Sziasztok
Melinda
Drukk megy ezerrel!!!

Várjuk a híreket!
Bibi
Minden evés után fejsz? Mennyit tudsz egyszerre lefejni?
Én mostmár nem eröltetem a fejést, csak akkor fejek, ha érzem, hogy nem szívta ki rendesen (ez nagyon ritka!), vagy hajnalban azt a mellemet csapolom kicsit, amiből épp nem szopizik és nagyon feszül.
Egyébként csak cseppek jöttek sajna. De a lényeg, hogy Botinak elég legyen!
Azért nekem is van a hűtőben pár adag egyenként 50-70 ml-ek, és jégkockataróba is tettem. Azt hiszem 1 évig áll el a fagyasztóban.
Révi
Nekem is kicsit kevesebb lett a tejem hétvégén, meg is ijedtem!
De végül nem kellett pótláshoz nyúlni, hanem szószerint igény szerint szopizott Boti, ha 1 óra múlva kérte, akkor 1 óra múlva kapta a cicit. Ha kifogyott az egyik, tettem a másikra.
Emellé elkezdtem szedni az Urtica Urens homeos bogyót, ill. kaptam egy spécin összekevert teakeveréket - az alsóvárosi patikában lehet kapni - , és bioboltból vettünk alk.mentes mézes malátasört.
Ezek így együttesen meghozták 3 nap alatt a hatást, mostmár megint elég neki egyszerre 1 cici.
Remélem, így is marad, de ha megint történne ilyen, megfogadtam, hogy nem pánikolok, megpróbálom újra ezt a módszert, így remélem megússzuk, hogy pótláshoz kelljen nyúlni!
Hajni
Nagyon szép kislány Dorka!
Csibe
Örülök, hogy minden jól ment a Kaáliban!
Drukkolok a sikeretekért!
Kinga
Én vettem pár cuccot a Nagyában!
Nincs túl nagy választék, de ki lehet fogni jó cuccokat!
Kata
Már úúúúgy várom a táblit!!
Képzeld, már kezdjük hordani a 62-es rugikat! Szóval "nemsoká" jó lesz a Némós rugi is!
Pusz,
Zitus