Sziazztok!
Kicsit el voltam havazva

, de azért sikerült visszaolvasnom, jó sokat írtatok
Rólunk annyi hír, hogy tegnap voltunk a genetikai eredményünkért, szerencsére minden OK

a babóval, és tutira kisfiú! Már csak a neve kérdés, bár párom szerint még ráérünk... Tegnap töltöttük a 22. hetet, jó kis ficánkolással ünnepelt Prücsök
Csibe
a Kaálival mi annak idején nagyon meg voltunk elégedve, Zádori volt a mi orvosunk is, nagyon szimpatikus. Mondjuk, nekünk szerencsénk volt, mert az első lombikunk sikerült 2003. januárjában, aminek eredményeként

2003. nov. 2-án megszületett Juci lányunk

, aki azóta már nagy kópévá nőtte ki magát. ÉS! a mostani babó teljesen spontán jött össze, 2

hónap alatt... A fene se tudja, a természet mit hogyan alakít az ember lányában (Juci több mint 2 évet vártunk). Tehát csak pozitivan, a Kaáliban nagyon jó kezekben vagytok!
Romy
nálunk anno hasfájásra a babamasszázson tanult pocakmasszirozás vált be, volt olyan, hogy az éjszaka közepén "dögönyöztem" Jutkát, mire szépen kijött a büfi, puki, aztán aludt szépen. De volt, amikor az sem vált be, de előbb-utóbb

kinövik...
Karmen
Orsi ügyi, hogy ilyen könnyen veszi a bölcsit, Juci az első időkben sírt (amikor már ténylegesen otthagytam hosszabb időre), de most már nagyon szeret járni, hálistennek, a héten már ott is aludt, és rendben volt minden. Próbálok majd levelet is írni, csak a melóidőm nagy részét még mindig a - főnököm irodájában hegyekben tornyosuló - ezeréves papírhalmok eltüntetése teszi ki. Otthon esténként meg már max. csak olvasni van erőm, elég jól el tudok fáradni

napközben.
Timika
köszi az infót szülésznő ügyben, ha megírnád az elérhetőségét a profilomban levő címre, azt nagyon megköszönném. Ha már találkoztál vele személyesen (amit azért feltételezek), légyszi írd meg a személyes benyomásaidat is. Mennyire rugalmas, stb? Sikóval

meg vagy elégedve? Én nagyon szeretem

, mindig olyan kedves. Nektek Kristófotok

lesz (remélem, jól írtam

)
Enikő
remélem, azért már lassan kifelé lábalsz a megfázásból

. Barátnőd kismama-nacija megvan még? Tudnál róla képet dobni a profilomban levő címre? A 38-as méret tulképpen mekkora? Mert az én pocim elég nagy ahhoz képest, hogy csak 22 hetes

, Jucival nem volt ekkora...
Kinga
jól látom, hogy mi kb. egyidősek vagyunk? Én máj. 25-re vagyok kiírva. Hol és kinél fogsz szülni, ha nem titok? (biztos írtad már, csak akkor én még nem voltam itt)
Időre születés: lányom 8 nappal a kiírás után érkezett, második szülésinditásra, de akkor aztán, mint a rakéta, 3 és fél óra alatt kint volt

Pedig jól voltam számolva, a lombik miatt tuti volt minden dátumom.
Zitus
sajnálom

a csomókat, de az azért jó, hogy Boti megbirkózik

velük. Nekem a bal mellem volt úgy, hogy mmár a klinikán volt benne egy csomó, és csak jó pár nap után sikerült Jucinak

eltüntetnie, ráadásul valami lehetetlen pozicióban való szopi után. Amúgy szerintem nem nagy tragédia, hogy nem tudsz sok plusz tejcit lefejni, a lényeg, hogy Boti szükségleteit kielégiti
Neked is megköszönném, ha priviben leírnád a személyes tapasztalataid Julcsiról (több szem többet lát), mert ha tényleg jó, akkor szeretném őt felkérni a szülésre. Jucival nem volt "fogadott" szülésznőm, pedig lehet, hogy jól jött volna, kicsit más lett volna a légkör. Így sem volt gond, csak másabb is lehetett volna...
Pankata
Üvegtigris

én is bekerülhetek a táblába?
Név: KnéRita (maradjunk ennél) Kiskunhalas
Szülés várható ideje: 2006. 05. 25.
Pocaklakó: második baba, fiú, neve: Prücsök (jelenleg

)
Gyerek: Judit szül: 2003. nov. 02. Női Klinika
Sikovanyecz János dr. (lombikbaba

)
súly: 2840 g hossz: 50 cm
Na, befejezem a kisregényt (ha már ritkán jövök, legalább jó sokat írok