Úgyhogy Motiot, minden elismerésem
2006.01.20 18:02
. Jó volt a gyerekekkel nagyon, csak hiányzott már a férjem, minden estére eléggé kipurcantam, ráadásul a gyerekek nem mentek oviba mert Maja köhögött, Bernát meg egyedül nem hajlandó menni.

2006.01.20 23:05
Zsoltika nincs jól
Ma már hányt is
Hasmenés végülis nem vészes, ma 2x volt eszméletlen híg kaki, mustársárga, szörnyű büdi. Láza nincs. De a kedve nagyon rossz szegénykémnek, nyafog, és folyton felveteti magát, hogy cipeljem. Nem is elég, ha pl. az ölemben ül... Persze, mert szokott görcsölni a pocakja (ezt már mondja is), meg a híg kaki azonnal marja is a popsiját, szalad hogy pelenkázzunk. Na meg amúgy is rossz lehet a közérzete.
És a napközbeni alvás is rövid volt, persze ébredéssel.
Szóval nem leszek gépközelben. A felújítást felügyelni viszont nem kell, mert a lakás úgyis üres
Elvileg 2 hét alatt lesz készen minden. Már nagyon várom, hogy a mi lakásunkat is újítsák, májusban szeretnénk nekikezdeni 

2006.01.21 08:41
Ezek szerint erre semmi gyogyó nincs, csak a tea??? Majd Sziromnak biztos lesznek jó tanácsai, mert Õk is keresztül mentek ezen a tortúrán. Nagyon szorítok, hogy hamar túl legyetek rajta. Sok gyógypuszit küldök Zsoltikának
indulhat az igazi tervezgetés! 
Csináld úgy, hogy amikor megírod a levelet rögtön jobb egérrel másolatba rakod, így ha történne is valami megvan a hsz.
Pótolom: köszönöm
azóta már ki is nyomoztam hol van és jövő héten megyünk is!
... Így akkor jöhet Barnabás is
Nálunk is tücsökzenének hívják.
és akkor megkapom a löketet
2006.01.21 09:07

2006.01.21 09:54
2006.01.21 10:33
2006.01.21 10:37

2006.01.21 11:13
2006.01.21 15:42
) láttam, hogy tök szép hó esett, ááá, mondom majd megyünk délután vásárolni, most kiviszem Miksát szánkózni. De kiderült, hogy az egyik tippmixet 16.00-ig kellett feladni, addigra meg nem biztos, hogy beértünk volna, úgyhogy délelőtt kellett. (Az ember melózik este 7-ig). Úgy indítottunk, hogy lekéstük a 10.25-ös kompot, mert Miksa semmit se úgy csinált, ahogy kellett volna, meg én is bénáztam. Például pelenkázás, öltöztetés közben tévézett, dumált, ezerrel, közben lógatta a lábát meg a kezét, mint a rongybaba, egyszerűen alig bírtam ráadni a ruhát. A cipőfűzőjéről akkor derült ki, hogy teljesen átfűzte, és alul van a vége, amikor már rohantunk. Közben csinált annyi hülyeséget, hogy ki sem mertem menni beindítani az autót, hogy melegedjen. Ez egy tegnap esti példa a lükeségeire: szétesett egy olyan abakusz-szerű játéka, abban vannak olyan 20-30 centis, a hurkapálcikánál vastagabb pálcák, azok voltak a kereszttartók. Na egy ilyet vett a szájába, mint egy furulyát, és elindult páros lábbal ugrálva felém, közben kiabált, hogy tapp-tapp. Ész megáll ... a hideg víz lever ilyenkor, hogy mi van, ha elesik. Rákiabáltam, erre meg összerezzent, iszonyúan érzékeny a kiabálásokra, pedig bizisten nem kenjük-vágjuk. És ő meg egyébként olyanokat kiabál, hogy megsüketülök. No, ott tartottam, hogy indultunk, kb. 3 perc kulcskeresésre ment el, majd nem tudtam, hol vannak a tippmix-szelvények, aztán visszaszaladtam pénzért, mert elfelejtettük annak a bankkártyának a kódját, ami nálam volt. Végül sikerült azért felidéznem. Aztán Miksa nem akart beülni az ülésbe, most nem lehet száguldozni se a jégen, szóval lekéstük a kompot. Az Auchanban kiderült, hogy törölték az egyik meccset, így csak egy szelvényt bírtam feladni. Miksa a boltban nem maradt nyugton, mindent le akart pakolni, kiabált, hogy engedd el, és fogdosta a mirelitpult szélét (annál nincs bacisabb hely, és nem engedem neki megfogni elvileg), aztán meg volt őrülve a két kis súlyzóért, amit vettem magamnak, majd a szélvédőmosóért, amit muszáj volt vennem, mert kifogyott. Kétszer hóval mostam le útközben a szélvédőt, erre az ember közli utólag, hogy a múlt héten betett egy üveggel a kocsimba... Na, aztán hazafelé jött a nap csúcspontja, amikor egy pasi a kompnál egyszerűen belénk tolatott. Beálltam a sorba, ő meg valamiért hátra tolatott, csak nem nézett a tükörbe, én meg már ott álltam mögötte. Üresben volt a kocsim, kézifék behúzva, szerencsére, de baromi nagyot kilendült az autó. Először azt hittem, én gurultam rá, mert épp hátra voltam fordulva Miksához, amikor történt az egész, de nem. Nem lett semmi baja a kocsinak, csak a rendszámtartó műanyag keret tört el, épp azt találta el az ő lökhárítójával. Ezerrel elnézést kért, én meg kiabáltam vele, hogy nézze meg, ott ül a gyerek a kocsiban, akármi is lehetett volna, mér nem nézi meg, mit csinál? Összeségében normális volt a fószer, de amit csinált figyelmetlenül, hát az gáz. taláén az is szerencse, hogy lejtőn áll a sor, és ezért nem nagyon volt lendülete, lejtőn fölfelé tolatott. Namindegy, hazaértünk, rohanás kaját csinálni, evett a kölök, most alszik. Kíváncsi leszek, meddig.
2006.01.21 23:19
Már napok óta úgy érzem, hogy ennél rosszabb nem nagyon lehet. TEgnap ugye a hányás, azt nem is írtam, hogy a babakocsi tároló előtt hányt Zsoltika, de ott aztán alig lehetett közlekedni... Becsöngettem a földszinti lakóhoz, tök rendes volt, attak papírtörlőt meg nejlonzacsit, hogy eltűntessem a trutyit. Aztán persze fel is mostam, jó kis meló volt Zsoltikával le a 3-ról felmosócuccal
De ez még a kisebbik gond, mert hát szegény nem tehet róla
Annak egész finom az íze, teába raktam, de elég keveset ivott eddig Zsoltika.
Sem főtt répát
Na de legalább almakompótot fogyasztott
Valami izomhúzódás, de rettenetes, alig bírok ráállni. Ezért aztán ma Apa egyedül ment apukámmal megvenni a felújításhoz a dolgokat. Mi meg itthon szenvedtünk Zsoltikával
Kenegetem Fastum géllel, hátha segít.
Kicsit pihenjetek, rátok fér! Még csak most jön a munka java, a költözés!
A tornához pedig gratula, nagyon ügyi vagy! Ábel pedig nagyon ügyes a beszéddel, ezek szerint gyorsan fog majd haladni.
A lábszár gyakorlathoz akkor írok egy kis kiegészítést. Tehát támadó állásban állsz: az egyik lábad előrerakod, és behajlítod. A hátsó láb nyújtva, de a lábfejek egy irányba nézzenek, előre! Támaszkodni is lehet (eleinte érdemes is), én a fotel hátuljának támaszkodtam. Ebben a helyzetben kell rugózni, ha jól csinálod, akkor a hátul lévő lábad vádlija nyúlik. Óvatosan, kicsiket rugózz, az elöl lévő lábad végzi a mozgást, apró, lassú térdhajlítások. A két láb közti távolságot n eked kell kitapasztalnod, úgy végezd, hogy a hátul lévő lábad lábszára húzódjon, de azért ne fájjon
Kb. 20 rugózást csinálj egyik lábbal és 20-at a másikkal
Remélem, fog menni, majd írj!
Holnap folytatjuk a bevásárlást, elvileg Zsoltikát itthonhagyjuk anyukámra
Rámfér egy kis kimozdulás, ma tropára mentek az idegeim...
Lefeküdt, simogattam neki pár percig, és elmúlt. Elvileg nem fázott meg, más ilyen tünete nincs. Szerintetek mi baja lehet? 2006.01.22 18:15
Nem is tudom miért fájt ma ennyire, nem szokott. Torna még megy, lábszáras gyakorlatok is. Fürödtem délelőtt és észrevettem, hogy több hely van mellettem a szokásosnál
2006.01.22 22:42
Szerencsére ma már abszolút nem fájlalta a hátát Zsoltika, és elég sokat ivott is, leginkább cukros teát. Ezen kívül kapott jó sós csirkehusit, szintén főzve
Meg persze Smectát, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire hamar segít...
Tessék csak tornázni, fog ez menni, ugye?
Viszont callan tornát csináltam, az nagyon jólesett, bár néhány gyakorlatot abból is ki kellett hagynom.
2006.01.22 23:00
Nem volt jó napom, nincs különösebb oka, tán frontérzékeny leszek öregkoromra, vagy mi...
Csodálkoztam is, pedig én sportoltam elég sokat életemben
2006.01.23 08:02
2006.01.23 09:27
2006.01.23 10:25
, ömlött a számból a sok b...meg, stb....
Mózes, hordozó...stb.)

2006.01.23 10:41
. Ez a macska kikészít. Tegnap lepisilte a gyerek fellépőjét a fürdőben, hogy mér pont azt választotta ki az alom helyett, nem tudom... Az uram kidobta a fenébe a fellépőt, de azt elfelejtette nekem mondani, hogy közben a teraszon elcsöpögtette. Aztán elment éjszakára melózni. Én tegnap többször is voltam kint hőmérőt nézni, aztán este már szagolgattam, hogy valahonna jön szag. Végigjártam az egész lakást keresztül-kasul, hogy hová pisilt ez a szemét. Namost ezzel szét is hordtam a papucsomon lévő cuccot. Én hordtam szét, értitek?
Ez csak most derült ki délelőtt, most jött rá a magyarázatra az ember, mielőtt elindult gyógytornára. Hogy miért nem szólt...
Úgyhogy most beültetem a kölket az etetőszékbe a tápipik elé, és fertőtlenítek. Csak a szőnyeggel micsinálok...
Mérgesfejet nemtom hogy kell.2006.01.23 11:09
2006.01.23 11:26

), így az volt az első, amire azt mondta , hogy jó.
2006.01.23 11:37
)

2006.01.23 12:12
Viccet félretéve, én valahogy nem foglalkoztam a témával, 50-50%-ban olvastam róla jót és rosszat, és gondoltam, ahogy majd jön, úgyis a szülősznő meg a doki látja, mi van. Hát, aztán nem volt szükség semmi ilyesmire. Ja, meg anyám rettentett el, hogy régen ugye a bába nemigen vágott, és hogy a nagymama azt mesélte, hogy milyen borzasztó állapotban volt sok nő, kinyúlva, stb. Nem tudom, tényleg.
Bergonokat különben nem néztétek? Nagyon bírta a strapát, soha semmi gondunk nem volt vele. De nem adom senkinek (már többet kérték
), mert őrzöm a kistesónak
Szívesen adok a családban bármit, az ember tesójáknak pl. most lesz 1 éves a kissráca, és mérlegtől ruhán át a mellszívóig, odaadtam mindent, de az ágy, a kocsi, a járóka (játéktároló) és az etetőszék marad. Azok beváltak, és én szeretném, ha lenne, aki használná őket
2006.01.23 14:58
(homeopátia, gátvédelem, illóolajok...stb)

2006.01.23 15:48
2006.01.23 16:31
Remélem neked is így lesz! De nem így indítottam én sem, Maja vákuummal született, úgyhogy a nehéz kezdet után jöhetnek egyre jobb szülések. nekem legalábbis így volt, ha lesz negyedik, akkor ez nagyon mellette szól
.
. 

2006.01.23 16:43
lehet, hogy Oli nem igazán szívesen fogja átadni a helyét majd Natasának, úgy megszereti
amikor a Nikit szültem még nem hallotam ilyenről, én úszógumin ültem elég sokáig
, a Dorinával végig dolgoztam, nem tudtam igazán belemélyedni a kismamaságba és végül nem fordult be és túl nagy is volt
Barnabás is császár lett sajnos 
2006.01.23 19:14
Ma még nem volt kakija, ezért nem tudom, hogy végleg elmúlt-e a hasmenése... De szerintem igen.
TEgnap óta nekem megy a hasam, de ezerrel
Ma szinte csak feküdtem, itt volt anyukám, ő vitte sétálni Zsoltikát (de csak rövid időre, mert nagyon hideg volt), meg főzött ebédet.
Most én kérnék gyógyenergiákat, mrt nagyon vacakul vagyok
2006.01.23 22:25
) Macskapisi
Málnatea azt hittem a méhizom erősítésére van, nem gátra. Ráadásul itt Angliában ellene beszélnek a védőnők, mert hogy ha segíti a szülést, akkor koraszülés is mért ne lehetne belőle. Szerintük. Én nem ittam, mert semmiféle teát nem tudok meginni, max két napig aztán elfelejtem
Energia megy. Szerintem egy-két napig hagyjad, hagy jöjjön ki belőled (vírus?). Ne egyél, sokat igyál... De aztán, próbáld ki, egy kis szelet étcsoki állítólag megfogja nagyon.
(Tej még van bőven) Már vagy 5 hónapja elválasztom, de igazából csak karácsony előtt gyorsultak fel a dolgok. Mostanában meg már csak heti 2-3 szopi volt. Örülök nagyon, újabb fejezet a kis életében
2006.01.23 22:44
Borzalmas ez a nagybőgős.
Kitartás és mielőbb gyógyulj meg!!!!
)
Szegény cica már ennyire nem bírja visszatartani?
(én innen könnyen viccelek, mi??)
pedig tényleg praktikus dolog...
Lesznek Nálatok is szép csaták biztos
Nem bírok a szénhidrátról lemondani.
2006.01.24 14:25
Az egyik kissrácra rászólt, aki elhagyta a dobverőt, hogy "leesett, vedd föl!" Meg észrevett a szekrény tetején egy másik magnót is, és amikor a lentiből jött a zene, akkor mutatott föl, és ordítozott, hogy "nem szól, nem szól". De ezek így leírva nem hangoznak olyan jól
! Gyógyulj meg gyorsan! A párod még nem kapta el?
A magasságunk stimmel, de én 74 vagyok, viszont a derekam is, a csípőm is egy 5 centivel vastagabb. Comb 62, térd felett nem mértem
Az új DVD-n azt mondja a Béres A. a tanácsai között, hogy napi 5-ször kell enni, hogy begyorsuljon az anyagcsere. Van egy diéta is, de ott áll meg a lemez, úgyhogy csak hétfőtől csütörtökig bírtam elolvasni
De sovány tej, sajt, gyümölcs, csirke, hal, zöldségek, rizs van benne leginkább, ahogy átfutottam. Írjam le?
Nem kérte azóta?
Én nagyon fázós vagyok. És féltem őt is, bár az ő overálja sokkal melegebb, mint nekem bármilyen ruhám. Viszont vette már le a sapkáját kint, csak úgy, mókából. Ezt most nem kockáztatnám meg. Mondjuk az overál kapucniját amióta ráhúzom, azóta nem volt ilyen. De kedvem se volt no, magyarázom a bizonyítványom
2006.01.24 16:21
2006.01.24 16:24
), meg tornázni kell minden nap. Egyébként két torna van rajta, tegnap csináltam először a haladót. Kéne még venni súlyokat is, mert úgy lesz az igazi.
? Nekünk nincsen, úgyhogy nem tudok javasolni semmit. (Engem amúgy zavarna, hogy az olajat újrahasználni nem túl egészséges, de annyi olajat kidobni meg...) De szerintem próbáld kézzel kimosni a nagyját és utána mosogatógépbe tenni. Talán úgy kijönne tisztán.
Zuhanyzás után viszont meztelenül szaladgáltam a lakásban és nem jutott eszébe. 2006.01.24 16:34
Zsoltika most alszik, én is lefeküdtem vele, de sajnos a hasam még mindig megy
Így aztán muszáj volt felkelnem.
Komolyan, ég és föld a különbség a tegnapi és a mai napom között. Még jó, hogy úgy néz ki, elég hamar átmegy-átment rajtam ez a vírus.
Csak sajna többször el is tört, meg aztán Zsoltika nem nagyon szerette. Mikor vettünk egy Peg-Perego Veneziát, azzal sokkal jobban éreztük magunkat mindketten, sokkal könnyebb volt tolni, és Zsoltika is remekül elvolt benne
Főleg az tetszik, hogy a biztonsági öve nincs a háttámlához erősítve, nem "szorítja" le a gyereket.
De azért még egyszer köszi
Nem lehetett semmi ez a takarítás
Szegény cica
Nekünk nem igazi fritőzünk van, hanem egy zománcos lábas, benne fémhálóval, abba megy a krumpli, a tetejére jénai fedőt lehet tenni. Nemrég vettük, de elég ritkán használom... A tisztítása viszont egyszerű, ugye sima edény bele a mosogatógépbe
De hát csodák nincsenek. Én most a többi testrészre Nivea feszesítő krémet használok. Ez egész jó, nagyon finom puha tőle a bőröm
A gátvédelemhez kell-e intimtornázni??? Én most már szeretném elkezdeni, mert amúgy is jó lenne.
CSak szerintem nem lesz tartós, mert ha elmúlik a hasmenés, akkor visszaáll a régi súly. Ma reggel 55,1-et mérem 

Sok-sok éve ez a legeslegkevesebb, amit valaha mutatott a mérleg
2006.01.24 16:36
Én egyszer kipróbáltam, hogy Lili akkor aludjon amikor akar, és nem is ébresztettem fel soha. Õ ugyanis már kétéves kora óta nem alszik délben, de egy darabig még szükség lett volna rá. Szóval az lett, hogy ő hatkor kidőlt, 2-3 órára, aztán fent volt fél 12-ig. Vagy kidőlt 7-kor és aludt hajnal 3-ig, ezután ébren volt néhány órát. Hamarosan véget vetettünk a kísérletnek
. Most már szerencsére kibírja egész nap, akkor is ha ásítozik. Lehet, hogy Ábel át akar állni valami új rendszerre? (Később aludni, vagy mittudomén) 2006.01.24 16:40
Köszi az energiákat, még tartalékolok is belőlük
Kitartást a tornához, nagyon örülök, hogy ennyire élvezed! íGy a jó menni!
Hát, ha nekünk kéne egy évre előre kifizetni a biztosítást, meg adót, tutira kiakadnék
Persze emellett a norbizás is segít, de semmiképp ne éhezz
2006.01.25 08:44
nem is akarok én, csak akkor a méricskélés után ment el az étvagyam
Tudom, hogy a koplalós fogyi nem tartós...yo-yo
. Már Motiot és Szirom is teljesen a sport megszállotjai
Kati is tornázik, Gabi volt az úttörő
NAGYON SZUPER, HOGY CSINÁLJÁTOK!!! Ildinek most nem is kell
Csak én vagyok lemaradva
Egyelőre csak karra gyúrok Barnabással
a feszesítővel már én is szemeztem
ha beválik Gabinál akkor még azt is magamra kenem
Azóta is hullámokban rámtör és amire emlékszem csinálom belőle. Decemberben majdnem megvettem a Kriston A. videoját, csak nagyon drágának találtam.
és már látszik is az eredmény, ez tök jó!!!!
Régebben többször olvastam, hogy sütöttél. Az Árpi kedvence, úgy meglepném vele. (én egyszer sütöttem narancsosat, nagyon sok macera volt vele, most egy olyan síma kis ropogósra gondoltam
, csak nem tudom, hogy kell
) 2006.01.25 09:45
2006.01.25 10:57
2006.01.25 12:28
Igaz, eddig is eljártam hetente egyszer-kétszer, de ezt kevésenk éreztem a várva-várt sikerhez, ezért tegnap callaneticseztem, ma meg Béres Alexandra. Kell hozzá kitartás, mert tagnap is ma is itthon voltak mindhárman, így nem könnyű. Percenként kéne felugrálni ezért-azért, ha meg nem megyek fúr a lekiismeret. De szükségem van rá, jól esik, ennyit ki kell bírni a gyerekeknek, nem?
El akartam menni a gyerekekkel a Millenárisra, megnézni a csipkerózsikát. Leszámítva a baromi hideget, öltöztetés, villamos... Majának elkezdett fájni a füle. Kérdezgettem, hogy menjünk-e haza, de nem akart. Na, megvettük a jegyeket, beültünk, elkezdődött, de ott már sírt. Adél meg Bernát nagyon élvezték, de egy idő után Adélra rátört a pánik, ki akart menni. Ez már többségi döntés volt
, rábeszéltem a Bernátot is, aki pedig mindenképpen meg szerette volna nézni, hogy hal meg a banya.

. Megjött a taxi, kettő bőgött, majdnem én is, jaj. A taxis meg elmesélte, hogy neki öt gyereke van. Istenem, mások hogy bírják...
)
. Szóval én sem ugrálok a hidegért, csak a levegőzésben nagyon hiszek. Ráadásul ez egy tök jó levegőjű környék Na mindegy. De téged is nagyon megértelek. 

2006.01.25 14:03
kár, hogy így ért véget.
Ki melyiket fogja? Még ha az egyik kocsiban ül és a többiek fogják a kocsit.... háát akkor sem lehet könnyű. Ügyes vagy! 
most már tényleg csak én vagyok itt a tohonya
A három gyerkőc mellett hogy oldod meg? Bezárkózol valahova
Engem Dorina tuti nem hagyna (látom Adél is 2004 májusi
) Rendes manók!!!!
Most meg halál boldog lennék, ha legalább 70 alá menne a mérleg. Na, ennyit rólam
2006.01.25 15:35

2006.01.25 15:44
Az ember itthon, gyógytornára se ment, mert leállt a komp a jégzajlás miatt. Kicsit meg is fázott, úgyhogy inkább itthon dolgozott egy kicsit. Ez volt a másik, ami miatt nem jutottam a géphez.
Az egész kacsát is így szoktam sütni, és a combot, szárnyat is: simán besózom a darabokat, és legfeljebb egy kis majorannát és fokhagymaport teszek még rá, majd beleteszem a sütőedénybe, ami mondjuk egy kisebb egész kacsánál, egy olyan 2 kg-os pecsenyekacsánál lehet a római tál is. (Ha azt választod, akkor be kell áztatni előtte a tálat, de ezt biztos tudod). Én inkább a fedeles, fém kacsasütő edényben szoktam sütni, abba a nagy is belefér. Teszek mellé egy kis zsírt (általában az előző sütésből leszűrt kacsazsírból), hogy amíg kisül a saját zsírja, addig is legyen alatta. Az olaj azért nem olyan jó, mert később nem tudod leszűrni és megdermeszteni a zsírt. Legalább egy pohár vizet aláteszek, és mehet is a sütőbe. Én 180 fokon, légkeverésen szoktam sütni, 2-3 óra biztos kell neki. Egy órát hagyhatod nézegetés nélkül, de aztán nézd meg, és ha elfogyott alóla a víz, akkor önts utána. van, aki bort önt, én még nem próbáltam. Szurkáld meg időnként, hogy puha-e, és ha már klassz puha, akkor vedd le a fedelét, és süsd pirosra. A legvégén egy pici sörrel meg lehet kenegetni, attól nagyon szép színe lesz. De az tűnjön el végül róla, addig kell sütni! Pár perc. Libát is ugyanígy csinálom.. Hagymás tört krumplit szoktam hozzá adni. A kacsa alól kikanalazott kacsazsíron futtatod meg a hagymát, rámegy a kockákra vágott főtt krumpli, és a krumplinyomóval ott a serpenyőben szoktam összetörni, kutyulni kicsit. Még párolt káposzta fincsi hozzá, de azt az uram szokta csinálni. De csak ha nincs a Rege típusú vöröskáposzta-konzerv, mert annál jobbat én még nem ettem. Mikorra tervezed?
De mondjuk szoktam én is enni abban sült husit, fasírtot zöldséggel, salátával. Meg mi tagadás, bírom a sült krumplit is, na azt nem kéne
Én most fogok ma délután, ha az uram hazajött, mert elment lefotózni a zajló Dunát. Meg a Vasmacskában is kiköt szerintem

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|