A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Marci mai képei Kép :

Kép
Kép
Kép

Holnap jövök,jóéjt mindenkinek!Kép

annamami
annamami

Cleo!

Köszi!Huhhhhhhh megnyugodtam, mi főleg chicco-t használunk, illetve ha van is másmilyen cumisüvegünk(avent, disney) akkor is kicserélem benne a cumit chicco-sra...

Hari!
Szegénykém, most jól rádrontottunk a bébikomppal..Kép. Pedig a gyerekek imádjákKép,vagy inkábbKép, de én sem fogok venni...valószínűleg..

Igen Léna mosolyog, így:
Kép
És engem ez nagyon boldoggá teszKépKépKépKépKép

Rossz passz:Áhhhhhh hosszú, nagy baj nincs csak sok kis apró bosszantó...magyar egészségügy, férjjel való civakodás stb..

Ha nem vagyok indiszkrét, te párod visszavett a nagy haverozásból, szomszédolásból????
Nem muszáj válaszolnod csak kíváncsi vagyok...

Viszont Róki Zsuzsájának a hintája szimpi, valami ilyesmit akarok én is...

Róki!
Jól látom hogy Neonato a hintája Zsuzsának??
Linket tudsz adni????

M.

Kép

Kép
megann

Rokica!Kép

Nagyon édik a képek! Én is kíváncsi vagyok, mit szól majd Gergő, ha viszontlátja Zsuzsát.KépKépKépKép Addig is gyógyulunk ezerrel, Gergő már kilábalóban van talán, de ez a köhögés elég makacs. A szülinapi buliját el kellett halasztani a jövő hétre sajna.Kép De mi négyesben azért már megünnepeljük vasárnap. Remélem, Zsuzsát nem zavarja a korkülönbség!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann!! Kép
Szia!! Ezektol a markasaktol sosem kell felni, azokat bevizsgaljak. a kinais dolgokkal viszont gyakran van baj, multkor a jatszocumirol meg egyes jatekokrol irtak, hogy nem megfelelo anyag. Kép
Aranyosak a babak!!
ppanna

Kép

Kép
ppanna

Annamami!Kép

Micsoda macho királyfi!KépKépKépKépKép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó reggelt!Kép

Zűrös éjszakánk volt, nem hagyott aludni a csajszim. Most persze alszik még a kis lókötő!Kép

Megann!De édes Léna ahogy mosolyog! Nagyon hasonlít rád!Kép

Bébikompot én sem szeretnék majd használni, nem hallottam róla jókat, viszont ez a hinta tetszik!
Sajnos nem tudjuk hová akasztani, nagyon keskenyek az ajtófélfáink.

Kuha!
Gergő így ácsorog??
Nati nem.Kép Ez baj?

Roki!
Szépek a Zsuzsáról készült képek!Kép

Annamami!
A kis királyfi is nagyon helyes!Kép

Davallia!
Apa nálunk is már most fenyegetőzik a fiúkat illetően!Kép
Nem lesz egyszerű dolgunk vele, ha itt lesz az idő!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

helló

na tegnap jól lekaptatok a 10 körmömről!

Hari
Neked arany szíved van!Kép

Megann
Ahogy így olvasgattam te vagy a csapat pukkancsa.(de most meg ne sértődj!!!)

Egyébként mások is mondták már , hogy nem mindig kell kimondani ami a bögyömben van, de én ilyen vagyok. Mindig őszintén megmondom a véleményem és ez tudom, hogy sokszor nem jó! De ez a születési "hibám". Ezért még biztos "megagyaltok" párszor! De kibíromKép

Napsugár és Dorka
Vendég

Megann, Cleo!

A Fókuszt ugyan tegnap nem láttam, de kb. 2 hete a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség honlapján megtaláltam márkák szerint lebontva, hogy melyek ezek a cumik, cumisüvegek. De sajnos akárhogy kerestem Neked tegnap este ezen az oldalon, most nem akadtam rá. Majd még megnézem, de ha van türelmetek, ti is megnézhetitek.
Egyébként (sajnos) nagyáruházakban is lehet kínai származású cumisüvegeket venni, nem csak a kínai piacon, áruházakban. Kép
De mondom, amint ráakadok, közlöm veletek!

Davailla!
Azt hiszem, a párod már most felkötheti a gatyáját, mert 18 évig már mostantól 2 pasit is távoltarthat. Ráadásul tök egyformák Kép Kép Kép

Duda!

Bizony, Gergő így ácsorog, de azt nem tudom, hogy jó-e neki. Viszont ácsorogni sokkal jobban szeret (már), mint mondjuk ücsörögni az ölemben.
Persze ez csak a fénykép kedvéért készült, azért még járni nem tanítjuk... Kép Kép Kép Kép
Inkább az ölünkben ácsorog, vagy hanyattfekvés közben a hasamon.
Azt nagyon bírja, nekiáll "dagasztani" a hasamon.Kép
Én nem élvezem annyira Kép

Hari!
Lili gyönyörű kislány, és nagyon örülök, hogy jöttök a talira. Nem irigyellek egyáltalán.
Bár nálunk egyáltalán nem rossz a helyzet, de Gergőnek is vannak igen nyűgös napjai, amikor semmit nem tudok vele kezdeni, és estére már zsong a fejem, és elegem van mindenből.
Na, ilyenkor majd mindig rád gondolok, és mindig azt mondom majd, hogy ez semmi ahhoz képest,
amit szegény Harinak kell kibírnia.

Megann!
Lénácska is fantasztikus, nagyon aranyos ez a "teliszájasvigyorgós" kép.
Ti nem jöttök a Talira?

Annamami!
Nekünk is van ilyen narancssárga-csíkos bodynk, mint Marcinak. Nagyon szeretem, nagyon jól áll a kis krapekoknak! Kép

kuha és Gergő (19+6)

Kép
kuha

Megjöttünk a csípőkontrollról. Rendben is vagyunk, nem kell semmit sem hordanunk és kontrollra sem kell mennünk többet. Kép

Megann!

Kérdeztem még tegnap, hogy kell-e még nektek terpipelus?? Szintén kérdeztem, hogy tényleg finom-e a norbi kaja, mert én is rendeltem keddtől. Kép

Spanci!

Dóri
Vendég

szép napot lányok!
nagyon jó fejek vagytok,köszönöm nektek,amiket írtatok és tényleg az a legjobb az egészben,hogy rengeteg képet tettetek fel,amiért különösen szeretem a topikunkatKép
ráadásul annyira ösztönöztök,hogy elhatároztam elmegyek valamilyen fotótanfolyamra,amit nektek köszönhetek,mert egyébként elég bátortalan vagyok bármibe is belekezdeni!

a gépem típusát már leírtam valamikor,de tény hogy nagyon fontos a nappali fény(NAPfény), vakut nem is nagyon használok,csak ha valamit feltétlenül meg akarok örökíteni a fénytelen időkben,reneteg szar képet csinálok,de olyan,de olyan sokat,hogy van amikor ráérzek és akkor sikerülnek a szépek!de ezt is már mondtamKépés mázlink is van,mert sok,nagyfelületü ablakunk van,ahova gyakran besüt a nap!Kisnyulat rádobom az ablak melletti ágyunkra és kattogtatok ezerrel!

Cleo,
kezdek beleszeretni Majába,nagyon szép kislány!
Márti72,
üdv közöttünk és Bendegúznak különösen örülünk,ennyi bige között jól jön még egy férfikézKép
Hari,
mi a textilpelust dugjuk a kezébe,hogy azt rágcsálja,legalább a nyálát is felszívja,a rágókákat szereti,de csak a nagyon vékony,puhákat,de a kezét mindennél jobban imádja....mi meg reménykedünk,hogy megmaradjanakKépKépKép
Davallia,
előre legyártottan vártak a megfelelő pillanatra az ilyen fotókKép
és az ikrek nagyon jó fejek lehetnek!nekem álmom egy lány ikerpár,akiket Fürtikének és Füzikének fogok hívni,még a hajuk is fürtös és fűzfára hasonlító lenne és a Somló vezetéknévvel Somló-hegyre költöznénk,ahol lennének szőlőfürtök és fűzfákKépKépKép
Havtünde,
látom neked is van a raktáron nyelvkidugós kép,néha jól jönKép!
amúgy Kisnyúlnak is volt olyan időszaka,amikor állandóan kidugdosta a nyelvét,azt hittük olyan nagy,hogy nem fér ba a szájábaKép,de szerencsére azóta hozzánőtt a pofija!KépKépKép
Kuha,
a párom szerint is Gergő elég jó kis pasi már mostKép
Hari,
bébikompról tényleg lehet sok rosszat hallani,orvos-após is ellenzi,de pl.a nővérem lányai is használták és az ő életükből kimaradt a mászás-kúszás,rögtön ültek,de ettől függetlenül két rendkívül okos,szép és ügyes lány lett!
szerintem,ha nem abban ülteted(már amikor már tud ülni rendesen) állandóan,akkor nem lesz nagy baj!szerintem!
Annamami,
a te Marcid is egyre pasisabb és szépen fejlődik,KIRÁLY CSÁVÓ!!!!

valaki írta azt a homeos gyógyírt influenza ellen,hát köszönöm nagyon ,mert hatott,már is sokkal jobban vagyok,pedig este kezdett felmenni a lázam,de éjszaka közapén arra eszméltem,hogy egyszercsak kapok levegőt és nem fáj a torkom!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!
Kisnyúl már csak egy picit taknyi,de nagy baja neki sincsKépKépKép
ma sétálni is fogunk apával karonöltve!

mégegyszer köszönöm a képinváziót és hozzászólásokat,nagyon jól esett mindenkitől!

Nyúlné és Kisnyúl16+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Spanci!

köszi, küldd át, ha van időd. Megnézem, és ha bejön, akkor csinálom! Kép

Dóri & Viki 14+0

ps: babák továbbra is cukik! Tegyetek fel jóóó sok képet! Kép
Vendég

KépKépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggeltKép

Marci elaludt,így most gyorsan írok.....

Dori_bp Kép

Klassz hogy Vikivel minden OK!Kép
Tök jó a játszószőnyegetek,hol vettétek és mennyiért?
Tegnap voltunk vásárolni és én is szerettem volna Marcinak,de olyan rondák voltak és silány minőségűek,hogy inkább nem vettem.Kép
De a tiétek nagyon tetszik!Kép

Kuha Kép

Én is nagyon szeretem a csíkosat.
Meg Marci is.Kép
Fotózd le a kedvemért Gergőt benne!!!!Kép

Napsugar012

Szia,nem vagyunk ám mi ilyen harapósak,csakhát ha a gyerekeinkről van szó,mindenkiből kibújik az Anyatigris!Kép
Én szívesen megnézném a Te kislányodat is,Dorkának hívják,ugye? - nekem is van ám egy Dorkám csak ő már 14 éves!Kép
Nem küldesz róla nekünk egy képet?Kép

Duda Kép

KösziKép

Gönödörzsóf Kép

AHA.KépKépKép

Köszönjük mindenkinek a dícséreteket,nagyon büszke vagyok ám!Kép

Cleo Kép

Köszi az info-t a járóka betétről!Kép
Aranyos vagy!Kép

Tegnap voltunk a Brendonban,nem volt Belamijuk......aztán átmentünk a Visegrádi u.-ba a Mária nagykerbe és ott volt még egy utolsó darab,amit jól megvettünk!Kép
Viszont textilbetét tényleg nem volt hozzá,én meg úgy gondoltam,hogy az már mégiscsak rablás,hogy van ugyan a Brendonban de 19.000.FT!!!KépKépKépHát normálisak ezek????KépKépKép
Úgyhogy mikor hazahozuk és lemostam,összeraktam és beleterítettem egy vasatg spanyol plédet -szerintem tökéletesen megfelel!KépMajd mindjárt csinálok képet róla.
Marci imádja.......Kép
Játszószőnyegegt is szerettem volna,de tök rondák voltak.....Kép
Ja,és kapott még egy Macis biztonsági fürdetőt,tegnap este ki is próbáltuk,nagyon nagyon klassz!!!
Annyira élvezte 20 percet fürödtünk és most már nem akkor sír mikor beletesze,hanem amikor kiveszem!Kép

Puszi,megyek reggelizni!

am
annamami

Sziasztok!
Köszi a "kaki-hozzászólásokat". Én is úgy tudom, anyatejes babáknál igen gyakran van kaksi, de azt hittem ahogy növekszenek ez azért ritkul. De neeem...
Szerencsére a fürdővízbe még nem sikerült.

Rokica,
Zsuzsa mióta használja ezt a hintát? Én is gondolkozom rajta, hogy Bendegúznak kellene már valami kis változatosság, csak nem tudom nem kicsi e még hozzá 17 hetesen? Ücsörögni szeret az ölünkben, persze eléggé kell még tartani.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Csajok, Lili itt nyügizik, tehát nehogy azt gondoljátok megjavultKép De apa nincs itthon így nem kell félnem, hogy lehülyézi a gyereket amiért visítKép Úgyhogy egy kicsit tudok írni.

Bébikomp kilőve, majd a hintával próbálkozunk, csak akkor apának alkotnia kell itthon alkalmas helyet ahova fel tudjuk akasztani.

Megann, Léna tüneményesen mosolyog, érdemes volt várni rá!!!Kép Sajnálom, hogy bosszúságaid vannak, remélem nem tartanak sokáig. Nem vagy indiszkrét, tudod hogy én mindent megosztok veletek (előbb-utóbbKép) A párom nem jár el annyit, viszont jobban örülnék néha, ha nem lenne itthon. Nagyon nehezen viseli a gyereket mikor sír és néha olyan jelzőkkel illeti, amiért én örök haragot esküszöm mindig, de persze nem szokott sikerülni. Lili tényleg elég nyügi és nehéz elviselni, de attól még nem szeretem, ha kinyilvánítja. Amúgy imádja, meg ha mosolyog rá, akkor elolvad tőle, de hát nem mindig mosolyog ugyeKép Na és olyankor megkapom, hogy elkényeztettem, már most elrontottam, mi lesz később, stb. Szóval nem egyszerű, mert szenvedek eleget attól hogy ilyen a baba, nem kéne még az ő b@szogatása is. De kibirom!!!Kép

Napsugár, nekem tényleg arany szívem van, és Megann tényleg a csapat "pukkancsa". Ez az egyik dolog amiért én imádom!! Látod, már most kezdesz kiismerni minket, pedig még csak nemrég jöttél. Hidd el, hogy ez egy szupercsapat, és ha már beletartozik az ember, akkor máshogy lát sokmindent. Ha én nem ismerném őket, akkor lehet hogy ezek a kívülállónak "csak" aranyos gyerekek nem lennének nekem sem olyan izgik, mint így. De azért -nem tanácsnak szánom, mert nem vagyok rá jogosult- attól hogy őszinték vagyunk nem kell mindig kimondani ami a szívünkön van, néha jobb várni vele egy kicsit. Akkor nem kaptál volna tegnap annyi kritikát sem. Én még mindig azt mondom hogy fuss neki még egyszer, mert csak nyerhetsz vele, ha maradsz.
Ha jól értelmezem, akkor Dorka a lányod lehet. Elveiddel ellenkezve nem tennél fel róla egy képet???

Na megyek, mert már ordítás vanKép

Kép
Kép
hari

Napsugár!Kép

Megannal én súlyosabb vagyokKépKépKép
Nem Megann???Kép

Mi is Chiccos cumit használunk az Aventes üvegekreKép
Nagyon bevált nekünk.Nektek?

HariKép
Úgy látom jobb a kedved egy kicsitKép

Kuha!Kép
Gergő a favorit nálunkKépKépKép
Igazi kis machoKép

Roki!Kép
Zsuzsababa nagyon szép kiscsajKép

Davallia!Kép
Nagyon cukik és hgy hasonlítanakKép

Na megyek lövök fotókat én is most márKép

Annamami!Kép
Hát a Tiéd meg király!!!Kép

Megann!Kép
De édes Léna, és hogy nevetKép

Mea
mea

Annamami! Kép

brendonos, 15 ezerért vesztegették, kuponnal volt asszem 9000. Még novemberben, ha jól emlékszem. Tény, hogy horror áraik vannak.. Kép
Vendég

Még egy kérdés.

Rókica!

Milyen a hintához alkalmas ajtófélfa? Mekkora kell legyen? mert nekem ez nem igazán volt világos.

Dóri
Vendég

Kuha:

Zsuzsa is imád állni, nagyon erős, már úgy kitartja magát, hogy csak a kezét kell fogni egyensúly végett és tök jól megáll telitalppal a két lábán. Ellenben forogni mintha elfelejtett volna, bár sose csinálta túl nagy belevetéssel, de volt hogy ezzel "játszott." Most meg már mintha nem is emlékezne, hogy ilyen is van.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari,
Irtam neked par otletet tegnap elolvastad?
A bebikomprol. Csak akkor art, ha valaki peldaul egesz nap abban tartja a gyereket mondvan jol elvan benneKép
Nekem volt az elso fiamnal es bizony jol jott neha. A nagy fiam 11 honaposan elindult ennek ellennere. Nem minden nap es nem tobbet, mint egy orat hagytam csak. Persze a lakasnak balesetmentesnek kell lennie. De komolyan, a nagy imadta. Szabadon kozlekedett ide oda rugdalta magat. A mostani ujabb bebikompok eppen ket hete vettem, pedig meg allithatoak is magassagilag a baba mereteinek megfeleloen.
DE! En csak 6 es fel 7 honap korul tennem bele. Az en fiam stabilan ul, rugja magat allasba, de meg nem teszem bele, mert "gornyed".
Szerintem varj egy kicsit meg vele. Lanyod egyebkent nagyon szep, foleg a kek szemei. Meg kellenne probalnod beszelned a ferjeddel, nem szep tole ez a kritika. Fokent, hogy nem-e ezen kis vitak, kiabalasok miatt "ideges"? a kislany. Ha mindketten feszultek vagytok, a gyerek nagyon megerzi.

Rokica,
Zsuzsa baba egy "hajasbaba". Csodas.

Davallia
Kép
A lenyeg, hogy jol fejlodjon nem igaz, azutan hogy a kaja honnan jon??? Mint irtam nalunk a fiam "hatarozta" el, hogy leall. Azota is faj a szivem, de ez van.

Dori,
Viki nagyon szep. Orulok, hogy megszabadult a terpeszpelustol.

Kuha,
Az enyem is igy all. Nem mintha jaratnam en semKép
Tok edi kisfiu.

Duda,
Nem baj, ha nem all. Minden BABA MAS. Minden baba maskepp fog fejlodni. Nezd Megann Lenaja most mosolyog, holott o mar megvolt ijedve.

Egyebkent Megann, Lena imadnivaloan mosolyog es tenyleg nagyon hasonlit rad.

Tegyetek meg kepeket, nekem sincs sok idom es neha ezert ugy erzem ki vagyok zarva kozuletek, de a kepeket imadom nezegetni en is.

Benianyu, Nemesek
Nagyobb gyerekek a kicsivel? Minden rendben?
Nalunk imadjak egymast, de tenyleg! Eszmeletlen ha a kicsi ranez a nagyra, allandoan vigyorog, a nagy meg megvedi, jatszik vele, tisztaba teszi, mindent o akar csinalni.
Csak olyan keves idom marad a nagyra!!!! Ti hogyan oldjatok ezt meg. Peldaul ha a nagy kinn akar focizni anyaval es tok hideg van kivinni a picit????? Ertitek???

Egyebkent jelentem Balazs ma egyedul reggelizett.
Hiszti volt es a nagyot is el kellett inditanom a suliba, igy egy otlettol vezerelve odaadtam neki a cumisuveget ES egyedul megitta!!!!!!!!!!!
Csak lestem!!!!!!!!!!

Mindenkinek kellemes hetveget
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Megann,

Majd irok neked, de most nincs sok idom. Kerdesedre, bar nem nekem volt intzve a ferjekre vonatkozolag.Irasaidbol ugy veszem ki, hogy az en ferjem hasonlo a tieddel. Uzlet, uzleti vacsorak, stb. En neha nehezen viselem, mert eddig egyutt inteztuk ezeket, de most en a ket gyerekkel otthon ragadok. Neki pedig neha muszaly, neha meg ... Ora sem bizom sokaig a kicsit, mert allandoan TV-t nezet vele, bar a naggyal mar nagyon sok kozos programja van. Meglatod, ha Lena nagyobb lesz, maskeppen lesz vele. Sokkal masabb lesz a kapcsolatuk. Ok ezek a "munka" ferjek. Ne szidd le, mert nem ert a gyerekneveleshez, segits neki inkabb. Magyarazd el neki.
Na befejezem mennem kell.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Az előzőt órákkal ezelőtt írtam, csak nem engedte felrakni a Babanet. :-/

Köszönjük mindenkinek a bókokat, begyűjtöttük, elraktároztuk. :D

Dóri, Megann:

A hinta típusa NeoNato. Hogy milyen ajtófélfa kell hozzá? Hát szerintem a modern szabvány, ha van ilyen. Mi egy régi építésű polgári magasplafonos lakásban lakunk és ezek a régi ajtófélfák sokkal szélesebbek és magasabbak, nem éri körül a hinta "harapója." Mindjárt lefényképezem...

Szóval így néz ki a teteje:
Kép

És nálunk ezért nem vált be, mert túl szélesek és túl magasak, magyarul minden dimenzióban túl nagyok az ajtófélfák, és nem éri körül. A "harapónak" az ajtófélfa felső peremén kéne "támaszkodnia" így a saját súlyánál fogva megtartja magát:
Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dori_bp Kép

Köszi!Kép
Brendon.KépKépKép

Mea Kép

Írtam neked tegnap!!!!!
Olvastad???Kép

Lányok hány hós kortól lehet kenguruba tenni a gyerkőcöt?
Mi eddig kendőt használtunk,de a lányok nyaggatnak,hogy vinnék ők is Marcit és egy kenguruba mégiscsak egyszerűbb lenne bedobni!
Úgyis teljesen kész van mire begyömöszölöm sapka-kesztyű-overallba...........és már indulunk is cseresznyét szedni!KépKépKépna jó,ma tiszta hülye vagyok.....Kép
annamami

Dori_bp Kép

Köszi!Kép
Brendon.KépKépKép

Mea Kép

Írtam neked tegnap!!!!!
Olvastad???Kép

Lányok hány hós kortól lehet kenguruba tenni a gyerkőcöt?
Mi eddig kendőt használtunk,de a lányok nyaggatnak,hogy vinnék ők is Marcit és egy kenguruba mégiscsak egyszerűbb lenne bedobni!
Úgyis teljesen kész van mire begyömöszölöm sapka-kesztyű-overallba...........és már indulunk is cseresznyét szedni!KépKépKépna jó,ma tiszta hülye vagyok.....Kép
annamami

upsz,bocsi 2x katt.....
annamami

Annamami,

én 3 hetes kora óta kenguruba rakom Zsuzsát. Tudom, nem vagyok mérvadó Kép De Zsuzsapici kora óta inkább függőlegesen szeret lenni, úgy volt a kezünkben is mert a bölcsőtartást nem tolerálta, úgyhogy én úgy gondoltam, akkor már miért ne legyen kenguruban és legalább a kezem szabad.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Dóri!
Terpipelus! Kép

Rokica!
Ezt a hintát nem is kell befúrni sehova, csak úgy felteszed? Vagyis feltennéd, bocs. Kép

Nálunk ma délelőtt babazsúr volt:
Kép
A szélső két srác ikrek, egyikükkel nagyon kokettált Zita, nagyokat vigyorogtak egymásra. Kép

Mea!
Hol a tápis topic??!!
Vendég

Rokica, Aniko47!

Most megnyugodtam, hogy akkor nem csak mi "álltatjuk" Gergőt.
Egyébként tényleg nagyon imád állni, ha lefektetem a pelenkázóra, és megfogom a két kis kezét, akkor simán felhúzza magát állásba, befeszíti a kis lábait, és már áll is.
Tök ari! Kép

Kép
kuha

Sziasztok!

Régebben rendszeresen olvastalak Benneteket, amikor a babák még csak kis albérlők voltak a pocakokban. Akkoriban még a dolgozóból jutottam hozzá a világhálóhoz, onnan meg nem nagyon akartam irogatni. De pár napja itthon is beköttettük a netet, úgyhogy szívesen csatlakoznék hozzátok, ha lehet. Jó sokat kellett visszaolvasnom, hogy valamelyest képben legyek. Nem győzök gyönyörködni a sok szép babában!!! Én kifejezetten örömömet lelem a sok fényképben!!!

Rólam röviden annyit, hogy 27 éves első babás anyuka vagyok. Angyalföldöm lakom, kisfiam Kristóf 2005. szeptember 9-én született az István kórházban 3200 grammal és 53 centivel. Cleo, mi már találkoztunk, mi foglaltuk el a szomszédos ágyat a kórházban. Maja nagyon szép baba! Már az első pillanatban megbabonázott, amikor az inkubátorban megpillantottam.

Néhány bemutatkozó kép a mi kis Tofikánkról:

Üdv.:
Anita és Tofi

KépKépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

No én is kitörök a read only-ból.

Már megint döglődöm Kép Két napig 40 fokos lázam volt, amit nem vitt le semmi lázcsillapító. Ki sem tudtam kelni az ágyból. Érdekes módon a lázon kívül semmi más bajom nem volt, semmi torokfájás, nátha stb. Szerencsére Olikámon eddig nem jelentkezett a betegség. Remélem, legalább Õ megússza.
Fanatizmusomnak köszönhetően a szoptatást nem függesztettem fel, amikor lázas voltam, pedig minden doki azt javasolta. Elfogadta a gyerkőc a tejcsit, nem vettem észre, hogy másképpen szopizott volna, mint egyébként.

A babák egytől egyig nagyon édesek. Imádom nézegetni a képeket Kép Nem is értem, hogy egy kisgyermekes anyukát ez hogy zavarhat... (valami nem lehet egészen kerek odabent Napsugárnál)

Hari! Nem lehet könnyű neked... A párod le szokta hülyézni a kisbabát, amikor sír? Szerencséje, hogy nem tudsz haragot tartani.
Én tutira fejbe kólintanám Apát, ha ilyet mondana Olira. Lili nagyon szép kislány! És gondolom amikor éppen mosolyogni van kedve az sok mindenért kárpótol Téged.

Annamami! Elvileg két hónapos kortól ajánlják a kengurut. Legalábbis én így tudom Kép Marci koronás képe csúcs aranyos Kép

Teszek fel képeket Napsugárnak ajánlva Kép Kép

Kép

Kép

Ildi és Olivér

Kép
vrucsincá

Szia Bab!

Üdv köztünk! Már most látom, hogy a te képeidet is imádni fogjuk, mert Te is profi képeket csinálsz Tofiról.

Vrucsincá!
Olika nagyon édes, látom, ő is ilyen teli szájjal vigyorgós, mint Gergő.
Olika
Na, akkor most én is dobok fel egy-két képet:

Kép
Kép
Kép

Kép
kuha

Tünde!

Nagyon vagány a négy kis törpe egymás mellett!! Kép Kép Kép

Ja, és nekem sincs sehol a tápszeres topic, csak egy nagy fehérséget látok Kép

Kép
kuha

Vrucsincá!

Olika is hogy vigyorog már, talán még nem is láttam róla ilyen képet!

Kuha!
Nálunk Gergő is nagy kedvenc!

Zitának ez a véleménye a hasonfekvésről:
Kép
Vendég

Vrucsincá!

Olika is hogy vigyorog már, talán még nem is láttam róla ilyen képet!

Kuha!
Nálunk Gergő is nagy kedvenc!

Zitának ez a véleménye a hasonfekvésről:
Kép
Vendég

Vrucsincá!

KépKépKép

HavtündeKép

Marcinak szintén ez a véleménye a hasalásról!Kép
Csak nekünk még nincs ilyen képünk!

Rokica Kép

Közi,akkor talán kicsit bátrabb leszek és kipróbálom hogy tetszik neki!Kép
annamami

Szia Mindenkinek!

Két nap alatt annyit írtatok, hogy alig bírtam visszaolvasni.

A BABÓK GYÖNYÖRÛEK, JÓ SOK KÉPEK RAKJATOK FEL!
Nem tudtam név szerint mindenkit megjegyezni annyi kép került fel az elmúlt két napban, de mindenki babája tündéri.

Hari!
Írtam mailt, megkaptad? Tök jó, hogy megint tudsz jönni!

Megann!
Már azt hittem, végleg eltűntél....de hál istennek nem!
Norbihoz gratula, nagy az akaraterőd, ügyi vagy!
Tényleg, talira miért nem jössz?

Bab, Márti!
Üdv közöttünk, Ti is jóóóó sok képet tegyetek fel!
Jövő pénteken lesz nálunk (Bp., XI. ker.) babatali.
Titeket nem érdekel? Akkor rögtön megismernétek egy csomó mindenkit.

Mindenk beteg anyukának és babának jobbulást kívánok!
Nyúlnééknak különösen!

Nemsokára megjön az én digitális gépem is, akkor reszkessetek, mert elárasztalak Titeket képekkel......

Barbi, Leon(20+1), Noel(21 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Üdv itt Bab! Nagyon aranyos a Te kisfiad isKép
Az én Marcim is szeptember 9-én született.
És nagyon illik Kristófra a neve szereintem!

Rokica

Ha szeretnéd eltudom küldeni egy "ezermester" számát, aki direkt ilyeneket dolgozik állítólag.

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Amikor a bébi szeretné berakni magának a cumit:
KépKépKépKépKépKép
Vendég

Bocs Rokica, a fölösleges kérdésért, most olvastam vissza, hogy nem tudjátok felrakni a hintát. De ezek szerint azért kipróbálta már Zsuzsa baba, és jól el tud benne hintázni? Talán már a 17 hetes Bendegúz is tudna mit kezdeni vele? Én már unom, hogy a játszószőnyegén csak háton fekszik, csak akkor hasal, ha én erőltetem kicsit. De azt nagyon hamar megunja. Gondoltam jó lenne neki ha kicsit más szemszögből is szemlélgethetné a környezetét. Meg ügyesedne is tőle.

Mind nagyon aranyosak a babák!
Kuha,
nekem Gergő az egyik kis kedvencem! De ez tényleg hihetetlen, hogy hogy áll már. Bendegúz azért még messze van ettől. (bár ki tudja lehet hogy csak pont két-három hétre). Az ölünkben ő is próbálgatja már a kis lábait kinyomni.

Havtünde,
az a dülöngélős, négy törpés kép tényleg díjnyertes :-)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!

Zita dettó, mint Bendegúz! Már néha én sajnálom, hogy csak háton fekszik. Gondolkodom a hintán, de az ajtófélfa nálunk se alkalmas. Kép
Vendég

Sziasztok!

Havtünde:

Igen, ez lenne a pláne, hogy nem kell hozzá fúrni-faragni. :-/

Kuha!

Miért hagytad volna abba a szoptatást? Én úgy tudom, betegen is lehet, sőt tanácsos szoptatni, mert úgy kapja meg a baba a te ellenanyagaidat, hogy ő ne betegedjen meg. Hacsak gyógyszert nem szedsz ami ártalmas rá, én úgy tudom, tovább ajánlják a szopizást.

Nem tudok ellenállni, felrakok ma reggeli vigyorgós képeket. Kép VÉgre sikerült jókedvében lencsevégre kapni. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Tünde!

Zita tök ugyanazokat produkálja , mint Gergő. Vagy fordítva?
Ugyanilyen képet vág Gergő is, mikor unja már a hasonfekvést. És ugyanezt csinálja a cumival: kivenni már tökéletesen kiveszi a szájából, jól megnézi közelről, beszél hozzá, de vissza már nem tudja tenni. Van hogy fordítva, van, hogy keresztbe kapja be. Elég mulatságos látvány Kép

Márti!
Köszi! Kép
Egyébként nagyon irigyellek, mert én nagyon szerettem volna, ha Bendegúznak hívhatom majd a kisfiamat, de a férjem hallani sem akart róla.
Mert eredetileg , még a legelején megegyeztünk a Gergő névben, ill. a Marcell is szóba jött még.
De menet közben nekem nagyon megtetszett a Bendegúz, csak a férjemnek nem.
Egyébként még most is van a családban, aki emiatt Bendegúznak hívja Gergőt Kép

MEgann!
Most megtaláltam a tiltott cumik listáját, megpróbálom ide betenni.
Ha nem sikerül, akkor elküldöm e-mailben, jó?

Kép
kuha

... Kép nem sikerült... Kép

Hogyan tudok Word dokumentumot ide becsatolni?

Kép
kuha

Juci!
Azt nagyon megköszönném!!! Kép Igen, ilyen ezermester kéne, aki minden ilyen fúrás-faragást el tud vállalni. Te ismered személyesen, tényleg ügyes?

Márti:

Ha biztonsággal ül Bendegúz, akkor szerintem meg lehet próbálni belerakni. Ha gondoljátok, elviszem a talira a hintát (Barbapapa, nálatok van ajtófélfa amire fel lehet függeszteni???) és akkor mindenki kipróbálhatja. Nagyon tuti kis találmány, borzasztóan bosszant hogy nálunk nincs megfelelő ajtófélfa. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Hát mi is régi bérlakásban lakunk, de ha leírod, mi a max. szélesseg, amire fel lehet rakni, akkor lemérem az ajtófélfákat.
És mi a jó magasság?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa:

Hú, jót kérdeztél most... mindjárt lemérem, aztán ha nálatok kevesebb, akkor elviszem, ha ugyanannyi, akkor felesleges.

Szóval úgy csináltam hogy az egyik felső peremtől a szembenoldali felső peremig mértem az ajtófélfának fenti vizszintes gerendáját, tehát 2x magasság, 1x szélesség, összesn 38 cm ha ez érthető. Ez nálunk a legvékonyabb ajtókeret, és oda se fér fel.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viki27,
kilúrkód melyik szalonba vágatja a séróját?nagyon trendiKép
Márt72,
kakiügyben mi változatosak vagyunk,hol egész nap csak szarunk,hol pedig akár 2napig is szorulunk(de hasfájás nélkül),na olyankor nekünk is majd szétdurran a popink és zöldre váltunkKép
csak azt nem tudom miért úgy írom,mintha velem is ez lenneKépKépKép
Mea,
hol vannak már a képek??????????????hiányzik séró-királyné!Kép
Anikó47
gratula az egyedülevéses atrakcióhoz,nem semmi,tök jó lehetett!
Rókica,
egyébként tényleg mennyire más Zsuzsa-baba napfényes képeken,mintha szőke lenne,de legalábbis vil.barna!igazi porcelán baba,nagyon szép!
HavtündeKépKépKépKép
mint egy képeslap!!!!!nagyon tetszik!!!!!!!!!!
és a hasonvekvés tényleg nem lehet a kedvenceKép
Bab,
TOFI?TOFIKÁM!!!!!!!!!szuperjó név,teljesen odavagyok,ráadásul a kedvenc csokim jut eszembe,amit be is kell szereznem még ma!
tök jó hogy jöttél és nem semmi képek,pláne a lasztis!és imádnivaló nózija van,nagyon pirinyó!
Vrucsincá,
akkor mi felosztottuk a tüneteket,mert nekem mindenem volt,csak lázam nem!
Oli nagyon megnőtt és látom sportosra vette a figurátKép
Kuha,
ha fiatalabb lennék.......ide most szivecskéket gondoljatok!
Barbapapa,
KépKépKépvárjuk!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rokica

Küldtem mailtKép

Juci6

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

pár betű kimaradtKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rókica!

A betegen való szoptatásos dolgot bizti nekem akartad írni???? Szerintem valami elírás lehet.

Nekem is nagyon tetszik Zsuzsa baba, és már tegnap is feltűnt, ami Nyúlnénak is, hogy mintha világosabb lenne a haja, nem?

Egyébként most voltunk a dokinál receptért, és mondta (ami már nekem is feltűnt), hogy nagyon haloványka ez a legényke. Én is észrevettem korábban, hogy időnként olyan kis fehér a gyerek, mondtam is ma a védőnőnek, de akkor pont jó színben volt Gergő. Még jó, hogy bevittem magammal a rendelőbe, és nem csak én ugrottam be a receptért, mert rögtön mondta, hogy elég kis sápadtka a lelkem. Kép
Állítólag a 4-5 hónapos babáknál elég gyakori a vérszegénység, mert ami születésekor termelődött vörösvérsejt, az kb. 120 napig "tart ki" .
Na, lehet, hogy most jó nagy f@szságokat írtam, de mintha ezt mondta volna.
Mindegy, írt fel Gergőnek vasat, két hónapig kell szednie.
Azt is mondta, hogy ez majd jól megfogja a székletét.
Mondtam, hogy ennél jobban? Akkor két hónapig nem is fog kakilni a gyerek, mert már így is alig tud .
Van valakinek tapasztalata?
Amúgy a MALTOFER nevű cseppet írta fel, napi 2x5 cseppet kell adni.

U.i.: még mindig aktuális a kérdés, hogy hogyan tudom MEgannak idecsatolni a Word dokumentumban lévő, "káros cumisüveges" táblázatot!
Köszi!

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?