A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tuncsi Kép ok, hiszek !

Tunder Kép hihetetlen a torteneted,,ezen ismet elbogtem magam - en teljesen hulye vagyok . remelem holnapra vhogy osszeszedem magam...A Gyongy -ot nem tudnatok anyakonyvezni? ha dzsenifer lehet, (dzs vel Kép) akkor ezt is..
saci

SaciKép
Ne pityeregj, tessék sokat nevetni Kép
NEKED most az KELL Kép Kép Kép
tündér11

Tündi az még nincs le fixálva csak mint lehetőség merült fel hogy több embernek közelebb lenne.

Tündér igazad van, mindig van remény csak hát néha nehéz felvenni a fonalat. Ma az egyik lány a BMC-be "megdicsért" hogy mégegyszer neki vágok a babának Õ képtelen lenne rá, erre én azt válaszoltam hogy ha van egy álmod azért mindent megtesz az ember, ő nem csinálná végig hanem örökbefogadna egy babát!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Potter! Kép
Te milyen orvos vagy?
Milyen kritikáról beszélsz?

Úgy írsz mintha ez az oldal a magyar egészségügy kritizálásáról szólna!

Itt hasonló cipőben járó hölgyek adnak egymásnak erőt a mai modern technika lehetőségét kihasználva. És ez egy nagyon jó dolog!

Vagy félreértettem valamit?
mot

PotterKép
Sokmindenben igazad van. Nekem VKrisz esetével kapcsolatban az nem tetszett, hogy több éve voltak endora utaló tünetei, mégis csak most jutottak el odáig, hogy "belenézzenek".
Anyukám is orvos volt, én is dolgoztam az eü-ben (igaz, nem betegek mellett), de valami kis fogalmam van a körülményekről. Meg aki tv-t néz, látja, hogy évtizedek óta alig változtak a körülmények. De az, hogy évek telnek el felesleges várakozással, az azért szerintem nem jó. Nekem pl. a doki már az elején ajánlotta a lapart, viszont a döntést rám bízta. Amúgy nekem nagyrészt jó tapasztalataim vannak. Nem, mintha sűrűn járnék dokihozKép
gtünde

Potter! Kép
Te milyen orvos vagy?
Milyen kritikáról beszélsz?

Úgy írsz mintha ez az oldal a magyar egészségügy kritizálásáról szólna!

Itt hasonló cipőben járó hölgyek adnak egymásnak erőt a mai modern technika lehetőségét kihasználva. És ez egy nagyon jó dolog!

Vagy félreértettem valamit?
mot

Kedves Potter!

Szerintem mindössze arról lehet szó, hogy érzékeny a terület amivel kapcsolatban felmerült ez a probléma. Ne vedd magadra, persze a begyárbecsület kötelez, hogy kiállj a kollégáidért és én is ezt tenném a helyedben. Szerencsére nekem szinte csak jó tapasztalatom van az orvosokkal kapcsolatban, bár az is igaz, hogy nem sűrűn fordulok meg náluk az utóbbi másfél évtől eltekintve amióta lombikozunk.Ha belegondolunk minden területen vannak emberek akiket kedvelünk és akiket nem, attól függően milyen velük a viszonyunk, hogyan állnak a problémánkhoz- kivéve talán a BKV ellenőröket, őket azt hiszem nem sok ügyfelük szereti-, és mindenkinek lehet rossz napja, amikor esetleg nincs a toppon, legyen az orvos vagy beteg. Én a szolgáltatásban dolgozom és ott is ugyanez a helyzet, megpróbálok maximálisat nyújtani, de ez képtelenség minden nap, ugyanakkor én is elvárom a megfelelő hozzáállást attól akinek szolgáltatok, és attól akitől én várok szolgáltatást. Nem mindegy azonban, hogy a nem száz%-os teljesítmény mellett ott van-e a másik ember iránti alapvető tisztelet.Ha ez nics meg megette a fene az egészet, viszont megléte bizalamat erdményez és ez független attól, hogy kiről van szó. A társadalomban, hogy együtt tudjunk élni és egymásért, szerintem ez alapvető elvárás, csak sajnos nem mindig jut eszünkbe. Velem is megtörtént.
Szóval, bár lehet, hogy egy picit eltértem a témától rám jellemző módon, de ne vedd személyes sértésnek a dolgot. Én mélységesen tisztellek téged azért amit megtanultál és amit bevállaltál azzal, hogy orvos vagy.Még az is lehet, hogy egyszer te segítesz rajtam, bár nem tudom mi a szakterületed, de hidd el én becsüllek amiért még nem húztad el a csíkot Angliába.
Köszi
Bocs a szófosásért.
Zuzmó

Kép
Kép
zuzmó

Potter
Nem vagyok öreg,mind össze 22 leszek,de életem során 1-2 orvossal találkoztam aki tényleg tisztességgel végezte a munkáját úgy hogy pénzt nem fogadot el.A másik ha vkinek fogadott orvosa van, fizeti a 5000-ket stb.. akkor sztem hagy várja már el az ember hogy kinyalja a seggét,de legalábbis tájékoztassa a betegségéről.Hosszú a munkaidő,aláirom,de ha vki valamit nem tud csinálni vagy nem tudja összeegyeztetni,akkor ne válassza ezt a foglalkozást!Legjobban az teteszt h a férfi orvosoknh eltudják tartani családjukat nyugodtan pénzeljük.Király az én férjemet is pénzelje már vki!Abba egyetértek h a két tábor soha nem fog,egyetérteni,ez van...
Tudom h durva voltam,de te is!
Ennyit szerettem volna!
Vendég

Hello Lányok!

Manda még fejtágítón van, de jelenlegi tudásom alapján még nem látogatta meg a "letünt időkből visszamaradt" ruhába bújt KISZlány Kép, tehát sajnos még nem tud csatlakozni Szilváékhoz Kép .
GTündi Kép Gondolom gyalog kellene az útvonal a Mammuthoz. Mindjárt megpróbálok egy térképrészletet csatolni.
üdv.: Karcsi
karcsi

Szerintem sürgősen fejezzük be ezt a témát!
Nem erre a fórumra való!

Én nagyon sok segítséget kaptam Tőletek! Ne menjük bele kicsinyes vitákba! Potter így gondolja és kész. Bár szerintem eltévesztette a fórumot!
mot

Potter 76
Kép Köszönjük, hogy írtál nekünk. Hallgattassék meg a másik fél is.

1. ha visszaolvasol, találsz beírásokat fantasztikus orvosokról is. Pl. magam is írtam az enyémről, aki az életemet mentette meg és a petefészkemet. Vannak napok, amikor leül a csapat és szomorkodik, olyankor nyilván több negatívum van a hozzászólások között is, máskor meg kivirágzik a fa -5 fokban is. Nekünk sem egyformák a napjaink, ahogy másoknak sem. Talán annyiban más, hogy nekünk a baba-kérdés szívügyünk, ekörül forog az életünk - és az vesse ránk az első követ, aki nem akarta még soha, hogy gyereke legyen, egészséges legyen és az övé legyen.

2. A média, ha visszaolvasol,itt minden, csak nem eredményes. Épp azon keseredtünk el múlt héten, hogy uborkaszüret vana hírekben, más téma nem lévén, hírt adnak minden babáűról, aki csak gondolat a szülei fejében arról is. Ld. Gregorék 6 hetes gyerekét. A szívem elszorult, amikor megláttam, hogy 6 hetesen világgá kürtöli, mi meg, akiknek nagy nehezen összejött, rettegünk a családnak is megmondani. A média nem a mi hátterünk és nem értünkdolgozik...

3. mindenki a maga szemszögéből állítja a maga által átélt, vagy közvetlen környezetében tapasztalt dolgokat. Romnatikához ennek vajmi köze. Romantika Jókainál fordul elő gykrabban, nem a babaneten, pláne nem ebben a topicban.

4. Ha a fizetéseknél tartunk. Kisvárosban élünk. Férjem decemerben dolgozott 120+180 órát. Kézhez kapott 51.300 Ft-ot. 4000 Ft étkezési utalványt. Túlórát nem fizetnnek, nincs miből alapon. Szabadságban vehetné ki, de csak 3-an vannak, kettő állandó külső munkán, a boltban ő van egyedül. Bezárni nem lehet,mert elmennek a vevők. "Hálapénz" nincs. Nem olyan jellegű az üzlet, szolgáltatást végeznek elsősorban.
Amikor munkából hazajön, itthon leül a gép elé és programozik, hogy reggel ne azzal kelljen neki kezdeni odabent. MAszekolásra nem marad ideje. Sokszor összebújni sem.

5. Megterhelésről: a fentiekhez hozzáfűzném, hogy főiskolára jár. Én két iskolába: egy tanfolyamra és fősulira. Mellette jó lenne nyelvet is tanulni, de arra végképp nincs energiám. Kevés szabadidőnkben két helyen vagyunk önkéntesek: egy egyesületnél és egy rákbetegekkel foglalkozó alapítványnál. Ha valaki, mi tudjuk mi a megterhelés - ha hozzá veszed, hogy a gyerekért 7. éve küzdünk, akkor a kezed összeteheted, hogy csak annyi m,egterhelésed van, amennyi.

6. Nyilván nem vagyunk egyformák. De tudod, amikor idetelefonál nekem egy frissen diagnosztizált rákos fiatal és rám borítja a bilit, ugyanolyan nyugodt, halk hangon nyugtatom meg, mint azt a 70 éves nagymamát, aki az unokái fényképe felett pityereg, hogy nincs ereje hozzájuk.

7. A rossz hír is jobb, mint a bizonytalanság. Még sosem estem neki senkinek, aki olyat közölt velem. Gondolom elég kulturáltam kértem ki a szövettanomat is az asszisztenstől a múltkor (még tavalyit), ő is hasonlóképpen adta elő magát, mint Te. Mégsem estem neki, csak határozottan megkértem, hiszen jogos tuléajdonom volt. Hogy mellre szívjátok a határozottságot, ha az ember lány a jogait védi és tudni akar az állapotáról, azért egyedül ti vagytok a felelősek. Fordulj supervizorhoz, ahogyan a daganatos betegek segytőinek, úgy az egészségügyi dolgozóknak is van rá lehetősége.
Nem kelél neked cipelned mások bajait, hacsak nem akarsz belerokkanni.

8. Nem, nem fogadok el hálapénzt. ÉS még sokan mások sem. S ha emiatt nem lesz lakásunk soha, akkor lakunk albérletben. NEm ez a legnagyobb problémánk az életben. Tudni kell feltalálni magad, és a lakás minden lehet, de biztos háttér, a legbiztosabb kapaszkodód soha. Nézd csak meg a mátrai falvak víz által lerombolt házait... Kérdezd meg őket, mennyire biztos a létük, hogy volt egy házuk, saját házuk...
Egyedül az számít, hogyan fogadod az élet kihívásait.

9. Töröljék csak el a hálapénzt és emeljék meg az orvosok fizetését, hogy ne "szoruljanak rá". HA akkora könnyebbség lenne számodra, akkor gyűjtsd össze a kollegáid aláírását és nyújtsatok be petíciót a választások előtt, alatt és után. Érjétek el, hogy ne legyen. A ti kezetekben van ennek a megoldása, nem a kiszolgáltatott betegekében.

Munkádhoz és terveidhez sok sikert kívánok!
tündér11

KarcsiKép
Köszi, aranyos vagyKép Remélem, Mandához azért nem ment a "letűnt időkből visszamaradt" ruhába bújt KISZlány (nagyon teccikKépKép), mert valaki csücsül a pocijában. Nem is érzi KISZeske jeleit?
gtünde

Mot,
ismerem ezt az oldalt, a téma elég OFF volt, elismerem. Kép Magamom "könnyítettem" ezzel a hangoskodással, amit általában igyekszem kerülni. Sajnálom, ha megsértettem valakit.
Altatóorvos vagyok.

Zúzmó,
köszi. Kép Egyébként már elhúztam volna Angliába, ha a férjem nem akart volna maradni. Kép

Ella,
semmi baj, bírom a kritikát. Kép
Nem tudom neked mi a foglalkozásod. Én az enyémet 18 évesen választottam, amikor még ugyanazt képzeltem erről a melóról, mint minden akkor velem egyidős. Lehúztam kemény 6 évet, a realitással csak akkor találkoztam, amikor már javában dolgoztam. Szeretem a munkámat, még mindig azért, amiért választottam, és nem azért, amilyen az sokszor valójában. 29 évesen kezdjem újra a tanulást, a melót? Sokszor eszembe jut, igen... Vagy nyaljam a seggeket 5000ért? Ugyan! Kép
Nem azt írtam, hogy nyugodtan pénzelj valakit, csak próbáld meg elképzelni, hogy pl a férjed folyamatosan visszautasítja annak tudatában, hogy ezzel jobban élnétek. Van persze, aki megteszi. Mondjuk ezt nem is lehet elképzelni, amíg nem találkozik evvel bárki is.
potter_76

Potter Kép jo, hogy leirtad amit gondolsz, ezert is van a topic..

Biztos nem esett jol neked, amiket itt sokszor irunk, de hidd el, sajnos az altalam megismert orvosok resze inkabb nem vegezte jol a munkajat, mint igen. Es akkor meg az empatiarol nem is beszeltem (pl az en lapar, hiszterom utan 3 napig nem lattam az orvosom, aztan ra 6 hetre rosszullettem - ugyeletre be, pont az en dokim volt ott es 7 000 ft kert volna el. Akkor nyitottam ki eloszor a szam es mondtam, hogy "bocs, nem ").
De pl a noverekkel, anaszteziologussal ugyanakkor, ugyanott jo tapasztalataim voltak. Szoval van jo pelda is.

A rendszer (halapenz - fizetes ) megvaltoztatasa nagyon kellene, bar sok (nem te) orvos rosszabbul jarna, talan ezert sem szorgalazzak (?).
Nem tudom.

A lenyeg viszont nem ez. Sokan felsobbrendunek tekintik a betegek az orvosokat, mindent elhisznek, elfogadnak, - mert termeszetesen nincs meg ugyanaz a tudasuk. Nem mernek kerdezni, amikor viszont vmi baj tortenik, akkor kigyot-bekat kialtanak rajuk.
En is ilyen voltam Kép Kép
A laparos mutet valtoztatott meg. Azota, listaval megyek egy dokihoz, es ha pl nem valaszolna MINDEN kerdesemre, akkor tobbet nem mennek oda. Utanaolvasok aminek tudok, es a halapenzrol nyiltan beszelek. "Ennyit es ennyit fizetek" , "ez es ez utan"..Igy tiszta ugy. Eleggel kellemetlen az elso 2 mondatot kinyogni, de legalabb utana minden el van simitva.

OFF:
Ugyanez van persze a konyvelokkel, ugyvedekkel, epiteszekkel stb. Akkor johetunk ki a legjobban a projektebol, ha a leheto legtobb tudast beszerezzuk es a kenyes anaygiakrol, reszletekrol nyiltan beszelunk.

Amikor az en hazam, en testem, en penzemrol van szo, akkor igenis en akarok donteni, hogy hogy s, mint. A szakember pedig tanacsot ad , amiert fizetem ot.. Es ebbe az orvos is beletartozik, mert nem keveset fizetunk TB - re... OFF
saci

ZbarbiKép

A Bölcső Alapítványt akartuk felkeresni márciusban Kép Aztán januárban kopogtatott Gyöngy Kép
KITARTÁS!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
tündér11

Potter 76Kép
Sose késő változtatni.
Márciusban leszek 30. Tavaly kezdtem el a pályamódosítást, mert az ízületeim bemondták az unalmast, az imádott szakmámat tovább nem művelhetem.
Miért nem jelentkezel be egy mentálhigiénés szakra a fősulira?
tündér11

Potter
ok!Sztem elég lenne akkor felszólalnód ha saját magadat kell megvédeni.te is tudod h vannak olyan kollegáid, akik miatt van ez az iménti felháborodás is.Amig a világ a világ addig úgy is a beteg lesz mindig alárendelve.
Én ezzel befejeztem, nincs kedvem a napomat elszúrni egy ilyen hülyeség miatt.
Vendég

Tündér,
végigolvasva az írásodat, egyetértek. Semmi olyat nem vettem észre, ami nekem ellentmondana.
És ismerem a másik oldalt is, onnan is volt már szerencsém megközelíteni a témát.
Bocs, hogy ennyire OFF voltam, ide nem kellett volna ilyeneket írnom, csak elkapott a hév. Kép
Én még nem beszéltem úgy beteggel, ahogy veled az asszisztens, az engem is felháborított, amikor írtad. És még hálapénzt sem fogadtam el soha, és nem is helyeslem, ha ad valaki.
Igyekeztem leírni, ami szerintem valóságos. És úgy érzem majd minden helyzetben fel is találom magam. Ha úgy érzem majd, hogy váltanom kell, biztos megteszem.

Mégegyszer elnézést mindenkitől az indulatokért amit a téma hevében írtam! Felgyülemlett bennem a "betyárbecsület".
Vissza is veszek. Kép
potter_76

GYOPÁRKA (magyar) a szó
GYÖNGYI (magyar) gyöngy, gyöngyvér
GYÖNGYVÉR (magyar) gyöngytestvér
GYÖNGYVIRÁG (magyar) a szó
GYÖRGYI (magyar) dália, gyöngyike, földműves, gazdálkodó

Hát itt nincs Gyöngy anyakövezhetősége...
Csak azt tudnám hol olvastam, hogy hol lehet kérni új nevet felvetetni?
tündér11

Tüncsibe Kép
Ha tudok jönni a találkára, akkor szívesen elviszlek a Mamuszba!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

régen irogattam ide. Most szeretnék tőletek kérdezni.
3 év után, ma reggel a 33 napon egy nagyon halvány második csikom lett. Volt már olyan, hogy a 35. napon jött meg, de akkor tök negatív volt a tesztem. Ezért most nagyon reménykedek.
Szerintetek mikor érdemes legközelebb tesztelni?
Vagy menjek orvoshoz?
Köszi a tanácsokat,
Plussz
plussz

Plussz Kép ez jol hangzik. holnap is erdemes tesztelni ujra. dokihoz majd csak kesobb. kb 1 het meg.
saci

PotterKép
Szerintem jól tetted, hogy leírtad a véleményedet. Minden területen vannak normális emberek, akik jól végzik a dolgukat és vannak olyanok akik nem. Az orvos sem kivétel. Nekem egyébként jó véleményem van róluk általában, és maximálisan megbízok az orvosomban és általában az orvosokban, de még nem is volt rossz tapasztalatom. Én bizony adtam hálapénzt az orvosomnak, de nem sajnáltam tőle, mert a magán rendelésére járok, szerintem minden tőle telhetőt megtett, hogy ne érezzem magam rosszul a kórházban. Még az altatás előtt is odajött hozzám megnyugtatni és többször megnézett. Tényleg jó érzés volt és azóta is hálával gondolok rá és örülök, hogy adtam neki pénzt. Persze azt én is elítélem (és sajnos ilyen orvosok is vannak), akik addíg, amíg nem kaptak pénzt az egyébként járó ellátásban sem részesítenek csak ímmel-ámmal.

TüncsibeKép
Ha nem akarsz bent várni, akkor legyél pontban 4-kor a Capri előtt, akkor nem kell kint fagyoskodnod. Egyébként a mammut azt hiszem a Moszkva téren van és az 1-2 megálló a déli pályaudvarról metroval, de Pestiek segítsetek!

Kép
Kép
tiza

Potter Kép en nem eltem meg ilyen durvan, hogy te felszolaltal...

viszont a legjobbat a Tunder mondta. Ossze kell allni a tobbiekkel es peticiot irni. Minden csak igy valtozik. Bator es kitarto emberek altal. sok sikert Kép Kép
saci

Potter76Kép
Ezért van az internet Kép
mindenesetre ne hagyd, hogy kiégj, még előtte nézz körbe lehetőségek után Kép

Írtam levelet az MTA-nak. Kép Segítsenek anyakönyveztetni Gyöngyöt :9 Aztán kiderül, hogy fiú Kép ááááááááááááá

PluszKép
Gratulálok a várandósságodhoz Kép
Pár nap múlva tesztelj újra, másfél naponta duplázódik a hcg (vagy kétnaponta másfélszereződikKép )
És igen, spuri az orvoshoz Kép
tündér11

Plussz! Kép
Szurkolok!!!

Mesélj magadról!
mot

CSAJOK!!!!Kép))))

Kiugrok a bőrömből!!!
Most találtam egy oldalt ahol a legújabb keletű anyakönyvezhető nevek vannakKép

És mit láétok?

Január 18-án, amikor Gyöngyöt hivatalosan is babává nyilvánították, aznap van GYÖNGY névnap!!!!

Ez nem lehet véletlen! :9 Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
tündér11

Ja!
Valaki kérdezte, hogy Dobó Kata miért volt szörnyű. Szóval hófehér bőr, csontsovány test, előnytelen ruha és idióta frizura. A másik két lány (Oroszlány Szonja és Gubás Gabi) kalsszisokkal jobban néztek ki és sokkal szexisebbek voltak.

Kép
Kép
tiza

Hello!

Tüncsibe Kép (Nagykorában Tüncsanya Kép )A térképes weboldal pillanatnyilag gyengélkedik, de néhány perc és megleszek. (Ha nem jön még egy áramszünet mint az elöbb Kép ) Sajnos MAndánál azért KISZike jelek vannak, tehát csak idő kérdése, hogy kopogtasson. De mi lesz ha még csak egyedül leszek otthon? Kép
De addig is sikerült átkonvertálnom Tündér Kép diagramját. Íme:Kép

Karcsi
karcsi

TündérKép
Hol van ez az oldal?

PotterKép
Nem baj, hogy leírtad. Szerintem nem volt bántó és ha kikívánkozott, akkor jobb is, hogy kinn van nem? Kép

Nekem meg rendületlenül fáj a fejem. De ha nem mozgatom, akkor jó Kép

wish

PluszKép
Nagyon reménytkeltő az a második csík. Ha nem bírod ki még pár napig, akkor holnap is tesztelj egyet. Szurkolok!

TizaKép
Okés, megpróbálok nem sokkal előbb odaérni. Gyalog megyek otthonról, úgyhogy még ki kell kalkulálnom, mikor induljak.Kép

SzilcsikeKép
KöszikeKép Valszeg Győrből jövök, és a Keletibe érek, de ha a Moszkva tér környékén van, akkor metróval meg tudom közelíteniKép
gtünde

Tündér,
szeretem, amit csinálok, elég izgalmas, néha tisztára, mint a vészhelyzetben. Kép Nekem most a babanövesztés miatt kellett abbahagynom, utána meg valszeg a gyerek/gyerekek miatt kell valahova váltani, hogy elég időt tölthessek vele/velük.
A mentálhigiénia nem is rossz ötlet. Kép Legszívesebben pszichiáter lennék, csak az a gáz, hogy a lelki szenvedést a "lelkemre veszem", a testi szenvedést meg legalább sokszor lehet orvosolni, jobban bírom.
Nemtom a bohócdoktotok közé van-e még tagfelvétel? Kép

Saci,
köszi. Kép Háát, én már írogattam régen más fórumokba is, és látom, hogy semmi nagyon határozottat nem érdemes írni, mert sokmindenkinek írom, és mindenkinek más a véleménye. Vannak kifejezetten ilyen luft-kieresztő topicok, azok meg engem húznak fel, azért nem olvasom. Nem kellett volna, csak kijött.
Én anyagilag jobban járnék, az elenyésző többség sokkal rosszabbúl. Sokat aktívkodtam már saját munkahelyemen is, de így csak a saját dolgaimat tudtam gatyába rázni, a különbözően gondolkodó kollegák nem akartak velem jönni pl az igazgatóhoz. A hozzám hasonlóak közül sokan meg nem mertek. Akkor vettem csak lazábbra, amikor már úgy gondoltam, hogy a szabadidőmben túl sokat lógatom az orrom emiatt, és emiatt a férjem is. Kép
A saját dolgainkért néha bizony elég nehéz kiállni. Én is arra bíztatnálak titeket, hogy ha valami nem tetszik, pláne ha a testetekről van szó, abba nem menjetek bele. Én is úgy kezdtem, hogy először a parkettásnak adtam a határozottat, utána a kollegámnak, utána az igazgatónak. Kép De ebben a témában már írtam ide egyszer.
potter_76

Tüncsibe Kép
A Déli pu. elött kell felszálni a 61 villamosra. Kb. 2 megálló, és a végállomásig (Moszkva Tér) kell utazni. A Mammut is ott van.

Kép
Kép
szilva069

WishKép
Ilyenkor szokta Anyukám mondani, hogy akkor ne mozgasdKép

KarcsiKép
Na, akkor nagy sz.rban lennél, ha most kopogtatnaKép A térkép ráér ámKép

TündérKép
Hol az az oldal?

TizaKép
Mentem haza. Akkor 4kor a Capri előtt!!
gtünde

SzilcsikeKép
Akkor inkább metróval megyek, mert azzal 1 megálló a Délitől és nemtomhány a KeletitőlKép Mert ugye a Déli meg a Keleti egy vonalon van, a Moszkva tér meg a Déli előtti megálló, vagy nem?Kép
gtünde

Tüncsibe Kép
Bizony! Akkor legrosszabb esetben ott találkozunk!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok csajok, én tudok nektek segíteni útvonal ügyben, ha a Mammutba tartotok.
Aki a délibe érkezik az fel tud szállni a Krisztina körúton a 18-as és a 118-as villamosra, a déli másik oldalán pedig a 61-es villamosra. Mindhárom elmegy a Moszkváig onnan gyalog kell menni 1 utca a Mammut, de azt nem beszéltétek meg - bár én nem megyek- hogy melyik, mert ugye van 1 meg 2 egymás mellett, de egy utca elválasztja őket.Szóval ha a Moszkván vagy menj el az épület mellett, balra van az 56-os v. és a 4-es, 6-os v. megállója. El kell menni mellettük át az út túloldalára és ha átértél jobbra indulni, 1 perc múlva már ott is vagy.De ha megkérdezel bárkit, szívesen segítenek.Ha van még kérdés írjatok.

Kép
Kép
zuzmó

sziasztok!Kép
Kettőnk nevében irok!Kandi és én!Mi is mennénk a topictalira ha lehet!Nekünk inkább a szombat délelőtt lenne jó!Barbi irj fel léccike!
Majd még jövök ma vmikor!
Szép napot!
Gabi
Vendég

Sziasztok!
Húha! Nagy vita lett a hálapénzből. Nem egyszerű a kérdés. Én adtam volna, ő elfogadta volna vagy nem, ahogy érzi. Ettől függetlenül írtam le a véleményemet róla. Én is tudom, hogy zsúfolt volt a hete, amikor műtött, alig tudott bepakolni...de én az ő helyében 5 perc alatt eltudtam volna hadarni azt , amit el kellett volna mondania vagy amire kiváncsi voltam a műtét után. Nem tökéletes doki, de ő a főfő itt a környéken. A nagy főnök. Én a magánrendeléseket részesítem amúgy is előnyben, mert kényelmesebbek, talán tisztábbak is, és szabott árak vannak. Nem kell gondolkodni, hogy adjak pénzt, ne adjak, mennyit adjak...stb. De azért ha kifizetek 6000 ft-ot mert rákszűrést csinál (Kbarcikán 3000ft ue. magánrendelésen) akkor elvárnám, hogy a mellemet is megvizsgálja. Már kétszer nem tette meg. Biztos mellfóbiás. Kép
Most se a műtét előtt se a műtét után nem vizsgált meg. De amint írtam volt mersze ráírni a zárójelentésre, hogy hasa puha, hüvely felől vérzés nem tapasztalható. Na itt kezdtem el gondolkodni a hálapénzen. Hálás vagyok én neki valamiért? Ha most elmegyek varratszedésre szerdán és nem adok neki pénzt...akkor se lesz semmi. Legfeljebb nem szívesen látna többet. De akkor is meg kell tennie a kötelességét és valószínűleg meg is fogja tenni..csak legfeljebb tovább kell várnom vagy ki tudja.Pedig még egyszer kell vele találkoznom, mert a szövettan is később jön, meg a köldökömből is ki kell szedni a varratokat.
Valószínűleg utána nem megyek hozzá többet, mert nekem nemigazán jött be. Ma hívtam Debrecent, hogy hogy kell ott jelentkezni. De ott a titkárságon azt mondták, hogy a szövettani lelettel menjek az ambulanciára 8-3-ig van rendelés. De lehet, hogy majd az endós fórumon kérek vkitől mobilszámot. Kezelni már úgysem fog ez a doki...ha nem akarok nála szülni. Ha meg majd kell, eljárok a Kaáliba lombikra. ... De ezek még odébb vannak.
Kicsit bonyolult voltam.
Ja, amúgy az altatóorvos MR.X Kép nagyon jó fej volt, ő a műtét előtt többször is járt bent a szobában, fel is világosított nemcsak az altatással, hanem magával a műtéttel kapcsolatban is. Õ testesítette volna meg a romantikus ábrándjainkat (Potter szavaival élve) egy jó orvosról.
Meg a nővérek is mind jófejek voltak, mindig mosolygósak. Bár velem semmi gondjuk sem volt, még a hőmet is magamtól mértem reggelenteKép, kaptak tőleg 2 Merci bombont. Mondta a nővér, hogy dehát nem is volt velem semmi gondjuk, akkor miért...? Mondtam, hogy mert mindig olyan mosolygósak voltak. És remélem tényleg örültek neki. Kép

Wish
Hát csodás lenne ha Piri 9 hónapig elkerülne!!!
Sackó
Fel a fejjel! Vegyél példát Wishról, akinek már 3 lombikja volt, nem inszeme! Tudom: sokszor nem egyszerű....de még ÉN is hiszem, hogy sikerülni fog. Sikerülni fog neked is! Reméljük pont most! Kép
Zbarbi
Sajnálom, hogy várnotok kell. Kép Jó lenne ha ezúttal a türelem BABÁT teremne! Kép De tényleg! Ha egyszer összejött, összejön legközelebb is!!! Addig pedig töltődj fel pozitív energiával!!! Sírj, amikor sírnod kell, hogy utána már csak nevess!!!
Tiza
Tök jó, hogy te ilyen könnyen megúsztad. Én ma voltam a háziorvosnál és mondtam, hogy még nemigazán vagyok jól, azt mondta, hogy 2-3-4 hét is lehet a regenerálódás ilyen műtétek után!!! Én 3 helyen vagyok leragasztva...eszembe se jutott, hogy leszedjem a tapaszt. Kép Tegnap már azért óvatiban letusoltam azon testrészeim amiket tudtam, a többinek maradt a szappanos törölköző. Kép
Éjjel már tudtam a jobb oldalamon aludni. Kép De olyan furi: ha forgok, úgy érzem mintha a belső szerveim lebegnének...biztos buborékok vannak a hasamban és azokat érzem. Délelőtt biztos bent rekedt egy kis levegő a rekeszizmom alatt és elkezdtem csuklani...alig akart elmúlni...eléggé fájdalmas volt...hát még amikor tüsszentettem egyet! Azt hittem szétpukkadok. Kép

A babások vigyázzanak magukra!!! Kép Ti adtok nekünk erőt a kitartáshoz!!!

Mostanra ennyi...gondolom ez is sok volt.

Kép
vizkriszisback

Na, most derült ki, hogy nem megyünk síelni. Az egyi pár lemondta és négyen meg nem akarunk elmenni.
Most későbbre halasztjuk, de nem is bánom, mert jövő kedden meg vizsgázom. Azért jó lett volna kicsit kiszakadni.

Kép
Kép
tiza

WishKép
Ha a névnaposra gondolsz:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C3%A9vnapok_bet%C5%B1rendben

KarcsiKép
KösziKép
Tehát, ilyen egy kétfázisú hőgörbe, ahol már baba is lakik Kép

Olyan hideg van, hogy a netem is befagyott... Kép

PotterKép

Akkor te most csak babásodj nyugodtan, a dagadt ruhát mag hagyd másra Kép
tündér11

Hello!
TündiKép Azért felteszem a gyalogútvonalat a Déliből, bár látom, hogy nem oda mész majd. Hátha másnak még jó lehet.
Kép

Karcsi
karcsi

Krisz, örülök, hoyg jól vagyKép

A szappanodról jutott eszembe...
Ki kérdezte, hogy segíti-e a szappan a spermiumokat? Kép
Nem tudok róla, hogy így lenne. Ellenben a kávét ajánlják.
Ajánlották az én drága Uramnak is, csak ő attól elalszik Kép

Szexi beöltözés, pihe-puha párnák, nekem sós fürdő, neki kávé = alvás reggelig Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
tündér11

KarcsiKép
Köszi, ez is jó lesz. Majd addig még utánanézek a térképünkönKép Legfeljebb viszek iránytűt isKép

Gyerekek, kib.sz.tt hideg van kint. Szétfagytam, míg hazaértem. Brrrrrr......

VKriszKép
Szerintem minden záróban ez szerepel, hogy ilyen-olyan méhszáj, színes folyás stb. Engem sem vizsgált meg a doki. Gondolom, annak alapján írta, amit műtét során látott. Sok sikert a megfelelő doki megtalálásához.
gtünde

EllaKép beírtalak titeket a táblázatba.

Lányok nem jöttök a találkozóra( Babcsi, Wish, Noémi,Mili, Mary,Tiza,Vizkirisz és a többiek), vagy csak én vagyok vak és nem láttom hogy már jeletkeztettekKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

ZbarbiKép
Nagyon messze vanKép De majd gondolok rátokKép
tündér11

BarbiKép
Én azt írtam, hogy transzfer után leszek, úgyhogy nem tudom előre megmondani még.

wish

Tüncsi Kép
Örülök, hogy jól érzed magad. Érezhetően jobb a hangulatod. (Naná) Kép

TündérKép
Gratulálok Gyöngyhöz! Reméljük tényleg kislány lesz. Nem semmi ahogy éltek, és mennyi mindent csináltok. Már el is ment a kedvem az önsajnálattól.
Nekem ez elég fura görbének tűnik. Az enyém is ilyen össze-vissza. Az elején az mi, mínusz? Kép

SzilvaKép
Végre Piri!!! Lombikra fel!

Szia Karcsi! Kép

Kép
mofly

ezek szerint figyelmetlen voltam szokás szerint,de azért próbálkozomKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SziasztokKép
Itthon vagyok már vagy egy órája, de most sikerült elolvasni a hozzászólásaitokat!
Hát jó sok volt!Kép

SzilvaKép
Ez a rühes dög, még mindig csak kopogtat, úgyhogy én valszeg csúszom egy pár napot hozzád képest.Kép

MaryKép
De még téged leelőzhetlekKép
Én leszek az arany középút!!!!KépKépKép

SaciKép
Jó azért, ha néha ki sírod magad! Nekem még úgy igazából nem sikerült, csak piciket! Na, nem akarok negatív lenni, úgyhogy a témáról ennyit!
Küldöm a babatapasztókat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TüncsanyaKép
Neked meg babanövesztőket küldök ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++
Ja, és jó beszélgetést Izával!

BarbiKép
Most mindkét nap lesz tali vagy csak egyik nap?

Mindenkinek puszi és poz.energia, tüszőnövelő, babatapasztó és babanövesztő ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++ (mindenkinek a megfelelőtKép)

manda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?