A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

VikiKép
Tényleg minden rendben?
Mert Te tényleg mindíg, írsz, segítesz de mostanában ritkán vagy...

KépKép
csema

Eszti
Ha jól tudom 12 millió felett nem is lehet használtlakásra hitelt felvenni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Annácska,
gratula a 30-hoz!!! Képeket várom!
Eszti,
ezt Neked találtam a Weleda termékről:
Rövid leírás a termékről: Szüléskor és azt megelőzően a gát masszírozásra alkalmas olaj. Segítségével a gáz annyira el tud lazulni, hogy akár a gátmetszés is elkerülhető. Persze ez egyéni adottság. Alkalmazása egyszerű és nagyszerű

A termék tulajdonságai: A legtöbb asszony szivesen elkerülné a szülés során a gátmetszést. A WELEDA gát masszírozó olajával való célzott gát lazítás javítja ennek esélyeit. A 34. héttől alkalmazható, hetente 3-4 alkalommal 5-10 percig masszírozzuk finoman a gát területét. Így a gát szövetei puhává, tágulékonnyá válnak. A tápláló mandula olaj, az ''E'' vitaminban gazdag búzacsíra olaj lazítja a gát szöveteit, növeli a tágulékonyságot. A masszázs keringés javító hatásával a szövetek nyújthatósága tovább növekszik.
Tartalmaz (teljes deklaráció): mandula olaj, búzacsíra olaj, természetes illóolajok keveréke.

Nici,
tényleg nagyon király lett a rajz!!!!!</font>
angi79

Végülis 12 felett minek akar az ember használt lakást venni......milyen igaz....Kép
Vendég

<font color="aa00aa">Csema: nálunk minden rendben, nagyon is KépKépKép

Ha valaki megszólít, persze, vagy ha olyan kérdés van, amiben tudok segíteni, akkor írok. A mostanában felmerült témákhoz nem tudok hozzászólni.</font>

indianyo

Bár jobban belegondolva, mondjuk 15 milláért már tényleg újat vesz az ember.

Jól elvagyok itt magamban....bocs....Kép

Angi, köszi, akkor ez sima tápláló olaj, illóolajokkal. Amúgy biztos jó, én a pocimra is nagyon szeretem. Én majd szerdán kérdezem meg a szülésznőt, ő is és a doki is gátvédelemmel szüleszt, szóval biztos tudni fogja. Kép
Vendég

VIKI Kép
Akkor jó ha minden oké!!!!
Puszi, és vigyázz magatokra, de azért gyere néha!!!!
Kép Kép Kép

KépKép
csema

Szió!!

Egy gyors kérdés, mielőtt visszaolvasnék: Nektek is ilyen hatlmasak a betűk??? Nem állítottam át semmit a felbontáson, de néhány dolog olyan hatalmas... Pl az, hogy hány db hozzászólásunk volt, mi az azonosítónk, vagy amikor csatolok valamit és felugrik az az ablak... Olyan bazi nagyok... Nektek is?

nadine81

Hello-hello!

Betti,
nekem a Ferrot már elsőre úgy írták fel, hogy 3*1-et, de én csak 2*1-et szedek... Az is jó...

Csema,
nagyon jók azok a barack-színek és a zsebes tároló is szuper! Kép

Mamacka,
hááát! Kép Neked is minden nagyon-nagyon szép, ami kikerült a kezeid közül! Csak ámulok... Kép

Nancsika,
alakul az a lakás, alakul! Kép

Kedves Mindenki,
egészen pontosan mire is jó az a málnalevél-tea? Tágulást segíti majd? Vagy görcsöket oldja? Nem voltam anno elég figyelmes, mert volt már róla szó... És most láttam megint, hogy előjött. És akkor gyógynövényboltban lehet kapni? Vagy sima gyógyszertárban is?
Köszönöm!

Nadine és Dorka

Kép

nadine81

Tünde Kép
Jó lehett ahogy apa átélte a fájásaidat Kép Úgy gondoltad, hogy ha már neked fáj neki is fájjon Kép
Örülök, hogy Patricia jobban van Kép

Csema Kép
Nagyon édes ez az ágynemű garnitúra Kép Hol vettél ilyen olcsón? Eddig bárhol néztem a legolcsobb 3 hészes is 7000 körül volt.

Eszti Kép
Klassz, hogy lement az ödémád Kép Lehet hogy a nagy evés erre a megoldás Kép
Gratulálok, hogy mindennel készen vagy Kép Most már csak a fiad hiányzik Kép

Titati Kép
Szerintem érdemes megnézni kifejezetten gyerek turiban a foró alkatrészt. Annó volt egy a Tátrautcában Lulkó a neve. Mindjárt megkeresem a címét Kép

Szelivi Kép
Azért gondold át a gyerek ágy fölötti tükröt. Én tuti nem merném fölötte hagyni, mert még rá is eshet Kép

Angi Kép
Szuper a szoba, tényleg olyan barátságos Kép Kedvem lenne beköltözni Kép Gondolom Lidi is várja már Kép

Ildi Kép
Nagyon tetszik a babakocsid Kép Jó nagy kerekei vannak és az első kereke bolygós Kép
Gratula a 30 hét betöltéséhez Kép

Adri Kép
Ha ráérsz hozzám bármikor jöhetsz ilyen szépet festeni a falra Kép
A baba nekem is sokszor egésznapos műszakot tart, sokszor még éjjel is mikor én már aludnék.
Amiatt ne aggódj, hogy kint is ilyen lesz Kép A lányom ugyan ilyen volt, most meg fél 8-kor bezuhan az ágyba Kép

Nyf Kép
Gratula a sógornődnek a Picihez Kép

Mamacka Kép
Nagyon klasszakat varrtál Kép Szupi a takaró, rácsvédő (fejvédőKép), tároló és a törcsik Kép
A pocid is szépen megnőtt már Kép
Nem lesz könnyű ennyiért tégla lakást lakást, de drukkolok Kép

Köszi mindenkinek a kókuszmatracos fejtegetést, sokat tanultam belőle Kép

Annácska 30+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bartika, Vikó Kép
Gratula nektek is a 30. héthez Kép
Ma tök feldobódtam ettől Kép

Nicika Kép
Szerintem nem sok a vége felé a 1,5 kg és te amúgy sem szedtél fel annyit, hogy ebből bármi gondod lehetne Kép Nagyon csini kismami vagy Kép
Nem győzök betelni Patrik művével Kép Gyönyörűűűűű Kép
Gratula a finishez és az első CTG-hez is Kép

Angi Kép
Mindjárt csinálok képet, csak eddig visszaolvastam most meg a lányommal olvasunk Kép

Annácska 30+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska társunk a 30. hétbenKép Neked is gratula Kép

indianyo

Annácska, ide teszem a linket ahonnan való, itt is volt drágább is, ezt én még karácsonyi akció keretén belűl vettem, de pénteken hozztuk el, és tényleg aranyos volt a nő, mert a zsebes tároló ajándék volt.
http://gportal.hu/portal/bababutor/

KépKép
csema

Most is van ennyiért, csak ebből a macisból már nincs.

KépKép
csema

Bocsi találtam, csak rózsaszínben!

KépKép
csema

Csema Kép
Köszi, mindjárt megnézegetem a képeket Kép
Azért már most van ami tetszik, kék zsiráfos igaz ez 4 részes Kép

Na itt vannak a mai szerzemények Kép
Kép
Ebbe az együttesbe beleszerettem, így gyorsan vettem hozzá illő badyt is Kép
Kép

Este csinálunk pocifotót is Kép

Annácska 30+0

annácska

AnnácskaKép
Nagyon aranyosak a rucik, de ez a sárga együttes, különösen!

KépKép
csema

Nicika!
Nagyon szép a fal! Meg persze a fal előtt a pocak is! Kép

Annácska!
Ez egy hatalmas nagy tükör, kb 75×180 cm-es, vízszintesen van a falra téve, alul fel van csavarozva a fém sín, ami tartja, fölül pedig a fémsín ragasztva van. Szóval ez nem eshet le. Főleg, hogy a liftekben - amiből ez is származik - csak ragasztva vannak a tükrök.
Nagyon cuki ez a sárga együttes!

Mamacka!
Nagyon vagány ez a takaró, meg rácsvédő. Azt hiszem ilyesmi zsebes tartót én is csinálok, vagyha lusta leszek, akkor veszek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Lányok, itt mindenki istenien tehetséges. Csodálatosak lettek a szobák, gyönyörűek a megvett ruhák. Ügyesek vagytok. Kép

Kókuszmatrac témához sajna nem tudok hozzászólni.

Köldökzsinórvér: mi megkötöttük a szerződést, ami nagyon korrekt volt. Elmondtak mindent, hogy kinek, mikor, milyen feladatai vannak. Mellékeltek egy CD-t is, amin rajta van az orvosnak egy videó, hogy kell a vért levenni. Szerintem nem vágják el azonnal a köldökzsinórt, legalábbis a filmen nem így van. Megszúrják valami tűkkel...

Gátmasszázsolaj: én arról a honlapról rendeltem, amit Vas ajánlott. Szerintem tutira használ, már most is érzem, viszont 3 hetet kellett várni, hogy megérkezzen.

Málnalevél teát nem kaptam sehol. Kép

Egészség: ma voltam megint laborban, aminek az eredménye alapján holnap eldönti az orvos, hogy maradhatok-e itthon. Bárcsak úgy lenne...

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

MariannKép
Ezerrel, megy a drukk!!!
A héten sajna Nekem is a duplájára emelték a Dopegitet, s ma a déli inzulin adagomat is, de már nem vagyok hajlandó kiborulni ezeken, elöttünk a cél már látszik!
Otthon fogsz maradni, bizz benne!!!!

KépKép
csema

Mariann: én is a CD alapján állítom, hogy nem vágják el egyből a köldökzsinórt. Szerintem is elég korrekten elmondták a teendőkkel kapcsolatos informáicókat! Holnapra nagyon drukkolunk, hogy otthon várhassátok közösen a babótok születését!Kép

Annácska: nagyon szép ruhákat vettélKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Mariann, Anita,
ok lányok, azért Ti biztos jobban tudjátok ezt a köldökzsinór dolgot!!!
Mariann,
én is csak az Árkádban kaptam. Ott nézted? Drukkolok, hogy maradhass otthon.
Annácska,
nagyon édes dolgokat vettél. Ezt a sága együttest tényleg nem lehetett ott hagyni. Kép</font>
angi79

<font color="aa00aa">Mariannka, megy a ++++++++++ ezerrel Kép

A Nandu-féle olajat rendelted? A Weleda egyébként az antropozófiai orvosláson alapuló tudományos és organikus gyár, ami kozmetikumokat készít, én fogok ciciolajat venni ilyenből. Ha érdekel valakit, akkor itt egy link, ahová lehet írni Weleda-ügyben: www.netbio.unas.hu, vannak midnenféle egyéb bio csodáik is, Babanetes kismamáé a webbolt</font>

indianyo

Angi: ezen nem veszünk összeKép

Vikó: nagyon klassz ez a link. Tudsz arról vmit, hogy mennyi idő alatt tudják leküldeni?

Anita
Kép
Kép
_anita_

...a kiválasztott terméket? (a mondat fele lemaradtKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

ja, végigolvastam...nem végeznek kiszállítástKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ma rendetlenkedett egy kicsit a vérnyomásom, de majd holnap erről is beszélek az orvossal. Bár nem tudom, hogy ezt az adagot lehet-e még emelni...

Indi: igen, a nandu féle honlapról rendeltem. Mondjuk lehet, hogy az is bejátszott a 3 hetes szállításba, hogy akkor voltak az ünnepek.

Málnalevelet mindenfelé (gyógyszertár, bioboltok, stb.) néztem, de sehol nem kaptam. Kép Szerintem megpróbálom holnap is. Kép

Ma találkoztam a szülésznőmmel is. Nagyon kedves volt, minden kérdésemre válaszolt, amire csak egy nő tud. Kép Bármilyen felkészült is az orvosom, mégiscsak egy férfi.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. Ma túl vagyok a magyar írásbelin, holnap matek. persze hogy most kell a leghidegebbnek lenni, amikor minden nap mennem kell SzegedreKép

Majd drukkoljatok lécciKép

Csema, jövőre én is nekilátok a szülésznőinek, de egy 5 hónapos gyerek mellett nem megyek el nappalira, mert be kéne adnom bölcsibe. Azt meg azért nem. majd ha másfél éves lesz. De addig is akarok tanulni, és ha fizeti az állam, miért ne?KépKépKépKép

Lányok nekem van egy ágyneműgarnitúrám eladó, csak egyszer ki lett mosva, mert mikor kaptuk Bence már nem kiságyban aludt. Jó minőségű, és olcsón adom. csak annyit szeretnék érte kapni amennyiért megvehetem a rózsaszínt a lányomnak. Itt a képe:

Kép
Kép

4 részesKép

Nekem rengeteg bodym, és tipegőm van, de nálunk refluxosak a kicsik, tuti Kata ia az lesz, tehát nálunk napi 3-4 csere az tutiKép

Majd összeszámolom nektek, ha mosom, vasalomKép

Zsu
33+0KépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mariannka: drukkolok a holnaphoz!
Ki a szülésznőd?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mariannka!
Holnapra drukkok! KépKépKép
Én a börsi Tesco Herbáriájában kaptam málnalevél teát. De csak holnap kezdem inni Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="aa00aa">Anita, lehet írni Johinak a weboldalon található címen és megoldható a szállítás... csak még az online fizetés nem működik- technikai okoból, ezért nincs rajta.
Én is tőle kapom majd a Weleda ciciolajat, amiről azt tudom, hogy nagyon jó a mindenféle kisebesedésre és a cicit olajostul sem utasítja el a baba - ellentétben a Garmastan és egyéb ápolószerekkel kezelt mamáknál.

Mariann, titkosan sem árulod el az orvos és szülésznő nevét?Kép Esetleg Nandunál a málnalevelet is megpróbálhatod... De a lányok mesélték, hogy Árkádban is kapható, az úgyis útbaesik neked holnap a kórház felé - illetve legyünk pozitívak! hazafelé onnanKép</font>

indianyo

Jó estét Lányok!

Megjöttem az NST-ről, minden rendben volt. először nyugiban volt a baba és a szülésznő mondta, hogy jó lenne ha mozogna. Szóltam Bettinának, hogy ficeregjen, onnantól meg sem állt, még fájást is produkáltunk.
Szófogadó babaKépKép

Mamacka: Dunakeszin tudok eladó 30nm fullos lakást 9,5 millióért, tégla, 2 éves házban.
Nancsiék sem vették drágán az övékét:

http://www.starthaz.hu/flatsHUN.html

Érdemes körülnézni!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Kismamik!

Itt vagyok épen egészségesen! Megúsztuk a kórházat! Kép

Szelivi, fogalmam sincs mi volt ez a vírus, szerintem a dokinak se sok elképzelése... ahogy jött úgy elmúlt, egyik reggel... Nem is értem, de a lényeg, hogy már nem vagyok olyan gyenge, esetlen és főleg nem fáj a pocakom alul... Lázam is csak pénteken volt utoljára! Azért szombatot még végig feküdtem. Vasárnap meg már mentünk vásárolgatni Apával!

Bár eddig csak hüledeztem, hogy itt senki nem alszik éjszaka és bezzeg milyen mázlim van, hogy én meg mint egy tök... és hát már a 3. éjszaka nem alszunk semmit. Ti miért nem tudtok aludni? Mert nem vagytok álmosak, vagy mert nem hagy a baba aludni?

Gyöngyi! Isten hozott közöttünk! Én pont olyan alvós problémákkal küzdök, mint Te. Oldalt ajánlják, de nekem úgy nagyon rugdos a baba. Valaki ajánlotta a félig ülő pózt, alápolcolt párnákkal, de az sem jött be. Ki hogy alszik, Lányok??????

Angi! Valami gyönyörű a babaszobátok!!! Pont ilyesmit képzeltem én is el. Kép Nahát!!! Megkérdezhetem, hogy a szőnyeget hol vettétek? Nálunk már csak az kérdéses... Kép
És van függöny is a szobában? Az milyen? Jaj, nagyon tetszik, tisztára beindultam, hogy mikor tartunk már mi is itt... Kép
Titati és a Te pocakod is nagyon formás, az ember nem gondolná, hogy már a 38. héten is túl vagytok!!!

Szegény Vikó! Nem semmi mi pénzt leszednek az emberről ilyen hülye bürokráciai dolgokkal...elkeserítő! Kép De gratula a munka végéhez!!! Akkor most itt a jól kiérdemelt pihi!!! Kép

Nici! Nagyon szép a kiságy! Lassan akkor megnyugodhatsz, hogy minden időben a helyére kerül! Az NST-hez sajnos nem tudok hozzászólni. Életemben nem csináltak még ilyet! Kép

Csema, nálatok is szépen csinosodik a babaszoba. Olyan jó látni, hogy kinél milyen csodaszép helyre érkezik az a baba!

Vas! Rendi tőled, hogy aggódtál értem! Látod, a doki fenyegetése elég volt ahhoz, hogy gyorsan meggyógyuljak! Klassz a kocsi!!!!!!! Kép

Annácska! Vas! Vikó! ÉLJENEK A 30-asok!!! Kép

COry és minden beteg csemetéjét ápoló anyukák! Kitartás! És mennek a gyógypuszik!!!

Nadine! Abszolút megértelek az altatással kapcsolatban. Mi is pont hasonló gonddal küzdünk, még nincs rá megoldás, majd csak megoldja a csemeténk... Kép Egyelőre az ágy bent lesz nálunk, a pelenkázó meg a szobájában.

Nyf! Gratula a picihez! És köszi az infót az előadásról. A héten nem tudom megyek-e, ez a hideg elrettent minden nemű utcai tevékenységtől. Kép

Mamacka! Ezt a gyönyörű rácsvédőt Te varrtad? Nagyon vidám színei vannak!!! Kép

Valaki összefoglalná, hogy a málnalevél tea mire jó és mennyit kell inni belőle? És mikortól?

Nancsika! Gratulálok a lakáshoz! Bizti szép lesz! Kívánom, hogy a bank hamar megadja a zöld jelet! Kép

Na megyek megpróbálok aludni egy kicsit, ha nem megy kijövök, mert az álmatlanság ellen nagyon jó ellenszert találtam: kirakózok. Ausztriában vettünk egy Anne Gedges fotójából készült 1000 darabos kirakót, amit ha kész lesz, szeretném kitenni a babaszoba falára. Két édes kis manó alszik rajta. Ha kész majd felteszem a képét ide!

Mindenkinek jó éjt!!!

Puszi:

Barti+Pötty
30+1
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="aa00aa">BartikaKép Aranyos vagy, hogy így aggódsz értünk és papírjainkért Kép Szerencsére ahogy eddig minden megoldódott megnyugtatóan eddigi életünkben, úgy meglesznek a papírok is. Hiszen lettek babaruháink (bőven) és van már hordozó-autósülésünk isKép
Én annak örülök, hogy meggyógyultál. És neked is gratula a komoly felnőtt harmincasok táborához Kép
Én vagy félig ülve szundítok rövideket, vagy láb és pocak alá puha párnát téve félhason hosszebbakat. Rúg a babó, persze, de az nem jelenti feltétlenül azt, hogy neki az rossz. A hátonfekvés a rossz neki. Hason meg nekünk nem lenne kényelmes már Kép</font>

indianyo

Jó reggelt mindenkinek! Kép
TündiKép
ZsuzsófiKép
Nagyon lényeges momentum a szülésznői sulival kapcsolatban, hogy van kötelező gyakorlat, ez a gyerekápolóira is vonatkozik,nem tudom kihozzta már fel.
Gyakorlat nélkűl tehát nem megy! A suli tényleg egy hónapban pár nap, de a gyaksikra kötelező menni!
TündiKép A hugom Gödi ha komolyan gondoltad összehozzhatlak Vele, Õ jobban tudja ezeket a dolgokat!
Nekem a képzésemet a munkahelyem fizette, s mivel dolgoztam a gyakorlatok is másképpen zajlottak!

KépKép
csema

Mariann
Én a Mammut2 gyógynövényboltjában kaptam málanlevélteát. Azóta sem láttam sehol.

Hogyan kell inni? Mennyit?

Scullyx
34+1

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="119911"> Jó reggelt!
Bartika,
de jó, hogy meggyógyultál!!! Gratula a 30-hoz! És a kérdésedre a válaszom: Diegoban vettük a szőnyeget. A babaszoba ferde falu, ezért narancs színű árnyékolók vannak az ablakokon és nem függöny. Miket vettetek vasárnap? A puzzle nagyon klassz lehet. Kép A nem alvás nálam vagy front vagy telihold idején van, de babuci ilyenkor általában durmol bent.
Tünde,
szuper, hogy jó lett az NST. Szófogadó lánykád van. Mikor mész legközelebb.
Anita,
én is találtam egy webáruházat, ahol meg tudod rendelni az olajat. Ha érdekel, megkeresem Neked!
Puszi.
Angi
39 (jövő keddre vagyok kiírva)</font>
angi79

Angi
Nagyon izgalmas, hogy már ilyen közel a cél! Kép Sokat eszembejutsz! Kép Kép Kép Kép

Barti
Lyme kórt nem nézték nálad? Nem ijesztgetni akarlak de annak ilyen váratlan lázzal gyengeséggel járó tünetei vannak.

Tünde köszi aranyos vagy...
Nézegetünk... már 170 oldalt kigyűjtöttem Word ben... most az újépítésűeket akarom megnézni.
Meg el kellene kezdeni végigjárni személyesen is. Eddig két lakást néztünk meg.

A köldökzsinórt én is úgy láttam filmen, hogy nem vágják el... tűvel veszik le...

Megyek játékokat varrni! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt Kép
Tünde Kép
Gratulálok az NST-hez és a szófogadó kislányodhoz Kép

Bartika Kép
Örülök, hogy jobban vagy Kép

Angi Kép
Hű, ez nagyon izgi KépKépKép

Mamacka Kép
Jó varrogatást Kép

Annácska 30+1

annácska

Sziasztok!

Anna! Nagyon gyönyörű rucikat vettetek! Úgy irigylem azokat akik még vásárolgatnak! Mi már szinte mindent megvettünk!

Köldökzsinór vér: azért szerintem viszonylag mindenképpen hamar kell elvágniuk, amíg még van benne keringés!

Csema, Mariann! Nektek továbbra is megy a drukk hogy minél tovább pociban maradjanak a babócák!

Online is lehet málnalevél teát rendelni! http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2500

KépKép
nicika

SziasztokKép

MAriannkaKép
Ha mentek ma a kórházba, akkor onnan kb tiz percre van a Savoya park, ott van egy bióbolt és kapható málnalevéltea, igaz valami német cég bió terméke és egy fél vagyon, de vanKépKép 600 Ft egy nagy csomival.
A dopegytnek a felső adható szemmennyisége elméletileg 8 lenne naponta, de te már most 9 et kapsz, talán említsd meg a dokinak a cortaflex retardot, én 3*2 dopegyt mellé 2*1 ilyet szedek, igy lett normális a vérnyomásom, mert a fiamnál a napi 8 szem dopegyt tönkretette a májfunkciómat.

AnnácskaKép
Jösz ma? Nagyon édik a ruhácskák.

Üdv az új mamiknakKép

Voltam tegnap ctgén. Picuri szépen ficánkolt, a szívhangja is jó, viszont a fájás tevékenységem görbéje ugy nézett ki mint egy hegyvizrajzi térkép, átlagban a 40 körül mozgott, de volt benne bőven százas érték is... Nagyon kiváncsi leszek mint mond ma rá a dokim, remélem még huzzuk egy darabig, nem szeretnék senkit se beelőzni, nagyon remélem hogy legalább február közepéig még kihuzzuk egyben babóval.

MamackaKép
Tudod, úgy vagyok vele, hogy ugyanannyi energiába kerül valamiért sirni, vagy meglátva a pozitív oldalát reménykedni és jobb kedvűnek lenni, viszont ugye az utobbi sokkal jobban esik a lelkünknek. NAh ezzel nem azt állitom, hogy soha nem vagyok szomorú, vagy hogy soha nem sirok, de igenis én is teszem ezt nem egyszer, de utána probálom keresni azt ami még is jobbá és szebbé teheti ezt az állapotot. Nagyon nagyon drukkolok nektek, hogy végre anyósodék is meglássák bennetek azt az apró csodát, amihez anno félig meddig ők is hozzájárultak, hogy a párod él és létezik, ti meg tovább viszitek egy új élettel.

AngiKép
Ez azért már tényleg egyre izgibbKépKép Már látod az alagut végétKépKépKép hogy idézzem a régi jó bevált mondástKépKép

TündeKép
Rendes egy picurid van, hogy igy szófogadott neked az NSThez.

CsemaKép
Nagyon szép a babaszobátok, és tényleg rendes volt a csajszi, hogy ajándékba adta a tárolót.

CoryKép
Leirnád neked a pontos szerző, kiadó és könyvcimét amit irtál arról a jó kis könyvről paramamiknak? tudod a sogornőmnek talán segítene, mert ő aztán igazi parakismama jelenlegKépKép
És köszi a tippeket fejés ügyben, azóta hála megoldódott a cici gond és nem győz fejni a csajszi, igazi tejcsárda lett nálukKépKépKépKép

ScullyxKép
Már sok féle variációt hallottam a tea ivásról, leirom az enyémetKép
36. héttől napi két csészer, reggel délben egy egy, 38 héttől már napi három is mehet. De ezek az adagokat már hallottam elég sok változatban, van aki többre esküszik, mármint mennyiségi ivásbanKépKép Nekem ezt a szülésznőm mondta, a leirt mennyiségeket. Amugy lehet kapni elméletileg gyógyszertárban is, de most akárhol kerestem, mindenhol azt mondták hogy hiánycikk náluk, igy marad a biobolt, ott szokott lenni általában mindig.

Most megyek leadom ruhatárba a gyerekem, hogy tudjak menni szülésfelkészítőre, utána meg a dokimhoz, nagyon kiváncsacsi vagyok már hogy nyitva vagyok, vagy remélhetőleg szépen zártKép

puszi
Ági
33+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági: Libby Purves: Hogyan NE legyünk tökéletes anyák?
Gabo Könyvkiadó, de 97-es, nem nagyon lehet kapni Kép
Nem értek vele mindenben egyet, de a hangulat magáért beszél Kép
cory 32+5

cory
Budapest

Tünde! Igazán szófogadó kislányod van! Kép Bezzeg én az enyémnek beszélhettem!

Bartika! Örülök hogy meggyógyultál! Majd muti a kész kirakót! Kép

Alvás: babóca úgy ahogy tűri a bal oldalamon való fekvést, egy kis ideig rugkapál, aztán feladja! Ja amúgy párna van a pocim alatt, mert más esetben lógna és az fáj! Viszont a jobb oldalamon egyáltalán nem tudok aludni! Hanyatt is szoktam néha, de nem az az általános, mert úgy nem tudom ölelgetni a kispárnámat és nem tudom apához nyomni a popómat! Kép

KépKép
nicika

Ágiboszi! Gyanúsan magas a méhtevékenység nálad! Még a végén tényleg beelőzöd az élen haladókat! Pihizz sokat! Babócának még jó lenne bent maradni!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Annácska
Gratulálok a 30. héthez!KépTök arik a kisfiad cucai amit vettél.

Angi
Megnéztem a babaszobát, nagyon aranyos lett.KépElvileg ma megyünk szőnyeget nézni, mi is a diégóba, remélem lesz fiúsba is aranyos.

Nicika
Nagyon szép kis pocid van, a mögötted látható kép Apa műve? Mert az is tök jó.Kép

Gratulálok az első NST-hez aki volt!Kép

A. 36+6
Vendég

Sziasztok Lányok!
Úgy tudom, hogy napi 3 csészével lehet inni a teát, de én reggel és este szoktam csak. 2,5 dl vizzel forrázok le kb. 1 csipet tealevelet.

Köszi az alvás tippeket, egész jól aludtam, csak arra keltem fel, hogy folyik a tejem, meg hajnal négykor Lili cica elkezdett csuklani. Szegénykém, mostanában állandóan csuklik. Lehet valamit a baba csuklása ellen csinálni?

Gyöngyi 35+1

Kép

Kép
pgyöngyi

Alina! A fal valóban apa műve! Olyan szép lett! De ez még csak a szobána egy fala! Szóval van még 3! Kép Ebből már 2 félig készen, egy meg valószínűleg egy színű lesz, legalábbis egyenlőre, mert már nincs idő!

Nicika 36+1

KépKép
nicika

Gyöngyi! A baba csuklása teljesen normális dolog! Neki egyáltalán nem kellemetlen! És szerintem semmit nem tudsz ellene csinálni! Mondjuk én ilyenkor sétálgatni szoktam és akkor általában elmúlik neki!

KépKép
nicika

Gyöngyi: a baba csuklása ellen kint se nagyon tudsz majd mit tenni. Ráadásul nekik ez nem gáz, csak nekünk Kép

cory
Budapest

BArtika
Örülök hogy meggyógyúltál, vigyázz magatokra!

Mariannka
Neked továbbra is drukk hogy elkerüld a kórháat még egy ideig!

Zsuzsófi
Megy a drukk a vizsgádhoz!
Az ágynemű nagyon ari, de köszi mi már vettünk.Kép

TEgnap a védőnőm bemutatotta gyerekorvosnak, nagyon aranyos 50-es nő, és odaatta már most a recepteket, hogyha megszületik MÁrk Apa kitudja válltani mire hazajövünk a kórházból. Tök jó szerintem.Kép

Most nem irogattam pár napig, mert rámjött a csavaroghaték, szombat óta jövök megyek egyfolytába!Kép Ma is megyünk be Pestre. Lehet hogy ez egy női megérzés, hogy használjam ki mert az utolsó hetek egyike (vagy napok?) amíg mehetek?Kép

Esténként az utóbbi pár napban, elég nagyokat nyögdécselek, szerintem kezd a kisfiam elég nagy lenni, és alúl mikor motozkál már fájdalmat okoz, szegény Apa meg mindíg megijed és kérdezi:
Ezek már a fájások?Kép(pánik szerűenKép)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?