A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha, Duda, Bab!
Köszi Kép Kép Kép

Bab,
Tofi is nagyon aranyos. Szép a csíkos trikója. Imádom a csíkosat.

Dóri,
Szépek vagytok! Kép

Bodykérdés
Én is sokkal jobban szeretem a felülpatentosat, nekünk is nagyon bejönnek a Kengurusak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

KépKépKépKép

Sziasztok!

Jelentkezünk mi is.

Édesek a srácok. Danit és Benit nem lehet valóban letagadni, hoy tesók.Kép

Nati pedig csak is kislánynak néz ki, még ha apája nem is bizti benne.

Tofi a te babód is aranyos.

Dóri nagyon örülök, hogy a lánykáddal minden ok, és gyönyörű a leányzó.

Göndörzsófi, Gergő tünemény.

Róki, Zsuzsa is már komoly hölgyKép

Mea Livije is hatalmasat nőtt.

Bocs, ha kifelejtettem valakit.

Rólunk, majdnem hasrafordul magától, már csak pici hiányzik hozzá.
Szerdán megkapta a 4 hós oltást. Este nyügi volt tőle a fürésnél is sírt, de más probléma nem volt.
Kincs már 6550g és 66-67 cm. Hurkái változatlanul vannak a lábán és a csuklóján.
Olyan dumálásokat tud csapni, hogy csak na.
Fogacska még nem bújt ki, de nem is baj, legalább nem harabdál addig sem. Mindenkinek nagyon örül aki szól hozzá, általában el kezd vigyorogni.

Apa még mindig itthon dekkol, remélhetőleg a hét közepén már megy dolgozni.

Várom már a talit én is.
Body, mi is 74-t hordunk. Én sem kedvelem az áthajtós vállut. Most vettünk 300,--ért gallérosakat, amin 2 gomb van elől, nagyon jó minőségű és bevizsgált a textiliára.

No befejezem, húzok dolgozni.

Puszi mindenkinek.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kép

Ez maradt le az előbb és az apás ment 2x

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Bendegúz tegnap így belefeledkezett az olvasásbaKép

KépKép

Cleo, Mea,
csúcs aranyosak a kis rózsaszín csajok! Livike hajszerkezete tényleg nem semmi. Ehhez képest mi még csak pelyhedzünkKép

Én is megyek motyni, takarítani, mert már muszáj sajnaKép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Babák nagyon édesek, én is alig várom, hogy legyen digi fényképezőm és tudjam a fiúkat fotózni!

Kuha!
Nekem is szimpi mind a majonézes, mind a gyümi sali......szóval bármelyik jöhet.

Benianyu!
A zöldséges citromos saláta is nagyon jó!

And!
Írtam mailt.
Hát remélem Leon alvási szokásain nem fog változtatni, most már egy hete még a 7-8 közötti kelést is kihagyja és 1/2 9 körül kel először. Így már csak 4x eszik egy nap, de hízik így is, úgyhogy nem aggódom.

Bodyt mi is 74-est hordunk, mondjuk Leon 7800 gr...de jó már rá Noel 1 évesen hordott bodyja is. Pedig ő se volt olyan kicsi baba.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Babák nagyon édesek, én is alig várom, hogy legyen digi fényképezőm és tudjam a fiúkat fotózni!

Kuha!
Nekem is szimpi mind a majonézes, mind a gyümi sali......szóval bármelyik jöhet.

Benianyu!
A zöldséges citromos saláta is nagyon jó!

And!
Írtam mailt.
Hát remélem Leon alvási szokásain nem fog változtatni, most már egy hete még a 7-8 közötti kelést is kihagyja és 1/2 9 körül kel először. Így már csak 4x eszik egy nap, de hízik így is, úgyhogy nem aggódom.

Bodyt mi is 74-est hordunk, mondjuk Leon 7800 gr...de jó már rá Noel 1 évesen hordott bodyja is. Pedig ő se volt olyan kicsi baba.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Már megint 2x küldte el.....
Olyan nehezen tudom az üziket elküldeni, állandóan kivág a küldésből!
Erre 2x is elmegy, nem értem.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

jaj,de szép babák és képek!!!!!!!!!!!!KépKépKépki sem emelek senkit,túl szép az összes!
jó olvasni ki hol tart,mindjárt lábraállnak és intenek egy pát nekünk!
egy picit még mindig taknyosak vagyunk,de vasárnap voltak após-dokiék és megtudtam,hogy orrporszívózás és orrporszívózás között hatalmas különbségek vannak......először folyamatosan fújkodták a STERIMAR só-orrfújkálóval,na az jól feloldotta a taknyit,majd lefektették Kisnyulat(mert az fontos)a hátára,fejét picit hátraszegezték,egyik lukba be a szívókát,másikat az ujjunkkal nyomkodni kell a porc és puha rész között,nem a lukat kell befogni,közben mindig fújkodták is és eszméletlen mennyiségü taknyi jött ki,RENGETEG!és a porszívót legkissebb teljesítménnyre kell állítani,sőt a szelepet sem árt nyitva tartani,mert nem az a lényeg,hogy az agyát is kiszívjuk!Kisnyúl utánna olyan jót alukált,hogy csak na és most éjszaka is a régi Kisnyuszi volt,aki egy ébredéssel átdurmolta az egészet,úgy örültem!!!!!KépKépKépholnap már ki is merészkedünk újra,ma és tegnap nem mertem a hideg miatt,nehogy újra megfázzunk,én így is szipogok még,remélem a talira elmúlikKép

az új kedvenc szórakozásunk,hogy van ilyen nagy tornalabdánk,én arra ráülök,kisnyúl a karomban és ugrálunk vagy a tükör elött vagy nagyNyúl elött,ilyenkor hatalmasakat kacagKép,amúgy is nagy kacagós lett
most már mindenhonnan lemászik,lefordul,rákenődik,még az ágyában is akciózik,ő ugyebár hason alszik,hajnalra megy a balhé,mert az ágy végében van keresztben,háton,rákenődve a Bébiőrre és kalimpál keze-lábaKépKépKépjó hangos is voltKépO
ja azért valakit ki kell emelnem!
Mea,
kikészültemKép!
KépKép
pá mindenkinek
Nyúlné és Kisnyúl16+5

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Bab Kép

Tofi naggggyon édes ahogy vadássza a kis bociját!Kép
Meg kell zabálni!KépKépKép

Benianyu Kép

Zöldséges-citromos saliKép nyammmmmm....KépKépKép
Fiúk tündériek!KépKépKép

Dori_bp Kép

Mi most Prince Oliver-es bodykat használunk,csónaknyakú de van a két vállán egy egy panent,hogy ne nyíljon szét.
Én nagyon szeretem,mert praktikus és nagyon jó minőségű az anyag.És nagyon helyesek a minták!Kép

Márti72 Kép

Bendegúz nagyon szép kisfiúKépKépKép
Szeretném megkérdezni,hogy hol vetted a játszószőnyegeteket és mennyibe került?
Mert én is szeretnék a Mazsinak,de vagy tök rondákat láttam eddig,vagy ami szép és jó minőségű az horribilis összegbe kerülKép
De a tiétek jónak tűnik!Kép

annamami
annamami

Sziasztok!

Fantasztikusak a képek! Imádom őket!!!!!

AyseKép Sajnálom, hogy nem találkozunk, de remélem, ha jobb lesz az idő, csak összejön! Régen láttam képet a szépségeidről! Ha tudsz, tegyél fel! Kép
Róka: nem csodálom, hogy félsz tőlük! Még ált.iskolás voltam, amikor tél végén megjelent az utcában egy róka. Épp jöttünk haza suliból, rohantunk be a házba, mert az állat épp a mi udvarunkba tartott. / nincs kerítés/. Nagyon megijedtünk, így aztán arra nem volt gondunk, hogy a kutyánkat bevigyük magunkkal. Az ablakból lestük, mi történik, de végül a róka elkerülte a kutyát, ő meg észre se vette szerencsére. Valaki telefonált a rendőrségnek, és végül egy vadász lelőtte a rókát. Ezután vizsgálatra küldik a tetemet, de a nagybátyám / főerdész/ szerint mindig az az eredmény, hogy veszett volt az állat, mert így megtarthatják a vizsgálók a rókabundát... Itt is ez lett az eredmény, és az utca összes kutyáját, amelyik nem volt beoltva, lelőtték, a többieket karanténba zárták. A mi kutyánk még kicsi volt, gyönyörű németjuhász, az állatorvos azt mondta, fél éves kora előtt nem lehet oltani, így őt is lelőtték Kép Az ablakból végignéztük, azóta is látom magam előtt Kép Kép Kép

Látom, sok a beteg, mindenkinek gyors gyógyulást!!!!!!!!!!
Nekem napok óta nagyon fáj a fejem, már kissé unom. Gergő tegnap óta megint náthás, már nem is számolom, hányadszor. Remélem, talira kutya baja sem lesz, hogy le ne maradjunk!

Az új képeket még nem tudtam feltölteni, remélem, ma sor kerül rá!

Judit+Gergő+Balázs

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Köszönjük a szép szavakat. A májunk már alig fér el a pocakunkban.Kép

Sis!
Máté nagyon nagy arc. Igazi mókamester, mint az anyukája.Kép A hasadon készült fotó a kedvencem, nagyon édes.

Manka!
Szuper! Akkor, ha visszavonultak a jegesmedvék, sétálunk.Kép Maja is szivesen megismerkedne Jack-el. Megkérdezhetem, hogy miért az angol név?

Dóri!
Nagyon jól néztek ki Vikivel.Kép Hasonlit is rád. Már jól van?

Benianyu!
Reszkessetek lányok!! Nagyon jóképűek a fiúk.Kép Apára hasonlitanak egyáltalán?

Anita!
Látom nem unatkoztatok reggel.Kép Édes Tofi a kis barátjával. Én is imádom a csikosat.Kép Maja csak ritkán csuklik, mondjuk 1-2x egy héten.

Kriszta!
Látom Kincsi is egy kis vigyorgombóc.Kép És jól látom, hogy össze-vissza kunkorodik már a haja? Hú, ezért nagyon irigyellek, nekem is göndör a hajam és tetszene, ha Majának is olyan lenne, de egyenlőre még nagyon őszibarackos.

Tibicsoki, Duda!
Mi is nagyon szeretjük a málnaszörpösKép bodyt,jól állnak Majának a harsány szinek, mert olyan fehér a bőre. Pasztel(l?) szinekben egeszen vérszegény hatást kelt.

Márti!
Édes. De a könyv nem lehetett túl izgi.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Annamami,
köszi! Marci is nagyon cuki a kádban!
Sajna sem árat sem helyet nem tudok Neked mondani, mert mi a játszószőnyeget (egyáltalán nem sajna hanem szerencséreKép) ajándékba kaptuk. De gyanítom, nem két fillér lehetett, mert tényleg nagyon jó minőségű, klasszak a mintái, és sok mindent rá lehet lógatni. Meg zenél is, és van benne sok gyűrögetnivaló, zörgő kis lógattyú, meg egy kis duda, amit ha megtalál majd Bendegúz biztos imádni fogja nyomkodni, mert a hangjára már most vigyorog.
Szóval ez volt az egyik legjobb ajándék amit kaptunk.
De szerintem a Brendon katalógusban láttam ilyent. (az áráról vannak elképzeléseimKép)

Cleo,
igen Bendegúz nagyon gyorsan kiolvastaKép Majd kell pótlás szerintem.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jucc!
Ez egy horror sztori, még most is bőgök. Hogy tehettek ilyen egy ártatlan kölyökkel, ráadásul gyerekek szeme láttára.KépKépKép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok,

Naggggyon jók megint a képek. Imádom őket nézegetni.

Barbi, Ha gyümit viszünk a talira az jó? Banán, alma, narancs ilyesmi.

Dóri, A Mária nagykerben a Visegrádi utcában szokott sokféle body lenni. Mondjuk szerintem Kenguru gold-os pont nincs, de nagyon jópofák vannak. Én sem szeretem azt a nem gombos, vállán áthajtott fajtát és itt vettem több gombosat is. Mondjuk csak a Marcinak, mert szerencsére a Barnusnak ruhát még nem kellett vennem, mert mindent örökölt.

Megyünk ebédelni,

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi

Jucc,
Engem is kirázott a hideg. Kép Kép Kép

Kriszta,
Kincsőnek tényleg nagyon szép fürtjei vannak. Kép

Nyúlné,
Kisnyúl még mindig zabálnivaló! Kép
Jó egy doki-após a háznál Kép Köszi, hogy ilyen részletesen leírtad a helyes technikát. Nekem az a rész nem volt meg, hogy nyomkodni kell a porc és puha rész között.

Márti,
Bendegúz nagyon aranyosan alszik, tetszik, ahogy fogja a kis rongyát és még cumizza az ujját is közben. Kép

Barbi,
Irígylésreméltó Leon alvási szokása. Noel is ilyen jó alvó?
Akkor csinálok egy nagy adag finom zöldsalátát. Kép

Annamami,
Köszi Kép
Mi a Mária babanagykerben vettük Dani játszószőnyegét. Olvastam korábban, hogy ott nem kaptatok, de talán érdemes újra megnézni, hátha kapnak árut.
Ilyen:
Kép

Cleo,
Dani tiszta apja egyébként, majd keresek egy közös képet.

benianyu

Sziasztok,

DóriKép
Nagyon aranyos lánykád van, Jack is így rágcsál mindent. mi Ellepi 74-es bodyt hordunk, csak most fedeztem fel a brendonban, tiszta pamut és finom bolyhos a belseje, és a vállán patentos.

BenianyuKép
A fiúk elbűvölőek, a Beni helyes nagyfiú, látszik a képen, hogy szereti a kistesót.

Tofi leírhatatlanul édes a foltos bocivalKép

BarbiKép
Ki találta ki a Noel-Leon-t?

KrisztaKép
Milyen tüneményes hajasbabátok van. régi, vagy új 4 hóst kaptatok? Mi holnap kapjuk az újat, ha minden igaz, bár Jack még szipog egy kicsit éjszakánként, úgyhogy lehet, hogy dokinéni elhalasztja.

MártiKép
Bendegúz nagyon okos baba, hogy már olvasni is tud, Jack is "falja" a könyveket, szó szerint, mindent megrágccsál.

NyúlnéKép
Köszi az orrporszívós infót, sajnos nekünk is aktuális, úgyhogy ki is próbálom, ha manócska felébred.
Kisnyúl tobábbra is zabálnivalóKép.

AnnamamiKép
Nekünk is olyan játszószőnyrgünk van mint Mártiéknak, hónapokkal ezelőtt vettük a Brendonban, akkor kuponakciós volt, különben tényleg húzós a normál ára. Szerintem 18e körül van, bár nem vagyok benne biztos. Viszont tényleg nagyon jó, van hozzá egy zenélő párna, ami rugdosásra aktivizálódik, Jack imádja, jól megrugdossa, megvárja míg ellhallgat a zene, aztán újra nagy rúgkapálás következik.

CleoKép
Jack apukája ír (mármint Írországból keveredett ide anak idején), és a nevet ő választotta. Persze nekem is tetszikKép.

Na megyek vasalni Kép

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Brigi!
Ez tök jó ötlet! Mármint a gyümi!
Szóval szerintem jó, ha ezt hozol!

B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Na apa pénteken szabin lesz,és így úgy néz ki mi is megyünk talira.

Korábban olvastam, hogy salit még nem csinál senki, én csinálnék egy nagy adaggal!
mindenki szereti a mozzarella sajtot, és a hagymát-fokhagymát(nem lesz sok csak az íze miatt)?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!
Bocs, abszolút Kép
Nem tud valaki egy jó varrónőt ajánlani a XIII. ker. környékén?

Köszi!
Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!
Noel is 2,5 hónaposan aludt először 8-8-ig. Aztán Leon születése után kezdett éjszaka ébredni, keservesen sírni, ill. reggel korábban kelni.
Már ott tartottunk 1-2 hete, hogy hagytuk sírni is, mert volt, hogy 2 óra alatt 4x is kelt......
DE! Most 1 hete úgy tűnik, megint alszik rendesen. Remélem ez nem csak valami átmeneti javulás, hanem végleges. 1/2 9 körül együtt kelnek és nem sír, hanem kiabál, hogy ANYA, ANYA!
És a du. alvás után is ált. szól, hogy ANYA.
Beni milyen alvó?

Manka!
A Noelt a férjem választotta, mivel a vezetéknév Karácsony és a Noel franciául karácsonyt jelent.....Nekem eleinte nem tetszett, de idővel annyira megszerettem, hogy beleegyeztem a névbe.
Aztán amikor Leont vártuk, a Noelhez passzoló franciás nevet kerestünk, így találtuk meg a Leont. Az csak később esett le, hogy a Noel visszafelé olvasva a Leon...akkor már bizti volt, hogy a név marad.
Te párod mióta él Magyarországon? Jackhez magyarul vagy angolul beszéltek?

Jucc!
Gyógyuljatok meg hamar!

Nyúlné!
Nektek is soko-sok gyógypuszit küldök!!!!!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok!
Nevekre visszatérve, képzeljétek a hétvégén mesélte egy ismerős lány:
Van egy barátnője, akinek szintén két fia van. Találjátok ki, hogy hívják őket??!!
Persze Noel és Leon!!!!!! Azt hittem, nem hiszek a fülemnek!
Õk direkt a visszafelé olvasás miatt választották így. És nekik se nagyok a gyerekek, de idősebbek, mint a mieink. Szóval még azt se mondhatom, hogy ellopták az ötletünket, mert mi vagyunk az ötletrablók......
Még egy ilyen véletlent

Prüntyi!
Én imádom a mozarellát is és a hagymát/fokhagymát is!

B.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Hú, lányok, megint annyit írtatok, nem tudtam visszaolvasni.

Thomasanne, Bab! Mi is Angyalföldön lakunk, a József Attila térhez közel!!! Ti merre?

Rokica! Bocsi, hogy nem írtam, igyekszem pótolni!

Képzeljétek, megint csavarogtunk a hétvégén. Nyíregyháza mellett voltunk egy baráti családnál, náluk is 2 pici gyerkőc van. Vasárnap bementünk Nyíregyházára élményfürdőzni. Szuper volt!!! -17,5 fokban úszkáltunk kinn a szabadban, a 36 fokos vízben. Néhány nénikének, akik nem rakták a fejüket a vízbe, szabályosan megfagyott a haja Kép A gyerekek is nagyon élvezték.

Földobok néhány képet, aztán megyek, mert Saci lassan ébredezik.

Saci a vízben
Kép

Az élményfürdő gyermek része - sztem szuper jó!
Kép

Csajok a parton
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok, Bodza, minket is érdekelne az élményfürdő, mert a termálba nem lehetett bevinni a picúrt, és nyíregyházán sem jártam még. Kép

Írj kérlek infókat!
Köszi,

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Gyönyörűek a babák, most néztem vissza a képeket, kicsit bele is olvasgattam. Még-még képeket!!!

Jucc! Ez a történet tényleg hátborzongató. Mi is láttunk most hétvégén 2 rókát, átszaladtak az autónk előtt valahol Szabolcsban.

Szopi-sztrájkosok! Lehet, hogy már írta előttem más, de nem lehet, hogy megjön a mensitek? Velem ez történt. Megijedtem, hogy fogy a tejcsi, és másnapra megjött Kép. Aztán 4-5 napon belül helyreállt a rend.

Kérdés: ha vkinek megjön, attól még áll a szoptatás fogamzásgátló hatása? Nem mintha ellenállnék a kistestvérnek, de még egy fél évet szívesen várnék vele.

Rokica! Nyugodatn használj ecetet vízkövetlenítésre, hatékonyabb, mint a citromlé, és gyorsan elillan a szaga.

Prüntyi! Nem semmi, hogy már 2 foga van Tündinek! Õk egy napon születtek Sacival, és mind2-en az Istvánban!

Na, Saci most ébredt föl, megyek...

Bodza és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Prüntyi! Hát, itt sem lehet elvileg felnőttnek még a lábát se belerakni a gyerekmedencébe (logikus teljesen), rögtön kiküldenek, de azért mi egy kicsit megszegtük, és belemártottuk 2 percre Sacit a vízbe.

Egyébként kinn volt végig a parton, jól elvolt a nyugágyon, felváltva vigyáztunk rá, hogy mindenki el tudjon azért menni úszni.

Kép

Kép

Kép
bodza

Ayse!Kép GöndörgergőKép

Barbi!Kép

Nevek: Mikor Gergőt vártam, volt egy ismerős házaspár, akinek volt egy Csongor nevű fia. Mi sokáig a Csongor és a Gergely között vacilláltunk, aztán Gergely lett ugye. Közben a lánynak is megszületett a 2. fia, és Gergely lett! (Közben nem találkoztunk, úgyhogy nem tudhatták.) Ezért a második fiunk nem lett Csongor, hanem Bulcsú, mert hogy nézett volna ki, hogy egyforma nevűek, ráadásul közel is laknak hozzánk, lehet, hogy egy suliba fognak járni. Még régebben írt ide néha Anyapoc, akinek a fia Bulcsú, a lánya meg Villő. Nálunk is, ha lány lett volna valamelyik, Villő lett volna.

Bodza!Kép

Ha megjön, természetesen nem áll a szoptatás fogamzásgátló hatása, hiszen azért jött meg, mert volt peteérés stb.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Bodza,
jaaaaa, akkor mindegy, azt hittem, ott fürödhetett a picúr is. Kép

Igen egy idősek, viszont ő még nem forog...csak az oldalára, és most az a legújabb, hogy hasizombólfel akar ülni... én nem értem...Kép

Lányok, pénteken hány fő lesz?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Köszönjük mindenkinek a bókokat, és a csuklással kapcsolatos válaszokat!

Dóri,

A csuklás ellen nálunk is a sírás az egyetlen hatékony módszer. Csak hát az én pici fiamnak olyan erős a tüdeje, hogy páran már ledöbbentek, amikor hallották sírni. Meg mi is ledöbbenünk, amikor a sokkal idősebb babákat fele olyan hangosan halljuk sírni. Ma már harmadjára csuklik szegénykém. Remélem előbb-utóbb nálunk is alábbhagy már ez a dolog.

Body: nekünk van mindenféle márkájú. Mi is inkább a patentosakat szeretjük. A Kenguruk szerintem is nagyon jók, csak én úgy vettem észre, hogy alul vannak méretezve. Nekünk pl. a 68 centiseket kellett hordanunk már 58-60 centis korunk óta. Pedig nem vagyunk kifejezetten ducik.

Judit,

A történeteden én is ledöbbentem. Micsoda disznóság rókaprém miatt ennyi állattal végezni!!!

Bodza,

Mi a Petneházy utcában lakunk.
Szoptatás fogamzásgátló hatásáról: Én úgy tudom, hogy ez csak egy hiedelem, hogy nem lehet teherbe esni. Nekem a nőgyógyászom is azzal kezdte a 6 hetes kontrolon, hogy ugye tudom, hogy szoptatás mellett is teherbe eshetek.

Az újabb képek is nagyon-nagyon szépek!!!

Anita

Kép
Bab és Tofi
bab

Manka,
tiszta röhej, de képzeld eddig nemhogy Bendegúz nem jött rá, hogy a lábával ha megrugdalja azt a párnát, akkor villogni kezd, és hangot ad, hanem én semKép. Bekapcsoltuk a play gombbal, és csodálkoztunk, hogy ez csak ennyi, hogy egyszer lemegy a kukorékolás, villog, aztán kész. Most jól megütögettem, és látom ám, hogy ezzel lehet játszaniKép Bendegúz még nem tudja így megrugdalni, de majd tanítgatom.
Mindenesetre kösziKép

Ja, a könyvecske az nálunk is tiszta nyál, és rágás már, szóval ő is faljaKép
Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jucc!
KépKépKépKépKépKép

Bodza!
Hú, de jó lehetett nektek!
Én is úgy kimozdulnék. Már gondolkodtam, hogy meglepem Apát egy hétvégével.Kép
Saci nagyon helyes!Kép

Prüntyi!
Tündike jól belehúzott ebbe a fogtémába. Nekünk még sehol semmi.Kép
A mozzarellás fokhagymás dolgokat én is szeretem!Kép

Body téma!
Nem láttatok mostanság jó minőségűt, jó áron?Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

A babatalira kb. 25 embert számoltam össze ........
Jóóóóó sokan leszünk, ha mindenki eljön! És persze remélem igen!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bodza!

A hozzáértők ezt írták:

A Laktációs Amenorrhea Módszer a ternészetes fogamzásgátló módszerek közé tartozik. Hatásfoka az első 6 hónapban ugyanolyan, mint a legkorszerűbb tablettáké: több mint 95 százalék. Ehhez az alábbi feltételeknek kell érvényesülniük:

-Az anya menzesze még nem tért vissza
-A kisbaba igény szerint, kizárólag szopik
-Az egyes szoptatások között nem telik el több mint 6 óra, még éjszaka sem
-A kisbaba nincs még 6 hónapos

Nálunk egyébként a fiam születése után, akkor fogant meg a lányom, mikor a fiam elkezdte az éjszakát átaludni, pedig védekezni már régebb óta nem védekeztünk, mert eleve kis korkülönbséget akartunk.

Üdv:

Zita
pzita

Prüntyi! Saci is egyszer fordult még csak meg, dehát még nem késtek le semmiről.

Göndörzsóf, Zita, Bab! Köszi az infót fogamzásgátlás ügyben, A Zita által írt 4 kritérium közül pont az első dőlt meg, a többi még meglenne. Na, mindegy, legföljebb jön a kistestvér.

Lányok, olyan kíváncsi vagyok, kinek lesz leghamarabb következő babája. Kép

Roki! Írtam mailt.

Bodza és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok,

MártiKép
Látod mi mindent tanul itt az emberKép? Nehogy azt hidd, hogy én rögtön rájöttem, már jó ideje megvolt, amikor véletlenül rákönyököltem, amikor le volt hajtva.

BarbiKép
Eddig is tetszettek a nevek, de így a Karácsonnyal még jobb.
Májusban lesz 6 éve, hogy apa itt van Magyarországon, annak idején miattam jött, egy ideig ingázott, aztán itt ragadt. Nagyon szereti Magyarországot.
Jackhez én magyarul bezsélek, apa meg angolul, ha meg mind a hárman együtt vagyunk akkor össze-vissza. Kíváncsi vagyok mi lesz majd az első szavaKép.

BodzaKép
Nagyon aranyos a kis hableányKép

Manka

Manka

manka7

Ja, csak hogy ma is kiéljem az exhibicionalizmusomatKép
KépKép

Manka

manka7

Sziasztok!

Légyszi segítsetek nekem abban, hogy mit vigyek a talira??? Italt? Ételt?Légyszives adjatok ötletet nekemKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Ötletem már nekem se nagyon van, de azért megpróbálom!
Lesz egypár saláta, én sütök ugyan 2 kenyeret, de ez szerintem nem lesz elég.
Úgy számolom, hogy olyan 25-en leszünk, szóval esetleg valami kenyérféle, péksütemény a salik mellé lehetne.
Meg esetleg valami rostos innivaló.
Ha valakinek van valami jobb ötlete, írja le légyszi!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda, ne is mond! A szopiknál már érzem, hogy van foga, most még csak kellemetlen néha, de ha ez így megy tovább hamarabb elkezdjük a hozzátápit...pedig tényleg szeretnék minél tovább szoptatniKép

Barbi, nem olvastam vissza ki mit hoz, sali lesz bőven azt viszem, vigyek még valamit, üdítőt vizet, vagy nasikat? Nem tudom ki, mit szeret...ha van összekészítve lista, akkor leírnád, hogy miket viszünk...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

ja, bocsi, most olvastam a kenyeret...én akartam is kérdezni, mert vajas-pirítossal nagyon fincsi a sali...de akkor viszek szeletelt kenyeret.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Hát a babák egyszerűen csodálatosakKép
Úgy szeretem nézni őketKépKépKép

És még egyszer köszönjük a dicséreteket.Kép

Mea
mea

SziasztokKép Ezek után azt hiszem nem kérdezem meg, hogy mit vigyekKép Majd kitalálok valamit. Így jár, aki későn jönKép

Lili alszik mint a bundaKép Sőt, ma napközben is aludt 3x 1-1 órát, igaz rajtam, tehát moccanni nem tudtam, de legalább addig sem sírt. Ma elkezdte élvezni a hangját, és olyan édeseket sikongatott, néha még ő is meglepődött, nagyon aranyos volt. Meg persze volt azért sírás is, de az már nem hírKép

Most megint nem nagyon tudtam visszaolvasni, de gondoltam azért bejelentkezem. Úgy várom már a pénteket, remélem addigra jobb idő lesz, különben apa nem "enged" el minket. Így is megkérdezte már vagy 5x, hogy a Lilit mindenképp akarom-e vinni. Hát normális???? Milyen babatalálkozó az, ahova nem viszem a babát? Meg különben is. Csak nem válok meg tőle ennyi időre? Attól még, hogy nehezen viselem néha, nem adnám egy percre se senkinek!Kép

Barbapapa, megkaptam az email-t, csak nem tudtam már reagálni rá. Köszönöm szépen, tényleg nagyon várom már. Azon gondolkoztam, hogy ha rendszeresen lesznek ilyen találkozók, akkor a mi gyerkőceink egész jól megszokják majd a gyerektársaságot, az alkalmazkodást, mire óvodába kerülnek. Persze azért biztos úgy is nehéz lesz az első pár nap nekik, de nem lesz idegen egy csomó olyan helyzet nekik, amik a gyerekek körében előfordulhatnak. Értitek mire gondolok. Szóval a lényeg, hogy sok-sok babatalit csináljunk!!

Teszek fel képet is ám, hogy nehogy aztán ne ismerjetek fel minketKép

Kép
Kép
Kép
Kép
ilyen volt születés után, hogy megváltozott olyan furaKép

Hari, Lili

Kép
Kép
hari

Prüntyi!KépKép

Hari!
Nagyon szépek vagytok! Aranyos Lili, nem is gondolná az ember, hogy ilyen kis lókötő!Kép

Lányok, ne nevessetek ki, de napok óta azon agyalok, kit hogyan fogok megismerni pénteken.
Már a legutóbbi babatali képeit is megnéztem, így vagytok néhányan, akiknek már ismerős az arca.
De lesznek, akit csak a babájáról fogok tudni beazonosítani.Kép
Hogy volt ez legutóbb?

Andi

ps.: Nati szinte egész nap alszik!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, engem nem lesz nehéz felismerned a kép alapjánKép Sokakkal én is gondban leszek, azt hiszem. Főleg, hogy elég rossz az arc-, név-, szám- és egyéb memóriám. Sőt, talán nincs is. Ma pl. gondolkoznom kellett, hogy mikor született Lili!? Pedig hát elég felejthetetlen "élmény" volt. Én annyira szerettem volna 2 babát, és sokan azt mondják, hogy még ráérek ezen gondolkozni, és majd lehet hogy máshogy látom majd később, de én el sem tudom képzelni, hogy ezt az egészet még egyszer végigcsináljam. Vannak dolgok, meg pillanatok, amiket jó lenne még 1000x átélni, de nagyon sok olyan dolog van, ami miatt nem mernék még egy babót vállalni. Főleg, hogy biztos hülye vagyok, de el sem tudom képzelni, hogy egy másik babával osztozzanak az én kevéske türelmemen és energiámon.

Kép
Kép
hari

Duda!

Nem vagy egyedül, én is tiszta para vagyok, hogy honnan fogom tudni pénteken, hogy ki-kicsoda. MErt ugye én sem voltam az előző babatalin.
Na, legalább nem vagyok egyedül.

Barbi és a többiek!
Hány óra felé illik odaérni hozzátok. És többiek, ti mikor mentek?
Mert nekem végül mégis Volánbusszal kell bemennem Újpestig, és majd ott találkozok valahol a férjemmel, és ő visz Barbiékhoz.
Ráadásul időhöz is kötve vagyok, mert innen MOgyoródról elég ritkán megy közv. Pestre busz.
Úgyhogy a délelőtti utolsóval megyünk, ami negyed 10 - re ér Újpestre. Gondolom, olyan negyed-fél 11 felé érnénk Barbiékhoz.

Szóval, Ti hogyan érkeztek majd?

Kép
kuha

Manka,
Köszi Kép

Barbi,
Remélem, Noelnél is visszaáll a régi alvási rend. Nem semmi, hogy fél 9-ig alszanak mind a ketten.
Beni nem rossz alvó, olyan szempontból, hogy alszik éjjel ébredés nélkül, de nem sokáig. Elég korán kelő és rögtön kidobja az ágy, ahogy felébred, pont mint az anyukáját.

Bodza,
Saci nagyon édesen úszik. Az élményfürdő nagyon jól néz ki, Beninek biztos nagyon tetszene.

Hari,
Lili gyönyörű!
Az én férjem is megkérdezte a múltkori találkozó előtt, hogy Danit is viszem-e. No comment. Most már nem kérdezi. Kép

Duda, Kuha
Nem fogjátok elhinni milyen egyszerűen ment a múltkor. Bemutatkoztunk egymásnak és kész. Kép Kép Kép De sok mindenkit simán fel lehet ismerni a képek alapján.

Benianyu

benianyu

Sziasztok,

Olvasom legfőbb téma a babatali!Kép Ez tök jó lehet. Mi innen Győrből sajnos nem tudunk menni egyenlőre, talán ha jobb idők lesznek, aztán vmi parkban is lehet talizni.KépKép

Hari,
Lili nagyon édes baba!Kép De komolyan!!!!!!!
Hány kilós? Nagyon édi pofija van.Kép

Tünde,
tetszett az a fotó, amikor a kanapén 4 kisbaba van!Kép Tényleg képeslapba illő.

Olyan jó, hogy ennyi fotó van mindig, imádom nézegetni őket, Manka, te kis "kölköd" is haláli!Kép

Hétvégén nem nagyon voltam itt, mert apa itthon volt, és csavarogtunk, meg átrendeztük egy kicsit a lakást. Kell a változatosság.Kép

Kevin-baba ma megint elromlott. Lehet, hogy érzi az időt? Kép Sirós volt, nem is aludt el napközben egyedül az ágyikójában, csak a kezemben, már elég sózsák. Kevin 6,6 kg és 67 cm, olyan hosszú!!! Ruhák terén mindig bajban vagyok, mert a 68-as hosszában kicsi, a 74-es meg szexisen lecsúszik a vállán.
Amúgy már a nagykádban fürcsizünk, teszek is fel képet. (Napsugár eltünt?)

Zita,
mi a harmadik kritériumnak nem felelünk meg, mert akkor két szopi között jó sok idő eltelik,igy marad a védekezés, hiszen még nem szeretnék kisbabát, mert Kevin még olyan kicsi, szeretnék sokat vele lenni. Ha máris jönne a tesó, akkor rá kevesebb időm maradna.Kép

Én is kiváncsi leszek, melyikőtök jelenti be először, hogy újra kisbabát várKép

Visszagondolva szülés,terhesség.... ezek azért jók voltak, leszámitva apróbb kellemetlenségeketKép Jó rá visszagondolni, és mikor nézem a kisbabámat olyan boldogság tölt el, hogy ez egy akkora csoda amit mindannyian átéltünk.Kép Na nem érzelgősködök.

Jó készülődést a talira, remélem ismét lesznek fotók.Kép
spanci

KépKép
spanci

Mit csináltok? Alszotok a bébitekkel, vagy hol vagytok? KépKép
Nézitek a Frei-dossziét? Hát érdekes..
spanci

Sziasztok!

Spanci!
Nem semmi, milyen nagyfiú Kevin! Nagykád, nagy korsó sör... Kép
én szívem szerint már most terhes lennék, Zitánál csak a végére jöttem bele, sok hercehurca volt, a következő biztos nyugisabb lesz. és hiába volt a szülésem olyan rossz, fájdalmas és elhúzódó, másodszorra legalább tudnám, mire számítsak. De kicsit önző is vagyok, szeretnénk elmenni nyaralni, Zitával is, nélküle is. Így terv szerint ősszel kezdődhet az új babaproject! Kép
Igen, asszem igazi szerelem szövődött az egyik ikerfiú és Zita között, mostanában kihagyja a délutáni kaját, fogyózik, és asszem szerelemből él...
Kép

Nagyon szépek a babócák!
Zita ma megint barátnőzött:
KépKép

Tünde & Zita, aki ma 4 hós! Kép
Vendég

Tünde,
az nem baj, ha egy kicsit önző vagy és magatokra is gondolsz.Kép
Gratula, hogy már igy mondod, hogy ősszel ismét babaprojekt.KépKép
Olvastam a másik topicon, hogy kevesebbet eszik Zita. Ha éhes lenne úgyis "szólna".
Ha majd jobb idők lesznek összejöhetnénk egy babakocsizásra szabadhegyen. Pár hete sétáltam arra barinőmmel, szeretek oda visszajárni, hisz ott nőttem fel. onnan meg nem laktok messze úgy emlékszem.

Zsu
spanci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?