sok boldogságot mégegyszer Rylienak! és boldog, hosszú életet a kis csöppnek 
2006.01.23 21:29
Pedig minden rossz elmúlik egyszer

2006.01.23 22:02
Sajnos nekünk is volt Orsimmal ilyesmi szőrnyűség.Tüszös mandulagyulladása volt és ebből vesemedence gyulladásba ment át.Szinte 24 órán keresztül hányt,ahogy Te is írod,mindent.Végül Õ sem tudott felkelni,úgy kellett bevinni a kórházba.Ez baromi rémisztő dolog,de hidd el ezeknél a cseppeknél ugyan olyan gyorsan jön a javulás,mint a kezdeti romlás.Az első éjjel 2 adag infúziót kapott és reggel rá sem lehett ismerni,szinte meggyógyult.Nem akarlak még én is stresszelni,csak szeretném,ha erre is felkészülnél,mert anno én teljesen bepánikoltam a kórháztól.Kár volt.Szorítok nektek nagyon!2006.01.23 22:12
sagoya nekem sajna passz

és kitartást neked!!!!
nekem is tök jó tápis képeim vannak

de lehet hogy holnap cicire teszem b-t hogy nekem is legyen ilyen

szóval ha van új kecó megyünk oda is
és vince is olyan édes és olyan furcsa volt látni egy gyereket(B) és egy babát(V) egymás mellett....és v-nek olyan puha és selymes bőre van és olyan jó "szaga"
és gondolom senki nem lepődik már meg ha azt mondom én is AKAROK
2006.01.23 22:40
elejében meg úgy bömbölt, hogy levegőt se vett néha!

2006.01.23 23:18
, szóval kéretik nem vitatkozni velem és legfőképpen nem hülyeségeket írkálni ebben a témában.) 2006.01.23 23:33
a lendület viszi előre a világot
Én is ezt gondoltam az elalvásról meg szellőztetésről, csak mivel az enyém még pocakmelegben van, nem akartam volna okoskodni. Jó, hogy hozzászóltál
Hát tehet róla kőc,hogy ez volt a legalkalmasabb időpont erre?
de gyors lefolyásúnak látszik. Gyógyula
2006.01.24 08:07
Nekünk nincs is választásunk, ha menni kell, menni kell, lehet +/-30 fok, eső, szél, bármi, megyünk. Na persze, ha nem muszáj, és szélsőségesek a körülmények, nem megyünk. Ennyit a levegőztetésről.
2006.01.24 09:02
eddig nem köhögött. remélem nem fagyasztottam meg.

2006.01.24 09:03
de, baromira meg vok sértve
viszont nem írtam olyasmit hogy szelektálás=génkezelés, de mindkét módszert alkalmazzák.És Mo-n télleg nincs génkezelés, de az import cuccokban ( a spanyolban is) sajnos van. Erre céloztam az "importárú"-val. Sajna amikor Fr.O-ban voltam kint fejtágításon, pont az agrárkamarában volt szó a különféle engedélyezett génkezelési eljárásokról, meg hogy mely országban alkalmazzák őket.Nem akartam semnem ijjjesztegetni senkit, sem kormosra színezni a hazai zöldségpiacot. És remélem te sem sértőcc meg az én agyrágó bogaraimon, mer' te is szimpi csaj vagy. Ha mégis, akkor a legközelebbi mayán, amikor már mi is tudunk menni, jól kimegyünk a hóra
nálunk azóta nincs bömbi fürdéskor, mióta teljesen bele lehet tenni a vízbe. Azóta élvezi
)
nagyon találó.
2006.01.24 09:14
2006.01.24 09:41
) annyira megijedtem, ugye
- dok azt mondta, h benyalt vmi vírust, másnéven vírusos-gyomor-bélnyárkahártya-gyulladás, és h pár nap alatt elmúlik, csak vigyül le a lázát, szüntessük meg a hányást, és szép fokozatosan tápláljuk, aztán vigyük vissza kontrollra, meg persze ha bármi van, és vigyázzunk, nehogy nagyon kiszáradjon...
de most már mindig egy kicsit többet merek inni adni neki
no és szegény apa is most megtudja, milyen a gyakori éjjeli kelés
2006.01.24 09:46
És eszembe jutott mit felejetettem el elvinni
(tejgyűjtő
) Ha tuti okés lesz a család akkor megyek, addigra talán a hideg is enyhül picit!
Persze ez csak a kintaltatásra vonatkozik, de akkor még a felnőtt sem megy ki szívesen
Egyébként hiányzol, szeretnék már menni tornáraaaaaa!!!!
2006.01.24 10:33
Szegeny kicsi krumpli!
Remelem hamar rendbe jon es abbamarad a hanyas! Jobbulast! 

Migren tenyleg gaz lehet.
2006.01.24 11:03
Zsombi csütörtökön egész éjjel fulladozva vette a levegőt, nem aludtunk szinte semmit, péntek reggel el dokibácsihoz, aki rögtön küldött minket a kórházba rohamtempóban. Zsombor szombat délig infúzión volt, kapott három adagot, teljesen ki volt már száradva, mivel inni se bírt szegény, mellé injeciókat meg inhalálós gyógyszert. Szerencsére ezek a kis manók tényleg nagyon hamar magukhoz térnek, vasárnap már egész jól volt, s tegnap délután hazanegedtek minket. Csütörtökön megyünk még kontrollra, aztán meg el kellmennünk majd allergológiára is, bár szerintem Zsombornál határozottan a megfázáshoz kötődik az asztmás nehéz légzés (volt már neki máskor is, csak nem ilyen súlyos), úgyhogy ott remélhetőleg nem találnak mejd semmi gubancot. 

2006.01.24 12:13
2006.01.24 12:27
...az autóhoz visszafelé menet meg is lett az eredménye...vágta magát a földre rendesen...
ha nincs ott Ada, és nem segít, háááát....
Most Anyukám elhozta a szuper digitpáramérőjüket, nekünk csak ósdi mutatós van, és kiderült, hogy 32% a pára, ami baromi kevés
(mondanom sem kell a mi szerkenytyűnk 55-60-at mutatott). Úgyhogy reggel óta megy a pingvin...kíváncsi leszek az éjszakára...

2006.01.24 12:58
És nagyon sajnáltam Istit meg persze téged is.Bizzunk benne,hogy legalább a hányás elmarad,az már fél siker lenne.Aztán pikk-pakk meg is gyógyul
Az a lényeg,hogy javul a kisfiad
/Legalább szép tiszta idő van és elpusztul az összes kórokozó
Tavaly ilyenkor még javába róttuk a köröket Dorkával,mert csak a babakocsiban aludt kint a levegőn.Még sem volt tőle semmi baja.
2006.01.24 13:00

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|