A sok az annyi, amennyi beléd fér! Nem nagyon tudok számszerűsíteni, valahol biztos leírta már valaki, hogy pontosan hány gramm fehérjére van ilyenkor szükség, de a lényeg az, hogy amennyit csak tudsz, túlenni nem fogod magad, az biztos!
A "szakirodalom" napi 3-4 liter szénsavmentes ásványvizet ír, én erre képtelen vagyok, örülök, ha az alsó határ megvan a vízből, ha már nagyon nem akaródzik vizet inni, közbeiktatok egy-egy pohár rostos gyümilevet, meg persze jó, ha sok levest eszel. Na így kb teljesítem a napi folyadék előírást.
Fehérjéből is amennyit csak bírsz...naponta 2x valamilyen nem zsíros hús, lehetőleg nem szénhidrát körettel, reggelire, tízóraira, uzsira, vacsira valami, ami lehet joghurt, kefír, sajt, túró, tojás, tej... és napi 2 banánturmix.
Aztán vannak a fehérje koncentrátumok por vagy shake formájában...ha már a füleden jön ki a sok hús meg kefír.
Nagyjából ez jutott most eszembe, de érdemes olvasgatni az archívban is, mert többször is előkerült már a téma.
Nina
Örülök, hogy minden rendben! Jó volt olvasni a beszámolódat, csodálatos lehetett újra látni a Babátokat! Nagyon jó ez a kép!

majd küldök babás babaszoba képet, OK? na jó, ha hétvégéig nem szülünk, de megcsináljuk, akkor küldök még baba nélkülit 

??? 

Megyek bevackolom magam a tv. elé. Puszi Zsebi