pihi, c-vitamin, forró tea, és glycosepttel való öblögetés. Majd csak már meggyógyulokKép!!!

Brill, Kivi!
Sajna már ez a hónap biztos nem a miénk, ma csináltam még egy tesztet, és megerősítette a negatívatKép

Úgyhogy inkább egy kis menzi hozó energiát ha kérhetnék, hogy minél hamarabb kezdhessük az új ciklust.

Brill!
Jól teszitek, hogy tovább léptekKép, érdeklődve várom a fejleményeketKép

Kivi!
De jó, hogy így fel vagy dobvaKép. Gratulálok az új kocsihoz, na és persze még jobban a két szép tüsződhözKép. Nagyon-nagyon drukkolok NektekKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Mostmár megyek, a héten még pihizek, a jövőhéten újra munka, mert már gyrapszanak a telefonhívásokKép.

dido

dido
dido

Megpróbálok bemásolni nektek valami gyönyörű verset, remélem, hogy sikerülni fog. Engem nem gyengén meghatott. A szemem tiszta könny tőle!

Mielőtt Anya lettem

Mielőtt Anya lettem
Főzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielőtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen későn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielőtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielőtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezőek-e.
Nem gondoltam védőoltásokra.

Mielőtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielőtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon.
Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielőtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielőtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielőtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén
Minden 10 percben, hogy megnézzem minden rendben van-e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság elvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.

Remélem legalább annyira tetszett mindenkinek mint nekem.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kivi!

Az előbb el is felejtettem:
Köszi az infótKép, de melyik HÉV vonalán van a kaszásdűlői megálló?

ditta

dido
dido

DinaKép
Köszönöm. Ez gyönyörű volt.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Lányok,

Nagyon köszönöm mindenkinek a ruhácskák dícséretét. Remélem, tudtam vele valakinek segíteni. Kép

Évi77Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánok! Merre vagy, Te háziasszonyok gyöngye??? Kép

JucaKép
Írtam a babás topicba, de nem jelzi ki, hogy írtam a bejelentkezési oldalon... Kép

DinaKép
A Duphaston-t mindenképp szedd, ez fontos! És én a helyedben lehet, hogy az első 12 hetet fekve tölteném... Kép

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok lányok

Dina ez gyönyörű volt. Köszi.
Monyókának is köszi a gratulációt. Hát hogy hányan lesazünk az jó kérdés. A páromék sokan vannak, nekem a bő családom is 5 fő. A barátok, kollégát adják a mardék 20-at. Úgyhogy kb 70 fős lesz a cécó.

Kiwi gratulálok az új kocsihoz. Nagy öröm is az!!

Dido megy az energia!!!!!!!!!!
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?