A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

Angi, ha gondolod, én is felhívhatlak, mert én is izgulok ám miattad. Kép
Mariann, én is drukk neked nagyon! Kép
Nyf, ahogy Titati mondta, talizzunk a metrónál, te biztosan meg fogsz minket ismerni, a pocakunkról. Kép Egyébként a profilomban van fent kép rólam. Csak szólj akkor, hogy várjunk-e.
Mamacka, merre vagy? Te jössz ma előadásra?

Puszi
Eszti
35+0
Vendég

Angi
Tök jó hogy minden rendben van, hihetetlen hogy már a 38.hétben vagy!!Kép
Most olvastam az egyik időjárási lapon, hogy a frontok most elég sűrűn fognak jönni, úgyhogy a febr.7. szerintem nagyon max.Kép

Ma betöltöttema 36!.hetet. Olyan furcsa érzés, hogy nemsokára vége a 9 hónap várakozásnak.Kép

Holnap reggel 6:45-ra megyek a szülésznőhöz az első NST-mre, (jó korán a fene egye meg), utána 7:30-ra pedíg az orvosomhoz. Kiderül van-e kókuszom, hát remélem nincs.

Ma meg jön 1-kor a védőnőm, hozza a múlthéten levett véreredményemet, kiváncsi vagyok romlottak-e az eredmények.

Alina 36.hét
Vendég

Alina: a tábla szerint már 36+6 vagy. Nem értem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Merre vagytok? Na, közben kiderült, nem lehet írni a társalgóba Kép Üvöltözni fogok!!!!!

Angi: az utolsó időkben szerintem ez a legnehezebb. Mindenki más is türelmetlen, pedig már a kismama is tűkön ül... Én egy idő után kikapcsoltam a telefonom, mikor Balut vártam (5 nappal túlhordtam), mert már nem bírtam az állandó: egyben vagy még? kérdéseket.

cory 31+6

cory
Budapest

Sziasztok!!

Mariann, megy a drukk, hogy ne kelljen bennt maradnod a kórházba.Kép
Csajok, annyira izgi, hogy már így a finisben vagytokKép
De holnap már én is betöltöm a 30-atKép
Pont azon gondolkodtam, mire én megszülök, addigra már lesznek több , mint 2 hónapos babák isKép
Főleg Bori babáiKép
Tök izgi.
Megyek, mert Olivér nyivákol megintKép

Ildi 29+6
vas

Cory, nekem is 20 pecig azt írta ki, hogy nem lehet elküldeni a hozzászólástKép, karbantartás miatt.
De végre sikerültKép
vas

Mariann! Szorítok nagyon hogy minden oké legyen és hazajöhess!

KépKép
nicika

TITATI ÉS ESZTIPESZTI!
Köszönöm, hogy szóltatok, igyekszem ott lenni időben. Sajnos aktuális digitalizált képem csak nyakig van... Kép De alacsony vagyok, barna térdigérő dzseki-kabátban leszek és legalább 6 kilós táskát cipelek. Esztipeszti, téged megnéztelek. Kép Talán nem zaklatok majd idegeneket... Kép
Akkor 14:35-kor lesem a pocakokat! Kép
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Lányok, ti a tornára is mentek? Vagy csak képzelődöm, hogy van torna az előadás után??? Az előadásra kell valamit vinnem?
Nyf

Melitta

Kép
nyf

<font color="119911"> Alina,
gratula Neked is a betöltött 36. héthez! Akkor holnap Te is megkezded az NST.ket. Utána mesélj majd! Nekem ma lesz a 3. már! És ma veszik le a kenetet.
Frontok lesznek, de azért még ne a héten jöjjön a babuci.
Bizony hamar eltelt ez a várandósság. Pár hete még azt mondtam, hogy sajnálom, hogy hamarosan vége, de most már várom, hogy láthassam a csajszit. Kép
Eszti,
ok, akkor hívj Te is. Kép Előadás után gyere majd és mesélj! Párod is tud menni?</font>
angi79

Sziasztok!

Ez nem igaz, hogy ennyire vacak már megint a babanetKépKépKép

NyfKép
Gratula a vizsgádhoz. A lányokat meg tuti megismered, max az összes pocakos kismamit leszólitod hogy esetleg a babanetről jöttek eKépKépKépKép

MariannkaKép
Pozitív hozzáállás és tuti hazaengednek, csak max ellenőrzésre kell majd visszamennedKép Drukk manók mennek ezerrel felétekKép

NancsiKép
Jó fej Alex, van izlése, ha csak a fiatalabb szülésznőkre bukikKépKépKép

Jókat mosolygom magamban, ahogy irkáljuk hogy jajj de jó hogy ennyit meg ennyit betöltöttünk már, ha valaki csak ugy tudatlanul olvasná a dolgokat merőben elcsodálkozna, hogy hogy lehet ennyi lökött nő egy helyen aki örül neki hogy minnél vénebbKépKépKépKépKépKépKép

AnnácskaKép
Jó volt tegnap nagyon az előadás és utána jó volt a szülőszoba látogatás is, ami nem csak abban merült ki, hanem voltunk a gyerekágyas részlegben és a csecsemős osztályon is.

Nah már megint vakaródzom, én már annyira rühellem hogy folyton elkapok valami francot amióta terhes vagyok és szinte kiirthatatlanná válik... brühühühü...

Ági
32+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<font color="119911"> Cory,
pont ez az a kérdés az, amit nem akarok naponta hallani. Én még nem vagyok türelmetlen, de ha ezt kell hallanom majd minden reggel, akkor az leszek...
Plussz én nem akarok szólni a családnak, csak ha már kint van a bébi. Ne stresszelje anyu magát.
Vas,
igen már lesz vagy 2 hónapos a lányom mire a Tied kibújik, de tök jó lesz, mert így mindig lesznek friss babucik. Miért sír Olivér?</font>
angi79

Igen, én is pont a napokban gondoltam rá, hogy tök hülyeség volt megmondani a pontos időpontot, állandóan zaklatni fog mindenki.
Bár, nekem előbb születtek(Lev-1 héttel, Oli 2 nappal), így annyira nem zaklattak.
De tök szörnyű tud lenni az örökös érdeklődés.Tudom, hogy kedvességből teszik, meg minden,csak a napi nem tudom hány telefon már sok néha.

Angi, semmi komoly baja nem volt, éppen kakilt, és itt nyűglődött mögöttemKép

Hát, igen tavasz végéig mindig lesznek friss kisbabákKép

Most kicsit kimeygünk az udvarraKép

ildi
vas

Cory
A UM szerint vagyok ma 36. A tábliba rosszúl van beírva.
Én szinte senkinek nem mondtam pontos dátumot, csak hogy február elején fogok szülni, én se szeretném hogy folyton telefonáljanak nekem.

Mariannka
Én is szorítok hogy otthon maradhass.

Angi
KösziKép
Az NST nem minden héten 1-szer van, úgy rémlik te sürübben mész, vagy csak összefolynak a napok?Kép

A
Vendég

Írtam már, tudom, csak kérdeznék, ma jön a védőnő, körbeszokták vinni megmutatni házat, meg kell kínálni valamivel?
Vagy csak a babaszobát nézi meg, mondjuk azt nézheti, még nincs rendbe rakva.Kép
Vendég

Alina: én sosem kínáltam meg a védőnőt

cory
Budapest

Alina! Akkor a táblában javítalak! Kép Gratula a 36-hoz! Kép Akkor csak 5 nappal vagyok mögötted! Kép

Nicika 35+2

KépKép
nicika

<font color="119911"> Alina,
én kérdeztem, hogy kér e inni valamit, de nem kért. Megnézte az egész lakást.
NST-re hetente kell menni. Nekem pénteken lenne a következő, de mivel mától ismét dolgozik a szülésznőm így mára hívott minket. Legközelebb egy hét múlva megyünk. A kiírt időpont után már 2 naponta lesz.</font>
angi79

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem engedett fel a babanet. De látom, másnak is gondot okozott ez.Kép

Ma már megint lótok-futok, alig van időm magamra. Olyan jó lenne, ha én is annyit tudnék itt lenni, mint Ti! Hogy csináljátok, hogy mindenre van időtök? Vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy a napom csak 24 órából áll, mások meg kifejlesztették a 30-40 órás napokat???KépKép

Annyit írtatok, hogy alig bírtam követni, így inkább most nem is teszem, mert lehet, hogy összezavarodnék.
Viszont itt van egy jó link, ahol használt babaholmikat lehet jó áron venni. De van itt pelus csomagküldő szolgálat is, elég jó áron.
www.teszvesz.hu
Nővéremék most vettek innen egy szuper babakocsit.

Most rohanok, de délután lesz egy kis időm, és benézek még.

Adri+Levike

Kép

Kép
adriana

Nyf, ha még olvasol. Igen, van torna az előadás után, de én biztos nem megyek, mert én itt a XIII. kerületben járok hetente kétszer (már amikor el is megyek kétszer Kép ) tornázni. Titati, és Bettyflame is ide jár, de ha neked van kedved, én úgy hallottamm, nagyon jó a torna az előadás után.
Most két helyen is lesz egy időben előadás, a kórházról általánosságban, és a szülészeten egy szoptatásról szóló. Mi Titatival biztosan a szopisra megyünk, Betti szerintem a másikra.
Lényeg a lényeg, hogy talizunk a metrónál és megbeszéljük.

Angi, párom most nem jön, ez a szopis dolog főként úgyis engem érint, amennyit erről kell neki tudnia, azt úgyis elmondom neki. Szülőszobát pedig már megnéztük együtt. Majd a babaápolásra szeretném, ha még eljönne ő is. Aztán a többin meg már voltunk. Kép

Én meg pont azon gondolkoztam, hogy mire mi hazahozzuk a bébit, addig egy csomó tapasztalt anyuka a fórumon még otthon lesz, szóval valszeg záporozni fognak hozzátok a kérdések a kezdő anyukáktól. Kép
Egyébként mi is csak akkor fogunk szólni, ha megszületett a baba. Felesleges, hogy akár órákat is végigizguljanak a nagyszülők. Kép
Alina, nálunk kb. 5 percig volt a védőnő, kérdeztem, hogy iszik-e valamit, de nem ivott. Kép
Vendég

Köszi a válaszokat a védőnővel kapcsolatban, én mindenesetre rendet vágtam a házban, hátha körbe megy, ne égjen a fejem hogy csak a nappaliban van rendKép

Nicika
Köszi a javítást!

Angi
Én is a hetente 1-ről tudtam, csak azt hittem te mész sűrűn, de biztos azért tűnt úgy, mert mire elolvastam az egyik NST-t nemsokra rá megint olvastam hogy mészKép
Remélem túlhordásom nem lesz, Battáról 2 naponta Pestre menni nem lenne jó.Kép

NA megyek csinálok a kutyáimnak valami kaját, meg elzárom őket, nehogy pont a védőnénit bántsákKép
HA elment a drága majd jövök mi volt.

A
Vendég

Sziasztok,
Tegnap én se tudtam felmenni a babanetre, pedig a férjem otthonhagyta a laptopot én pedig örültem,hogy garázdálkodhatok a neten. Puff nekiKép
Nicika,
Ma vagyunk 30+5 naposak, átjavítanál, ha lesz időd? Köszi szépen Kép
Angi,
én is elhatároztam,hogy csak akkor szólok a familinak ha már megszületett Heni. Mert anyun látom,hogy izgul.Kép
Kia dr szeretné ha választanék szülésznőt, megkérdezhetem te már érdeklődtél kismamáktól,hogy mennyit szokás adni neki?
Mariannka,
nagyon drukkolok!! Kép
Alina,
én megkínáltam a védőnőt,de nem fogadta el. És nem barangolta be a lakást csak a nappaliban ült le. A cipőjét se vette le hanem hozott lábzsákot magával. Kép

Én hetek óta ma aludtam először végig az éjszakát. Szuper volt!Kép

Szép napot mindenkinek KépKép
Olgo és Heni

Kép
olgo

Olgo! De hiszen te 30+5 vagy a táblában! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Köszönöm a jótanácsokat, gatyót egyelőre nem találok a nagy pocakomra...Kép Sem fiúsat sem nőit... Márt vastag harisnyát is néztem, de a 175 cm-es magasságomhoz és a megnövekedett méreteimhez illő nincs...

Szóval nem tudtok olyan boltot, ahol férfiruháról is adnak számlát, de babaholmit vehetünk a ruhapénzből? Engem idáig minden ilyen üzletből elhajtottak, pedig láthatták, hogy nem vagyok ellenőr.

Találtam én is néhány jó kis linket, valszeg ismeritek ti is ezeket, de hátha valakinek jó lesz. Versek, mondókák, dalok, mesék, játékok, stb.:
www.egyszervolt.hu
www.mese.tv
www.fortunarecords.hu
www.olvasnijo.hu
www.gribedli.hu
És egy olcsónak tűnő üzlet: www.babaholmiolcson.hu

Képzeljétek, állítólag a kismamáknak most indul egy kormányzati portálon ingyenes on-line angol nyelvtanfolyam a www.mamaweb.hu oldalon. Nekem ez az oldal egyáltalán nem jött be, de az újság erről írt.

Annácska,
voltunk Lepsényben, irtó hideg volt, de úgy tűnik, lesz kőmívesünk, tehát kezdődhet a házépítés. Csak már a bank is szólna! Kedves tőled, hogy örülsz nekünk!Kép

Szelivi,
bocsi, hogy csak most válaszolok, fogalmam sincs, milyen öltéssel kell pamutot varrni, ebben az ügyben szerintem Nancsika a vérprofi. Tegnap levágtam az új hálóingem ujjából és aljából, szépen felszegtem, ez volt életem első varrógépes munkája, én ennek is tudok már örülni.Kép
Ma pedig hozzáfogtam a kisáégyra felköthető zsebes tartó varrásához, már csak a zsebeket kell rávarrnom. Kissé kezdő stílusban ugyan, de nagy szeretettel varrtam.

Lányok, reggel meleg-, estétől hidegfrontot mondanak, állítólag most jönnek.mennek majd a frontok, vigyázzatok magatokra!

Mariannka,
nagyon drukkolok, hogy hazajöhess, ne kelljen bent maradnod!Kép

Angi,
neked is ezerrel megy a drukk, hogy minden időben, és rendben történjen veletek!

Lyly
33+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Akkor bocsi Nicika,
pár napja éjszaka néztem és akkor nem stimmelt vagy legalábbis nekem úgy rémlett..
KépKépKép

Kép
olgo

Sziasztok!

Bent voltam ma reggel az orvosnál. A vérnyomáseredményeim tetszettek neki, de laborvizsgálatokat kért. Amíg nincs meg a labor eredménye, addig várakozni kell, akkor fogja eldönteni, hogy befekszem-e, vagy maradhatok itthon.

Rossz hír viszont, hogy az itthoni tesztcsíkkal találtam némi fehérjét a vizeletemben. Elég fura nyálákás dolgok úszkáltak a mintában, remélem, hogy csak egy váladék miatt színeződött el.

Szurkoljatok délutánra, elvileg akkor lesz laboreredmény.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann, drukk megy továbbra is! Hajrá! Kép

Csajok, visszaolvastam az első pár lapot a topicból....hááááááát, furcsa érzés volt, nagyon jó, és nagyon érdekes. Ahhoz képest már mennyi mindent "megéltünk" együtt. Hihetetlen. Kép Ajánlom. Kép
Vendég

Lyly! Az angol online tanfolyam internetes elérhetősége: www.kismamaweb.hu

Olgo! Mindíg figyeld bal oldalt fent az utolsó frissítés dátumát! Kép

Mariann! Én kézzel lábbal szurkolok neked! Kép

KépKép
nicika

Nicika, köszönöm a pontosítást, rosszul emlékeztem.Kép Megesik ez a magunkfajta kismamánál. Tudsz róla valami bővebbet?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok
Nem tudtam jönni a babanet-re, és eltűnt az archív is.Kép Tegnap este az egész net eltűnt de, telefonon keresztül apával most megoldottuk.Kép
Mi jól vagyunk semmi extra nem történt.Kép

Angi
Nagyon jó neked, nem sokára láthatod a kiscsajt.KépKépKép Már tényleg nincs sok hátra.
Feri jobban izgul, mint te?
Voltál 4D-n? Vagy sima UH-on láttad a pofiját?

Titati
Nem tudom, hogy fogom e használni a pólyát majd ahogy alakul. És neked is nagyon jó hogy nem sokára babázhatsz.KépKép Szerintem nálatok már babaruha boltot lehetne nyitni annyi ruhátok van az írásod alapján.KépKép

Tünde
Mi van veletek? Készül a konyha vagy elmentél szülni?Kép Inkább a konyhán dolgozatok a baba még ráér.

Annácska
Mondom én, hogy a végén utolérszKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gratulálok a szép nagyfiadhoz Kép

Ildi
Mindent sikerült megvenni, és nem haragszom ,miért haragudnék.Kép
Vettem olyan kekszet apának is ízlik.Kép Ebből akkor van csokis is, mert azt nem láttam.?

Nicika
Mikor mész dokihoz vagy lemaradtam?
És mi lesz a táblával, ha megszületik a kiscsaj?Kép Valaki más csinálja vagy bírni fogod? Mert hiányozna, ha nem lenne.Kép

Senki nem megy 4D-re? Nézegetnék képeket.Kép

Cory
Téged akkor tényleg végig kísér rókica.Kép

Mariannka
Remélem már itthon vagy és nem tartottak ott!KépKép

Csema
Jó nagy a pocid és tényleg lányos.Kép

Csíkok
Eddig feltűnt, hogy a lányos mamáknál nincsen. Van valaki aki megtudja cáfolni lányos mamák közül?

Anita
Sikerült a kemény vizsgád, meg van az eredmény?Kép

Nyf
Hová jársz iskolába?

Mamacka
Voltál a bankos csajnál lakásügyben?

Babetta és Levi 33+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok
Istvános anyukák... már biztos nincs itt senki... de azért írom, hogy ma sajnos mégsem tudok menni... elbénáztam az időt... elkezdtem Áronnak varrogatni... ráadásul megyünk lakásokat nézni...

Tegnap voltunk UH-on

halántékcsonttáv.BPD: 76mm
fejkörfogat HC: 268mm
haskörfogat AC: 238mm
combcsont FL: 52mm

...és fejvégű bár eddig minden UH-on az volt... ma reggel viszont szerintem keresztbefordult mert egyszerre rugdosott és boxolt mindkét oldalon.
Olyan kis aranyos bár egyre kevésbé kivehető a képen...

Mondtam a dokinak, hogy mindenki beparáztatott ( apósnál vendégség volt tele gyerekorvossal és mindenki nagyon okos volt), hogy ez a baba óriási és biztos nem húzza ki áprilisig (nekünk a gyed miatt sem szabad, hogy korábban jöjjön)
Azt válaszolta ő csak azt szokta kérdezni a kismamáktól, hogy mondta már önnek valaki, hogy pont jó a pocakja, akkora mint kell lenni, mindenki csak azt mondja, hogy túl nagy vagy túl kicsi... nem kell ezzel foglalkozni.
Minden adatom jó lett, cukor, vizelet, vér... kérdeztem, hogy szedjem -e még az Elevitet (hátha attól nagyobb a gyerek) azt mondta, hogy attól biztos nem nagyobb (a magas cukortól szokott nagyobb lenni, akkor diétázni kell)és mivel minden értékem jó, ő nemjavasol semmilyen változtatást. Kérdeztem, hogy ugye április 10 körül rá fog érni, hogy velünk szüljön... hát nem mondta, hogy igen persze... (ettől kicsit betojtam) reméli, hogy nem kell elutaznia... no ez nem valami bíztató. Én vele akarok szülni, félek ha nem lesz ott az engem annyira leblokkol, hogy az a szülés folyamatának is ártana....

No megyek is tovább varrogatni

puszi mindenkinek... bocsánat de csak átfutottam a hozzászólásokat

Lyly
A C&A-ban nézted? Ott van felnőtt gyerek egyaránt! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lyly
Örülök hogy itt vagyKépKépKép
Gondolom azért csak tavasszal kezditek az alapozást, ha már nem lesz fagy?
Sajnos nem tudok ilyen boltot.Kép

Eszti
Én 1 hónapja olvastam bele, de akkor is jó érzés volt . Az elejét is olvastam amikor még nem voltam köztetek.KépKépKép:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta
Még nem... ezt a mai lakást megszeretném nézni...és érdeklődni a lehetőségekről majd utánna megyünk tanácsadóhoz... ráadásul jött egy olyan lehetőség, hogy ingyen lakhatunk egy lakásban... csak az a kérdés meddig meg milyen körülmények között... ma azt is megnézzük. Utánna jön a bank...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta
Még nem... ezt a mai lakást megszeretném nézni...és érdeklődni a lehetőségekről majd utánna megyünk tanácsadóhoz... ráadásul jött egy olyan lehetőség, hogy ingyen lakhatunk egy lakásban... csak az a kérdés meddig meg milyen körülmények között... ma azt is megnézzük. Utánna jön a bank...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Babetta,. Mamacka!

A C&A szóba sem állt velem ilyen téren, állítólag szigorúan ellenőrzik őket, és minden osztály pénztárának külön kódja van.Kép Itt próbálkoztam én is először. Mamacka, nagyon szorítok lakásügyben, tudom, milyen nehéz, Én idáig 17 alkalommal költöztem, 8 albérletben laktam, és nagyon elegem van már ebből az életből. Szóval kitartás!!!

Babetta,
az építkezés csak március végén indul el, ha nem lesz fagy. Kb. egy hét az alapozás és kötés, majd 1 hét a falak+tető+csatorna szerelése, ezután jönnek a belső munkák, és kb. júniusban költözhetünk le. Nagyon várom már, hogy a kisfiúnk csendben és nyugalomban legyen, szép, tiszta környezetben és levegőn. Remélem, a bank szabad utat ad.

A pocakomra nekem is azt mondták, hogy nem húzom ki márc. 8-ig, most legutóbb egy szülésznő-gyakornok, aki a CTG-t csinálta, kérdezte, hogy hány hetes vagyok. Mondtam, hogy a 32-ben járok, erre azt mondta, lehetetlen, biztos, hogy elszámoltam, mert óriási a pocakom. Szerintem pont neki kellene tudnia, hogy a pocakméret nem minden. Kicsit vitatkoztunk, de aztán engedett, de egy héttel nagyobbnak írt a papírra, 33. hetesnek. Erről ennyit.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nem írtam pár napig, mert férjem a lakással együtt a gépet is szétszedte.
Dorina nagyon beteg, hétfő óta hány és hasmenése van. Kortyonként kell itatni félpercenként, nem kívánom senkinek! Ha pénteken is rosszul lesz, akkor lehet, hogy kórházba kell mennem veleKép
Ráadásul a dokim 20-tól a hónap végéig elutazik.

Hétfőn voltam NST-n, minden rendben a babával, most nem szabad megszületnie, remélem tudja!!

Szépek a pocakok!

Befordulás: a múlt héten lábtartásban volt a baba, most hétfőn már fejvégűKép, a doki szerint még mindig foroghat. Úgyhogy az első szülőknél is a 36-37. hétig szokott forgolódni!!

Derékfájás: én kb. félidő óta nem bírok kipattanni az ágyból, csak úgy tudok felkelni, ha oldalra gördülök, legurulok az ágyról, négykézlábra állok majd valahogy feltolom magam különböző hangok kíséretébenKép

Betét: a szoptatáskor húzódik össze legerőteljesebben a méh, nekem olyankor csak úgy ömlött ..., úgyhogy én Libero betétpelenkát használtam, most TENA szuper plust vettem.

Adri: a derékfájáson kívül nem okoz nagyobb gondot a gerincferdülés, szüléskor meg semmit. Nehezen szültem, de biztos nem ettől!

Mindenkinek szép napot, kérek pozitív energiákat!!!

Tünde 36+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, gyors gyógyulást kívánok Dorinának te pedig nagyon vigyázz magatokra! Megy az erő, már amennyi nekem van, azt mind küldöm Kép és tényleg nagoyn vigyázz, sok fronhatás van mostanság Kép

indianyo

Babetta: nekem sincs függőleges csíkom, nem is volt egyikkel sem

Mamacka: jó varrogatástKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

ZSUGYU!!!!!!!!!!KÉREK EMAILCÍMET!!!!!!!!!!!!

indianyo

Tünde,
megy a drukk, a piciteknek gyógymanók, és jobbulást!

LylyKép

Kép

Kép

Kép
lyly

<font color="ff0000">Lányok! Le kell hogy toljalak benneteket! Kép Én itt töröm magam a táblakészítéssel, igyekszek minden friss képet felrakni! Többek között pocakokat, uh fotókat, gyerkőcöket, babaruhákat, gyerekszobákat, kézműves dolgokat! Tehát mindenkinek a nevénél ott vannak a képek is! Ha valaki megy, vagy ment 4d-re vagy sima UH-ra, akkor annak általában szöveges vagy képi nyoma van a táblában! TESSÉK HASZNÁLNI ÉS NÉZEGETNI!
FONTOS!!!
A tábla bal felső részében mindig ott van, hogy mikor lett legutóbb frissítve a tábla!
Megtaláljátok benne az UH eredményeket is!
Mindig jelzem a tábla elején ha valaki kórházba kerül, vagy hazajön onnan, ezt pontosan a sorszámozásnál látjátok!
A TÁBLÁNAK KÉT FÜLE VAN!!! A FÜLEK KÖZÖTT ALUL LEHET VÁLTANI! A MÁSODIK FÜLÖN BORIÉK VANNAK EGYENLÕRE, TEHÁT IDE ÁTKERÜL AZ A KISMAMI AKI MÁR MEGSZÜLT!
Bori képei is fent vannak a második fülön! </font>

KépKép
nicika

Sziasztok!!!

Tünde, tök jó, hogy jelentkeztél, én is gondoltam rád, mi lehet veletek.Kép

Lyly, rólad is jó hallaniKép
Én sem tudok ilyen boltot, múltkor nekünk sem adtak a Zarában munkaruhás számlátKép

Babetta, létezik csokis is, de azt én még boltban sosem láttam, csak itt a neten, g-roby.hu -n

Mamacka, grat. a jó méretekhezKép

Nekem is tegnap lehet visszafordult fejvégűből farosba, mert nem lennt éreztem a csuklást, ahogy szoktam, hanem a köldökömnél.
Viszont utána olyan táncot levágott, mint a csuda, és éjjel meg már megint lentről csuklottKép
Mit parádézik ez odabentKép?
Nem hogy nyugton lenne, én meg csak itt izgulok miatta.
Egyébként nekem Olivér a 35-36, héten fordult csak be, addig faros voltKép

Mariann, drukk a délutáni eredményhezKép

Délelőtt tök rosszul írtam, nem is 29+6 vagyok, csak 29+5.
És csak pénteken töltöm a30.hetet.Azt hittem, ma már csütörtök vanKép

Ildikó
vas

Dorinának javulást Kép, sok-sok gyógymanót.
Tudom, ez milyen sz*r állapot, tök kikészíti szegényt, meg Téged is Kép

Nici, én szoktam nézni a táblát, és láttam, hogy Boriék külön vannak márKép

Viszont egy táblacímet most kérnék szépenKép
vas

Lyly! Hát én annyit tudok erről az angol tanulós oldalról hogy ingyenes, kifjezetten a kismamák-anyákhoz van alakítva, mert a leckék bármikor félbehagyhatóak, tehát akkor tanulsz amikor éppen időd van! Az az igazság hogy én szerettem volna, de aztán a babás témák jobban lefoglaltak! Kép
Egyébként szerintem általános dolog hogy a friss dokik meg asszisztensek nagyon okosnak gondolják magukat! Kép Velem múltkor majdnem összeveszett az asszisztensnő hogy minek akarok igazolást az adókedvezményhez (a 91 napos), mert táppénzen is vagyok meg férjem sincs! Én meg közöltem vele, hogy bármilyen hihetetlen, de én a táppénzemből is adózok! Nézett is nagyokat és közölte: "Hát maga tudja!" Kép

Babetta! Angi Lidi babájáról a 4D-s fotók benne vannak a táblában! Kép
Dokihoz hétfőn megyek! Akkor lesz az első NST vizsgálat! Lehet hogy még UH is lesz, mivel a 30. héten még ugye farfekvéses volt a Drágám! Az óta ugyan befordult, de ezt még Sopronban nem tudják! Kép
Ha megszülök, akkor is igyekszem majd frissíteni a táblát, de biztos hogy nem minden nap! Kép A képek lehet hogy ritkábban fognak frissülni, de a megszületett babák képeinek berakásához majd igyekszem időt szakítani! Legalábbis így tervezem! Át nem szeretném adni a táblát szívem szerint, mert nagyon szeretem csinálgatni! Meg aztán nem nagyon hiszem hogy ekkora webhelyeitek vannak! Kép
Én lányos mami vagyok és tényleg nincs csíkom! Se függőleges, se repedés! Kép

KépKép
nicika

Nici,
ajálom egy pillantásra a soproni topikot!! Kép

nadine81

Tábla címe: http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm És tessék elmenteni a kedvencek közé! Kép

Mamacka! Örülök hogy minden rendben volt a dokinál és az UH-on is! Példás kismami vagy! Kép

Tünde! Nagyon sajnálom ami szegény Dorinával történik! Remélem hamarosan meggyógyul! Egyébként mi a baja? Valami vírus? És mért kell kórházba menned vele? Infúzió miatt, nehogy kiszáradjon? Drukkolok hogy a picuri ne most akarjon megszületni! És igazán jó hír hogy fejvégre fordult! A pozitív energiák pedig ezerrel mennek felétek! Kép Azt a Libero betétpelenkát hogy kell elképzelni?

Vas! Nekem mindig lent érezni a csuklást! Ez akkor is így volt, mikor még farfekvésű volt! Érdekes! Kép

KépKép
nicika

Nadin! Köszi hogy szóltál! Ez hihetetlen jó hír! Kép

KépKép
nicika

Nyf,
gratula a vizsgáidhoz, az a másik is tuti meglesz! Kép

Mariannka,
drukkolok én is, hogy minden rendben legyen és maradhass otthon! Kép

Alina,
gratula a 36. héthez! Kép
Nálunk eddig egyszer volt a védőnő, kínáltam, úgy emlékszem ivott valamit. És ha akkor nem megyek ki a konyhába ücsiért és nem onnan válaszolgatok neki vissza, akkor úgy ment volna el, hogy azt sem tudja, hogy van konyhánk, fürdőnk és még egy szobánk is! Kép Azt hitte csak az a nappali van, ahol épp ültünk. Kép

Mamacka,
hogy érted azt, hogy a gyed miatt sem szabad, hogy korábban jöjjön a baba? Nem értem...
Pontosan hány hetes+napos vagy? Úgy emlékszem mi is közel vagyunk egymáshoz, és nekem a 25+6 napon volt a kis feje 63 mm. Ez valóban kisebb, mint nálatok... Most vagy mi vagyunk kicsik, vagy tényleg ti vagytok nagyobbak! Kép

Tünde,
drukkolok, hogy még várjon a pocakban a kicsi emberkétek! Kép
Dorinának pedig jobbulást kívánok, remélem semmi komoly!

Nadine 26+6 Kép

nadine81

Szóval!
Vettünk babakocsit, termoszt, gumilepedőt, előkéket, törlőkendőt, zoknikat, bodykat, rugit, ágyneműt, hajkefét+fésűt, pelenkázólapot.
Árakat és képeket pár (jó pár ) perc múlva teszek fel, mert még rajt sincsenek a gépen, és még válogatok is és még le is kell kicsinyíteni.

nadine81

Nadin! Várom a képeket és árakat! Meg hogy hogy vetted! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?