A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vanda!

Légyszíves vegyél fel a táblicskuba.

Caldea 33 év Pécs
3-4 év
2 laporoszkopia, 1 hiszteroszkopia
endometriosis
athenozospermia
kicsit magas prolaktin szint
6 inszem
gyógyszer sokféle, de a siker elõtt (Bromocriptin, Suprefact spray)
pozití SPONTÁN!!! (elsõ lombik elõtt)
13. hét

Ma voltam uh-n, szkennelés után küldöm.

Köszi:
Caldea
Caldea

CaldeaKépKépKép
Még mindig nem tudom elhinni ezt az egészet de az biztos, hogy Te adod a reményt itt sokunknakKép
Mit mondtak a babura? Minden OK? Jó helyen van? Mekkorák a méretei? Milyen a szívecskéje? Mindent, mindent és mégegyszer mindent írjál leKépKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Noémi!
Remélem sikerült!

Üdv:
Gitta
gitta

Doris!

Én annyira meg voltam illetõdve, csak skubiztam a moniort nem is kérdeztem meg a méretet, úgyhogy nem tudom mekkora a baba. (könyv szerint kb. 6-7 cm)
Minden rendben van.

A fejátmérõt és a tarkóredõt mondta, de már nem tudom.
(tiszta lüke vagyok)

Aktuális kor 12 hét (ma fejeztem be a 13. hetet, de mindegy)
NT: norm 1,5 mm
Élõ magzat.
BPD:2,6 cm (ez lehet a fej)
Magazti durva fejlõdési rendellenességre utaló UH jel jelenleg nem látható.

Fõ, hogy ott van uh képet küldöm ha Eni segít.

Caldea
Caldea

CaldeaKép
Nem csodálom, hogy meghatódtál, õszintén szólva ahogy olvasom a soraidat igencsak küzködnöm kell a könnyeimmel...Kép Nagyon jó egészséget kívánok Nektek és boldog-boldog babavárást bár ezt kívánnom sem kellKépKép
Ahogy lesz fotó meg bármilyen info kérlek mindenképp jelentkezzKép

doris

Lányok!

Nehéz szivvel, de egyenlõre elköszönök. Nem tudom személyesen mikor fogok tudni jelentkezni, de "hallatok" magamról Mamacson vagy Zsuzsun keresztül.
Nagyon szoritok értetek lányok, és csak csupa jót akarok hallani rólatok! Kép

Millio pusza,
bnemethm
bnemethm

bnemethm! Kép
Mi történt, hova mész?? Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

BnemethmKép
Nagyon sok sikert kívánok az új munkádhoz és remélem, hogy mielöbb net közelbe kerülsz majdKép Neked is szól ám a kíváncságom, hogy mielöbbi babásodást és pozitív híreket hozz majd felénkKép Ahogy sikerül internethez jutnod azért jelentkezz!!!Kép
VandaKép
Bnemethm-nek nem biztos, hogy lesz internete az új helyén...

doris

Vanda! Kép
Másik munkahelyre, és még nem tudom,hogy az internettel, hogy állnak!

pusz,
bnemethm
bnemethm

Kedves BnemethmKépKépKép

Nagyon sajnálom, hogy elmész, mert bár mindenkit nagyon kedvelek itt a topicon, de úgy gondolom, hogy érthetõ, hogy akik egyszerre jöttek, valahogy jobban kötõdnek egymáshoz, hiszen emlékezetes marad az a nap. És mi Veled és Galuskával pont egy napon csatlakoztunk a Lányokhoz. Ilyen talán még nem is nagyon volt, hogy egyszerre három új ember jött, ugye Lányok?
Mi meg ráadásul a ciklusainkat tekintve is egy cipõben járunk.
Szóval nagyon rossz, hogy elmész, remélem azért majd sokszor jelentkezel vagy üzensz.

Még egyszer nagyon sok sikert és minden jót kívánok Neked!

Puszi: Zsuzsu
(Az emilem megkaptad?)

Most sajnos megint el kell mennem, de 4 körül visszajövök. Itt leszel még? Ha nem, írj valamit!
zsuzsu

bnemethm!
Szia! Mielöbbi jelentkezésed várjuk, reméljük babástúl!

Üdv:
Gitta
gitta

Bnemethm! Kép
Ne haragudj, biztosan olvastam, mert emlékszem is rá, csak nem tudatosult.. Sok sikert kívánok az új munkahelyeden!! KépKép
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsu!
Jaj, mindjárt elsirom magamat!!!
Igen megkaptam az emiled szépen feljegyzeteltem mindent!!
És igérem jelentkezem!!! Kép

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Zsuzsu!

Bnemeth 3kor hazamegy a párjávalKép

Mamacs
mamacs

Bnemethm!
Sok sikert kívánok az új munkahelyeden!Kép
Nagyon fogsz hiányozni! Ha majd lehet onnan is netezni akkor jelentkezz hogy tudjuk mi van veled!

Puszi

Andy
Andy

Bnemethm és lányok!

Nem szomorkodni, biztosan megoldható az internetkapcsolat, esetleg az elején nem tudsz majd állandóan velünk lenni, mert hát új munkahely-új feladatok. De egy-két hét, és újra itt leszel!
Nagyon sok sikert kívánok, és azt, hogy ne tudjanak megszokni az új helyeden, olyan gyors babásodást!KépKépKép

Bea
Bea

Noemi,
Igaza van Dorisnak, reggel tesztelj. Szerintem annyira nem jok ezek a tesztek. En magamon kivul ket lanyt is ismerek, akiknek nem mutatta ki elsore.

Zsuzsu,
Tudom, hogy ciki, mar tobbszor meg akartam kerdezni, de mi az a PCO?

Anyez, mi ujsag? Jelentkezz!

Vanda, a tabla tenyleg szuper. Majd en is kuldok infot.

Caldea, olyan tok jo...
Zsuzso
zsuzso

Caldea,
Szerintem mi ma léptünk be a 14. hétbe, azaz 13+0. nap.
Gratulálok az UH-hoz. Én pénteken megyekKép

Zsuzsó,
A PCO = policisztás petefészek szindróma, ami azt jelenti, hogy a tüszök amik érésnek indulnak cisztává alakulnak. Ez még így még szép is lenne, csakhogy a mensi után ezek a ciszták nem múlnak el, ahogy szoktak pl. túlstimulálásnál, hanem kemény burokba burkolóznak és ott is maradnak a petefészekben, szépen gyöngysorra felfüzve egymás után.

A leghatékonyabb kezelése a lézeres laparoszkópia (amihez Fábián doktor ért legjobban Magyarországon Erazmusz elmondása szerint), ahol a petefészekböl szitát csinálnak, vagyis keresztülfurkálják azt. Ez persze csak akkor, ha gyerekre vágyik az illetö.

Ha nem vágyik gyerekre akkor a legegyszerübb a tüneti kezelést megoldani fogamzásgátló gyogyival.

Bnemethm,
Sok sikertKépKépKép

Üdv,
Moni
mj

Caldea!

Nagyon örülök nektek!KépKép
A tarkóredö az NT 1,5 mm. Nálunk 1,6 mm volt, az is normális. (És tényleg a másik a fejátmérö...)

Bnemethm!

Sok sikert!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KépKépKépBnemethm!KépKépKép

Sok sikert kívánok én is, és mielõbb gyere közénk egy babucival a pocidban.Kép

Puszi
Alice
Alice

AliceKép
Ti jól vagytok? Mi újság?
BesztiKép
A hõgörbém is átment vagy csak a levelem?

doris

Zsuzsó,
Ja igen, és azt hisze, hogy ezek a ciszták ráadásul termelnek valami be nem babásító hormont, talán ösztrogént.

Majd elfelejtettem!
Tegnap volt a szülinapomKép 29 vagyok! Jövöre hatalmas bulit csapok, már alig várom. Addig is Vanda légyszi javíts ki a táblában.

Köszi
Moni
mj

MóniKép
Isten éltessen sokáigKépKép Sok boldogságotKép

doris

Most jöttem vissza, látom Bnemethm már elment Kép, de biztos fog majd jelentkezni, valahogy csak megoldja.Kép

ZsuzsóKép
Moni már válaszolt is a kérdésedre, én ilyen jól nem tudtam volna elmagyarázni.Kép

MoniKépKépKép
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Éljen! Éljen! Éljen!
A 30.-at már hárman fogjátok ünnepelni! De jó!Kép
Az ikertestvérednek is gratulálok!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Móni,
sok boldog születésnapot szeretnék én is kívánni.

Timici
Timici

Sziasztok!

Vanda!
Szupi az új tábla, majd küldöm a hiányzó adatokat!

Móni!
Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok.

Zsuzsu!
Köszi. Sikerült megnézni.

Üdv, Panka

panka

Doris!

Amit ki tudok az UH leletedböl venni (a méh átmérön kivül):
A bal petefészkedben egy sárgatestet láttak, a jobb petefészked PCO-s.
Ez teljesen megfelel a högörbédnek, mert szerintem a 12. napon volt ov.
Szerintem nem progeszteronhiányos görbe. De ezt igazándiból Erazmusz tudná megmondani, mert lehet, hogy az, hogy csak a 4. nap éri el a 37 fokot, az már esetleg lehet jelzés. Bár 1 nap kivételével 37 vagy a feletti, ami viszont jót jelent!
A nyálkahártyára nem tudok mit mondani, valahogy ez soha nem jött elö, hogy milyen vastagnak kellene lennie.
Menzesz alatt fog átjárhatóságit csinálni? Vagy ezt rosszul értettem...
Tudom, hogy azt irtad, hogy nem szeretnéd a párodat más máskorra küldeni máshoz matyivizsgálatra, de azért kár, hogy épp lehet, hogy az akcióidöpont marad ki. De utána legalább tisztábban láttok majd!KépKép Remélhetöleg csupa jó hir lesz!Kép
Tudod, hogy igyekezned kell? Mert ha mindkét korábban hallott hir megerösitést nyer (és szivböl kivánom mint Siennek, mind Marcsinak, hogy az legyenKépKépKép), akkor az elözö taliról már csak neked (Lottiról nem tudunk semmit Kép...) kell jó (babás) hireket hozni!!!KépKép Ez ugye kötelez!!KépKépKép (Ugye jól emlékszem, hogy más már nem maradt?)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MóniKép
Boldog szülinapot kívánok!!Kép

Alexandra
Alexandra

Hello Lanyok,
Eloszor is szeretnek Marcsinak gratulalni! Jo pihenest kivanok es hogy minden rendben legyen!
Moni,
Boldog szulinapot!
Kata,
Neked is csak a legjobbakat kivanom, a szulesnel minden jol menjen es hogy te es a baba rendben legyetek! Drukkolok!
Lujza,
Ne keseredj el! Hamarosan kezdodhet a kovetkezo probalkozas es az uj remenyeket rejteget szamodra Kép
Sien,
Nagyon szurkolok! Biztosan sikerult! Mar tegnap is irtam, hogy ez BABY!
Zsuzsu,
En 94-ben vegeztem.
Andy,Moni,Sien,Szonja,
Koszonom a biztatast! En is gondoltam erre, mar tegnap betablaztuk "Apaval" az egesz hetet! Kép Ami azt illeti mar erzek is valami bizsergest a bal oldalon.
Puszi
Bella
Bella

Nahát, most látom a táblában is, hogy már a 27. napon vagyok.Kép

Alexandra
Alexandra

Breki, Kakukkfu, Kamilla!
Ti jartok tornazni?
En most egy kicsit nem tudom, mit is csinaljak. Rengeteg munkam volt februar ota es amugy mindig rendszeresen jarok toranzni, de most kihagytam. Aprilis vegen ugyebar rajottem, hogy mi a helyzet es az elso 6 hetben nem mertem ujrakezdeni - mondjuk ehhez kepest egy biciklituran voltam - szoval baromira hianyzik, de egy kicsit felek, hogy a hasizomgyakorlatok nem tennenek-e rosszat. Kulonosen 3 honap kihagyas utan.
Zsuzso
zsuzso

ZsuzsoKép
Én úgy tudom, a hasizomgyakorlatok kifejezetten jók, hogy fitten tartsd Magad. Persze mértékkel, lazábban. De mindenképp csinálhatod. Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg az edzõt, hogy mit lehet, és mit nem lehet csinálod. Biztos vagyok benne, hogy készségesen segíteni fog.Kép

Puszi,

Alexandra
Alexandra

Zsuzsu!Kép
Köszi a cimet! A beszámolot meg várom ám!
Sien Kép
Gratulálok mostmár biztos a siker! Köszi a biztatást. Kép
Marcsi Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lujza Kép neked is küldök egy kis bizatást
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vanda Kép
A táblázat igen igen szuper! Köszönjük!
khjutka

Kedves Lányok!
Szeretném kérni, hogy aki a terhesség elõtt kapott Gyneva-ot, azt is írja meg Vandának, hogy a kúra után hány ciklus után lett babás! Ez is egy adat lenne azok meggyõzésére, akik kuruzslásnak minõsítik (anélkül, hogy végig gomdolnák a hatásmechanizmusát, és kipróbálnák a betegeiknél az amúgy törzskönyvezett, hivatalos gyógyszert).
Üdvözlettel Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Nem Gyneva-ot, hanem Gynevac-ot

Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Nagyon porogtok, egyszeruen alig tudom kovetni a topic-ot. Ti mit csinaltok, hogy a munkahelyen ne bukjatok le? Mi ilyen naaagy nyitott irodaban dolgozunk, ha kinyitom a Babanet oldalt, tuti, hogy mindig jar arra eppen valaki...:-(( Azt meg titokban kell tartanom, hogy milyen terveim vannak, ugyhogy reflexgyakorlatot szoktam tartani, azaz elobb tuntessem el az oldalt, minthogy el lehessen olvasni a fejlecet.. :-)

Lehet egy kerdesem hozzatok? Valakinek van pajzsmirigy problemaja koztetek? Nekem a mult het csutortok ota kell gyogyot szednem, mert alulmukodik a pajzsmirigyem, es azota folyamatosan etelundorom van. :-( Pedig en egy nagyevo, igazi inyenc vagyok, most meg a legfinibb kajaktol is undorodom. Ez most szerintetek normalis vagy nem? VAn rajtam vagy 12kg felesleg, remelem, lejon ebbol nehany kilocska, de ez az etelundor...brrr...

Zsuzso, az Index nem enged belepni a postafiokomba, mihelyst be tudok lepni, valaszolok!

Doris, olvsatm a vizsgalatod eredmenyet. Akkor most keszulsz a HSG-re? Nagy kalappal hozza. :-))

VAnda, koszonom szepen, hogy engem is felvettel a tablazatba. Olyan jo erzes volt ott latni magamat. :-)

Mamacs, most melyik orvoshoz jarsz? En maradtam a Beresnel dokinal.

Sziasztok,
GOmbóc
gombóc

Bocsanat, nem Zsuzso, hanem Zsuzsu akart lenni...
Gombóc
gombóc

Haliho Lanyok!

Jajj de rossz hogy csak igy este tudok jelentkezniKép

Zsuzsu: nekem is mondtak egy paran hogy PCO-s vagyok, de szerintem csak "siman" felborult a hormonhaztartasom, ami a veteles rendbe is tettKép Kép (nem is tudom milyen jelet rajzoljak?Kép)

Ma voltam kontrollon boka-ugyben. A dokineni szerintem mar csak azert tartogat itthon mert terhes vagyok. 30-an kell ujra mennem, addig itthon ucsorgok, ha kibiromKép

Aztan elmentunk UH-raKépKépKépKép Hasi uh-t csinaltak, megis latszott szepen minden, es hangosan hallatszott a szivvereseKépKépKépKép Ugy tunik megiscsak 7 hetesek vagyunkKép Apaja is ott volt, neki is kicsit konnybe labadt a szeme a duborges hallatanKép CRL: 8 mm, petezsak 24 mm. Ez ok ilyentajt?Kép

Beszti: Lotti jol van, sokat dolgozik, eskuvo megvolt, baba meg sajna nincsKép

Marcsi, Sien ugy orulok nektekKép Marcsi, megiscsak egyutt tologatjuk majd a babakocsikat?KépKépKépKép

Kuldene nekem is valaki jelszot a kepekhez az orsoly@telnet.hu -ra?Kép Koszi!Kép

Pussssz: orsoly
orsoly

Lányok!
Nem sorolok neveket, mert nem venném a szívemre, hogy bárkit is kihagyjak. Köszi nektek a szurkolást. Ígérem jelentkezem ide is azonnal ha történik valami!
És persze tiszta szívbõl szeretném mindenkinek visszaadni a szurkolást, ha majd ti jártok itt!!!!! Kép

Vanda!

Köszi, hogy maradok 007. Kép
Pénteken megyek UH-ra, ahol most külön kéri a dokim a BPD-t és a súlybecslést. Hátha Dóri még megfordul addig! Hát, hogy vajúdok-e? Szerintem nem, mert ma már egész jól voltam újra. De hát ki a fenét érdekli már? A végeredmény majd mindenért kárpótol, nem? Kép

Caldea!
Igen a BPD a fejátmérõ! Olyan édi, nem? 2,6 cm-es buksi. Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

BesztiKép
Koszonom szepen a segitseget, valahogy en is igy gondoltam. Egeszen eddig bele sem gondoltam abba amit most mondtal... Az elozo talirol mar csak En (Lottirol en sem tudok semmit...) maradtam babatlan. Hat persze, hogy ez kotelez es bele fogunk huzni bar ennel jobban mar aligha lehet "ugykodni" a babacskanKép Valoszinuleg rosszul fogalmaztam. A menzim utolso napjan kell telefonalnom es a rakovetkezo napok valamelyiken lesz a HSG. Remelem minden rendben lesz...Kép
GombocKép
Koszi a drukkot es sajnalom, hogy nem tudok a kerdesedre valaszolni... Nincs ebben tapasztalatom.
OrsolyKép
Tessek turelmesen pihengetni... Szukseg lesz a bokadraKép
KataKép
Izgatottan varom a fejlemenyeket es drukkolok, hogy megforduljon a babuKép

doris

Jó reggelt! Kép

Lányok köszönöm a hozzászólásokat és a bíztatást Kép. Reggel megmértem 5-kor a hõmet és csak 36,8 volt, úgyhogy ez biztosan csak kiszúrás velem megint. Persze menszesz sehol.Pedig tegnap este nagyon fájt a hasam.
Így azt hiszem nem tesztelek holnap reggel, minek.

Pusz
Noémi
noémi

Szép jó reggelt mindenkinekKép
NoémiKép
Hányadik napon tartasz? Úgy látszik azonos cipõben járhatunk. Nekem holnap (nem)kéne megjönnie de már hétfõ óta fájdogál a pocim és tegnap este is görcsölgetett. A hõm még fent van de Neked mennyit esett az elõzõ napokhoz képest?

doris

Szia Doris!

43. napon vagyok Kép és múlt hét óta nem mérem, mert akkor negatív volt a 37. napon a teszt és úgy gondoltam minek.Így sajna nem tudom honnan hova esett Kép
De annyira idegesít, hogy péntek óta görcsölget a hasam, mintha akarna jönni és fáj a mellem és mégsincs semmi. Na majd biztosan a 3 napos hétvégére csakhogy jól érezzem magam. Kép

Te hányadik napon vagy? Az jó, ha fent van a hõd! Kép Kép Akkor lehet...?

Pusz
Noémi
noémi

Doris Kép

Amúgy nem is 43. hanem 44! Azért remélem most nem jutok el a 73-ig. Kép

Pusz
Noémi
noémi

NoémiKép
Szerintem jelentkezz be az orvosodhoz mert ez nem normális, hogy ilyen sokáig nem jön meg... Hüvelyben mérted?
Én ma vagyok a 27.napon és holnap elvileg meg fog jönni. Hétfõn voltam UH-on. A leletemet itt kielemeztük a lányokkal és nem tûnik "babásnak"... Jövõ héten HSG lesz ha elmúlik a menzim. Tuti, hogy nekem is a 3 nap alatt fog megjönni, már csak azért is mert elutazunk egy hosszú hétvégére, és alig találtunk olyan helyet, ahol fedett uszoda van... Na, nem mintha számomra nem lenne teljesen mindegy, hogy fedett vagy nyiottt...Kép Egyébként ma 37,1 a hõm de ez azét nem különösebben számít, mert az elõzõ ciklusomban is csak a menzim napján esett le.

doris

Sziasztok Lányok!Kép
Nagyon kedvesek vagytok, hogy ennyien gratuláltatok, de úgy tûnik ez csak amolyan pünkösdi királyság volt.Kép Sajnos nem bírta ki már ma reggelig sem és már tegnap este megjött. Elmentem dokihoz, aki megvizsgált és szintén megállapította, hogy ez már igazi menszi, de azért bevitte a kórházba a vizeletmintámat, fél kettõkor kell telefonálnom az eredmény miatt. A melleim is visszaváltoznak lassan az eredeti méretre, úgyhogy most már tudom, hogy biztosan nem sikerült.
Doris!Kép Ne izgulj, egy darabig még én is veled maradok az elõzõ tali babátlanjai közül!Kép
Lujza!Kép Most egy kicsit elengedem a kezed, és remélem legközelebb már inkább te fogsz magad után húzni!Kép
Breki!Kép Itt is köszönöm mégegyszer a pátyolgatást!Kép
Marcsi!KépKép Benned van minden reményünk!!! Nagyon drukkolok!KépKépKép

Pusz, Sien.
Sien

SienKép
Annyira sajnálom....Kép Én annyira reménykedtem de nem baj, a következõnél már megtriblázódnak az esélyeid és mindenkié... Akkor is jó lett az arány a multkori tali óta nem??? Edi, remélem a Te lakásod is ilyen remek hatással lesz a bandára és sokan bebabásodunk utána...Kép Drága Sien! Hidd el sokkal jobban örültem volna, ha "húztatok" volna Magatok után de nem baj, így majd támogatjuk egymást lélekbenKépKép Fel a fejjel!
MarcsiKép
Kérlek jelentkezz be legalább egy mondat erejéig...

doris

Sziasztok!

Sien!
Annyira sajnálom, nagyon bíztam a sikerben, .... Kép
Már küldtem volna a táblát, de megnéztem hátha írt valaki valami jót Kép vagy mást Kép hogy javítsak még elõtte..

Marcsi! Kép Tényleg, annyira drukkolunk Neked! Ugye azért nem jelentkezel, mert.... KépKép

A mai tábla:

Kép

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

SIEN,
Kép de azért fel a fejjel! Tudom, hülyén hangzik most a vigasztaló szó, de azért lélekben Veled vagyunk, tudod Kép

DORIS,
Neked is szoritok! És tessék egy kicsit optimistábbnak lenni Kép , biztos jól sikerül a hosszú hétvégétek. Bár én (mi) tudnék (tudnánk) elmenni erre 3 napra, de most nálunk otthon nagyüzem van, mert férjecském méhészkedik, beindult a vándorlás akácra, igy nem nagyon lesz itthon. Ami azért különösen fájdalmas, mivel úgy tûnik, hogy pont akkor pakolják a méheket föl Salgóba, amikor én középidõben leszek Kép Ez a hir tegnap eléggé lelombozott, de azért majd igyekszünk Kép A munkakedvem is eléggé a béka bizonyos testrésze alatt van...

NOÉMI,
nem irigylésre méltó a helyzeted, de Veled vagyunk, gondolom, hogy idegesit ez a bizonytalanság. Igaza van Dorisnak, jelentkezz be a dokidhoz.

ANDY,
ma talán több idõm lesz, irok majd Neked.

ORSOLY,
tessék csak szépen pihengetni otthon! Nem tudom, milyen munkahelyed van, én biztos, hogy végig kiiratnám magam, bár ez itt egy elég zûrös, idegeskedõs hely, nem tenném ki magam nap mint nap a stressznek, ha nem muszáj. Elég idegeskednivalót ad a baba miatti aggodalom is, nem? Jó Neked, hogy már hallottad a babó szivverését Kép Mi is akarunk ilyet hallani, igaz, Lányok?

GOMBÓC,
nem vagy egyedül a reflex-gyakorlattal Kép Kép

Na, tessék, megint mennem kell, pedig úúúúúúúgy nincs kedvem dolgozni! De azért van egyvalami jó is a napomban: reggel óta érzem, hogy szurkál a baloldali petefészkem (úgy mint múlt hónapban a másik), tehát használ neki a cickafark-palástfû tea. Már csak az embert kéne valahogy itthon marasztalni Kép

Pusszancs mindenkinek és szép napot!

KnéRita
knérita

Sziasztok Csajok!

Beugrottam melohelyre a tappenzes papir miatt, most lehet maradok egy kicsit, ha mar idaig eljottemKép

Sien: sajnalomKép

Puszi: orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?