A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

A babakocsiról külön írok, mert nem akarok annyit a kép fölé! Kép
Szóval Toma nevezetű, sportkocsivá alakítható, mózeskosaras, pelenkázótáskás, esővédős, átfordítható tolókaros, nagy felfújható kerekes csodatütű! Kép Kb ez a lényeg, amit tud. Tisztába nem teszi és meg nem eteti a lányunkat, de nem is kell! Kép Majd mi! Kép 39.990,- pénz volt.
A fényképről nem tudom ki fog-e derülni (kicsit visszaverte a fényt az a fényvisszaverő izé) a színe, ami amúgy piros-kék és valahol kockás is.

nadine81

Sziasztok!

Hú, már mindenki hogy közeledig a finishez. Aztán meg majd jön a bébieső. Tényleg, mostanában olyan sok kismama van, szinte minden nap hallok valakit a tv-ben, újságokban. Vagy lehet, hogy most jobban felfigyelek, hogy én is babát várok.
Angi! Az NST-n neked is jelezni kell, hogy mikor érzed a babót, vagy csak feküdni, és a gép "tud" mindent? Egyszer mintha írtad volna, hogy először kellett, aztán nem.
Olyan jó, hogy jártok előadásokra. Én is szívesen mennék, de nálunk a kórházban nincs. Azért a szülőszobába remélem még szülés előtt eljutok, bár nem tudom, hogy szokás-e nálunk azt látogatni.
Nici! Már épp írni akartam, hogy a tábla mennyire szuper, eddig is az volt, és a bővítésekkel még inkább. Annyira részletes, pontos, naprakész, nem is értem, hogy bírod. Más topikban biztos nincs ilyen fullos.
Én ma voltam UH-on. A babákok méretei rendben vannak, az egyik még mindig kisebb. (gondolom már így is marad, de 2 hetente nézik őket.) Adatok (A/B): BPD: 80/74 mm, FOD: 95/90 mm, THQ: 77/74 mm, FL: 57/54 mm. Magzatvíz: norm., szívműködés: jó, magzatmozg: élénk, gyomor, hólyag: telődik, gerinc, végigi követhető, ép, hasfal zárt. A baba koponyavégű, B baba medencevégű.
Dokim szerint febr. végén szülhetek, akkor már nem kell aggódni.
A nemüket illetően még mindig vegyespáros, bár csak a fiút mondják 100%-ra. Mindenesetre a nevek: Marci, Flóra. Aztán majd jön a meglepetés. Kép
Az én adataimban változás: + 7,5 kg, haskörfogat: 105 cm.

Gyors gyógyulást a betegeskedőknek!!!!

Andi
Kép

Andi
Kép
zsandi

A babakocsink! Kép Vagyis Dorka babakocsija! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Nicika, én minden nap nézegetem a táblát és a kedvencek közé is el van mentve! Kép
Puszi és köszi neked a tábláért! Kép
Vendég

Termosz 799,-
Kép

Törlőkendő 6,-/db
Kép

Előke 99,-/db
Kép

Fésű+hajkefe 594,-
Kép

Zokni 99,-/db
Kép

Ágynemű 2 részes 1.599,-
Kép

Body 433,-
Kép

Body 299,-
Kép

Body 299,-
Kép

Body 433,-
Kép

Body 433,-
Kép

Rugi 599,-
Kép

Pelenkázólap 3.490,-
Kép

nadine81

Andi,
gratula a jó eredményekhez! Kép Szépen fejlődnek a babáid! Kép

nadine81

Lányok, köszi a bíztatást!
Most annyi van, hogy ha több folyadék jön ki, mint ami bemegy, akkor infúziót kell adni Dorinának, nehogy kiszáradjon. Folyamatosan itatom, de holnapra derül ki, hogy mi lesz, nem várunk péntekig.

Nadine: szerintem nagyon jó babakocsit vettetek!

Andi: örülök, hogy a babákkal minden rendben!

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nadine!
Nagyon tetszenek a body-k, amiket vettetek! Vajon én miért nem találok ennyiért? Kép

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból. Kép A véreredményeim viszonylag jók lettek (összesen egy *-os), viszont a vizelet elég rossz. Mindenfélék vannak benne, amiből persze semmit nem értek. Kép Ezért hétvégén gyűjtögetnem kell a mintát, és hétfőn abból csinálnak majd újabb vizsgálatot és tenyésztést. Szerintem most amiatt megy az aggodalom, hogy a gyógyszereket nem bírom...

Az orvos szerint nincs túl sok időm "szabadlábon". De hát ha ez van, akkor azt is tudomásul veszem. Azzal nyugtatom magam, hogy vasárnap betöltöm a 35. hetet, és akkor már jó eséllyel maradhatok szülni a Szent Imrében. Addig is szigorú só, fűszer és zsírmentes diéta van.

Tünde: kitartást Neked, a kislányodnak pedig jobbulást. Kép Megy a drukk, hogy ne kelljen kórházba mennetek.

Nadine: nagyon klassz a babakocsi, de nekem a zoknik a kedvenceim. Ma majdnem vettem megint, pedig szerintem már nem kellene. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Zsandi! Gratula a jó eredményekhez! Az én babám 30+1 hetesen a te két babád között volt méretileg, úgyhogy szép nagy babáid vannak! Kép Kilólag is nagyon jól állsz, ügyi vagy!

KépKép
nicika

Eszti! Akkor meg is dícsérlek! És továbbra is látogasd sűrűn a táblát! Kép

Mariannka! Én azért továbbra is drukkolok hogy a szabadlábon tölthető időd minél több legyen! Kép

KépKép
nicika

Scullyx,
akkor most mi van a házassági a. kiv.tal?
Múltkor azt mondta vki, hogy jó a 300 napnál nem régebbi a SOTEra erre most azt mondják, hogy nem.
Mit tudsz?
katicuska

Tünde,
jujj jó lenne elkerülni az infúziót, most tapasztaltam, hogy milyen kellemetlen tud lenni... Kép Remélem addig sikerül kicsit felturbózni a kicsi lányt! Hány éves Dorina?

Zsandi,
én vártam a megfelelő pillanatra, akcióra és lecsaptam! Kép A babakocsin és a pelenkázólapon kívül minden egyéb, ami a képeken látható, a Tescoból van. Keszthelyen is van Tesco? Belekukkantottam a profilodba... Kép Nekem egy korábbi kutyusom volt Brúnó (uszkár), őt már el kellett altatni Kép és most egy vizslánk Kép van, Zeusz! Kép

Mariannka,
sajnálom, hogy rossz a pisike, de legalább a véred OK! Kitartást a diétádhoz, nem is tudom én hogy bírnám! Imádom a sós, fűszeres ételeket!
No, igen, zokniból én is tudtam volna többet venni, olyan helyesek voltak! Kép Esetleg az tartott vissza, hogy nem volt nagy színválaszték! És kéket mégsem adhatok a lányomra, Úristen!! Kép Kép Kép

nadine81

Katicuska,

én most úgy tudom, hogy 3 hónapnál nem régebbi az jó, ezt most meg is erősítette valaki, de már nem nem tudom, hogy mit higgyek. Holnap délután megyek terhesgondozásra, megpróbálom kideríteni, ha nem sikerül, akkor jövő pénteken úgyis beszélek a szülésznőmmel, majd megkérdezem tőle.
Nem felejtettem el, hogy írjak neked a szülészetről. Pótolom, ígérem.

Scullyx
33+2

KépKép
KépKép
scullyx

Nadine!
Keszthelyen sajna nincs Tesco, de a közelben van kettő is, Zalaegerszegen, meg Nagykanizsán. Tervezem is, hogy a hétvégén átugrunk valamelyikbe, már pár napja a lányok írtak akciókról. Nem tudtam, hogy te is ott szerezted ezeket a dolgokat. Kép

Én már telesen nem értem ezt a házassági a. kiv.-ot. Nekünk áprilisban volt az esküvőnk, még azt sem bírom kiszámolni, hogy ahhoz képest mikor telik le a 300 nap. Kép Mindenesetre ez is, mint oly sok minden, kórházfüggő.

Andi
Kép
zsandi

Mamacka
Az eredményeid tök jók szerintem, és abszolút átérzem ezt az okoskodást, nekem mindíg azt mondták nagyon pici a hasam, pedíg a kisfiam méretei még nagyobbak is voltak az átlagnál, a has mérete abszolút nem függ össze a baba méretével.(tényleg pici hasam volt-vanKép)
Ne is foglalkozz az okosokkalKép

Tündi
Jobbulást kívánok Dorinának!
Gratula a jó NST-hez.

Nadine
KösziKépNagyon szép dolgokat vettetek, szép a babakocsi is, a bodyk közül a sárga-piros nálam a favorit.Kép

Zsandi
Jó hogy minden rendben van veletek, a nevek nekem nagyon tettszenek.Kép

Mariannka
Akkor továbbra is drukkolunk!Kép

Túl vagyok a védőnőn, képzeljétek, megkért hogy tegezzem! Ez tök jól esett.Kép
Nem nézte át a házat, csak a babaszobát kérdezte elkészült-e már, mivel még nem, azt se nézte meg.
Nem kért inni se!Kép
Legalább 1 órát dumáltunk, mesélt az ő 3 szüléséről, elmondta mi várható, gátmetszésről beszélt, beöntésről, fájdalomcsillapításról, szóval jó volt vele dumálni. Megadta a mobilszámát, hogy hívjam ha hazaértünk a kórházból, ill mondta menjek be hozzá hétfőn, hogy összehozzon a gyerekorvossal, és felirhassa nekem a doki a különböző babaápolási dolgokat, amit a gyógyszetárba kell kiváltanom.Kép

A vérvétel eredménye: Kicsit kevés vas, és összefehérje.
Vizelet: kicsit gáz, valami baci van benne.Remek.

A. 36.hét
Vendég

<font color="119911"> Sziasztok,
csak gyorsan írok, hogy voltunk megint NST-n és minden oké. Keményedések vannak, de babuci jól van. Legközelebb jövő csütörtökön kell mennünk.
Mindjárt visszaolvasok.</font>
angi79

Katicuska, a hivatalos, törvény szerinti kívánalom a 30 - azaz HARMINC napnál nem régebbi. Minden ettől eltérő kérés a szabályok nem kellő ismerete vagy szemhunyás... és ez sok kórházban előfordul.

idézet a medimix honalpjáról:

Legyen kéznél a várandós anyák gondozási könyve, és az összes korábbi zárójelentés, azok is, amelyek a terhességnél korábbi időszakból származnak! A gyermek anyakönyvezéséhez a személyi igazolványon kívül egy hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat is szükséges. Aki nem él házasságban az apával, vigyen magával apaságot elismerő hivatalos nyilatkozatot.

indianyo

<font color="119911"> Olgo,
nekem azt mondták, hogy a felét szokás a szülésznőnek adni, mint amit a dokinak. Ki lesz a szülésznőd? Ha most szülnék vasárnapig, akkor a dokidnál fogok, ő helyettesíti a dokim.
Zsandi,
én NST-n nem fekszek, hanem ülök és mindig nyomkodni kell a gombot, ha mozog. Gratula az uh-hoz.
Babetta,
sima uh-on voltam.
Nici,
én mindig nézem a táblát! Nagyon szupi!
Lyly,
köszi a linkeket!
Nadine,
szép a kocsi és jó vásárt csaptatok. A pelenkázófeltétünk nekünk is ilyen.
Tünde,
sűrűn gondoltam Rád, hogy mi lehet veled. Jobbulást a kislányodnak!!! DRukkolok, hogy ne kelljen kórházba mennie és hogy Bettina várjon februárig. Az jó hír, hogy most jó irányban van.</font>
angi79

Alina,
Nici is abba a piros-sárgába szerelmesedett bele! Kép
Tök jó, hogy szimpi volt a védőnénitek, szerintem fontos, hogy megtaláljuk velük a közös nevezőt. Jó, hogy van 3 babája, így tapasztalat is van. Bár lehet nincs is olyan védőnő, akinek nincs legalább egy gyermeke. Passz. Kép
A véremre én is kaptam valami, asszem Ferro Folgamma, vagy mi a szösz. 3*1-et kéne, én úgy döntöttem elég a 2*1 is.

Angi,
szupi, hogy jól vagytok! Kép

nadine81

Nicika
Már elég rég nem néztem táblát, de most megnéztem, és azt kell hogy mondjam: TÖKÉLETES
Nagyon ügyi vagy!!Nekem nagyon tettszik!
Vendég

Angi,
azt én is hallottam/tudom, hogy a szülésznőnek is szoktak adni pízt Kép, de akkor is a doki felét, ha a szülésznőt nem fogadtam meg?? Ügyeletesnek csak nem kell annyi! Vagy?

nadine81

Lassan lelépek, mert basszus egész délután itt ültem a gép előtt... Nincs semmi, csak megígértem magamnak, hogy ennyi nem lesz. És ma még nem is feküdtem semmit! Mikor megjöttünk, egy csomót babakocsiztam, tapiztam a ruhákat Kép, nézegettem, forgattam a többi cuccost.
Holnap délelőtt jövök. Vagy délután.

Sziasztok!

Nadine és Dorka 26+6 Kép

Kép

nadine81

Nadin! Barinőm aki 4 hete szült nem fogadott szülésznőt itt Sopronban, de annyira rendi volt hogy adtak neki 5000ft-ot!

KépKép
nicika

Sziasztok lányok!!

Főleg a tapasztaltabbaktól szeretnék kérdezni valamit:
miből mennyit ésszerű venni? Gondolok itt a textilpelusra, ágyneműre, takaróra, lepedő, rugi, ilyesmi. Nem szeretném sem túlvásárolni magam, de az sem lenne jó, ha szegénynek egyszerre lenne mindene mosásban :-)
Móni és Marci 33+0
kmoni

<font color="119911"> Nadine,
a kérdése Olgonak pont az volt, hogy ha fogad szülésznőt, akkor az mennyi. Egyébként szerintem mindenki annyit ad amennyit tud vagy akar. És mindenki úgy fejezi ki a háláját, ahogy tudja.
Alina,
tényleg jó, hogy ilyen szimpi a nő.</font>
angi79

KépKép
Sziasztok! Kép Kép
Csak gyors visszaolvasás volt, nem vagyok túl fényesen, de mindenképpen szerettem volna Veletek megosztani a kifestett szobát, a bordűrrel.
Ha tudok majd jövök
Puszi mindenkineKép Kép
Gyógyító külön Dorinának!
NadineKép
Szép nagyon a babakocsitok!

KépKép
csema

Csema! Nagyon szép lett a fal színe, meg a bordűr is szuper! Kép

Mért érzem úgy hogy engem nagyon-nagyon hanyagol apa és sosem figyel oda rám? Kép Olyan szívesen segítenék a gyerekszoba festésében, de nem engedi, sőt néha úgy érzem hogy ő is az ajtó másik oldalára kíván! Kép Még sehogy sem áll a gyerekszoba, én meg lassan szülök! Kép A kiságy még a padláson fetreng porosan, a szoba még le sincs parkettázva. Mi lesz ha kifutunk az időből? Kép

Nicika + Szintia baba 35+2

KépKép
nicika

Szóval asszem piszok rossz a hangulatom és nagyon magányosnak érzem magam...

KépKép
nicika

Alina: ez szuper jól hangzik. Ezek szerint kifogtál egy nagyon klassz védőnőt. Kép

Csema: nagyon szép lett a babaszoba. Olyan jól passzol ez a bordűr a festék színéhez. Kép

Képzeljétek, úgy tűnik találtam szülésznőt. Hétfőn fogok találkozni vele, akkor megbeszéljük a részleteket. Én rá fogok kérdezni a pénzre is, mert az a legtisztább. Ha ő ott lesz velem, esetleg éjjel, akkor mindenképpen jár neki valami juttatás.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Helló4
Kösz mindenkinek a házas. a.kiv. infókat.
Nemtom mi lesz mert mi innen 3 órányira esküdtünk és a 9ik hónapban nem akarok ennyit utazni. Lehet, hogy telefonon megkérem.
hozzánk hiába jönne védőnő mert pont szülés előtt költözünk.....
Csema, te raktál fel képet a babaszobáról?
Nagyon tetszik!

Nici, én tegnap voltam így...
Majd holnap jobb lesz!
katicuska

Sziasztok!

Nicika! Jajajj! beszélj apával, mert nem jó ha szomorú vagy, ezen pedig csak úgy jutsz túl, ha megbeszélitek! JÓ? Fel a fejjel!
Babetta! Az ELTE-re járok, kicsit túlkoros nappalisként... ez eddig vicces volt, de most úgy tűnik, hogy picit túlvállaltam magam. De mindenkinek köszönöm, aki szorított nekem!!! Még 2 hétig rámfér, mert ha nem teljesítem a félévet, akkor kockáztatom a gyedet...
Tünde, Dorinának sok-sok pozitív energiát küldök!
Mariannka, neked is! Remélem minden rendben lesz.

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Mariannka: kit?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mindenkinek köszi a Dorinának szóló jókat!!

Csema: nagyon király a szobaKépKép

Nicika: azért törődik Veled, ha nem engedi, hogy falat fess! Vannak apák, akiknek először belül kell rendezni a dolgaikat, hogy apák lesznek. Biztos szeret Téged, csak most bitos ő is aggódik magában, hogy mi hogyan lesz! amikor nem fest, akkor próbálj meg kezdeményezni kedveskedni.

Nadine: Dorina 2éves, 2 hónapos.

Móni: nekünk van 20db textil pelus, 3 lepedő, 3 takaró, 50db body - ennyi nem kell, elég minden méretből kb. 6db., 3 ágynemű huzat, számtalan rugi, ebből is méretenként elég 6db, 2 hálózsák..

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika
Én is szoktam ilyeneket érezni, nem vagy egyedűl.
Sajna mi most így kismamaként még inkább érzékenyek vagyunk arra hogy mennyire figyelnek ránk, főleg Apa részéről.
Viszont ha az ő szemszögéből nézed, ő ezt abszolút nem érti (ill. ritka ha igen) hogy nekünk most egy ölelés egy kedves szó mindennél többet ér, sőt szerintem azt sem érti mért sürgeted, hiszen számára a 35. hét lehet hogy azt jelenti: ó ráérünk, van még több mint egy hónap.Kép
A gyerekszoba nálunk sincs még kész, de amikor azt mondtam, nem baj ráérünk vele, majd ha már a kórházban vagyok, összeállítod egyedűl, meg felteszed a függönyt, meg kimosod az ágyneműt, végül is lesz rá 4-5 napod.Kép Na ez hatásos volt.
Szombaton elvileg mindent a helyére teszünk.
Ráadásul szerintem 30 hét után a szex sem az igazi, (sőt talán már az elejétől más)és a férfiakat ez rosszabúl érinti, mint most minket.
És az sem elhanyagolható hogy sok férfi akaratlanúl is féltékeny lesz a születendő babára, nem tehetnek róla, ők ilyenekKép
Szerintem kicsit jobban törődj vele, mindenféleKép szempontból, és meglátod ő is kicsit lazább lesz.

Ez csak az én véleményem...
És ne szomorkodj, te nem vagy egyedűl, Szinti mindíg ott van nem?Kép
Vendég

Alina! Nagyon nagyon jól estek a szavaid! Igazán nagyon köszönöm! Kicsit jobban is érzem magam!

Tünde! Nyf! Katicuska! Nektek is köszönöm a vígasztaló szavakat!

Már csak azért izgulok, mert mi van ha két hét múlva már szülök? Végülis meg van rá az esély! Sokkal de sokkal nyugodtabb lennék hogyha már minden meglenne csinálva!

Viszont jó hír, hogy a megrendelt kádat+állványt ma postára adták, úgyhogy meglehet hogy még a héten itt lesz! És most jelenleg ez azért megnyugtat egy picit!

KépKép
nicika

Nyf,
te hogy kapsz GYEDet?
Dolgoztál?
Én is ELTEs vagyok...
katicuska

Nicika
Örülök nekiKép

Csema
Nagyon szép a fal színe és a bordűr is. Nagyon tettszik.Kép

Na megyek nézni Robin H. Jó éjt! Holnap az NST után jelentkezem.

A
Vendég

Katicuska! Igen. Kicsit én több ember életét élem, így a suli mellett dolgozom is. Viszont a szükséges biztosított napok száma csak akkor lesz meg, ha a félévem érvényes lesz. Még nekem is kínai egy kicsit a történet és bonyolult, de már bogozom a szálakat. Kép
Te hogyan fogod megoldani? Hányadikos vagy? Beiratkozol a jövő félévben?

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!
Bocsika, tegnap nem voltam, mert a mai vizsgára tanultam, és ma meg még fájt is ráadásul a fejem, de már kezdek helyrejönni! Ja meg két napja beájulok csak úgy az ágyba, most keltem!

A pótszilveszteri buli - mint kiderült - csak azért volt, hogy megtudjuk, hogy az egyik ismerőséknek babájuk lesz, május 20-án fog szülni. Olyan pici pocija van, mint nekem, amikor még nem is voltam terhes.

Nadine!
Bocsi, de a rendőrt nem fogja érdekelni a biztosító "szövege" és megbüntet. Egyszerűbb házilag nyomtatni egy papírt és a biztosítóba bemenni és aláíratni. Vagy egyszerűen nyomtatni olyat, amilyet a biztosító adna ki, és azon úgysincs pecsét se. (Ez okirathamisítás, de sokan csinálják, és a rendőrök úgyse tudják, ki milyet ad ki.)

Jó ötlet ez a pelenkázótatyi, mi még nem is néztünk.

A mi babónk néha egész nap alig mozog, de általában akkor délután bepótolja. Viszont tök rendes gyerek, mert ha fáj a derekam, akkor meghúzza magát és csak akkor balettozik, ha már le tudtam feküdni vízszintbe.

Lyly!
időközben megvarrtam a gatyóimat. A félbehajtott pamut derékrészt elvágtam, és felülre varrtam vastag gumipántot jó lazára. Így most egészen magasra felér a dereka, majdnem a cicim alá. És én cickcakkal varrtam, sima cérnával.

Babetta!
Nekem vannak csíkok, de a cicimen körbe sugárirányba. Viszont meleg zuhanyra sokat halványul.

Tünde!
Gyógyuljon meg hamar Dorina!

Csema!
Nagyon szép lett a szoba! És szerintem passzol hozzá ez a csík!

Megyek vissza az ágyikóba. Kicsit még fáj a fejem.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok Kép
Csak egy gyors bejelentkezés.

Alina Kép
Gratula a 36. héthez Kép Egyre többen vagytok a finisban Kép Kiváncsi vagyok ki lesz a következő Kép
Jó, hogy ilyen közvetlen a védőnő, az enyém is az Kép

Mamacka Kép
Gartulálok a jó eredményekhez Kép
Nekem is folyton azt mondják, hogy milyen kicsi a hasam, de ez tényleg csak alkatfüggő Kép

Lyly Kép
Drukkolok, hogy mielőbb legyen tavasz és kedhessétek az alapozást Kép Nem lesz könnyű, de sok erőt kívánok ahhoz, hogy megvalósíthassátok álmaitok otthonát Kép Pöttömnek tuti nem lesz gondja azzal, hogy kicsit később lesz szép új szobája Kép

Tünde Kép
Gratulálok az NST-hez.
Dorinának sok-sok gyógyi manót, nehogy kórház legyen Kép Remélem te nem kapod el tőle, azért vigyázz magadra Kép
Bettinának meg üzenem, hogy egy kicsit még várjon a megérkezéssel Kép

Andi Kép
Gratula a babákhoz Kép Szépen gyarapszanak Kép

Nadin Kép
Nagyon jól sikerült bevásárolnotik Kép
Tündériek a rucik Kép

Mariannka Kép
Örülök, hogy most még szabadlábon távozhattál Kép
Szurkolok, hogy minnél tovább otthon pihengethess Kép A diétához kitartás Kép

Angi Kép
Örülök, hogy jó lett az NST és hogy minden rendben veletek Kép

Csema Kép
Nagyon klassz a szoba Kép Remélem most már egy kicsit nyugodtabb vagy, hogy ilyen jól alakulnak a baba dolgok Kép

Nici Kép
Jelentem minden nap nézegetem a csodás tábládat, sőt büszkén mutogatom a benne lévő képeket is Kép
Nagyon klassz az egész, le a kalappal Kép
Az érzédeidet meg tudom éreni Kép Mostanában én is gyakran érzem ezt, de bízom benne, hogy ez csak átmeneti állapot Kép Igenis törődik veletek, félt és ezért nem akarja, hogy te festegess Kép
Egyébként a szoba még nálunk sincs kész, sőt még szinte semmi sincs meg belőle, csak egy kókuszmatrac.

Megyek aludni, mert hulla vagyok Kép Jó éjt mindenkinek Kép

Annácska 29+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szép jóreggelt mindenkinek!Kép Kép
Ma kicsit jobban vagyok, kop....kop...., így talán többet tudok jönni!
Írtam, még este, de eltűnt, így leírom megint:
Nicika Kép
Ne légy szomorú! Tényleg a férfiak másképp élik meg a dolgokat, mint Te. Patrik valószínűleg nagyon aggódik, de ezt mint "erős" férfi, nem mutathatja ki!
Azt meg ne bánd, hogy nem enged festeni, a festék szag ugyse jó a kismamának!
Meg lesz minden időben biztosan!
Én is ezen görcsölök, pedig lassan látom a végét, pedig nem kéne, mert ha szorít az idő párjaink, biztosan összekapnák magukat!

Köszönöm mindenkinek a babasarok dícséretét!Kép Kép
Nekem is tetszik, nagyon! A kép kicsit csalóka, mert a felső szín az barackszínű, nem sárga, ugylátszik este villanyfénynél így sikerűltek a képek, majd megpróbálom nappali fénynél is lefotózni, de az alsó szín az tényleg ilyen. Különben 2 kép kerűlt egymás mellé a bordűr egyszintben van a sarok után is!

Megint görcsölgettem, a vérnyomásom is rendetlenkedik 4 napja, közelebb van a 150-hez, mint a 140-hez ezért izgulok.

Remélem Dorina jobban van, gyógyító puszi megy innen! PUSZ!
Itasd Sokat, ki ne száradjon, akár kanalanként!!!

Mindenkinek puszi: Csema

KépKép
csema

Sziasztok,

Nicika, ugyanazt nem írom le, amit a többiek, de egyetértek velük. Még annyit tudnék esetleg kútfőből megnyugtatásképpen mondani, hogy a férfiak eléggé nem tudnak ilyenkor mit kezdeni a terhesség idején (főként, ahol első a baba), velük igazából semmi nem történik, kívülállók, nem szólhatnak bele, nem ő rajtuk múlnak a nagy dolgok. Õ most egy dologban tudja kivenni a részét: a szobafestés. És lehet, hogy ezt ő magának szeretné, mint örömet, hiszen ő most először a lányának csinál valamit. Hagyd, hadd élje ki magát, és nagyon büszke lesz majd később, hogy ő csinálta a szobáját a kislányának! Kép Párom is akkor volt nagyon elemében, amikor a kiságyat és a pelenkázót rakta össze. Nem hagyta, hogy segítsek, egyedül akarta csinálni. Azóta is mondogatja, hogy: összeszereltem a fiamnak....Kép

Tünde, Dorinának javulást minél hamarabb!

Puszi mindenkinek!

Eszti
35+1
Vendég

Sziasztok kismamik!

Istvánosok
Milyen volt az előadás? Mi volt a téma az amire mentetek vagy csecsemőápolás?...

Nici
Fel a fejjel! nekem is vannak ilyen depis napjaim... Kép Ráadásul a gyerekszobakérdés gondolhatod, hogy engem is mennyire idegesít... még szoba sincs, nemhogy festés... bár gondolom ez téged nem vígasztal...
A tábla meg nagyon szép! Nem semmi, hogy ezt így vezeted én mindig ledöbbenek, hogy a legfrissebb dolgok is fennt vannak már. Köszönjük szépen!

Köszönjük a dícséreteket! Szép nagyok vagyunk már az nem vitás de doki azt mondta, hogy teljesen normális.

Nadine
Szerintem mi idősebbek is vagyunk nemcsak nagyobbak, (a doki elvileg a méretek szerint mondja meg a baba korát mi a 23-24.héten rendelkeztünk pont 63mm fejecskével)a szülés várható időpontja nálunk ápr. 7-10 és 14.-ére vagyunk kiírva... én nem a mensi szerinti adatokat veszem alapul, hanem az UH szerintit. (ami két héttel több) A táblában még régebbi adatok vannak... ma vagyunk elvileg 28+6 naposak.

Nemtudom már még kinek akartam írni... Kép
Azt hiszem egy kicsit visszafekszem.

A betegeknek jobbulást, a szomorkodóknak vígasztalást! Kép Kép Kép

Az még kimaradt a múltkori beszámolóból, hogy: tutira fiú!!! Akkora bizonyítéka van, hogy csak na! Kép

Már csak egyszer megyünk a magánba egy hónap múlva( este fél kilencre lettünk behívva )
Utánna már kezdődik a kórházban az nst!
Elég gyorsan repülnek ezek a hetek.... egyre izgibb...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt mindenkinek!
Hatalmas köszönet annak aki felhívta a figyelmünket a Tescos akciókra!!!Kép Éjjel kimentünk férjecskémmel és nagyon jó áron vásároltunk.
3csomag Johnsons popsitörlő:1265
kiskád: 1045
Pampers newborn: 1499
Chicco sterilizáló foly:999
Cseh tetra pelus 10 db:1700 körül
Pelenkázó lap,merev,ágyra rakható: 2690 (nagyon szép a színe és kedves a mintája és annyira örülök neki!!! Kép
Még vettünk élelmiszert kiegészítve az árat 10000 ft-ig és így kaptunk egy 1000 ft-os bont, amit febr első 2 hetében bármire levásárolhatunk a Tescoban.

Mamacka, gratula a tuti kisfiúhoz! Kép

visszaolvasgatok, puszi
Olgo és Heni

Kép
olgo

Nicika:
A tábla nagyon szuper! Én mondjuk 2-3 naponta szoktam nézegetni Kép
Ne szomorkodj! Ilyenkor az apukák is kezdenek kicsit átalakulni, és próbálják feldolgozni, hogy lassan az ő életük is megváltozik. Próbáljatok egymásal türelmesek lenni oda-vissza. Nálunk is voltak kemény mélypontok, de ha megbeszéli az ember a párjával, rögtön sokkal jobb lesz! Kép

CTG: Én idáig 1x ültem fotelben és 2x feküdtem ágyon. Mikor hol volt hely. És csak 2 alkalommal kellett nyomnom a gokmbot baba mozgásnál.

Mamacka:
Mi Esztivel a szopis filmet néztük meg, aztán lehetett kérdezgetni is. Azt is megtudtuk, hoyg NAGYON szopi pártiak: ha leadod pl zuhanyozás idejére a babát, de ő meg elkezd tátogni, vagy cuppogni, azonnal felkutatják az anyukát, hogy szoptassa meg gyorsan. És nem szeretik azt se, ha 3 óránál tovább alszik a baba, mert szerintük gyakrabban kell szoptatni. Amint megnyikkan mellre kell tenni, stb... én kiscit erősnek találom ezt az elvet, de ki tudja... ha nekik ez kell... Kép
Ja és most ne akarjunk még szülni, mert 28 férőhelyre 36 mama+baba van elhelyezve Kép
Jövő héten a természetes szülésről lesz az előadás.

Nyf, Bettyflame:
Mi volt a kórház bemutatkozásánál?

titati 38+0
titati

Sziasztok!!!

Olgo, ügyesen vásároltatokKép

Mamacka, akkor még egy gratula a nagy "tutira" fiúhozKépKép

Nicika, ne szomorkodj!!!Kép
Hadd csinálja egyedül, ha ez neki jól esikKép
Figyeld meg, milyen büszkén fogja majd mindenkinek mutogatniKépKépKép

Tünde, Dorina hogy van??
Olyan rossz az ilyen betegség, Levente kétszer volt így ezzel, hogy infúziót is kellett kapniaKép
Persze, kórház 2-2 napig.Egyszer a fertőzőn volt, hát az valami rémálom volt.
De remélem Dorinában bennt maradt valami kis folyadék, nem kellett pótolni.

Csema, nagyon szép lett a babaszoba falaKép

Ildi 29+6
vas

Lányok! Egyre inkább azt tapasztalom hogy a kismamák nagyon labilisak! Az egyik percben síri a hangulatunk, aztán a másikban meg minden Happy! Érdekes! Ma például jobban érzem magam lelkileg! Erre valószínűleg rájátszik hogy holnap megyünk Nadinékkal az egyik soproni anyucit meglátogatni aki tegnap szülte meg a kislányát, aztán szombaton megyünk barátnőmhöz megkukkolni az 5 hetes kislányát, aztán hétfőn NST, kedden pedig megyünk a védőnővel és még egy kismamával szülőszobát látogatni. Plussz lehet hogy ma már meg is érkezik a kiskád az állvánnyal amit a netről rendeltem! Szóval most jól érzem magam! Kép

Eszti! Valószínűleg nagyon rátapintottál a lényegre a páromat illetően! Szerintem is azért nem akarja hogy én is festegessek, mert ezt ő akarja teljes egésszében egyedül kifesteni. Apukájának sem engedte hogy segítsen! Meg aztán tényleg jobb ha nem lélegzem be a festékek szagát!

Mamacka! Bizony a ti helyzetetek sem épp a legjobb! Át tudom érezni! A terhességi időt javítsam 28+6-ra a táblában? És tök jó hogy biztosan tudjátok hogy a pici kisfiú!

Olgo! Örülök hogy ilyen jó vásárt csináltatok ti is a Tescoban! Kép

Titati! Köszi! És azt is hogy a táblát ilyen sűrűn kukkolok!

KépKép
nicika

Tünde,
Kicsi Dorinának jobbulást, neked kitartást! Remélem az éjszakátok már picit jobb volt.Kép

Nicika,
remélem ma jobb kedvvel ébredtél! KépKép
Szerintem sokan vagyunk így ezzel,hogy egy-egy nap érzékenyebbek vagyunk.
A szoba pedig tuti elkészül mire hazaértek Szintivel.Ne izguljKép

Csema,
tetszik a babaszoba fala. Kép És vigyázz magatokra!

Angi,
még nem választottam. Jövő héten fogja megmondani KIA dr,hogy melyik 2 szülésznővel szeret együtt dolgozni. De igazság szerint nem érzem fontosnak,hogy válasszak, úgy hallottam ,hogy mindegyik nagyon rendes.Kép A választott doki esete az más. Fontos nekem,hogy havonta ugyanaz az ember vizsgáljon ,legyen összehasonlítási alapja.

Nadine,
egyforma a pelenkázólapunk!! Kép

Kép
olgo

Sziasztok Kép
Titati Kép
Örülök, hogy jó volt a szopi előadás Kép Remélem most már nem aggódsz annyira Kép
36 mama! Az nem semmi, nagy dömping van a szülészeten Kép AZért helyetek biztos lesz Kép

Mamacka Kép
Gratula a tuti fiúhoz is Kép

Olgo Kép
Ti is szépen bevásároltatok, gratulálok Kép

Nici Kép
Örülök, hogy jobb a hangulatod Kép
Szerintem minden kismama ilyen. Egyszer fenn, máskor lenn, ez a hormonok hatása Kép

Annácska 29+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?