A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet,
én is ilyen depi szürke hangulatban voltam, de felhúztam citromsárga ágyneműt, és az egész szoba világosabb lett Kép
Esztinek foga jön megint, azért nem alszik? V.-vel is vannak többször ébredős éjszakák, szerintem nála ez fog-probléma...
Vizsgákhoz kitartás, nemsoká' vége!
blaye

Sziasztok!

Bocs, hogy nem voltam, most is csak gyors bekukk.
Tegnap nem voltam valami jól, fájdogált a hasam, ma reggel Védőnéninél voltam, aztán egész nap meló. Pénteken kellene mennem Bártfaiba UH, tarkóredő szűrésre. Ott délelőtt is sokat kell várni?

Beteg babóknak jobbulást, mamájuknak kitartás :o)
Pusz,
Funny
funny80

Dorka,
direkte ezért nem alszom Kép Kép

Blaye,
macskás képek tök jók, a szánkós olyan, mintha a macsek is szánkózni készülne Kép

Funny,
nekem volt olyan is pénteken, 10 óra tájt, h senki nem volt, meg olyan is h ezren.. megjósolhatatlan. de ha nem pénteken, du időpontot kérsz, tuti nem kell sokat várni.
macskanyu

Macs,
köszi az infot, péntek délutánra mikortól lehet időpontot kérni?
funny80

Egyébként Füli olyan édes, hogy boldogultok egymással?
funny80

Betegeskedőknek jobbulást kivánunk !!!

Bogárka ! Csak most állt össze a kép , hogy tesód menyasszonya a húgom barátnője Kép mellesleg többször is találkoztunk már velük , pl.: húgom esküvőjén is , meg nálunk jópárszor , kicsi a világ ...

Kép
Kép
greenolive

Funny,
hát ez az,pénteken nincs du, csak a többi nap Kép de akkor egy-két nappal előtte érdemes telcsizni. Azt hiszem Fülivel egész jól boldogulunk, nincs egy szavam se Kép annyi nyüfi, amennyit produkál, sztem teljesen belefér a keretbe Kép de majd egy hónap múlva újraértékelem a helyzetet Kép

Olive,
télleg kicsi. Én is meglepődtem,mikor kiderült, a pasiaink egy mh-n dógoznak Kép
macskanyu

Akkor az ígért képek, remélem müxik!

[img]http://drummaster.uw.hu/levente1.JPG[/img]

[img]http://drummaster.uw.hu/levente2.JPG[/img]

[img]http://drummaster.uw.hu/levente3.JPG[/img]
wick

Blaye,
Vince AKKORA, hogy rá sem ismertem!!
Eszter nem a fogával vacakol, mert abból 4 jön most egyszerre, de hidagen hagyja, hanem egyrészt tele a nózija, meg egyébként is, ha kiesik a cumi, mostanában nem találja meg (lusta??) hanem nyávog, h tegyem vissza. A múltkor erről szoktunk le egy végigüvöltött fél éjszaka alatt, de aztán apránként visszaszoktunk, de már nem emlékszem, miért?
Asszem hamarosan be kell szereznem egy sárga ágyneműt nekem is. Kép

Eszti, miért érdekel ennyire az a babakocsi? Aranyat rejtett bele a maffia, vagy mi van vele? Izgalomba hoztál! Kép
neet
neet

Macska,
Kép
neet
neet

hahó,
én asszem törlődött pár oldal mert ahogy visszaolvastam lyukak maradtakKépszóval arra kérek mindenkit hogy ha megszólítottak és nem válaszoltam akkor írjon megint mert azért nem válaszoltam mert nem olvastam mert hűtlen vagyok és folyton ezer dolgom vanKépés ha van tali vmikor savoyában plíz szólni nekemKép

gigi
Vendég

Változatosság kedvéért ma már nincs köhögés, viszont van hőemelkedés és hasmenés. Hát ezért a nemevés ... Na, de ha minden igaz, akkor most már végigment, és kiürül, és akkor ... alig merem kimondani ... tán vége, és végre alszunk rendesen, meg eszünk rendesen ... Kép

Neet,
Te szegény, Veled érzek, remélem, ez vígasztal! Kép

Blaye,
Vince nagyon helyes krapek! Kép

Most ennyi, megyek játszani.
fic
ficánka

Blaye, Vince nagyon edes!Kép Mit szolt a hohoz?

Macs, gondolom!Kép

Jobbulast mindenkinek, akinek szuksege van ra!

Rossmannban Gabi 2x72 popsitorlo 799!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Eleven center rulez nekünk is, akár ehét pénteken is!!! Kép... csak kicsit félek nehogy leessen valami bazi nagy hó, márpedig nagyon azt mondják Kép

Juc!
Parkolás no para: eleven centernek nagy-nagy ingyenes parkolóháza vagyon Kép

Juc, Lindi!
Nem érdekel Titeket egy drapp színű 19-es méretű új Siesta kislány cipő? (nyári, tavaszi) Kirakati darab. (barátnőm nagynénje cipőboltban dolgozik, ő hozta a barátnőmnek, hogy hátha el tudja adni vkinek, de nincs a környezetükben akkora lányka, akinek jó lenne) Az ára 3500 (ami kb. félár)
Ha érdekel valakit küldök fotót.

Sajnálom, hogy nem tudtunk menni tornára, pedig én nagyon készültem, de a kisasszony hisztirohamot produkált, hogy márpedig ő sehová Kép...

Green!
Már épp azon szomorkodtam, hogy észre se veszed a Neked címzett hsz-eimet (Kaffka, tesómék), de mostmár láttam, hogy láttad...Kép És igen, tesóm is mondta, hogy találkoztatok már...

...na megyek, helyzet van...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
2 szintes parkolóház, háááááát, néha elég gázos, már volt, h én is inkább hazamentem...Kép de sztem megoldható. Ja,és ha a "ház" mögött parkolsz, akkor az utcán vagy, nem kell parkolóházazni. ha 10 előtt érsz oda, biztos, h lesz hely, 10 után már jön a sok kismama és elfoglalják a helyeket!!!Kép de tényleg. sztem mom parkoló ennél jobb...de csak sztem!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Wick,
Grat. mégegyszer a kisfiadhozKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Én akkor tuti nem megyek Eleven Centerbe mert elevenen megörülnék a parkolástólKép

Bogárka!

Hallod,hogy Zsna miket írt itten a parkírozásról?!
Cipiről kérhetek képet?mert így nem tudom eldönteni,hogy nagyon kell-e nekünk vagy csak kicsit.De ha Lindinek is kell akkor nyugodtan nekik isKép
juc
20170114224602

Jucus!
Zsan csak direktesen ijesztget Kép nem vészes, de mondok jobbat: szembe, az út másik oldalán van egy plusz közért, annak is van parkolója, és ott délelőtt biztos van hely...de ha még tutibbra akarsz menni, akkor pár 100 méterrel arrébb meg Pennymarket mégnagyobb, mégüresebb parkolóval Kép

Képet mindjárt küldöm...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Akkor csúnya,ronda Zsan!Szegény emberben erősíti a kételyt.

Kép jött,köszi.
Juc
20170114224602

Juc,
én is a plusz parkolóját akartam aljánlani! Ha hiszel még nekem, a penny parkolójában sem állsz meg, mert délelőtt ott mindig tele van, mert felette van a tornászda, és a sok gazdag, de fogyni vágyó hölgy bizony kocsival jár oda...Kép én csak azért irom le ezeket, mert ismerős a parkoló-fóbia. (nekem a tolatva-állok-be-a-hülye-helyekre módszer hozta meg az enyhülés...) Csak nekem már van másfajta fóbia, ezt úgy hivják, sávváltás-fóbia, de erről már értekeztem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép csúnyarondazsan elmegy és mosogat büntetésből...
de akkor tessék jönni pénteken!!!!
éééééééés, még egy kis elrettentés, 650Ft/óraKép a játsziház.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

de nem most pénteken ugye?mert addig elemgyek és feltérképezem a helyet autóvalKép

Juc
20170114224602

Juc&Zsan:nálam mind a 2 fóbia működikKép,a mögöttem jövő autók miatti fóbiáról nem is beszélveKép

Votiv:mondj valami tuti csodaszert a januári depireKépAnnyira kész vagyok,hogy életembe először elódáztam a szülőitKép

Moose:képzeld van 2 új "szavunk":csücsi és szisza,mert a szentem kicsit pösze még a foghézagoktólKép

Wick:nagyon édes a pici fiadKép

petergabi

Szmagdi!
tényleg nagyon aranyosak azok a fa játékok! A Villányin van egy bolt (Játékgaléria), ahol pont ilyen játékokat árulnak!

Kép
Kép
zuzmo1

Csajok!
A wiw segítségével összeakadtam egy általános iskolai nagyon jó barátnőmmel, elkezdtünk emilezgetni, és többek között elküldtük egymásnak a szüléstörténeteinket is, én doksiban, ő viszont linket küldött, mert a fórumon, ahová ír (index) összegyűjtötték a szüléssztorikat, és csináltak egy oldalt neki. Rögtön elkezdett járni az agyam, írtam is tesómnak, aki profi honlapkészítő, és ő szívesen megcsinálná nekünk, ha van kedvetek. Egyszer, mintha már valaki felvetette volna az ötletet, csak aztán nem lett belőle semmi.
Szóval??? Mit szóltok??? És saját webcímmel, pl: www.szentimresbabak.hu, vagy valami ilyesmi...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog,
ötlet nagyon tetszik!!!!Kép
Wick,
kis Levente csoda szép!!!
Zuzmo,
megjött mél, köszi!!
Gabi,
csücsi mit jelent??? nekem is jöhet a januári antidepi bogyó. Ja, és nekem is van utánam-jön-autó-és-biztos-lassan-megyek-és-meg-akar-előzni fóbiám!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

El vagyok veszve es lemaradva az olvasasban,szanom-banomKép
Most is a segitsegeteket szeretnem kerni,foleg a fius anyukaktol:
Pisimintat kell vennem Akostol,mert folyamatosan lazas/hoemelkedese van,remelem,csak a fogzastol,de biztos ami sicher...szoval vettem vizeletgyujto zacskot,ami azt irja,hogy ontsem majd at tenyeszcsobe.Amde a dokitol nem kaptam ilyet es a gyogyszertarban sem.Szoval lobogjon be Apa ezzel a zacsival csak ugy siman????????Mit csinaljak?
Es az egesz (kuki+zacsi)bele kell rakni a nyilasba?????Olyan beeeeeeeeeena vagyok...

A kepeket megneztem,babak gyonyoruek es nagyon nolnek.
+ emlekszem,hogy vki szeretne liberos figurakat.En tudok adni,csak jelentkezzen az a ValakiKépKép

Pusza
Kriszta es Akos

Ui:Amint kiderul vegre,mi is a baj Manommal,igerem,bepotolok mindent!!

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsan!
Ha tetszik írj ötleteket webcímre, meg úgy általában az oldal címére ... meg akkor küldd is a szüléssztorit!!! Kép Meg a többiek is, akinek tetszik az ötlet Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta!
Fogadj meg egy jó tanácsot. sztem ne is próbálkozz a zacsival!....nagyon egy béna dolog...kevés pisi fog belekerülni. Üljetek be víz nélküli kádba, itasd meg jól Ákost, állj készenlétben egy sterilizált kicsi üveggel és várj! Kép Sztem ez a tuti módszer, nálunk ez vált be!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Kép Ötlet jó, tetszik nagyon! Sztem legyen!!!!
Pisigyűjtő módszer tutterfrankó! Kép

Remélem, most jó lesz az éjszakánkt!
cupp,
fic.
ficánka

Hello Lányok!

Gabi: depire szerintem a csokifagyi a legjobb Kép

Zsan: ne írj már rémtörténeteket a parkolásról, mert én sem merek elindulni még a babakocsival sem Kép

Bogárka: nekem tetszik az ötlet, szóval csak annyit tudok mondani, hogy hajrá

Kriszta: hú, ez a pisis dolog nehéz lehet

Fic: gondoltam rátok ma, sőt emlegettünk is....gyógyuljatok

Ancsi: azt kell, hogy mondjam, hogy a polihisztorok ezek szerint még nem haltak ki Kép

Bebeeeee, mi ma délután Oxival meg Manóval bandáztunk, sőt Oxival voltunk a Tompa turiban is, igaz csak kevéskét engedtek a lányok, de nekem akkoris sikerült kiválasztanom a legdrágább Next gatyót a lánynak Kép Asszem kezeltetem magam; ruhamániás lettem.

Manóka: Emma hogy van fogilag? van már eredménye a nyűglődésnek?

Hopp, egy Neet. HIÁNYOZTÁL!!!!!! hogy állsz vizsgaügyileg?
És Votivia is a tornáról. Istók Koma hogy é van?

Juc: miért retusáltad ki régies fekete-fehérre Panna fotóját? Kép

Wick: Kép

No, most szaladok egy kicsit munkálkodni.

Csók, Ada
u.i.: Macs! Ugyan még csak eccer láttalak a Mayában, szóval nem vagyunk országos haverok (még), de meg kell mondjam, nagyon bírom a pörgőkédet Kép
ada007

Ma halalomon voltam (rettenetes szekrekedes), olyan hirtelen olyan rosszul lettem (kivert a viz es szedultem mint allat), hogy hazarangattam apat a melohelyrol meg riasztottam egy-egy huginkat es alig birtam ajtot nyitni nekik... ugy megijedtem, hogy egyedul vagyok a gyerekkel es fel sem tudok allni... es voltak glicerin kupok, tamarinlax lekvar, gyulomcslevek, befottle, viz, majdnem masfajta hashajto is (persze amit lehet pocival), olaj es mar epp beonteshez keszulodtunk, mikor vegre megmenekultem Kép szoval MINDENKI IGYON RENGETEG FOLYADEKOT ES EGYEN ROSTOS IZEMICSODAKAT meg jo edeseket (az is hajt)!! mikor hethos nyuszipocakom volt, akkor mar jartam igy, most meg othonal... mert en olllllyan hullllye vagyok, hogy nem tanulok a sajat hibaimbol Kép Kép

Gabi, itt meg "nemnemnemnem" es "nyammnyammnyammnyamm" van gyakorolva, mert allandoan a Micimackot kell nezni es abban ilyeneket mondanak Kép es azt figyeltem meg, hogy delelott nem igazan szovegel, de delutan-este marhara nyomja a halandzsakat.

Remelem, holnap majd tudok jonni es jol elolvasok mindent.
moose

Sziasztok!
Csak rövid időre jövök, mert a jobb szemem olyan, mint akinek behúztak. Hétfő reggelre bedagadt, bepirosodott, állatira viszket. Voltam dokinál, valami gyulladás, de nem nagyon tudta megmondani, hogy mitől van, kaptam egy kenőcsöt. Csak így nem olyan kellemes számítógépezniKép

Juc, Blaye, Wick!
Gyerkőcök tündériekKép

Zuzmó!
Korai kelést én már elég jól megszoktam. Általában olyankor átviszem Emmát a mi ágyunkba (férjem nagyon korán jár, ilyenkor ált. nincs már itthon), ott eljátszik egy darabig, én még szunyókálok, aztán f7-kor kibújunk az ágyból, és az már elviselhető. Ha meg 6 előtt ébred, na azt én sem bírom, akkor is átviszem, és alszunk együtt, aminek az a "veszélye", hogy nagyon bealszunk, és akkor némileg borul a napirend.
Tegnapi torna jó volt, Emma és Bazsó tényleg nagyon cukik voltak, kár, hogy nem volt nálunk fényképező?
Holnap délután séta?

Bogárka!
Nagyon tetszik az ötlet!

Ada!
Eddig 4 fog: 2 alsó, fönt meg egy középső+mellette lévő. Holnap vagy holnapután reggelre szerintem meglesz a másik középső is.
És jó lenne már látni titeket!!!

Kriszta!
Remélem Ákosnak kutya baja, csak a fogai gyötrik szegényt! Egy barátnőm kislányának (aki Emmával egy napon született) volt ugyanez, hogy hosszú ideig volt egy minimális hőemelkedése, de nem tudtak rájönni, hogy mitőlKép

Most pénteken nem jó az Eleven Center, mert délelőtt nagyon fontos feladatom lesz: egy barátnőm kislányára kell vigyázzak, aki tündéri csajszi, amúgy meg Lillának hívjákKép

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Ez nagyon horrorKép Nem is gondoltam, hogy egy székrekedéstől ennyire rosszul lehet lenniKép

Kép
Kép
manoka11

ILdi, jaj. ez piszkosul nehez dontesKép nem csodalom, h nehezen szanod ra magadKép

Ancsi, informatika tenyleg rulezKép. bar en a hardverekhez elegge hulye vagyokKép. a szoftveres resze sokkal jobban erdekelKép
a virusunkkal meg elobb-utobb kezdunk valamit, de ez apa asztala, majd intezkedikKép (addig meg igazi kihivas titeket olvasni: gyorsan, mielott kidob a rendszarKépKép)

Macs, azert lattam mar linuxot kozelrolKép. meg koszi, van nekunk is, valasztekban nincs hiany, csak a szandek maradt eddig meg szandek...

Neet, januar februar itt a nyar...Kép vagy mi

Kisun, Docinak gyogyulastKép

Zsan, B is mindig keservesen elkezd sirni, ha feljajdulok/felszisszenek, mert pl megharapott valahol. aztan alig lehet megvigasztalniKép

Macs, jo hallani, h jol vagytok, es jol viselitek egymastKép aranyos kislany ez a FulopkeKép

eleven center jatszohaz? most penteken? huha, ez valami uj dologKép

MooseKépKép

velem meg az a furcsasag tortent, h tegnap delutan sikerult egy lehellet halovany csikocskat produkalniKép, ma reggel viszont mar ennyit sem. ki erti ezt... szoval egyelore marad a kellemes, enyhe emelyges, mint bizonytalanito tenyezoKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
KépKépKépKép
ada007

BogarkaKép
Megfogadom!KoszonomKépKép

Manoka,Ada,Nektek meg az egyutt erzestKépKép

ReccaKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Recca??? Vagy inkább: Recca!!!!! Most jól értem, amit olvasok???

Kép
Kép
manoka11

Na most már magamhoz tértem Recca bejelentésétőlKép
Csak mert egy olyan odavetett mondat volt a végén, alig jutott el a tudatomig.
Dejó, dejó!!!KépKépKép

Kép
Kép
manoka11

Megyek aludni, mert kifolyik a szememKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka, hajaj, naggggyon rosszul, ez ilyen "megmozdulni is faj" tipusu, orakig agyban doglom es meg az is allati nagy szenvedes Kép Mondtam is apanak, hogy ez sokkal rosszabb, mint a szules, o meg elkezdett vitatkozni, de lehurrogtam, hogy nincs osszehasonlitasi alapja Kép Ja, es a haziorvosom (akit kirangattam, mint keteve ilyenkor) csodalkozott, mikor meseltem, hogy a Hban tisasen bogyokat adnak a gyerekagyon es csak utana glicerin kupot es meg is nezte a konyveben a tisasent es elmagyarazta, hogy azt mamiknak miert ne (altalaban a legtobb hashajtos dolog hirtelen akarja elintezni a dolgot es ugye gorcsoket meg alhasi verboseget okozhat, ami ilyenkor ugyebar veszelyes). Ugyhogy majd viszem a lekvarom meg a kupom meg tobb tonna lotyit es a bogyoktol tartozkodni fogok.

Rec, huha, ez nagyon izgalmas!! Tudosits majd!! Kép Kép Es egyebkentmeg meg lehet csinalni, hogy mindket oprendszerrel mukodjon a gep, es akkor te hasznalhatsz linuxot es mikor apa inditja a gepet, hogy melozzon, akkor o majd ablakokat bootol. Es ha valami virusokrol hadovazik, akkor siman kirohogod es visszakerdezel, hogy az meg micsoda? Kép Mert ha kulon particion vannak az oprendszerek, akkor talan teged nem fog erinteni. De majd megkerdem apat. Es szivesen segitunk, ha szukseges. Es linux azert is rulez, mert nemcsak tokjo es mindent lehet rajta csinalni, meg jobban is, mint azon a ronda ms izemicsodan, es gyakorlatilag nem leteznek virusok stb stb hanem meg ingyenes is! es pillanatok alatt modositanak rajta, ha szukseges, nem kell honapokat vagy kitudjamennyit varnod egy uj servicepackig. Na jo, eldugulok.

Nem tudom mar, ki irta, de az "izemicsoda" az copyright by Jucus!!!! nem en talaltam ki, tole szarmazik! csak szerintem is tokjo Kép
moose

Marha jó, hogy itt lassan mindenki a sokadik pocakját simogatja, én meg max az indexemet!! Kép
Szépen vagyunk...

Ada,
aranyos vagy, h hiányoltál, igen, van még egy vizsga, de az már a vége lesz, sajna majd csak 2 hét múlva, úgyhogy addig még nem ülhetek nyugodtan.

Moose,
ez szar ügy, elég kellemetlen lehet, de remélem, megoldódott! Nyulad hány hós? Az egyik BabanetesBogárkás talis kép a kezembe akadt, ahol az öledben van (állsz) és tök akkora, mint most Eszter, vagy kb akkora.

Dócira meg remélem, nem mi ragasztottuk rá a kórságot, jajj.

Eszter megtanult orrot fújni, úgy csinálja, mint a nagyok, nem volt nehéz megtanulnia, mert átlag 3 naponta elfogyasztottam egy 100as csomag pzst...

Izémicsoda tényleg Juc szava. Kép

neet
neet

Jó reggelt!
Zsan:
csücsi az a szimpla csüccs Dorka módraKépA fófia leírásod tetszett nagyon,pont,mint én.Csak nem volt "erőm" ennyire részletezniKép

Moose:
most,hogy mondod,nálunk is inkább du.-tól indul be a dumagépezetKépA tegnapi napod...Kép

Ada:
a csoki fagyi valóban tuti,de a kilóknak már nem annyiraKépÉpp küzdök ellenük!

Bogárka:
szerintem is nagyon jó ötlet.A címben valahogy utalni kéne rá,hogy ez nem holmi kis trécselő oldal,hanem véresen komolyKép

Macs:
ügyesek vagytok nagyonKép

Rec,Lindi:
Kép v.Kép

A betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!

petergabi

Meglepően átaludt éjszaka utáni jóóó reggelt babanet! Kép Kép

Recca, Kép csak nem?! Kép bereppent a legyecske? Kép
lécci tudósítani a fejleményekről Kép Kép Kép

Ada,
remélem mielőbb csatlakozhatok én is a tornázós brancsba és majd akkor kiderül milyen is a pörgőkém valójában. Kép

Moose,
nem vagy te véletlenül titkos linux-fejlesztő? Kép vagy legalább is megbízott értékesítési manager? Kép nagyon meggyőző vagy Kép Csinálok is neked trikót, " Éljen a Kernel!" felirattal Kép Amúgy hasadnak jobbulást Kép

A mai napra rendeltetett körkérdésem:

Szerintetek hogy lehet rávenni egy 14 napos dedet, hogy nappal szopi előtt/után is ébren lehet ám maradni és nem éjjel pislogni nagy szemekkel?
Momentán napközben vannak alapzajok, kaja utáni pelusozás, rádió, vagy tv bekapcs, meg nincs azonnal visszapakolva a kiságyba, éjjel meg tök csönd, egy éjjeli lámpa( hogy az anyja megtalálja a szoptatósfotelt) és nincs pelusozás sem. Eddig egész működött, de most valahogy inkább éjjelre alussza ki magát. Van valami ötlete vkinek?

Pussz és előre is köszi

MacséskicsiangyalkaFülöpke
macskanyu

Na,ez volt a tegnapi program:

Kép
macskanyu

Macs,
ebben talán csak az idő segíthet. Amiket leírtál, az tök jó, mást én se tudok (nappal alapzörej, éjjel nyugi és félhomály) Előbb-utóbb rájön, mikor mit kell csinálni és felveszi a ritmust. És mire minden egyenesbe jön, jönnek a fogak, aztán majd mindig jön valami más. Kép
neet
neet

Lányok,
meg tudja mondani nekem valaki, hogy a befizetett csekkeket mennyi ideig kell megőrizni? Most nézegettem a papírjainkat, mi majdnem mindent csekken fizetünk, és csak gyűlik, már évekre visszamenőleg, és csomó helyet foglal. És a bankszámlakivonatokat? Eddig soha nem kellett semmire, de félek, ha kidobom, kiderül, hogy kell.

Kép
Kép
manoka11

Manoka
hivatalosan 5 év.
neet
neet

Macs,
ez az "időzavar" ennyi idősen normális, de gyorsan helyre fog állni. Napközben nálunk is vot és van alapzaj, egész nap szól a rádió.
És nagyon cuki ez a képKép

Kép
Kép
manoka11

Na szépen elszállt amit irtam, pedig jó hosszú volt. Akkor most kivonatolom a dolgot.

- nincs időm írni, mert Fanni borzasztó nyűűűűűűűgi.

- Macs: édes a kép Füliről. Ez az éjszakai pislogás még tök normális egy 14 naposnál, csak az idő oldja ezt meg, de az biztosan. Kitartás és lesz ez még jobb is.

-Manó: én egy évig őrzöm a dolgokat, a számlák alján már ott van, hgoy nincs hátralék, igy talán utána már nem találhatják ki, hogy mégis. A bankszámlakivonatokat is kb. ennyi ideig. De most már van homebankingem, úgyhogy lehet, hogy már erről is le fogok szokni.

Irtam még rengeteget, de nem tom mit és hová lett, valamint Fanni szólít.

johi és fanni

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?