Gigi!
Szűkítőt én is akarok venni és nagyon szeretném ha majd hamar megtanulna állva pislantani a lelkem, hogy ha rátör az utcán a pisilhetnék, akkor csak könnyedén elő kelljen kapni......
Melinda!
Ez többnyire normális második gyereknél, hogy nem tudsz annyira befelé fordulni, mint ahogy szeretnéd, de ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogy most minden figyelmed Marcié, hisz ha kint lesz a kistesó, akkor meg Marcika fog egy cseppet a háttérbe szorúlni, úgyhogy nyugi!
Na azért nehogy azt képzeld, hogy Norbi hosszú perceket rajzolgat, gyurmázik! Ez úgy néz ki, hogy gondol egyet, akkor leül a kisasztalához, mutatja, hogy rajzolni akar, elkezd firkálni, meg adja az utasításokat, hogy mit rajzoljak, aztán felpattan és szalad a dolgára, majd újra gondol egyet, akkor előpakoljuk a gyurmát, gyúr egyet-kettőt, megkostolja a gyurmát, majd mindent széthajigál és újra megy a dolgára, anya összepakol, két perc mulva kezdődik minden előről, úgyhogy néha nagyon utálok pl. gyurmázni!
beszéd: tényleg nem érdemes aggódni, sok olyan gyereket tudok, aki három éves koráig csak halandzsált, mutogatott, vagy épp csendben volt és figyelt, na de azóta be nem áll a szája!
Puszi
Györesz

Nem hagytam magam meggyőzni és nem bántam meg.