Látom kb. egyszerre írhattunk.Fognak gratula, és nagyon örülj neki, mi sajna megszenvedtünk eddig majdnem minddel!
Mzille, ez igen
három gyerek, és mind pasi???!!!!
Le a kalappal
Megnéztem a képeiteket, nagyon édesek, főleg a fürdőkádas
2006.01.18 16:28
De tényleg jópofa.
Kell a recept? Nagyon ecccerű és fini. Gratulálok a pénzhez, hozzám is jöheten plusz pénzecske, bármikor szívesen látom
Nyaraljatok jól! Végül hova mentek? De jó, hogy urad szemét megműtik! Jól van azóta, mióta a másikat is megműtötték? És lát rendesen? 2006.01.18 19:16
2006.01.18 19:42
</font> 2006.01.18 21:14
Nálunk csak az ősszel jöhet szóba. Addigra már nem fog Andris szopizni és megléphetünk Apa+Én</font> 
2006.01.19 08:59
2006.01.19 15:23
2006.01.19 15:25

ok. türelemmel várom.
ez szerintem normális, de azért óvatosan a sporttal, és főleg az ugrálást nem szabad művelni. Lightosan azért lehet sportolni
nem is írtam pedig akartam, hogy tök szépek a helyek amiket fölraktál
És természetesen nagyon örülök a "talált"pénznek ami házhoz jött
2006.01.19 17:35
) persze az egész terhesség türelemről szól, nem igaz? Ilyenkor nem tudom hogy örüljek-e vagy még ne és hiába próbálok másra koncentrálni sokszor ott kalandozok gondolatban, hogy vajon mi a helyzet. A dolgot meg tetézi, hogy a férjem azt mondta amíg nem mondja rá a doki az áment addig senkinek semmit és hát ezt nehéz megállni. Anyukámmal is járok jógázni minden héten, nem is tudom hogy milyen kifogást mondjak amiért nem megyek. Azt hiszem jobb ha ezt hanyagolom mert nem tudom melyik gyakorlat árthat, megerőlteti esetleg a hasi szerveket stb.. 2006.01.19 21:06
Tudom,nehéz lesz,de izgalmas is.Jóga mehet,csak ne csinálj olyan gyakorlatot amikor húzódik a has.Vigyázz magatokra!</font>
sütistűl.</font>
Szombaton Rapülők koncerten leszek. Ha Andris is úgy akarja.Egy órával hamarabb kell fürdetni és szopizni.Fejni,nemigen tudok.Marad az alma ha felébred
Szegény anyósom
2006.01.20 12:29
2006.01.20 15:58
2006.01.20 22:23
2006.01.20 22:42
A lényeg: nem laktóz-érzékeny. Ezután mentünk Veres doktorhoz, aki közölte velünk, hogy a vérkép viszont rossz
Van egy IgA érték, ez Balázsnál 0, ami azt jelenti, hogy immunhiányos. Ehhez jön még, hogy kevés a vasa, és a calciuma. Az immunhiányt kinövi a doki szerint, viszont emiatt az érték miatt nem lehetett megállapítani a lisztérzékenységet. De továbbra is erre gyanakszik, főleg azért, mert a vas- és calciumhiány egy felszívódási zavarra utalhat, ami megintcsak a lisztérzékenységtől is lehet. Továbbra is puffadt a gyerek hasa, de mi úgy látjuk, hogy jobban van, és az értékek nem nagyon vészesek, ezért nem látja sürgősnek a további vizsgálatokat. / ez lehetne mégegy vérvizsgálat, ami nem teljesen egyértelmű eredményt hozhat, és lehet biopszia altatásban /. Hát ezeket jegyeztem meg abból, amit mondott a doki, sokkal nem lettünk okosabbak. Ráadásul felírt vasat, amitől megintcsak emésztési gondjai lehetnek szegénynek, így még csak biztosan nem is állapíthatjuk meg, hogy jobban van-e, vagy rosszabbul. Mindenesetre felhívta a figyelmünket a mai tévéműsorra / Tudásakadémia az M2-n/, ebben a lisztérzékenység volt a téma.

2006.01.20 23:08

ezt igazán sajnálom, pedig gondoltam én is rátok, hogy de jó is lesz nektek ez a 7vége!De nagyon igazatok van, hogy ha már ennyire gáz volt, és eljöttetek!Menjenek a fr....a!Az ilyent én is úgy úúúúúútálom!
Szőnyeg meg.....marad a régi egyenlőre!
Megbeszéltük a havi kettőt, így kötöttünk egy kis kompromisszumot ezzel. Neki ez fontos, most mit csináljak!Megmondom őszíntén, még mindíg jobban örülök, mintha itthon sörözős tipus lenne, mert én azt naon nem komálom.Rosszul is lennék, ha hazajönne, és 4-6 üveg söröket dobna be. Õ itthon sose iszik, és kizárólag 7végén megy el!
Bár néha jólesik, de nem annyit! 2006.01.20 23:17

nagyon sajnálom, de szerintem bízni kell benne, hogy talán nem az teljesen, vagy kinövi majd

2006.01.20 23:46
Köszi! Sajnos a lisztérzékenységet nem lehet kinőni
Marad a bizakodás, hogy talán nem az, és persze megpróbálok pozitív lenni
2006.01.21 18:33
2006.01.21 22:26
De még ezer dologtól. Utálom, amikor egy orvos ráfogja a stresszre, vagy valamire, és nem gondol kivizsgálásra. Neki igazán nem kerül semmibe, maximum a kis betegnek egy fölösleges tortúra, de megéri akkor is, ha az ember megnyugodhat, hogy nincs baj. Nálunk úgy volt, hogy dokinéni beutalót írt a sebészetre, ott megnézték, ultrahangot csináltak, és amikor kiderült, hogy szervi elváltozás nincs, akkor a sebész küldött a gasztroenterológiára. A további vizsgálatokat ott csinálták/csinálják. 2006.01.22 13:46
2006.01.22 13:50
2006.01.22 13:54
Megsütöm a Te citromos sütidet,szerdán úgyis sütis napom lesz.
Szóval most itt tartunk,mára én is lebetegedtem,lázam lett meg szétreped a fejem,úgy fáj,folyik a nózim,megy a kúrálás.Apa szemét kedden műtik,minden összejött.
És úgy érzem,kinőttem belőle.Nem csak abból,hanem abból is,hogy éjjel magára hagyjam a családomat csak azért,hogy a barátnőimmel találkozgassunk.Ha szeretnék velük pletyizni,akkor nekem azért nem kell kikelnem az ágyból a párom mellől,hanem összefutunk valahol egy délután,és sütik,kávék mellett akár órákat elvagyunk,amíg apa játszóházazik a csöppekkel.Millió más lehetőség van,és én annyira rühellem már ezt a külön éjszakázást...Nagyon tisztellek,amiért kibírod,és igazad van abban,hogyha ennyire akar,akkor nincs értelme visszafogni,mert idő kérdése,hogy robbanjon.Sajnos ez van.Én ezért örülök,hogy sikerült az arany középutat megtalálnunk(egyelőre
).Megérti Pisti is,hogy nem lenne kellemes neki sem,ha egy szál miniben,szép dekoltázzsal,barna lábakkal sminkelném magam a tükör előtt,majd ellibbennék otthonról a scupa ilyen barátnőmmel egy langyi nyári estén,különprogram címén.Tisztában van vele,hogy nem lenne kellemes itthon ilyen tudattal,sem fordítva,és kompromisszumot kötöttünk.Õ szerencsére nem egy itthon ivós tipus.Én vele nagyon jól érzem magam dizsiben,moziban,bárhol,és volt,hogy ketten indultunk az éjszakába,és együtt táncoltunk,hajnalig buliztunk,.engem ő sosem zavart a szórakozásban,sőt,kifejezetten jó vele bulizni.A barátnőimet sem zavarja a párom,sőt,velünk együtt pletyizik,minden érdekli(szerintem csajnak készült)

Szóval megoldjuk úgy a külön programokat haverokkal-barátnőkkel,csak másképp.Na mindegy,csak gondoltam leírom,mennyire örülök,hogy nálunk már nincs ilyen...Én megbolondulnék....2006.01.23 14:51
Mihamarabb gyógyuljatok meg. Koncert
hallottam, hogy szuper volt. Az egyik barátnőm a péntekin volt, szülinapjára kapta a jegyeket a férjétől, és naggyon tetszett nekik. Hangja, alig

Ez a legrosszabb amikor nem tudsz megbízni az orvosban, és kérdésekkel vagy teli még akkor is miután eljöttél
Szerencse nekünk annyira jófej a dokinénink, meg olyan jól gondolkodik ezekről a gyógyszeradásokról, hogy én max. megbízom benne!Bár, hála istennek azért olyan soxor még nem volt szükség erre a bizalomra, de azért ez megnyugtató a számomra, hogy ő ilyen./kopp,kopp/ 
Hát igen, jó neked, hogy nem ilyen besózott se....ű már a férjed.De mint már írtam, most mit csináljak?Tiltani szerintem hülyeség, és csak magamnak ártanék vele. Mondjuk ő nem olyan szinten jár el a haverjaival, ahogy te kivetted a szavaimból, mert én max. megbízom benne ilyen téren. Tehát féltékenységről szó sincs, sőt én is mehetnék vele, mert ez már egy nagyon régi összszokott haveri kör. Tehát a többi srác barátnői, feleségei is néha-néha ott vannak, van mondjuk olyan csaj aki pl. mindíg.De én érzem úgy, hogy nekem ez már nem hiányzik, ezért nem megyek. Még terhesen sok buliba voltam én is, persze alkohol mentesen,
és ha elfáradtam hazajöttem, de már sok lenne nekem másnap Esztivel!Szóval ez egy teljesen más elmászkálás. Nem dizsi, meg ilyenek, hanem egymáshoz mennek, meg olyan helyre pl. ahol az egyik srác ismeri a főnököt, és ott van mindíg asztaluk,ilyen beülős, dumálós.Tehát nem arról van szó, hogy ő most úgy kirúg a hámból, hogy csajozás, tánc, ilyesmi,nem!
Ennek én nem annyira örülök
2006.01.23 16:09
Igazad van abban,hogy nem lehet tiltani.Meg ha nálatok ez ilyen jól működik,akkor kár is rajta változtatni,fő,hogy amiben megegyeztek,az mindkettőtöknek jó legyen,és ez a lényeg,igaz?
Nekem is van olyan barátnőm,akinek a párja focizni jár,a másiknak hetente háromszor kondizni,és akkor még a többiről ne is beszéljünk.Az a jó,ha megtaláljuk a kikapcsolódás és a családi kötelezettségek között a helyes egyensúlyt,mert akkor mindenki boldog.Csak könnyű ezt mondani...
Egyébként Domi gyógyul,szerintem nagyon jó,hogy közben tömtem ezzel az aloés propolisszal,mindig pár nap alatt átvészeljük a dolgokat.Barátnőm kicsikéinek nagyon magas lázuk van napok óta a vírus miatt,és nem tudja levinni nekik semmivel,átszenvedik az éjszakát,nem gyógyulnak szegénykék. 2006.01.24 12:55
akkor teniszezni jár,de nem este,hanem kora regel.
2006.01.24 14:38
ez tök jó 5let!Majd felvetem itthon;))
Barátnőd gyerekei
ez a legrosszabb amikor egy ilyen makacs vírus van!
2006.01.24 18:14
2006.01.24 20:02
2006.01.25 08:21
2006.01.25 10:11

Mennék barátnőzni,felpiszkált a téma
2006.01.25 12:08
2006.01.25 14:17
Ez a lényeg
hogy elmehess kicsit!
már alíg várom. Moziba utoljára 2 éve voltunk
Biztos nagyon fáj, elhiszem. Sajnos,/szerencse/én ebben nem tudok segíteni, mert nem volt semmi ilyen gondom!/eddig,kopp,kopp/ 

Hideg
Én se naon akartam kimenni, de tegnap muszáj voltam, mert el kellett intézni ezt-azt!Ma viszont Eszti állt az ajtóban, és egyfolytában séta, séta, meg pá pá,pá,pá!Szóval kimentünk. Dupla pulcsi, meg az overál alá hari gatya, meg maci nadrág, és így jó volt
Nem voltunk sokat csak egy órát, de őt nem rendíti meg a hideg sem. Csak úgy rohantam utána úgy élvezte a sétát, még ilyenkor is
2006.01.25 14:21

2006.01.25 14:38
Középkorú nagyon aranyos, barátságos, türelmes nőcike
/gondolom mindenki a sajátját ajánlja majd, és te válassz/
/de azért vigyél, nem árt ha van/
2006.01.25 14:57

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|