A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha!Tünde!Kép

Tényleg nem jön be a tápszeres topic, de csak rendbe hozzákKép

Annamami!Kép
Írtam tegnap csak elszálltKép
Mindjárt visszanézek mert az agyam meg lyukas és nem tudom mi volt a kérdés, egy pillanatKépKépKép

Babák gyönyörűek, én nem tudtam fotózni, mert anyukáméknál hagytam a gépet.KépKépKép

Mea
mea

Davallia!Kép

Szerintem meg nem gond, hogy 4x esznek a babáinkKép
Nálunk Lívi magától állt be erre 2 hós korában, de akkor eszik kb. 200-220ml-ketKép
A te kisbabád mennyiket eszik???

De az enyém már délben nagy főzeléket is bever a déli fele táp mellettKép

Mea
mea

Annamami!Kép

Hát sajnos már odaadtam az anyatejadó csajszinak őket, nem haragszol, de már olyan rég beszéltünk róla, azt hittem nem kell már....Kép
Ne harizzál!!!Kép

Mea
mea

Kuha!

Kijelölöd az egész dok-ot, majd másolás parancs. Idejössz, és nyomsz egy ctrl+v-t!

De akkor légyszi ide tedd be azt a táblázatot!
Vendég

Köszönjük mindenkinek a kedves fogadtatást!

Kuha,

Gergő nagyon szép kis tündérfiú! Tofikám is szeret állni, sokkal jobban, mint ülni, de ennyire peckesen azért még nem megy neki.

Barbapapa,

Igyekszem majd a képekkel! Már itten is van kettő:
KépKép
Köszi a meghívást! Tudnál nekem esetleg paraméterekkel szolgálni a babatalival kapcsolatban? Pénteken pontosan mikor lenne? Be kellene ugyanis szervezni a férjemet fuvarozónak, egyedül nem nagyon szeretnék nekivágni BKV-val.

Juci6,

Köszönjük! Próbáltam visszakeresni, hátha rátalálok Marci képére, de sajna nem találtam. Felteszel majd róla képet?

Nyúlné,

Nagyon édi vagy!!! Csak nem a Toffefee-re gondolsz? Azt én is nagyon szeretem. Kisnyúltól persze én is teljesen odavagyok. Zabálnivaló!!!

Anita

Kép
Bab és Tofi
bab

Egyébként annyit írtok, nem győzöm végig olvasni, néha már nem is vagyok képben....
hogy tudtok ennyit írni???Kép

De a képek csodálatosak, mindig megnézem mindegyiketKép

Jaj már alig várom, hogy én is tegyek fel LívirőlKép

Egyébként ő még mindig "csak" oldalra fordul, hason elvan kb. 10 max 15 percigKép

Ja és még csak könyököl, tehát nem nyomja ki magát hason.

De mivel hanyatt fekszik sokat, ezért a kezei, ujjacskái írtó ügyik nekiKép
De tényleg, olyan ügyesen fog, nyúlkál a kis ujjaivalKépKépKép

Amúgy a haja a sok hanyattfekvéstől hátul kikopottKép majd lefotózóm, nagyon kemény a sérója nekiKépKépKép

Olyan mintha bilit körbenyírtuk volnaKépKépKép

Ja azért írtam le, miket csinál mert ez nem baj ugye, hogy ezeket???

Õ igazából állni sem szokott, inkább ülésbe tudjuk felhúzni, úgy már egész szépen tartja magát.

De cserébe elalszik magátólKépKépKép
És még mindig átalukál éjjelenteKép
És kb. ha 1/2 órát sír egy nap, de talán még annyit sem, csak ha beteg vagy ilyesmi.

Úgy hogy nem sürgetünk semmit sem, nekünk így is egy angyalkánk vanKépKépKép

Ha a második is tutira ilyen jó baba lesz, akkor jöhet isKép

Mea
mea

Roki!Kép

Képzeld Lívinek is világosodik a haja, úgy mint nekem anno, mert én is feketével születtem és fokozatosan kiszőkült, ki sem hullott az enyém, kiváncsi vagyok Lívinek kifog még vagy már nem...Kép

Mea
mea

Tünde!

Az a baj, hogy bénázok ezzel a beillesztéssel.
Mert ha kijelölöm az egészet, akkor ide csak a szöveg részt illeszti be, a képeket nem. Ja, és ömlesztve az egész szöveget, nem pedig úgy, ahogy az eredetiben van, és így nem lehet kibogózni.
Na! Valami olyasmi megoldás kellene, hogy én ide valahogy berakom, Ti pedig rá tudtok kattintani, és akkor megnyílik.

Mea!
Már Gergő is nagyon várja az újabbnál újabb képeket Líviről, mert igencsak régen láttuk már.
Egyébként még a múltkor kérdezted, és igen, úgy tűnik, hogy el tudunk menni a babatalira.
Csak adja az ég, hogy a férjem el tudjon lógni a munkahelyéről arra a kis időre, amíg minket elvisz Barbiékhoz!!!

Amúgy Gergő sem tud még átfordulni, csak oldalra, de az már nagyon megy.
Hason is csak könyököl, mint Lívike, kinyomni még ő sem tudja magát.
Ellenben az a legújabb, hogy egyfolytában a lábfejét fogdossa, és simán bekapja már a lábujját a szájába... Kép

(én most megpróbálok írni Valakinek itt a babaneten, hogy miért nincs meg a tápszeres topic? Hátha válaszol rá valaki. Ha egyáltalán megtalálom, hogy hová kell írnom Kép )

Kép
kuha

Kuha!

Bocsánat! Tényleg nem neked szántam, hanem Vrucsincának! :-/ Kezdek hülyülni.

Zsuzsa haja:

Tényleg világosodik, de még mindig "csak" a gesztenyebarnánál tart, a napfényes kép csalóka. De én is úgy látom, a legújabb haj ami jön az már szőke. David nem akarja elhinni (meg megnézni se) merthogy azt mondja, neki a sötét haja a kedvence, mert azt látta meg belőle először. Kép

És neki is kikopott egy foltban hátul a haja, sőt, kezd körbe is kopni...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!
Én is úgy vagyok Leonnal, ahogy Te Lívivel. Nem forog semerre, nem áll, de helyette egy tündér baba, akit ma 3/4 9-kor fel kellett kelteni, hogy végre szopizzon. 12,5 óra után már majdnem szétdurrantak a melleim......
Szóval mi is lustábbak vagyunk, de viszont szuper jók!

Anita/Bab!
Ha írsz egy mail címet, elküldöm a részleteket.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na, most írtam egy e-mail a Társalgó Adminisztrátornak, de sejtem, hogy így péntek este lévén nem sok jóra számíthatunk ez ügyben.
Mindegy, kíváncsi leszek.

Sajnos én holnap reggel korán elmegyek itthonról, úgyhogy majd csak holnap este derül ki a dolog.
És holnap este olvashatom csak el a sok-sok írományt, és gyönyörködhetek a sok-sok babában.

Kép
kuha

Kuha!

Én már írtam 1x délelőtt a szerkesztőnek... Kép
Vendég

Barbi!
Köszi a meghívást a babatalira. Mi előző nap kapjuk a 4 hós oltást, aztán pénteken valószínűleg hazahúzunk a Nagyikhoz Keszthelyre. Vagy ők jönnek hozzánk, még nem dőlt el. Úgyhogy mi most nem valószínű, hogy tudunk jönni, de mégegyszer köszi.
Majd talán legközelebb.

Kuha!
Mi szerencsére nagyon egyetértettünk a Bendegúz névben a férjemmel, csak a nagyszülőknek állt égnek tőle a haja, így aztán végül Péter Bendegúz lett. És most persze mindenki Bendegúznak hívja, és teljes az egyetértés, hogy mennyire ráillik. A Pétert már el is felejtettük:-)

Márti és Bendegúz

KépKép
KépKép
Márti
márti72

BabKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! Zsuzsa vagyok! Helló Tünde! Megmondaná valaki , hogy kép küldéshez hogy kell a fotót lekicsinyíteni?! Köszi előre is. Amúgy én egy 5 hós tündérfiú anyukája vagyok.
zsu2

Zsu2!

Nekem a win.képnézegetőben van olyan, hogy "kép átméretezése", és ott kicsinyítek.
Vendég

Zsu2!

Én a jobb gombbal rákattintok a képre, - SZERKESZTÉS - majd amikor bejön a kép, fennt a menüben a KÉP menüpontra kattintok, ott a NYÚJTÁS/DÖNTÉS -re, és a NYÚJTÁS-t 100% -ról leveszem 50%-ra függőlegesen és vízszintesen is.
És így mentem el a képet, így már tudom csatolni.

Remélem, elég érthető voltam, gyorsan próbáld meg, mert várjuk a tündérfiú fotóit is!

Imádom ezt a kis fokhagyma segget:

Kép
Kép

kuha

Kép
kuha

Sziasztok, feldobok két képet Roliról. Egy pancsis és egy bambulóst.Sziasztok KépKépKép

KépKép
Kép
csikken

Zsu2, nekem Microsoft Photo Editorom van és ott Image/ Resize nél átállítom 400*300 pixelre. Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Köszi,azt hiszem ez segített. Nézzük:Kép
zsu2

Csikken, te tudsz valamit...
zsu2

Kuha,
beleharaphatok?
Csikken,
én is próbálom rávenni apafejet,hogy dobjuk be Kisnyulat csak simán a kádba,szerintem élvezné ő is Kép
Zsu2
KépKépKépKépKépKépnagyon huncut!

képzeljétek,mostanság azt csinálja Kisnyúl,hogy nem kér az esti etetésből a fürcsi után,hanem eltolja a cicit és kicsvarodva nekikezd nézelődni,elkezdjük altatni,ami sajnos nem az ágyában történik,hanem apa karjában és aztán szundizik az ágyában és inkább 11,12 körül vagy mégkésöbb kér csak enni! ??????? nem értem,elötte nagyon fáradt már és idáig azért éhes is volt!ennyire kibillentette a 2nap nemalvás és betegség meg nyűglődés?????ha nem éhes lefekvés elött nem baj szerintem,csak fura és azért szeretném,ha visszaszokna a vacsi dologhoz!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Hová lett a tápis topik?
Meghackelték?Kép

Kuha, nekem is elküldenéd a veszélyes cumik listáját?
A pofilomban van emilcím.

KÖszi!

Uxi
Emi 12+0

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!

Nem tudjuk mi sem, hol a tápis topic, már többen írtunk a szerkesztőknek. Reméljük, mihamarabb "visszakapjuk"!

Szívesen elküldöm a listát, ezt a Fogy.védelmi Főfelügyelőség honlapján találtam.
Azt hiszem, 2005-ös vizsgálódás alapján készült, de abban nem vagyok biztos, hogy ez ugyanaz-e, ami a tegnapi Fókuszban volt ! !!!!!!!

Kép
kuha

Uxi!Kép

Hát megeshet, de reméljük nemKépKépKép

Babák cukik nagyon, annyira jó nézni őket!!!!Kép

Kuha!Kép
Nekem is küld el kérlek.Kép
Gergő nagyon helyesKép és mekkora lenne Lívi mellette, adundi kiscsajomKép
azért bejönne Gergőnek ugye???Kép
Vagy lecseréltek valaki vékonyabbra???Kép

Mea
mea

Uxi!Kép

Kuha!Kép

Mea
mea

Uxi!Kép

Kuha!Kép

Mea
mea

Mea!

Ment a lista!

És nyugi, Gergő nagyon hűséges típus, nem cseréli le Lívikét. Én is jó húsban vagyok, és mégis imád Kép
Csak láthatna már egy újabb fotó Lívikéről... Kép

Kép
kuha

Mea!

Ment a lista!

És nyugi, Gergő nagyon hűséges típus, nem cseréli le Lívikét. Én is jó húsban vagyok, és mégis imád Kép

Kép
kuha

Mea!

Ment a lista!

Kép
kuha

Sziasztok,

Már október óta olvaslak titeket, szinte minden nap, ha nincs időm visszaolvasni a képeket mindenképpen megnézegetem, szóval szeretek ide "járni", sokat tanul az ember lánya, és jó kis csapat alakult itt ki.

Már egyszer próbáltam csatlakozni, de rossz volt az időzítés, éppen valami háborúféle dúlt (nem a "Nagy Tápszerháborúra" gondolok, még előtte volt), és mindenki azzal volt elfoglalva, de nem adtam ám felKép.

Már ismerek itt pár embert más topikokból, úgyhogy én is átváltok read onlyból ha nem bánjátok.

Szept. 22-én született Jack a Shöpf Mereyben, a IX. kerületben lakunk és már nagyon elegünk van a télből.

Üdv.:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Mea!

Kezet rázhatunk, sikerült nekem 3x elküldeni...

Valamiért sz@rakszik megint egy kicsit a BabanetKép

Kép
kuha

Kuha, megkaptam, köszi!
Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

ja,nagyon lassúKép

Mank7,
de gáz,hogy így elvoltunk magunkkal.még szerencse,hogy nem adod felKépüdv.közöttünk és ha igazán jóban akarsz lenni velünk tegyél fek képet a te JackedrőlKépKépKép,ha tudsz persze!

milyen sokan csatlakoznak egyszercsak!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

upsz,bocsi,MankAKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Naaaa, miért küldi el többször?
(ezt is el fogja, fogadjunkKép)

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák. Kép Kép Kép Napsugár jól elintézte, hogy az összes babáról legyen fent jó sok fénykép. Kép Kép Kép Mindjárt teszek fel én is Daniról, ne maradjuk ki mi sem a jóból.

Spanci,
Persze, hogy ti is bekerülhettek a táblába. Még néhány adatra lenne szükségem és a következő frissítésnél már benne is lesztek. Kevin születési adatai, a te korod és hogy hol laktok.

Dóri,
Örülök, hogy Vikinek rendben jött a csípője és nem kell tovább terpeszpelenkát hordanotok! Kép Kép

Aniko,
Kérdezted, hogy milyen Beni hozzáállása az öccséhez. Kedves vele, puszilgatja, de azért még bujkál benne féltékenység egy kicsit. Dani még csak 3 hónapos, lassan kezdi megszokni, de 4 évig egyedül volt. Főleg az a baj, hogy kevesebb időm jut Benire, főleg nehéz így télen, hogy ovi után nem tudunk elmenni a játszótérre. Emiatt is alig várom a tavaszt. Egyébként néha lelkiismeret furdalásom is van, hogy Benivel kevesebbet foglalkozom, de nem tudok szétszakadni.

Tünde,
Nagyon édes a 4 gyerkőc együtt a képen!

Bab,
Üdv a csapatban. Tofi nagyon helyes kisfiú és te is profi képeket csinálsz, mint Nyúlné Kisnyúlról. Beírtalak titeket a táblázatba, a következő alkalommal már benne lesztek, ha nincs ellenedre.

Ildi,
Jobbulást!

Manka,
Üdv neked is! Kapunk fényképeket?

Nyúlné,
Jobban vagytok?
Én bírom, hogy ilyen sokan csatlakoznak, már csak a táblázat miatt is. Kép

Benianyu

benianyu

Kuha!

Köszi a mélt!!!
Vendég

Sziasztok,
Benianyu,
a hiányosságok: 4160 grammal született és 54 cm-mel, én 29 éves leszek Győrben lakunk.

Dóri,
küldöm a mailt.

Nem tudom mi van ma gyerköccel, még mindig fent van és "énekel". Remélem nem romlott el. Pedig napközben nem aludt sokmindent, azt gondoltam korán alszik, aztán még mindig nem. Remélem alszik az éjjel.

Üdv az újonnan csatlakozóknak!Kép

Zsu2,
nagyon jó képet küldtél, csak igy tovább.!Kép

Nyulné,
úgy néz ki jönnek a társaid!Kép Fotozás terén gondoltam.

Zsu,Kevin
spanci

Aranyosak vagytok, máris otthon érzem magamKépKépKép

Akkor megmutatom, hogy miből lesz a cserebogárKép
KépKép
Jack 5 naposan és Jack tegnap reggel

Manka

manka7

KépKép
KépKép

benianyu

Jaaaj, Mea, Kuha!

Kezdek aggódni a másik topic miatt!!!
Úúúgy szerettem oda járni!!!
Kép

Hahóóó, Dóri, merre vagy?
Vagy már el is mentetek telelni?
Gergő jobban van?
Vendég

Spanci,
Vettem az adatokat. Kép Kép Kép

Manka,
Jack nagyon helyes. Kép

benianyu

Mindenkinek köszi! Édesek a bébik!
zsu2

Sziasztok, lányok!

Üdv az újaknak! Kép

Bocsi, most nem sok időm van írni, nagyjából visszaolvastam, de már nem emlékszem semmire KépKépKépKép

Ellenben, tessék, képek dögivel Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pusztook!

Sisotris és Máté
14+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu!

Dani most nem is dagi!!! Kép
Zita sztem lekörözött mindenkit. Kép/Kép

KépKép
Vendég

Az úristen verje meg ezt a r....dt netet...
Nem látom amit írtam...
Hol a bánatban van???

Nem látok a pipától...

Dóri!
Holnap írok...

Kuha!
Köszi megkaptamKép

m.

Kép

Kép
megann

BenianyuKép, Jack is így szokott rácsodálkozni a dolgokra.

Sistoris, mit nem adnék, ha legalább egyszer össze tudnék hozni egy ilyen vigyori képet.

A Zitus arcai továbbra is lenyűgöznek, lehet, hogy színésznő leszKép

"Átalvós" jó éjszakát mindenkinek!

Manka

Manka

manka7

Hú, jó itt köztetek! Nálunk most kezdődött a fogzás. Friss a dolog, 2 napos. Ti használtok Viburcol kúpot? Mert nekünk nem akar használni.Jé, lefekszik a famíliám. El se hiszem,hagynak netezni.Szóval, kisfiam Krisztofer,mert hogy ez a becses neve, napközben is többször élesen felsírt, és alig lehetett megvígasztalni. Tök fehér az ínye. Remélem hamar kibújik az első fogacska! Csajok, ez ügyben tapasztalat? ÍRJATOK, NE ALUDJATOK !
zsu2

Jó, nem szóltam . Húzok aludni. Pá.
zsu2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?