A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Begyagyulok. Még 50 db kérdőívet kell megcsinálnom. Jojózik a szemem.

Kép
Kép
tiza

Mára búcsúzom. Kép
Kellemes estét!!!

Holnap ismét találkozunk! Kép
mot

Sziasztok!

V.Kriszti! Kép

Nagyon szorítok érted a holnapi nappal kapcsolatosan!!!
Remélem , minden rendben lesz!!

Nekem, ha most ebben a hónapban sem jön össze a babuci, akkor én is részesülök laparban és átjárhatóságiban.

Kép
lara26

Tündi!!Kép

Nehogy már lelkiismeret furdalásod legyen!!
Legyél inkább nagyon boldog!!!

Majd mi is befogunk babásodni!!!
Ugye lányok?!!! Kép

Kép
lara26

Szia Tsaci!
Nem abortuszról van szó, hanem egy alapítványról.
A szülők nem akartak gyereket mégis lett nekik aztán nem tudják mit csináljanak vele, örökbeadnák stb.Illetve az elhagyott babákak, rossz szoc. körülmények között élő mégis gyereket szülőknek próbál segíteni amivel nincs is semmi baj, de miért ezen a topikon?!
Ha konkrétan érdekel olvasd el a Szülészetek,kórházakon belül a Budai Meddőségi Központba járunk topikban Kelimoni ma 11ó 22p-i felhívását

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmo Kép engem ez nagyon erdekel. mert ha nem jon ossze a gyerek nekunk (remelem persze osszejon), akkor mi is orokbe szeretnenk fogadni.
hogy miert ide irnak? mert a tema egybavag - szerintem...
koszi, majd megnezem mit irnak..

(En meg mindig jobban ertekelem, ha vki nem kepes/ akar..stb folnevelni a gyereket, es ezt BEVALLJA , mintha megtartja, de otthon kinozza, nem ad enni neki, veri stb. Sajnos eleg sok ilyen van. Kép )
saci

LAra Kép remelem te is gyorsan babasodsz mint Tundi...es nem kell a lapar.

Amica :Kép koszi, probalok lazitani. hogy ment az uh ?

IZa Kép megvannak a kerdoivek?
saci

Zuzmo!
KelinMóni ,nem tévesztette el a házszámot....Õ is,nem olyan rég jutott babához.Tudod Õ is nagyon sok nőgyógyászati beavatkózáson volt,inszem-lombik stb. és nem lehetett babája...de ma már van.Akik hozzá segítették a csodához,hogy ha máshogy nem lehet...legalább örökbe fogadhatott,újszülött babát és nem a kukában végezte a pici!NA ÉS A LÉNYEG!-a koncertet azért szervezték közösen,hogy az alapítvány pénzhez jusson.Nem kötelező,de ha innen-onnan 1-2 ember,elmegy ,meghallgatja a koncertet...abból,pár napra kisegítették az alapítványt.Vagyis a baba nem az utcáról kerül be,hanem a szülés elötti pár napot,egy fütött szobában tölti és ételt is kap!Szóval szerintem,nem pont a Mónit kéne bántanod!
Lányok bocsika az OFF-ért!
kandi72
Budapest III. kerület

Saci !!!!
Vigyázz magadra...magatokra KépKépKépKép!
Ma van anyósom névnapja,ma jön hozzám Piri....de az a bizonyos nyomi kosaras még mindig elkerült!.napnál tartok már!Holnap Uh.!
Tündi b msn!?
na pusza a többieknek is!
***Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika
MSN most nem megy, mert anyukám gépe szerelőnél van, ez meg egy régebbi kiadás. Majd hétvégén.Kép
gtünde

Sziasztok

Vizkriszisback (Kriszta) HÍREK
Ma reggel feküdt be, egy három ágyas szobában van, egyedül. Holnap délelőtt műtik majd valamikor (pontosan nem tudta megírni). A sok gyümölcslétől hasmenése van. Izgul az intubálás miatt. Bővebben majd holnap fog írni, majd valamikor este felé tudom megírni mi volt. Üzentek valamit????

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló! Kép

Hát persze, hogy üzenünk neki:
KRISZTA VELED VAGYUNK!!!
- drukkolok neki, hogy ne legyen semmi baja!!
Szóval mindent rendben találjanak!!

Kép
lara26

Jó éjt estiek!

Kandi, 80nap alatt a föld körül?????????
Piri rohanjon nyomi kosárral!

Sackó, csak kórházi pofavizit volt, nem volt semmi, még a doki is helyettes volt...

Kép
Kép
Kép
amica

KagylóKép
VKrisznek mennek a drukkok. Ne féljen! Minden OK leszKép
gtünde

Kandi72!
Nem állt szándékomban bántani Mónit így ismeretlenül sem, bár lehet, hogy ha tudom az előzményeket más szándékot látok mögötte.Ha hibáztam elnézést, mindannyiunknak benne van a pakliban ami vele történt. Én egy percig sem vitatom egy ilyen alapítvány szükségességét és létjogosultságát, szerintem is kell, hogy segítsen nekik valaki.Talán meg kellet volna győződjek Móni hátteréről,de első olvasatra teljesen más villant át az agyamon, szánom bánom bűnömet és bocsánat Móni.
Nagyon rosszul esett, hogy azt gondoltad, szándékosan őt akartam bántani, persze lehet, hogy neki meg az amit én írtam.
Hát ennyi, jó nagy lelkiismeretfurdalásom lett.

Kép
Kép
zuzmó

Kagyló,
szurkolok neki! Az intubálástól meg ne féljen, nem fogja érezni.
potter_76

Sziasztok!

Cask egy gyors bejelentkezés, olvasni holnapután tudokKép
Remélem mindenki jól van!!! Kép

Gyöngy hálózsákja 7.3x11 mm-es. A korának megfelelő. Kaptam Duphaston-t. Jövő szerdán ismét kontroll. Remélem akkor már látszik a kis szíve, ahogy dobog...Kép

Jellemző eset történt, ami hirtelen tigris-ösztönt adott nekem/nekünk.
Az asszisztenső tavaly tavasz óta enyhén szólva furcsán viselkedik velünk.
Mi arra számítottunk, hogy már Gyöngy maga is látszani fog, de arra a csíkra nem merték az uh-n mondani, hogy ő lenne.
Ezen teljesen elkeseredtünk, tekintve, hogy hasonló paramétereink voltak tavaly is.
Benyitott egy 2 gyerekes anyuka, hogy elment a 3. babája.
Erre odafordul hozzánk:
"Õ szerencsésebb helyzetben van, mint ti. Neki már van két gyereke..."

Lányok, azt hittük, hogy ráborítjuk az asztalt.
Kétszer kellett nyomatékosan kérnem a tavalyi szövettant, mire egyszer válaszolt.
Be is szóltam neki gyengéden és nőiesen:
"Nem mi tehetünk róla, hogy rossz kedved van. Kérem a papírt!"

Odabent a professzor megnyugtatott minket teljesen.
Neki inkább hiszek, mert eddig mindig belevágta az arcomba, bármi volt is a probléma

Most egy hét pihenés következik. Holnap még átszaladok a fősulira, közlöm a tényeket, aztán kerülöm az iskolákatKép
tündér11

Tunder Kép a duphastont miota szeded? teherbeeses ota? vagy nem?
haat, eleg furcsa ez az asszisztens, de jo, hogy szoltatok neki vmit. kulonben esely sincs hogy valtozzanak.

Kandi Kép de edes vagy, koszii, Munkat hogy birod? te mindig annyit dolgozol..
holnap irj az uh utan.

Potter Kép hogy van a babad? es te??

Kagylo, Krisz Képkoszi a jelentest, drukk Krisznek..

Babcsirol mit tudtok??

Szilcsi, noi, tuncsi, Manda, wish, gyugyi, Banyanya, Mot, Iza, Mary, es a tobbiek : jo ejszakat !! +++++

sackolany.
saci

Zuzmó!
Ez a második topik ahol bírálod az írását!Én minden nap olvasom az öribabás topikot,hetek óta szervezgetik ezt a koncertet,többen is,hogy kimutassák hálájukat!Ha balra tekintessz ott is van 3 reklám,igaz...nekik van pénzük arra,hogy erre pénzt áldozzanak![size=-1]Nekik meg nincs esetleg![/size]Na mindegy!Ne OFF-oljunk itt!
Témát Én lezártnak tekintem,hisz nem láttál a háttérbe,úgy nyilatkoztál!Ne legyen lelkiismeret furdalásod,nem az volt a célom!
***Andi***
kandi72
Budapest III. kerület

Sackólány!
Holnap munka elött megyek Uh-ra,de este megírom mi volt!Amúgy...nem dolgozok sokat,csak 7-8 órát,csak Natit edzésre hordom,munka után és minden egyéb rám hárul,mert férjem egész nap dolgozik!
...de remélem Te pihizel,de komcsira!...
***pusza Andi***

Tündi b
Akkor,írjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj egy mail-két!
Vigyázz magatokra!
Amica drága!
Mekkora pocoklakód van már!
Vigyázz Te is nagyon magatokra!
*A*
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsi hogy bepofatlankodok ide csak tanacsot szeretnek kerni. Kép

Wish: Kép
A homerozos topicban is szeretnenk tablazatot csinalni, meg is csinaltam excel-ben de nem tudom hogyan lehet feltolteni ide, el kell valahogy menteni kepkent? Hogyan?
Legyszi segits! Kép
Elore is koszi!

Anita

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Drágák!

Csak egy gyors bekukkra tudok jönni, teljesen kiestem a körforgásból, ne haragudjatok. Holnap betöltjük a 12. hetet, UH-ra is megyek, ha sikerült betérnem egy internet kávézóba, akkor feltétlenül jelentkezem.

Tünde Kép naggggggggggggggggggggggyon örülök a csíkodnak! Ez óriási! Nagy-nagy gratula!
Vigyázz magatokra és szurkolok nagyon az UH-ra. Nekünk már a 34. napon látszott a petezsák, akkor volt 8 mm. Gyönyörű pocakosodást neked!

Tündér, nem ismerjük egymást, de ismét gratulálok a petezsákocskádhoz. Ne foglalkozz a nővérrel, sajnos vannak ilyenek. Csak növeszd szépen a pockod Kép.

Remélem mindenki jól van, én elkezdtem enni, úgyhogy nyerem vissza az erőmet folyamatosan. Ja, Tünde, ha elkezdesz hányni majd, meg émelyegni, vegyél vissza a tempóból, mert nagyon legyengít ám, aztán újra erőre kapsz majd. Persze, lehet, hogy megúszod KépKépKépKépKépKép.

Szilva Kép neked külön pusz Kép

Sackólány Kép drukkhegyek mennek!

Amica Kép Giling Kép remélem ti is jól vagytok! Sajna nincs időm a babás topikba írni. Remélem egyszer lesz. Kép

Barbi Kép sokat gondolok rád. Remélem, hogy már jobban vagy egy kicsikét és a mensid se várat sokat magára. Akkor egy új időszámítás kezdődik majd. Drukkolok!

Bárcsak már mindenki a babás topikban lenne!

Sok pusz nektek!

Noémi és pocaklakó Kép
11+6

Jaj, azt nem is írtam, hogy múlt héten pénteken a babánk már 5 cm volt ülve Kép. Ez olyan hihetetlen Kép.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Mélységesen felháborít, hogy tegnap a Barátok Közt című sorozatban Magdi néni a feltételezetten meddőségi problémákkal küzdő Zsófira azt mondta: "Kivüről fényes a körte belül pedig a férgek rágják" Ezt azért mondta mert a Vili megyjegyezte, hogy a Zsófi milyen egészségesnek tűnik.

Ma felhívom az RTL-t, hogy ezt mégis hogy képzelte.

Még jelentkezek.
mot

Kiscsillag Kép
Milyen vizsgálatok várnak Rátok?
2,5 millió mozgott? És mennyi volt összesen? Páromnak 16 millióból 5% mozgott !Kép
Mióta próbálkoztok?
mot

Noémi ! Kép

Jó hallani a hangodat! Kép

Mesélj magadról kérlek! Egy sikerrel végződő történet erőt ad....
mot

Jó reggelt!

MotKép
Én is ezzel a témával akartam kezdeni. Éppen rád gondoltam, mikor néztem ezt a baromságot. Felháborító!!!
mary78

NoémiKép, jó felölettek hallani, gyere többször!

Tündi, mi volt tegnap az uh-on, mesélj!

Szilva ,merre jársz?

Nekem tegnap kimaradt a sorozat, de ezek szerint jobban jártam!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sajna még nem értem utól senki telefonon (retekklub), de nem adom fel!!!!!
mot

MotKép ez tetszik retekklub, de az egészbe az a szörnyű hogy még igaz is!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok CsajokKép

Én csak hébe-hóba nézem az "Anyátok közt"-tKép, inkább Áll az alkuztam. De tényleg felháborító, amit mondtak.

MotKép
Támogatom a hívást! Csak hívd fel őket és finoman olvass be!!!

NoémiKép
Öröm olvasni a soraidat, olyan szupi, hogy már 12 hetes vagy! Picit irigyellek ám, de ez pozitív, remélem mi is követünk februárban!
Puszi!!!

BarbiKép
Szia! Küld ám a Pirit hétvégére!!!Kép

manda

Szia Manda Kép
Veled mi történik februárba?
Még nehezen tudom követni az eseményeket!
Mi még csak az első beszélgetésre megyünk.
mot

Barbi Kép
Velem semmi különös, nem vagyok a toppon, úgyhogy inkább nem rontom a topic hangulatát.

Kép
Kép
szilva069

MandaKép, már tegnap este megtettem , ma este is küldőm! Szívesen találkoznék veletek, most még időm is lenne beszélgetni nem úgy mint múltkor. Jó lenne ha tudnák egymásnak egy kis erőt adni.

Pont hétfőn töltöttem volna a 12 hetet, erre nem búcsúzni megyek hanem a lehetőségeket megbeszélni hogy hogyan tovább, érdekes fordulatokat tud az élet!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép ez szerintem most sokunkra igaz lehetne, de nem rontasz el semmilyen hangulatott ha írsz! Piri még mindig nem jeletkezett, hétfő de. nem jösz BMC-be, ha Mandának megjönn akkor találkozunk és beszélgetünk egy kicsit!

Szilva tudom hogy más hangulata nem befolyásol, de mesélek valamit, ha érdekel ha nemKép
Tegnap végre 2,5 hónap kihagyás után párommal együtt voltam, fincsi VOltKép, de ahogy vége lett az aktusnak úgy elkezdtek pottyogni a könnyeim hogy pár percig szólni se tudtam, szegény párom azt hite hogy fájdalmat okozott. Nem tudom megmagyarázni miért sírtam. Tudom hihetetlen de azóta mintha jobb lenne a lelkem. Kicsit zavaros tudom, mint mindig,de azt akarom mondani neked hogy pár nap és lesz mensi utána meg pocok, kérlek ne add fel!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép megertem, hogy sirtal, de jo is hogy kijott beloled ez a "vmi"...Igy is nagy szo, hogy mar most le tudtok fekudni,,es hogy a lelki sebeken tul (ami sokszor rosszabb, mint a fizikai) nem fajt semmid. Minden rendben lesz !! Kép+++

Szilva Kép ne mondj ilyet !! kellessz nekunk ide ! es nem baj, ha epp le vagy torve,,,,csak add ki magadbol ami van. Azert vagyunk Kép , nem? aztan milyen jo lesz latni, hogy megint rendbejonnek a dolgok !!!

Noi Kép jo, hogy jeletkeztel, es hogy ilyen boldog vagy ! jo pocakodast kivanok es igerem mi is kovetrunk hamarosan. !!!

Mot, MAry Kép nem tudok okosabbat irni, de hat nem kell ilyen sorozatokat nezni, csak leepitik az ember agyat. Minek nezd amugy is mas ember eletet ? inkabb csinaljuk a mienket. Ha nincs jo film, inakb kiveszek egy dvd-t, vagy ami meg jobb : bealszom Kép

koszi a drukkokat, sacko, aki minden gyogyszert bevesz most Kép
saci

Szilva drága!!!!!! Kép
Süt a nap!!!!! Kellesz nekem! És mi van ha felmerül bennem egy újabb hülye kérdés??? Kép
mot

Barbi Kép
Sajnos nem tudok menni hétfőn a BMC-be, mert dolgozom. Csak valamikor február elején fogok majd menni, pedig szívesen találkoznék veletek. Kicsit összejöttek a dolgaim, és teljesen felemészt már ez a várakozás. De azért remélem 1 hónap múlva már másképp fogom látni a világot.

Sackólány Kép
Köszi, nagyon kedves vagy!

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Akkor majd válaszolok természetesen!
Nálam nem süt a nap se Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Nálunk sem süt a nap, de azért (hogy szavaiddal éljek) ne légy nega. Ha meg véletlen az is vagy, szerintem senkit nem zavar, mert mindannyiunkkal megesik (megesett) már itt topicban.

Azt nem is meséltem nektek, hogy a kórházban megismerkedtem egy lánnyal, akinek meghalt a babája 8 hetesen és ő a művi befejezés (jaj nem tudtam mit írjak erre) miatt volt bent. Szegény ők is már tök rég óta próbálkoztak és a 2. inszem sikerült. Csak hát végül ez lett. Nagyon aranyos volt, mindig átjött hozzám és én is meglátogattam a műtét után. Elég jól viselte, pedig biztosan rohadtul érezte magát.

Én most elhatároztam, hogy terhes vagyok. 1 napos terhes. Legfeljebb utána jelentkezhetek a Nőklapjába, hogy 14 napig terhes voltam.

Én nem nézek Barátok köztöt (meg más sorozatot sem), szerintem tök baromság, de azért tényleg nem kellett volna ilyen "köcsög duma" bele.

Mi lehet Krisszel? Szorítok neki.

Még mindig meg kell csinálnom 37 kérdőívet. Tegnap hazavittem, egyet sem töltöttem ki. Holnap reggelre kell.

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Jó lenne, ha találkoznánk, lehet, hogy Karcsi is tud jönni, de még nem biztos!

MotKép
Tudod, írtam, hogy 2cn. UH, Puregonnal kis stimu pé és mnyh.vastagítás miatt és transzfer a fagyi babákkal.

SzilvaKép
"Valaki" azt írta nekem, hogy szüksége van rám. Most azt üzenem neki, hogy nekem is ő rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

SzilcsibeKép
Tévedtem, már itt is süt a nap.

Kérdőív állása: még 27 kell.

Kép
Kép
tiza

Manda Kép
Igazad van, majd szólok az illetőnek!

Kép
Kép
szilva069

Szép napot!

BarbiKép
Ma megyek UH-ra fé egyre, de utána feltétlenül jelentkezem.

SzilcsikeKép
Tudjuk, hogy mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai. Ha most úgy érzed, hogy kicsit ritkábban jössz, én azt is megértem. Néha kell egy kis szünet, mert az sem jó, ha az ember éjjel-nappal a babaneten lóg. Az elmúlt időszakban én is kevesebbet írtam, és nemcsak azért, mert nem volt mit. Egyszerűen úgy éreztem, ha egész nap bent lógok, akkor nem tudom nem görcsösen akarni a babát. Lehet, hogy ez is közrrejátszott abban, hogy nekem most sikerült. Mondjuk, ha az UH-n minden rendben, akkor leszek csak igazán nyugodt. Ha kicsit értelmetlenre sikerült, amit írni akartam, akkor bocsika.

TizaKép
Remélem, megnyugodtál már a betörés miatt. Igaza van a férjednek, ha belső ember volt, akkor úgyis megvárta volna a kedvező alkalmat. Ez most így pont rosszul jött ki.
És most már a nap is sütKép
Én itthon vagyok, mert tegnap éjjel hasmenésem volt, elég durva görcsökkel (remélem, a babának nem árott), úgyhogy kb. 2 óra felé aludtam el. Hogy ki tudjam pihenni magam, szabit vettem ki.

NoéKép
Úristen, hogy rohan az időKép Már a 12. hétben vagytok. Ez nagyon szupi. A hányingerrel még nincs gondom (lekopogom), reggel és délelőtt van émelygés, de még a hányingerig, hányásig nem jutottam el. Remélem, hasonlóképp jól fogom viselni a dolgot, mint a húgom. Köszi a gratulációt!

MotKép
Igazad van a telefonálással kapcsolatban. Vazze milyen emberek (egyáltalán EMBEREK?) írják ezt a sorozatot?? De igaza van Sackónak, nem kell nézni.

MandaKép
De jó, hétfőn már BMC-ztekKép Nagyon drukkolok, hogy minden megfelelő legyen és minél előbb megkaphassátok a babucikat!

SackóKép
Nagyon helyes, hogy minden gyógyszert beveszel!! Csak így tovább, és meglesz az eredménye.

MaryKép
Szióka!

Kandi édes
Tudod, hogy nem vagyok egy nagy levélíró, de ígérem, hétvégén "dumcsizunk". Várom a beszámolódat az UH-ról, és remélem, én is jó hírekkel tudok jönniKép
gtünde

Kép
Kép

wish

Lányok, képzeljétek már a kimenőt kaptam Megyek a céggel Balatonalmádi bulizni egyet.A cégem is hű legyen a majmolásba Megasztár bulit szervezett, mi leszünk a felépők lesz sminkes és stylist.Felépők közül csak néhány TNT, Baby sister, Cserháti Zs. és még sokan mások, láttam egy-két próbát hát nem semmi lesz az biztos! Igaz én kihúztam magam, mert amikor választani lehetett a dalokból én kórházba voltam. A buli után pedig a Smile együttes fog nekünk zenélni, baromi jók!Remélem jó lesz már vágyók egy kis bulizásra.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, még csak először próbálkozunk...Kép
Szóval...2006. január elsején volt meg utoljára a mens. Január 4. óta kétnaponta "együtt voltam a férjemmel, egészen 16-ig. Ugyanis január 16-án rendesen szédültem, hányingerem volt. Minden olyan furcsa azóta is. Állandó enyhe, nagyon enyhe szédülés, émelygés, gyenge felfázásérzés... a cicim csak ma kezdett kicsit feszülni, holott ilyenkor már fájni szokott. Tudom, hogy nagyon nagyon korai, de lehet hogy már azt érzem???
Segítsetek...
dandi

AndiKép
Elég kicsi a valószínűsége, de még az is lehet. Van aki 3 napos terhességet is megérez, van aki 2 hónaposat sem. Tudom, hogy nehéz kivárni,(ezzel mindannyian így vagyunk minden hónapban), de igazából kb.csak akkor fogod megtudni, amikor elmarad a menzid, mert a korai tesztek is csak akkor tudják kimutatni. .
Egyébként üdv a topicban, remélem nem leszel sokáig idevaló.

Kép
Kép
tiza

Wish: Kép
Latom megint felraktad a tablat.
Tegnap irtam ide es kertem a segitsegedet, biztos elkerulte a figyelmedet.
En a homeros topicba irogatok es szeretnenk mi is igy ilyen tablazatot mint amilyet Te csinaltal, meg is csinaltam excelbe (Te is ott csinaltad, nem? ) de nem tudom hogyan lehet ezt ide feltolteni.
Kerlek segits!
Valahogy el kellene menteni kepkent, nem?
Bocsi de nem nagyon ertek az excelhez, megegy kerdes: hol lehet beallitani a sortorest?

Bocsanat lanyok hogy ilyenekkel zaklatom a topicot! Kép

Koszike!

KépKép
KépKép
tontica

Tuncsi Kép haat, legyen igazad. De en is nagyon bizakodom am..Kép - persze csak pianoban..Kép

Dandi Kép lehet, hogy hamarabb volt a tuszorepedesed , es akkor minden felgyorsul. en meg nem voltam terhes Kép , szoval nem tudom, hogy mikortol lehet erezni, de szerintem siman lehet baba a dologban.,..

BArbi Kép de joooo ! huu, biztos orias buli lesz. gondolom rad fer egy jo nagy mulatozas...

Wish Kép koszi, irsz magadrol vmit? vagy most "teli almot" alszol ?? Kép

Szilcsi Kép nem aranyos vagyok, csak mondom az igazat. hihihi

s.
saci

Koszike, azota mar rajottem hogyan lehet elmenteni kepkent csak a sortorest nem talalom. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?