A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ElizaKép
JóóóóóKépKép És hihetetlen. Még mindig nem tudatosult teljesen bennem. Igen, régóta próbálkoztunk, de legalább másoknak is reményt ad; hogy érdemes próbálkozni, nem szabad feladni.

Szilcsi, MotKép
PusziKép

VKriszKép
Jó olvasni Téged. Sok sikert a ruhaválasztáshoz!
gtünde

Noémi, Kép
jobb, hogy már túl vagy a 12. héten? Emlékszem, nagyon vártad. Én is akkor könnyebbültem meg, pedig velem igazán semmi rossz nem történt előtte. Már nem férsz be a nadrágba? Kép Nem semmi...Kép
23. héten vagyok, minden oksi, mocorog, és a nemét még nem tudjuk. Tömören ennyi.

Lara,
a szappanos dolog nem hiszem, hogy árt, elég minimális szappannal találkozhatnak a kisfickók. Szerintem a méhnyaknyák milliószor jobban megszűri őket. (ha jól emlékszem) Azt hiszem, képtelenség mindenre tekintettel lenni,amit olvas az ember lánya. (Férjem is majdnem mindig fürdött előtte...sport után jár haza.) Szerintem a meleg víz miatt nem ajánlják, ha sokáig ül a kádban...a kávét viszont már én is olvastam. Kép

Terhességi dömping: ilyen gyakran van, én is emlékszem, hogy engem is zavart 1 éve. Én is furcsállom, hogy 6 hetesen is bejelentik, de biztos az "image" része...vagymi.

Vizikrisz,
szerintem ha megkérded Debrecenben, hogy elég-e, ami a záróban van a kezeléshez, és ha az a válasz, hogy nem elég részletes, a dokid írhat utólag is részletes műtéti képet. Egyrészt emlékszik rá, másrészt közvetlen műtét után lediktál egy ún. "műtéti naplót", ami részletesebb lehet, mint a záród. Nem hiszem, hogy megtagadja, még ha nem kap egy vasat sem.
potter_76

Koszii Noi Kép nagyon elkel a drukk. ma mar viszont mosolygosan ebredtem, es varok, varok...

Krisz Kép kivanom, hogy almaid ruhajat talald meg

a babaeso meg jo, mert rank is atragad a pocakodas. Miert pont mi maradnank ki?

Tuncsi Kép hogy van a kismamank?

wish Kép megjott?

Szilva Kép tegnap a wish nek fajt. lehet, hogy a rohadt hidegtol..viszont mesz dokihoz mindjart..++++
saci

Sziasztok!

NoémiKép
Olyan jó, hogy írtál. Mindig úgy várom az írásaidat! Sugárzik belőle a boldogság és a nyugalom. Jó ilyeneket olvasniKép

SzilvaKép
Lehet, hogy 6.-án már transzfer lesz? Jujjj, de jó! Csak az én Pirim is jöjjön meg pénteken!!

MandaKép
Még mindig semmi? Remélem tegnap sokat okosodtálKép Nekem már lenne is egy szakmai kérdésem privátban, ha megírnád az email-címed!Kép

TüncsibeKép
Remélem jól vagy a kiscsibéddel együttKép

Többiek is sziasztokKép

Nekem tegnap volt egy jó kis kiborulásom, jót bőgtem du. meg este. Biztos közrejátszott az is, hogy a munkahelyemen költöztetések voltak, a lényeg, hogy akikkel egy irodában voltam, és tökre szerettem velük lenni, őket külön irodába tették, engem meg egyedül hagytak. Ami nem is baj, mert szeretek egyedül lenni, csak volt egy csomó dolog ami rosszul esett. Na mindegy, aztán ez jól kijött rajtam. Utána meg felvonult egy festő brigád, hogy ők festik a szomszéd irodát, aztán azon akadtam ki, hogy festékszagban üljek 3 napig! Biztos hiányzik ez most nekem! Most kezdtek el festeni, de mihelyt megérzem a szagot, fogom magam és hazamegyek.

Én már nem is nézem a hülye Barátok köztöt!
mary78

Hurrá, Anettka is terhes! Kép
Ma reggel az RTL-en lombik programról volt beszélgetés egy dokival, nem látta senki? Ki volt a doki? Sajna csak a végét láttam!
mot

MAry Kép ugy latszik vmi volt tegnap a levegoben, mert en is hasonlot produkaltam, de en dolgozni sem birtam bemenni,.
a vegen lehet, hogy jobban jarsz a valtoztatassal - erre mindig kesobb jon ra az ember. Kép. kivanom, hogy igy legyen...
saci

Mary Kép
Febr. 6-án lesz a 17 cn. Az jó a fagyibabás beültetésre? Kíváncsi vagyok, hogy hányadik cn-on lesz a transzfer (már ha lesz)! Ha pénteken jön meg neked Piri, akkor 1 hét lesz köztünk!
Szerintem is fogd magad és menj haza. Ebben a hidegben még ablakot se lehet nyitni. Tényleg nem hiányzik ez neked!

Mot sajna nem láttam a riportot. Hogy nézett ki a doki?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok
Csak egy gyors bejelentkezés. Holnap lesz a punkcio. Kb. 4 sejtecskére lehet számítani, soknak nem mondhato, de remélem elég lesz.
mili

SziasztokKép

Mindenkinek szép napot!
Piri még mindig csak kopogtat!Kép

MaryKép
Ez a munkahelyi: molnarne kukac pt pont hu

Küldheted az emailt!

manda

SzilvaKép
Én a transzfert kb. a 16-18. nap közé tenném, mert ugye mindenképpen az ovuláció utánra.
De majd meglátjuk! De ez már olyan közel van!!!

Most már kezdem érezni a festékszagot, átmegyek egy másik irodába, aztán kora délután hazamegyek. Ugyanis a gépem nélkül sok mindent nem tudok csinálni, és hál isten egy főnök sincs. Legalább ma is korán tudok menni kondibaKép

Remélem az a hülye fejfájás hamar abbamarad. Tegnap nekem is fájt rendesen. Mondjuk a bőgés is jót tett nekiKép

MiliKép
Drukkolok nagyon! Nem baj ha kevesebb, a lényeg hogy jó minőségű legyen! Márpedig ha kevesebb érik be, azok általában jobbak!
mary78

Mili Kép
Bőven elég a 4 petike! Gondolj arra, hogy végre punkció lesz! Nagyon nagyon nagyon drukkolok holnapra és az elkövetkező 2 hétre.

Manda Kép
Ha csak kopogtat, akkor inkább ne is engedd be a kiscsajszit. Küldd el melegebb éghajlatra úgy 9 hónapra!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Én is így számolgattam. Nem akarok annyira előre szaladni, de nekem a jövőhét utáni hétfő meg is felelne a terhesedésre Kép Neked a következő?

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Miért jössz 1-én a BMC-be?

Mili Kép
Szurkolok!!! Kép
Nálatok mi volt a gond? Mikor kezdődött a stimuláció? Mennyibe került a gyógyszer?

Újra a régi vagyok! Kép
mot

Mili
Így van a minőség a fontos, nem a mennyiség. Kép
Wish
Teszt??? Kép
GTündi
Köszi. Remélem meg lesz. Remélem nem marad el a nézelődés: anyuék kocsija ugyanis nem indult be reggel a nagy hidegben...és ők jönnének értem. Gyalog mentek dolgozni is. Majd fél 3-kor kiderül.
Mindenkinek mielőbbi babásodást!Kép

Kép
vizkriszisback

KriszKép
Jó nézelődést, ha mégis összejön.Legalább eltereli a gondolataidat. Én imádtam menyasszonyi ruhát keresni, igaz csak egyetlen egy tetszett az egész városban (ami végül rám került), de izgalmas dolog volt. Biztosan nagyon szép leszel.

Tegnap nekem is rossz napom volt, egészen addig, míg Tüncsikével nem dumcsiztunk egy jót. Utána elmentünk a barátainkkal fallabdázni, ott jól lefáradtam.

Ma reggel már nem bírtam és ebben a farkasordító hidegben is elmentem futni. Egyáltalán nem éreztem, hogy annyira hideg lenne, igaz jobban beöltöztem egy kicsit. Csak mikor az autómat indítottam derült ki, hogy -11 fok van.

Kép
Kép
tiza

Édes Dárága Mot Kép
Tegnap óta ezt magyarázom!

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Akarom mondani DRÁGA!

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Akartam is neked írni reggel, hogy remélem ebben a farkas ordító hidegben nem futottál Kép
Ezek szerint mégis! Gratula a kitartásodhoz!

Kép
Kép
szilva069

De valami február 6-ról beszéltél!!! Kép
mot

Maryvel azt beszéltük, hogy a 6. már a fagyibabák beültetése lesz (ha minden rendben lesz velem). 1-jén UH-ra megyek, ahol azt nézik, hogy van-e pé, és milyen a mnyh. Csak akkor kaphatom vissza a fagyibabákat, ha ezek rendben lesznek. Ez derül ki elsején.

Kép
Kép
szilva069

Jól van! Értem!!!! Kép

Mindjárt itt a jövő hét szerda!!!! Kép
mot

Mot Kép
Igen, erre várok már lassan 3 hónapja.
A b.net már megint sz@rakszik Kép

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Nem kellett tesztelni, megjött estére. Mondtam én, hogy csak rá kell ijeszteni a teszttel Kép

A sztárok babásodásához azért még annyit hozzátennék, hogy náluk sem mindenkinél megy annyira egyszerűen. Az én dokim ajtaja elött láttam már "sztárokat" ülni. Õk is csak emberek, csak jobban reflektorfényben vannak. És hát valahol érthető, hogy nem úgy jelentik, be ha babát várnak, hogy és szemünk fénye Ödönke három év kűzdelem 4 inszem és két lombik után sikerült. Erről inkább hallgatnak, hogy ne kerüljenek még ezért is címlapra. Nyilván ez nem mindenkire igaz, de vannak közöttük akik ugyanolyan problémákkal küzdenek mint mi.

wish

WishKép
Úgy látszik nálad ez a teszttel-ijesztgetős módszer beválikKép Akkor hajrá-hajrá, előre a lombikra!!
gtünde

Saci
Most olvasgattam vissza, látom kérdeztél Kép Kedves vagy hogy érdeklődsz, köszi!
Jól vagyok, még nincs project, hétfőn kapom az utolsó injekciómat, akkro kifaggatom a dokit a hogyan továbbról, mert még nem állt össze a puzzle Kép
Veled mizujs? Bocs, de nem tudom naprakészen követni a topikot, pedig olyan jó lenne, olyan jó itt a hangulat mindig Kép

Tündi
Vendég

Mi van? Teljesen kihalt a topic vagy megint nem működik a Babanet?

Kép
Kép
tiza

Úgy tűnik működik. Most már mindegy, lassan megyek haza miután bevágtam egy tábla Milka csokit és rohadtul émelygek. Már arra várok, hogy jön a barátnőm és chipset eszünk és bort iszunk.
Mindenkinek további szép napot!

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Egészségetekre!
mot

Szia MindenkinekKép

PotterKép
Szerintem van felvétel bohócéknál. A férjem járt ki hozzájuk gépet karbantartani, míg fent dolgozott. CSuda aranyosak. Egy holland férfi a vezetőjük. Kép

MoflyKép
Köszönjük a gratulátKép
Nekünk mindegy, hogy fiú/lány, csak lenne már. Bár ha már női nevet sikerült neki adnunk, talán nem lenne ciki, ha lány lenne Kép

Igen, az ott - a görbémen Kép Menstruációkor olan testhőmérsékletem szokott lenni,mint akit azonnal hőpárnára kell tenni és intubálni Kép Általában 35.2-35-4, amikor megjön. Ha Gyöngy ki akar majd bújni, szerintem a hőmérsékletemből fogom tudni: ha lemegy 35-re, akkor fázni fog bent és inkább kijön Kép
Amit írtam, nem azért tettem, hogy bárki sajnálkozzon. Épp most beszéltem a szomszéd csajjal, első munkahelyén elhelyezkedett és két hét után eljött: kiabált vele a főnöke...
Szerinte én is otthagytam volna...
Errre közöltem, hogy rosszabb helyen is dolgoztam már, mint egy ügyvédi iroda és rondább dolgokért is tartottam a számat, mert a lakbért ki kellett fizetnünk (és épp terhes is voltam, de ezt nem mondtam). Majd rájön, talán vissza is sírja még. Otthon lakik a vőlegényével meg az anyukájával. Fogalma sincs az életről. Nyáron próbáltam volna neki "súgni", mit hogyan érdemes csinálnia, ami törvényes de nem reklámozzák. Hülyének nézett, most meg szívja a fogát...
Tudod, inkább élek úgy ahogyan most, mint ahogyan ők.

MandaKép
Te nekem gyanús vagy... Kép

KriszKép
Eszembe jutott, mit mondott a férjem esküvő előtti éjszakánKép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Egyikünk sem bírt aludni, annyira izgultunk.
Járt az agyam.
Rákezdtem a szokásost, őrlődtem.
Mi lenne, ha várnánk, amíg baba is lesz?
Felkelt, rám nézett: "Akarod, hoyg felsoroljam az anyakönyvvezető előtt az összes testrészedet?"
Kép

SaciKép
Igen, mi is jelnek gondoljuk. Az unokanővéremnek meséltem déletlőtt, csak vigyorogni bírt Kép
A Gyöngy-öt én találtam ki egy éjjelen, amikor izgoltam az uh miatt. Talán pont 10-én? Úgy képzeltem el a petezsákját, mint egy kis gyöngyszemet. És pont akkora is volt másnap a képernyőn Kép

GyugyiKép
Egy Anettka, egy MArsi Anikó nem véletlenül lesz terhes...
A LÉNYEG hogy beszéljenek róluk.
Akkor mnég Gregor Bernadettet nem is említettem...
Meg BB-Évit.
HOnnan tudják, hogy megmarad, hogy világgá kürtölik 5-6 hetesen?
Szinte mindegy mi történik, csak hír legyen.

AndisutiKép
ÜdvKép lehet, hogy nem is lesz szükség arra a vizsgálatraKép
SÓS FÜRDÕ + CICKAFAK BELE!!!Kép

NoémiKép
KösziKép

SzilvaKép
Egy biztos, utána ne rohanjon mosakodni Kép

LaraKép
Próbáljátok meg a sós ülőfürdőt és a Johnson's 5.5-öt vagy a Baba szappant Kép

IldikeKép
Mindkét kérdésedrea válaszom: igen.
Nekem kéthetente volt, Gyöngyöt pedig már a 27. cn-en éreztem.
A férjem még hamarabb, csak azt nem tudom hogy csináljaKép

WishKép
Csak megmutattad a tesztet, vagy meg is csináltad? Kép

MilliKép
++++++++++++++++++++++++++++

MotKép
Kép

TizaKép
Ha bírsz várni egy negyedórát, addigra visszaérek a dokitól és leszek Kép

6+5
tündér11

MotKép
Inkább ide írok neked jó?
Lehet, hogy a kismamik bealudnának a sztorin Kép!

Nálunk 2004. októberben derült ki, hogy páromnál kevés a kiskatona és csak lombikkal van esélyünk.

Az első beültetés 2004. decemberben volt - elindult a terhesség, de sajnos meg is szakadt mindjárt a legelején.

Aztán, mivel voltak lefagyasztva embrióink, ezzel próbálkoztunk 2005. februárban és márciusban, de sajnos egyik sem sikerült.

Ekkor kicsit pihientünk. Voltunk kineziológusnál, talpmasszőrnél és akupunktúrán.
Júniusban végre úgy éreztem, hogy itt az idő belevágni a következőbe.
2005. július 21-én volt a beültetés.
Az eddigi 3 helyett 4 embriót kértünk vissza.

Amire Noémi célzott a másik topikban az arra vonatkozott, hogy egy héttel a beültetés után kórházba kerültem, és bent is tartottak 2 hétig, mert a sok gyógyszert kicsit túlreagálta a szervezetem.
Tényleg nem könyü végigjárni az utat, de megéri!
Igazából nem panaszkodhatom, mert így is szerencsés vagyok, hogy sikerült és viszonylag hamar.

Remélem nálatok rövidebb lesz, hamar megtalálják a "hibát", ha van és megoldást is talának rá!

A lényeg, amit szem előtt kell tartani:
Bízni magatokban és a babóitokban, hogy egyszer eljönnek hozzátok! Soha nem feladni.
Vannak nehéz pillanatok, időt kell hagyni a fájdalomnak és a bánatnak, aztán tiszta lappal indulni tovább, ahányszor csak kell!

Drukkolok mindannyiótoknak és várunk Titeket a fenti topikba!!!!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Köszönjük a biztatást. Bizony ránk fért! Kép
Gratula a babásodáshoz!

Szabad kérdezenm, hogy a 4-ből hányan tapadtak meg?
tündér11

TizaKép
Jó csipszezést és borozást! De azért óvatosan azzal a borral, nem tudhatod...Kép

TündérKép
SziókaKép Te nem szenvedsz álomkortól? Én ma délután megint majdnem bealudtam, ki kellett támasztanom a szemhéjam, hogy ébren maradjakKép
Ha jól tudom, Stellának két babája lesz.

NoéKép
Nagyon jó olvasni az írásodKép Egyelőre babonából nem írom a heteket+napokatKép De könnyű követni, mert pont 1 héttel kullogok Tündér mögöttKép
gtünde

1.cn.Kép (23 napos ciklus volt.Kép)
Ennyit a hegyi levegőről.Kép
Vendég

TündérKép
4-ből ketten maradtak. Többet a doki nem engedett volna megtartani.
Ez talán kegyetlenül hangzik, de most már értem miért!
Pusza

Kép
stella9

TündérKép
Aranyos vagy, de valszeg nem lehetek...Kép
Mert hát ami nekem nincs és a páromnak sincs, abból nem lesz a valami...

Ezt jól leírtam! hihihiKépKépKép

Asszem itt az idő, hogy kibontsam a Dankó Pistát, állítólag finom vörösbor!Kép

Szasztok!!!!

manda

Halihó!
Megvan a menyasszonyi ruhám!!! Kép Le is foglaltam. Ügyi vagyok?
Kicsit óvatósan kellett próbázni a pocim miatt de megérte. És a menyecske ruhám majdnem olyan nagyszabású, mint az esküvői. Kép Az is isteni! Majd egyszer meglátjátok.
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

KriszKépKép
De jó!!! Királylányosat választottál, vagy elegantosat? Írd meg, hogy milyen!!Kép
)
Vendég

Sziasztok, most tudtam leülni a géphez, gyorsan átfutottam a mai "fejleményeket".
Tündér! Ari vagy hogy javasoltad a fürdőt és a cickafarkot, tengeri jódos sóra gondolsz? Ha alhasi gyulladásom van, akkor is vehetek ülőfürdőt? Csajok, mit kell csinálni a Johnson's 5.5-tel? Próbálok fölzárkózni, de még sok mindent nem értek.Például nem tudom , mi a transzfer, persze lehet hogy az élet majd erre is megtanít... MÁS! Stella: büszke vagyok Rád látatlanból is/ a nehezen gyümölcsöző párok nevében/, és mindenkinek egészséget kívánok, akinél a baba úton van!Én egy kicsit nehezen viselem a gyógyszereket, naponta 5 db antibiotikumot szedek, estére már tök fáradt vagyok.Mondanom sem kell, valószínűleg a munkahelyemen fázhattam fel, 3 napig nem volt fűtés.Persze jobb lett volna, ha ezt meg sem említem a főnökasszonynak, de legalább kihívta a gázszerelőt!
andisuti

Sziasztok lányok, most értem ide a géphez.
Tündér! Tündéri vagy, hogy segíteni próbálsz.Tengeri jódos só legyen, vagy asztali só is jó? Ha alhasi gyulladásom van, akkor is vehetek ülőfürdőt? / egyébként a munkahelyen fázhattam fel, 3 napig nem volt fűtés, és sajna nem a Maldív szigetekre születtem.../ Csajok, kicsit ciki megkérdeznem, de mit kell csinálni a Johnson's krémmel? Lehet hogy fárasztó vagyok még az elején, de azt sem tudom mi a transzfer.Lehet hogy az élet majd erre is megtanít, végül is sok minden belefér egy Életbe.
MÁS! Stella: büszke vagyok Rád látatlanból is a nehezen gyümölcsöző párok nevében! Gratulálok, nemcsak Stellának, hanem Mindenkinek akinél már jelentkezik a baba.
andisuti

Egyszerűen megőrülök magamtól, eddig duplán elküldtem a "hülyeségemet", most meg nem tudom egyszer sem elküldeni azt, hogy bocsi mindenkitől!!!!!!!!! Az egyiket vegyétek már tárgytalannak!!!
andisuti

Na végre! Nekem úgy látszik minden kezdet nehéz! Tényleg ennyire béna lennék? Ha nincs válasz, azt beleegyezésnek veszem....és igazat adok Nektek!
andisuti

Ok, igazatok van, jó éjt mindenkinek!
andisuti

Szép jó reggelt!

Ha valakit érdekel, a Nők Lapjában van egy cikk a kineziológiáról. Meg a terhesség alatti sexről isKép Szó van benne a vörösborról is!!!

VKriszKép
Örülök, hogy megtaláltad a ruhát. A fényképeket meg feltétlenül szeretnénk látni!

GyugyiKép
SajnálomKép Lehet, kéne szólni a dokidnak, mert nem biztos, hogy jó, hogy ilyen rövid a ciklusod.

AndiKép
Látom, jól elszórakoztál az esteKép De tudod, gyakorlat teszi a mestert.Kép

Amúgy tényleg, mi ez a pangás??
gtünde

Na, idézem a cikket: "ha esténként, amikor fáradtan, feszülten, görcsösen hazaérünk, és iszunk egy pohár bort, érezni fogjuk, hogyan oldódnak a görcsök, a keményedések. A régi szülészek és én is ajánlani szoktam a minimális alkoholfogyasztást a várandósság ideje alatt, hiszen ellazítja az egész testet, a méhet, kikapcsolja az idegességet, gátolja az oxitocin-kiáramlást az agyban. Az alkoholmolekula kis mennyiségben természetes anyag, de hangsúlyozom: kis mennyiségben!"
gtünde

Tüncsibe Kép
Be is szerzek majd egy kis vörösbort a transzferig Kép

Kép
Kép
szilva069

mindig mondtam, hogy "inni kell"...hihihi - de jo, hogy ezt mas is mondja. Kép - az egyeduli baj, hogy "csak kis mennyisegben". De a 2 dl meg belefer siman. Marmint terheseknek. Amugy meg tobb is.

Stella Kép oriasi gratula a 2 picihez !!! KépKép +++++
talpmasszorhoz hova jartatok? leirod priviben, koszi.
sacixxkukachotmail.com

Krisz Kép milyen? klasszikus, vagy mas ?

Gyugyi Kép nem baj, legalabb kikapcsolodtal. Lehet, h a hatas kesobb jon
wish Kép - jol raijesztettel..jo, hogy megjott !!
Tundi30 Kép nekem az 5. inszemem volt, remelem vegre sikerult ! bar mar most feszit a pocak, ami nem tul jo jel. szedek utrot es duphastont, remelem attol van csak.

Szilva :Kép mindjart itt az febr,1. addig mi a teendo meg?

Mot, IZa, Manda Kép helllloooo
saci

Szia Tuncsi Kép a fenti elso resz neked ment,,,hogy vagy?? annyira irigyellek !!!! persze nem gonosz Kép modon, csak ,,,erted... Kép
saci

Tundi Kép hany naposak a ciklusaid? es hanyadik napon lett + teszt?
Wish tabla nelkul hulye vagyok Kép
saci

Sackólány Kép
Addig produkálnom kell 1 érlelődő tüszőt, és vastagodó mnyh-t Kép
Remélem menni fog!
Mikor kell nem megjönnie Pirinek?
Drukk neked ! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

SackóKép
Olyan leszel, mint Mot. Állandóan kérdezelKép
Szóval, ha jól emlékszem 24-28 naposnak voltak beírva a ciklusaim, a 30. napon csináltam az első tesztet és pozitív lett. Jól vagyok, az émelygés szinte teljesen elmúlt. Remélem, nem jelent semmi rosszat. Igaz, a cicim rendesen fáj. Este nem is tudtam ráfeküdni.

SzilcsikeKép
Még utána is fogyaszthatod, persze mértékkel. Lehet, hogy hétvégén én is iszom egy kicsit ApávalKép Habár inkább sörpárti vagyokKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?