A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sien
Nagyon sajnálom KépKép Hidd el ez a hónap biztos siker lesz!
Lujza
lujza

KnéRitaKép
Én teljesen optimista vagyok csak a medence hajkurászása felesleges volt de azért remek lesz a hétvégénk és alig várom márKép Meg úgy összességében örülök a HSG-nek is mert ez egy nagy lépés lesz elõre a babácska feléKép
VandaKép
Ahogy megigértem írtam ám Cipómamának csak még nem válaszolt de amit ír továbbítom majd az adataitKép

Puszi: Doris
doris

Köszönöm Lányok!Kép Igazából, a körülményekhez képest elég jól viselem a dolgot, sajnos már van rutinom a koppanások lekezelésében.Kép De máris optimistán látom a dolgokat: két hét múlva úgyis elutazunk Franciaországba kocsival, ami biztos nem tett volna jót a babának, így viszont ha hazajöttünk kipihenten kezdhetünk bele az újabb próbálkozásba!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok lanyok!

Zsuzso,
Sajnos most nem csinalok semmit, ami a tornat illeti, jogaztam eleg sokaig, dehat a lustasagom... Kép

Talan ujra kene kezdenem. A terhestornat mikortol jo csinalni? Ha van valami jo otleted, mehetnenk egyutt is.

Kepzeljetek, voltam tegnap a dokimnal, megvizsgalt es azt mondta, szep duzzadt a mehem. Csak egy honap mulva akart megint latni, de en kieroszakoltam egy ultrahangot holnapra.
Kép

Tehat megyunk a ferjecskemmel, drukkoljatok.

En nagyon drukkolok minden babasodasra varonak!!!
Puszi,
Kakukkfu
kakukkfu

Doris!

Köszönöm jól vagyunk minden rendben de még mindíg egyedül sajna nincs senki a pocóban(legalábbis nem tudok rólla)ma vagyok a 18 napon és semmit nem érzek tudod ez a várakozós idõszak.
Nemmondom voltak EKSÖNÖK de most úgy vagyok vele ha akar úgyis jön a babuci,csináljuk ha jól esik már nem akarok görcsölni a babán.
Tehát kb 12 nap mulva kiderül hogy van eredménye vagy sem,ha netalán nincs akkor újra belehúzunk.
Nagyon izgulok érted és mindenkiért hogy végre sikerüljön és minden redben legyen.
Vigyázzatok magatokra

Sien!
Nagyon sajnálomKépde meglátod a kövi már sikeres lessz és karácsonyra egy páran borogatni fogjuk a pocakunkkal a karácsonyfátKépKépKép

MarcsiKép!
Hol vagy? mesélj már,X-be van a lábam annyira szoritok és fel sem tudok állni mert akkor pof...ra esekKépKépKépKép
Kérlek irj!

Sok puszi nektek

Alice
Alice

Sien,
Off leszek, bocs elöre is:
Óh, FranciaországKép Gyönyörü. Melyik részére mentek? Mennyi idöre? A szép emlékek feltörnek. Mi is kocsival voltunk. Ki ne hagyjátok Strassbourgot és "mellette" a hatalmas tavat és Eviant(innen jön az ásványvíz is, csak a tó nevére most nem emléxem)!!!! Egyszerüen gyönyörü és pont útba esik.

Mi Münchenbe megyünk egypár napra jövö hét végén úgyszintén kocsival. De ha a tegnapi busz utáni rohanást a babócám kibírta, akkor a vezetés sem lesz gondKép

Örülök, hogy rendben vagyKépKépKép

Lányok,
Köszönöm a szülinapi köszöntéstKépKép Teljesen meghatódtamKép

pusszancs,
Moni
mj

AliceKép
Nagyon örülök annak amit írtálKép Végre vége a görcsölésnek és hidd el így sokkal hamarabb sikerül majd a babácskaKép
Köszi a drukkolást, a jövõ hétre rám is fér...Kép Be vagyok ám tojva de végül is annyian túlélték már elöttem a HSG-t, hogy miért pont én "vesznék" oda a mûtõasztalraKépKép

doris

Moni! Neked mekkora volt a petezsak a 7. het korul? Tegnap jol megijedtem, indexen olvastam hogy egy lanynak azt mondta a dokija hogy tul nagy a petezsak es ez vetelesre utalhat.

Tudom, tudom, hulye vagyok....

orsoly
orsoly

Doris Kép

Mi az a HSG? Kép Ha már sokszor elmeséltétek itt, akkor nem akarom, hogy ismételgessétek. Akkor megkeresem...

Pusz Kép
Noémi
noémi

GombócKép
Várom majd a levelet.Kép

DorisKép
Akkor Neked tényleg bele kell húzni! Mi többiek pedig a második körben indulunk. Mindig talitól-taliig.Kép

NoémiKép
Szerintem a fogamzásgátló kavart be Nálad. Tegnap beszéltem egy régi kolleganõmmel, aki elmesélte, hogy 4 év fog.gátló szedés után 6 hónapig rendesen megjött (az orvosa szerint ez még a gyógyi hatása volt), utoljára januárban és azóta nem!!!!!!
Most õ is állandóan dokikhoz jár!
Fúj fogamzásgátló! Mindig azt mondják a dokik, hogy semmi baj nem lesz a szedése után, aztán tessék, egy csomó ellenpélda van!

Sien
Nagyon sajnálom, gondolatban Veled vagyok, bár látom, nagyon erõs vagy és nem nagyon szorulsz vígasztalásra. Szerintem ilyen hozzáállással másodjára sikerülni fog!Kép

LányokKép LujzaKép
Ma reggel voltunk a férjemmel matyivizsgálaton. Holnap már lesz eredmény! Ingyen van! Van egy külön szoba, ahol a fiúknak produkálni kell az anyagot. A partner is bemehet.
Egy kicsit gépiesnek tûnik a dolog - a folyosón volt még vagy 4 pár rajtunk kívül - szóval azoknak ajánlom ezt a helyet, akik olyanok mint a párom és nem zavartatják magukat, hanem lazán fogják fel a dolgot.
A folyosó tele van gyerekfotókkal - fõleg ikrek!!!
Tudom, azért teszik oda ezeket a képeket, hogy mindenki lássa, semmi nem lehetetlen és lehessen reménykedni.
Rám azonban rossz hatással volt. Az osztály neve: Asszisztált reprodukció. A folyosón meg a képek, mint valami végtermék. Aranyos gyerekek voltak rajtuk nagyon, de valahogy zavart az egész. Én jobban éreztem volna magam fehér falak között.

Bocs Lányok, ha megsértettem ezzel valakit, vagy ha Ti nem így látjátok. Az az igazság, hogy nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de úgy elszomorodtam azon a helyen! Vagy lehet, hogy csak félek, nem tudom.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Doris!

És mi van akkor ha nem is kell menni HSG-re mert...KépKépKép

Pusssszzzzz

Alice
Alice

Sziasztok!

Orsoly!
Bocsi, hogy belepofázok, hiszen nem tõlem kérdezted! Kép
Mellesleg az utolsó soroddal egyetértek, ha nem haragszol, mond, hogy nem!!!! Kép
Nem tudom Mano-nak az indexen mekkora volt mert azt nem írta, de ha megnyugtat, nekem 7 hét 4 naposan már egy élõ, 12 mm-es embrió látszott.
6 hét 1 naposan viszont a petezsák átlagos átmérõje volt 12 mm.
Tudod én tavaly augusztus óta ismerlek, tehát tudom min mentél keresztül, és szépen kérlek ne izgulj!!!!! Nem használ a babucidnak!!!!! Nem szabad ilyeneken görcsölnöd, mert borzalmas lesz az elsõ pár heted, ha mindig azonosítod magad olyanokkal akinél gond van. Szépen kérlek, felejtsd el Mano gondját!!!!!!
Ugye azért nincs harag???

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Lanyok! En elmentem, legyetek jok. Estenkent tovabbra is elolvaslak titeketKép

Puszi: orsoly
orsoly

Zsuzsu Kép

Erre még nem is gondoltam. De van benne logikat. Tudod én 3 évig szedtem és azért hagytam abba egy éve, mert látászavaraim voltak, egy hétbõl 5 napot migrénes fejfájásom és állandóan melegem volt. Kép

Soha többé nem szedek fogamzásgátlót az biztos! Sok lûnytól hallottam, hogy a Mercilon nem tett túl jót neki.

És akkor most mi lesz...? Már soha nem lesz rendes?

Pusz
Noémi
noémi

Kata dehogy haragszom meg! En is erzem hogy hulye vagyok, bar eddig buszke voltam magamra, mert tok nyugodt voltamKép

Nekem ugye tegnap 7 hetesen (6+4) 8 mm-es a mano, es a petezsak meg 24mm. Es ezert paraztam be, hogy ez most akkor nagy?? De ma mar jobb, ugy gondoltam, ennel tobbet nem tehetek a baboert, minthogy otthon ucsorgok, fekszek, es szedem az UtrogestantKép Ugyhogy probalok nem aggodniKép

Koszi megegyszer.

orsoly
orsoly

Lányok!

Kérek egy ügyes embert aki be tud másolni képet.

Mail-ban el tudom küldeni.

Kérek egy mail címet!

Caldea
Caldea

Sien

nagyon sajnálom, de csak azt tudom mondani, amit Lujzának mondtunk, a következõ sikerére sokkal nagyobb az esély!Még egy kis kitartás!KépKépKép

Zsuzsó

Én is pont ezen gondolkodtam (mármint a tornán). Amióta rajta vagyunk a babaprojekten visszafogtam a tornát, azóta híztam is 4 kilót. Mivel nekünk ebben a hónapban ki kell hagynunk az akciót, úgy döntöttem, elmegyek egy kicsit mozogni. A bérletem lejárt, az lenne a kérdés vegyek e újat. De én is mindig félek a hasizomgyakorlatoktól, de torna nélkül ha ez még néhány hónapig így megy, akkora leszek az elsõ hónapban, mint amekkora a 9-ben akartam!

Zsuzsu

Ne ijedj meg, ezzel egy csomóan így voltunk. Amikor én elõször voltam dokinál, úgy éreztem magam, mintha egy Robin Cook könyvben lennék, és most jönnénk "reprodukálni".Borzasztó volt, de el fog múlni!

Bea
Bea

Móni!Kép
OFF: Mi most a Loire-mentére igyekszünk, de azt hiszem Evian pont útba fog esni. A párom már járt arra és õ is nagyon dícsérte, hogy milyen szép hely. Münchenben már én is voltam szintén csak egy pár napra, és elámultam, hogy milyen szép az a város! Nagyon jó sörözõi vannak, bár gondolom, hogy ez most nem hoz lázba nagyon!Kép Jó utat nektek, és hidd el biztos nem lesz semmi gond!Kép
ON:
Jaj, még Móni, a reggeli nagy szomorkodásban elfelejtettem boldog szülinapot kívánni, így ezt most pótlom!!KépKép
Zsuzsu!Kép Én megértelek, hisz mindannyian mások vagyunk. Szomorkodnod meg nincs értelme, hisz hamarosan a saját babód képét nézegetheted majd. Többet nem kell odamennetek, igaz?
Doris!Kép Hát persze, hogy túléled a HSG-t!!Kép Küldöm a bátorító sugarakat jövõ hétre!++++++++++++++++++++++++++

Pusz, Sien.
Sien

Orsoly!

No azért!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok,Kép
SienKép Mindent megírtam Neked!
Zsuzsó,
Tornára nem járok, csak egy két Callanetics torna megengedett abból is a hasizom gyakorlatokat tartalmazóakat mellõzöm. Fõleg a fenékre és a külsõ-belsõ combokra tornázom, de azokat is csak mértékkel, ha úgy érzem elég nem csinálok többet.
Egyébként a terhes torna a 12. héttõl megengedett, akkor jó ha gyógytornász tartja és orvosi igazolást kér, hogy végezheti-e a kismama, az összes többi elég kockázatos.
Az úszás megengedett sõt javallt, de hát úgye ismerve a fõvárosi medencéket, nem mindegyiket merném bevállalni.
Tornázni szeretnék majd...én is...
Orsoly,
Ne stresszeld Magadat! Minden terhesség más és más. Van akinek akkora, másnak meg másmekkora. Nem tankönyvszerûen növögetnek az embriók. Felesleges ilyenekkel idegelned Magadat! (Bagoly mondaja...)
A lényeg ver a kis szíve, látta a doki stb.stb. Egyébként pedig egyes chat-eken (nem akarok senkit megbántani), de olyan "sok jó és persze jóindulatú áll nõgyógyász kóborol közöttünk". A dokiban bízzál, ez a legfontosabb!
Puszi:
Breki
Breki

NoémiKép
Semmi gond. A HSG a petevezetõk átjárhatósági vizsgálata. Röviden feltesznek egy katétert, befecskendeznek egy anyagot és röntgenen megnézik, hogy van-e elzáródás vagy nincsKép
SienKép
Köszi a drukkot, a jövõ héten hétfõn már fogom tudni az idõpontotKép
ZsuzsuKép
Sajnálom a tapasztalataitokat és megértem az érzéseidet... Reméljük, hogy a Páromnak szerencsésebb környezetben kerül majd sor a vizsgálatra. A telefon alapján nagyon diszkrét a helyKép
CaldeaKép
Képet én csak a Zebrafarmra tudok feltenni, de Edelweiss és Vanda nagyon ügyesekKép
AliceKép
Az egy csoda lenni...Kép

doris

AliceKép
Bocsi, szóval az egy csoda lenne...Kép

doris

Doris!

Csodák márpedig vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Nézd meg Caldea.t KépKépKép

Alice
Alice

AliceKép
Igen ezt én is igazolhatom de velem már annyi "csoda" történt az életben, hogy nem lehetek nagyravágyó ezért inkább óvatosan kezelem a dolgot és 2 nap múlva majd újra értékelem az életet...Kép Ha most nem is történik meg a várva várt "csoda" akkor is örülhetek az eddigieknek és várom türelemmel a következõt...KépKép

doris

Aaaaaa, en is Mercilont szedtem. :-( Es nekem is minden bajom van (lsd. legelso bejelentkezesemet) igy, utana. :-((
Gombóc
gombóc

Orsoly,

Ne aggódj. Gondolom a CRL azt jelenti, hogy valójában mekkora. Ilyenkor baormi gyorsan nõnek, nekem a 7 hét + 3-4 napon 11,4mm volt. Így gondolom a 7. hét elején a 8 teljesen normális. Látod, nekem meg se nézték a petezsákot, de a felvételen baromi nagynak tûnik. Mármint a maócskához képest, így gondolom a tied is teljesen jó. Egyébként meg mindenki más és különben sem lehet pontosan tudni, hogy mennyi idõs. Nekem pl. meglepõdött a doki és azt hitte, hogy már 8 hetes.

Noémi,
Te se parázz. Hogy a fenébe ne lenne soha normális ciklusod?! Gondolj csak bele, 3 éven keresztül folyamatosan beavatkoztás a szervezeted mûködésébe, állandóan erõszakkal meg mondtad neki, hogy most ezt csinálja, most meg azt és ezek után elvárnád, hogy amikor ezt abbahagytad, azonnal minden úgy menjen, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem igazságtalanság ez? Már íram a lányoknak, hogy ismerek egy lányt, akinek a tabletta után (5 év) 2 év! alatt állt vissza a ciklusa, majd ezek után az elsõ nem védekezõs hónapban teherbeesett.

Zsuzsu,
eléggé át tudtam érezni, amit mondtál. Engem ez tartott vissza a vizsgálatoktól, aminek így utólag nagyon örülök. Azért azt ugye tudod, hogy nagyon nagy szerencséd van. Szerintem biztos van olyan férfi, akinek ilyen körülmények között nem sikerülne anyagot produkálni - és ez még nem jelenti azt, hogy nem szeretne gyereket, vagy nem szeretne mindent megtenni... Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy valaha is újra el kell oda mennetek.

Bea, Breki,
Hát igen, ez a torna dolog egy kicsit nyomaszt. Ma van a 8. hét pont, ha eddig nem gondolta meg magát, gondolom, most már marad. Ennek örömére ma lemegyek tornázni, csak úgy finoman. Az úszás részemrõl kizárva. Azt még nem terhesen sem szeretem: 1) baromi unalmas nekem, 2) nagyon macerás levetkõzni, fölöltözni, hajatszárítani..., 3) hát igen, csak ránézek a medencére és úgy érzem, tuti elkaptam valamit.

Vanda,
annyira jó a tábla, még maradok egy kicsit. Nekem is hátrahajló méhem van. Bár nem tudom, hogy ez "kórisme"-e.

Doris,
Kitartás! Minden rendben lesz. Állítólag HSG után valahogy úgyis nagyobbak az esélyek.
Zsuzsó
zsuzsó

Lányok Segítség!
Most szedem a 4. havi Clostiadagot, napi 3x1 szemet. De elfelejtettem megkérdezni, hogy hány napig kell szedni. ( Mindig 5 napig?)

Elõre is köszi!

Nyuszat
nyuszat

Sziasztok!
Nem volt nálunk hálózat így csak most tudtm benézni, de nem is maradok sokáig mert 1 órakor temetésre megyek.

Sien!
Hát pedig annyira szorítottam!Kép

Doris!
Meglátod velünk is meg fog történni a "csoda". Én lehet hogy el se fogom majd hinni hogy igaz!

Noémi!
Miért ilyen hosszúak a ciklusaid?

Moni!

Kép

Pusssz

Andy
Andy

Sziasztok!
Gondolom sok leendõ kismamát érdekelhet ez a 2 cikk, szerintem érdemes elolvasni. Már csak azért is mert
többször volt itt szó róla, hogy terhesség alatt milyen
vizsgálatokat végeznek (benne van a toxoplazma és a rubeola is, igy én megnyugodtam)

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Melyik két cikk? Engem érdekelKép
AndyKép
Valószínûleg én sem fogok majd hinni a szememnek meg a fülemnek az biztiKép
NyuszatKép
Sajna nem tudok segíteni...

doris

Sziasztok!

Noémi, Sien!
Nagyon sajnálom! Kép

Móni!
Boldog szülinapot!

Ki sem látszom a munkából, úgyhogy rövid vagyok ma! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nyuszat!Kép
Nekem eddig mindig 5 napig kellett szednem. Szerintem ez az általános..

Pusz, Sien.
Sien

Moni,Kép
Teljesen kótyagos vagyok.Boldog születésnapot kívánok én is NekedKépKép
Breki
Breki

Sziasztok,
Azért ez mégis csak elgondolkodtató nem gondoljátok?
Erazmusz a saját topicjában az utóbbi idõben a kérdésekre nem válaszol, de itt ebben a topicban reklámozza a Gynevac-ot. Ami persze nem gond, mert ha jó akkor csak ajánlja, de a másik topicot igen elhanyagolja. Hogy is van ez?
Melinda
Melinda

Lányok!Kép
Persze negatív a vizeletmintám eredménye. DE holnaptól ismét Closti és uh a félidõben, mert ha jó helyen lenne most is a tüszõ, akkor még pont beleférne az inszem az utazás elé. Tök jó, mert így tutira nem maradhat ki egy hónap sem!Kép Azért mondjuk nagy valószínûséggel most a bal oldalon lesz a tüszõ, de mindegy!Kép

Máris jobb a kedvem!

Pusz, Sien.
Sien

SienKép
Nagyon drukkolok, hogy jó oldalon legyen az a tüszõcskédKép
A nyaralás tuti jót fog tenni Nektek isKép
Én is abban bízom, hogy a HSG-m után már "bejáratott" úton könnyebben bejutnának a fickócskákKép

doris

Melinda,
ezt már én is megfigyeltem. Mármint fõleg azt, hogy hanyagolja a másik topicot. Egyszer én is kérdeztem valamit, de teljesen fölöslegesen.
Csak nem akartam bunkó lenni és beszólni.
Zsuzsó
zsuzsó

Lányok!

Lenne egy kérdésem. Volt valamelyikõtöknek olyan tapasztalata, hogy nõgyógyi kivizsgálás után elkezdtetek barnásozni, vagy vérezni?(bocs) A 7. napon voltam dokinál, általános hüvelyvizsgálat.(fém izével nézte) Utána egy picit barnásozni kezdtem, gondoltam a vizsgálattól. De ma már a 14. nap van, és még mindig nem múlt el. Nagyon kevés mennyiség, de azért látható.Vélemény?

Móni

A nagy siettségben, így utólag is boldog szülinapot!KépKépKép

Bea
Bea

Lányok!

Én ezt nem értem a falat tudnám kaparni úgy fáj a hasam és még mindig semmi. Mééééér! 7 napja ezt csinálja, olyan mintha 7 db elsõ menszesz napom lett volna.

Doris Kép
Olvastam valahol, hogy olyan fájdalommal jár Kép, mintha menszeszkor fájna a hasad. Remélem minden rendben lesz. Majd gondolok rád. Kép

Zsuzsó Kép
Nem parázok, megígérem. csak egy kicsit, jó? Úgy szeretnék babát (ne ezen most nagyon meglepõdött mindenki ebben a topicba, ugye,Kép ) de így...

Andy Kép
Nem tudom, hogy miért ilyen hosszúak a ciklusaim. Illetve nem tudom, hogy milyen hosszúak, mert mindig más. Bár, az tûnik rendesnek, ha 34. napra megjön. Lehet, hogy a gyógyszer kavart be, pedig nem szedem egy éve.

Bgitta Kép
Köszi Kép

Pusz
Noémi
noémi

Bea,
Sajnálom, hogy ez történt Veled. Ez sajna' az un. hurka kezû dokiknál elõ szokott fordulni. Hámsérülés ez, azaz a hüvely hámját valszeg megsértette a doki, de azért az nem normális, hogy hét nappal a vizsgálat után is még tart. Feltétlenül keres fel a dokidat, vagy válassz egy vékonyabb ujjú-kezû dokit.
Breki
Breki

Bea,

Nekem 7 napig nem volt ilyen problémám csak közvetlenül a vizsgálat után, illetve akkor amikor közel volt a vérzésem a vizsgálat napjához.
noémi

lemaradt a vége Kép

Illetve egyszer akkor, amikor a méhszájsebemet felmarta egy belsõ gyulladás (fertõzés). Kép

Hívd fel a dokit.

Pusz
Noémi
noémi

Teszteltem, de sajnos negatív. Elmaradt a szülinapi ajándék.
Ányez
Anyez

AnyezKép
Hányadik napon vagy? Mikor (nem)kéne megjönnie?
NoémiKép
Igen, itt a Lányok is azt mondták, hogy olyan mint a menzis görcsök csak 100x-ta erõssebb... Nem baj, nem árt edzeni a szülés elöttKép Kértél már idõpontot a dokidtól? Mikor mész el Hozzá?

doris

Doris Kép

Most húzom a nyakam, mert se jövõhéten se azután nem tudok elmenni dokihoz. Kép

Pusz
Noémi
noémi

NoémiKép
Húzhatod is a nyakad mert ez elég szomorú, hogy nem tudsz elmenni...Kép Nincs rá idõd? Ejnye-bejnye...Kép

doris

Doris
le se merem írni, 54.nap! Tuti, hogy a prolaktinszint miatt nem jött még meg. Kedden megyek dokihoz, mert addig szabin van és majd meglátom, mi lesz.
Jó pihenést Neked a hétvégére és szoritok, hogy a HSG után sikeres hónapotok legyen!
Pussz
Ányez
Anyez

AnyezKép
Köszi én is jó pihenést kívánok Nektek. Kedd már mindjárt itt lesz és reméljük megtalálja a dokid a problémád okát mert akkor kezelni is tudjátok majdKép

doris

Noémi, Breki

Köszi, szerintem ez nem hámsérülés, hanem inkább olyan, mintha a mensi utolsó napja tartana még 7 napig. A mennyiség alig észrevehetõen kevés, csak éppen halványan mindig észreveszem. Egyébként a doki tök rendes, és óvatos volt, csak nekem pl. egy 7. napon történõ edzés is elõhozza ezt.-na az is igaz, hogy az nem tart még 7 napig. Legközelebb, ha megyek hozzá, megkérdezem.Attól félek, hogy a páromnál jelenleg gyógyszeresen kezelt gyulladás nem idézett e elõ nálam is valami fertõzést a hüvelyben, illetve a méhszájon.

Bea

Bea
Bea

DorisKép
Minden rendben lesz a HSG-n.

Lányok én kb 2 hete beszéltem Erazmusszal és mondta, hogy sajnos nem tudja mennyit tud jönni a közeljövöben, ugyanis a matáv megszüntette a kedvezményes nemtudoménmilyen internetes tarifát, ráadásul ideje sincs nagyon, állandóan éjfélekig dolgozik. Úgyhogy csak be-be kukkantgat. Ha lesz ideje akkor persze bizti válaszolni fog a többi kérdésre is.

Orsoly,
Megvallva az igazat nem tudom mennyinek kéne lenni. Nyugi, biztos jók a méretek!!!! Nekem 5 hetesen nézték, majd 10 hetesen, majd 12 és majd most 14 hetesen HOLNAP!!!!! Úgyhogy drukkoljatok lányok, hogy minden rendben legyen!!Kép

Köszönöm mégegyszer a jókívánságokat.
Pusszancs,
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?