A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Most beszél a párom az Aggteleki Cseppkőbarlaggal!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Tündér Kép
Már lehet, hogy kérdeztem, de mi volt a gond nálatok? Nem találom..
Nagyon-nagyon szurkolok Nektek!! Kép Kép
mot

Az esküvőnk tehát vagy 060708-án lesz a barlangban fél hattól ...vagy 060701-jén fél hattól, ugyanis vmi muksó már tavaly lefoglalta az időpontunkat vmi koncertre. Jövő héten lesz a tárgyalás vele...akkor majd kiderül.
Max 1100!!! Kép főből állhat a nászmenet...és végigmegyünk a kis túrán! Jól fel kell majd öltözni mert 10 fok van bent. Jól meg kell gondolnom nekem is milyen lesz a ruhám. Kép
Annyira boldog vagyok...meg is könnyezetem. Legalább eltereli vmi a figyelmem arról a fránya műtétről.

Tündér
Nagyon remélem, hogy nagymamád jobban lesz és megérri a dédunokája születését!!! Kép

Még este benézek.

Kép
vizkriszisback

WishKép
Azért is raktam fel a táblázatot a hetek és a HCG mennyiségéről, mert elég nagy a szórás. Az én 3000 is belefér kb.Kép

SackóKép
Persze, hogy titkon bíztam benne, de nem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam a "babagörcs"Kép

MandaKép
Biztos petécském megsajnálta a társait, nehogy leszívás alá kerüljenekKép De szerintem a nem rágörcsölés és Apa hosszabb itthon-tartózkodása volt a célravezető. Ki tudja?

Mindenesetre, amíg UH-n nem látom, hogy minden ok, addig azért van bennem félsz. És az még kb. 2 hét.
gtünde

TündérKép
KösziKép Nagyon szorítok Nektek, hogy most annyira kapaszkodjon a kis Gyöngyöd, hogy szép, nyugodt terhességed legyen.
Egyelőre jól érzem magam a világoskék részben. Ha jól emlékszem, pont tegnap írta Wish, hogy az első UH után kerül fel az ember a sárgába, mert akkor lehet pontosabban tudni, mennyi idős a terhesség.

VKriszKép
Biztos nagyon klassz lesz az esküvő. Már most jól hangzik. Aztán majd a képeket feltétlenül látni akarjuk! Az meg külön jó, hogy legalább eltereli a figyelmedet a műtétről. Megy ám a drukk!!

TizaKép
3145 lett a HCG-m. A randiban benne vagyokKép

WishKép
Amúgy én is poénkodtam Apának, mit szólna, ha 3-as ikrek lennénekKép
gtünde

Sziasztok!
Szép estét!
Wish, Isten éltessen sokáig, adjon amit kívánsz sok örömmel és egészségben!!!!!!!!!!!!!

Kismamik, de jó, hogy többen vagyunk!
Én már a fáradtságomat tekintve kisnagymamaKép vagyok!

Holnap jövök, mindig benézek ám!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok csajok!
Nincs semmi újság. Bepakoltam, lassan lefekszem, reggel korán kelünk.
Minden jót a terhesedni vágyóknak és a kismamáknak!!! Kép
Remélem pénteken "találkozunk".
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!!!Kép

SzilvaKép semmi olyan komoly kivizsgálásra negondolj.Vérvétel lesz +uh-val figyeljük a ciklust,h hogy müködök!

Vkrisz
Gondolok majd rád!!Sok szerencsét remélem nem találnak semmitKép
Híradózik vki rólad?
Nagyon szupi helyen lesz az esküvőtökKép

Jó éjszakát TopicosokKépKép
Vendég

Jó reggelt Drágáim!

Tegnap este remekül telt:
Barátok Közt: Klaudia mesterséges megtermékenyítéssel szeretne gyereket....
Kórházas sorozat: babákat mutogatnak!!!!!

Hát tele lett a hócipőm... Kép
Nehezen viselem...
Ti ilyenkor mit csináltok???
SEGÍTSÉG!!!!!

Febr 1. még csak az első beszélgetés....
mot

Mot gyere inkább ideKép!!!!!!!

Szép napot!

Vizkrisz, sok szerencsét!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép

Otthon nincs net. Kép
Pont agyleszívás miatt néztem ezeket a nívós sorozatokat és tessék.....

A csodás álompár (Palik-Marsi) exkluzív interjújáról már nem is beszélek, melyben kiderül (mármint ezt írták meg nekik válaszként), hogy véletlenül derült ki, hogy terhes, mert Lacika nyaka fájt és ő csak elkisérte, de pont volt egy ultrahang a közelben és ha már ott van megnézték és hú, meg há, meg de csodás, meg bla-bla... majdnem hánytam..
mot

Mot Kép
Hát ettől én is rosszul voltam. A tököm tele nekem is, hogy mindenki csak terhesedik.

Kép
Kép
szilva069

Szia MotKép
Ilyenkor legjobb elkapcsolni a tv-t. Tényleg nagyon szar ilyenkor ilyeneket hallani, de bízz benne, hogy nemsokára te is babás leszel!! A Marsinak én csak a végét láttam, de elég nyálas volt az egészKép Azért az érdekes, hogy hipp-hopp UH-zunk egyet. Biztos gyanította, különben miért nézette volna meg. Annyira gááááz! Aztán lehet, hogy ez a "csodás álompár" pár év múlva szétmegy.
Február 1. pedig mindjárt itt van, és akkor már begyorsulnak az események. Addig meg gyere ide, mi majd ápoljuk a lelkedet.

AmicaKép
SziaKép Kipihented magad?
gtünde

Szia Mot!
Megértelek ez tényleg vérlázító és sajnos a legtöbben így vagyunk ezzel. Óhatatlanul is rosszul esik. Tegnap nekem is volt hasonlóban részem. A 10-en lakunk és alattunk szintén fiatalok laknak, általában nincs problémánk egymással de tegnap nagyon hangosan hallgatták a zenét. A férjem lement és ottragadt egy órára, kicsit aggódtam is érte, de aztán kiderült, hogy beinvitálták és beszélgettek egy csomót. A srác meg akarta kínálni valami piával, de őnem fogadta el, mondván, hogy még szurira megyünk(hétfőn volt transzfer) erre kiderült, hogy a barátnője 5 hetes tehes. A nyáron kitalálták, hogy jöhet a gyerek, 3 hónapja nem védekeznek és lám...Hát erre mit mondjak, még az égből is gyerekek potyognak.Persze én most csöndben vagyok, mert a 2 kis magocskám most próbál helyet találni és nekik kell drukkolnom.Ami meg a Palikékat illeti, valóban szánalmas. Szerintem inkább olvass valami jó könyvet.Klaudia meg vén banya, ha összejön neki az a legnagyobb igazségtalanság a földön.Ebből is látszik, hogy valami idióta írja a forgatókönyvet.50 évesen ne szüljön az a tyúk.

Kép
Kép
zuzmó

Szia SzilcsikeKép
Pirike még sehol?

SackóKép
Ügyes legyél ma! Mennek a drukkok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

Tüncsibe Kép
Sehol, hogy rohadjon meg az is!
Asszem én is inkább elmegyek szabadságra, nagyon nega vagyok.

Kép
Kép
szilva069

ZuzmóKép
Akkor küldök Neked sok-sok babatapasztót, hogy a 2 kis magocskád jó erősen megtapadjon: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A Klaudia meg tényleg röhejes. Ki írja ezt a sorozatot?!?Kép
gtünde

Köszi Tünde a babatapasztót. Ti hogy álltok, ugye minden rendben. Lehet, hogy több babád is van ? Van már UH időpont?Képzeld a nővérem is Tünde, akit nagyon szeretek.
A sorozatot egyébként egy Kalamár Tamás nevű pasi írja, aki a régen kiírt "Misi" szerint homokos, ezt valamikor 2 éve olvastam a Konta Barbarával együtt kiadott Ellenségek közt című könyvben. Hát elég sokkoló dolgokat írtak.De mindegy is, ez nem erre a topikra való.
Lányok ne lombozódjatok le. Gyönyörű szép hó esett az éjjel, bár már várom a tavaszt, de ez olyan szép, főleg, hogy nem kell kitennem a lábam itthonról.

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Hát nekem is elég szar napjaim vannak, nagyon rossz kedvem van, igazából a szegény kis Rebeka miatt, nem tudom kiverni a fejemből, és mindig bőgök rajta. Közben meg tudom, hogy sajnos naponta történnek ilyen tragédiák, csak nem mindegyiket mutatják meg a tv-ben. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ezen hogyan tudják túltenni magukat a szülők.

A Palikékat én is az imént olvastam a Színes Mai Lapban. No comment. Lehet hogy én is elmegyek egy UH-ra, hátha kiderül, hogy hoppá, terhes vagyok!!

A munkámról meg már nem is beszélek. Tegnap meg akartam csinálni az évzárást a bérprogramban, félreütöttem vmit, lefagyott az egész rendszer, ma jönnek az informatikusok, addig meg izgulhatok, hogy elba..tam-e 170 ember adatait.
És nem lenne elég a sok határidős melóm, a hülye főnököm mindennap vmi extra barom kívánsággal jön elő.

És még mindig nem jön rám egy normális nadrágom seKép
mary78

Csajok,
kitartást!
Ezeket a baromságokat én is inkább elkapcsolomKép

Babák tapadjatok!
Mensik gyertek ahova kell!
Tüncsi, csak nyugalom!

Ma két gyerekkel fogok terhesgondozásra menniKép, egy falka, és milyen sokat kell mindig várniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép
Kép
Kép
amica

VizkriszKép
Drukkolok neked a műtéthez!

TündeKép
Én szívesen fogadom a vírusodat!

TizaKép
Klassz, hogy viszonylag könnyen átestél a beavatkozáson. Jó, hogy nem találtak semmit.
A síelés majd jót tesz. Engem is kikapcsolt. Nem kellett lázmérőzni, stb. Jó volt a friss levegő.

Én is nagyon sajnáltam a kis Rebekát. El se akartam hinni, hogy ennyi szenvedés után olyan hírtelen elveszítették. Biztos, hogy örök nyomot hagy a szülőkben.

Én még azt nem bírom, hogy a tévében már lassan az összes bemondónő terhes.

EllaKép
Te szeretsz Kecskeméten lakni? Helyes kis város. Lehet, hogy egyszer elköltöznék abba az irányba. Arra még van tiszta levegő?

Kép
mofly

Sziasztok, Marsi téma no commentKép

Most beszéltem dokim titkárnőjével, meg van a szövettan, jövő hét kedden megyek érte, nagyon titokzatos volt nem mond semmit majd a doktor úr, nem mondom hogy nem rakta belém az ideget!Utána bemegyek a BMC-be

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

koszi Tucsi Kép megvolt az 5. inszem ! nagyon nagyon bizakodok, most sikerulnie kell. ugy drukkolok magamnak

emberek,Kép a Marsi- Palik paros le van tojva, orulojunk, hogy szaporodnak a gyerekek, kell az utanpotlas, es remeljuk egy baby-boom van, es ez rank is rank fog ragadni. Nezzetek, tundit, Amicat, stb..
semmi sincs veszve !! ++++ KépKép

wish Kép koszi a tabat es megertem, hogy a devaisba is irsz,,amugy is oda jarsz,,A lenyeg, hogy tamogassanak teged/ tamugassuk egymast...

krisz Kép drukk a mutethez, biztos jo lesz a lakzitok,a helyszin mar most nagyon kulonleges,..

Amica Képkitartas, gondolj arra, hogy en meg egy ovodaval is szivesen mennek uh -ra , csak mar volna kit nezni az uh-n.. Kép

Szilcsi Kép koszi a drukkot,,te is mesz hamarosan dokihoz...

BABCSI Kép !!! hol jarsz??? hazat szepitessz??

Gyugyi Képmilyen a sieles? hegyi levego csak jot tehet...

Sackolany,
tobbieknek is puszii ...KépKép
saci

Hellóka
Saci
asszem lemaradtamKépma volt az inszemed?Hú akkor sok babatapit küldök és most vigyázz magadra!!!Kép

MoflyKép
Szeretek itt élni,és tényleg kis helyes város.Mondjuk ennek is van rossz oldala,pl. elég nagy a munkanélküliség,ha jössz már előre keres vmi melót.Lakik erre valakid?Kép
pussz
Vendég

Sziasztok lányok! Kép

Voltunk a Kaáliban.
Nagyon szimpatikus volt mindenki kedvesek, aranyosak, segítőkészek. Remélem segíteni is tudnak! Kép
Egyelőre a helyzet az, hogy páromnak nem mozognak a kiskatonák pontosabban 2,5 millió körül van a mozgók száma. Ami ugye elég kevés. Kép Kép
Most további vizsgálatok következnek és egy hónap múlva kell visszamenni Kaáliba. Addig nekem kell még cukor és horomvizsgálat.
Örülök, hogy ezen is túlvagyunk és, hogy a kezdő lépést megtettük!!!

pusszi mindenkinek
*

Kép
Kép
kiscsillag

Ja,igen itt még azért több friss levegő van mint Pesten!!Kép
Vendég

SziasztokKép
MaryKép
Én is bőgtem hétfő este, amikor olvastam a neten a Rebekáról, csak nem mertem ide írni erről a témáról, hátha valaki rossz néven veszi. Annyira izgultam azért a kislányért, olyan édes volt és olyan kegyetlen az élet, hisz ő még olyan pici volt és ártatlan. Na, abbahagyom a témát, mert a végén megint bőgök.

manda

Hétfő reggel nem lesz valaki a BMC-be?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok, mi ez a depis hangulat? Ne már...

Nem kell várnom az UH-val hó végéig, mert sikerült holnap 1/2 1-re egyet elintézni. Most tökre be vagyok megint tojva.
gtünde

TündiKép, nyugi minden rendben lesz fogtok látni egy gyönyörű petezsákot!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Én akkor megyek hétfőn, ha a hétvégén Pirike bedugja a képit!Kép Sajna, csak akkor derül majd ki!
Az utóbbi időben mindig ezt játszotta velem.

manda

MandaKép Először megyek a nőgyógyászatra a papírokért és a szövettan eredményéért és utána futok is hozzád a BMC-be. Most kívánhatom azt hogy látogassan meg a pirike?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündeKép
Ne legyél betojva, minden rendben lesz Kép

SaciKép
Drukkolok nagyon, remélem ez most tuti befutó lesz Kép

KriszKép
Drukk megy egész nap folymatosan, reméljük pár nap múlva jó hírekkel jössz majd Kép

Tv-t ne nézettek, tele van hülyeséggel, megjegyzem gyerek témában már falnak tudok menni az újságokban is akkor marhaságok vannak.
A kedvencem az volt, amikor a nők lapjában a lombikot a szingliknek kampány volt. Ott az egyik befejező cikk címe az vol, hogy ikreket vártam 14 napig. A cikből kiderült, hogy a csajszi kis simlivel elintézte magának a lombikot, majd a transzfer után 14 nappal megjött nekiés ezt úgy interpretálta, hogy elmentek az ikerbabái, akikkel ilyenformán 14 napig TERHES volt. Na ezen a cikken elkezdet sikítani az agyam és gőz jött kia fülemen. Ekkora baromságot hogy lehet mondani és aztán még le is írni.
Ja, én négyesikrekkel voltam terhes 19 napig.... KépKép Kerülhetek én is címlapra? Kép

wish

Saci Kép
Mennek a drukkok!!!

TündeKép
Miért? Minden rendben lesz! De jó neked, hogy már láthatod.

EllaKép
Tulajdonképpen nem lakik ott senkink. Munkaügyben jártunk arra, meg az egyik barátnőm Nagykőrösön lakik. A páromék egyik telephelye meg Szolnokon van. Ha lenne gyerekünk, szívesen elköltöznék Pestről. Engem is csak a munkanélküliség aggaszt. Vágyom már egy kis nyugalomra, friss levegőre. Agyamra mennek itt a lakók, állandóan zajonganak már hajnaltól kezdve a fejünk felett.

Kép
mofly

Barbi, Wish, MoflyKép
Köszi a bíztatást! Megpróbálok pozitívan gondolkodniKép

WishKép
Ez a Nők lapjás sztori nem semmi. Tényleg, ilyen szempontból hányan mondhatnák el ugyanezt magukról. Komolyan, néha akkora baromságokat leírnak, hogy az már fáj.
gtünde

BarbiKép
Persze, küldheted Pirikét, hogy jöjjön vasárnapra!!!
Igaz Gántra megyünk a hétvégén, de nem számít, csak jöjjön!!!

manda

MandaKép
Hát igen, próbáljunk meg másra gondolni. Megjegyzem én is félve írtam ide erről. Én egyébként tényleg kerülöm a tv-t, mostmár a híradót sem nézem, mert utána érek haza a kondiból, aztán még mosogatás, mosás...stb. Csak hát a rossz hírek így is eljutnak az emberhez.
Remélem ez a fránya Piri téged is meglátogat, meg Szilvát is.

Unokanővéremnek holnap lesz a transzfere, tök érdekes, hogy neki is 16.-án volt punkciója, 19-én lesz transzfere (nekem is így volt, csak dec.-ben), neki is 6-ot szívtak le, amiből neki is csak 3 volt érett, és másnapra ért be a többi. Szóval eddig minden passzol. Végül is rokonok vagyunkKép De remélem a vérvétel eredménye nem fog.
Tök úgy érzem, hogy neki sikerülni fog. Tök jó lenne.

SaciKép
Remélem Te is megterhesedszKép Nagyon szorítok!
mary78

Kép
Kép

wish

Olyan aranyosak vagytok!!!!

Köszönöm!!!!! Kép

Jobb kedvem lett!!!!!!!!!
mot

SackóKép
Én is drukkolok Neked. Jó lenne egy újabb zebraesőKép
gtünde

MaryKép
Igazad van, ne gondoljunk rosszra, csak jóra!

SackóKép
Drukkolok érted, biztos sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

manda

MotKép
ÖrülökKép

Babcsiiiiii!!!
Benézhetnél!Kép
gtünde

de aranyosak vagytok ! KOSZI Kép:Kép
most be fogom szedni a gyogyszereket es szaunaba sem megyek..Kép
LAnyok : Holly Hunter 47 evesen szult ma ikreket !!!! Semmirol nem kestunk le ! +++++

Wish Kép - te is lehetsz cimlapon, csak a te ikreid 9 honapig lesznek benned..Kép , ja - vicces amit irnak sokszor.
saci

Sziaszok!
Húú, nagyon el vagyok fáradva és még nincs vége a napnak. Egy csomó munkám van, azt sem tudom hol áll a fejem. Péntekig kellene produkálnom 200 kitöltött kérdőívet, és még csak 90-nél tartok. A kollegákat is megkértem, de eléggé rühellik. Tényleg nem ér rá valaki? Csak 26 viszonylag egyszerű kérdés, elektronikusan is kitölthető. Na jó, csak vicceltem. Szerintem még éjjel is ezeket fogom töltögetni.

SaciKép
Ez az. Legyél pozitív. Most én is az vagyok és valahogy úgy érzem, hogy rövidesen sikerülni fog. Nem tudom Te milyen laparon voltál, de nekem tegnap szedték ki a varratot és ma már annyira jól vagyok, hogy ha nem esett volna reggel, akkor nem hagyom ki a futást. De holnap biztosan megyek.

Képzeljétek. Olyan lelkiismeretfurdalásom van. Tegnap este vacsizni voltunk és utána a férjem be akart menni az üzletébe, de én eltérítettem, mondván hogy akcióznunk kell. Nem is volt gond, de utána már nem ment el zárni és éjjel betörtek és elvitték a tegnapi forgalmat (nagy valószínűséggel önbetörés volt az egyik alkalmazott által). Most totál úgy érzem, hogy én vagyok a hibás.

TüncsikeKép
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz az UH-n.

Kép
Kép
tiza

Csajok,hová tűnt a többi topik alólunk?
VAgy csak az én gépem hülye?
Ti hogyan reagálnátok, ha jönne egy levél ide a topikba ,egy jótékonysági felhívás nem kívánt babák és szüleik támogatására? Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, ugyanis a BMC-s topikba,sőt az összes kórházas topikba jött 1 ilyen. Én nem vettem jónéven, akármennyire is sajnálom a babákat, hogy mc-seknek ilyet ír. Persze lehet, hogy túl érzékeny vagyok a témára.

Kép
Kép
zuzmó

ZuzmóKép
Nekem sem tetszene. Egyébként sem szeretem az ilyen csatornán keresztül való "koldulást", bármilyen nemes is a cél.

Kép
Kép
tiza

Akkor jó, egy kicsit megnyugodtam. Írtam neki egy picit csípős választ, bár szerintem nem jön többet, csak fellőtte a mondanivalóját, de kikívánkozott belőlem.

Kép
Kép
zuzmó

en a Saci vagyok, csak egy masik geprol,,
szoval Zuzmo Kép
arrol van szo, hogy a abortuszt tamogatnanak? ( vagy felreertem?)
haat, en nem lennek abortuszra kepes, de nem itelem el egyaltalan aki igy dont. Szive joga, es az o elete. en a par hetes magzatrol nem gondolom hogy szemelyisege van, de ezt csak halkan mondom, mert tudom, hogy sokan nekem fognak esni Kép
vagy arrol van szo, hogy mi adjunk penzt abortuszra?
ne,,arra azert nem adok...Kép

Iza Kép ez szornyu, sajnalom ami tortent..de nem te vagy a hibas, - es ez mar megtortent, igy ne emeszd magad...

(ugyanaz a ) sackolany
tsaci

SackoKép
Én úgy értettem, hogy nem abortuszra kell, de akkor sem szeretem az ilyet.
A történteket meg tényleg nem lehet visszacsinálni, csak mindig az jár a fejemben, hogy én beszéltem le róla, hogy bemenjen, pedig akkor legalább a pénzt elhozta volna. Igaz, hogy szerintem erre készült az illető, így megtette volna egy másik alkalommal, pl. amikor síelni megyünk. Szerencsére a férjem is így fogta fel, de azért építkezés kellős közepén nem hiányzott ez a pénzveszteség.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
Sackó! Örülök, hogy újra itt vagy!++++++++++++++++++++
Vedd csak be a bogyókat, de maradj lazaKép
Egyébként terhesen nem lehet szaunázni, termál-melegvizesben fürdeni? Fogalmam sincs, meg mit nem lehetKép Mintha itthon nem sims víz folyna a csapbólKépKépKép

Tüncsi, mekkora lenne ha Babcsival együtt zebrásodnálKép, együtt kezdtetek épp ide írniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?