Sziasztok Csajszik!
Évi!
Nincs az autóvásárláshoz valami ismerősötök? Mi legutóbb kerítettünk valakit, aki pl. az alkudozást is megoldotta helyettünk

(mindent lesz.rozott és utána mondta az összeget..

)
Húú, én is nagyon várom, hogy meglássam a pocidat! Már ősszel is akkora volt, hogy hűha...
Sziszka!
A nagy nap még nem derült ki. Holnap megyek UH-ra, remélem, látok szép növögető tüszcskéket.
Ugye nincs mensi? ++++++++++++++++++++++++
Junko!
Nap végére is maradt a munkakedved?
Egyébként a sulival én ugyanígy jártam. A másoddiplomának olyat választottam, amire már évek óta készültem és teljesen kivoltam a sok elfoglaltságtól, meg a tehertől. Halasztottam és aztán nem is folytattam. De nem bánom. Ami nem megy, nem szabad erőltetni.
Tündi!
Egy kis köszi még egyszer a sok képért. Most elhatároztam, hogy én is fotózni fogok!
Sosi!
Tudom, hogy mindig én vagyok a mumus, de ez a "Ma este vagy soha!" nem biztos, hogy a legjobb gondolkodás. Szóval meg kell tenni mindent (hőmérés, LH-teszt..stb), de azért nem szabad mindent egy lapra, azaz hónapra feltenni...

Persze semmi sem utal arra, hogy neked is olyan sokat kelljen várnod a babára, mint nekem/nekünk, de ha mégsem jön azonnal, akkor nehogy nagyot csalódj!

Bár, akinek van már gyermeke, egész máshogy gondolkodhat..
Brill!
Nem, még nem érdeklődtem, talán hétvégén eljutok az Árkádba. Addig is, ha valaki arra jár, mindenképp kérdezősködjön!
Kicsit félek, hogy túl nyüzsis lesz, bár az IKEA is az volt...
És ahogy Monyó mondaná: "Fogom a csipiszt nektek keddre!!"
Kanci!
Ne depizz, naa!
De ha mégis, akkor legalább nyomd a Ctrl+C-t és ontsd ránk, mi kibírjuk
réka