SZIASZTOK!
sajnos, nem sikerül a legutólsó bejelentkezésem óta írt üziket visszaolvasni, nem tudom, mi történt!
Indi! Jók a receptek!
Juc! Gyönyörű a kislányod. Tiszta anyja!
Rylie! ezek szerint bármelyik pillanatban beindulhatnak a dolgok? Szorítok!
Láttam, hogy még mindig téma a szülésznőválasztás és tarifa. én sem tudtam, hogy mennyit kell adni, én úgy gondoltam, hogy egy 20-as elég, aztán egy ismerősömet kérdeztem, és ő ugyanannak a szülésznőnek 40-et adott. én ezt azért már túlzásnak tartom.
Manó! az ilyen sebre állítólag a hipericum is nagyon jó. remélem hamar elmúlik
Dora! Foggal külön "élvezet" szoptatni! ahogy kijött Bazsó két alsó foga, elkezdett velük harapni. de általában csak akkor, ha már jóllakott, és szórakozni akart. Ilyenkor mindig levettem a mellemről és mondtam neki, hogy nem szabad. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de kb másfél hét után megtanulta, hogy nem szabad, és a fölső fogakkal már nem is volt gond! egyébként egy ismerősöm kisfia meg se érezte, ha jött a foga! Annyira különböznek a babák.
Manoka! Szerintem mi is fogzunk, folyamatosan. Bazsi ma 6-kor kelt, gondoltam is rátok, hogy ti mindig iloyenkor keltek!!! Hogy bírod? Bazsó nagyon sírós, akkor volt ilyen utóljára, amikor az előző foga jött

most adtam neki 15-ös chamomillát, és megnyugodott, elaludt. nem tudom, hoghy ettől-e?
A torna nagyon klassz volt, Bazsó beleszeretett Emmába! nem is csodálom, nagyon kis tündér!
Beetrix! Örülök, hogy megismertelek, és az édes kislányodat!
Ficánka: Boldog születésnapot!!!
Tegnap óta Bazsón is van egy olyan folt, amilyenről Bogárka írt. Érdekes, mert Bazsi napok óta anyatejen kívül nem eszik mást. akkor mire lehet allergiás?
Ildi, jobbulást!

Megértem, hogy vacillálsz a kórházzal kapcsolatban