A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

elszállt Kép most csak röviden

Sziasztok !

Recca ! Gratulálok ! Kép

Wick ! Nagyon édes , nektek is gratulálok !

Moose ! Kép

Bogárka ! Azt hittem már válszoltam Kaffkásra , de ezek szerint nem ...sorry
Honlap jó ötlet !

Macs ! Nagyon jól csinálod , mi is így csináltuk , idővel majd beáll , 14 nap még nem túl sok idő Kép

Játszóházba milyen idős kortól lehet menni ?

Ada ! ti is tervezitek a kistesót ?

Manoka ! szerintem 5 év . de bankszámlakivonatot akár mikor tud nyomtatni a bank , ha akar Kép

Bkriszta ! Nekünk másodszorra összejött a pisi , zacskóval , fiygelj hogy jól nyomkod rá körbe és drukkolok hogy ne legyen semmi gond sem .

Kép
Kép
greenolive

Jo(bb) reggelt mindenkinek!Kép

Macskanyu, Fulopke eeedes!KépKépKép

Johi, mi a webboltotok cime?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Wick! Köszönjük a fotókat, nagyon édes a babád!

Macs!Füli be fog állni. Nálunk Bazsó hajnali fél kettő előtt nem volt hajlandó aludni, bármit csináltunk, bármikor fürdettünk! Volt, hogy órákon keresztül járkáltam vele, ami szülés után elég fárasztó volt. Aztán rájöttem, higy fölösleges altatgatni, akkor is ugyaakkor fog elaludni. Végül beállt. szerintem ha majd többet érzékel a külvilágból, jobban meg tudja különböztetni az éjszakát a nappaltól. Nagyon édes a fotón!!! Egyébként hogy vagytok? Sikerült azért valamiennyire kipihenni a szülést? Írtál szüléstörténetet? Mikor? visszakeresném, kíváncsi vagyok. És Apa hozzászokott már a kis jövevényhez?Kép

Manóka! Remélem a szemed jobban van! Legközelebb viszek fényképezőt! Emma foga? A délutáni sétáról még nem tudok nyilatkozni, orvoshoz viszem Bazsót. Nincs semmi baja, csak úgy hallottam, hogy szülői kötelezettségem havonta láttamoztatni a gyereket az orvossal, és háát.. 2 hónapja nem voltunk! Ha nem húzódik el, akkor hívlak, és sétálhatunk!

Kép
Kép
zuzmo1

Moose!
Barátnőm 6 hónapos trehes, és ugyanígy szenvedett a hétvégén, azt hitte, hogy szülés lesz. őt is leverte a víz, annyira görcsölt, de csak az egyik oldalon. Vigyázz magadra! Egyébként a terhesség utolsó heteiben megoldást fog jelenteni a málnalevél tea!!!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

aranyosak vagytokKép. de persze azert messzemeno kovetkezteteseket nem mernek meg levonniKép inkabb csak a ketelyeimet akartam veletek megosztani. remelem, nem baj. ketelyeim azt illetoen vannak, h "csak nem?!"Kép. de persze ez idovel ugyis kiderul. nem tudom, mit turelmetlenkedek. pedig nem isKép. szoval majd akkor terek vissza a temara, ha mar kicsit konkretabb, jo?Kép es nem stresszellek itt titeketKép. meg talan annyit, h mivel mi minel kisebb korkulonbseget szeretnenk, az esemenyeket mar nem is mi iranyitjuk...KépKép szoval barmi lehetKépKép

Moose, mi is igy terveztuk, h mindket oprsz-t (sokan ketsegbe vonjak, h a windows az-e egyaltalanKép) feltesszuk. aztan rusnya modon a kisebb(?) nyomas iranyaba mentunkKép. es azota szivunk...

Macs, igenigen, gyere tornazni!!!Kép napszak-zavar passz, majd kialakulKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Macs,
szépséges kicsilány!!!KépKép
és azt olvastam, h az alapzaj megnyugtatja a babát, ezért alszik, és éjjel meg amikor csönd van, attól "fél", mert furcsa neki. De majd jól megtanulja, ne félj!!! Nálunk Igi ma éjjel felkelt, de én kómás voltam, és tök édi volt, ott magyarázott az ágyban, ücsörgött és mászkált kicsit, majd lefeküdt és visszaaludt. Megértette, h anya most nem a legjobb játszópajtás! Imádom!!!B biztos szétüvöltötte volna a fejem, mintsem aludni hagyjon!!!KépKép De ő egy minidiktátor!!!Kép
Tegnap voltunk vendégségben, és a kisfiú mindig az ölembe ült, és a végére Igi kicsit kiakadt ezen, és nyomákolták ki egymást az ölemből a kissráccal.
Recca,
ez igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép
Moose,
ez tényleg szar ügy!!!Kép TESSÉK INNI!!!!!!!!!! 3 liter/nap!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ezt még reggel írtam, de csak most engedi elküldeni:

Jó reggelt!

Moose: Kép ez elég rosszul hangzik! ne tessék ilyenek csinálni, és ijesztgetni minket, tessék gyorsan nagyon jól lenni, irgumburgum Kép

Recca: ???!!!???!!!KépKépKépKép és még KépKépKépKép is!

Neet: az utsó vizsgához drukk, de biztosan meglesz az is! milyen tárgy? nehéz? Eszter nagyon ügyes, h tud már orrot fújni! Kép már jól van?

Macs: kicsi lányod nagyon édes!!! KépKépKép ahogy nézegetem a képet, mindig annyira megkívánom, h legyen nekem is megint egy ilyen kis újszülött-egyhetes-kéthetes babám. okosabbat én sem tudok mondani, tényleg úgy van, h Te mindent jól csinálsz, egyszer csak átáll, aztán lesznek jó hetek, aztán rosszak, aztán megint jók ... de élvezd ki a babázás minden percét, mert olyan gyorsan megnő ám ez a tündércsajszi!

Most mennem kell, de még jövök majd!
cupp,
fic
ficánka

csajok, Rylie most irt:
"Bentfogtak a H-ban, mer magas a vérnyomim. Már elő is készítettek, ugyhogy ma szülünk! Én még nem érzek semmit, csak para van egy kicsit. Rylie"

hat ez eleg durvicsekul hangzikKép ugyhogy gigamega drukk!!!

Coolio
recca

Rylie,
GIGAMEGA DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszönöm mindenkinek a válaszokat Kép
Már lassan úgy érzem, hogy jól használlak benneteket a saját céljaimra, mint egy babagondozási helpdeszk team-et Kép Kép

Zuzmo,
még nem írtam szüléstörténetet, de mivel jószerével a babanet mellől mentem szülni, mindenki on-line módon értesült a történtekről, mert mikor már a H-ban voltam, Pocak tudósított mindenkit az eseményekről. Ez jan 5.-én volt. Ha érdekel, ott a teljes "folyamat" Kép Kép
A Zapája igen jó szokja a dolgot, ég most is elömlik az arcán a boldogság, ha kézbe veszi a lyányát Kép Egyébként olyan türelemmel, szeretettel és leleménnyel babázik Fülöpkével, hogy majd' megpityerget. Én eddig is tudtam, hogy egy csúcspasast szeretek, de mióta együtt látom őket, másodszor is beleszerettem a pasiba, pedig még ki sem szerettem belőle Kép
Ez most nagyon nagyképűen fog hangzani, de tényleg nem annak szánom: annyira gyorsan szültem, hogy igazából nem volt mit kipihennem rajta. Most sem vagyok fáradt, csak néha kicsit álmos, ha az éccaka sokat kell fent lenni.
Most egyébként itt pislog a hölgyemény a kanapén és olyan hangokat hallat, mint egy berekedt szamovár.

Recca,
azért az obligát 6 hetet kivárom és ahogy a dokibá' azt mondja okés, már robogunk is tornázni Kép hiányzik a mozgás és még mindig úgy érzem magam, mint egy különösen jóllakott tengerimalac.

MacsekéséberbébiFülike
macskanyu

Rylie,

ezerrel +++++++++++++++++++++++
DRUKKKKKKK Kép Kép Kép
macskanyu

Dócinak Boldog Piroska Napot!!!KépKép
és Pirusnak is Boldog Névnapot!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóra: www.netbio.hu. de ez csak bemutatóterem most, igy ott tudsz nekem üzentet irni vagy mélt. Remélem tudok segíteni.

Mindenki már kisbabára gyúr? én még várok, bár sokat nem teszünk ellene. tehát bármi lehet.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Macs, ja, jo perszeKép meg a pici lany is nojjon meg egy kicsitKép

Coolio
recca

Rylie,
ne izgulj, minden rendben lesz! Drukkolunk és várjuk a híreket!

Fic,
hogy nehéz-e az relatív, ez most uv lesz, elsőre nehéznek tűnt... Eszter javul, köszi, és mióta nem szippantom hanem ő fújja az orrát, azóta jobb a kedve is. Néha eléggé sárkányfióka, de olyankor vagy álmos vagy éhes, szal lehet kezelni. Amikor meg átmegy skizofrénbe (egyik pill.ban édesen játszik, a köv.ben sikítva visít), csak ki kell várni, h lenyugodjon...

Tornászlányok: nem is értem, honnan van energiátok meg kedvetek tornázni! Le a kalappal! Én így, hogy "semmit" se csinálok is ki vagyok dőlve estére. A BK-t is csak félszemmel nézem már...
Fogadjunk, hogy van bejárónőtök, meg kutyafuttatótok meg gyereknevelőtök is külön-külön! Kép
neet
neet

Sziasztok!

Rylienak drukk!!! Reccának meg gratula! És akkor drukk, hogy biztos legyen!Kép Tök jó!
Ez olyan jó, hogy már ilyen régen ismerjük egymást és már ennyien készültök a második babára!Kép

Tegnap megjött a neten rendelt autósülésünk! Csúcsszuper!!!Kép

Votiv!

Köszi, hogy írtad, hogy Istinél is van ilyen kiütés fűszertől! Akkor lehet, hogy azokat a fűszereket nem bírják a babák, amit nem főzünk, csak úgy belekeverünk a hamiba (fahéj, szekfűszeg)?!

Moose!

De rossz lehetett!Kép Egyél sok korpás dolgot! Jogurtokat stb Nálam is volt 1X ilyen régebben! Éjjel lettem rosszul, még a vérnyomásom is leesett és nem tudtam felállni ájulás nélkül! Azt hittem bélcsavarodást kaptam és páromnak már mondogattam a teendőket, ha a mentőket kell hívni! Hihetetlen, hogy ki tudja készíteni az embert egy "egyszerű" székrekedés!Kép
Még a címlappal kapcsolatban akartam kérdezni, amit szereztél nekemKép, hogy jó neked úgy hogy a következő talinál adod oda? Addig meg őrizgeted nekem?

Még rengeteg dolgot akartam, de ki akarom használni az időmet, amíg Timi alszik! Mi is fogzunk, ömlik a nyála és nyűgi napok óta! Ma már azért megpróbálok egy normális ebédet is főzni!

Este jövök!

ILdi
ildi76

Sziasztok, Moose írnál nekem is néhány tudnivalót Urbán Mártáról? Még csak kétszer voltam nála és nincs kialakult véleményem, jó lenne ha megosztanád velem a tapasztalataidat. Köszi andrek00@citromail.hu

Kép
akata

Ja! Tudom mit akartam még írni!

Írtatok valamit Linuxról, bocs már nem emlékszem, hogy mit! Párom Linux szakértő és tud írni CD-n telepíthető verziót is (legálisan) ha valakit érdekel!

Neet!

Ezt komolyan írtad, hogy Eszter tudja fújni az orrát??? Tyűha!Kép Nem semmi!
ildi76

<font color="0000ff">Még élek, csak semmi időm semmire... Majd összeszedemm agam egyszer és újra csatlakozom...
Kép </font>

KépKépKépKép
proone

Kép

KépKépKépKép
proone

Szia Lányok!

Na megint nem voltam, de szolgáljon felmentésemül, hogy dokihoz járkáltama a térdem miatt. Tudjátok már korábban írtam, hogy nem stimmel valami. Azóta rosszabb és be is vizesedik. Szóval eddig a doki arra jutott, hogy nagyfokú porckopás van a térdemben, de azt még nem tudjuk mitől vizesedik. Remélem ez nem azt jelenti, hogy 50 évesen már bottal fogok járniKép

Zuzmo!
Én is örülök, hogy megismertelek akkor hétfőn újraKép

Tapasztalt anyukák!
Hogy lehet rávenni egy járni tudó, de nem akaró gyereket rávenni arra, hogy babakocsi helyett sétáljon és ne kéreckedjen fel 50 méterenként?

neet!
Eszti nagyon ügyes lehet az orrfújássalKépLilla még nem tud ilyet pedig idősebb.

Recca!
igaz még ne kiabáljunk el inkább semmit, de azért jó lenne....Kép

Indianyó!
A receptjeidnek nyitottam egy word doksit úgyhogy jöhet a következő. KépEngem elsősorban olyan vegetáriánus vagy szárnyas ételek érdekelnek, amelyek nem csípnekKép
És még lógók a méretekkel, egyébként van valami neve ennek az ingnek?
beetrix

Édesek a babó fotók!

Tegnap a munkahelyemen is voltam adóbevallás témában, hát azért még nem fűlik fogam a munkáhozKép

Ja akartam írni, hogy az eleven centerbe nekünk nagyon nehézkez eljutni hacsak nem tud minket valaki elvinniKépAzonban nekünk is a jövő péntek lenne inkább jobb, mert most megint dokihoz megyekKép
beetrix

Sziasztok!

Recca, ne csigázz minket sokáig! Remélem, tovább bővül a 2006-os babák csapataKépKépKép

Neet, Eszti nagyon ügyes, hogy már fújja az orrát. Nálunk Zsombor a "minta", már jó párszor mutattuk Bendinek, hogy kerülhető el az orrszipkázás, de erre még nem sikerült rávenni.
Különben tök jó második gyereket "tanítani": mindent megmutat neki a bátyja... azt is, amit nem kellene KépKépKép

Moose, te meg ne rémisztgess minket ilyenekkel, tessék sok zöldséget meg gyümölcsöt enni, mint egy rendes Nyúlanyó!Kép

Macs, mennyit alszik Füli napközben két evés között? Nálunk Bendi csinálta azt, hogy napközben képes volt négy órát is aludni, így kevesebbet evett, éjszaka meg persze éhes volt és kétóránként enni akart. Én ezt nem sokáig bírtam, úgyhogy napközben felébreszetttem, ha túl sokáig durmolt, és így rögtön nyugalmasabbak lettek az éjszakák.

Most épp egyszerre alszanak a srácok, ebéd előtt lementünk sétálni, babakocsi nélkül, aztán mentek is punnyadni tiltakozás nélkül. Nálunk olyan szép fehér minden, tiszta hó meg zúzmara.Lehet, hogy ezért nem jött még ki rajtam a téli depi? Kép
soosoo

recca,
KépKépKépKépKépKépKép

neet,
úgy tűnik már csak benned bízhatokKépúgyhogy te simizd az indexedet én meg a tolmácsbigyómat és ha egyszer vége majd mi fogunk virágozniKép

moose,
ez brutálKépKéplégyszives kezdj el tanulni a hibáidból mert irgumburgum!ja és jósnénis beszólásért nincs bocsánatKép

rájli,
++++++++++++++++++++++++++++++++++cseréljünkKép

tali ügyekben semmit nem tudok kihámozni úgyhogy nagy piros betükkel közöljétek az időpontokat meg a helyet ha eldőlt a gyengébbek kedvéértKép
Vendég

lányok!
ha tudtok téli overál akcióról a c&a-ban vagy a decathlonban, lécci szóljatok!!! B-nek sikerült kinőnie az overálját, és nincs kedvem sok sok pénzt kifizetni érte...

köszi.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet,
ne vigyél babakocsit Kép bár akkor az öledbe fog kéredzkedni. Nálunk a legjobban az jött be, ha másik nem-babakocsis gyerekkel együtt sétáltunk.

Zsan,
akciót nem tudok, de használt ruha is jó? Mert a Lövőház utcában van egy nagyon jó bolt, nevét elfelejtettem, de ha a Mammuttól sétálsz felfelé, akkor bal oldalon. Nem az a filléres bolt, viszont nagyon jó minőségű ruháik szoktak lenni, láttam múltkor overallt is.
soosoo

Moose!

Neked akartam írni, hogy az őszibarack neked nem használ a székrekedés ellen. Mert lehet fagyasztva kapni és ha turmixba iszod akkor rost+folyadék egyben és nem az az uncsi víz vagy tea. Tényleg roiboos teát szoktál inni?
beetrix

Soosoo!
Igen a kis bestia szívesen jön ha más is totyog mellette, de nem mindig akad ilyen társaságKép
beetrix

Helló csajok!

Neet!

Ha arany lenne benne esküszöm asnék belőle! De sajna nem Kép azért érdekel annyira mert nekem is az van, és vmi hiányzik róla, amit hátha a másik XXL es nekemadna jó pízért.

Recca!

Kép nem iszunk előre a medve bőrére, de remélem gratulálhatok.

Bogárka!

Nagyon jó ötletet találtál ki!!
eszti25

SZiasztok!
Rylie! örömteli boldogságos születést neked és a kisbabnak!

Moose, Kép nekem azelőtt még a fogalma is ismeretlen volt a dolognak, terhesség alatt viszont már kétszer is.. Kép indiai doktornéni szerint a reggeli éhgyomorra langyos vízbe citrom leve és kis méz, meginni, napi rendszereséggel tuti segít. meg a sok liter napi folyadék... koffein és csokicsökkentés... és nagy együttérzések mennekKép

Beet,
Az indiai férfiak hagyományos öltözete a kurta padzsáma (innen jön a mi pizsama szavunk Kép), ebből a kurta az ing és szalvár nevű a nadrág.
akkor száérnyas és nem csípős recepteket majd beiktatok Kép

Minden vizsgához drukkok és tényleg mindenki gyógyuljon már ment irgumburgum!

Proone, ez a gyerek nő, mint a gomba, sok örömöd van benne, az látszik a mosolygós pofiján Kép

Macs, asszem rajtad fogom megtanulni a hogyan világosítsuk meg gyermekeink elméjét a nappal és éjszaka közti különbségről? című tantárgy elméletét Kép Szegény, azért te tudsz napközben phizni egy kicsit?

Most én kérek minden technikai embertől segítséget, mellékelek ide egy képet, mondaj meg valaki, hgoy hogy hívják azt a csúszkáló izét, amivel növelni-csökkenteni lehet hangerőt/fényerő stb a számítógépen? magyarul se tudom, meg így aztán angolul is csak körülírni, az meg nem valami szakszerű egy szoftverdoksinál...itt a movement speed néven látható:

Kép

Szép napot és jó sétát/szánkózást/hógolyózást!

indianyo

Pirusnak boldog névnapot!

Rájlinak meg drukkolok!+++++++

És már nem tudom, mit akartam írni, ma annyit dolgoztam, hogy teljesen lefáradtam: takarítás, vasalás, mosás, Emma ruháinak rendezése, papírok rendezése, elszoktam én ettől....

Kép
Kép
manoka11

Ja, még Proone-nak akartam írni, hogy Klári nagyon megnőtt és nagyon kis cuki moslygós baba.

És Dóra Piroskának is boldogságos névnapot!!!

Kép
Kép
manoka11

ZSUGYU!!!!!!!!!!!! kérek egy emailcímet!!!!!!!!!

indianyo

bocs, az előbbit nem ide akartam írni zsugyunak Kép

indianyo

Indi,
lehet még inget kérni tőled? Írjak méreteket mélben? S milyen színűek is vannak?
soosoo

Soosoo, inget bármikor lehet kérni, majd összegyőjtöm őket alkalmasing, ha jön férj, hozatok velem, ha enmtud jönni, akkor nyár végén én megyek ki és küldök nektek postán, jó? Ezek férfiingek - mármint amit az esküvői képeinekn lehet látni, de vannak ám szebbnél szebb tükrös-hímzett nőiek is.... Színeket nem tudok mondani, sezrintem a szivárvány összes színe+még néhány száz Kép

indianyo

Moose,
jobbulást! Nekem szülés után is az aszaltszilva hozott eredményt, és ez is kíméletes megoldás.

Kriszta,
Nekünk is kellett vizeletet begyűjteni egyszer, és egész jól sikerült azzal a bizonyos zacskóval, ami ugyan nem tapadt eléggé és én selyem-ragasztószalaggal rögzítettem oda (csak a kuki volt benne, és babát abszolúte nem zavarta). Azért kellett így, mert nekem azt mondta a Dokinéni, hogy nem mindegy MILYEN vizeletet gyűjtünk be, mert csak a reggeli produktum a megfelelő. Ezért hajnali 4-5 óra körül ragasztottuk fel a zacsit, és reggel 8-kor szedtük le és volt benne. Persze nem kell sok, a laborvizsgálathoz csak kis mennyiség kell! Nekünk se adtak steril kémcsövet, ezért a zacskóban hagytam, begumiztam, párom így szállította a laborhoz, ahol átöntötték kémcsőbe. Szóval egyszerű volt!!! És semmmi problémát nem találtak, remélem, Nektek is ez lesz Kép És bocs, hogy ilyen hosszan írtam.

Boldog Piroska napot!!!

Blaye
blaye

Soosoo, most végolvastam mégegyszer, hát jó sok hülyeséget tudok összegépelni Kép de azért t a lényeg benne van Kép

indianyo

Indi,
csúszkának hivják, de nem pontosan értem, mit is kérdezel...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Moos: durván hangzik, de legalább megoldódott....

Indi: fogalmam sincs még angolul sem, nemhogy magyarul Kép

Neet: akkor hajrá, utsó vizsgára fel!

Jajj, kifutott a leves...én meg utána a konyhába.
ada

Enyim lány beütötte a fejét, most meg már órák óta alszik....jelenleg paramami vagyok, mindjárt felkeltem, ha nem hagyja abba az idegesítésemet.
ada007

Zsanci, szoftverdoksit írok angolul és én is csak azt tudtam, hogy csúszka, azt gondoltam, van valami hivatalosabb neve is, ami alapján rákeresek a műszaki oldalon, mert a körülírás nem túl szakszerű.. Kép Akkor maradunk a csúszkánál Kép Köszi Kép

indianyo

Macs: akkor várunk majd tornán Kép de egyelőre még csücsülj a fenekeden...és nem is vagy nagyképű, mert pl. én sem éreztem magam fáradtnak egészen a fogzás megkezdéséig (5 hó), nade azóta......
Éjszaka/nappal kérdés meg 6 hetes korig általában beáll....és annyira falat ez a Fülöp lány....hihetetlen, hogy ilyen picikék voltak a mi 'nagy lovaink' is Kép

Proone: helyes az utód Kép

Beet: és Lilla mit csinál ha már nem akar menni? leül a földre, vagy beléd kapaszkodik, vagy szimplán mondja, hogy vegyél fel?

Nem keltettem fel a nőt. Még. Fél órákat szokott aludni, erre nyomja már fél 2 óta, ami testvérek közt is 2,5 óra....
Hallod Jucus? Tényleg neked adom a lányt. Jó hatással vagytok rá.
Ada
ada007

Névnaposoknak boldog Piroskanapot Kép

Indi,
én az éjjelek nagy részében( már az eddigi 14 napban Kép ) azért alszom ám 4 órát 2 etetés közt,csak mostanában 11, 12-3,4 ig levő kajatájm-időben nem alszik, hanem teljes éberséggel pillál, mert napközben meg alszik mint a mormota. (Lehet, hogy nem is baba, hanem egy álruhás medvebocs és most tél lévén nem akar kelni). De többnyire csendesen van, amég nem teszem le...Csak akkor balhézik, ha levegő marad a pocakban, vagy nagyon elfáradt. Tehát nem vagyok (még) fáradt Kép

Sztem a gombot szabályzógombnak híjják..

Soosoo,
általában nappal 3 óránként, éjjel 4 óránként jelentkezik pocaktöltésre, de ha kicsit korábban ébresztem, akkor alig eszik és visszaalszik a cicin.

Proone,
nagyon baba a lyányod Kép Kép
macskanyu

Most vagy eltűnt a hsz-om, vagy hülye vagyok és vak...
mégegyszer: Gigi, vicces vagy, nevettem. Kép Amikor a többiek öregek és csúnyál kesznek, mi akkor virulunk majd ki a pocakunktól,és újra babázhatunk, amikor az ő nagy ló kölkeik már csak a haverokkal beszélnek. Kép
Erre emlékszem, meg bizonygattam, hogy tud Eszter orrot fújni (elleste tőlem, aki napi többezer pzst telefújtam), meg valamit még írtam, de már nem tommit.
neet
neet

Sziasztok!

Moose: Irgumburgum, vigyázz magatokra! Tessék odafigyelni, mit csinálsz!

Recca: Nocsak... ezért volt tegnap a titokzatos mosoly? Kép

Tönkrement a szemüvegem Kép Most itt vaksizom a gép előtt, azért nem is tudom, miket akartam még írni Kép

Holnap kapja a kicsilány a 4hós oltást Kép Tisztára izgulok, már olyan régen kapott Kép Aztán meg mennünk kell családilag vérvételre a Lászlóba, hogy ki kicsodát fertőzött, avagy mégsem.

Jah, Gigi, én válaszoltam a leveledre, de nem írtad meg végül, hogy úgy jó-e.

KépKép
oxigen
Györköny

koszonom a sok hozzamszolastKép. remelem, nem csak "sok huho..."

Beet, terdedKép
na arra meg en is kivancsi vagyok, hogy lesz majd ez a "tudok jarni, de nem akarok" dologKépKép

Gigi, latod, milyen igazad van! orulok, h ilyen pozitiv vagyKépKép

Ada, aha ez ismeros: amikor alig alszik, az ember azt kivanja, h bar aludna meg egy kicsit. aztan meg ha vegre bekovetkezik, csak paraztatja magat. B valamelyik nap 3,5, masnap meg 3 orat aludt (napkozben). en sem tudtam mire velniKép

Oxi, Kép hat kicsit zavarba jottem tegnap...Kép

Coolio
recca

Recca: Ne vegyél mindent magadra. Szerintem nagyon jól értetted mit miért mondok Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ada!

De az a fejbeütés még az a fejbeütés?Szerintem nem lesz semmi gond és örülök,hogy jó hatással vagyunk Lizire.Panan is aludt most egy jelképes 3 órátKép

Juc
20170114224602

Moose, sutotok? vagy ez csak a babaknal hatasos? B ma 3x kapott, es mindegyik utan ott volt az eredmeny a pelusban. az elsonel meg erolkodnie kellett, az utolso mar siman jott, csak a szag vezetett nyomraKép

Coolio
recca

Oxi, hat nem is tudomKép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X