2006.01.19 17:00
Még holnapig ki kell bírnom...
Köszi!
Terhességnél normális, hogy magasabb a terhes nélküli értékeknél. Szerintem. .)
2006.01.19 19:09
de annyira nem lettünk jóba, hogy örökre együtt maradjunk. 

2006.01.19 23:06

Én már TÉNYLEG alig várom hogy rá se kelljen gondolni... 
2006.01.20 10:22
a parák érthetőek, de nem lesz semmi gond. Én tapasztalatból azt mondom, hogy ha fél is az ember, lőjje be a 32. hetet célnak, hogy addig húzzák ki egyben, utána már nagy bajok nem lehetnek.

2006.01.20 11:43
2006.01.20 15:24
Én még csak félidős vagyok, dehát telik az idő valóban... itt van a lelki szemeim előtt, ahogy remegő kézzel fogom a pisitől csepegő, két csíkos Medilabot és őrült módon ébresztgetem a férjem.
Szerintem nálam ebből nem lesz semmi.
Voltunk ott más kapcsán december elején, és egy nagy nulla volt ott, kicsi a választék ebben és ami volt sem tetszett, illeg-billeg, komolytalan. Pont ennek kapcsán mondtam, hogy kár, hogy a Toscana-nak nincs bababútora, mert őnekik nagyon szép tömörfa bútoraik vannak, igényesek. De mivel már van egy IKEA-s szekrényünk a babaszobába, valószínűleg egy világos fenyő kiságyat és pelenkázót veszünk hozzá, illetve ide a Toscana-s nappalinkba kellene mégiscsak felhajtani egy diófa vagy másmilyen sötét színű bölcsőt. A Lutz-ban nem láttál szép bölcsőt? Akárhogy nézem a Neten, itthon tök gagyik vannak ebből is.
Jaj, olyan ciki volt, az eladók ott bámultak rám!
2006.01.20 16:04
2006.01.20 16:08

2006.01.20 16:18
László doki is 10 kg-t engedne, de már letett róla, ő hajlíthatóbb. Ugyanis az van, hogy a vékonyabb mamik az elején jobban tudnak hízni, szedik fel a szükséges tartalékot. Legalábbis én mostmár ezzel a dumával ámítom magam. De nézd meg ezt: 2006.01.20 17:10

2006.01.20 22:38

akkor most szüljek ? 

Én is örülök ha 15-nél meg tudok állni, most ezt tűztem ki célul 

csak úgy szeretném már magamat halálra vásárolni...mózeskosár és bölcső mondjuk pont nem szerepel a tervek között, de szerintem lesz hol aludnia Máténak
2006.01.21 08:59
érdekel???

2006.01.22 17:39
2006.01.23 16:14
Így nem keverte össze a cicit az üveggel és elfogadja a mai napig is a fagyitejet. Ennek nagyon más íze van, mint a frissnek. Most pl a kórházban nem is tudom mi lett volna vele, ha nem tudja használni a cumisüveget és nem fogadja el a fagyitejet. Gondolom hamar orrszondázták volna tápszerrel, brrr... Szóval arra, hogy otthon hagyd apával, jól fel kell készülni, de szerintem nincs akadálya. Andor 6 hetes volt, amikor osztálytalálkozóra mentem az éjszakába. Peti fürdetett, etetett, altatott. Semmi gáz
A kikapcsolódás pedig kell és jár is neked!
2006.01.23 16:17
Amikor teherbe estem már 61 kg voltam. Az 55 kg az naddon sovánka volt. De előbb utóbb nekem is ez lesz majd a cél. Utóbb. Most az, hogy a bébimnek mindene meglegyen
Mi Esprit márkájút vettünk. Meg vettünk hozzá egy kisméretű baldahin tartót és így azt is lehet baldahinnal vagy anélkül is használni (mint a kiságyat). Szerintem nagyon klassz, masszív, lehet rögzíteni és akkor nem ring és lehet ringatni is. A Lutz babakatalógusban azon az oldalon van alul, ahol az Esprit márkájú bútorok. Egyszerű, de jó masszív és nekem nem kellett, hogy gurulni is tudjon, mert nem akarom gurítni a kégliben.
Valamit rosszul írok be? (nem tudok olaszul
)
Viszont ami érdekes, hogy a nagyon nagy része a pocakomra jött fel. Picit hízott a popóm is meg a combjaim is, de főleg a pocim (109 cm
). Iszonyú nagy és állandóan viszket, tehát még nő .O A kis nyavalyás odabenn
Majd meglátjuk, kinn hogy ágyaz magának
2006.01.23 16:20
Sokat gondoltam Rátok, amikor Andor kórházban volt. Most már minden rendben van Veletek?
Olyan hamar megnőnek a babók, igaz? Észre sem vesszük! Én még pl. tisztán emlékszem rá, amikor férjed írta, hogy most született meg Andor. És azóta mennyi minden történt!
2006.01.23 16:45
Te jól vagy? Visszavettél a melóból? Tényleg érzed, hogy egyre többet mozoga baba? MA a hideg miatt megint inaktívabb volta miénk, estére jól befűtök neki, imádom amikor fickándozik
Akartam még kérni tőled, hogy mondj nekem Bécsben naygon kellemes éttermet és jó boltot, mert ott leszünk két napig és szeretnéma páromat megint vmi tuti helyre beültetni. Olyat is mondj, ami a városban van, köszi. 2006.01.23 18:28
kb. 155 cm és 55 kg. Igazából nem nagyon tudom elképzelni, hogy férne el odabent több pocok...
2006.01.23 18:51
!
! 2006.01.23 19:18
És már nagyon kis ragaszkodó tud lenni, most egyik kezével éppen átöleli a nyakamat, a másikkal pedig a hajamat simogatja 

2006.01.23 20:05
)!
Vagy inkább:
Egyszerűen nem tudom, mi van. A hétvégén megint felpattant 1 kg. Ennyire hormonzavaros tyúk lennék? 20.hét és +6 kg. Ááááá....
érdemes a "massimo"-hoz hozzáadni +25%-ot, és úgy megkapod a lehetséges maximumot, lebontásban (ugye 18 kg, ha jól rémlik?). Dehát... én is örülök, ha legalább ezt tudom majd hozni.
Viszont apának is mutattam a "Megmondalak anyukámnak" pólós fotót, dőltünk a röhögéstől...
Annyira cuki ez a baba.
- , addig is én vagyok a legfiatalabb kismami, és ennek is megvan ám az előnye!
Osztogathatjátok majd nekem a tanácsokat, hihi!
Ez a múltkori genetikai UH volt. Azért nem kaptam fotót, mert szarrágók a kórházban, papír sincs a nyomtatóban. Persze nem a dokim csinálta. De sebaj, 2,5 hét és megyünk megint Győrffyhez a Praxisba.
Akkor leszünk 22 hetesek, remélem jó képek lesznek majd. És azt is, hogy megerősítik, hogy kislány.
Tehát még nem ettünk Bécsben, talán kétszer mindig ugyanabban az olaszos kajáldában, ami nem egy nagy szám. Parndorf-ban és a SCS-ben meg a Nordsee-t szoktuk választani, mert szeretjük a halas-mártásos kajákat. Ja, azt tudom még, hogy Bécs sétálóutcájában több cukrászda is van, amelyek viszont nagyon tutik, dehát ezt lehet, hogy most pont nem kellene reszkíroznod...
És a csúcs az volt, hogy lefekvés előtt, mikor fickándozott, párom odahajolt és énekelgetett neki 10 percen át, Boci boci tarkát mondjuk vagy 4-szer. Addig dermedt hallgatózás.
Mikor abbahagyta, olyan diszkó kezdődött kisvártatva, hogy elég volt felhajtani a pizsimet és nézni a kis bubornyákokat a hasfalamon.
Anyum nem hiszi el, azt mondja, ezt 19-20 hetesen nem lehet. Hát pedig lehet, ezt tanúsíthatjuk mindketten!
Elég erősen tud már rugdalni a 30 dekájával is, ha akar, ha kijön egészen a hasfalamhoz! 2006.01.23 20:51

Bár én is emlékszem, hogy itt a babanetes albumban is sok képeteket lehetett látni, nem ?
Nagyon gyors jobbulást kívánok neki, szegény kis hős, ha még naponta kap szurikat is

Aztán ne strapáld túl magad azokkal a bizonyítványokkal

2006.01.24 15:41
Nem baj, én is szorgos leszek
Brrrrr...
Véget érhetne már ez a dokisdi
Édes lehet Andor, ahogy csimpaszkodik! Majd ha kifújjátok magatokat, teszel fel képet róla nekünk?
2006.01.24 16:08
! 2006.01.24 17:06
Szuper volt. Főleg, hogy a végén már olyan hangosan korgott a gyomrom, hogy szerintem a tanári másik végében is hallották. Csak az igazgató nem...
Hogy fogod majd bírni?
(Megsúgom: szerintem marha jól.) Én egy kicsit veszélyeztetett vagyok ebben a műfajban, emlékeztek talán a nyaramra... képes vagyok itthon úgy elüldögélni, hogy a végén szomorka leszek.
Mi a fenének vagyok ilyen zavaros, nem tudom, azt azért remélem, hogy az anyasági hormonok már sok mindent átrendeztek bennem.
Na majd kiderül májusban... (akkor szerintem vagy 1 hétig muskátlit fogok ültetni - ti nem várjátok a tavaszt? én nagyon!)
Egyik helyen: "így most el sem tudom képzelni, mi lenne, ha akár csak pl. egy madártejet vagy egy túró rudit ne ehetnék meg", kicsit odébb: "Főleg, hogy szinte nulla édességevészettel értem el a mostani +15 kg-s "álomhatárt"."
De tudod min röhögök? Hogy én dettó ugyanígy beszélek! A korábbi fegyelmezett Norka időnként gyakorlatilag zabál (mondjuk 1 óráig folyamatosan), utána este nagyot csodálkozik a mérlegen, "hiszen ma alig ettem, most is éhes vagyok".
Erre az ellentmondásra a párom hívta fel a figyelmet.
Egyébként ha már megint témánál tartunk: a férjem mostanában elég sűrűn fogdos, mert meg vagyok cicisedve-combosodva-farosodva. Elnézést a pikáns részletekért! Úgyhogy kész a replika: "Doktor úr, nem magának akarok tetszeni, hanem a férjemnek." Háhá.
Drukkolok a holnaphoz! 2006.01.24 18:19
És most, hogy otton vagy, szoktál napközben aludni? Bírsz éjszaka aludni? Nincsenek ezzel gondjaid?
Nem bírnám ki totál édesség nélkül, bevallom az őszintét
Mértékkel, de szeretem nagyon
Persze ha mindig reggel mérem, az is jó. És így optikailag kevesebbnek tűnik
Na, mit szólsz?
Az nekem is mindig az, bár én keveset látom az enyémet és nem is szól bele semibe = jól megvagyunk mint a befőttek
Amúgy jól kijössz az öreglánnyal?
2006.01.24 18:58
Norka
!
!
!
!
!2006.01.24 19:02
. A doki szerint minden rendben van, volt petezsák, szikhólyag és embrió, de szívhang még nem. Szerinte 6 hetes vagyok, és ez ilyenkor normális. Két hét múlva kell újra mennem, és ha akkor is minden rendben van, akkor elbúcsúzunk egymástól
Kicsit még félek...
), szívem szerint egész nap csak ezt nézegetném...
- túl nagy a kép. hogyan tudom 600x600 méretre csökkenteni? segítsetek!!! 2006.01.24 19:11
2006.01.24 20:18

Boldog névnapot a kis hősnek 

Amíg alacsony, de nem ájulunk el, addig nincs baj

2006.01.24 20:23
2006.01.24 20:45
2006.01.24 21:38
).
Nekem a mamám szokott csinálni, de nem jó ez, hogy tőle függök
Fú, mekkora lehet az öröm most. Még emlékszem a mi nyarunkra
Rendi az anyóspajtás, nem mondom... No comment
Furi lesz otthon az első időkben
Én már úgy vagyok vele, hogy iugyekszem lefárasztani magam, hogy este tudjak aludni. Ma pl. de. 10-kore keltem fel, nem is tudok most mit kezdeni magammal...
Gyere, hadd ragasszunk Rád egy kis "baba-vírust"
Odaát visszafogtuk a hülyeségeinket