A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Duddu!
Légyszi javíts 1.cn-re.

Kép
narco

Jó reggelt!
Ma reggel felkeltünk korán és akcióztunk.
Este annyira kétségbe voltam esve. Finoman felébreszettem a párom, de Õ csak annyit mondott, hogy reggel, jó?
Remélem nem telt el túl sok idő a két akció között. A 14. napon majdnem éjfélkor voltunk együtt, most meg reggel 6 előtt. Akkor ez 48+6 h, az még nem 3 nap! Ma reggel a hőm 36,48 volt. Eddig 36,39 volt a standard. Legszivesebben beleülnék egy pici kapszulába és belémmennék szétnézni, hogy mi folyik odabent? Ostromalnak a kiskatonák vagy nem? Néha olyan nyomix vagyok!!Kép

Kép
Kép
sosi

Ma csak este jutok géphez, úgyhogy mndenkinek szép napot!
Nárcó:Kép
Mátra: GRATULÁLOK!!!És mi van az LH teszteddel????
Szisszka! Most néztem meg, Te még csak 22 éves vagy, de én már 34, nekem már nincs sok időm, itt pontosan kell célozni!Kép Kép Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi!

Én is átestem ilyenen, hogy egész nap készültem az akcióra a tuti esélyes napon aztán nem lett belőle semmi kétségbe voltam esve. Én nem eröltetném, nálunk ez a szexet teljesen tönkre tette. Volt olyan hogy nagyon nehezen rávettem a férjem és magamat is, pikk-pakk 5 perc alatt elintéztük és nem is volt jó, egyáltalán. Na akkor meg attól estem kétségbe, hogy te jó ég mi van ha ettől fogant meg a bébi, erre fogok visszaemlékezni???Így én most már hagyom ezt az eröltetett menetet. És azóta jobb.
És sajnos, nem sajnos, nem egészen mi döntjük el ,mikor jön a bébi.
Szóval sztem nagyon vigyázz ezzel a nagyon akarással, a férfiak ezt nehezen viselik.
A kor, pedig annyira már nem számít szerintem. Hamarosan úgyis sikerül.

Sziszka!

Egyébiránt mit súg a női megérzésed? Van-é valami tüneted? Hőd hogy áll?

Évi!
Sajnálom a kocsit, de ami késik nem múlik. Egyébként ti Pest környékén néztek autót? Lehet érdemes lenne kintebb menni, vidéken jobb állapotban vannak a kocsik. Pl: Kecskeméten sok autó van nagyon, annó mi is ott vettük. ÉS ezeket nem strapálják agyon a pösti kátyúk...

Dudu!
Hát én is azt gondoltam, hogy menni fog a suli. Pedig nagyon akarom, csak nehéz. CSak tudod, úgy képzeltem ilyenkor már otthon leszek és nem okoz majd gondot kicsit tanulni. Hát ez nem jött be.Amúgy sem megy semmi. Sok mindent akarok egyszerre, és a vége hogy semmit nem csinálok. A féjem annyira jó fej volt, csak annyit mondott, jól teszem, hogy halasztok mert nekem most más dolgora kell koncentrálnom.

Dudu, figyelj csak elfelejtettem. Nektek most pontosan miért is kell inszemezni? Ne garahudj nem tudom.

Brill!
Mi lesz kedden a Kaáliban? Ez most első alkalom ugye?

CSibe!
Veletek mi újság?
Jövő hét randi? Timika?
Most hogy leépítettem a sulit...bármunkám lesz,de délután pihenésként összefuthatnánk, Bécsiben, Virágban, mit szóltok?

Narco!
Kép
De nem vagy nagyon letörve?

Mátra!
Gratulálok!

Na most más nem jut eszembe.
j.
Vendég

Sziasztok!
Huhh, mi monden történt itt amíg én osztálykirándultam!Gratulálok babákhoz, esküvőkhöz, mensikhez-akinek ez jó!Kép Szükségem volt már ezekre a jó hírekre!Kép
Mátra!Annó nekünk is akkor volt az esküvőnk!Kép
Nekem elég fura hetem volt..kezdek piromániiás lenni:főzés közben ma kétszer akartam felgyújtani a lakást!Egyszer a könyharuha gyulladt meg, egyszer meg az a fa forgatóbigyó...Úgyhogy most pihentem egy kicsit (olvastalak titeket) és most újra belevetem magam ebbe a veszélyes elfoglaltságba(főzés)Kép
Mindenkinek szép napot!
Renáta
brenáta

Sziasztok!

Juca
Köszi az infókat! Kép

Sosi
Én is azt érzem, hoyg kicsit görcsösebb a dolog, mint kellene. Nyugi! A pasik tényleg nem nagyon kedvelik a programozott együttléteket, kicsit próbáld elengedni magad a témában.

Pancsi
Mire is valók a profilok?!?!??!? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Én még abszolút új vagyok ebben a topikban (tulajdonképpen más topikba meg egyáltalán nem is írtam!Kép
És egyből egy kis segélykéréssel indítanék. A férjemmel 3 hónapja vagyunk rajta "az ügyön", eddig semmi. Most vettem egy LH-tesztet, de egy sem lett pozitív, pedig 10-et csináltam! Ilyenkor mi van???
Segítségeteket előre is köszönöm!
barbi22

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap egy szerződést kellet megírnom, de még mára is maradt belőle, nem vagyok valami jó adminisztrációban, de legalább legközelebb már jobban megy majdKép.

Nárcisz!
Sajnálom...Kép, de akkor ez azt jelenti, hogy elmész a dokihoz?

Ors!
Üdv. közöttünk Kép, gratulálokKép!!!, és nagyon boldog pocakoskodást kívánok NekedKép!!!
Én a helyedben mihamarabb elmennék egy dokihozKép.

Barbi!
Neked is üdv. közözttünkKép!
Az LH tesztben én nem tudok sajna segíteni, még nem használtam, de jó helyen jársz, mert biztos lesz aki tud majd segíteni benneKép.
Addig is mihamarabbi pocakosodást kívánok Neked)!!!

dido

dido
dido

Nárcisz
Sajnálom Kép

Sosi
Bocsi, nem akartam beledumálni... ez csak a véleményem volt.
Azért remélem a reggeli akció sikeres volt! Kép Drukkolok!
Megértem, hogy bemennél szétnézni, szerintem sokan vagyunk így! Kép

Junko
Látom, jót tesz neked a no suli Kép Örülök neki! Nagyon aranyos a férjed, hogy így támogat, persze ez egy jó férj dolga! Kép
Jajjj.... megérzés... hjajj ne is mondd!
A lelkem mélyén ott van a megérzés, és egyre csak erősödik, én meg próbálom elfolytani, mert nem akarom beleélni magam, mert utána meg akkorát, de akkorát fogok pofára esni... *parázik*.
Egy-egy tünet mintha feltűnne, de félek, hogy csak beképzelem... Kép
Hőt meg egy ideje nem mérek, mert össze-vissza alszom. Kép

Renáta
Csak ügyesen a főzéssel Kép

Barbi
Üdv itt a topicban. Mielőbbi babásodást kívánok! Kép
A lányok biztosan tudnak segíteni az LH tesztben!
Én csak egyszer használtam, én annyit tudok róla, hogy középidőben kell csinálni, és nekem az volt a mellékletbe írva, hogy ne reggel az első vizeletből csináljam. De nem tudom, ezt szerintem LH tesztje válogatja, mert volt akinek meg az volt bele írva, hogy az elsőből kell!
Én csak jártatom itt a szám, az okosabbak, tapasztaltabbak majd elmondják mi-hogy van!

Szisz

szisszka

Sziasztok!

NárciszKép
Kép
... akkor most irány a doki?

ÉviKép
Junko tanácsak logikusnak tűnik autó ügyben. Eddig mi is mindig vidéken találtunk normális használt autót.

JunkoKép
Így van, most másra kell koncentrálnod! Kép
Kérdésedre válaszolva: AZ úgy volt, hogy mikor negatív lett a PCT-nk, akkor mentünk el Dévaihoz. Egyébként multicisztás a petefészkem, amitől simán lehet, hogy nincs, vagy csak ritkán van peteérésem, de ezek persze mind csak lehetőségek. Szóval ezért vagyunk itt. Kép

BrenátaKép
Te tűzről pattant menyecske! Csak óvatosan! Kép

Barbi22Kép
Üdv. itt!
Esetleg nézd meg a lejáratát az LH-tesztednek..
Egyébként hány napos a ciklusod és hanyadik napokon csináltad a tesztet?
A reggeli vizelet "csak" a téves pozitív eredmény miatt veszélyes, így nálad az nem lehet gond.

SziszKép
Csuriban vagyok érted egész nap! ++++++++++++++++++
Pedig emlékszem, hogy régebben is többször megviccelt a mensid minket és főleg téged és néhány nappal később jött. Ugye? Kép

DittaKép
Egyszer mindent el kell kezdeni. A következő már a kisujjadban lesz (vagy a gépedben és már csak át kell írni Kép)

Puszi:
réka
Vendég

Ja és elfelejtettem mesélni: Reggel megjártam az UH-t:
bal oldalon 13, 8, 6, 6
jobb oldalon: 12, 6, 6.
Nem tudom, hogy mekkoráknak kellene lenniük ilyenkor, de Dévai szerint csak 3 fog beérni. Idézem: "Hármasikrek elég lesz?" Kép
Szóval erősítésre lesz szükségem, így Puregon-t írt fel. Kicsit összesz.rtam magam a szuritól, amit magamnak kell beadnom, de valahogy csak sikerül majd.
És hétfőn reggel kell megint mennem UH-ra.
Vendég

Dudu!
Drukkolok, hogy lássál szépen növögető tüszőcskéketKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Várlak a hírekkelKép.

Sziszka!
Neked továbbra is mennek a drukkokKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brill!
Akkor majd kedden mesélj mindenképpen, biztos előrébb fogtok lépniKép

Sosi!
Drukkolok, hogy most összejöjjönKép. Egyébként megértelek, engem is hajt a korom is, és nekünk még most jönne csak az 1., ha jönne..., és nálunk a férjem is nagyon megértő, mert már ő is nagyon szeretne egy babát..., és hát ilyenkor is lehet úgy csinálni, hogy romantikus legyen...Kép.
Úgyhogy mennek Neked is a drukkokKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dido

dido
dido

Réka!

Azért a hármas ikrek nem semmi...Kép, de Te úgyis ikreket szerettnél...Kép.
Örülök, mert akkor ezek jó hírekKép, csak így tovább, és eszegesd azokat a husikatKép.

ditta

dido
dido

Dido!
Azért az túlzás, hogy szeretnék, csak valahogy van egy érzésem, hogy azok lesznek. De egytől is el fogok olvadni, csak már ott tartsak... Kép

Hidd el, hogy most sem kell többet várnod a pocaklakóra, mint legutóbb. Tudja Õ, hogy jó helye lesz nálatok, ezért nem fog sokat gondolkodni! Kép
Vendég

Barbi
Üdv itt! Szerintem ne aggódj még egyáltalán. Ha mégis többet szeretnél tenni a "puszta" próbálkozásnál, akkor érdemes lenne hőmérőznöd. Tudod, hogy kell? Mert szerintem csak LH tesztre támaszkodni nem szabad, és csak a hőre sem, de a kettő jól kiegészíti egymást. De tudd: egyik sem 100%-os segítség. Figyeld a tested ezek mellett, és meg fogod érteni mikor mit érzel és az mit jelent. Csak türelem! Kép

Réka
Dévai szerintem a 13-asra, 12-esre és 8-asra gondolt. Egyébként 20-tól reped (napi 2-t nő), addig még kéne érniük, de hétfőig jó esély van erre, meg tovább is, max picit később kapod a repiszurit Kép Ügyes vagy, menni fog a belövés Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok, most csk ilyen olvasó módban vagyok inkább, mert nem igazán érzem jól magam. Kép A jövő héten is otthon fogok pihenni végig. Kép

Üdv. az új topikosoknak. Kép Mielőbbi babásodást kívánok Barbi, Ors neked pedig boldog 8 hónapot. Kép

ÉviKép
Nekünk sem volt sok időnk a szervezésre, júli 5-én döntöttünk megszerveztük a napot (aug. 13) a helyszínt, a kaját egy nap. Mikor hazaértünk már csak a jó híreket mondtuk el mindenkinek, dondolhatjátok hogy le esett az álla mindenkinek. Kép Szóval ami a mi számunkra macerásabb volt, az a meghívó mert senki sem akarta ilyen rövid határidővel vállalni. De találtunk egy ismerőst, akik vállalták. Kép Csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha szerencséje van az embernek akkor pár nap alatt is meg lehet szervezni egy életreszóló lakodalmat. Mi 50 főre terveztünk, de csak 42-en lettünk a végére. Ja a terem max 50 fős volt, de mi még nem voltunk benne a párommal. Kép

Ha valakit kihagytam akkor bocsi! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dudu
Azért a hármas ikrek nem lenne semmi! Kép Remélem hogy most már össz fog jönni szívetek hőn áhított vágya, a kicsi babócátok vagy babócáitok! Kép Drukkolok értetet.

Mivel nem leszek a jövőhéten, így akinek kell ammak küldöm így látatlanból is a drukkokat.

Puszi mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Réka!

Nagy-nagy drukk a tüszőidnek! Nálunk is hárman voltak a tüszőcskék, és az egyikük nagyon ügyes volt, és Dorka lett belőle. A Puregonhoz kaptál adagolótollat? Ha nem, az enyémet szívesen odaadom, ha gondolod!

Köszi a drukkokat autóügyben, úgy látszik ideértek, mert tegnap megvettük. Iletve lefoglaltuk, jövő hét elején lehet elhozni. Én még sajnos nem láttam, de már nagyon be vagyok sózva. 6 éves Mazda, ezüstszínű, és a férjem szerint tökéletes. Persze ment vele hozzáértő segítség is, alkudtak is egy kicsit, és most megvan. Õ a mi első autónk és én már most imádom!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Apa miatt nem kell aggódni! Õ 3 gyereket akar és tisztában van vele, hogy a korunk miatt igyekezni kell. Egyébként meg jót akcióztunk ettől függetlenülKép.
Szerintetek az mit jelent, hogy az előbb megmértem és 37,29 C volt a hőm???? Igaz ez nem ébredési. Tenap délután még jóval kevesebb volt. Kiváncsi vagyok a holnap reggelire.

Kép
Kép
sosi

Mátra! LH-teszt???

Kép
Kép
sosi

Sehol senki?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok,
érdeklődőként jöttem ide közzétek, úgy látom, itt van a legnagyobb forgalom.

Nagyon kedves unokatestvérem Pesten lakik, 3 éve szeretnének babát, kivizsgálásokon már túl vannak, a fiú heresérvét okolták az eddigi sikertelenségért. 5 hónapja megműtötték, azóta is próbálkoznak. A Nyírő Gyula kórházba járnak, ahol már túlvannak 2 insemináción. Azt mondja, hogy míg 6-on túl nem esnek, nem lehet a lombikkal próbálkozni. Én ajánlottam nekik, hogy menjenek a Kaáliba, de semmi papírja nincs, nem adnak ki eredményeket.
Ebben a 2 dologban szeretném a segítségeteket kérni, hogy mindenhol csak a 6 inszemináció után lehet lombik, illetve, szerintetek van arra lehetőség, hogy a kórházat otthagyva a papírjaoit megkapja próbálkozzon máshol?
Minden lehetőség, és a véleményetek is érdekelne.

Előre is köszi,

manóka

manóka
manóka

Szia Manóka!
Sajna én az inszem. és lombik dolgokhoz nem tudok hozzászólni. DE! A vizsgálati leletek egy példánya a beteg tulajdonát képezik. Oda kell hogy adják!

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Barbi!
Szia köztünk! Szerintem is a hőmérőzéssel együtt érdemes a teszteket használni, mert így azért megbízhatóbb. Plusz esetleg befigyelheted Billings bácsit, és akkor aztán már tényleg mindenre odafigyelsz! Kép

Duddu!
Üzenem a tüszőidnek, hogy: ÉRIK-ÉRIK-ÉRIK-ÉRIK, aztán amikor kell: REPED-REPED-REPED-REPED!!!!!!!!!!! Szerintem eggyel is beéred, ha abból babuci fogan, igaz? Kép

Évi!
De jó! akkor most már tuti, hogy kocsival (ráadásul sajáttal) hozhatjátok haza Dórit!!! Kép Emlékszem, mikor mi is megvettük a "mi autónkat" Kép, baromi boldogok voltunk, mert teljesen más: oda mész, ahova akarsz, akkor, amikor akarsz, és hát egyáltalán, ha ne adj' Isten baj van, sokkal könnyebb mozdulni.

Sosi!
Nagyon kell tényleg vigyázni, hogy az ember párja ne érezze magát tenyészcsődörnek... Kép Azért a reggeli akcióval még jók voltatok szerintem...Kép A hő mérése meg csakis reggel ad értékelhető eredményt, mert estére már az izommunka, anyagcsere stb. hatására feljebb megy, és ehhez már nem lehet tartani.

Szisszka!
Most látom csak, hogy most Neked kell nagyon drukkolni!!! Már csipiszben is vagyok!!! Meddig vársz??? Megy a drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dina!
Miért nem leszel a jövő héten? Kép

Narco!
KépKépKép

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Szerencsére sikerült a főzés, a vendégek meg már le is léptek...Mosogatás előtt kis pihi...Kép
Anyósom persze már megint faggatózott baba ügyben, nem érti meg a szitut...meglepett volna, ha nem így lett vna.Szóval a mai nem volt egy kellemes hangulatú délutánocska. De legalább nem tűzoltókkal ebédeltemKép
Évi!Gratula a kocsihoz! És balesetmentes közlekedést!Kép
Duddu! Ha 3as ikreid lesznek és sokallod, 1et átvállalokKépBocs, ez rossz vicc volt!Mindenesetre remélem sikerül! Drukkolok nektek!(isKép)
Sziszka!Majd máskor jobban figyelek, ígéremKép
brenáta

Norvell!
Ez a tenyészcsödőr szöveg nagyon tetszett!Kép
Persze, persze!Igazatok van, de akkor is!
Tudom én, hogy csak a reggeli hő számít. De tegnap a délután is megmértem, hát a reggelinél magasabb volt, de 37 alatt jóval. Most meg 37,29. Már alig várom a reggelt. Már alig várom, hogy a ferility berajzolja a piros vonalakat, akkor megmutatom.
Mátra mit csinálsz???

Kép
Kép
sosi

Sziasztok! Most csak egy gyors bekukk Kép

Narco, sajnálom... Kép

Ors Kép Üdv köztünk és felhőtlenül boldog 9 hónapot kívánok!

Barbi Kép Neked is üdv Kép

Duddu Kép Akkor nagyon szorítok, hogy növekedjenek a tüszőcskék! Kép

Junko Kép Beszéltél már a dokiddal az eredményekkel kapcsolatban? Tali részermről oké, de inkább szerda vagy csüt. du. vagy esetleg az azt követő héten.

Évi77 Kép Gratu az új autóhoz, használjátok egészséggel!

Szisszka Kép Kezem-lábam x-ben Kép

Manóka Kép Én úgy tudom, hogy csak akkor nem csinálnak inszemet és kezdenek azonnal a lombikkal, ha vmelyik félnek annyira rosszak az eredményei, amik kizárják a sikeres inszem lehetőségét. Egyébként szerintem végig kell csinálni a 6 inszemet. De én sem vagyok a témában szakértő.

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

hahóóóó csajok!
köszi a sok tanácsot!!!!!
bár már olvastam arról,ha korán megy a kismama vizsgálatra,nem biztos,h észreveszik a trónörököst,de én nem birok magammal,jövő szerdára bejelentkeztem Szekszárdra nődokihoz.
remélem megerősiti a gyanumat és a teszt pozitiv eredményét!!!!úúúúgy izgulok.
Márta:igazság szerint karácsonykor ment élesben először a babagyártás,és asszem nem kellett többet dolgozni az ügyön,bejött elsőre...
úgy örülök,h nekem is irtatok!!!!!
ors

Ors!
Gratula!Képutókarácsonyi ajándék!
Kell a jó példa is!Kép Remélem a jövő hónapban már én is aggódhatok!Ha jól emlékszem, tavaly a nyuszi nem hozott semmit, úgyhogy idén igazán megérdemelném!Kép
Addig is elhatároztam szombaton bulizni megyek!Igazi csajos buli lesz!KépÚgyhogy most be vagyok zsongvaKépmit vegyek fel, meg ilyenek...Még a végén tisztára visszatinisedek!!Kép Drága férjem addig meg a csajok pasijaival bulizik, na remélem nem annnyira, mint a legénybúcsúja idején...;) Ha elfelejteném, mindenkinek jó hétvégét!
brenáta

Sziasztok!

Hú de sok volt ma is Kép

NárcóKép

Duddu! Semmi nem sok a jóból! Kép Bár belegondolva elég rémisztően hangzik. Naaaaaaaaaaaaagggggyoooon szoooooooorrrííííííítttttttooook

Szisz!
Szorítok +++++++++++++++++++++++ x10000000000000 de gondolom egynek is nagyon örülnél Kép

Barbi!
Üdv a topicban
Én próbáltam az LH tesztet most először. A lányok megyőztek a hőmérőzésről, de úgy vettem észre nálam fordítva működik. Nekem este van elég szép 37 fölötti, a pé napjaiban. Szóval használd, de ha nem mutat pé-t akor menj doktorhoz.

Évi!
Sajnos elég nagy lesz az esküvőnk. Az én részemről alig 20, a pároméről minimum 40. Szóval olyan 80 körülivel számolok. Már kezdjük szervezgetnio, de tényleg minden drága. De egyszer van az ember életében ilyen nap.

Sosi!
Hát mi is megjártunk. Sőt én rosszabbul, mint te.
Tegnapra mutatta az LH teszt a pé-t. billings is megérkezett. Apa éjszakás volt. Reggelre elmentem, mire hazaért és nem tudtunk találkozni, még csak nem is láttam. Ma ugyan ez a helyzet. Holnapra már nem lesz értelme.
Úgyhogy a jövő hónapban szabin leszünk mind a ketten. Kép

Ors!
Akkor ez tényleg gyors volt. Hála Istennek. Hajrá, válassz jól és jó orvost. Vigyázz mániám!!!! A többiek már tudják Kép
Egyébként meg hogyne írnánk. Hiszen köztünk vagy nem? Kép

Évi77
Gratulálok az új autóhoz!!!!!!! Kép

Manóka!
Ezt nem értem. Kép Minden vizsgálat, beavatkozás után KÖTELESEK kiadni a papírt. Legyen az zárójelentés vagy ambuláns lap. Praktikus oka van, bármi bajod lehet máshol, az orvos, akinek a keze közé kerülsz így tud tájékozódni. Többek között. Szerintem kérje el a papírokat.

Jó hír, jók lettek az eredményeim (viszonylag) úgyhogy még kaptunk egy kis időt Kép Kép Kép
Nem tudom mennyire játszik bele, de elkezdtem az aloe verás termékeket enni. Jó a tapasztalat velük kapcsolatban a családban, úgyhogy gondoltam egy életem egy halálom kipróbálom.

Na eldugulok, bocs, ha valaikt kihagytam!
mátra

ááá,sehol senki?
látom,mindenkinek jobb dolga van...
lenne még kérdésem:olvastam,az ELEVITet már egy hónappal a terhesedés előtt el kell kezdeni szedni.hát nemtom tényleg kell-e,én nem merem minden nap enni,csak másnaponta veszek be belőle.ki hogy csinálja?
ors

Sziasztok!
Elnézést, hogy igy eltüntem,de ritkábban ülök a géphez,vagy leginkább csak olvasgatok.
Az erös hányinger már "megörjített",de a MagneB6 csodát tett.
Tegnap voltam az orvosnál,15 hetes vagyok július 15.-re várható a bébi.És már pont ma két hete, hogy érzem is a pocakomban...van ott valaki,még persze nem azokat az eröteljes rugásokat érzem, de érzem már a kicsikét.
Febr.elsején megyek Afp-re és uh, remélem megtudom már a nemét.
Gratulálok az új zebrásnak és mindenkinek minden jót kívánok!!!
Kitartás lányok...
Zsuzsa
refief

Sziasztok!
Köszi a segítséget!Nagyon megijedtem, úgyhogy most keresek vmi szupi dokit, aztán mensi után meglátogatom.Kétszer láttam rajta halvány csíkot, de a tájékoztató szerint az még nem pozitív. Egyébként ált. 38 napos a ciklusom, de már a 14. ciklusnap óta csináltam a teszteket, nehogy megtréfáljon. Aztán közben meg mégis megtréfál! Azt hiszem elkezdek hőmérőzni is, biztos, ami biztos.
Szóval, tudnátok nekem ajánlani jó dokit Pesten?
barbi22

Sziasztok!
Köszi a segítséget!Nagyon megijedtem, úgyhogy most keresek vmi szupi dokit, aztán mensi után meglátogatom.Kétszer láttam rajta halvány csíkot, de a tájékoztató szerint az még nem pozitív. Egyébként ált. 38 napos a ciklusom, de már a 14. ciklusnap óta csináltam a teszteket, nehogy megtréfáljon. Aztán közben meg mégis megtréfál! Azt hiszem elkezdek hőmérőzni is, biztos, ami biztos.
Szóval, tudnátok nekem ajánlani jó dokit Pesten?
barbi22

Brenáta:szoritok,h te is kapj ajándékot a párodtól mint én,minél hamarabb!

Márta:imádom olvasni a beszélgetéseket,hozzászólásokat,sokat tanulhat az ember lánya!amúgy milyen mániáról van szó?

és mindenkinek nagyon szoritok aki rajta van a babagyártáson!!!
ors

hát csajok,ha nincs is senki képben,én azért jó hv-ét,és szép nyugodalmas éjszakát kivánok mindenkinek!

pussszantás
ors

Ors! Nekem orvos mániám. Helyesebben jó orvos választási mániám. Mert én úgy gondolom, nagyon fontos, hogy körültekintően, aprólékosan válassz. Akár több közül. Saját tapasztalat, nekem sok múlott rajta. Sajnos. Olvass vissza aztán majd megtalálod. Nem tudom mikor írtam, lehet már az idén, de lehet év végén.

Jó éjt mindenkinek
mátra

Sziasztok!

Ors,Barbi,Manóka!
Üdv itt!
Kép

Ors!
Grat a gyors sikerhez!Szerdán várjuk a híreket.Kép

Manóka!
A papírokat ki kell adni...
Én úgy tudom, hogy a törvény 6 inszemet ír elő lombik elött.Ez csak akkor változik, ha kicsi az esélye a sikernek.Aztán, hogy ezt melyik orvos hogy értelmezi...

Mátra!
Grat a jeleshez!Kép
Nagyon jó, hogy javult az eredményed és kaptatok még időt.Minden történik vmiért!!! Kép

Dudu!
Tüszőnövelők mennek!Kép
Hétfőig még...És tudod, nagyon jók az esélyeitek!Kép

Juca!
Köszi a "terepszemlét"!
És valóban, még mindig lehet B variáció az IKEA...Kép

Nárcisz!
Sajnálom!Kép
Lelked?

Szisz!
Nagyon-nagyon Kép

Junko!
Igen, konzultáció lesz.
Azt is mondta, hogy azért "bekukkant", meg Apának a kiskatonavizsgálat...
Dokit hívtad?

Brenáta!
Jó bulizást!Csak felszabadultan! KépÉrezd nagyon jól Magad! Kép

Dido!
"Hajt a korom", mit szóljak én???Monjuk, simán letagadhatok egy tizest...Kép
Hamarosan mindannyian "bebabásodunk"!Kép

Évi77!
Sok örömötök legyen az autóban! Kép

Refi!
Az elveszett...Kép
Örülök, hogy szépen növögettek!
Várjuk a híreket az Afp-ről és az UH-ról.

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!
Én úgy kikaptam!!!!!!!!!!!!!! Mire apa hazaért ellapátoltam a havat. Húúúúúúúúúú Zengett a ház!
És persze csúnya lett az udar is. Szürke.
Na megyek megísértem Fortuna istenasszonyt, feladok egy lottót.
mátra

Sziasztok!

Refief!
SZIAAAAAAA!!! Épp a múltkor emlegettünk, hogy vajon mi lehet Veled, miért nem jössz??? De akkor szerencsére minden oké, csak néma olvasóban! Tyű, akkor Neked nagyon korán megmozdult!!! Mazsola nálam még mindig nem erőlteti agyon magát, bár tegnap este nyugifekvésben éreztem kis "a kis bugyborgást"Kép.
Épp az anyukám mondta valamelyik nap, hogy 5 és fél hónapos terhes volt velem, mikor először érezte, hogy mocorgok.Kép
Gyere ám a hírekkel (na meg ha kapsz, akkor képekkel is)!

Mátra!
De jó, hogy kaptatok egy kis időt!!! Örülök, hogy jók az eredményeid, és drukkolok nagyon!!! Az orvosos mániáddal egyetértek. Nagyon fontos, hogy megbízz a dokidban, mert az már félsiker.
Különben meg a hólapátolásért dádádá! Tényleg nem szabad megerőltetni Magad, hagyd a férfira az ilyen munkákat!!!

No de Brill!
Hát szabad ilyen korán idejönni???KépKépKép Igazán várhattál volna mondjuk négyig...Kép Na jó, nem froclizlak, nehogy megbántódj! Csak hát magamból indulok ki, aki egy 8-kor kezdődő filmet sem tud végignézni...Kép

Brenáta!
Jó mulatást, érezd jól Magad!

Ors!
Te is gyere ám beszámolni!!!

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Szia Csajszik!

Először is köszönöm nagyon a drukkokat mindenkinek!
Ma beadtam az első szurit, hát jól be voltam tojva, de alig éreztem, inkább azért aggódtam, hogy vajon bement-e az anyag? Kép

Juca!
Köszi, hogy elintézted az Árkádot! Kép

Tündi!
Igen, Dévai is arra a 3 tüszőre gondolt. Ja és repiszurit nem kapok. Épp most mesélte a másik topikon az egyik lány, hogy Dévai szerint olyan nincs is, hogy repesztőszuri. De vannak olyanok is, akiknek inszemnél adott korábban, így ez a téma elég homályos számomra... Kép

Évi79!
Annnnyyyira jó lehet az esküvőszervezés! Én legalábbis nagyon élveztem. Persze néha közben idegbajt is kaptam, de ez ezzel jár! Kép

Évi77!
Hááát, szívesen követném a példád és kiegyeznék egy szem Lucával... Kép Nagyon aranyos vagy, de kaptam szuri tollat. KÖSZÖNÖM! Kép

Manóka!
Én is úgy tudom, ahogy Timi, hogy "olyan" rossz eredménynek kell lennie valamelyik fél oldalán, hogy ne legyen érdemes inszemezni. Nem tőlem hallottad, de egyes andrológusok simán adnak erről szóló papírt... Kép Mellesleg elég szubjektív dolog, tehát az is lehet, hogy egy másik doki máshogy értékelné a helyzetüket!

Norwell!
Hát persze, hogy egynek is nagyon-nagyon-nagyon örülnék! Kép

Ors!
Nem fogod megbánni a vizsgálatot!

Brill!
Drukkolok a dokihoz! Kép

Mátra!
Ezek szuper hírek! Akkor most kicsit nyugi és jöhet a babó. Azért ha hétvégén találkoztok a pároddal, szerintem még nem késő! Kép
És a lapátolás legyen a legnagyobb vitátok! Kép

Junko!
Ugye még mindig tele vagy energiával??

Sziszka!
Mizú???!??
Annyira....annyira...++++++++++++++++++++++++++++

réka
Vendég

Sziasztok!

Mátra!

Tudom, hogy minden nagyon drága. Ha lesz szép fehér rucid érdemes megnézni Aszód végén a kölcsönzőt. Nincsenek elszállva az árak, legalábbis pesti viszonylatban, és mindenféle kiegészítőt kapsz. Ja és tök emberiek, nem kell levenni a cipőt, meg nem fizettetnek plusz pénzt, ha használod a ruhát (leér az alja, leeszed...)
Nekem onnan volt a ruha, látható a profilomban. Mivel szeptember 11-én volt az esküvőnk (igen a szülinapomon) kaptam téli és nyári felszerelést egyaránt, de nagyon kellemes időnk volt, pont jó. Ez csak egy ötlet volt. Voltunk Gyöngyösön is, de ott nagyon kiakadtam. Gyönyörű ruhák voltak, csak nekem túl sok volt a felhajtás, és mindenben nekem kellett a bolthoz igazodni. Szóval ott is hagytam. Elvégre nem én vagyok a kölcsönzőért, hanem fordítva.

Mennyasszonyok!

Képeket küldjetek, hadd csorogjon a nyálamKép

Juca

tjuca

Sziasztok

Réka
1 cn. Kép
Légyszi átírod a cn-t 31-33 napra? Az biztosabb, most hogy igy visszanéztem a dolgokat.
Előre is köszi mindent.

Azért köszi a drukkot mindenkinek... Kép Aranyosak vagytok!

Most kicsit szonty vagyok, nem is azért mert nem vagyok babás (na jó azért is), de sokkal rosszabbul érzem magam,mert miattam kellett lemondani az esti programunkat (hasfájásom miatt) Kép Kép Kép Párom, ari, rendi, megértő... de nekem mégis lelkiismeret furdalásom van Kép

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Sziszka!
Kép Kép Kép
Remélem, holnap már csökken a hasfájásod és kicsit szebbnek látod majd a világot!A párod meg "ari, rendi, megértő"... Kép
Marshall is küldi a vígaszpuszikat!Kép

Dudu!
Ügyi voltál a szurival!Tűzkeresztség megvolt...
Növelők mennek továbbra is!Kép
Tényleg nem adnak repiszurit?Ez vmi legújabb kutatás?Hát, végülis mindegy, mert Neked is az "eredmény" a legfontosabb!Kép

Norwell+Mazsola!
Ma jobb volt az "érkezésem"?Igyekeztem!Kép
Froclizz, csak nyugodtan!Nem vagyok sértődődékeny...,egy cseppet sem! Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Sziszka!

Kép
Remélem már jobban vagy. Babagyártástól függetlenül, nekem a menzi első napja mindig nagyon rossz. Azt gondolom, ezt a nőknek simán ki kéne adni táppénzre.
Hajrá február.

Évi!
Gratula a kocsihoz. Milyen mazda? Nekünk is ilyen volt az első kocsink, és az is ezüst volt. Én imádtam. Még a mostani kocsinknál is jobban szerettem. Bízom benne, hogy ti sem csalatkoztok a mazdában.

Mátra!
Örülök, hogy jók az eredményeid, jól alakulnak a dolgaid, kívánom, hogy így is folytatódjék.

Dudu!
Még tart a jókedvem, főleg hogy újra beindult a házvásárlás mizériánk. De most nem akarok semmit elkiabálni, csak ha nyélbe ütjük az üzletet. Jövő héten kiderül...
Ügyes vagy hogy be tudtad magadnak adni a szurit. Én ezt el se tudom képzelni.
De jó lenne ha sikerülne nektek a hónapban!!!
De most neketek főleg a ciszta miatt, vagy a negatív P... valami miatt kell az inszem. Ez azért érdekel, mert nem tudom mennyire sürgessem nálunk is ezt a vizsgálatot.

Ja és Dudu, sajnos a talin én nem tudok résztvenni, mert disznóvágás lesz nálunk pont akkor...már ha szombaton lesz.

Timika!
Nekem a csütörtök lenne jó, vagy a rákövetkező hét, várjunk mit szól Csibe.

Brill!
Akkor remélem szimpatikusak lesznek a dokik. Majd íjál mi volt.
Ja nekem a doki teljesen kiment a fejemből. Jövő héten megpróbálom hívni...

Sosi!
Napközben teljesen felesleges mérni a hődet.

junko
Vendég

Sziszka!
Sajnálom Kép, de a párod nagyon kedves! Kép

Brill!
Köszi! Kép

Junko!
Ez a ciszta azért nem olyan ciszta ám. Csak azt jelenti, hogy sok "féligkész" tüszőm van. Kép A multiciszta önmagában szerintem nem elég az inszemhez, bár csökkentheti a spontán esélyeket. Szóval ez is szubjektív döntés lehet a különböző dokiknál. A negatív PCT, azaz az összeférhetetlenség miatt viszont már indokoltabb, de ott meg abban kötözködtek, hogy szinte lehetetlen jó időpontban és 100% biztonsággal elvégezni a vizsgálatot, így ha akarná nem hinné el az eredményét..
Magát a vizsgálatot ezek után te tudod, hogy akarod-e, de nem fájdalmas, vagy ilyesmi, úgyhogy ettől nincs mit tartani, viszont ez az utolsó, amit a dokik megcsinálnak a bizonytalan tényezői miatt.

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Réka!

Köszi az infót. Ja, azt tudom, hogy sok "félkész" tüszőid vannak, csak nem tudtam miért lesz végül is az inszem. Most hogy legyen min parázni éppen azon parázok, hogy mi van ha nálunk is nega PCT áll fenn és akkor így spontán hiába feszítünk. Lehet ezt a tényezőt is mihamarabb ki kellene zárni. Na mindegy azt beszéltem meg a dokival, ha 3 hónap alatt nem jön össze, újra megyek. És a harmadik hónap most fog lejárni...

Midenkinek szép hetet!
j.
Vendég

SziasztokKép!

Sziszka!
Nagyon sajnálomKép

Dudu!
KösziKép, és remélem igazad leszKép.
Gratulálok a szurihoz, biztos, nem lehet könnyű saját magának beadnia az embernek egy szurit....
Várlak majd, hogy mi volt ma a DévainálKép?

Dina!
Jól teszed, pihengess egy kicsit otthon, és főleg gyógyulgassKép!!!

Évi77!
Gratulálok az autóhoz, biztos nagyon szeretni fogjátokKép.

Ors!
Várunk szerdán a nagy hírrelKép
Elevittel kapcsolatban szerdán úgyis mondani fogja a dokid, hogy mit szedjél, és mennyit, de én áprilistól szedem minden nap az Elevitet, és a doki mindig rá is kérdez amikor megyek hozzá, hogy szedem-eKép.

Mátra!
Ez tényleg nagyon jó hír, akkor most egy kicsit nyugodtabban mehet a babaprojektKép, drukkolok nagyonKép!!!!!!!!!

Refief!
De jó, hogy jelentkeztélKép. Gratulálok a mostmár hatalmas BabucihozKép, és további nagyon boldog, problémamentes pocakoskodást kívánokKép!!!!

Brill!
Már nagyon kíváncsi vagyok, mint mond holnap a doki, várlak a hírekkelKép

Korek!
Merre jársz? Sikerült a prolaktinod beállítani?

dido

dido
dido

Sziasztok,
köszönöm a válaszokat, ez 6 inszem egyik oldalról igen hosszú, de ha meg azt nézzük, csak jobb, mint a lombik, ha ez is sikeres lenne. Szerencsére, betegséget, elvéltozást nem találtak, így járni kell az utat.

Mindenkinek sikeres babaprojektet kívánok a továbbiakban isKép

manóka

manóka
manóka

Azt el is felejtettem írni, hogy tegnap voltunk a Férjem Keresztesóáéknál, és Nekik van egy 3 éves Kislányuk, és egy 1,5 éves KisfiukKép, hát nagyon aranyosak voltak, a kislánynak be nem állt a szája, egyfolytába mondta-mondta-mondta...Kép, tündériek voltak, rajzoltak nekünkKép, de amikor eljöttünk mondta a Férjem, hogy azért kifáradt a nagy hangzavarban, úgyhogy mondtam is neki, hogy pedig nem ártana hozzá szoknia...Kép

dido

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?