A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

TündiKép
Ha tudok természetesen megyek a talira, akkor leszünk transzfer után, úhygogy igaziból attól függ, hogy hogyan érzem majd magam.
Az elöző tali a stimum alatt voltKép

Köszönöm mindenkinek a szülinapi üdvözleteket.

wish

Unique
Nekem is felajánlotta a doki hogy táppénz, de én úgy gondoltam hogy egyelőre még nem élnék vele. Meg az igazság az hogy ugye anyukám sem tud most segíteni semmiben, a páromra sem hagyhatok mindent, pedig bármit megtesz, úgy hogy nekem nem hiszem hogy pihenéssel telne a táppénzem. De majd meglátjuk. Ha minden rendben lesz a kontrollon is akkor szerintem nem lehet baj. Sőt nem is szabadna hogy baj legyen. A gyógyikat pedig szedem rendesen ahogy a dokibácsi megmondta. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

DinaKép
Ok, Te tudod. Kép Biztosan érzed, hogy mennyit bírsz. Az a fontos, hogy mindig legyél kipihent, magyarul ne a munka miatt legyél fáradt (hanem esetleg a babó miatt álmosKép).
Vigyázz nagyon magatokra!

KiviKép
Gratula az új autóhoz! Nagyon klassz kocsi. A férjemnek az a cégautója, december elején hozta haza, imádjuk!!!

Puszi

KépKép
unique

Szia Mindenkinek!
Évi, Wish! Boldog szülinapot! Kép
Látom zajlik az élet , esküvők, babaruhák.
Mátra!
LH tesztet csináltál már?
Én ma vagyok a 14.cn-on.Ma pozitív lett az LH, bár még a Billigses jelek nem tutik.6 napja minden reggel hajszálpontosan 36,39 volt a hőm, ma 36,29. Szerintem holnap-holnapután várható az ovulatio. Te mit mondasz?
Sosi

Kép
Kép
sosi

SosiKép
Szerintem ha ma pozitív lett az LH-d, akkor a köv. 2-3 napban hajrá apucival! (nekünk így lett Lauránk: szombaton volt + az LH és pénteken, szombaton, vasárnap volt az akció sok-sok fekvéssel, gyertyaállással...)

KépKép
unique

Sziasztok!

Vagyok én is, de ma "intézős" napom volt.Kép Kicsit el is fáradtam, így ebéd után eldőltem, mint a rohadt nád, és háromig aludtamKép Hű, de jó volt. Lehet, hogy minden délutánra beiktatok egy kis szunyát...Kép
Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jókívánságokat!

Kivi!

Remélem világos kárpitot választottatok a szép új kocsihoz (mert ha igen, tuti jön a baba ebben a ciklusban, hogy még melegében jól összekenhesseKép)Drukkolok a két szép tüsződnek, hogy nagyon ügyesek legyenek!

Unique!

Tök jó, hogy hiányolsz! Klassz kis rucikat vettetek! Milyen méretet vettetek és mennyit? Nekem fogalmam sincs, hogy miből mennyit vegyek. Mindenki mást mondKép Így legyen okos az anyukajelöltKép

Wish!

Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Na megyek, ránézek a borsólevesemre, nem akar-e kifutni, vagy akármi huncutságot elkövetni. Később még bekukkantok!

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Évi, Wish
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Unique!!!
Valamelyik nap veled/veletek álmodtam! Kép
Cukik a ruhák, meg a babakocsi! Kép
Hogy vagytok?

Kivi
Gratula az új autóhoz!
Mi is majdnem olyat vettünk Kép

Dina
Köszi! Ez nagyon szép! Kép

Évi79
Jó ujra itt látni!
Gratulálok a Minimanóhoz!!! Kép
És persze az esküvőhöz is! Sok boldogságot nektek! Kép

Bogi
Gratula nektek is a zebrához! Kép

Brill
Sajnálom a menzit! Kép
De fel a fejjel! Most újra tiszta lappal indulhattok Kép

Dido
Sajnálom a negatív tesztet!

Mátra
Hatalmas gratula az esküvőhöz! Kép

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Évi77, Wish!
Boldog szülinapot mindkettőtöknek!
Kép

Dina!
Ne aggódj, szerintem amikor legközelebb mész, akkor már látni fogod a szívverését is!!! Amikor először voltam Mazsolával, akkor petezsák látszott, és benne egy gombostűfejnyi pötty, szívverés még nem. Tizenegy nap múlva mentem újra, akkor már volt szívműködés! Egyébként a terhesség korát az utsó mensi első napjától számolják, de valójában legalább két hetet hozzá kell adni, mivel általában akkor van középidő (ha tudod, hogy mely napokon volt ovulációd, akkor meg még jobb). Tehát ezt csak azért így számolják, mert az fix, vagyis tudnak hozzá tartani, míg a fogantatás napját nem tudják (nem is tudhatják) meghatározni, hiszen arra is 3-4 esélyes nap van egy hónapban.
Köszi a verset!!!!!!!Kép

Monyóka!
Szerintem nyugodtan mérheted mostantól. Eddig én sem értettem, hogy aki "odalent" méri, az hogyan tudja az első néhány napon mérni... (Az utolsó hónapban, amikor mértem, csak találomra elkezdtem mérni kb. a ciklus 15. napján...Kép)

Duddu!
Mikor kell csipiszben lenni?

Unique!
Gyönyörűek a bébiruhák!!! Én már bele is képzeltem Laurát!Kép

Sosi!
Szerintem: AKCIÓ INDUL!!!Kép

Mátra! Évi79!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!! Ja, és tényleg élvezzétek ki minden percét a készülődésnek, mert az egy fantasztikus dolog!!!

Brill!
KépKépKép!

Nálam semmi extra, már számolom a napokat, amikor végre újra uh-ra megyünk!!! (Nem untatok meg még?Kép) Azóta nem éreztem mozgást, de egyelőre nem aggódom miatta. Majd érzem, amikor kell és kész.

No, jók legyetek, pusszantás mindenkinek:

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Évi77Kép
Ez az alvósdi nekem is nagyon bejönne, de mivel éjszaka elég rosszul alszom, ha nem vagyok estére fáradt, ezért inkább tartalékolok éjszakára mert utálok a sötétben egyedül TVzni... Kép
Az, hogy miből mennyi... Hát, nagyon függ a baba méreteitől, de átlagban: 56-osból pár body, pár rugi (változó, van, aki azt mondja, hogy 2 hétig lesz csak jó, de pl. a sógornőm babája most 2 hónapos, és most váltotta le 62-esekre). Utána 62-es dömping. Kép
Mondjuk én ezzel úgy vagyok, hogy most vettünk egy "alapkészletet", aztán úgyis kimegyünk még ha megszületik és 2-3 hónapos lesz, akkor megvesszük a köv. méreteket. Most inkább hálózsák, meleg kabátok, stb voltak terítéken a ruhák mellé. Merthogy márciusban eddig még az utóbbi években tél volt... Meglátjuk. Ha meg áprilisban jön, akkor jó melege lesz. Kép Ezt tényleg nem lehet ennyire pontosan belőni. Inkább legyen beki több, minthogy aztán ne tudjak mit ráadni Kép
Dejódejó énisénis borsólevest!!!

SzisszkaKép
Végre itt vagy! Már azon gondolkoztam, mi van a projecttel??? Nagyon elhallgattál...
Jól vagyunk, köszi, Holnap megyünk a dokihoz a havi vizsgálatra. UH volt a múlt héten, minden rendben van, 1.130g volt a kis hölgy. Nagyokat rúg, iszonyú sokat mocorog. Imádnivaló! Kép Mit álmodtál?

Puszi

Unique

KépKép
unique

NorwellKép
Még nem unjuk, igenis kívéncsiak vagyunk az UH-kra. Azok a legklasszabbak! Kép
Köszi a ruha-dícséretet! Kép Én már a kezemben is tartottam benne gondoltban a kiscsajt Kép

KépKép
unique

Unique!

Nyisd ki az ablakot, borsóleves küld fénypost!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉviKép
Nyaminyaminyami Kép Köszi, megérkezett! Kép

KépKép
unique

Mátra!
KösziKép, igazi guru vagy, ugyanis megjöttKép,majd kérhetek a köv hónapban is egy kis energiát, de akkor már más célraKép

Sziszka!
KösziKép, de majd a köv. hónapban összejönKép, én már ebben élekKép.

Dudu!
Jól emlékszem, hogy Te írtad, ha este jön meg akkor másnaptól kell számítani az 1. napot? Mikortól számít estének az este?

Évi77!
Jó is a délutáni szunyókálás, szerintem ha jól esik, akkor minden nap iktasd beKép.
Egyébként nem győzök csodálkozni, hogy milyen jól bírod Magad, és mennyi mindent megcsinálsz még. Az egyik barátnőm a végefelé már a cipőjét se tudta magának bekötni, azt hittem ezzel mindenki így lesz, de ezekszerint nem. Remélem én is ilyen kis fürge kismami leszek majd a vége felé isKép

Norwell!
Hogy unnánkKép, kifejezetten élvezem amikor a Picikről írtokKép.

Én megyek alukálni, Mindenkinek jó éjszakát, és szép álmokat: dido

dido
dido

Szóval azt mondjátok akció??? A fertilityfriend hőgörbéjénél is zölden világít a jelzőlámpa.
Akcióra fel!Kép Kép Kép
Jó éjszakát!
Sosi

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Kivi!
Szép tüszők!Nagyon drukk!
Gratula az autóhoz,!A következő ilyen kezdetű mondatot a zebrához írnám...Kép

Dina!
Nagyon megható volt, köszi!Kép
Az ultrahangon látottakhoz sajna nem tudok hozzászólni..., a lányok úgyis megtették már.

Dido!
Gyógyulj tovább!
Mire mensihozót tudnék küldeni, addigra meg is jött.Úgy tudom, ha 18 óráig jön meg, akkor 1 c.n, ha utána, akkor 0 c.n-nak kell számolni.(még jó, hogy nekem általában reggelre jön meg, mert bajban lennék...Kép)
Csütörtökön hívjuk 10-11 között Kaáliban a dokit, majd beszámolok.
Kaszásdüllő: Szentendrei HÉV vonala...

Norwell,Szisz!
Köszi Nektek is...,nem volt túl sok esély rá, inkább nagy meglepetés lett volna...Kép

Sosi!
Remélem, már túl is vagytok az akción! Kép

Szép álmokat!
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jö Reggelt!
Brill! Kép
Igen, akkor már túl voltunk rajta!
Ma reggel megint a szokásos 36,39 C volt a hőm.
Van akinek nincs előtte hullámvölgy a hőgörbén?????Kép
Kiváncsi vagyok a mai LH tesztre!

Mátra!Kép
Te , hogy állsz LH-tesztileg?

Mindenkinek szorítok, akinek kell!Kép Kép Kép

Szerintetek naponta vagy kétnaponta akciózzunk??Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Egy pici időm van.

Sosi!
Nekem az alaphő 36.6, ha pé-m van, akkor 36.5-re megy le, de másnap már megint 36.6. de csak akkor volt pé-d ha utánna felmegy 36. 9, és fölé. Nekem 2x is volt ebben a hónapban 36.5, a múlt hónapban meg csak 1x. Az akciózást én is ki szeretném deríteni, eddig arra jutottam, hogy azon a napon este kell, amikor lemegy, illetve másnap is kell. utánna már csökken a spermák száma nagyon. De még tovább kutatok.

Rutascorbin:
Érerősítő van benne, illetve a kis erek törékenységét csökkenti. Azt írják, hogy nincs bizonyítottan köze a gyógyszernek a véralvadáshoz. Gyerekkoromban én orrvérzés ellen szedtem nagyon sokáig, és bejött. Van benne még C-vitamin (ez az ascorbinsav) ami szerepet játszik a kollagén szintézisban, ez az ér falak felépítésében játszik szerepet. Terhesség esetén szedni lehet, de nem rja le a vetélést kivédő hatását, de megnyugtatásképpen semmilyen javaslatot nem ír.

Na ennyi voltam: Nárcó

Kép
narco

Szia Nárcó!
Nekem tegnap reggel 36,29-re ment le, előtte 6 napig mindig 36,39 volt. Akkor ez az egy tized is "leesésnek" számít szerinted?

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt!
Jól le vagyok maradva, de talán napközben majd lesz időm visszaolvasni.

Dido!
Igen, két különböző doki és a családtervezős védőnéni is így mondta, hogy ha estefelé jön meg, akkor másnaptól számoljunk. Szóval akkor ma 1.cn? Kép Sajnálom. De legalább már nincs több bizonytalanság... Kép

Később még jövök!
réka
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nálatok is esik a hó???

Unique
Itt vagyok én, amikor csak tudok...
A project műkszik, köszi kérdésed, szorgalmasan gyakorolunk Kép
Most meg várunk a menzire, azaz a nem menzire Kép Majd meglátjuk mi lesz!
Ja, azt álmodtam múltkor, hogy Laura 3. szülinapja volt és neked hatalmas pocid volt, mert útban volt a kistesó Kép
Az igen, szép nagy lehet már a kisasszony, meg a pocakod is. Kép

Dido
Tök jó, hogy így fogod fel!
Meglátod hamarosan bekopogtat hozzátok a gólya!

Brill
Tök jó, hogy tovább léptek!
Máris egy lépéssel közelebb vagytok a babócátokhoz!!!! Kép

Sosi
Szerintem leesésnek számít
Nekem is volt ilyen, hogy csak 1 tizedet esett a hőm.

Szisz

szisszka

Jó reggelt! Kép

Elkezdek visszaolvasni, aztán majd jövök!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Már végeztem is, nem volt olyan sok a termés mint vártam. Kép Remélem azért ma nagyobb lesz a forgalom, mint az elmúlt napokban szinte csak lézengett a topic. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

SziasztokKép, szép jó reggelt MindenkinekKép!

Jól kihasználom, hogy nem dolgozomKép, mindennap 10 körül kelekKép, de a jövőhéten már vége lesz a szép életnekKép.

Brill!
Húúú, akkor csütörtökön sok minden kiderül majdKép, mindenképpen mesélj majdKép
KösziKép, gyógyulgatok, és köszi az infót isKép

Dudu!
Neked lassan eljön a nagy nap, nagyon drukkolok majdKép
Így van, nincs több bizonytalanság, mert amikor a 2. teszt is negatív lett, és ilyen hosszú ciklusom csak a műtét után volt 1-szer egész életemben, bizony már mindenféle rossz dolgok jutottak az eszembe. Lehet, hogy hipohonder (nem tudom, hogy kell leírni) vagyok egy kicsitKépKép?!?!
Igen, akkor légyszi javítanál ma 1. cn-re, és ha nem nagy munka, úgy túnik a clostiltól megnőtt a ciklushosszom, úgyhogy lehetne javítani 27-30-ra? a 25-26-ról úgy látom már lemondhatok.

Sziszka!
Akkor Neked mehetnek a drukkok?!?! Mert küldöm ám őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KösziKép, várom már a gólyát, de remélem azért nem kell tavaszig várni, amikkorra haza jönnek, hanem akad egy-két eltévedt itthon maradt isKép.

dido

dido
dido

Duddu
Légyszi jelölnéd nekem a táblában hogy 5 hét + 1 nap? Ha már a doki azt mondta hogy 5 hetes vagyok még csak. Kép De nem baj lehet hogy a kontrollon majd megint mást mond. Kép Barátnőm is így volt.
Megy a drukk ezerrel a nagy naphoz!!! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok!

Szorítsatok légyszi, párom most van az autópiacon, remélem sikerül neki valami jó kis járgányt vennie...Kép És persze áfanélkülféláronszinteingyenKép

Dido!

Szoktasd csak magad a későnkeléshez, mert nemsokára szülési szabadságon leszel otthon. Addigra jól gyakorold be!

Brill!

Ki lesz az orvosotok a Kaáliban? És lenne még egy indiszkrét kérdésem isKép, ha nem akarsz, ne válaszolj: nem szoktál véletlenül a játék.hu-n szóforgatózni? Tegnap játszottam egy Brill azonosítójú játékossal.

Évi
33+1

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok,
Köszönöm a gratulációkat az új autónk nevében!!! Nagyon odavagyunk!! :o))) Igen jól mutatna benne egy gyerekülés!! :o)) Képzeljétek tegnap du. észrevettem hogy egy idegen nő szerepel az UH tetején, felhívtam az asszisztens mondtam neki hogy mi újság, de ő már tudta hogy elkeverték a papírjainakat, de megnyugtatott hogy nekem is van érett tüszőm de csak 1 db 18 mm. A bibi viszont az hogy szegény nőnek meg az én leletem alapján beadták a tüszőrepit aznap, remélem a nagyobb tüszője beérik rendben bár lehet hogy a kisebbre is van esély.

Évi77 :o))
A kárpitunk annyira nem világos de attól még jöhetne a baba, nem bánnám :o)) Ma este meg holnap nagyon belehúzunk!! :o)) Én is kérek borsólevest fénypostán!! Imádom!!
Sikerült venni a párodnak az autót? Szorítok.

Unique,
Nagyon tüncik a ruhácskák.

Dido,
Úgy sajnálom!! Akkor a menzihozó energiák már elértek. Szentendrei HÉV vonal, Kaszásdülő megálló ott elgyalogosz a Plusz előtt majd jobbra nézel felmész 4-5 lépcsőfokon és annak az épületnek a túl oldalán van a gyógyszertár.

Sosi,
Mindent bele!!! Remélem együtt zebrásodunk!! :o))

Sajna szólit a munka!!
páááá......
Kivi
kivi2

Kivi! Kép

Azért ez az apró cserebere nem semmi.
Remélem ez a szép méretű tüsző hamarosan bébivé formálódik.

Didó!

Én úgy érzem neked csak pár hónapot kell még maximum kivárnod. Kép

Sokat írtatok az elmúlt egy hétben nem igazán tudok hozzá szólni.

Kicsit magamról:
Én még menzi elején vagyok, így semmi izgalmas.
Minben esetre megvilágosodtam hétfő reggel. Mivel hónapok óta rossz passzban vagyok úgy döntöttem elöbb magamat kell helyre ráznom, és nem a még meg nem született bébitől kell várnom, hogy na akkor majd de jó lesz minden és nem rá kellene minden terhet borítanom. Pl. halasztok a suliban egy évet mert nem megy, ám állandó idegbajom van tőle. Belevágunk egy házépítésbe, kiköltözünk vidékre stb. stb. stb. Jobban figyelek magamra és a férjemre és igyekszem ismét jó és kreatív munkaerővé válni.

Höhö, persze nap elején még jól állok, de a végére totál leeresztek.

Na a lényeg, hogy van még két vizsgálat amit még el akarok februárban végeztetni, (átjárhatóság, összeférhetetlenség) és ha az is rendben akkor tovább várok és elindulok, a pozitív gondolkodás-nagy akaraterő-leklesedét sárga téglákkal kikövezett útján.
Ez lesz.

Látjátok ha valaki még emlékszik a pár heti kis eszmecserénkre jól láthatja a ciklusom első 18 napjára jellemző pozitív gondolkodás példáját.

j.
Vendég

Apropó, lányok!

Tud nekem valaki segíteni? Végre elmentem a leleteimért, de a dokinőt nem tudtam utolérni, hogy megkérdezzem, jók lettek-e? Elmenni meg nincs időm.
Ha valaki ért hozzá megszemlélné?

22. nap vérvétel eredményei

FSH: 3,9
LH: 3,0
hPRL 245
Progeszteron: 69,0
Ösztradiol: 422

Hálás köszönet:
junko
Vendég

Évi!
Olyan kíváncsi vagyok milyen kocsit választ végül a Férjed. Biztos sikerül jó árat kialkudniaKép.

Kivi!
Ez tényleg nem semmi, hogy ilyen megtörténik. Nagyon drukkolok a tüszőcskédértKép.
A szentendrei HÉv a város másik felén van, mi a XVII-ben lakunkKép, de itt nem lehet kapni, már megérdeklőtte a férjemKép, na mindegy majd a jövőhéten elnézek arraKép

Junkó!
Ez a terv nagyon jól hangzik, és drukkolok, hogy minden úgy menjen ahogy eltervezedKép.
KösziKép, és remélem igazad lesz, már nem kell sokáig várnomKép.

dido

dido
dido

Sziasztok!
Ez a hetem nagyon sűrűre sikeredett, úgyhogy inkább csak hébe-hóba benézegetős leszek.
A táblival kapcsolatban szóljatok, ha kihagyok valamit, jó?
Igyekszem majd az Árkádba is elugrani, de ha valaki esetleg arrajárna, megkérdezhetné a fagyizóban, hogy kell-e asztalt foglalni. Bár szerintem szombat de. 10-11 körül biztos jut nekünk elég hely. Kép
És aki még nem írta, hogy ráér-e, tegye meg! Köszi!

Sziszka!
Jó, hogy írtál, gyere máskor is!
Drukkoloka nem mensihez!!! Kép

Brill!
Lehet, hogy lemaradtam, mert nem tudtam visszaolvasni, de mensi még nincs??? Kép
Drukkolok a Kaálihoz és várlak a hírekkel...

Dido, Dina!
Köszi a folyamatos drukkot. Annyira félek, hogy hiába jönnek, de a "raktáramban" mindig van helyük és egyszer csak hasznosíthatom őket Kép

Dido!
Azért biztosan nem kell a város másik végéig mennek a tesztért. Keress az utatokba eső gyógyszertárak között nagyobbakat és az interneten fennt van az összesnek a tel.száma. Én végighívogattam és csak abba mentem el, amelyikben kapható volt. (tel.számokat itt találsz: www.medlist.com , ez itt a reklám helye, a nagybátyómé a honlapKép )

Évi, Kivi!
Úgy látszik ez a kocsivásárlások és az esküvőkitűzések hete. Mi is kocsit akarunk, de még nagyon variálunk... Kép Az én kis VW Polo-mat akarjuk lecserélni v.mi fiatalabbra.

Évi!
Azért megnézem én majd a szülés utáni későn kelésedet, mikor Dóri éhes, vagy szomjas, vagy csak anyahiánya van.. Kép

Kivi!
Látod, milyen sokat írsz? Örülök neki!
Felháborító ez az UH-csere. Szerencséd van, hogy neked ebből nem lett különösebb gondod.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Brill!
Sejtettem én, hogy olvastam azt a fránya mensit, de valahogy az előbb nem találtam, de mostmár megvan és nem örülök neki, de beírtam.

Lányok!
Nézzétek, hogy minden stimmel-e, mert ezek szerint lemaradhattam másról is, de most nem tudok visszaolvasni:

Kép
Kép

Kép

... és előre is bocsi, ha kihagytam valakit!
Vendég

Szia Lányok!
1cn.
Mostanság elvagyok havazva, nem igazán van időm olvasni Benneteket, de remélem hamarosan be tudok kapcsolódni!Kép
Addig is mindenkinek puszi!
katka30

Duddu
Most beszéltem Manyokával 2006. augusztus 31-re van kiírva. Javítanád? Köszi Kép

Kivi
Azért nem semmi ez az Uh csere! Még jó hogy nem valami más gondja derült ki a másik hölgynek, és akkor idegeskedtél volna feleslegesen.

Évi77
Remélem az izléseteknek és a pénztárcátoknak a legmegfelelőbb járgányt tudja majd kiválasztani a párod. Mi a kocsicserét majd csak a köv. évre tervezzük. Kép

Junko
Sok erőt a terved végrehajtásához. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok! Kép Ugye nem lehet baja a kicsinek egy kis tüsszögéstől, és orrfolyástól? Én már most komolyan mindentől úgy félek! Kép De iszom a citromos melegteát citromlével, eszek zöldséget, gyömölcsöt. Mit tudnék tenni?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dudu!
KösziKép, megfogom nézni.

Katka!
SajnálomKép

Dina!
Egy kis tüsszögéstől biztos nem lesz semmi bajKép, de ha fáj a torkod is én a helyedbe elmennék a háziorvoshoz, hogy nézze meg, és hallgasson meg, mert ilyenkor egy kicsit gyengébb az immunrendszere az embernek.
De nem kell aggódni, biztos nem lessz semmi baj, épp a minap találtam ezt az interneten, itt van szó a légúti fertőzésekről a terhesség alatt és szerintem ez eléggé megnyugtató, ha gondolod olvasd elKép: https://www.babanet.hu/faq/terhes.php
Ja, és nekem tegnap előtt azt mondta a doki, hogy a c-vitamint nem lehet túladagolni, és az elevitben úgysincs olyan sok belőleKép

dido

dido
dido

Dina!

Elis felejtettem a mézet, azonkívül, hogy nagyon egészséges, állítólag antibakteriális hatása van. Találtak az egyiptomi piramisokban olyan több ezer éves mézet, ami még ma is fogyasztható állapotban van....állítólag.
Mostmár befejezem, a lényeg, hogy most nem szabad aggódni, és különben sem lesz semmi bajKép.

dido

dido
dido

Dido
Köszi szépen a jótanácsokat! Remélem is hogy nem lesz semmi baj, mert abba belepusztulnék, ha emiatt... A cikket olvasgatom, vannak benne okos dolgok. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Hali lányok! Mátra ÍÉvi gratula az esküvőhöz. Bogi neked meg a terhességhez.
Minden kismamának s leendőnek van egy kis közérdekű információm. Tegnap hallgattam egy műsort, amiben az otthon segítünk alapítványról volt szó. Ez olyan alapítvány, aki segít a kisgyeremekes családoknak önkéntesek segítségével. Bármiben segítenek, de jelszavuk "vele s nem helyette" A homelapjuk www.otthonsegitunk.hu Remélem nem volt reklám s ajánlom mindenkinek, mert nekem szimpatikusak voltak
pancsi20

Szia Pancs!
Mi volt veled? Teljesen el voltál veszve?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok, Most beszéltem Manyokával és kiderült hogy neki is nov. 25-én volt az utcsó mensije, nekem meg 26-án. De ő 7 hetes én meg 5 hetes vagyok, na most ez hogy van? Peteérés lehet a dolog mögött, nem?

Mátra
Mikor jössz? Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina türelem rózsát terem. Nem mindig szóltam hozzá, mert nem értek mindentémához íg csak olvasóüzem módban voltam
pancsi20

Pancsi
Értem. Kép Vizsgáiddal hogy állsz? Megvan már mind?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Még van 2. S te hogy vagy?
pancsi20

Babások! 1 kis segítség!

Ha a doki az UH alapján azt mondta hogy 5 hetes vagyok de mensi alapján ő is azt mondta hogy kb. 7 vagy több is, akkor miért futhatnák ki az időből ha 2 hét múlva hívott vissza kontrollra. Nem értem!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Pancsi
Köszi szépen elvagyok a hányingeremmel és a kicsi petezsákocskámmal. Egyedül vagyok az irodában, unatkozok, pedig lenne munkám, de nagyon nem esik jó csinálni. Fáj a hasam ha sokáig ülök a gép előtt. Nem tetszik neki a rendszer. Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Kismamik!
A Tescoban 17 ezer a 3 funkciós babakocsi.

Nárcó

Kép
narco

Narco
Szia! Ritkán vagy velünk. Sok a melo? Kép
Meg is érné anyagilag, de biztos és tartós is? VAgy tipikus Tescos termék? Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok lányok!

Megérkeztem én is Kép

Juca Kép Kérdezted a bababútort és a babakocsit. Mi a Faktum bútortól rendeltük meg a berendezést. A kiságy 70x140 cm-es és később normál gyerekággyá alakítható, viszont nincs egybeépítve a pelenkázóval. Ennek 35.700 Ft volt az ára, míg külön a pelenkázó komód feltéttel együtt 48.400 Ft-ba került. Ja, és ezek tömör fenyőből készültek, nem bútorlapok, de mondjuk ez nem tudom, mennyire fontos nektek. Babakocsiból mi Bergont vettünk használtan egy ismerőstől, az 32.000 Ft-ba került. Remélem tudtam vmit segíteni.

Kivi Kép Én is gratulálok az új autóhoz, no meg a tüszőcskéhez! Kép Az viszont nem semmi, hogy csak úgy összecserélnek leleteket Kép

Dido Kép Ha jól emlékszem, a www.hazipatika.hu-n is lehet Qupido tesztet rendelni.

Junko Kép Tetszik a pozitív hozzáállásod Kép Megpróbálom leírni neked a határértékeket, de azért ne vedd 100%-nak. Szóval:
FSH: 1,2-9,0
LH: 2,4-14,7
hPRL: 140-530
Progeszteron: 19-76
Ösztradiol: ezt nem tudom egyértelműen, inkább nem írok semmit

Egyébként érdekes, hogy ezeket az értékeket nézik nálad, nálam csak a 3. cn-on nézték ezeket, a 21-en már csak a progit nézték. Remélem nem vezettelek félre...

További szép estét mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Dinadin!

Most itt vagyok gépközelben. Kicsit soka munkám így év elején, lényegében elhavaztam. Plusz itthon is sok dolgom van egy másik üggyel kapcsolatosan. Sokat telefonálok itthonról is, és két telefon közben szoktam írni.
Nem tudom, hogy milyen minőségű, de kíváncsi vagyok. csak azért írtam, hogyha valaki megnézné, akkor vékeményezze, és akkor neketek is jobb.

Nárcó

Kép
narco

Narco

Értem. Kép Én most sajna amunka részéről a másik szélsőség vagyok, mert alig van munkánk, most is nagy keservesen jegyzőkönyvvezek, de semmi kedvem és erőm sincs csinálni. Legszívesebben otthon pihiznék a párommal együtt. Kép De szerintem ezzel mindenki így van. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?