A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi,

ugye jól emléxem, hogy neked lógok egy Boszival???
Kép))

Kép
macskanyu

na jó, Macs, azért ne csinálj úgy, mintha ennyi időd lenne!!!!!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka,
ötlet nagyon teccik Kép neveken én is gondolkodom!

Moose,
ez szörnyen hangzik!!! Nem is tudtam, hogy székrekedés ilyen szörnyű állapotba hozhat Kép

Manóka,
jobbulást a szemednek!

Recca,
pár nap múlva akkor kiderül, hogy lakik-e valaki odabent, akkor majd gratulálok Kép és ha igazán merész vagy, akkor most a szentimrében szülsz Kép

Soosoo,
nem is tudom, írtam-e, de persze, szervezzük össze a vérvételeket Kép és akkor majd megkérdezek mindent a kínairól, amit már régóta tudni akartam, de sosem mertem megkérdezni Kép

Neet,
Eszti nem semmi! Dóci is tanulja az orrfújást, de még olyan finom kis urilánymód fújja Kép

Macs,
Füli olyandeolyan aranyos Kép

Rylie,
drukkhegyek!!!! Kép

Zsanci,
Dóci köszöni Kép

Pirus,
bódog névnapot neked Kép

Proone,
Klárinak nagyon tündéri mosolya van Kép számomra az egyik legszebb pillanat volt, amikor Dóci először mosolygott rám Kép

Beet,
Dócinak egy ideig bejött, hogy tolhatta a kis babakocsiját az utcán Kép

Gigi,
vazzeg rossz hallgatni, mennyire akarsz már egy 2. gyereket!!! Tessék csinálni!!!! Kép

Oxi,
Vikkának drukk a 4 hóshoz!

Ma voltam AFP-n, eredmény 2 hét múlva, remélem, rendben lesz minden!
Dóci már jobban, ma már csak hőemelkedése volt.

vera (16+2)
kisün

nem tűntem el, de mióta Lencsi megtanult megfordulni, azt csinálja, hogy megfordul, majd bőg, nyűglődik. visszafordítom, utána azonnal megfordul, és minden kezdődik előlről. úgyhogy most nincs időm sajna a netre :/

LESZ MOMOS TALÁLKA A HÉTEN? csak hogy tudjam!

Remélem mindenki jól van!

ancsipancsi

Vera! most látom, hogy Dóci beteg! jó bulást neki!

ancsipancsi

Kisun, hoppa, ez ovon aluli volt!Kép de nagyon remelem, h ilyen jellegu batorsagrol nem kell tanubizonysagot tennem!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Johi, irtam mailt!

Rylie, drukk! De lehet, hogy mar babazol!Kép

Piroskaknak boldog nevnapot!Kép

Jobbulast a betegeknek!

Most csak ennyi...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Recca, nekem most esett le...Kép
Tobbfele teszttel tessek probalkozni, az egyik nem sem lett csikos, pedig kicsi lany bent csucsult...Kép Halvany csik is csik? Neeeem?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs:
ha már ennyire ráérszKépnekem is adós vagy egy bulterrierrelKép
És Fülöpke tündéri baba.

Votiv:
megint hol vagy?

Proone:Õrület,hogy Kláribaba milyen iramban nő!

Rylieről semmi hírünk nincs?Biztos már gyönyörködik a babájábanKép

petergabi

Ancsi: ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó! Kép

Csajok: én tök zombi vagyok. Visszaolvastam, de képtelen vagyok most írni, el kell dőlnöm. Remélem, hogy ezen az éjszakán végre alhatok legalább 4 ... ööö ... inkább 6 órát egyben!Kép

De ami nagyon fontos:
DRUKK-DRUKK-DRUKK HEGYEK Rájlinak!!!!! Kép

cupp,
fic
ficánka

Na itt vagyok én is megint!

Ada!
Ha Lilla nem akar jönni akkor megáll, nyújtja felfelé a kezét és nyafogni kezd, vagy beáll elém, hogy ne tudjak menni és akkor nyújtja a kezét és nyafog.Kép

Vera!
Köszi az ötletet én is ezt fogom most alkalmazni séta ügybenKép Drukkolok az AFP miatt!
beetrix

Sziasztok!

Megint rég voltam erre.. Kép Sorry. Kép

Egyébként jól vagyunk picike elég jól alszik, este 9-től reggel 7-8-ig. Kép Mostanában többször előfordult, hogy egyszer kelt, de szopi után rögtön visszaaludt, úgyhogy nem lehet rá panasz. Olyan imádnivaló! Kép És úgy nő mintha húznák.. 4 hónaposan 68 centi. Kép

Fic: már megint vagy még mindíg nem alszotok? Mert a jó múltkor is olyasmit írtál, hogy nem alszik Vincenzó..

Ancsi! Naggggyon jóóóó! Kép
mkatus

Hello Csajok!

Csak gyors bekukk a "feleségekig" Kép

Recca!!!! Kép Kép Kép
De gratulálni, majd csak akkor fogok én is, ha tuti...bár a halvány csík is csík, álpozitív eredmény gyakorlatilag kizárva Kép ... a szervezet nem termel csak úgy hcg-t a semmiért Kép

Látom sokaknak tetszik a honlapötlet....tesóm is nagyon lelkes, azóta is nyaggat, hogy küldjem az infókat...azaz, hogy mi legyena domain név meg az oldal címe (amit, ha belépsz akkor látsz)...Kép

Úgyhogy kéretik elárasztani a mailboxomat az ötletekkel!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Egyébként úgy nézne ki az oldal, hogy mindenki magának tehetné fel a szüléssztorit, meg a galériába képeket, meg lehetne egy "hasznos tanácsok" link, vagy valami ilyesmi, de ezen is agyaljon, akinek van kedve és ideje!!!! Kép

Na megyek agyatmosni....Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és akkor most lesz elevencenter pénteken???? Vagy csak jövőhéten???? Zsancifőszervező???? Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

uzenet Rylie-tol!!!!!!!!!!!!!!
"Megszületett Kamilla 18.15-kor. 3,3 kg és 56 cm fekete haju bébi. Hat megcsináltam, túléltem, jól vagyunk mindannyian! R"
KépKépKépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rylie,
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Bog,
én alkalmazkodom! Ha vki jönne most pénteken, uccu neki!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Isten hozott köztünk, Kamilla!!!!

indianyo

Rylienak es kicsi lanyanak gratula!KépKépKép

Katikam az agyban vigan mondja a magaetKép, en meg hulla vagyok.Kép Ahhoz kepest, hogy 8-kor mar aludni szoktunk...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan!
Ha nem szakad le még valami nagy hó, ami miatt nem mernék elindulni, mi benne vagyunk! Kép
Más még??? Kép

Rylie-nak és Kamillának nagy-nagy gratula!!!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Mi sajna nem tudunk menni pénteken a talira, mert kaptam egy csomó fordítást, így holnap húzunk le Szolnokra Grétivel, őt elpesztrálják a szüleim, én meg dolgozok.

Rylie! Gratula Kamillához! (nekem is Kamilla lesz a második)

Macs! Bocs, ha kavart okoztam a rendszerben, nem volt szándékos.
Az éjszakákhoz kitartás, biztos hamar megtanulja a kicsi lány, mikor kell aludni (vagy legalábbis anyut aludni hagyni).

Recca! Kép

Nekünk úgy néz ki mégse jön a kistesó Kép vagy Kép,mert úgyis költözés előtt vagyunk. Pont ma néztünk egy tök jó kis házat. (nem vagyunk kőgazdagok, mielőtt bárki azt gondolná, csak albérlet)

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Nagy gratula Rylie-nak és Kamillának!Kép

Recca, ejha, gratula!Kép

Macs, most még tényleg ráérsz.Kép Majd mikor egész nap fent lesz.Kép Fülöp gyönyörű. Hogy bírsz felkelni és szoptatós fotelbe ülni éjjel? MazochistaKép
zanza

Sziasztok!

Már eléggé le vagyok maradva, tehát csak annyit:

Éljen,éljen Rylie és Kamilla és apuka

Recca: KépKépKép

LINUX: én szeretnék, van is külön particio rá, csak program kéneKép Meg segítség!!!Kép

A következő szülés előtt álló kismami akkor Indianyó?

Én is szeretnék már menni tornázni, de ilyen kutya hidegben nem merem kivinni hosszú időre a cseppeketKép Pedig meg szeretném látogatni Doráékat is meg Ficéket! Éééés holnap vagy holnapután fogom látni Fülöpkét személyesen!! (remélem)

Szerintetek 4,5 hósan is lehet növekedési ugrás? Ma alig tudtam lecsatlakoztatni Balut a tartályrólKép pl. 7-9-ig szinte egyhuzamban, némi vigyorgás miatti megszakítással, szívta, és nem csak cumizott, hanem rendesen dolgozott rajtaKép

Már nagyon késő van és nem tudom mi mindent szerettem volna még... Ez az átka, ha gyűjtögetem a mondandómat és nem írom le egybőlKép

Na pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Hello Csajok!

Juc: igen, ez az a fejbeütés, de aztán felébredt és vigyorgott és bájolgott és és és....szóval no para.

Péntek nekünk nem játékos, majd jövő héten.

Rylie, gratula !!!!!!

Pocak: a harmadiknál még nem tanultad meg, hogy nem a nyuszira, hanem a növekedési ugrásra kell fogni az ilyen akciókat? Szóval akár lehet is Balunak olyanja....vagy csak épp szívhatnékja támadt Kép

Dóci gyógyuljon meg. Fic kitartás.

Beet: Lilla tudja mit akar...ill. mit nem ...menni melletted Kép ill Kép

Zanza: szia

Jajjjjjjajjj, szita az agyam, és megyek is aludni.
Ada
ada007

Jó reggelt every csajszik Kép

Naaagy gratula Rylie-nak és apának, és Isten hozott Kamilla Kép KépKép

Pocak,
kedves Kép lógsz egy méllel Kép

Zanza,
nem olyan nagy cucc Kép addig teszem az egyik lábam a másik után, amíg megteszek egy ún."lépés"-t és ezt addig folytatom, amég el nem érem a fotelt. Na akkor beleülök és Füli már ehet is Kép

Fic,
sikerült aludnod valamennyit?

Lindi,
Kép nem okoztál zavart, csak sztoriztam egyet Kép

Bogárka,
sztem is tök jó ötlet a weboldal, majd küldök méltet, ha valami értelmesnek tűnő dolog eszembe jut Kép

Recca,
teszteltél azóta megint?

Pussz

Macs
macskanyu

Jó reggelt!
Rylie:
sok-sok boldogságot,tejcsit és energiát kívánok Nektek!!!Kép

Bogárka:
pl.szentimrében szültem.hu v.szentimrében szülni jó.hu v.szentimrében születtek.hu
Így reggel ennyi jutott eszembe...Kép

petergabi

Éljen a kis Rájli család az új virágszállal! Kép
neet
neet

Zsan:egy újabb,kék szempárKép
Kép

petergabi

Nem tudjátok, hol lehet kapni hangszigetelő sátort? Kép Eszter nagyjából napi 25 órát üvölt,legalábbis úgy tűnik. A kiba..ott egerek meg visszaszoktak, ba..nak a riasztóra, patkányméregre, csapdára, élve elkapó trapre, ragacsra, és úgy általában mindenre.
Most épp nincs nevethetnékem.
karikásszemű-neet
neet

Pgabi,
nem csak a szeme, a haja is tökjó! Kép
neet
neet

Neet!

Szkájpolsz velem?

Juc
20170114224602

Szép Napot!

Ada: a három gyerek nem feltételezi a tapasztalatotKép Legalábbis nálamKép

Gabi: ezek nagyon jókKép

Macs: oké, de mivel kapcsolatban? (pirulós szmájli)
A múltkori mit ehet a szoptatós anyuka témához: Balut szegényt megríkattam kedden, mert anyukám rakott krumplit csinált, (a legkendvencebb kajám) de úgy látszik a tojást nem bírta a törpicsek pocija! Ezek szerint ezt mellőznöm a kell szoptatás ideje alattKép Marcinál bármit ehettem, Balu kicsit érzékenyebb...

Bogárka: nagyon jó amiket kitaláltok a tesóddal, nekem most perpill teljesen üres a fejemKép Pedig szoktak ötleteim lenniKép

Na, tényleg kéne valami agytorna, mert már megint elfelejetettem a felét annak amit akartamKép Mindegy, majd még jövööööööök! (most ijedjetek meg, hihihi)

Pusz: LükePocak

pocakpacni

Neet: éppen kérdezni akartam, hogy mi lett az egerekkel? Kép (hétvégén meséltem apának a kálváriádat)

Gabi: gyönyörű a csajszi, ezt a hajat és szemet... Ha jól rémlik a tablóból, több fiú van mint lány, nem lesz hiány kérőbenKép

pocakpacni

Jo reggelt!

Hatkor keltunk egy fergeteges ejszaka utan, persze en ebren, kiscsaj meg durmol.KépKép

Petergabi, gyonyoru, de nemcsak a kek szempar, hanem a gazdaja is!Kép

Bogarka, otlet jooo!Kép Asszem tudok nagyon occsoert domain regisztraciot, ha szukseg van ra!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak!
Nem inkább a krumpli lehetett a ludas...??? Az is tud ám szelet csinálni... Kép
És hihetetlen, hogy Balu már 4,5 hónapos!!! Kép Most született...Kép...meg még az is tegnap volt, mikor együtt tornásztunk az Andinál és Neked még alig volt hasad Kép

Gabi!
Ötleteket köszi!!! Majd továbbítom tesómnak!!! Kép

Neet!
A francba má' ezekkel a rohadt egerekkel... és már az uh-s risztóra is érzéketlenek???? Kép

Na megyek...hiányolnak...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Dora!
Köszi, de tesókám is ezzel foglalkozik, úgyhogy az már le van rendezve Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka: ha a krumpli volt akkor ma is üvöltés leszKép Tegnap este, meg ma reggel is ettem, de úgy, hogy csak a krumplitKép

pocakpacni

Még gyorsan egy kép:
Marci pelenkázza BalutKép
Kép

pocakpacni

Szép jó reggelt,

Kissün: AFP eredményhez drukkok... de úgyis minden rendben lesz.

Kamillának, Kamillaanyunak és apunak hatalmas gratula.

johi

Kép
Kép
johanna1975

JOhi!

Jön a fogad?KépSzar lehet ilyen korban.

Juc
20170114224602

Pocak,
persze így marha könnyű! Neked már pelenkázni sem kell! Önző anya vagy, fogadjunk, h csak ezért szültél több babát? Kép
neet
neet

Pocakom,
Kép mond valamit, hogy "Zsike" ?? Kép
ééés, rámcsöröghecc ám, h mikor gyössz Kép Kép

Zsanci, Kép
de ennyi időm van Kép az egyik kezemmel rajzolok, a másikkal Pelenkázom Fülit, a harmadikkal rakom a mosást, a negyedikkel, a hajamba a csavarókat, az ötödikkel tologatom a porszívót, a hatodikkal meg főzök Kép Lehet,hogy én vok Siva??? Kép Kép
A temérdek időm illusztrálására:

Gabi,
itt küldöm a bullterriert Kép és gyölörű a lányod Kép

Kép

neet,
eszti ellen még csak-csak, de kib..ott egerek ellen tutira nem dzsal a hangszigetelő sátor..
Ragasztós papírt próbáltad már?

Képzeljétek, kezd látni a lányom!! Kép Kép

Macskovicsés ittazágyonrandalírozóFülöpke
macskanyu

Macs,
gyerek mellett is tökjól rajzolsz! Kép
És igen, próbáltuk.
És sátrat Eszternek gondoltam. De most keresem a blokkot, hátha visszaveszik (nem a sátort!) Kép
neet
neet

Sziasztok!

Úgy látszik a tegnap este sok helyen volt kicsit sem mamabarát Kép Nálunk sem. Vikka ilyet még nem csinált sosem, de fél 10-ig ment a sírás, ha leraktam.
Ada: Lehet, hoyg LH mesélt neki? Kép
Én mindent kipróbáltam, a pótlást is, de nem kellett, csak a cicit rágta.

Macskanyu: Köszi a boszit! Kép El is mentettem Kép

Pocak: Mekkora nagy már ez a Balu? Kép Hogy öregszik... Kép

Neet: Max kitartást tudok kívánni... És még mindig felajánlom a kutyánkat, aki egerész (pedig elvileg vizivadász). De ő nem élve adja oda az egereket Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jajajajajajajjjjj, a legfontosabb kimarad:

Gratula a Rylie családnak!

KépKép
oxigen
Györköny

Macs, csak ennyi? Azt hittem, hogy vmi piruett figurát is küldesz az éjjeli felkeléshez.Kép

Macs, rajzodat meglátta Réka, mindjárt vigyor, és GÖ.Kép Neki is tetszik.

PeterGabi, gyönyörű a lány!
zanza

Gabi,
leány szépséges szép!Kép mindig motiváltok itt a 3. gyerekre!! Ideje lepattannom a témáról és kitölteni a felvételi lapot, és elmenni végre dolgozni, ha már úgyis hivnak! No, de akkor ki vigyáz majd Igire???Kép Nem tom! De gyerek most nem kell (több) !!! Éljen a karrier!!!!KépKép
Vera,
ugye én is elég szánalmas vagyok????KépKép
Macs,
már nem is mondok semmit...Kép hehe!

szar napom van, de titeket szeretlek!!KépKépKép
megyek, és lehúzom magam a klotyón!!!!!!!!
puszi!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi, itt vagyok újra, csak szokás szerint melóztam hajnalig, mert napközben csak perceim vannak Kép
most próbálok erőt venni magamon, hogy még ma gyorsan befejezzem a kritikámat is, erre egyből itt lógok Kép

de muszáj gratulálnom Rylienak, és nagyon kíváncsi vagyok a szülés-történetére ám! Kép ki volt az a jósnő, akinek a magas vérnyomásról egyből a szülés jutott eszébe? mert bejött Kép

aztán Recca, ne erőltesd nagyon azt a tornát, ki tudja Kép (halvány csík is csíkKép)

Ada, lassan kismamatornát is tarthatnál Kép és köszi kérdésed, Istók tök jól van, úgyhogy érdeklődöm is, kinek lenne kedve holnap akárhová kimozdulni Kép

és nagyim talált Kelenföld városközpontban egy turit, szuper angol babaruhákkal! ott is lehetne bandázni egyszer Kép

és tegnap voltunk Outletben, és kellemesen csalódtam, mert pl. apjuk vett 1 nike futócipőt, én meg 1ft-ért választhattam hozzá egy másik tornacsukát magamnak Kép és vettem 500 forintért! cuki felsőket a Mangóban, és még ma vissza akarok menni, mert 1-2 ezer közt van a cuccok darabja a Jackpotban, és engem úgyseérdekel, ha már nem trendi, de olyan rémesen topisnak érzem magam Kép (és épp sok pénzem sincs, hogy csilivili göncökre költsem...)

votiv 8)
votiv

ápropó, nem tud adni valaki öltözködési tanácsot? hogyan öltözködjön egy kicsit alacsony, kicsit gömbölű asszonyka, hogy előnyösebbnek lásson? Kép

votiv 8)
votiv

még pár reakció:

Wick, a kisfiad nagyon szép! szép fiús arca van és a fejformája is gyönyörű! Kép mégegyszer sok-sok boldogságot nektek, és néha azért kukkants be Kép

Katus, téged is jó látni! valami V-power lehet a tejedben, mert a fiad úgy nő tőle, mint gomba az esőtől! Kép 1x küldj 1 képet a nem is titkos imádójának Kép

Blaye, Vincétől el vagyok ájulva! kész férfi! és nagyon köszi a cicás képet, bár ha nem írod, még 1 darabig kerestem volna a cicát Kép
vaksi votiv

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?