A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Kata, 3-án megyek hólyagkontrollra, és 6-án a Terhestanácsadóba, ott is ígért Czank UH-t. De most igyekszem nem arra gondolni, hogy megmutatja-e magát, mert akkor tuti biztos, hogy megint jól kitol velem!
Most igyekszem a tanulásra (vagyis inkább a tételek olvasására) koncentrálni! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Kata!

Egy táblázat jó lenne.Kép

Bea!

A Noémi másfél éves,és egy kis ördögfióka.Már próbálkozik a beszéddel.A szavak első szótagját már mondja,és a könnyebb szavakkal már boldogul.(Pl.puszi,papa,mama,gyors,pulcsi stb.)Van 3 fa puzzle játéka,azokat már gyorsan kirakja.Megtalálja az állatok helyét,és bele is illeszti.A könyveiben megtalál mindent,ha kérem,hogy mutassa meg.Egyre okosabb.Valamelyik nap pakoltam be a mosogatógépbe,odajött,és elővette nekem a mosogatógépbe való tablettát.Raktam össze a szemetet,hozta bele a tiszta zacsit.Sohasem gondoltam volna,hogy 18 hósan,ennyi esze van egy kis emberkének.
Rengeteget hisztizik,nem könnyű vele.(De a lényeg az,hogy egészséges,értelmes kislány.)Egyedül nem játszik el,csak max.10 percig.Reggel korán ébred(kb.fél 7h-kor),és délután fél 3h-ig szórakoztathatom.Akkor 2 órát alszik.Éjszaka átlagban 3-szor kelek hozzá.Nagyon várom,hogy menjünk anyuékhoz,jó lesz egy kis pihenés.

Exi!

Jó tanulást!

Melinda!

Csúcs a lányod,mint mindig.Kíváncsi leszek,hogy milyen lesz,amikor megszületik a tesója.

Ildi
tfildiko

Ildi, köszi, de ez még csak olvasás. Ettől függetlenül, remélem, valami bent is marad a fejemben. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Vesm! jo drágán szállitanak ki kaját!

Csibe! tudod, bármi van irhatsz, kérdezz!

Bocs, de igazábol visszaolvani nincs idöm, önzön magunkról. Orsi kedden kezdte a bölcsit, tegnap és ma 1 órát otthagytam, egy csepp könny sem volt! Nagyon szeretik. Igaz elötte megbeszéltük hogy megint elmegyek iskolába, csak most nem tata lesz vele, hanem a sok gyerek és Éva (a gondozonő). De remélni sem mertem ilyen simán fog menni, mert itthon mindenütt rám van ragadva, igaz mióta játszóbölcsibe jártunk, kicsit elszökhettem néha, nem sirt ha kimentem a szobábol, nem rohant utánam, megvárt. De akkor is nagyon büszke vagyok hogy gond nélkül megy a beszoktatás. 87 cm, 10 kg (most fogyott hogy beteg volt). Másokkal nem játszik, csak melettük játszik el, de egyedül is jol elvolt mindig.
Rengeteg éneket, mondókát tud, több versszakosakat is, itthon mindig hozza a könyveit hogy ezeket akarja hallani.
Most mennem kell.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!Kép

Na ma is megkűzdöttünk egy csomóvalKép. Ráadásul ez olyan helyen volt, hogy alig bírtam Botit úgy cicire tenni, hogy ki tudja szívni - nem tudta rendesen bekapni, ezért iszonyúan kikészült a mellbimbómKép
Na de elég a panaszkodásból, a végeredmény a lényeg!Kép

ZitaKép
Köszönjük a dicst!Kép
Mázlista vagy, hogy az enyémnél is rövidebb szülésed volt, mert ez sem volt hosszú!Kép
Igen, Boti cumizik. Sajnos (vagy nem) már első éjjel előkerült a cumi, mert a cicimen cumizott, és az ő hasa is meg az én mellem is kikészült.
De doktornéni megnyugtatott, hogy nem gond.Kép

HajniKép
Megértelek, hogy nem szívesen emlékszel, azért Neked jóval nehezebb szülésed volt, mint nekem!
És ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod!Kép
Teljesen érthető, hogy amiket írtál, megviseltek!
De ne félj a következőtől! Egyáltalán nem biztos, hogy az is így alakul! A fiúknak meg így is úgy is türelmeseknek kell lenniük, ez független a szülés milyenségétől - szerintemKép

EnikőKép
Hogy tetszett az Üvegtigris?Kép Szerintem jó!Kép

ErikaKép
Igen, rá kellett jönnöm, hogy csak a gyerkőc tudja megoldani a csomós kérdéseket, de neki is idő kell hozzá - ált. 3. 4. evésre sikerül!
Próbálok pihenni, szerencsémre főznöm nem kell, takarítani segít anyukám, és még az éjszakáink sem vészesek!Kép
Gondolom az lehet a gond, hogy szűkek a tejcsatornáim - mert tejem nincs túl sok, annyi ami Botinak elég, fejni nem tudok csak napi 30-40 ml-t.

MelindaKép
Lotti dumája haláli!Kép Irtó aranyos lehet!Kép

KingaKép
Én dec. 26-ra voltam kiírva Botival, és 21-én született!Kép

BibiKép
Ez a fogzás nem semmi!!Kép

KataKép
Rég írtál, már hiányoltalak!Kép
A tábli szuper ötlet!Kép

DancsiKép
Bár már nem olvasod, de nagyon drukkolok, hogy olyan szülésed legyen, amilyet szeretnél!Kép
Várjuk a képeket Boldizsárról!Kép

Na leléptem!Kép
Puszi,
Zitus

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Még új vagyok itt....Erika vagyok, tavaly május 28-án született Lili nevű kislányom :-)
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Olvastam, hogy többen is jártok az újklinikára tornázni. Mi baba-mama tornára szeretnénk menni, és szeretném megkérdezni tőletek, hogy ez mikor van, s hogyan lehet/kell jelentkezni rá.

Előre is köszi,
Erika
erika29

Szia ErikaKép

Én úgy tudom, hogy szerda délutánonként van, de hogy pontosan hány órakor, azt nem tudom...
Mi is szeretnénk majd tavasszal menni!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Szép Jó reggelt Kép

Akkor a táblicskuhoz megadjátok az adatokat ?
Visszaolvashatnék, de ahhoz piszok lusta vagyok KépKépKép
Sztem legyen benne:
-saját név (esetleg szülinap?)
-szülés várható időpontja (pocakosoknak Kép)
- baba, babák, gyerekek neve (pocakosoknak is Kép)
- születési idejük
- születési helyük (vagy tervezett születési helyük Kép)
- születési adatok (súly, hossz)

Másvalami????

Enikő,
Üvegtigrist nézted??? Jaj, azt én imádom Kép Alapmű Kép Milyen volt a 2. rész? Bár akármit mondasz, úúúúgyis megnézem KépKép:

Zituska
Kép
vagyok ám, csak most kicsit "nosztalgiázom", a héten vizsgáztattam, pontosabban szigorlatoztattam és mire hazaértem, már csak abban a bizonyos "read-only" állapobtan voltak képes működni Kép

Pusz,
Kata
pankata

Erika,
Üdv itt :
nagyon jó 5let a baba-mama torna, csak ne lennék olyan lusti Kép Sztem én ezt is kazettáról fogom csinálni Kép
pankata

Lányok!
Köszi a születési dátumokat.Úgy látom,azért elég jól sikerül meghatározni.Extrém eltérés csak ritkán fordul elô!
Melinda29!
Én vegyész technikusként dolgozom és nem éppen ülô munka,de nem is kell túl sokat nyargalásznom.Lehet hogy hamarabb is elmegyek szülési szabira,de egyenlôre tökéletesen bírom a strapát. 23+0
Pankata!
Sajnos még nem tudjuk hogy a Zsebibaba mit tartogat a lába között.A 4D UH-ban reménykedünk arra Febr.14-én megyünk. Kép
Ha lány lesz Kitti lesz a neve,ha fiú akkor Richi.
A táblázatot én is támogatom!
Mindjárt megnézem hogy miket írtál össze és leírom neked!
Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Pankata!
Itt van pár adatom:
Név: KnéSz.Sz.Kinga
Szülés várható idôp.:2006 05.20
Nôi Klinika
Elsô baba
Neme: ??
Nevek: Kitti/ Richárd

Szóljál ha kell még valami! Kép Kép

szszkinga

Ja,elfelejtettem a születési dátumomat: 1975 06.17.

szszkinga

Sziazztok!

Kicsit el voltam havazvaKép, de azért sikerült visszaolvasnom, jó sokat írtatokKép

Rólunk annyi hír, hogy tegnap voltunk a genetikai eredményünkért, szerencsére minden OKKép a babóval, és tutira kisfiú! Már csak a neve kérdés, bár párom szerint még ráérünk... Tegnap töltöttük a 22. hetet, jó kis ficánkolással ünnepelt PrücsökKép

CsibeKép
a Kaálival mi annak idején nagyon meg voltunk elégedve, Zádori volt a mi orvosunk is, nagyon szimpatikus. Mondjuk, nekünk szerencsénk volt, mert az első lombikunk sikerült 2003. januárjában, aminek eredményekéntKép 2003. nov. 2-án megszületett Juci lányunkKép, aki azóta már nagy kópévá nőtte ki magát. ÉS! a mostani babó teljesen spontán jött össze, 2Kép hónap alatt... A fene se tudja, a természet mit hogyan alakít az ember lányában (Juci több mint 2 évet vártunk). Tehát csak pozitivan, a Kaáliban nagyon jó kezekben vagytok!

RomyKép
nálunk anno hasfájásra a babamasszázson tanult pocakmasszirozás vált be, volt olyan, hogy az éjszaka közepén "dögönyöztem" Jutkát, mire szépen kijött a büfi, puki, aztán aludt szépen. De volt, amikor az sem vált be, de előbb-utóbbKépKép kinövik...

KarmenKép
Orsi ügyi, hogy ilyen könnyen veszi a bölcsit, Juci az első időkben sírt (amikor már ténylegesen otthagytam hosszabb időre), de most már nagyon szeret járni, hálistennek, a héten már ott is aludt, és rendben volt minden. Próbálok majd levelet is írni, csak a melóidőm nagy részét még mindig a - főnököm irodájában hegyekben tornyosuló - ezeréves papírhalmok eltüntetése teszi ki. Otthon esténként meg már max. csak olvasni van erőm, elég jól el tudok fáradniKép napközben.

TimikaKép
köszi az infót szülésznő ügyben, ha megírnád az elérhetőségét a profilomban levő címre, azt nagyon megköszönném. Ha már találkoztál vele személyesen (amit azért feltételezek), légyszi írd meg a személyes benyomásaidat is. Mennyire rugalmas, stb? SikóvalKép meg vagy elégedve? Én nagyon szeretemKép, mindig olyan kedves. Nektek KristófotokKép lesz (remélem, jól írtamKép)

EnikőKép
remélem, azért már lassan kifelé lábalsz a megfázásbólKép. Barátnőd kismama-nacija megvan még? Tudnál róla képet dobni a profilomban levő címre? A 38-as méret tulképpen mekkora? Mert az én pocim elég nagy ahhoz képest, hogy csak 22 hetesKép, Jucival nem volt ekkora...

KingaKép
jól látom, hogy mi kb. egyidősek vagyunk? Én máj. 25-re vagyok kiírva. Hol és kinél fogsz szülni, ha nem titok? (biztos írtad már, csak akkor én még nem voltam itt)
Időre születés: lányom 8 nappal a kiírás után érkezett, második szülésinditásra, de akkor aztán, mint a rakéta, 3 és fél óra alatt kint voltKép Pedig jól voltam számolva, a lombik miatt tuti volt minden dátumom.

ZitusKép
sajnálomKép a csomókat, de az azért jó, hogy Boti megbirkózikKép velük. Nekem a bal mellem volt úgy, hogy mmár a klinikán volt benne egy csomó, és csak jó pár nap után sikerült JucinakKép eltüntetnie, ráadásul valami lehetetlen pozicióban való szopi után. Amúgy szerintem nem nagy tragédia, hogy nem tudsz sok plusz tejcit lefejni, a lényeg, hogy Boti szükségleteit kielégitiKép
Neked is megköszönném, ha priviben leírnád a személyes tapasztalataid Julcsiról (több szem többet lát), mert ha tényleg jó, akkor szeretném őt felkérni a szülésre. Jucival nem volt "fogadott" szülésznőm, pedig lehet, hogy jól jött volna, kicsit más lett volna a légkör. Így sem volt gond, csak másabb is lehetett volna...

PankataKép
ÜvegtigrisKépKépKép
én is bekerülhetek a táblába?
Név: KnéRita (maradjunk ennél) Kiskunhalas
Szülés várható ideje: 2006. 05. 25.
Pocaklakó: második baba, fiú, neve: Prücsök (jelenlegKép)
Gyerek: Judit szül: 2003. nov. 02. Női Klinika
Sikovanyecz János dr. (lombikbabaKép)
súly: 2840 g hossz: 50 cm

Na, befejezem a kisregényt (ha már ritkán jövök, legalább jó sokat írokKép), mindenkinek jó egészséget!

Üdv,

KnéRita
knérita

ZituskaKép
a sajnálom így akart lenni: Kép (megzavart a nagy öröm, hogy nincs genetikai gond Prücsökkel)

KingaKép
egyszerre írtunkKép
Kecskemétre mentek 4D-re? Én ma akarom hívni őket, mert bár a múltkor már beszéltünk, úgy voltam vele, hogy megvárom a magzatvíz-vizsgálat eredményét, és utána fixálok időpontot. Nekem egyedül az nem tetszik ott, hogy csak kazira tudnak felvételt csinálni, szerintem manapság már nem nagy dolog volna CD-s megoldás sem...
Nálunk már a 18. héten tisztán látta dokibácsink, hogy bizony fütyikéjeKép van... Onnantól kezdve már nem is érdekelt a szúrás (magzatvíz-mintavétel), annyira örültem már előre annak, hogy páromKép hogy fog örülni a fiúcskánakKép Aztán a 20. heti UH-n már én is tisztán láttam, meg most a genetikán is azt mondták, tehát tutiKép

PankataKép
én is lefelejtettem a szül. dátumot: 1970.09.17.

Na megyek, mert ma még szinte semmit sem dolgoztam...Kép vagy inkább Kép
De végre péntek vanKép!

KnéRita+Prücsök
22+1
knérita

EnikőKép
EkkoraKép pocakra is jó az a kismama farmernaci? (jobban mondva ez két héttel ezelőtti, tehát azóta már még nagyobb) Múlt csütörtökön mértek a terhesgondozáson, 58 kgKép vagyok, a nagykabátban már elég macerás ki-beszállni a kocsiból, a volán mögülKép
Kép

Üdv,

Rita
knérita

Sziasztok!
Pankata!
A táblázat tök jó ötlet szerintem is.
A mi adataink:
Zita( A-né Zita, a megkülönböztetés miatt, Zituskával)
1976. 05.19
Női Klinika
Dr Mészáros Gyula
A babóca Márk László, Született 2005.03.31,
49 centivel és 3440 grammal

Enikő!
Márk megitta az Isomilt.Remélem ma is megfogja. Megkóstoltam, finom tényleg. Ahhoz képest, hogy tápszer. Köszi mégegyszer!!!!!!!!!!!!

Zituska!
Elfelejtettem megkérdezni, hogy melyik étterem vagy vendéglő a tiétek? Jöhet privátba is, ha nem akarod igy reklámozni.
Zita
zita_29

Rita!
Kecskemétre megyünk 4D-re.Én is sajnálom hogy a DVD írás nem megoldható náluk,de a párom át tudja írni DVD-re ezért nem nagyon problémáztunk rajta.Gondolom tudsz róla hogy kb 1 hónap múlva kapsz idôpontot a kecskeméti UH-ra? Nagyon sokan járnak oda.
A Klinikán Kalmár László lesz a dokim.Nagyon sok jót hallottam róla és az unokatesóm is nála szült (jó)pár hete.
De jó neked hogy csak ennyit nyomsz Kép
Én most "fogyózom",amiben a terhestorna nagyon sokat segít.
Jó nektek hogy mutatja magát a kis trónörökös.Annyira szeretném én is tudni,hogy biztosan csak a szülésnél derül ki. Kép

szszkinga

Sziasztok!
Kata, küldöm az adatokat.
Név: Szné K. Ági
Szülinap: 1982. 12. 18.
Babóca várható szülinapja: 2006. 06. 04.
Neve: Péter László/Nóra Anna
Szülés helye: Női Klinika (egyelőre)
Doki: az nincs.

Rita, jó nagy a pocakod! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok4

Ildi: Aztamindenit, hihetetlen, milyen ügyes már Noémi Kép Olyan fa berakós dolgokat (puzzle-szerűség) mikortól érdemes nekik venni? 1 év?
Az éjszakai keléseket hogy bírod? Bár ha jól emlékszem ez már elég kevés ahhoz képest amennyit korábban ébredt.
Képet is tegyél ám fel, nem győzöm mondani, de én úgy szeretem nézni a képeket a babákról Kép

Karmen: De jó, hogy Orsi ilyen jól viseli a bölcsit. Büszke lehetsz rá igazán Kép Áldott jó kislány Kép És okos is Kép A szépségéről ne is beszéljünk Kép
Gergő alig várja, hogy Gréti elkezdjen beszélni Kép Mikor még meg sem született már azt várta, hogy majd milyen jókat fog nevetni rajta Kép

Erika: Üdv. Baba-mama tornáról nincs infóm. Kép

Pankata: Ehh, nekem nem tetszett az Üvegtigris. Engem agyilag fárasztanak az ilyen filmek Kép
Annyira próbálok rájönni miről szól...aztán rá kell jönnöm, hogy egy hülyeség az egész. Kép
Boccs, ez csak az én véleményem Kép

Adatok:
Név: K.Bea (uff, de rosszul néz ki így Kép)
Szülinap: 1980.02.25.
Gyermek: Gréta
Született: 2005.05.20.
Születés helye: II-es Kórház
Doki: dr. Tarnai László
Születési paraméterek: 3530 gramm, 56 cm

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Erika, én kedden a védőnőnél láttam kirakva a papírt a baba-mama tornáról, de őszintén megmondva, nem néztem rajta az időpontot!
Ha itt senki nem tud konkrét infot, szerintem beszélj a védőnővel, ő tutira tudni fogja, gondolom én. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Hello lányok!
Still 2:1, de már a ctg mutatott kontrakciókat, amik még ugyan nem fájások, de bízok benne, hogy hamarosan azzá válnak.Kép
Taliztam Dancsival is.

Lottika lebetegedett. Tegnap hajnali 4kor felkeltett, hogy "anya, kakilni kell", de szegénykémnek már nem kellett, a nyakáig ért... Nem gondoltam semmi különösre, így ment tegnap oviba, aholis 2x történt "baleset".
Ma a gyerekdokinál kezdtünk, gyomor-bél hurut a diagnózis, csak az eredete ismeretlen. Gyógymód: szigorú diéta, tea, smecta, meg vmi hipp ital (nem tóm mi a neve).
Ráadásul a férjem sincs jól, kedd hajnalban nagyon rosszul volt, mentőt kellett hívni hozzá. Pár órás megfigyelés után hazaengedték, bár azóta sem tudjuk mi történt.

A táblába adatok:
Név: Kopaszné Melinda
Szülinap: 1974.01.26.
Gyermek: Lotti Nikolett, 2002.08.20.,Női Klinika, dr. Daru József, 3100 gr,49 cm
Pocaklakó várható érkezése: 2006.01.31. Linda Dorottya

Melinda
38+2

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Enikő Kép Hogy tetszett az Üvegtigris? Bogin nem jött még ki a bárányhimlő?

Vesm Kép Melyik szülésznő tartotta az "előadást"? Miről fogtok beszélgetni jövő héten?

Exi Kép Örülök, hogy szimpi volt a Nyirati doktornő! Akkor most úgy néz ki, hogy ő lesz a fogadott orvosod?

Melinda Kép Lottinak jobbulást kívánok! Egyébként nagyon édes lehet, ahogy fegyelmezni próbálja a kistesót! KépKépKép

Kinga Kép Én március közepére várom Kristófot és januártól vagyok itthon.

Pankata Kép Én is örülnék egy táblinak! Kép Adatok:
Név: K. Tímea (1977.07.21.)
Pocaklakó kisfiú lesz, 2006.03.18-ra vagyok kiírva és Kristóf Dominik lesz a neve.
Születés helye + doki: Női Klinika, Dr. Sikovanyecz János

Rita Kép Gratulálok a kis tökihez! Kép Miért kellett genetikai vizsgálatot csináltatnod? Mindjárt írok mailt.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timika,

ha jól emlékszem Simon Katalinnak hívták (ebből a Simon a biztos...). Nem tudom, hogy miről lesz szó a jövő héten, mert azt nem mondta, s nem is biztos szerintem, hogy ő fogja tartani.

Timi,Kinga,

milyen volt tegnap a torna?

Vesm

vesm

Sziasztok!Kép

RitaKép
Örülök, hogy okés a genetika!KépKép
Szép a pocakod!Kép /nekem még mindíg hiányzik kicsit az enyém.../
Küldöm nem soká a privit!KépDe csak jót tudok mondani Julcsiról!Kép

ZitaKép
Nem titok az éttermünkKép: A Brothers Steakhouse az a Gogol u-ban.Kép

MelindaKép
Lottinak jobbulást!Kép
Te pedig vigyázz, el ne kapd, most sajnos ez a fajta vírus kaszál.Kép
Férjednek is jobbulást! Biztos megijedtél, hogy mentőt kellett hívni.Kép

KataKép
Én is dobom az adatokat:
B-né Zitus
1976.02.23.
Botond
2005.12.21.
Női Klinika, Dr. Sikovanyecz János
3680g., 52cm.

Ma kipróbáltam, hogy mit szól Boti a Rómeó és Júlia zenéjéhez - rengeteget hallgattam pocakosanKép.
Mély álomba zuhant, azóta is húzza a lóbőrt!Kép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Erika! Baba-mama torna az Új Klinikán van, szerdánként 4-5 ig.

Rita! Jujj, nem is üdvözöltelek, pedig én is emlékszem ám rád régről.Kép Dobhatnál képet a csajoszodról? Öcsinek milyen nevet találtatok?

Zituska! Be..sz..tam rendesen, igen. Utólag csodálkozom, hogy nem szültem meg.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Timi, hát még nem mozgok fogadott orvosban. Addig legalábbis biztosan nem, amíg a férjemnek nem lesz helyi a munkája. De semmi nem kizárt!

Ági és
KépKép
exdeus

Kata!

Tné F.Ildikó
1974.09.10.
Noémi( 3200g,48cm) 2004.07.09.Női Klinika
DR.Molnár G. Béla

Kármen!

Nagyon kis ügyes a lányod.
Hogy álltok az építkezéssel?

Melinda,Dancsi!

Nagyon drukkolok!!!

Melinda!

Jobbulást kívánok a családodnak!

Bea!

1 évesen már próbálta kirakni a játékot,de akkor még nem sikerült neki.Most már nagyon ügyes.
Az éjszakákat elég jól bírom.Kép
Nekem sem tetszett igazán az Üvegtigris,jobbra számítottam.(Az első részt nem láttam,de fogják játszani hamarosan a tévében.Majd összehasonlítom a kettőt.)

Ildi
tfildiko

Vesm Kép A Katalin is biztos Kép A tegnapi tornát kihagytam, mert elmentem az Inci szülésfelkészítőjére, utána meg még dumcsiztunk egy csomót vele és a végén 6 óra után jöttünk el Kép

Exi Kép És mennyi esély van rá, hogy helyi munkája lesz a férjednek?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Csatlakoznék én is a táblázathoz.Kép
Szilágyiné D.Edit
szül:1975. 05. 18.
gyerkőc:Hanna Krisztina
szül:2004. 02. 1o
Szeged,II.Kórház
2780gr 47cm-rel
Dr.Bódi Ferenc(ügyeletes) orvosnál,szülésznő:Éva néni segítségével

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok,én is csatlakozok!!

Losonczné Sz. Ibolya
1979.07.23
Baba:Losoncz Barnabás
2005.11.27 (nov 28-ra voltam kiírva)
SZegedi Női Klinika
3340gr 49cm
Dr.Kormányos Zsolt,Makovicza Barbi segítette a világra jövetelét a Barninak!!
Csak ajánlani tudom mindkettőjüket!!

Kép
bibi226

Zitus,a Barni is kap cumit,mert ő is imád a mellemen cumizni!!!
Most pedig folyamatossan a szájában van a keze(szerintem a foga miatt,fehérdeik nagyon az ínye)
folyik a nyála 1000!!!

Enikő,ha nagyon szépen megkérnélek ha jobban vagy,és küldenék át képet a Barniról feltennéd a lányoknak?
Már csak ha nem okoz gondot!!
Remélem jobban vagytok!!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!!

Bibi: Ne csináld már Kép Természetesen küldd csak át a képeket Kép nagyon szivesen átdolgozom és felrakom őketKép

Kata: Nekem annyira nem tetszett mint az első rész, de végülis nem volt rossz!
A második részben többet káromkodtak és többet ittakKépKépKép Én jobbra számítottam, és a párom is. Õ nagyot csalódott mert nagy Üvgetigris rajongó, ahogy megjelent megvette DVD-én szal, Tigrisőőőrült Kép Az egészet tudja fejből. Sztem a második részt is megtanulja majd KépKép Nem tudom mennyi idő múlva jelenik meg DVD-én. Szülinapjára azt szeretném adni neki ajcsiba de eretetitKép Idegesítette, hogy a moziban a nézők röhögésétől nem hallott 1-2 poént. Hát igen, ezért vesszük majd meg dvd-én és itthon a panelházimozinkon üvöltetjük majd, vagyis ő, mint ahogy szokta KépKép Azért nézd meg mindenképp Kép

Zita: Nagyon örülök, hogy Márk elfogadja az Isomilt. Drukk hegyek hogy gyarapodjatok kicsit ++++++ Kép mennyit kevertél be neki???

Timi: Nem jött ki Bogin egyelőre semmi. Tényleg ez mitől függ, h mikor kapják el? Az immunredszertől???? Akinek erős az nem kapja el első körben akinek gyengébb az hamarabb túl lesz rajta??? Mert akkor a Bogié erős, mert 4 gyereken kívül mindenki himlős Kép Már van akinél letelt a 2 hét és újra oviba jár...és B még mindig nem kapta el! Mondjuk én örülnék ha elkapná, legalább túl lennénk rajta.......

Melinda: Hú bakker, gyógyulást Lottinak++++++++++++++
Én ma voltam extra szarul. Úgy érztem elájulok, lefeküdtem az ágyra és nem mertem becsukni a szemem mert forgott velem a szoba.....szörnyű volt. Benyomtam egy Aspirin c plusszt és az helyretett de vagy 2 órát tepedtem az ágyban....Kép

Rita: Küldök mélt mindjárt Kép

Mindenkinek cuppaKép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Kicsit zavarban voltam a hozzászólások olvasásakor, de jól estek, köszönöm!!! Azt hiszem segített is...

Erika29 hány kilós a kicsi? Én kaptam anno Karmentől egy cd-t, de már nem bírom végig csinálni (mondjuk nem is marad egy helyben Dorka Kép). Persze nem lebeszélni akarlak!!! Kép a kicsiről?

Romy tényleg Knéritának igaza van a masszázs tuti jó. Ha kell kölcsön tudok adni egy könyvet.

Knérita szép pocakod van neked is. Ill. elég jó barna vagy (én meg sárga az irígységtől Kép).

Enikő 8200 gramm (-200 kb.), 72 cm. Voltunk vérvételen, eredmény még nincs, kb még egy szűk hét. Nagyon izgulok, remélem lesz eredménye! Kép Esténként megint nem alszik, tudom, hogy le kellett venni, de kicsit lelkiismeretfurdalásom van... Remélem nem a vérnyomásoddal van gond, vagy vmi hasonló!!!

Pankata szerintem is alapmű, pláne, hogy ezen megelegdtünk össze a férjemmel. Kép Dorka beszél egész nap, most minden ba, vagy baba. Kép Illetőleg leginkább egy tapadókorong funkcióját tölti be (persze rám tapadva Kép).

Melinda gyógyuljon meg a kis családod minél hamarabb!!! remélem nem kapod el!!!

Karmen Orsika nagyon ügyes, hogy ilyen önállóan "dolgozik"!

Kellemes hétvégét: Hajni
hajni_

Kata a táblázatot elfelejtettem:

Farsangné Zs. Hajni,1975.11.27.,
Farsang Dorka Lenke,
Szeged, 2005.03.09.,
3080g, 49 cm,
dr. Sári Tamás Zsolt.

Adott minta van, vagy te szerkeszted?
Jó munkát vele! Kép
hajni_

Sziasztok! Csatlakoznék a táblázathoz, ha lehet:

M. Dóra (1975.07.01.)

Richárd 2004.08.12.
2300gr, 47cm (32.hét)
Női klinika Dr. Sári Tamás (szülésznő: Szabó Szilvia)

Dávid 2005. 09. 13.
3860gr, 56cm (39.hét)
II. Kórház dr. Tarnai László (szülésznő: Szabó Katalin)

KnéRita, Hajni!
Köszönöm a tanácsot,megpróbálom, mert szegény nagyon kínlódik, és nem igazán vagyok híve az állandó gyógyszerezésnek. Kép Hajni, a kölcsön könyvet nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!!!!
Ja , és Hajni!
Ne izgilj, rendben lesz minden a szülésnél. És ne stresszeld magad a korábbi helyzet miatt, hidd el, mindenki egyfajta "önkívületbe kerül", és ez így is van rendjén. Nem hiszek abban, hogy "szabályszerűen "kell viselkedni, ha pont ordítanod kellett akkor legyen úgy, elvégre te vagy ott, te hozod világra életed legfőbb értelmét!!!!!!Szorítok neked!!

Cenikő!
Az első baba ikerterhességből indulva született, végül koraszülés lett, ezért írtam, hogy speciális eset volt. Már "nagyfiú" Kép

Melinda29!
Köszi, ha úgy alakul élek a segítségeddel!!!

Üdv mindenkinek. Pocakosok! Jó pocaknövesztést!
Aki pedig nincs túl jól, annak mielőbbi gyógyulást, jó éjt Puszi:Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!
Timi, hát ezt a dolgot passzolom. Jelen állás alapján már nem biztos, hogy vissza kell mennie vidékre - már hazacuccolt, de hiszem, ha látom.
Ettől függetlenül persze biztosan nem Szegeden fog melózni, amilyen mázlista vagyok....
Én igazából egyébként azon is töröm a fejem, hogy szülésznőt keresek és nem dokit. De még van időm!!!! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Jó rég nem írtam, de olvasni olvaslak benneteketKép

Enikő, mikor gyógyultok már meg??? Lassan eltehetem jövő karácsonyra Viola, meg Bogi ajándékátKép

Bence megint taknyos, de úgy néz ki most megúsztuk orrfolyással, mert már ritkán szól hogy folyik neki.
Voltunk orvosnál, 94 cm, és 12 kg (betegsége előtt 13,5 volt, de három hét nemevésnek ez a következményeKép)

Én egyre vacakabbul vagyok, a kereszt és szeméremcsontom kegyetlenül fáj, aludni már nem bírok, csak szendergekKép És így kell tanulnom, mert jövő héten 7 vizsgám vanKép

Pankata, én is benne lehetek a táblában?

Név: Kern-Márton Zsuzsa
Szül: 1985.01.13 (én vagyok a rangfiatalKépKépKépKépKép)

Gyerekek:

Kern András Bence, 2003.06.27
Dr. Sikovanyecz János, 3770g, 51cm

Pocaklakó:
Szül. várható ideje: 2006.03.13
Kislány, Kern Kata Kitti lesz (ha mégis kisfiú, akkor Gábor Kristóf)
Orvos: Dr. Sikovanyecz János

KnéRita, örülök, hogy itt vagyKép Jó volt veled beszélgetni az Uh-nálKép

Puszka, megyek tanulniKép

Zsu

32+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Romy lőjj egy mailt, megbeszéljük mikor, hol!

Zsuzsófi hét? Kép Lehet, hogy nagy hülyeség, de nem lenne érdemes egy panadolt bevenni, hogy tudj pihenni? Tudom a gyógyszer itt sem a legjobb megoldás, de kifáradsz mire jön a baba...

Hajni
hajni_

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, mert itt vannak Anyuék Kép
Naná, hogy mindenki benne lesz a tábliban, jövő héten csinákolom Kép

Pusz,
Kata
pankata

Vesm!
Jó volt nagyon a torna.Megint jöttek újak is,de annyian voltunk hogy tudtunk labdás gyakorlatokat is csinálni-szeretem azokat.Itthon is van labdám és sokat ücsörgök rajta,mert nagyon kényelmes.
Pankata!
Jó sok dolgod lesz a táblázattal,sokan vagyunk,ami szerintem nagyon klassz!! Kép Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét.
Jobbulást mindenkinek aki betegeskedik!!
Most megyek fürdőszobákat takarítani-most még bírom..Kép

szszkinga

Hajni, nem veszek be panadolt ha nem muszáj, így is ha fáj a fogam akkor muszáj, de aludni akkor sem tudok. A fogam is persze hogy most fájdul meg, mikor tuti hogy nincs időm elmenni fogorvoshozKép De az lesz a jövő hét utáni programom azt hiszem.

Amúgy annyira nem gáz vizsgák, tudod én még a középsulit csinálom. ezek "csak" félévi vizsgákKép

Attól jobban rettegek, hogy hogyan fogok 2-3 hónapos gyerek mellett érettségizni. Mert a május-június erről fog szólniKép Előtte áprilisban évvégi vizsgák, júniustól meg lakáskeresés ezerrel. Előre félek a hitelügyintézéstől, tudom hogy nem lesz egyszerű, főleg innen messziről intézniKép De hát ez van, így is örülök, hogy meggyőztem a férjem hogy maradjunk Szegeden amíg leérettségizem, különben ingázhattam volna két gyerekkel Pest és Szeged között. Na az nem lett volna semmiKép

Szóval panadol hanyagolva, hacsak ne mbírom a fogamatKép Most annyit akaarok hogy beugrok a fogorvoshoz, hogy vmi gyulladáscsökkentőt adjon, mert így el se látnának. viszont azt beszedném jövő héten, utána meg mehetnék dokihoz.

Puszka,

Zsu
32+5Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Betegeknek jobbulást!

Mi is megint náthásak vagyunk, én meg sem gyogyultam még rendesen, Orsi meg ujra beteg lett. Igaz a bölcsi tele van taknyos gyerekkel.

Zsófi! akkor nem Pesten fogsz szülni? Azt hittem átköltöztetek.

Rita! Örülök hogy ilyen gyorsan összejött a kistesó, nem tudtam mennyit vártatok! Tényleg hatalmas a pocid, de nagyon szép!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen még nem hál'istennekKép És így szülhetek itthon, a megszokott környezetben, a megszokott orvosnálKép emiatt amúgy madarat lehet velem fogatniKép Nem csak az én meggyőzőképességemen múlt a dolog, hanem, a párom mondta a főnökének hogy felmond, mert elege van, a főnök meg gyorsan megemelte a fizujátKép Így már hajlandó maradni ő is, de csak amíg nagyon muszáj. tehát az utolsó szóbeli vizsgám után elkezdünk lakást keresni Pesten.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt mindenkinek és kellemes vasárnapot!!
Olvastam hogy sok közöttünk a beteg és örültem neki hogy én nem tartozom közéjük-a mai napig.Tegnap este elkapott a ta..onykór és nagyon begyulladt a torkom is.Szerencsére van itthon homeopátiás gyógyszer amit még a terhességem legelején vettem és remélem segít.Korábban nem igazán hittem benne,de akkor nagyon lebetegedtem és a gyógyszertárban azt ajánlották és pár nap alatt meggyógyultam.Aki még nem próbálta annak tudom őket ajánlani!
Tudnátok abban segíteni hogy hol érdemes bébirucit vásárolni?Köszi!Kép
Kinga

szszkinga

Jó reggelt lányok!

Exi Kép A szülésznő választás szerintem is jó ötlet, még ha fogadott orvosod nem is lesz. Végülis a szülésznő lesz veled az egész vajúdás/szülés alatt, nem a doki.

Enikő Kép Biztos függ az immunrendszer erősségétől, hogy ki kapja el és ki nem, de ha jól tudom, 2-3 hét a lappangási idő, szóval még kijöhet Bogin.

Zsuzsófi Kép Jobbulást kívánok Bencének is neked is és szorítok a vizsgákhoz! Majd írd meg, hogy sikerültek, jó?

Kinga Kép Szintén mihamarabbi gyógyulást! Melyik homeós szert szeded? Bébiruci vásárlás: a Cora-ban szerintem nagyon szépeket is ki lehet fogni, a Tesco-t én nem szeretem. Meg persze a Brendonban, csak nem tudom, mennyit szánsz rá. A Micimackót nem ismerem.

További szép napot!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Üdv!
Kinga, én is a Tescot és a Corát tudom ajánlani. Előbbi kicsit olcsóbb tapasztalataim szerint, viszont most nagyon nincs semmi.
Ha nem feltétlen szeretnél újakat, akkor nézz körül pár aukciós oldalon (pl. vatera, teszvesz), vagy itt az apróhirdetésekben.
Karmen, sajna a betegség miatt. Kép Én sem érzem magam totál egészségesnek, de van itthon Erigon szirup, azt valahogy magamba tudom gyömöszölni, és nincs benne semmi káros...egyelőre szinten tart. Kép
Zsu, sok szerencsét a vizsgákhoz, én pénteken megyek....

Ági és
KépKép
exdeus

Minden betegnek jobbulást!

Kinga!

Én a Micimackóban vásároltam sokat.Egy pár darabot vettem a Faktumban és a Brendonban is.A Corában is sikerült pár szép darabot beszereznem.

Ildi
tfildiko

Kinga!
sz.tem Cora meg a többi bababolt, de a Tesco??????
na, ha ott találsz valami használhatót akkor mutasd meg, nekem még nem sikerült.
jobbulást.
Vendég

Kinga,
Én is a bababoltokban szereztem be a cuccokat, mert fontos az is, hogy néhány mosás után is fel tudd adni a rucit. Főként a body-k sínylik meg a gyakori mosást Kép És ha kiszámoljuk, annyival nem is több, mert a pocsék minőségűből kell 2x annyi, mint a jóból...
Ja és soxor nem is drágább a bababoltban egy ruci ám!

A betegeknek gyógyulást!
A vizsgázóknak meg kéz-lábtörést, sok kalappal stb Kép

Hajni,
Mi pedig a Titanicon jöttünk össze... Változnak az idők Kép

pusz,
Kata
pankata

Zozo, szerintem igenis lehet használható rucikat találni a Tescoban. Most nem, mert semmi nincs, de tavaly nagyon jó dolgokat lehetett ott kifogni! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?