Köszi
Tiza
Ne már! Négyen is jó lenne. Kár, ha mégse mentek.
Barbi
Én még nem tudom, hogy el tudok-e menni. Amúgy jó a Mammut.
2006.01.23 16:50

2006.01.23 16:54
de már csak röpke 2-3 hét és remélhetőleg lesz. 

légyszí írd be a táblicskuba. A múlt hónapban úgy néz ki végre elkezdett beállni a szervezetem
itt lenne már az ideje. Remélem Tüncsike nemsokára követhetlek
nagyon sokat gondolok rátok!!! Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok és ahogy tudok megint jövök
2006.01.23 17:27
de jo !!! bar (titkon) azt hittem, hogy pl Barbadoson nyaralsz 
. irjal nekunk neha !!!
Akkor a Mammutban talalkozunk? es melyik nap vegul?
ez egy jel!!!! Gyongy ! +++
Tuncsike
jol kinezte neked
mondtam mar, hogy isten vagy, egyszer. De most megint ra kellett jonnom, ez a terkep, meg diagram...
MAnda
megfogtad az isten labat..
sielni nehez? en is szeretnek megtanulni !!
... ne mozgasd..nem vettel be vmit ? panadol?
en is igy voltam a laparral, ahogy te, (marmint a tapasztalat a dokival ). azt nem irtad viszont: hogy hogy vagy? faradtan? vagy mar semmi bajod? mihamarabbi felepulest. meddig nem lehet sexelni? azt mondta?2006.01.23 17:34
de hulye vagyok - mar megint.
++++meg jo hogy ilyen hideg van, ugysem lehet semmit sem csinalni ilyenkor.. 2006.01.23 19:02
Nem baj a bébi ügyben is beelőzhetsz, de csak ha megígéred, hogy követni foglak!
2006.01.23 19:16
2006.01.23 20:06
2006.01.23 20:17
2006.01.23 21:58
2006.01.23 23:32

ez a legjobb hír ma! Továbbra is küldöm a drukkokat!
remélem hozzád is bekopogtat Piri, és akkor nincs mese, szülni kell
dettó, már annyira várom, hogy sikerüljön nektek!
nagyon sajnálom, hogy a doki a kismamikkal együtt hívott be, a szövettanon nálunk sem találtak semmit, de talán így is a jobb. Adj időt magadnak, és az idő visszaad belőle. Én is jönnék a talira, nekem bármelyik nap jó, péntek is, szombat is. Már alig várom, hogy találkozzak mindenkivel
úgy eltűntél! Nagyon örülök a csíkodnak! Egy hét múlva már látszani fog a petezsák! Tudósíts majd! További drukkokat küldök!
én teljesen egyetértek veled. És a többiekkel is sajnos. A döntés nem a mi kezünkben van, a két fél egyformán szenved. Én nagyon tisztelek mindenkit, aki az eü-ben dolgozik, én biztosan nem lennék rá képes. Különben hogy vagytok? Babucival minden ok?
Kismami
hogy smint? Hiányolom a neved alatt a számokat! Tessék má' odaírni
üdv, remélem hamar kerülsz eggyel feljebb
. Mi is 3 évet vártunk a babára, inszemmel sikerült.
de jó lenne! Halk drukkokat küldök, hogy ne jöjjön meg!
remélem a hormonok játszanak az idegeiddel
. Már csak 10 nap. Szerintem még korai bármilyen jel. Nekem volt egy, amiből szinte 100%-ra sejtettem. A méhszáj mensikor előrébb csúszik, de legutóbb nekem - és azóta is - nagyon fenn van. Az utrok miatt ezt nap, mint nap éreztem. Ez az egy pozitív volt az utroban.
remélem most már kislányotok lesz! Szép név a Gyöngy! Problémamentes pocakosodást kívánok neked!
nálunk nincs tévé itthon, egy csomó szar dologtól megkímélem magam. De ne higgyétek, hogy csak most van sztár-kismama-eső, én emlékszem ám, néhány éve, amikor az én fejem volt tele mindenki terhes hasával. A Barátok köztből 3-an, szinte egyszerre, a feketebőrű időjárásjelentős csajszi, aki azóta a másodikat várja, Bárdos Andrásék, Stahl Judit, Julia Roberts lombikkal, G, Paltrow, Zeta-Jones és a többiek, több magyar most nem jut hirtelen eszembe. Sajnos túl kell ezen jutni, csak nagyon nehéz. És akkor az ismerősökről még nem is szóltunk. A lényeg, egyszer majd ti is mind a próbálkozókba öntitek a lelket, hogy nektek is sikerült!!! 

2006.01.23 23:46
elfelejtettem neked válaszolni.
. Hála a pszichológusomnak és a férjemnek, akik végig mellettem voltak.
.
. Van egy közeli barátunk, akiknek november 1-jén született a kislányuk, 3 héttel volt előttem csak. Mikor elmondtuk nekik januárban, hogy babát várunk, és minden ok, elsirta magát a lány a 8 hetes babával a kezében, és azt mondta, végig olyan rosszul érezte magát, hogy nekik sikerült és nekünk nem, azt se tudta, hogy mit csináljon és mit ne. Én nem is gondoltam, hogy egyáltalán foglalkozott ezzel. Végtelenül jól esett amit mondott. 2006.01.24 08:35
Van egy szalon a városunkban, Christina a neve és jan 25-ig 15% engedmény van a ruhákra, meg ajándékok, ilyenek. Már csak a neve miatt sem hagyhatom ki, hogy benézzek.
Mi is babásak leszünk hamarosan.
2006.01.24 08:42
2006.01.24 08:54

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|