A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vas
Nekem nagyon tetszenek ezek a kocsik! Kép

Anita
De legalább gyönyörű a tél! sógorom épített a gyerekeknek hókunyhót!
Biztos hazaér! Kép Kép Kép

Eszti
Én nekem addig tetszik az István látogatási rendszere, hogy apa bármikor bejöhet, de nem értem, hogy miért nem lehet megszorításokat tenni, hogy egyszerre csak egy családtag legyen bent, ha többen jönnek, akkor vagy felváltva menjenek be, vagy anyuka menjen ki ha bír. A klinikán engem elborzasztott, hogy anyukának kellett a huzatos folyosóra kikinlódnia magát, ráadásul, ott is reggeltől estig van látogatás, így szegény egésznap ágyból ki ágyba be... a folyosó meg rém hideg és huzatos volt.
Egy kismama mesélte azt az Istvános sztorit, hogy egy hétágyas kórteremben ő az ablaknál feküdt, az a kismama akihez jöttek a látogatók pedig a szoba másik sarkában az ablaknál... a kedves figyelmes látogató meg megállt az ajtónál és onnan ordibált be, hogy ő most nem megy beljebb mert megvan fázva... mindezt egy másik kismama ágya fölött! Kép Kép

Livi
Nagyon paraszt a barátotok! Kép nekem rokonom ilyen... Kép
Rendőr vagy? ez nagyon mókás... Kép nekem unokabátyám rendőr Győrben.

Titati
Nagyon mókás a pocid, hogy hátulról nem látszik semmi! Kép Kép Kép Kép

Angi
Nagyon szép a babaszoba, kedves meleg színek Kép a szőnyeg is nagyon tetszik! Kép

Mariannka
Részvétem.

Ágiboszi
Olyan aranyos vagy, hogy mindig írsz valami kedvesen vígasztalót! Kép Kép Kép Kép
puszi

most valami tennivaló után kellene néznem....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Cory!!

Az a baj, hogy nekem már sajna kórosan nagyon szét van csúszva, ezért igazán már mozdulni sem tudok. Ha valamelyik oldalamra fekszem, úgy érzem, hogy kicsúszik alólam az alsó részem, és persze iszonyúan fáj. Ja, és ha véletlenül oldalra fordulok, nem tudok felkelni. Sajna a párnás trükk már hetek óta nem segít.. Egyébként meg tényleg semmi problémám nincs, nagyon jó dolog szerintem pocakosnak lenni. :-)
kmoni

Szia Cory!!

Az a baj, hogy nekem már sajna kórosan nagyon szét van csúszva, ezért igazán már mozdulni sem tudok. Ha valamelyik oldalamra fekszem, úgy érzem, hogy kicsúszik alólam az alsó részem, és persze iszonyúan fáj. Ja, és ha véletlenül oldalra fordulok, nem tudok felkelni. Sajna a párnás trükk már hetek óta nem segít.. Egyébként meg tényleg semmi problémám nincs, nagyon jó dolog szerintem pocakosnak lenni. :-)
kmoni

Szia Cory!!

kmoni

<font color="119911"> Eszti,
igen, lehet kapni. A miénk is ilyen, a párnát pedig eltettem későbbre.
Vas,
nagyon vagány ez a kocsi! Jó lesz a gyerkőcöknek! Gratula a betöltött 30-hoz! Holnap meg jól öltözz fel!

A lányom meg itt nyomkodja magát, fel is, meg le is, meg oldalra is. Király érzés, mindjárt kipukkan a hasam. Kép</font>
angi79

Angi: Nagyon gyönyörűséges lett a szoba, ügyesek vagytokKép Olyan kellemes, meleg az egész! Szuper kis helye lesz LidikénekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gyöngyi
Szerintem a fekvéssel kapcsolatban az a jó amit te annak érzel... ha rosz lenne háton feküdni akkor biztos éreznéd is. Nem feltétlenül nyomja el az eret, csak elnyomhatja pl Lylynek nagyon vacak a hátonfekvés...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi, én fiam is ugyanezt csinálja. Kezével betámaszt a jobb csípőcsontomnál, aztán a fenekét és a lábát a gyomrom környékén kinyomja. Érzem a kis puklit, ahogy kinyomja a lábikóját. Nagyon édes. Kép
Ha simizem neki, visszahúzza. Kép
Anita, Angi, ok, akkor lehet, még én is beszerzek ilyen készletet. Anita, tudtam én, hogy itt a gumis-félreértésen csúsztunk el. Kép Azért várom a levelet. Kép
Mamacka, azért nézd meg, mert van olyan kókusz, ami nem zuhizható. Kép Istvános látogatás....hát ez van. És sajnos a bunkókat nem lehet kikerülni. De azért reménykedjünk, akár még jó is lehet! Sőt, erre kell készülni!
Ildi, ez a kocsi pont egy kis vagesz, két copfos, huncut Natasához illik! Kép
Cory, és milyen kocsit vesztek?
Vendég

A kókuszmatrac tisztítása azért érdekelne, hogyha használtan kapunk akkor kitudom-e megfelelően tisztítani?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!Kép
Ugy elaludtam megint, alig bírtam felkellni, pedig muszály volt mert az inzulin miatt időhöz vagyok kötve! de most is kómás vagyok.
Angi tényleg gyönyörű Lidi szobája.
S minden babaszoba gyönyörű függetlenűl attól milyen az ágy ,az ágynemű, a fal, mert mindegyikünk, szívét- lelkét beleteszi ahogy csinosítgatja, s még az apucik is.
S ebben a csinosítgatásban mindannyiunkban benne van a várakozás arra pici tündérkre akit a pocakunkban hordozunk, s ez a világ legcsodálatosabb dolga!

KépKép
csema

Eszti: újszülötthöz van babakocsim, az egy Hauck Denver 6. Ezt még Balunál vettem. Amiket most eladtam, azok sportkocsik, én azokban utazom Kép Biztos lesz Hármaskának is valamilyen, de még csak ötletek vannak Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

NadineKép
Amit láttál az az ikeás háló, azt anyósom vette, s arra szánom, hogy apróbb dolgokat tegyek bele. pl:zoknik, játékok, s mert ott van a pakoló mellett az alsóba pl pelust, amit csak ki kell kapni pelenkázáskor, s így nem használok el egy fiókot rá, de majd a gyakorlat kialakítja.

KépKép
csema

Angi,
nagyon szép lett a szoba! Olyan szép élénk, vidám színek! Kép És nem is olyan szobáCSKA, inkább Bababirodalom! Kép

Gyöngyi,
nekem a hátonfekvéssel eddig az a problémám, hogy néha úgy érzem nem kapok levegőt. Persze kapok, csak olyan nehéznek érzem a tüdőmet, mintha nyomná valami a tüdőmet.
Lehet, hogy a cicim? Kép Kép Kép

Mamacka,
te is szánkóztál? Mi pár éve szánkóztunk utoljára párommal, van itt Hegykő mellett a szántóföldeknél egy picuri, de hosszú lejtő. Tényleg épp, hogy csak valamit lejt. De olyan jó volt! Igaz, alig fértünk el ketten a szánkón, de élveztük, mint két gyerek!
Épp pár hete beszélgettünk róla, hogy ez év végén még nem, de jövő télen már lehet a gyereket is húzni szánkóval! Kép Arra már több, mint másfél éves, biztosan élvezi majd. Kép

Vas,
gratula a 30. héthez! Kép Már én is úgy várom! Még 2 hét... Kép
Nagyon jól néz ki a babakocsi, szép piros! Kép

Altatás: én is nagy dilemmában vagyok, hogy hogy legyen. A babát ez első hetekben-hónapokban mindenképpen magunk mellett szeretném tudni. Viszont a hálószobánkban a kiságy is csak úgy fér el, hogy a mi ruhásszekrényünket addig átvisszük a gyerekszobába. Tehát a pelenkázószekrény már abszolút nem jöhet. Egy ismerős kismama szerint viszont nem jó, ha külön helyiségben van a pelenkázótól a kiságy.. De nem értem miért. Ha egyszer felemelem azt a gyereket, akkor át tudok lépni a másik szobába pelenkázni, nem? Ha meg sírdogál, akkor úgysem egy helyben álldogálnék majd, hanem sétálgatnék vele a kezemben.
A másik megoldás, hogy a gyerekszobában lenne a kiságy is, ott ahol a pelenkázó meg minden egyéb babaholmi. Viszont az már külön szoba tőlünk és én azt nem akarom. Az elején még biztos nem. Én nem tudok mellette aludni, mert még egy ágynak már nem lenne hely a szobában. Szóval nemtom mi legyen. Én még mindig azt mondom magamnak, hogy kiságy nálunk, minden más gyerekszoba. Tulajdonképpen most nem látom akadályát annak, hogy miért ne így lenne...

Kórházi látogatás: pénteken voltunk bent Nicivel egy soproni kismamánál. A pultnál kellett szólni, hogy őt keressük és a nőci mikrofonon bemondta, hogy látogatója van. Mert a szobákba bemenni nem lehet, a kismama jön ki gyerekkel. Itt elég szépek és nem huzatosak a folyosók, végül is jó megoldás, ha nem akarjuk, hogy egy csomóan bent legyenek a szobában. Itt négyágyasak vannak. Látogatási idő egész nap van, de nagyvizitre ugye illik bemenni a szobába, szóval ha épp akkor jön valakim, akkor tessék várni! Kép

Nadine és Dorka 27+4 Kép

nadine81

Sziasztok kismamik!

Ma végre itthon vagyok, ebben a hidegben nem is lenne kedvem kimozdulni! Valamennyit sikerült visszaolvasnom, de rengeteg információ hangzott el!!
Először is: Köszönjük a dícséretet a képhez!Kép

Nicika!
Nagyon ügyi vagy, hogy egyedül csináltad meg az ágyat! Szép lett!!Kép A Tescos ruhákról nem csináltam képet, mert csak pár egyszerű darabról van szó. 3db 56-os kék body,egy fehér ujjatlan rugi és egy hosszú ujjú body, ennyi.Kép

Nadin!
A hálózsák szerintem is inkább éjszakára jó, mer akkor nem tudsz ránézni olyan sűrűn, hogy lerúgta-e a takarót, mégsem fog fázni. Nekünk van egy 62-es, és két 68-as, ezeket kaptuk. Újat én is csak akkor veszek, ha látom, hogy valóban szükséges.

Csema, Angi!
Nagyon szépek lettek a szobák!Kép

Rita!
Akkor egyforma kádunk van, a mienk is sárga!Kép
Sajnálom, hogy ilyen rosszul indult a napod, főleg -17 fokban...brrr!!!
Én is a kókuszmatrac mellett vagyok, mi is olyat vettünk, a lányok már le is írták az előnyeit.
Köldökvért szerintem mi nem vetetünk, elég költséges.

Annácska!
A képet valóban arról a szalvétáról választottam!Kép Nekem is nagyon megtetszett, és rögtön láttam magam előtt a falon.Kép

Titati!
Nagyon szép a pocid, és hátulról tényleg semmi sem látszik!Kép

Betti!
Mi a Mega Toysban láttunk jó áron ágyneműt, baldahinnal, fejvédővel együtt, ott nagy a választék, és néhány elég jó áron van, érdemes megnézni!Kép

Anita!
Nemrég én is ezt kérdeztem, hogy a kókuszmatracra kell-e gumilepedő, és a lányok azt mondták, hogy nem, mert akkor nem szellőzik. Amíg picike, addig szerintem nem is olyan fontos.Kép

Lányok!
Nektek is előfordul, hogy a babátok egész nap megállás nélkül mocorog, rúgkapál? Néha az az érzésem, hogy sosem alszik. Ugye ez nem azt jelenti, hogy idekint is ezt fogja csinálni??

Most már megyek ebédelek valamit! Később visszanézek.

Adri+Levike
27+5

Kép

Kép
adriana

Csema,
szép gondolat a gyerekszobák csinosításáról! Kép
És akkor jó ötlet a kézközelbe kellő dolgok tárolásához az a hálós izé! Kép

Adriana,
most látom, hogy egy nap van köztünk?? Kép Ez tök jó! Kép Viszont nekem nem mocorog egész nap a lánykám, sokszor már el is gondolkodok rajt, hogy normális-e ez. És akkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy vannak aktív és passzív időszakok is.

De ugye ez így van, lányok?? Aktív, passzív?

Nadine és Dorka 27+4

nadine81

Nadine: ezt én sem értem. Nálunk külön helységben lesz a kiságy meg a pelenkázó, de nem hinném, hgoy ez hátrány lenne. Én legritkább esetben tettem egyik helyről rögtön a másikra.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok lányok!

Még szombat éjjel fél kettőkor megszületett a sógonőm kisfia. Nagyon könnyen, zökkenőmentesen és meglehetősen jó ritmusban zajlott a szülése, úgyhogy mindannyiunknak hasonlókat kívánok! Kép Engem nagyon feldobott a történet és már alig várom, hogy a mi picikénk is kibújjon! Mondjuk áprilisig még sok idő van, de már tűkön ülök! Kép
Kiváltottam a szuper kismamacsomagot, amit a kiskönyvhöz járó kuponnal lehetett megszerezni. Azt hittem, hogy tele lesz pelenkamintákkal, terméktesztekkel stb., ennek ellenére majdnem üres. Csodák csodájára senki nem akar minket kismamákat meggyőzni arról, hogy érdemes az ő termékét vásárolnunk... hihetetlen! Kép
Bartika! A múlt héten elbambáskodtam a kérdésedet! Szerdán du. 3-tól van előadás az Istvánban. Most a " Szülés" címmel vetítés és beszélgetés lesz - ha valakit érdekel. Én szeretnék menni és utána tornára is - mostmár tényleg Kép Ha valakinek van kedve... olyan jó lenne nem egyedül!
Szép délutánt mindenkinek! Visszaolvasok és jövök még. Kép
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Cory,
ugye!! Kép Kép

Nyf,
gratulálok a sógornő Picijéhez, jó nekik, hogy könnyen zajlott! Kép Könnyen kezdődik az Élete, könnyen is folytatódjon tovább! Kép

nadine81

Cory,
ugye!! Kép Kép

Nyf,
gratulálok a sógornő Picijéhez, jó nekik, hogy könnyen zajlott! Kép Könnyen kezdődik az Élete, könnyen is folytatódjon tovább! Kép

nadine81

Cory,
ugye!! Kép Kép

Nyf,

nadine81

Nanine!

Bizony, egyidősek a picinyeink!KépKép
Nekem nincsenek ilyen passzív időszakaim már jó pár napja. Vajon ez is normális??? Amiatt is aggódunk, ha nem mozog, meg amiatt is, ha túl sokat. Akkor most melyik a jobb???

Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Helló!
Az utóbbi 2 hétben nem híztam semmit és a hasam sem nőtt. Ez nem baj? A baba ettől függetlenül hízik, ugye?
katicuska

Adri,
hát ez az! Kép Szerintem valahol az arany középút a jó, de ugye mi nem tudjuk, hogy hol van az. Meg hát ezt baba válogatja. Biztosan sok minden befolyásolja, hogy mikor, miért, mennyit mocorognak odabent. Kép

Nici,
mesélj ám, ha megjössz, hogy mi volt! Kép
És ha majd frissíted a táblát, írd át légyszi nálam a 1,5 kg-t 5 kg-ra. Köszönöm! Még csak egyszer diktáltam be ezt az adatot, még a legelején! Kép Szóval ez a legutóbbi. Sőt, lehet, hogy már ez is több... Kép Remélem 10-nél megállok! Kép

nadine81

Nadine
Én nem mertem szánkózni! majd ha kint lesz babuci! Kép
Nálunk most úgy néz ki az lesz,hogy megkapjuk a kis szobát, ott berendezkedünk a kicsinek... (apósom nem nagyon akarja, de nem marad más... ha mindenigaz hétvégén pakolunk, már alig várom)sajnos a kiságy is csak itt fér el. De mivel én nem szeretnék tőle külön aludni... (anyósom ezen értetlenkedik, hogy miért nem akarok tőle külön aludni mondtam, hogy mert nem és kész... de ő is külön aludt... persze meg csinált egy csomó mindent amit én máshogy fogok, pl nem adom be bölcsibe az 5 hónapos gyerekemet) így babó valószínűleg mózesben fog aludni az elején, vagy ha kapunk kölcsön bölcsőt, abban elférne mellettünk is.

Nyf
Gratula a picihez!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na csináltam pár nappali képet, igaz az én telcsimmel(apa nincs itthon),ami sokkal rosszabb képeket csinál, de a színek a nappali fényben élethűbbek, végre barack a barack

KépEz a zsebes tároló közelről

Képez a valóságosabb színvilág

Kép
Még rakok mindjárt képet

KépKép
csema

Bettiflame
Szerintem a baldachin csak jól néz ki Kép
Mi tegnap vettünk a Brandonban egy nagyon szépet, de az az igazság, hogy amik igazán szépek, azok nagyon drágák. A Megatoysban is voltunk, de az csalódás volt, még a Minimanóban voltak egész ellfogadhatóak!

Scullyx
34+0

KépKép
KépKép
scullyx

ezt a rucit kaptuk hétvégén, vajszínű plüss 56-os méret

Kép

S ezzel foglalatoskodtam, hogy minden így álljon rendben Kép Kép Kép

Kép

Kép

KépKép
csema

Én is teszek fel pár képet:

29 hetes poci
Kép

Kép

Rácsvédő és takaró...
Kép
...ez a másik oldala a takarónak...
Kép

Kép

Kapucnis törölközők... egy kicsit nagy lett a kapucni ezért összehúztam gumival, majd meglátom, hogy működik-e...
Kép

Kép

Kép

Zsebes tartó... még nincs kész hiányzik a felakasztós rész...
Kép

Keresztlányunk...
Kép

Kép

KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sikerült kicsit visszaolvasgatnom és csak ámulok-bámulok, hogy milyen szép bababirodalmakat kreáltok!
A picuri nevében is köszönöm a jókívánságaitokat. Kép
Betti! Nem voltam jógán... Kép Viszont valamelyik nap már ráveszem magam. Vagy holnap, vagy szerdán mennék.
Baldachin: nekem sem tetszik különösebben. Én abban látnék rációt, hogy tompítja az éles fényeket, illetve fel tud fogni minimális légáramlatokat... de fogalmam sincs. Nekünk nem lesz.
Kókuszmatrac: az egyetlen, ami számomra jónak tűnt, a sok-sokból, amit megnéztünk, az a Novetex terméke. Szerintem az valóban tiszta kókusz, jó rugalmas, viszont kemény. És nincs szivaccsal összedolgozva. Sok helyen, ahol olcsóbban láttam, a kétréteg kókusz közt szivacs volt, vagy fordítva és akkor pont elveszti a szivaccsal szembeni előnyös tulajdonságait. Hozzáteszem: mi szivacson nőttünk fel és soha semmi bajunk nem volt... Kép Én a kikában nagyon olcsón vettem rá pamutlepedőt, ami gumival rögzíthető.
Vas/Ildi! Én is szemeztem ezzel a kocsival, mert valamelyik nap majdnem elgázolt vele egy lelkes nagymama, de a pici nagyon élvezte és szuperkönnyűnek tűnt. Kép
Köldökzsinórvér: mi szeretnénk levetetni és a most született picinek is levették, viszont arra ügyeljetek, hogy a tervezett szülés előtt kb. egy hónappal legyen a birtokotokban a szerződés és a kellékestáska, ugyanis szegény újdonsült apuka vasárnap kanosszát járt a tasakokkal, mire el tudta raktároztatni - mert későn kezdték el szervezni és a baba hétvégére jött... Ja! A vérvételt végző orvossal alá kell íratni és lebélyegeztetni a mintát, egyébként nem fogadják el... emiatt futotta az első kört, a másodikat a szerződés miatt...
Hú, és ezt mind egy levegővel sikerült írnom... Kép De mit csináljak, ha annyi érdekes kérdés merül fel??? Kép Kép

Melitta

Kép
nyf

Sikerült kicsit visszaolvasgatnom és csak ámulok-bámulok, hogy milyen szép bababirodalmakat kreáltok!
A picuri nevében is köszönöm a jókívánságaitokat. Kép
Betti! Nem voltam jógán... Kép Viszont valamelyik nap már ráveszem magam. Vagy holnap, vagy szerdán mennék.
Baldachin: nekem sem tetszik különösebben. Én abban látnék rációt, hogy tompítja az éles fényeket, illetve fel tud fogni minimális légáramlatokat... de fogalmam sincs. Nekünk nem lesz.
Kókuszmatrac: az egyetlen, ami számomra jónak tűnt, a sok-sokból, amit megnéztünk, az a Novetex terméke. Szerintem az valóban tiszta kókusz, jó rugalmas, viszont kemény. És nincs szivaccsal összedolgozva. Sok helyen, ahol olcsóbban láttam, a két réteg kókusz közt szivacs volt, vagy fordítva és akkor pont elveszti a szivaccsal szembeni előnyös tulajdonságait. Hozzáteszem: mi szivacson nőttünk fel és soha semmi bajunk nem volt... Kép Én a kikában nagyon olcsón vettem rá pamutlepedőt, ami gumival rögzíthető.
Vas/Ildi! Én is szemeztem ezzel a kocsival, mert valamelyik nap majdnem elgázolt vele egy lelkes nagymama, de a pici nagyon élvezte és szuperkönnyűnek tűnt. Kép
Köldökzsinórvér: mi szeretnénk levetetni és a most született picinek is levették, viszont arra ügyeljetek, hogy a tervezett szülés előtt kb. egy hónappal legyen a birtokotokban a szerződés és a kellékestáska, ugyanis szegény újdonsült apuka vasárnap kanosszát járt a tasakokkal, mire el tudta raktároztatni - mert későn kezdték el szervezni és a baba hétvégére jött... Ja! A vérvételt végző orvossal alá kell íratni és lebélyegeztetni a mintát, egyébként nem fogadják el... emiatt futotta az első kört, a másodikat a szerződés miatt...
Hú, és ezt mind egy levegővel sikerült írnom... Kép De mit csináljak, ha annyi érdekes kérdés merül fel??? Kép Kép

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok lányok!

Mielőtt visszaolvasnék elmondom hogy megjöttünk az NST-ről! Úgy néz ki minden rendben, bár fogalmam sincs mit kell nézni a papíron! Kép
Azt tudom hogy a felső a szívhang és hogy a kiugrásoknál mozgott a picur, az alsó pedig a méhtevékenységet mutatja! Tudna nekem valaki valami okosat mondani az NST-mről?

Kép

KépKép
nicika

Mamacka, gyönyörűeket varrtál! Nagyon tetszik, és Áron biztosan nagyon jókat fog aludni ilyen szép dolgok között! Kép
És hogy sikerült apóssal végül dűlőre jutni??? Kép
Vendég

Nicika, én sajna nem tudok mondani semmit, de azért izgi így látni minden mozzanatát a picinek. Mi volt még, mesélj! Kép
Vendég

Mamacka!
Nekem is nagyon tetszenek amit varrtál, bárcsak Nekem is lenne jó varrógépem de sajna elromlott!
aranyos a kislány is, a pocidról nem is beszélve!
NicikaKép
Már Te is NST?
részemről nem értek hozzá.
egyre izgibb a dolog, lassan nem győzzük a babócák képeit nézegetniKép
DE JÓ !!!!

KépKép
csema

Eszti
Köszi! Örülök, hogy tetszik Kép jólenne már egyben látni.
Egyszerűen nem lehet velük beszélni... konkrét választ nem adtak a legutóbbi megbeszélés során sem ezért elkezdünk pakolni. A számítógépet felköltöztetjük az emeletre a lenti szobában így eltudunk kezdeni rendezkedni... lesz ebből még vita... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csema
Ez is após gépe... legalább ennyi haszon van az ittlakásban! Kép
Köszönjük a bókokat! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

még jó, hogy megengedte, hogy használd!Kép
Nincs olyan bolti, ami felérne egy magad készítettével!
Nem tudom, megérteni, Nekik ha Ti nem is de az unokájuk nem fontos?

KépKép
csema

Mamacka:
Eltelt 11 nap a himlős ovistárs óta, és a csoportból (25 fő), még SENKI nem betegedett le Kép Szóval van remény Kép

Betty:
én megyek szerdán. Práom megmondta, hogy most elméletben szülünk, jövő héten meg gyakorlatban Kép Szóval ott a helyem Kép

Anita:
Jel, semmi Kép Éjjel szoktam keményedni, meg 1-2 órát virrasztani, de semmi egyéb Kép Pocaklakó is nagyon aktív még, szóval időm mint a tenger Kép Gondolom én Kép

Titati 38+4
titati

Mamac:
gyönyörű ez a rácsvédő és takaró! NAGYON ügyes vagy!
titati

Titati, azért ha nem is tenger, de még pár napod biztosan van.... Kép
Vendég

Sziasztok!

Eszti: én ma vettem észre a zuhanyozás után, hogy van előtejem, még terhesség alatt sosem volt, ez nem jelent semmit.
Képzeld nekünk Dorinánál bepenészedett a kókuszmatrac ott, ahol a kis nyála folyt ki a szájából. A matrac huzatán semmi nem látszott, de amikor azt is ki akartam mosni akkor láttam, hogy a kókusz feletti rész tiszta penész. a huzat meg úgy összement a mosásban, hogy többet nem lehetett a matraca húzni.

Cory: tök jó, hogy nemcsak nekünk voltak üvöltő újszlöttjeink, már azt hittemKépKép
jobbulást még mindig a fiúknak!!!

Csema: a szülésznői végzettséghez milyen előisokla kell és hol képzik??

Anita: szóval olyan gumis lepedő nem kell, aminek az egyik fele gumi, legfeljebb nagyobb gyereknél! Olyan édi vagy, hogy mindent tökéletesen akarsz csinálni!KépKép

Betti: a sötét baldachin tényleg arra jó, hogy ne kelljen az egész szobát besötétíteni, nekünk átlátszó van, az csak díszKép

Angi: nagyon hangulatos a babaszoba, mivel kislány, így még nagyobb korában sem kell komolyabb tapéta stb. Nálunk Patrícia is imádja még az ilyen babás dolgokat.

Gyöngyi: azért jobb ha nem fekszel teljesen hanyatt, inkább támaszd meg a hátad 45 fokban.

Ildi: gatula a betöltött 30. héthez! Nálatok a gyerekek jól vannak?
Be kell szerezni egy nagy családi ágyat, ahol mindenki elfér együttKép Mi aludtunk egy ideig így 3-an, hogy egy szivacsot tettünk a franciaágy mellé, ott aludt apa.Kép

Nadine: szerintem sem kell egy szobában lennie a pelnek a kisággyal. Tényleg jobb ha a kiságy nálatok van, bár éjjel sokszor alakul úgy, hogy még oda sem fogod betenni, hanem belealszotok a szopiba.Kép

Mamacka: akkor megoldódott egy időre a szoba kérdés?

Patrícia is már javul, bár nagyon gyenge, a többiek már jól vannak és én sem kaptam el!!Kép

Este megyek NST-re, remélem minden ok a babával is!

Tünde 37+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csema
Már a gyerekeik sem voltak elég fontosak... férjem a a bátyja kinőtt cipőiben nőtt fel ami nem is lett volna baj ha nem az ő lába lett volna a nagyobbb... szegénynek olyan csámpik lettek az ujjai... anyós meg évente ha nem vett öt pár cipőt akkor egyet sem... mind itt van a házban nem férni eltőle... reklamált amikor kiköltöztettük abból a szobából ahova bevackoltuk magunkat.

Titati
Ez jó hír! Kép Kép Kép Kép
Köszi a bókot... Kép Kép Kép a zsebes tartó kicsit esetlen de én így is szeretem... meg egyébként is van benne egy csomó hiba, de ettől a mienk! Kép egy varrónő biztos hátast dobna! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Nagyon ügyes vagy! Szépséges minden: takaró, fejvédő, törük, poci, család...Kép

Csema! Ti is nagyon szépek vagytokKép Nagyon kis gondosan várják a ruhácskák Szófit!

Titai! Azért olyan sok már biztos nincs hátra...Kép Most már nagyon szeretnék babákat nézegetni, úgyhogy hajrá!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka, nagyon szép dolgokat varrtál!
Nekem is kellene valami kis rózsaszín rácsvédő, mert csak kék macis van(az meg ugye fiúsKép)
A törölközők is tök jókKép, meg a pocid is hogy nőlKép
Nekem is kéne egy képet csinálnom(pocak), de nincs itthon senki, bár egyedül szoktam, de az olyan macerás, ide-oda rohangálok a gép előtt , van 10 másodpercem, hogy befeszítsekKép

Csema, micsoda parádés rendKép!!!

Nyf, tényleg könnyű a kocsi, kb.11 kiló, amiket előtte néztünk, mind olyan nehezek voltak 15-18 kilósak, igaz, nem fogok vele bkv-zni, de azért elbírjamKép

Mamacka, tök jó, hogy végre odaadták a szobátKép
Cory, tök jó, hogy te is eltudtad adni a kocsit(kat)
Nadine, nekünk is külön lesz minden, sőt, lehet, hogy most pelenkázószekrényünk se lesz.Igaz, megvan, de levettük a tetejéről a toldást, (simán vissza lehet rakni)
De mivel fennt is lesz egy kiságy, meg lennt a nappaliba is, ide veszek egy merev talpú pelenkázószivacsot, fennt meg fürdés után jó lesz az ágyon is rendbe rakni.

Weleda gátmasszázs olajta ismeri valaki?
34. héttől kell elkezdeni maszírozni a gáttájékat.Holnap akarok venni, kipróbálom.Jó lenne már a 3. gyerekemet gátvédelemmel megszülniKép
Téynyeg, finisben lévő csajszik, isszátok a málnalevél teát?
Most lehet kapni, vagy nem???

Ildi
vas

Vas
Köszi Kép örülök, hogy tetszik!
...hogy odadták az túlzás Kép beköltözünk és lesz ami lesz....

Anita
Köszi Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek! Ma reggel 8-kor mikor indultunk a kórházba -16 fok volt! Nagyon hideg volt, csípte az arcomat! Majd szét fagytunk!
Amúgy voltunk vérvételen is, meg ugye az NST! Amúgy Szinti nem nagyon akart mozogni, ezért egy órát mászkáltam vele meg bökködtem mire picit feléledt! De még így sem erőltette meg magát az NST-n! Viszont ahogy levettek a gépről beindult a foci odabent! Hihetetlen ez a kiscsaj! Kis szégyenlős! Kép

Csema! A zsebes tároló tök szuper! Praktikus dolog hisz kéznél lesz minden! Tényleg nagyon rendi volt akkor a nő! Nekünk is van ilyen IKEA-s háló tárolónk, hála Borinak! Nekem annyira tetszik és szerintem is nagyon praktikus! Nagyon ügyi vagy hogy ilyen csodás rendbe raktad a babóca ruháit! Le a kalappal!

Eszti! Nekem már a 16. hét óta van előtejem! Mostanában egyre több! Ma reggel is még a lepedő is olyan volt, meg persze az egész hálóingem! Minden este vehetek fel ujjat! Kép Ja és furi hogy most csak a balból folyik! Ja és amúgy az én cickóim is fájnak! De csak mostanában! Amúgy van 3 részes ágynemű garnitúra is! Én láttam olyat!

Titati! Fogalmam sincs hogy a forgó zenélő játékhoz lehet e külön alkatrészt venni! Az a sanda gyanum hogy nem!

Köldökzsinór-vér! Én nagyon jó dolognak tartom, de sajnos anyagiak miatt nem engedhetjük meg magunknak! Viszont ugye ez azzal jár hogy a megszületést követően azonnal elvágják a köldökzsinórt!

Ritaa! Ha megengedheted magadnak anyagilag a kókuszmatracot, akkor mindenképpen azt vegyél!

Gumilepedő! Most hogy annyit írtatok róla rájöttem hogy ilyen nekünk is van! Az egyik oldala gumis, a másik meg frottír és a négy csücskén kell gumival ráerősíteni a matracra! Kép

Angi! Nagyon szuper lett a babaszoba! Már csak Lidike hiányzik belőle! Olyan izgi hogy talán már csak napok választanak el a szüléstől! Kép

Gyöngyi! Gratula a kiscsajhoz! Ami az éjszakai alvást illeti, az én kislányomnak már se hanyatt, se oldalt nem tetszik, de azért az alvás még elég jól megy! Kívánom, hogy tényleg szülinapi ajcsinak érkezzen a kisasszony! Kép

Ildi! Tényleg jó néz ki az a kocsi! Ráadásul az interstore oldalon tök jó árak vannak!

Mindenkinek gratula a 30. héthez aki már betöltötte! Most vagytok páran!

Az én szeméremcsontom is fáj már egy-két hete! Borzalmasan szar!

Nyf! Amikor én kiváltottam a kismama csomagot akkor lényegében 3 újság volt benne, egy Lenor öblítő minta meg egy Pampers pelus kupon 400ft-ról!

Mamacka! Nagyon szuper dolgokat készítettél! Igazán ügyes vagy!

KépKép
nicika

Tünde, kösz, mi jól vagyunk, nálunk karácsonykor volt dögvészKép
Dorina,Parícia, apa hogy vannak?

Mi most is így alszunk, csak annyi különbséggel, hogy én Olivérnek Levente ágyneműtartójából csináltam helyet az én ágyam mellett.Ott alszik lennt, mint egy kutyusKép
De tök jókat alszik.Amióta oda tettem, reggel 9-ig mindig húzza a lóbőrt.Kép
De a picinek is kéne valahol helyKép

Eszti, coffos kis , huncut Natasa?KépKépKép

Titati, akkor van remény, hogy nem kapja el.
Az én gyerkőceim is együtt voltak fertőző stádiumban lévő bárányhimlőssel nyáron, és nem lett az egyik semKép

Ildi
vas

Tünde: kedves vagyKép Vagy ezt inkább ne bóknak vegyem...Kép
Tegnap amúgy én is vettem fagyit a Plus-ban, most vágtam be egy adagot! Nagyon fincsiKép Patríciának további gyógymanókKép Majd gyere mesélni NST után!

Ildi: ugyan én csak hétvégétől leszek a finisbenKép, de sikerült beszereznem már málnalevél teát. Hétvégétől akarom inni. Gátmasszázs olajat pedig szerdán akarok venni!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Scullyx
Nézegettem a Topikokat és az egyikben kiböktem, hogy ugyanannál a dokinál fogunk szülni, csak én 1 héttel korábban (vagy nem). Tök furi, lehet, hogy többször ültünk is már egymás mellett a terhes ambulancián.

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita, melyik olajat veszed?
Keverteted valahol, vagy a weleda-ét veszed meg?
Mert én azt akarom holnap beszerezniKép

Nici, azért onnan rendeltem, mert akik elvileg a forgalmazójuk ott nem is volt piros, meg itt még v.mi kis kedvezményt is adnak rá, meg ki is hozzák ingyen.De sok minden tényleg jó áron van náluk.Kép
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?