A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Most nagyon csúnya és önző leszek, és kampányra fogom használni a babanetet Kép (nyugi, no politika)

Ha van valaki, aki februárban adózik (vagy valaki párja Kép), és még fogggalma sincs, hogy kinek adja az 1%-át, akkor lenne tippem....Kép

Bogárka(az alapítványvezető Kép)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

recca,
hát igen, a lelkesedésem nem hagy kivetnivalót maga utánKéptényleg nagyon szeretnénk már tesót b-nekKép

bogárka,
KépKépKéptöbbek között ezért is jó ha vki fiatal mamiKép
meg ezer más miattKép
Vendég

bogárka,
ez tényleg csúnya voltKépKépKépde azért szólok apánakKépcserébe elmondod hogy hogy csinál az ember lánya alapítvány és hogy műkszik?tudom,tudom,ez is csúnyaKépde érdekel....majd ha megyünk....meg majd megkérdezem a körülöttem lévőket is....
Vendég

Bogárka!

Én pont ma vettem zokkeneket KengurubanKép

Cipőt sajnos nem mertem bevállalni ,mert gyanús hogy tavaszra már kicsi lenne piskótalábúnak.

Gigi!

és tudod miért jó öreg maminak lenni?Soroljam?Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Mielőtt még visszaolvasnék két egetrengető hírem van:
1., nyáron megyünk Svédországba a 'svéd szüleimhez' (hol nézzek olcsó repjegyet? és kell pl. ülést vinni? mármint biztonságit? vagy hogy utazik egy 13 hós repcsin? tipp?)
2., voltunk szemészeten és a lány teljesen rendben találtatott (én lenni szemüveges, bár jól titkolom, nagy félelmem volt, hogy mivel egyik szeme nagyobb, ezért ő is örökölte)
És Juc: a Sényi dokinéni most is atomkedves volt.

3., Viknek atommigrénje van Kép
4., apukámat holnap műtik (nem súlyos dolog, de azért mégis)
Hopp, ez 4 hír volt.
Na, húztam olvasni.
Ada
ada007

Bogárka!
Épp kérni szerettem volna a technikai számotok! Kép

Vikka ma úgy néz ki simán elaludt, bár később, mint szokott. Azt hiszem a délutáni 5 perc pihit kiveszem a repertoárból, ha engedi, mert ez az alvás nekem későn van Kép
Oltás mégiscsak inkább hétfőn lesz, előtte kontroll vérvétel, nehogy az oltás megzavarja az eredményt.
Dokinéni szerint Vikka kicsit sovány, de nem bántott, csak figyelni kell majd havonta, nehogy nagyon lemaradjon. Szerintem nem hitte el, amikor mondtam, hogy baba előtt én is vékony voltam Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Ada, olcso repjegy: www.wizzair.hu, esetleg malev. de erdemes joval utazas elott lefoglalniKép. a babak olben utaznak (es jelkepes osszeget kell utanuk fizetni), asszem 2 eves korig. (a repcsin kapsz egy plusz ovet, de az tul sokat nem szamit igazabol)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

NST-n minden O.K., Kismacska egész nap arra készült, hogy abban a 20 percben produkálja magát, úgy nyomkodta ki a popsiját, a szülésznőnknek is nagyon tetszett. Vizelet rendben, fehérje sehol!

Sajnos nem tudom, ki volt a kedves lány, mert csak benézett egy pillanatra.

Petergabi,
BB-vel eddig nagyon meg vagyok elégedve, kedves, humoros és alapos. Novemberben hirtelen magas lett a vérnyomásom, mivel atáreset voltam, folyamatosan ellenőrzött és nem adott egyből gyógyszert, hagyta, hogy kipróbáljam a csalánteát, fokhagymatablettát, ami segített is. Azóta viszont szinte kéthetente járok laborba, azt mondta, jobb a biztonság.
De az apukája is nagyon szimpi, szerdánként néhányszor eljutottam relaxációra, ott találkoztam vele.

Ági
golab

Oxi!
Dokinéni miért nem kalkulálja be, hogy Vikka szép hosszú leány? Meg hogy milyen ügyes már, meg jókedvű meg minden???
Úgy utálom, amikor mindig a súlyra utaznak, az egyéb paramétereket meg nem nézik Kép

Gigi!
Hát persze, kiokosítalak...de sok biznisz nincs ám benne...ez szerelemmeló Kép

Gigi, Oxi!
Akkor küldök majd mélt az infókkal Kép!

Juc!
És vannak jó térdzoknik???

Ada!
Inverz utasítás rulez!!! Kép
Csajok! Tudtátok, hogy Adában egy családterapeuta-analitikus veszett el??? Kép Forduljatok csak hozzá ügyes-bajos gyermeknevelési gondjaitokkal!!! Kép Nekem bejött Kép

Ági!
Ez tök jó, hogy minden oké!!! Kép BB hozzáállása pedig nagyon szimpi Kép Nem csoda, hogy ennyien imádják őt itt is Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vazzeg Lányok! Ennyi grafomán egy rakáson. és mind a SzentImrében szül....hihhhhhetetlen.....kifolyik a szemem, mire végigolvasok egy napot, a fene a gatyátokat.

Recca:???????????????????????????????

Petergabi: mi is olyan fürtökben reménykedünk, mint a kicsilányodé Kép az esély megvan, mert én fürtös vagyok, ha hosszabb a hajam Kép

Votiv: te főgrafomán, hogy áll az úszógumi, irtod már?

Zsan: tudod milyen büdös a csatorna? szóval a klotyó felejtős......és a 3. meg majd ráér Kép

Juc: hihetetlen, hogy mindenkinek jól odamondasz és nem utálnak még mindig.....na de majd én jól megutállak

Fic: összeszervezhetnénk a turit Kép

Turiról jut eszembe:
NEM LÁTOTT VALAKI (turi, bolt, szekrény alja, kinőtt ruhák, internet) 86-OS TÉLI KÜLÖN-LÁBAS OVERÁLLT?????????????????????? Bogyesz kezdi kinőni és ezt a telet nem húzzuk már ki a jelenlegivel.

Gigi: ha lehetne, te már rég kiírtad volna magadból a kisfiad kistestvérkéjét Kép

Kisün: húúúúúúúúúú, AFP....hajrá (annyit szoktam gondolni rád, gondolom irigykedek Kép)

Neet: hülyén hangzik, de vannak ilyen napok......egereket meg megkérdezem apukámtól, ő rágcsálóirtással is foglalkozott régebben....hátha megmondja a tutiafrankót.

Na, ha valakit kihagytam hát szorri (Macs, meg Soosoo, meg Zanza, meg Zuzmo jutottatok most eszembe), de lebukik a gubics a száráról...megyek szunyni.
Ada
ada007

Ági,
örülök, h minden rendben volt! A kedves lány pedig valószinűleg Kókuszka, vagy Zanza. Más asszem nem BB-fan!KépKép
vagy esetleg egy read-only member????Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

juc,
sorolhatod,mert én nem látok semmi jót benneKépKépKép

bogárka,
bizniszünk van,az már nem kőKépde érdekes lehet.....Képlehet hogy én is bele tudnék ilyenbe szerelmesedniKép

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
KépKépKép
Vendég

Ada!

De lehet,hogy csa nem veszi magára akinek odamondok és azért nem haragszik meg.Mert nem érzi,hogy piszkoskodni akarokKép
Te nő,nekünk van egy piros overallunk,szívesen oda de lehet,hogy még nagy lenne.
gyere és nézd meg!Vagy vigyem?

Juc
20170114224602

Ada!

És ha nincs hideg olyankor Svédországban akkor irígyellek érte,ha hideg van akkor csak kicsit.

Gigi!

Pl.sok -sok évig csak kettesben voltunk Zapával és jól kiismertük egymást.És most meg fiatalon tartanak a gyerköcök....

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ági, BB-nél szültem és csak jót tudok mondani róla.Kép

Votiv, merre van ez az Outlet? Apa!!! (vele még a szembelévő Corvinba is kínkeserv elmenni vásárolni) mesélt róla, hogy az milyen ócsó.Kép
zanza

Azta!!!Elszállt egy maratoni receptesem Kép

Úgyhogy majd holnap újra bepötyögöm, asszem most felment a vérnyomim a dühtől.

Ági, milyen fokhagymatabletta és mennyi belőle?

Kocsis Éva se erőltet semmilyen gyógyszert, leszúrni is csak külön bátorításra szokott Kép

Jó talizást holnap!!

indianyo

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc:
júniusban megyünk és akkor olyan 25 fok körüli a hőm., szóval tökkirályszuperjó

és overallt letárgyaljuk
és inkább hozd, ha lehet választani Kép
ada007

Bogárka,
már szóltam a Zuramnak Kép. Meg majd mondom anyósnak is, hogy hová menjen az az 1% Kép

Sagojába mi is mennénkKép jövő hét????

Johi,
Mikor és hová menjen a párom a rizs-pépért???

Mi már szeretnénk összehozni a kistesót Kép Aztán leállunk Kép Persze nem ARRÓL allunk le Kép Élvezet az lesz, csak 3kát még nem szeretnénk. Bár a Zuram azt mondta, ha a második is lány lessz, akkor tuti lesz harmadik Kép
Na megyek Apa mellé. Kistesó projekt van KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ada!

Megdumáljuk és így irígykedem!Kép

Zsan!

Ezt hogyan csináltad?

Juc
20170114224602

Ada, arról volt szó, hogy irány az ágy, erre még itt írogatsz?Kép

HOlnapi jó talizást, mi játszóházban mulatjuk az időt. Remélem holnap csajom nem ugrik össze senkivel egyetlen egy játék miatt sem.Kép
zanza

Kép
20170114224602

Ja és lUrdy játszóház smafu?Nem megyünk sosem oda?

Juc
20170114224602

Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Juc!
Akkor a kedvedért legközelebb oda megyünk! Kép De lemaradtam: most holnap akkor miért is nem jösz tulképp??? Mikor mi itt Zsancival felsorakoztattuk Neked az összes remek parkolóhelyet a közelben??? Kép Egyébként meg nekem is van parkolásfóbiám, de felmegyek a 2. szintre és jó messze állok a bejárattól, ott tuti van sok-sok hely Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Magdi!
Köszi Neked is! Dobnál egy emilt a profilomban lévő címre? Akkor meglesz a címed, és tudom neked küldeni az infokat Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

És ezt csak most mondod?2.színt?
Holnap egyébként szülinapi előkészületeket teszek,mert szombaton lesz Soma 4 éves szülinapi köszöntése.

Jucus
20170114224602

Jucus,
és szombaton van hivatalosan is a szülinapja, vagy csak akkor tartjátok? (Csak, hogy tudjam, mikor küldjem a szülinapi puszikat. Kép)

Volánra nem haragszom, csak a tahó beosztottakra.

Ma reggel a hinta palinta dallamával ébresztett a nótás kedvű lányom. A szöveg még eléggé kezdetleges (pápá pápápá, vagy tátátátá), de a dallamot tuti eltalálja. Kép
neet
neet

Hóóó, én voltam az első, király! Kép
neet
neet

Indianyo,
BÁNÓ-féle fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszula, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
Rá van írva, hogy "Terhes és szoptató nők ne használják a készítményt!", de a férjem kolléganőjének a lányának a nőgyógyásza ajánlotta, naponta 2X2-t, bár ráírva 3X1 van. Neki komolyabb volt vérnyomás problémája, és segített rajta, azóta már meg is született az egészséges babája. BB is azt mondta, hogy biztosan nem árt, max. nem használ.

Homeós patikában ajánlották szüléshez a Caulohyllum C30-at (remélem jól írtam) 1-2 héttel a szülés előtt szedni, de azt mondták, hogy csak nagyon nagy kiszerelésben van, amivel az ember lánya nem tud mit kezdeni. Tudna valaki segíteni homeó-ügyben, mert én még nem igen szedtem ilyen bogyókat, de sok jót hallottam róla.

Ági
golab

Sziasztok!

Updatelők: találtam egy csomó doksit, infót amit el tudok küldeni, ha kéritek!

Egyébként meg nagyon szomorú KépKépKép (és mérges) vagyok!!! A lánykám tegnap este szólt, hogy ma délben el kell hozni őket, oké, hogy a tanítónéni is szeretné pénteken minél hamarabb letudni a dolgait, meg minél kevesebb gyereket délutánra, de én már úúúúgy készültem Macskáékhoz!!!! KépKépKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Halihó Csajok!

Ennyit a vasszigorról és az ostorról: Vince felébredt olyan fél2 körül, olyan 40 percen keresztül igyekeztem visszaaltatni, simogatás, cumi, takaró állandó újbóli visszahelyezése, szigorúan nem vettem ki az ágyból, de csak nyervogott, apafej már kiköltözött a nappaliba ... aztán nem bírtam tovább hallgatni a kunyizását, kivettem, szopi, utána bealudt egészen 7-ig. Tehát csak annyi történik, h kicsit átrendeződnek az etetések. Kép

Votiv,
igen, még 1 érv bia mellett Kép sötétkék farmer pedig alapdarab, társíthatsz hozzá merészebb felsőt és csizmát ... Kép de tényleg borzasztó szakadt, műszálas cuccokat látni mindenfelé, úgyhogy nagyon résen kell lenni. Kép még decemberben láttam a 4-6 villamosról a körúton egy ígéretes turit valahol a blaha környékén ... ennek is utána kéne nézni, csak tavaszodjon ki, ide nekem a könnyített esernyőkocsit, és spuri mindenfelé! Kép

Bogárka,
Vince is állandóan letornázza a zoknikat, itt a brumiban vettem két térdzokni, de úgy néz ki, alábecsültem kisfiam méreteit, és kicsik lettek Kép úgyhogy, én is szeretnék venni. és nagyon szeretnék menni szagojába, csakhogy szerdán mennünk kell dokihoz, bcg újraoltás lesz, bár még mindig vívódom, h ne toljam még kicsit. szerinted?

Gigi,
KépKépKép de jóóóóóóó, akkor kb. mikor érkeztek hétfőn?

Ada,
wizzairt én is ajánlom, már repültünk velük, rendben volt, csak visszafelé volt 2 órás csúszás a bp-i nagyfokú havazás miatt, dehát nyáron ilyen gond nem lesz. és már mostanában foglald le, mert úgy jártok jól! persze érdemes mindenhol utána nézni, nekünk így volt a legolcsóbb. sztem ingyenes lesz LH-nak, aki az öletekben fog utazni, és fel-és leszálláskor cickóra kell helyezni, h ne sírjon. és nagyon jóóóóóóó lesz nektek!!! Kép ok, turit összehozhatjuk. kedd torna után v. szerda délelőtt, v. majd megbeszéljük aktuálisan! Kép

LURDY-HÁZ lurez, oda elsétálunk, nem kell fuvaros, tökkirályszuperjóóóóóó, igaz, Ada?

Juc,
Nektek jó bulizást szombatra!!! Kép milyen tortája lesz a nagyfiúnak? zselés tetejű? Kép

cupp,
fic.
ficánka

A hsz-emet már 8 óta próbálom elküldeni!!!! grrrrrrrrr

Pocak,
és lánykáddal nem tudsz menni? vagy hüleséget kérdeztem? csak nem értem, h így miért nem tudsz Macskázni? Kép

Ági,
caulo nem romlik, jó lesz a köv. szülés előtt is Kép tényleg jó, segíti a tágulást! 4 héttel előbb már elkezdheted 3*5/nap. segítünk, kérdezz csak!

Vince a kezemben, úgyhogy L
ficánka

Sziasztok!
Látom ez már egy jó kis összeszokott társaság. Azért remélem valaki a segítségemre tud lenni.
Babatervező fázisban vagyok még csak, de új orvost keresek. Eddig SOTE-s voltam, de a Szent Imrébe szeretnék átigazolni. Nem ismerek senkit, de mindenkiről csak jót hallottam. Nem tudom, hogy működik a bejelentkezés. Először az ambulanciára kell jelentkezni és akkor a doki majd megadja a magánrendelés számát vagy már egyből a magánrendelésre jelentkezzek így ismeretlenül? Tudnátok infot ill. telefonszámot küldeni?
címem: kamilla306@freemail.hu

Előre is köszönöm a segítséget.

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket, még pocakosan kezdtem. Azóta pocak már nincs, viszont van helyette egy gyönyörűséges 4,5 hónapos lányom és csupa pozitív tapasztalatom a Szt. Imre H + doki + szülsznővel kapcsolatban.
A segítségeteket szeretném kérni, lehet, hogy most butaságot kérdezek, de létezik az, hogy nem elég tápláló a tejem a gyerekemnek? Eddig csak anyatejet kapott, de az utóbbi egy hónapban alig hízott valamit, pedig még mindig nap 6-7x szopizik és van is elég tejem. Sajnos napközben ritkábban eszik, és úgy tűnik ezt éjszaka pótolja - 2-3 óránként ébred - Kép Próbáltam már átfordítani, hogy nappal egyen többször, de csak balhé lett a vége, mert ha ő nem éhes, akkor nem hajlandó enni. Lehet, hogy tényleg azért ébred fel éjjel, mert hamar megéhezik? De akkor miért nem kér napközben is ilyen gyakran? Tanácstalan vagyok. Ha valakinek van hasonló tapasztalat, lécci segítsen. Szeretném elkerülni, a tápszeres pótlást. Bocs hogy elsőre ilyen hosszú lettem és előre is köszönöm a segítséget
Porcsin
porcsin

Ági,
örülök, hogy rendben ment minden nst-n!!!! Kép

Kamilla,
üdv Kép kedden késő délután vannak a kórházban a szülésfelkészítő előadások, a honlapon megtalálod őket: http://imreszul.neologik.hu/ a "szülésre felkészítés" menüpont alatt! Ezeket a dokik tartják, érdemes benézni rájuk, így esetleg ki tudsz szúrni egy szimpatikus orvost! Nem kell az ambulanciára menni, lehet egyből magánrendelésre is. Ha megvannak a jelöltjeid, magánrendelés telefonszámban tudunk segíteni! Kérdések: milyen dokira gondoltál? Nő/férfi, alternatív/hagyományos, fiatal/idősebb? Kép

Porcsin,
üdv neked is!!! Kinél szültél? Mennyi a kevés gyarapodás?

vera
kisün

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk, aztán húzok haza.
Megjöttem tarkóredő szűrésről, 100ezren voltak.
Az eredmény 2,1MM. Ez jó, mert ott nem mondták meg.
Egyébként bébicsek írtó édes, kis emberke, és a talpát jól nekinyomta az UH-nak, úgyhogy örömömben bőgtem.

Pusz,

Funny
funny80

szia mindenki Kép

Ági,
nekem a málnalevél-tea és Fic bábamixe jött be a gyors táguláshoz és a villámszüléshez Kép

Porcsin,
mivel a növekedés sem egyenletes mindig, ez akár normális élettani jelenség is lehet. Általában nincs olyan, hogy "nem elég tápláló" tej, de a la leche liga honlapján találhtasz sok hasznos infót a szoptatásról: www.lll.hu Ha egyébként egészséges a gyerkőc, nem hiszem, hogy baj lenne.

Funny, Kép Kép

Fic,
én is ezt kérdeztem Pocaktól, de 3 gyerekkel soknak találta idejönni.. Kép mi meg még nem vagyunk igazán mobilak Kép

Votiv,
ha jól értettem Fic hsz-ét, akkor te most átmész öltözködésileg cowgirl-be? Kép

pussz

Macs
macskanyu

Köszi Vera az infokat.

Hát ezt így nem tudom megmondani, hogy milyen orvosra gondoltam. Nem az a fontos, hogy férfi, nő, idős vagy fiatal, hanem, hogy érezzem, hogy odafigyel rám, lelkiismeretes legyen, szánjon rám elég időt és ne egy futószalagon érezzem magam.

Még csak talán annyi, hogy ha lehetséges mindig el tudjam érni telefonon. Valószínüleg nem hivogatnám túl gyakran, de azért az biztonságot adna, ha tudnám, hogy ha baj van fel tudom hívni. Bár szerintem ez minden "első-szülős" kismamánál így van.

Ezek alapján van akit egyből ki lehet zárni?
Azt hiszem elmegyek arra a szülésfelkészítőre amit ajánlottál. De az nem baj, hogy még nem vagyok terhes? Csak úgy állítsak oda minden papír nélkül?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Kép

Porcsin: ezen az oldalon kérdezhetsz is, és kapsz gyors választ szopitanácsadótól (nagyon klassz emberke)
http://www.noklapja.hu/index.php?id=192&szakerto_id=326621&func=kf

Majd estére visszagépelem a tegnapi receptet, mégmindig mérges vagyok a babanetre Kép

Addig is szép napot és gyors gyógyulát meg sok jó kis pletyózást!

indianyo

Funny,
ez olyan édes! Amikor ott ficánkol az UH-n. Hallod, Fic? Kép

Kamilla,
üdv neked és jó pocakosodást.

Porcsin,
a lányom már egy éves elmúlt, de félévesen ő se hízott szinte semmit. (Most sincs még sztem 10 kiló) Nekem is volt elég tejem, szopi után elégedetten elaludt, úgyhogy nem aggódtam. "Hivatalosan" 6 hósan "kell" elkezdeni a hozzátáplálást, de pár hét ide vagy oda biztos nem számít. Szoptass, amennyit csak tudsz, és esetleg kóstolgassatok más kajákat is. Védőnéni idegesít, vagy honnan a para a nemhízás miatt? Ilyenkor ajánlják a tápot meg a pépeket, de miért kell minden babának pufóknak lenni?? Sztem ha a baba elégedett, ne érdekeljen, mennyi a súlya, vagy ha zavar, adj neki hízlalóü kaját, de az éppen a tápszer. (pár kanál almapéptől még senki se indult hízásnak, és nem egész 5 hósan a pörkölt mégsem járja. Vagy igen? Kép)
neet
neet

Kamilla,
sztem menj nyugodtan, nem baj, ha nincs még pocaklakó. A legtöbb doki, nem bánja, ha a terhesség előtt is ismeri a páciensét. Az itteni dokik közül nem tudok (én legalábbis) olyat, aki ezek alapján kizárható lenne. A Rákóczi prof. és a Fülöp doki nagyon elfoglaltak, de talán ennyi.
Ja, és üdv itt Kép

Macs
macskanyu

Indi,
mielőtt küldöd a receptet, nyomass neki egy ctrl+c-t Kép Kép Kép akkor tutira nem babrál ki veled
macskanyu

Fic: igen soknak éreztem oda a 3 gyereket, főleg a lepcses lánykámatKép akitől két szót nem lehet váltaniKépKépKép Olyan mint az anyjaKép!

Porcsin Te mikor szültél? Mert aug vége-szept elején elég sokan voltunk váltásban a kórházbanKép
És az enyém fiam is elég rossz passzban van evésileg, ill egyfolytában enne, de Õ nappal isKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Macs, szoktam én Kép de tegnap még ez se segített, mert olyan sokáig nem engedte a bénet elküldeni, hogy addigra a gép "elfelejtette" a szöveget KépKépKép

indianyo

sziasztok!
jáccóház ruled!!!! big time!!!!Kép
Juc,
képzeld el, ma TÖK JÓL ÉRZEM MAGAM!!!!!!!!!!!!! azért mert taliztam a lányokkal, és olyan jót beszélgettünk!!!! És a gyerekek miatt sem kellett aggódni, mert biztonságban voltak, és ha épp nem figyeltünk rájuk, akkor jött egy ottani "néni", és foglalkozott ő a kőccel!!!!!Kép Tehát, egyelőre, nagyon pozitiv a tapasztalat!!!KépKép
Porcsin,
amit Neet és a többiek mondtak, az az igaz, és nem amit a doki vagy védőnő mond!!!Kép
én is úgy tudom, h nincs olyan, h a tej nem elég tápláló, csak max. nem úgy fejlődik a gyerek, ahogy nagy könyvbe leirták!!!KépKép
Én ugyanazzal a tejjel tápláltam mindkét gyermekem, és egyik jóval el van maradva másiktól. Súlyban!!!!
ha éhetik a gyerek, akkor sirni fog!!!!!!ha meg sir, szoptasd sokszor!!! (SZERINTEM!!)

éééééééééééés:
ÜDV MINDEN ÚJ TOPIKOLÓNAK!!!!!!!!!!!

na, megyek, nézek vmi ebédet!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs:
Orsim nagyon szépen köszöni a rajzotKép

Zsan:
Te mint labdaszakértőKép,nincs ötleted hol lehet venni: hálóban sok-sok kisebb labda?Régen mindenhol csak ilyenek voltak,nem tudom ismered-e ezt a fajtát?Dorkám teljesen bepörög ha labdát lát,főleg a kisebb,neki kézre eső méretet.Minden nap a közérti automatából kell egyet venni Neki,de már tele a hócipőnk a apró "golyókkal",éjjel tuti,hogy egybe megbotlik az aki kimegy a mosdóba.Ez ilyenkor nem túl halk...Kép

petergabi

Juc,
\ clipart {talker} persze szünetek nélkül: Kép
zsanci Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
decathlon!!!!tuti!!!
majd rakok fel képet a lasztikról!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Norkini,
olvasol minket, vagy írjak mélt? Nem kéne játszóterezni
néha? Csak jön már a jóidő egyszer. Én ma kint voltam a
kertben Eszterrel, amjd egy órát, és olyan jó idő volt, hogy
az csak na!

Eszti,
ha neked úgyis kocsid van (hehe), egyszer már lemehetnénk
arra a rulez játszóra, ami a kastélyparknál van. Nagyon
rulez! Na? Utána meg egy krémes? Vagy vihetnénk picknick
kosarat is. Kép

TAVASZTÜNDÉR!!