Koszi a koszonteseket.
Kataa
Megint irtam.
Msn Messengeren is szoktal nyomulni,nem? Nyuszi
2006.01.12 08:16
És ebben nagyon közre játszik hogy Emma katasztrófa éjjeli bagoly, tegnap is este 11-kor sajnos ordibáltam vele, mert iszonyú álmos voltam, ő meg táncolt az ágyon hogy nem vagyok álmos, nem vagyok álmos. Na ez a fő gond. Így mire ő elalszik én hulla vagyok, azt nem is részletezem, hogy a férjemmel mennyi időnk van egymásra. Reménykedem hogy majd ha lesz külön szobája valmennyit segít a dolgon, bár amíg volt is későn alvó volt, de azért legkésőbb 10-kor lefeküdt. Taki nő hozzánk is jár 2 hetente, de így is szalad a lakás. Pedig kicsi is. A mosoás az egyetlen ami tényleg nem gond, sőt valami gyors vacsit is sikerül összeütni általában, ha nem akkro megcsinálja a férjem, de a mosogatás az mindíg elmarad, nagyon szeretnék már egy mosogató gépet.
Egy nyomoronc angol tanfolyamra járok, de még arra sincs időm készülni, főleg szavakat tanulni. A házit van hogy összedobom, az óra előtti este, de komolyabban foglalkozni vele
2006.01.12 10:23
2006.01.12 12:08
ennek már 7 éve és még ahogy hallom az ottani kollégáktól most is műxik.
2006.01.12 18:18
2006.01.14 08:17
. 2006.01.14 18:33
, csoki, pizza, madagaszkár rajzfilmet néztünk
, mint a gyerekek. meg most pont a vh1-en GNR hétvége volt, úgyhogy képzelhetitek, mi van/volt itthon 
de nagyon élvezzük. persze azért hiányzik Dani, de azért jó ez a kis nyugi. most megyek varrni az afrikai nőcit. 2006.01.14 18:50
Így legalább még játszik is indulás előtt, nekem ugyanis egy óra kell míg elkészülök, 7,10-kor indulunk a bölcsibe. Mostanában a munkahelyi stressz miatt nagyon fáradt vagyok, öt körül esünk haza és alig bírok valamit csinálni a vacsin kívül. A nagylányomra alig van időm, a kicsi annyira lefoglal.
A két fúzionált cég alkalmazottai persze nem csípik egymást, mindenki félti az állását, 1-2 hónap után derül majd ki, kit küldenek el. 2006.01.16 09:24
2006.01.16 09:37

2006.01.16 10:25
. Nekünk viszonylag jól telt, főleg, hogy apa a pénteket kivette szabinak. Azért péntek 13-án reggel sikerült a vadi új kávéfőzőmnek az üveg kannáját eltörnöm grrrrr
, ráadásul, mivel teljesen új modell, a márka szervízben még nem is rendeltek ebből, így jó 2 hetet kell várni mire megérkezik az első adag. Apa jót nevetett rajta, én meg bosszankodom
. Szombaton kicsit mászkáltunk, vásárolgattunk, Lili kapott a szobájába egy új csillárt. Nagyon aranyos, 3-as spotlámpa, az egyik pillangó, a másik katica a harmadik meg egy méhecske. Így most már elég fény van a szobájában a fali lámpájával együtt.
. Örültem, hogy épségben eljutottunk az oviba időre
, most állok neki ágyat rendbe rakni, takarítani, mosni, főzni.
. Itt 9-ig van reggeli, de mindig látom, hogy amint bemegy ül is le az asztalhoz és eszik ott is, pedig itthon is rendesen bekajál mindig. Viszont mostanában nagyon szegényes a reggeli náluk, szinte mindig csak vajas kifli, vajas zsemle, vajas kenyér van, hol kakaóval, hol teával, így nem bánom hogy itthon is eszik, mert itthon bőven kap a szendóhoz zöldséget is, felvágottat, sajtot és még utána gyümit is eszik gyakran. Nagyon szereti azt amikor egy nagy tálra kirakom ami itthon van, felvágottak, sajtok, zöldségek és ő pakolhatja meg a szendóját, ilyenkor mindent megeszik egy szálig, rá is szoktunk most erre minden reggel, én csak a vajas kenyeret adom, a többi az ő feladata
.
, már nagyon régóta vágyunk mi is egy ilyenre.
. Már vettem is neki alá egy hímzett fehér hosszú ujjú pólót, már csak valami fejdísz kell majd és kész is.
, biztosan sok volt neki a betegség miatt kiesett idő. Beszélgessetek róla, hátha megenyhül. 2006.01.16 11:25
Tenyleg Nyuszika,foglalnal helyet???
Viszont szerintem Emike probalgatja hogy meddig mehet el nalad.Mivel most engedtel neki hogy ne menjen oviba,azt hiszi ezt majd maskor is megteheti.Tudom nagyon nehez kemenynek lenni,meg azt hisszuk ezel rosszat teszunk a gyereknek ha hiszti ellenere is elvisszuk,viszont a kovetkezetesseg nagyon szamit.Mar pontosan olyan okos tudja ezt.
de seretnem ha mgtanulna vannak szabalyok amikhez alkalmazkodina kell.

En nagy szervezo vagyok..este elkeszitem a cuccait elore.Reggel emg felalomban kitalalom miti s veszek fel,kozben apa kesziti a reggelit ami nagy segitseg.Mire Alex felebred en mar fel vagyok oltozve
Alex kb fel orat reggelizik,de ez igy pont jo,nem siettetjuk.Utana gyorsan feloltozik es indulnuk is
PErsze van hogy neha nyugosebb,de az ugy erdekeben ilyenkor engedunk neki dolgokat,csak jobb kedve legyen
Nalunk is ugy van a lakastorlesztes kiszamitva hogy menjen akar gyes melett is
A gyed meg arra lesz jo hogy abbol fizessuk

2006.01.16 12:18
Kitartás, én maximálisan veled érzek!!!!!
2006.01.16 12:29
2006.01.16 18:26
2006.01.17 07:59
Mert épp szomjas lett a játszótéren, én meg elfelejetettem innivalót vinni, de a 100 m-re lévő zöldségesig nem jött el hogy vegyünk valamit, mert ő játszik, de szohomjahahahas és üvöltött és ilyenkor potyognak a krokodilkönnyek. Mindíg kizárólag valódi könnyek. Ilyen a hiszti. Persze amiről magdi írta zat ki kell szűrni, hogy nincs e olyna a háttérben. Én egyébként az 1 év bölcsi alatt úgy vettem észre hogy periódusok voltak. 2 hétig ment sírás nélkül, aztán ordított mindne reggel megint 2 hétig stb stb. szeptemberben minden reggel sírva adta be a férjem. Szóval ilyen visszaesések vannak. A lényeg hogy napközben ne sírjon amikor ott van. 2006.01.17 08:20
2006.01.17 14:16
Emi tenyleg nyugodt gyerek, volt neki is probalkozos korszaka, de mar tudja, hogy hisztivel nalam hiaba probalkozik.
2006.01.18 07:07
, nálunk Emma egy Linett nevű kislányra panaszkodik, állítólag lökdösi és rugdossa őt
Ovónéni nem mondott semmit hogy gond lenne, de biztos igaz valamilyen szinten. Hétvégén még azt is mondta Emam hogy a Linett mindíg lökdös, nagyon rossz nekem
Sőt, azt is hogy másik oviba akar menni (mindíg elmegyünk a busszal a közelebbi ovi előtt, ezért látja). Hát nem tudom. Ugyanakkor szívesen megy és jól is érzi magát bent, nincs sírás. Nehéz ügyek ezek.
Ilyen a csaj és kész. De ezt úgyis mindneki csak akkor hiszi el ha neki is születik egy ilyen típusú gyerkőce.2 hetesen ha 5 ml-el kevesebb kaját kapott mint gondolta, akkor ordított mint a sakál, telei torokból és vörösödve. Ha megkapta az 5 ml-t akkor teljes volt a béke. Mi ez ha nem ösztönös akaratosság. 2006.01.18 10:34
Bar a gyerekek nem elik meg ezt ugy hogy nem szeretjuk oket csak azert mert oviba mennek.En naponta csomoszor mondom Alexnak hogy szeretem,es O is csak ugy viszont
Na ilyenkor kesz vagyok es elolvadok tole annyira cuki ahogy kozben olelget

Ez jo ksi jelmez lesz.Eleg ha csinalsz neki fonalbol sorenyt/farkat es barna harisnya+polo
Meg hat az oroklott genek is mervadoak, de ettol fuggetlenul vallom hogy a kovetkezettesseg + napirend nagyon fontos.

Kerdes hogy mi hanykor talalkozunk? 2006.01.18 11:20
2006.01.18 11:21
Még hezitál.
2006.01.18 11:48
mert még utána ruhástul végigfekszik a kanapén és nézi a meséket a minimaxon
De kicsit kusza minden. A házunk sincs még kész és az is csak viszi a pénzt és viszi és viszi. Lenne már befejezve a felújítás, akkor kicsit össze tudnákn szedni magunk anyagilag is, mert most még azon a fronton is padlón vagyunk.2006.01.18 13:36
Oltozes es reggeli kozben folyamatosan gyurtam az agyat, beszeltem, beszeltem sztem annyi hulyeseget osszehordtam, hogy csak na. Az ovirol. Meg hogy mennyire szeretjuk...meg ilyenek.
Egyik pillanatban ram nez:"ANya, mirol beszelsz?"

2006.01.19 07:00
, d eha muszáj hát muszáj. Ha ilyen cucc folyika füléből és nem tud tisztulni akkor sokkal veszélyesebb halasztgatni a dolgot.
Képzeljétek kb 1,5 éve, van a két alsó 4-s fogán a barázdában elszineződés, mindíg sikáltam neki, hol eltűnt, hol vissazjött, a bölcsis fogorvos azt mondta annak idején nem kell vele semmit csinálni, akartam barázdazárást de azt állítólag csak csontfogon lehet. na mindegy, de most az ovis fpgorvos üzent, hogy vigyem el emmát. Sajnos az egyik oldalit be kellett tömni, a másik oldali még mindíg csak elszineződés, mondta mossam sokt (jó vicc, eddig is ezt csináltam) A többi fogán semmi ilyesmi nincsm csak a két alsó 4-esen. De amúgy pozitív élmény volt, nagyon aranyos volt a fogdoki néni, és Emma egy hang nélkül tűrte hogy megcsinálja a fogát, igaz max 15 másodpercig fúrta, mert nagyon apró luk volt, és kapott bele egy picike tömést. Végig csacsogott a fogorvosnak, pedig ő inkább az idegenek előtt megkukukós fajta. 2006.01.19 10:36

Na neha azert le is ultunk

En volt ohgy kitettem az erkelyre es mellette olvastam a napsutesben,de nyugis idok is voltak azok
Bar szerintem ez meg azt jelenti hogy nem szokott be teljesen es egy hosszabb kihagyas is igy hat ra.
Nem semmi hogy mar ilyen kicsinek is tomnek, de Emma tenyleg hos volt ha nem sirt 

2006.01.19 10:47
és mit mondott mi lehetett az az elszíneződés? pedig ha jól emlékszem ti is mindig mostátok a fogát. az én fogorvos barinőm azt mondta még tesómnak, hogy akár gyógyszerektől is elszíneződhet a fog. igaz tesómnak már a maradandók olyanok. és a lényeg, hogy elmentetek vele és figyelitek. 2006.01.19 14:28
(profiterol, tiramisu stb.) Akkor foglalok vagy 6 szemelyre, aztan aki akar jon. Es akkor a most vasarnap legyen???? 22.-e?
Szoval bizakodo vagyok.
Nem tudom hogy nem vettek eszre idejeben a szulei.Habar az anyjarol csak annyit, hogy otthon van az 5 honapos hugival, de megis bent akarja altatni Gaborkat az oviban, pedig 2 haznyira laknak az ovitol. Az ovonok pedig pont tegnap kozoltek vele, hogy jo lenne ha megis meggondolna, mert a kisfiu mar az ebedtol ordit, vegigbogi az alvast szegeny, persze masokat sem hagy aludni.... 2006.01.19 14:47

Vasarnapra mar van program. 

2006.01.19 14:54

2006.01.19 15:27
Hat anyos nekem sem erolteti
de tudom hogyha elne nagy segitseg lenne,mert nem dolgozna es meg pesti is lenne. Tul szep hogy igaz legyen
...
Ugy varom mar,mert Ok nagyon szeretik Alexet es jol elszorakoztatja majd mindig valaki,bar szerintem a vizbol nem lehet majd kiszedni egesz nap
Mar ugy varom
2006.01.19 15:55

2006.01.19 17:52
2006.01.19 18:04
birom, mikor ilyen jo kedved van...
2006.01.19 19:14
Sajnos én 38 fokos lázzal küzködöm, de szombatig még bármi történhet!!! Kérdőjelesen feliratkozom a listára, biztit ígérni nem merek, megfertőzni senkit nem akarok. 2006.01.19 20:04
2006.01.20 08:24
és megy igan oviba .
.viszont a rosszcsontságát elensulyozando nagyon bujos és képes bárkit megvigasztalni .
2006.01.20 17:40
(Megjegyzem meg lehet holnap is csatlakozni.
2006.01.20 18:46
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|