Bogárka köszi az infót eleven centerrel kapcsolatban. Igen én voltam, aki aggodalmaskodott, hogy messze van, de a 153-as busz nem hangzik rosszul, mert a Kosztolányira elég jól eljutok.
Ma a térdemet megnézték ultrahanggal is, de nem találtak semmit.Viszont a vérképem alapján van gyulladás a szervezetemben. Most már végre tudni akarom mi van velem!
Képzeljétek ma Manóka először vigyázott Lillusra. Köszönöm mégegyszer! Ennek örömére lánykám totál összepisilte meg kakilta magát, így teljesen át kellett öltöztetni
Mikor nincs nálam váltóruha, ha nem ma! Még szerencse, hogy Manókánál már ott figyelt néhány nagyobb ruha és volt mit ráadni
Alapjáraton azért tök jól elvoltak és a két kiscsaj is nagyon aranyos volt együtt.
Még azzal akartam büszkélkedni, hogy mióta megint járunk ide a közelbe tornázni, minden este itthon is megcsináljuk a gyakorlatokat egy kis új Madonna aláfestéssel
I am a big fan
Az én kislánykám eltanult tőlem pár mozdulatot és ha megszólal a zene rögtön rugózni kezd, meg lefekszik a hátára és emelgetni kezdi a lábait. Annyira tündér! Egyébként meg azt vettem észre, hogy míg tavaly ilyenkor tök depis voltam, most nyoma sincs ennek. Talán az a sok endorfin az oka, ami a torna közben termelődik
Moose!
Levolac-ot mi is használtunk még a Lillusnak és tényleg jó!
Isten hozta Kamillát!
Ada!
A szemészet program ránk is vár februárban
Éljen Svédország!Én is akarok utazni!
Votiv!
Milyen úszógumikról beszélsz te,a csipőcsontodra gondolsz, ami kiáll, mert olyan vékony vagy
De tényleg! Indianyo!
Képzeld a Nagynéném idegenvezető és feb. 14-én megy Indiába 2 hétre csoporttal. Szeretnék tőle kérni valami anyagot/vásznat, ami szép. Tudnál valamit ajánlani, vagy valami honlapot, ahol lehet nézelődni?

Csak a fel- és leszállás érdekes, de legalább nem kell átszállni