A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajni!
Ez a beszéd! Mindig kellenek a pozitív példák! Kép
Pityesz nekem ma a beszélgetést javasolta a tüszőkkel, de Zuram inkább rájuk szokott szólni kicsit felemelt hanggal, hogy "biztosan meghallják"! Kép

Vanda!
Azt találtam ki, hogy előkapom a szuritollat holnap reggel és mielőtt meggondolnám magam, gyorsan beszúrom. Remélem, jó a módszer..
Köszi a repesztőmagyarázatot. Mostmár csak azt nem tudom, hogy Diának mit adott, ha nem repesztőt.

Dia!
Ugye te írtad, hogy kaptál, nem?

Lányok!
Alkohollal fertőtlenítsem a szuri helyét?
És még egy: Néhány nappal az inszemináció előtt nem kell mellőzni a házaséletet? Nem, mintha erre vágynék, de a kiskatonák védelme érdekében... Kép

Gigi!
Remélem, megvan még a lábujjad... Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Réka! Szerény gondolatom szerint nem árt mellőzni a házaséletet, mert mi nem mellőztük és egy kicsit kevés volt az anyag D. szerint. Na nem mentegetőztem, hogy miért, meg amúgyis azt mondotta, hogy az a 7 millió extra minőségű. Nekem meg úgyis ez számít. Kép

Amúgy nekem is nagyon érdekes ez a repesztő téma, úgy emlékszem, hogy Dia is és Inari is kapott. De akkor mit?

Nekem nem volt szuris tollam, de láttam, hogy sok mindenkinek adott, biztos az másfajta szuri. Én magamnak vettem inzulinos tűt, meg hosszút felszívni, meg fecskendőt, meg alkoholt. Kép

Gigi! Egy kicsit izgulok ezen a ruhaválogatós álmodon, de végül is másnak még válogathatsz. Mondjuk nekem. Kép
Kis kutyagyereknek adjál valami rágcsát. Kép
vanda978

VandaKép
Nem csak, hogy válogattam de még fel is próbáltam őket!!! Igaz, ott volt a férjem is, de morogtam vele valamiértKép Neked bármikor szívesen nézek szép ruhákat. És noszolyó lány is lennék valaki esküvőjén!!! Jó lenne már habosba öltözniKép

Két kép a gyerek és kutya kedvelőknek!
Kép
Kép

Jó éjt! Vasárnap találkozunk!!!

KépKép
gigi28

Réka!Kép
Igen én mind a kétszer kaptam éjfélkor repesztő szurit.KépMegy a drukk!!Juhé,vasárnap talizunk.KépMost tök jó kedvem van mert megnéztem az Üvegtigris kettőt.Ezek állatok.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Gigi KépKépKép
Édi vagy!

Fú Csajok, olyan jó, hogy vagytok. Kép
hajnesz

Sziasztok!
Tegnap megkaptuk az eredményt. A méhnyálkahártya mindenhol másmilyen fázisban van, eltérő minőségű, úgyhgoy nem véletlen, hgoy még a blasztok sem tudtak, akartak megmaradni....Kép
Adott rá vm ösztrogén tapaszt, jövő héten megyünk vérvételre (2.napi), aztán az eredménytől függően kezdünk.
Mit gondoltok? Ha tudtok vmit a mnyh. állapotváltozásáról, ....

HajniKépKép Valaki írta, hgoy ne gondolj az előzőekre, és igaza van: Csak előre!!!KépKép

Jó talizást holnapra!Kép
Majd jövök, mert most újra témánál vagyunk

annak az egynek örülök, hogy végre -6 ÉV UTÁN ELÕSZÖR- találtak vmit, ami oka lehet a meddőségnek.
és most és itt a Dévairól, részemről, csak akkor, ha kérdeztek....

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ja, Gigi KépKépGYÖNYÖRÛEK VAGYTOK!!!KépKépKép
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!Kép
Nagyon örülök,hogy rátaláltatok erre a dokira,kórházra!Szívből kivánom,hogy sikerüljön!KépHiányzol ám nagyon!KépBár mostanában én is inkább csak olvasó üzemmódban vagyok itt jelen:KépKépSok puszi!Aztán jelentkezz!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Hajni!

Értem az aggodalmaidat, de ahogy írtad az eddigiekhez képest merőben más tüneteidet, nekem is az volt azonnal az első gondolatom, hogy ez tök jó, mert az eddig mindig tapasztalt tünetek soha nemn vezettek eredményre, éppen ezért igenis PONT JÓ, hogy nem érzed ugyanazokat!!!Másképp indul és MÁSKÉPP is VÉGZÕDIKKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Anna!

Hááááát!A Te eseted a jó példa arra, hogy merni kell váltani. Látod, milyen jól tetted!!! Nagyon szeretjük és tiszteljük Pityeszt, de egyes esetekben lehet, hogy nem az ő módszere a célravezető.(Ahogy ezt fordítva is hallotuk már 5 Kaális lombik után a 6.sikerült a Dávaiban)
Lényeg az, hogy most már tudtok mibe kapaszkodni, mert a minden rendben van, de mégsem jön a lehető legrosszabb. Próbálj átnézni a lombikbaba.comra is a kérdéseddel a méhnyálkahártyára vonatkozóan, ja meg persze a Kaális topikba is, hátha ott volt valakinek hasonló tapasztalata.KépKép
Örülök, hogy újra nekivágtatokKépKép
lkt

Lányok!

Ha nem haragszotok, én a holnapi napot kihagynám, mert úgy érzem, pihennem kell. Az elmúlt hetek eseményei igencsak megviseltek, mostanra végre már tudok rendesen aludni, úgyhogy ebben a 2 napban sokat szeretnék aludni meg ágyban lenni. (Az alkimistát olvasom Coelhotól, az most pont jókor jön, mert olyan "elgondolkodtatós" könyv. Hajni nagyon ajánlom, pont stimus-várakozós időpontra való.)
Azért az egyik szemem sír, mert naggggyon szeretnék Veletek találkozni, úgyhogy légyszi gyorsan egy másik talit!!!!!!!
lkt

Timi!Kép
Akkor ez azt jelenti,hogy Paptibivel ismét nem találkozunk???KépKépKépKép
Persze azért megértelek és jó pihizést kivánok!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Timi!
Sajnálom, hogy nem jössz, hiányozni fogsz! Kép
DE ahogy Anyukám mondaná: Aludj gyorsan sokat! És szebb lesz a világ! Kép

Dia!
Ezek szerint már új szelek fújnak Dévainál, hogy mostmár nem ad szurit, legyen az repesztő, vagy nem repesztő. Kép
Remélem, nélküle is menni fog...

Vanda!
Lehet, hogy annyira nem ajánlott a házasélet, de az is lehet, hogy neked attól indult be a végén az az egy petike, nem?
Én kaptam szuri tollat és be is adtam délelőtt! Iszonyú büszke vagyok magamra, pedig tényleg alig éreztem. De azért előtte jól be voltam... Kép

Mit gondoltok? Kellene, hogy érezzem a hatását? Vagy nyugi, úgyis nőnek...? Kép Mindegy hétfőn úgyis kiderül. Apropó jön valaki hétfőn reggel?

Nna megyek, mert ránk most vár az Üvegtiger II. és még a sütinek sem mertem nekiállni... Kép
Megeszitek akkor is, ha nem sikerül? Csak vicc volt, akkor úgysem vinném el... Kép
Na szófosós Dudu! Pofa alapállás!
Jó éjt!
Vendég

AnnaKép
Hát, ez nem semmi! Örülök, hogy kiderült legalább valami, ami ok lehetett eddig.
Az utolsó lombik (ha lehet annak nevezni) után le a kalappal előtted, hogy újra belevágtatok!!!

Ösztrogént én a fagyibabás transzferek elött kaptam. Jó kis női hormon, ami imádja a fölös kilók számát szaporítani Kép, de azért nem vészes!
Drukkolok nektek nagyon és remélem, hogy jössz a hírekkel!!

Talizós CsajokKép!
Virtuális fülhuzogatás minden ünnepeltnek és puszi mindannyiótoknak!
Gondolatban ott leszek!

Képzeljétek! Apa is bekukkantott a topikba, sőt regisztrált is, de írni még nem mert.
De majd ha én nem leszek gép közelben, biztos bepótolja Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Andi!
Ha bármire szükségetek volna még holnapra, csak szólj!
Vendég

Inszemes lányok,
tényleg csak Dia aki kapott repesztőt. Nekem hasonlókat mondott, mint Vandának, amikor kérdeztem, hogy miért nem ad. Ja, és nekem mindig azt szokta mondani, hogy inszem előtt 3-4 nappal nuku házasélet, úgyhogy előre a cölibátusért!!!

Anna,
jó, ha az ember végre talál okot. A magam példáján is érzem, hogy a "nem tudni miért nem" a legrosszabb. Remélem most végre sikerrel jártok, nagyon drukkolok.

Hajni,
úgy sem jöttök el, hogy ha elmegyünk értetek kocsival és viszünk-hozunk? Ha igen csörögj rám (70-311-9955) nyugodtan. Nekünk úgyis át kell menni az egész városon, úgyhogy belefértek simánKép

Timi, sajnálom, hogy nem jöttök, pihend ki magadKép

Ma reggel végre megjött. Ugyhogy Wish holnap egyeztethetjük az elkövetkező két heti talikatKép Sül a répatorta, remélem ehető lesz.

Puszi

KépKép
inari

Inari,Réka!Kép
Nem tom most min van a hangsúly,hogy egyáltalán nem ad repesztőt Dévai,vagy,hogy nem ő adja be??Mert nálam nem ő adta be,de ő írta fel.Kép

Réka!Kép
Mi is tegnap néztük meg az Üvegtigris II-t,nagyon jó volt sokat nevettem.KépÉn is nem rég lettem kész a sütivel,viszont sós süti bolti lesz mert arra már nem volt energiám.Nem tudom mi van velem mostanában de annyira gyenge vagyok,kóvájog a fejem csak aludnék.Kép

Inari!Kép
Hajrá répatorta.KépMár várom,hogy megkóstolhassam.Kép

Stella apa!Kép
Írj egy pár sort!Nem harapnak a nénik.KépKép

Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Jaaa!Mi csak kb:3-4 felé tudunk menni ha Domi már felébredt.Bár azt mondja a tv pont akkor tetőzik a hideg -15 fok.KépRemélem nem fagyunk meg még odaérünk.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Hello Emberek!

Stella-fiú!
Üdv a fedélzeten! Várjuk tudósításaidat!
Stella,
köszi a fülhúzást!Az első hétfő, lesz, hogy nem mész dolgozni, és milyen sokáig!Egyre izgibb a dolog!

Inari,
Engedelmeddel beírtalak a telefonomba!Répatortát imádom, félre kell tennünk egy szeletet a szénhidrát napomra, vagy ez valami spéci húsból készült példány lesz?!

Lldicsi,
Jó lesz a bolti sós! mindent felfogunk falni! Öltözzetek fel jól és akkor még izzadni is fogtok!Kocsival vagy metróval jöttök?

Én kipróbálok egy új sütit, egy új könyvből, majd tesztelitek, mert nekem ma hús napom van nem is tudom, hogy fogom kibírni hogy ne egyek a finomságokból!

Nagyon várom a délutánt!

Duddu,
Nyugodtan hozdd ha nem sikerül olyan jól, majd azt mondjuk, útközben egy kicsit veszített a minőségéből, bár ha túrós mártogatósból indulok ki szerintem nem tudsz rosszat gyártani!

Na délután!

ui. Talán még nem tudjátok, hogy Krisztiánnak február 2-án kiveszik a manduláját az Irgalmasok Kórházban, most síel és egy kicsit kiereszti a fáradt gőzt a fiúkkal Szlovákiában!

Hajneszkám,
Láosz odaadta már az órát vagy még mindig ő nyomkodja rajta a gombokat! Netalántán elment futni? Remélem tüszik szépen nőnek!sokat gondolunk rátok!

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Judit!Kép
Metróval mentünk volna.Kép

Lányok!
Sajnos nem tudunk menni,mert Domi fél 6-óta fosizik és hány felváltva.KépDe szerencsére a kedve ennek ellenére kitűnő.KépValószínű,hogy a játszóban nyalt be egy kis fincsi vírust.KépDeeee Gigiéktől küldöm a sütiket és az ünnepelteknek egy kis ajándékot sok-sok szeretettel!!KépÉn készítettem,bízom benne,hogy izleni fog mindenkinek!KépNagyon jó szórakozást kivánok és képeket kérek!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Nnnne már! Pont most írtam nektek üzit, hogy milyen jó,hogy megismerünk... Kép De a legfontosabb, hogy Domi gyorsan meggyugyuljon. Csak nehogy elkapjátok! Kép

Jucikám!
Akkor te leszel a főkostoló, jó? És ha élve maradsz, akkor eszünk belőle mi is. Kép

réka
Vendég

Szia Mindenki!

Szegény kis DomiKép, jobbulást!!!

Stella Kép olyan jó Téged is látni a hétvégi nezetők között! Örülök, hogy Apácska is kedvet kapott! Kép

Mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk az összes ünnepeltnek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

InariKép
Édik vagytok, hogy felajánlottátok a fuvart, de köszi, inkább itthon punnyadnék és vigyáznék a 6 kis nyamvadt tüszőcskémre. Kép Kocsi van nekünk is, de pont a zötykölődés miatt nem akarunk felesleges kockáztatást. Pedig nagyon szívesen ott lennék ma Veletek!!!

Most jöttünk haza a dokitól. 8:30-ra rendelt oda, 9-kor még semmi jele nem volt, hogy ő is ott lesz, hát elegünk lett az ácsorgásból, fagyoskodásból, telefonja kikapcsolva, pont nem ez hiányzott most a lelkiállapotunknak, elmentünk reggelizni, aztán 10-re vissza, hátha előkerült. Előkerült, megnéztük a tüszőket, fejvakarás, felajánlotta az inszemet, mondtam, hoyg ez már nekem is eszembe jutott, de emlékeztettem, hogy nálam elég nehéz lenne, ja, persze, akkor ne is. Aztán én mondtam, hogy csináljuk tovább legalább punkcióig, mert most már nincs mit veszítenünk, ha nem lesz transzfer, legalább nem számolják újabb körnek...
Ha belegondolok, még lehetek pozitív, hiszen a doki szerint is lesz 5-6 petesejt, Dévai doki ennek pl. biztos nagyon örülne, mert szerinte ez az ideális, nem? Kép

JuditKép
Szegény Laosz mégsem játszhat vele, mert én sajátítottam ki, imádom nézni, hogy változik a pulzusom mikor nézem pl. az Animal Planet állatmentős műsorát vagy mikor sóhajtok egyet, meg ilyesmik. Cseppet sem gárgyultam meg, mi? Kép
Én már mindent tudtam Krisztiánról! Kép Drukk a mandula kivételhez!!
hajnesz

Wish!
Nagyon köszönjük a vendéglátást! És a PÖRIT! Szuperek vagytok! Kép

Lányok és Fiúk!
Tök jó, hogy majdnem mindenkit megismerhettünk és nagyon jól éreztük magunkat! Kép Kicsit zavarban voltunk a sok ismeretlentől, de legközelebb már sokkal oldottabbak leszünk!
Bocs, hogy ilyen hamar eljöttünk!
Hamarosan majd rakok fel képeket!

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!
Domikám lassan javulgat.Egész nap nem evett semmit,aztán most pár perce hajlandó volt pár kanál rizsnyákot megenni amit 4 órán keresztül főztem.Délután egyszer 39,1-re is fölszökött a láza.KépEgész nap azon imátkoztam,hogy ne legyen rosszabbul mert akkor irány a László.KépNa,nem akarok itt gyászos hangulatot teremteni.Inkább bulizósak meséljetek milyen volt?Annyira rossz,hogy mi kimaradtunk.De remélem hamarosan lesz a következő buli.KépPedig egész héten mondogattam Dominak,hogy ahová megyünk vasárnap ott lesz 2 babuci is.Õ pedig mindig vigyorogva mondogatta,hogy baba,baba.Kép
Andi!Kép
Köszi a szeretet csomagot,minden nagyon fincsi.Tamással egyből rástartoltunk pedig előtte fél órával vacsiztunk.KépDe hát a másé mindig finomabb.....KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dominak mielőbbi gyógyulást kívánok.

Talisok! Irigykedem, és sokat gondoltam rátok, biztos jó volt.

Én kicsit szomorkás vagyok, néha még mindig ugyanúgy szúrogat a hasamba, mint amikor stimulálva voltam. Szerintem nem is ovuláltam.Kép
Na mindegy... De azért kicsit utánaolvastam ennek a repesztőnek, és hát pont hol találtam ezt a szöveget? Persze, hogy az intézet honlapján:
"Amint a petesejtek éretté válnak (erre a petefészekben lévő tüszők nagyságából lehet következtetni), általában egy újabb injekcióval mesterségesen történik a tüszőrepedés kiváltása (ovuláció-indukció). Az ovuláció-indukció lehet önálló kezelési forma (pl. PCO-szindrómában), de része a bonyolultabb technikáknak is.
Az inszemináció kiegészíthető ovuláció indukcióval."

Akkor most már végképp nem tudom mit beszélt annyira, és majd leszedte a fejem a kérdésért.

Meg azt is olvastam, hogy akinek kicsi a progeszteron szintje, annak nem igen tapad meg a baba, és hát nekem alig van. Szerintem nem ártott volna pótolni. De majd legközelebb megkérdem. Kép

Stella! Most már ki tudok jönni a képekből, megtaláltam a két picur arcocskáját, tényleg olyan kisfiúsak. Néha azt képzelem az enyémek ( a képek). Bocsi.
vanda978

Képeketakarok, képeketakarok, képeketakarok, képeket akarokKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Vanda!
Teljesen megértem az értetlenségedet, ezt én is olvastam korábban a honlapjukon. Engem is zavar ez a kérdés. Mindegy, megpróbálok majd én is puhatolózni, jó? Úgyis mennem kell holnap...
De fel a fejjel! Még sikerülhet!
Inszemes lányok! Nektek nem volt esetleg inszem után ilyen szurkálódásotok?

Timi, Dia, Vanda!
És ne irigykedjetek! Legközelebb Ti is ott lesztek! Kép ..minnyá képek... Kép
Vendég

Szerintem a szurkálódás teljesen rendes dolog, azt jelenti, hgy dolgoznak ott bentKép

Réka!
Mikorra várható az inszem?

KépekKépKépKépKépKépKépKép
lkt

Timi!
De kis türelmetlen itt valaki! Kép Kép
Most regisztráltam a keptar.hu-n és várom e-mail-en a kódot.

Még nem t'om, mikor lesz az inszem, elvileg szerdán leszek a 14. napon. Remélem, megérünk addig annyira, hogy tényleg mehessen... mostmár kezdek aggódni kicsit, de még nem vészes.
Vendég

SziasztokKép
Köszönjük, hogy eljöttetek, mi is jól éreztük magunkat. Ilynekor mindig hiányérzetem van, mert senkivel nem tudtam annyit beszélgetni, amennyit szerettem volna Kép

GigiKép
Sikerült még egy pakkot készíteni az asztal alatt talált dolgokból. Áááááááááá, csak vicceltem, igaziból nem merek benézni alá Kép

DiaKép
Nagyon fincsi cuccokat küldtél, remélem legközelebb majd tudtok jönni. Bár kezdem azt hinni, hogy a nálunk rendezett talikat simán bojkottáljátok Kép Enigma is szomorú volt, hogy megint nem találkozik a druszájával.
De a lényeg persze, hogy Domi ne legyen beteg(ebb)!

wish

Itt vannak a képek:
http://www.kep.tar.hu/duddu

...jó gyenék lettek, bocsi előre is! Kép
Jó éjt!
Vendég

SziasztokKép

Köszönjünk a vendéglátást! Andi, a plussz pakkért majd beugrunk valamikorKépKépKép
Olikám kissé felpörgött (lehet, hogy Shrek volt rá ilyen hatássalKép) Nemrég aludt el. Mindjárt én is kidőlők. Sütik, kaják nagyon finomak voltak. Nem tom, hogy ki csinálta azt a sonkás, gombás tortaszerű valamit (na jól körülírtam), de kérném a receptet. Bár Judit sütijét nem tudta felülmúlniKép De azzal inkább nem próbálkozom, mert félek, hogy nem sikerülne ilyen jól. (a fogpótlásom számláját majd postázom a Farkas családnakKép)

Na megyek mert vészesen fogy az alvásra szánt idő. Örülök, hogy találkoztunk!!! Én is várom a képeket!!!!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Köszi a képeket Réka! Kép
Valaki leírná, kik is voltak végül a talin? Csak hogy tudjak neveket kapcsolni az új arcokhoz. Asszem kb megvan, de biztos, ami biztos. Kép
Gigi Kép
Te hova fogysz??? Csak mértékkel, oké?!!! Kép
Bébik tündériek!!! Látom, nagyon jól tűrték a babázást! Kép
hajnesz

HajneszKép

Na attól nem kell félni, hogy egyszercsak elfogyok! Ahhoz még túl sok a háj. Szupertitkos receptúrám van a fogyáshoz. Norbi sírva könyörögne érte ha tudná. A titok: nem eszemKép Na azért ez nem annyira vicces mert elég éhes tudok lenni, de muszály. Valamelyik csajnak oda adtam Laosz ajándékát mert állítólag találkozik veled. De már, hogy ki mondta arra nem emlékszem. Talán a Judit?????

Puszi

KépKép
gigi28

HajniKép
Nálunk van az ajándék. Én bátorkodom majd alkalmatlankodni vele, azaz gondoltam majd valamelyik este elugrunk vele. Csak azzal nem számoltam, hogy ilyen hideg lesz Kép
Majd felhívlak, hogy mikor tudjuk elvinni. Hogy vagy egyébként? Mikor lesz UH?

wish

Sziasztok!
Nagyon jó lehetett a tali a képek alapján. De az arcok nekem is elég ismeretlenek Kép, persze Olit és Wish-t kivéve Kép. Gigi-re pedig kizárásos alapon tippelek Kép!

Stella-fiú köszöni a bíztatást, majd bekapcsolódik, de egyenlőre csakis a focival kapcsolatos oldalak kötik le az idejét.

VandaKép
Próbálj meg megnyugodni. Szúrkálás a repi után is lehet, hiszen a petefészeknek akkor is van dolga bőven.
Drukkolok nagyon. Mikor kell tesztelned?

RékaKép
Mi volt a dokinál? Mikor lesz a nagy nap?

DiaKép
Dominak jobbulást!!!! Remélem jobban van és láza sincs már!

Képzeljétek, vlgre meghozták a kanapénkat! És (állítólag) ezen a héten szállítják a fiúk szekrényét és a pelenkázót is!
Még a végén rend lesz a lakásban, szinte hihetetlen!

Stella

Kép
stella9

Jaj, ajándék Laosznak, nahát, köszi, azt bármikor hozhatjátok!! Kép
De komolyra fordítva, ne aggódjatok miatta, ha nem romlandó, ráér, míg kibújnak az ibolyák. Kép
Uh már nem lesz, ma éjfélkor choragon, aztán ha a Jóisten is úgy akarja, szerdán eljutunk a punkcióig, csoda fog történni, lesz 6-8 szépséges petesejtem, csütörtökre mondjuk 4 gyönyörűséges 4-6 sejtes embriónk...a többiről meg álmodni sem merek...Kép
hajnesz

Sziasztok!
Nem tudtam eddig írni, mert nem elég diszkrét helyen van a gépem a m.helyemen.

Szóval 3 versenyző petikám van: 14,5 ; 17,5 és 18 mm-esek. Ma még adtam szurit, holnap már nem kell és szerdán inszem!!!! Kép
Hát elég izgi mostmár a dolog.
Tulajdonképpen eléggé ideg vagyok! Főleg, hogy tegnap feszítgetett picit a p.fészkem, most meg nem érzek semmit és izgulok, nehogy idő előtt megrepedjen....

Hajni!
Szívesen a fotókat, máskor is. Bár tök zavarban voltam, így nagyon keveset fotóztam... Kép

Ja és Dévai nekem is kifejtette a "nem tüszőrepi szurit" később azt is leírom!

Puszi:
réka

Ui: Még az a szerencsém, hogy sok dolgom van. Mert így nincs időm parázni, mert érzem, hogy nagyon tudnék... Kép Kép
Vendég

RékaKép
Nagyon szép méretüek a versenyzőid!

Próbálj meg nem parázni és kerülni minden nagyobb megeröltetést!
Beszéld meg a petikékkel a dolgokat és akkor minden rendben lesz!
Neked is mennek a drukkok szerdára + 2 hétig!

Kép
stella9

SziasztokKép

Gyorsan mert megyünk fodrászkodni. Olikám nagy sérója meg lesz fazonírozva. Háááááááát. Kiváncsi vagyok!!! Remélem elég türelmes a fodrászcsaj.Kép

RÉkaKép
Szuper tüszöcskéid vannak. Én soha nem éreztem semmit. Pedig nekem alkalmanként 11 petiket szívott le!!

Tüszőrepesztő: épp éjjel gondoltam rá (inkább aludtam volna), hogy én sem mindig kaptam. Mindig nézte, hogy meg van e már repedve a tüsző burka. Ha meg volt repedve akkor már nem adott.(ha jól emlékszem) De most nem Dévairól van szó, hanem egy másik kórházról.

StellaKép
Nálunk mindig nagyon szép rend volt. Épp tegnap síránkozott a férjem, hogy mikor lesz megint olyan. Soha......Kép Készülj Te is valami hasonlóra!!

Puszi

KépKép
gigi28

Lányok!
Szerintetek mennyire probléma, hogy holnap táncot kell tanítanom? Nem tudom lemondani.. Ovis, meg elsős csoportok és körjátékok, meg nyújtózkodás, meg ilyesmik. Esetleg leülök velük a földre. Ugye ez még nem tüszőrepesztő mozgás??
Persze szoktam velük fogócsázni is meg ilyenek, de most majd kihagyom.

Stella!
Köszi a drukkot, nagyon jó most, hogy velem vagytok! Kép
A gyerkőcök tiszteletére új kanapé is? Biztos szépek lesztek. Majd küldhetnél fotót a berendezett lakásról.
Mi babonából nem állunk neki átrendezni a dolgozószobát gyerekszobává addig, míg nincs zebránk... Kép... de gondolatban azért rendszeresen megteszem... Kép

Hajni!
Ez szép forgatókönyv! Fő a pozitív hozzáállás!
A héten néztem az Üvegtigris 1-et és felírtam egy idézetet, mert megtetszett: "Ha a padlóra kerültél, szedjél fel onnan valamit!" Kép

Vanda!
Mondtam ma Pityesznek, hogy a honlapon is írva van a szuri, mire mondta, hogy akkor leszedi, mert már két éve nem adják inszemeseknek és különben sem repesztő szuri, hanem valami kromoszómafröccsöt ad a petesejtnek, aminek csak a lombiknál van értelme.
Meg azt is mondta, hogy magát a repedést nem lehet befolyásolni, sem nyomonkövetni. Szóval a szerencsére kell bíznunk magunkat ebből a szempontból. Kép Hát ennyit sikerült megtudnom.
Vendég

Gigi!
Ezek szerint nem annyira sikerült kialudnod magad...
Ha nem jön be a fodri, tudok egy nagyon jó gyerekfodrász Andiék környékén.

Lányok!
Feliratozom a képeket, hogy tudjátok, ki kicsoda, jó?
Vendég

Dia! Hogy van Domi?

Gigi! Bár nem találkoztunk még személyesen, a régebbi képeken tényleg ducibb voltál. Most már ez a súly jó, nem? Oli előtt milyen voltál?

Stella! De szuper, hogy viszik a bababútorokat. Azért te ne tologasd! Kép Azt mondják, van a terheseknél olyan "szépítgetős, otthonteremtő" korszak, te már ezen túl vagy? A tesóm hetente pakolta ki a szekrényből a ruhákat, ha éppen nem volt más. Kép
A tesztelés még messze van, csak szerdán volt az inszem. Még egy hete sincs.

Réka! Szép méreteid vannak, látod és a hátrmasiker is be fog jönni. Kép Milyen hamar van az inszem, olyan gyorsan elrepült ez az idő. A repis témát már alig várom...

Én sem ismerek fel mindenkit a képekről, új arcok. Voltak más topikról is?

Hajni! Na akkor csudába az izgulással, gyűjtöm neked is az energiát szerdára. Csak összejöttek jó páran!

Wish! Te is voltál ma? Hogy álltok?
vanda978

Réka! Ne legalább ezt is megtudtuk... akkor a szerencsére bízzuk magunkat...
Na nem mintha kevesebb kérdés lenne a fejemben, de biztos így születtem. Mondta is anyukám, hogy az ovis koromat végig kérdeztem, nem beszéltem normálisan, csak kérdeztem. Na ez meg is maradt. Kép Az a pláne, hogy emlékszem is rá, pontosan arra, hogy megyünk az utcán, én kérdezek valamit, anya meg mondja: engem meg fog bolondítani ez a gyerek... Kép

Az jó lesz, ha feliratozod a képeket, köszi előre is.
Szerintem is csak lightosan a gyerekekkel, nehogy már valami baj legyen, kár lenne a szép petikért.
vanda978

Feliratoztam a képeket.

Inari, Enigma!
Szörnyen restellem, de az uraitok neve nem ugrott be, segítsetek! Kép És bocsi...

Meg azt is most vettem észre, hogy nincs mindenkiről fotó. Kép nna mostmár mindegy...

Vanda!
Hidd el: a szerdai inszemeknek muszáj sikerülniük! Kép
Vendég

Réka! Úgy legyen!!!!
És amúgy, nem mondta, hogy valaki már fontoskodott? Kép
vanda978

VandaKép
Konkrétan nem mondta, de felhevültségén éreztem, hogy nem csak mi ketten kérdeztük már meg.
Pedig egész másfelől próbáltam közelíteni, de rögtön ezt kezdte el mondani.
Vendég

Most már tényleg befejezem, de még azt leírom, hogy Vass dokinál van repesztő. Meg utána is ad valamit a sárgatestre. Ez tuti, mert egy olyan lány mondta, akinek egy hete volt az inszeme. És Vass soki 17 %-ot mondott neki, nem 10-et. Ez érdekes nem? Azt gondoltam egyformán dolgoznak. Már tuti unalmas vagyok, ne haragudjatok.
vanda978

Duddu,
A zuramat Zolinak hívják.(Enigmáét Balázsnak) Szépek a tűszőid és nagyon drukkolok neked és Vandának is. Jó lenne már látni, hogy ez az inszem mégiscsak gyerekcsinálós dologKép Neugrálj és hajolj sokat és kerüld az emelgetést. sajnálom, hogy keveset beszéltünk, de hát mi sem voltunk valami oldottakKép

Dia, remélem Domi már jobban van és a láza is lement, sajnálom, hogy nem találkoztunk.És köszi a fimomságokat.

Gigi, a gombás izét én követtem el. Egyébként szauna-pirognak hívják.
2 közepes krumploit hajában megfőzől, 10 dkg margarinnal jól összetöröd, keversz hozzá 10-12 dkg lisztet, meg egy kiskanál sütőport. Belenyomkodod egy tálba. Tetejére pkolhatsz gombát-sonkát, tejföl és reszeltsajt. 30 percig süsd 170-180 fokon. (a tetejére rakhatsz mást is pl.:brokkolit-fetát+tejfölt)Tök gyors és fincsi.

Wish, én most indulok Dévaihoz. Veled mi a helyzet?

KépKép
inari

GigiKép
Ha itt lesznek a fiúk, lehet, hogy engem sem az fog leginkább érdekelni, hogy nincs rend.
Köszi, hogy időben szóltál, így még maradt pár hetem, hogy megbarátkozzam a gondolattal.

RékaKép
Körtánc mehet, hajolgatás és guggolás már nem annyira. De azért ne aggódj, ha valamelyik mégis megrepedne holnap, akkor is termékeny marad a szerdai randiig.
És most már tényleg próbálj picit megnyugodni, jó? Legyen ez inkább egy boldog várakozás, mint folytonos körömrágás!!!
Ja, inszem után nyugodtan rá lehet segíteni otthon Kép!

VandaKép
Akkor mostanában fúrják be magukat a lurkók! hamar eltelik ez a 1,5 hét, csak nem görcsölj rá a témára.
Lehet, hogy most úgy tünik, hogy könnyen jár a szám, de tényleg nem jó, ha az ember végigparázza a két hetet.
Bízni kell magatokban és a leendő Babáitokban!!!
Ez nagyon sokat számít, ebben biztos vagyok!

Én is hallottam már a "fészekrakó" hormonokról. De nálam ezek mindig hiperaktívan müködtek és most a terhesség alatt még egy picit jobbanKép. De azért nem fogok nagyon tologatni, ezt a részét meghagyom apának.
De, hogy egy lapraszerelt bútort ne én rakjak össze????? Ehhez valakinek le kell kötöznie Kép!

Pusza
Stella

Kép
stella9

InariKép
Nekem ma délután kezdett el megjönni, úghogy majd holnap megyek csak. De majd tüszőnézőben találkozunk Kép

StellaKép
Azért csak óvatosan szereljél (én is szerelnék Kép)

VandaKép
A 17% az nagyon sok, tuti nincs annyi. Olvass utánna a neten, 10-12%ot írnaj mindenhol.
A lombiknál azért adnak "repesztőt", hogy egyszerre megérjen az összes tüsző, én el tudom hinni, hogy inszemnél ez annyira nem kritikus.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?