Ne haragudjatok a zavarasert
Timka ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem mennyiért csinálták ezeket a képeket a brendonban?
Köszi a választ
Reka
2006.01.23 09:28
, van vmennyi fagyasztott tej, de lehet, hogy kellene gondolkodni a tápszer vásárláson, pedig úgy szeretném még szoptatni. Habár sztem, ha csak este meg reggel szopna, akkor lenne elég, de éjszaka is szopcsizik, meg nappal is fejek neki 2*50 ml körülit, na ez utóbbira sztem már nincs kapacitás, pedig iszok tejszaporító teát. Vagy az éjszakai szopi helyett kellene vizet adnom, óóó nem tudom. 2006.01.23 10:05
Várom a képeket, érdekel!
2006.01.23 10:15
2006.01.23 10:49
2006.01.23 13:52
2006.01.23 14:35
2006.01.23 14:40
, itt küldöm az új táblázatot! 2006.01.23 16:43
2006.01.23 18:59
Én sose leszek ilyen.
2006.01.23 19:03
2006.01.23 20:10
2006.01.23 20:31
A rádióban is mondták, hogy ma van az év leglehangolóbb napja (???
), biztos azért is vagytok ilyen depisek. Én is szoktam keseregni, dühöngeni, sírni, vagy csak olyan zombi vagyok, mire a férjem hazajön, hogy csak nézek ki a fejemből és nincs egy értelmes szavam se. Nekem a kikapcsolódás nagyon sokat szokott segíteni. Egy-egy mozi, vacsi a férjemmel, vagy dumaparti régi barátokkal, kollégákkal, olyankor mindig újult erővel jövök haza izgága Marcihoz. A többieknél hogy működik ez? Ti hogy szoktatok lazítani?
Én már egy ideje azon parázok, hogy nem hízik eleget Marci, mondjuk, mostanában nem, mert most megint szépen gyarapodott 40 dekát, de előző hónapban max. 15-20-at. És van, aki még ennyit sem. Persze megértelek téged is. De nyilván hamar le fogja adni Fanni, ha elindul és szaladgál egész nap.
Kíra is gokartozik? És milyen dolog az, hogy Mironnak is van vele egy napon született barátja??? A mázlista!!!
Marciról csak azt tudom, hogy milyen híres emberekkel született egy napon, pl. Torres Danival...
A végén mindenki elköltözik a babanetről, csak mi maradunk...
2006.01.23 20:41
Szóval a lényeg, valahogy néha kell egy kis feltöltődési lehetőség minden anyának, ezt kell kiharcolni és akkor megy!
Na és Marcival is türelmes, most is ő fürdette egyedül és fel is öltöztette, tehát nekem esténként amikor végre hazaért akkor sokat segít, nagyokat játszanak, én ilyenkor tudok fellélegezni! Nagyon élvezi minden új tudományát, gyakorolják a megtanult állathangokat, megeteti, ha kell tisztába teszi szóval mindent megcsinál, bár éjszaka nem nagyon szeret felkelni, de ha szólok, akkor csinál neki kaját. Tudom, így könnyű!!!!!
Szóval megpróbáljuk, majd sikerül amikor sikerül és valahogy megoldjuk a dolgokat, én világ életemben szervezkedtem, majd kitalálok valamit! Ha végéképp nem megy, akkor majd kerítünk segítséget heti x órába! 2006.01.23 21:08
2006.01.23 21:46
2006.01.23 23:50
2006.01.24 12:01
)
2006.01.24 12:03
2006.01.24 12:26
2006.01.24 14:37
Lehet, hogy néha kiakad a babanet, de szerintem jobb is, mert tényleg nagyon rákattannánk, ha nem lenne néha egy kis szünet. Nekem már jobb kedvem van, tényleg piszkosul sz.r nap volt tegnap. Úgyhogy most írok nektek egy regényt, ne unatkozzatok
Akkor 5.e apás szülinapi tali? Jó olvasni az optimizmusod, engem legalábbis feldob.
Apa sem egy Forma1 rajongó (azért a szgépen mennek az autós játékok: Need for Speed és barátai
), sőt a focit sem szereti. Néha a box meccseket megnézzük. Biztos nagyon büszke lesz magára pár év múlva Miron.
Mehetnék én is esténként kikapcsolódni, barátnőzni stb, de még valahogy nem akarok, állandóan a gyerek körül forog az agyam, bár a helyzet javuló tendenciát mutat
és egyre többet járunk el mi is, de azért nem sűrűn. Lassan visszarázódom én is.
A vacsi 20as fürdés után átlag 180g tápi (időnként egy kis fagyitejci is), mint reggel. Havonta max 200gt hízik. Neki így jó, és nekem is. Ne törd magad! Tudja, hogy mennyit akar enni, nem fog éhen halni. Adri keveset is iszik napközben, időnként játék közben elkapom, és megitatom pár csepp teával, mert ugye lusta fogni egyedül a cumisüveget, ha egy kis üveggel 100g-t megiszik naponta már boldog vagyok. Azt vettem észre, hogy amikor rosszabb evő volt, ha egyik nap nem evett, a másik nap rendesen kajált. Volt, hogy nem ebédelt, de akkor több uzsit evett. Mert neki pl az alvás fontosabb, mint a kaja. Én is irigykedem a kaját kunyeráló gyerekekre, de ha megnézed, szerintem alkatilag is kevesebbet igényelnek a mieink, Adri pl 1 fejjel kisebb a társainál. Add a vasat egy rövid ideig, de ha látod, hogy székrekedéses csak a felét, mint felírtak, én is ezt csináltam
Lehet, ha adnál neki egy kis sűrűbb tápit 2est, az is segítene. Azt hiszem abban van vas, az anyatejben nincs. Én úgy döntöttem, ha egész nap csak danoninot akar enni, hát egyen azt. Különben is 1 éves korukra kell meg3szorozni a súlyukat, azt mi spec épp elértük. A papír nálunk is sláger, A4eseket kaparok ki a szájából
, ha kiveszem a kezéből az újságot, akkor meg hisztizik.
Minden család más, mindenki máshogy szervezi az életét, ez van. Mi néha kicsit kiakadunk. Harcold ki a talit és kész
. Visszatekintve nem is voltak azok olyan óriási problémák, mindig az adott helyzet a legnehezebb, majd meglátjuk 1/2 év múlva, hogy gondolunk erre vissza, amikor a szupermarketben hajkurásszuk a rohangáló gyerekünket
. Egy kicsit néha az önsajnálat miatt is járunk ide, hogy lássuk másnak is vannak nehéz napjai, a tegnapi is ilyen volt. Szegény Babusnak külön kell egy kis támogatás, lehet eljön a talira leütjük, hogy jól kialudja magát
Nem hiszem, hogy ez azon múlik, kinek milyen gyorsan jött össze a gyerek, spec nálunk gyorsan. Nem hiszem, hogy akinek lassabban, annak ezért külön türelmesebbnek kéne lennie. Ez habitus kérdése. Gyere máskor is, szívesen látunk, legközelebb dobj fel egy viccet. 2006.01.24 15:06
, de nekem is voltak elkeseredettebb, türelmetlenebb időszakaim. És akkor sajnos nem az ilyen szavak segítettek rajtam, mint amiket te írtál, hanem az, hogy valakinek elmondhattam, elsírhattam a bánatomat, és megértésre találtam (pl. itt ezen a fórumon
), és szerencsére nem mondta azt senki (jó, talán anyukám egyszer), hogy mit sajnálom magam, miért szenvedek, mikor ez az élet legboldogabb időszaka, mások két gyerekkel csinálják ugyanezt stb. Mert hidd el, hogy vannak olyan emberek, akik nehezebben birkóznak meg a gyereknevelés feladataival, és nem látnak mindent olyan optimistán. (Persze más dolgokban sem. Én pl. egy szorongó, görcsölő, aggodalmaskodó ember voltam világéletemben, miért pont a gyermeknevelésben lennék más...
Persze igyekszem, de nem mindig sikerül.) És a szemrehányás ilyenkor szerintem inkább olaj a tűzre. Mert van az embernek magától is lelkiismeret-furdalása, és tudja, hogy az önsajnálat csúnya dolog, de nem olyan egyszerű ám kilépni belőle, ha valakinek ilyen a természete.
Szóval inkább azt oszd meg velünk, hogy te hogy kerekedtél fölül a nehézségeken (mert biztos voltak)! 2006.01.24 15:30
Vasárnap anyós etette Lizit, ő ugye nem úgy állt a dologhoz,hogy úratya vajon hány kanállal sikerül maj d bele belediktálni, és láss csodát nála sokkal-sokkal többet elfogadott, mint nálam szokott. Tehát, az tényleg csak ront a helyzeten, ha görcsölünk rajta, tehát én is megpróbálok úgy hozzá állni, mint Te
Csak ugye az a fura, hogy nála egyik napról a másikra látványosan romlott az étvágy. Mondjuk az fura lenne, ha ez a vérszegénységgel van kapcsolatban, mert gondolom az nem úgy alakul ki, hogy este még nem vagyok vérszegény, reggel meg már igen. Na mindegy megpróbálkozok a vassal,hátha lazítja majd a kakit(reménykedni lehet). Egyébként Lizi még újszülött korát kivéve még nem kapott tápszert, igazából még azt sem tudom, hogy azt felírják, vagy simán lehet venni, majd holnap tanácsadáson megtudakolom.
2006.01.24 15:30
, hanem beülhetnénk vmi kávézóba pletyizni.
Persze nyilván főleg a gyerekekről beszélnénk, de hát ez nem baj.
. Nekem szülés után adtak a kórházban, mert ott szedtem össze valamit, és csúnyán köhögtem volna, ha nem lett volna a császársebem, így csak hörögtem
De aztán jött egy másik orvos, és mondta, hogy csak 4 órán keresztül ér bármit is, és inkább hagyjam a csudába...
2006.01.24 16:02
! 2006.01.24 16:09
2006.01.24 16:20
- és mindig mindenki tömni akart, így én megfogadtam, hogy én ezt nem fogom csinálni!!!
Majd rakok én is fürcsis képet, csak este, mert lassan megy fel ezen a "fantasztikus" betárcsázós kapcsolaton! De legalább már van!!!
Apa örül, hogy jön "apátok", őt leglább már ismeri!
De akkor eddig kik jönnek? 2006.01.24 16:23
Arik vagytok
Jól esik, hogy legalább valaki megért
2006.01.24 17:59
2006.01.24 18:39
.
, ha lesz lehetőségem, még jövök, de ígérem nem rossz szándékkal!!! 2006.01.24 20:18
2006.01.24 20:38
2006.01.24 21:28
Nagyon szép! Olyan jólfésült nagyfiús...
A miénk még mindig elég kevéske, de az legalább kunkori...
, Marci ma betaknyosodott
, remélem gyorsan rendbejön. Én meg jól felfáztam, rohangálok a wc-re, úgyhogy kicsit lerobbantunk...
2006.01.24 22:16
2006.01.24 22:40
De lehet jót tenne, neki és nekem is ha egy kicsit kiütnénk. Te tanultad a fényképezést?
Biztos genetikailag sem olyanok vagytok, mint mi: apa és én sem vagyok vmi magas. Apa nemrég érte el az 55kgt (titok: anno törpevizsgálatra is elküldték a szülei, eredmény: kisnövésű), oké rólam ne beszéljünk, de nem volt mindig ekkora kofferom
Szerintem nem gondolták, hogy ekkora lesz az érdeklődés, de fejlesztik.
Tegnap ittam egy kis Martinit (elvileg terhesen, szoptatás közben is lehet mértékkel), de tényleg csak 1 ujjnyit és egy kicsit a fejembe szállt, lehet ez még annak a hatása. Bocsi. 2006.01.24 22:48
2006.01.25 09:32
2006.01.25 09:53
Tényleg mikor kell először hajat vágni? 2006.01.25 10:19
De jó a kedve különben. Én vmivel jobban vagyok, kaptam gyogyót a házidokitól. Muki, köszi az infókat, a cickafarkot iszom ezerrel, de rémlett, hogy van vmi más is, ez a tőzegizé, kipróbálom! Lehet a dm-ben kapni? Vagy gyógynövényboltban? 2006.01.25 11:23
, enélkül nem múlhat el éjszaka, de utána horkoltam tovább

Most én is pörgök Kristóffal
És a kedvem is jobb
Bárcsak mindig ennyit tudnék aludni!
)és minden nap ment a hasa, nem is kicsit, mint a víz, folyt ki a pelusból, egy tonna ruhája ázott tegnap a kádban.
Remélem így is marad
Akkor már nem kell majd ennyi ruha, meg már majd menni is tud Kristóf egyedül. De jó lesz, lemegyünk majd sétálni, játszóterezünk, átmegyünk a Dolfi kutyáért és együtt visszük sétálni
Nagyon fitt kismami voltam
, egész nap pörögtem, tele voltam energiával, mitha nem is lettem volna pocakos
2006.01.25 12:05
. Marcikának szépen múlnak a pöttyei, az antibiotikum-kúra elmaradt
))! Visszaolvasgattam, bár nem mindent sikerült.
. Apának megmondtam, hogy figyeljen, rá ne feküdjön Marcira, mert nagyon morcos leszek
. Így legalább nem kell felkelnem hozzá, ahogy ébredezik, jön cicire és rögtön vissza is alszik.
.
. Most viszont tényleg nagyon fáradt vagyok, mert éjszaka 10-től 1/4 1-ig úgy görcsölt Marci hasa, hogy visítva üvöltött. 1/2 7-kor már fent volt és persze 3-szor így is kelt. De most alszik
. Talán egy fél órát is
. Az egyedüli előnye ennek, hogy olyan karcsú vagyok, mint boldogult lánykoromban
. A terhesség előtti súlyomhoz képest 6 kg-mal kevesebb vagyok
.
. Jobbulást Nektek!!!
. Talán majd legközelebb. 2006.01.25 12:45
Sajna holnap már mennie kell!! 2006.01.25 12:50
2006.01.25 13:14
. Ti mit tennétek?
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|