Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden oké.
Pontosan hány hetes+napos is vagy?
Egyébként nem azért izgulok, hogy bent marad, hanem hogy ha nem bújik elő a héten, akkor indítják. És akkor nehogy az legyen, hogy az oxitocin-tól gyorsul a folyamat, én nem tágulok olyan gyorsan, és akkor nagyobb berepedezés lesz a hüvelyen, vagy máshol. Szal "csak" ennyi vele a problémám.
Huppangatok én az ágyamra, de semmi. Az igaz, hogy 10 cm vastag szivacs, de olyan érzés, mintha egy sziklára huppannék
Látod, nekem nem használ semmi: séta + lépcső 4.-re + ágytologatás...
Azt kéne, amit az unokatesómék ajánlottak, csak nincs hozzá partnerem. (Jó nagy orga....us) Lehet, hogy találnék jelentkezőt, de sajna nekem csak egy felelne meg, az meg nincs...
Szal valami mást kell kitalálnom..
De jó nektek, hogy egy nap fogtok szülni. Akkor tuti egy szobában lesztek, mert ugyebár egy csaszis megörző kórterem van csak. Bal oldalon a nővérpult mellett.
Én meg remélem, Oladanyival sikerül pár napot összefutnunk. Nekünk is jobb lenne egy ismerős.
Krozi!
Magánrendelője nincs a doktor néninek. A kórházban rendel kedden délutánonként. 250-2420/366 m. Ha van még kérdés, nyugodtan írj. Ha esetleg olyan téma lenne, akkor azt ne itt, hanem írj privátban az e-mailemre, és szívesen válaszolok.
Szilpa
38+6</font>