A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hivatalból kell titeket meglátogatnia, nem kell adni!
Más ha azt szeretnéd, hogy rendszeresen kijárjon, oltást otthon adjon be, vagy ha beteg a pici kijöjjön!
Akkor kell adni!
Védőnőnek nem kell.
A megkötöt ne vágd le, könnyen lecsúszik a sapi különben, nem lesz baja a babának tőle:

KépKép
csema

Anácska
Nem néztem vissza, hogy mit írtam, de azt akartam mondani, hogy az Angel Care álítólag a legjobb, ha kókuszmatracod van. De mivel én nem vagyok szakértő, az én véleményem nem sokat számít. Egyébként a Média Markt-ban láttam 35.000 Ft-ért. Nekem ez elég drága.
Scully
Én elkezdtem inni a teát a 34 héten, de valamelyik leányzó (nem tudtam visszakeresni) azt írta, hogy a 36. héttől lehet inni. Szóval én most már tök összezavarodtam. Egyébként írtam neked tegnap, hogy ugyanaz a dokink, biztos nem láttad az írást.
Gyöngyi 35+1

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó nem vágomKép....tudod az első gyerekes mindentől fél.és hülyeségek jutnak az eszünkbe.Kép
Vendég

Alina
Szerintem is Csemának van igaza, a dokinak ez a dolga, nem várhatja el, hogy te menjél az újszülöttel a rendelőbe

Kép

Kép
pgyöngyi

Anna!
Nagyon szép dolgokat vettél! Kép Csini lesz a pasi! Kép

Légzésfigyelő: Országosan lehet bérelni is.
http://www.babamerleg.hu/

Pusza

Eszter
Kép
Kép
vok

Az soha nem baj, ha óvatos az ember, megnyugtatlak, az első fiamnál, (pedig intenzív koraszülött o-on dolgoztam,) bevágtam magam egy taxiba (akkor még Pesten laktunk), mert 2 napja nem volt széklete és zokogva vittem be az INői gyerekorvosaihoz (ott dolgoztam)
Csak kicsit nézztek hülyénekKép Kép

KépKép
csema

Az ember a saját gyermekével más, én totál ki tudok bukni, ha beteg valaki, pedig az eszemmel tudom mit kell tenni, de pánikolokKép

KépKép
csema

Ezt most kaptam!
Áron barátai köszönik a bókokat!

A Várandósok Klubja egy hónapban egyszer,

kilép a virtuális térbol egy találkozóra.

Ilyenkor adódik alkalom, hogy személyesen is találkozzunk.

Szeretettel hívunk és várunk erre az estére, ahol

moderátorok, dúlák és a bábánk Nandu is, várnak Benneteket.

Találkozzunk

2006. január 27-én, 17 órakor

az Aranytíz Muvelodési Központban!

Cím: Budapest, V. kerület Arany János utca 10.

Gyere el egy kötetlen beszélgetésre,

egy kellemes hangulatú, teázós estére!

Hozd magaddal a kérdéseidet, örömeidet, félelmeidet!

Közös a témánk..

Szeretettel várunk!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem fent a legfrissebb archív:

Archiv 2006 Január 19
Tünde_sződ

KépKép
nicika

Annácska nagyon aranyosak a cuccok!

Anyósom szokott ott vásárolni... lehet megjegyzem neki, hogy nagy akciók bannak hátha kapcsol és kapunk valamit... hű de számító vagyok! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika
Most a tetején találod a 24.-ét!
Vendég

Tünde! Ügyes vagy a kilókkal! Ez a 14 kiló szerintem teljesen jó! A táblában pedig javítalak! A holnapiban már a friss adatok lesznek! Kép

Scully! Tök jó hogy nem romlottak a fogaid! Ügyes vagy! A 4D-hez majd megy a drukk! És majd muti ám képeket! Olyan régen láttunk 4D-s felvételeket! Kép Málnalevél teához én nem tudok hozzászólni! Én nem fogom inni!

KépKép
nicika

Alina! Köszi! Hogy én milyen vaksi vagyok! Kép

KépKép
nicika

Lányok! Belegondoltatok hogy Angi 10 napon belül szül? Kép

KépKép
nicika

Csema
Én még az eszemmel se tudom mit kell csinálni, úgyhogy gondolhatodKép

Nicika
Kép
Vendég

SziasztokKép

Gyors helyzetjelentés:
Voltam dokinál, minden rendben hála az égnek, az "ajtó" még kulcsrazárva, kivül belülKépKép
Fejvégű végre pocakmacink, és szépen vert a kisszive is. A doki szerint minden rendben, és több mint valószinű hogy a méhtevékenység a gyerköc fordulásától volt annyira aktív. A keményedésre több magnéziumot javasolt.

Köszönöm a drukkokat, jól jöttek, most kicsit megnyugodtam, hogy kismanónk még nem akar kibujni, megbeszéltem vele, hogy már nem lesz első és igy nem jár neki díjként csikos napernyőKépKépKépKép (látszik hogy fáradok)

Most nézzétek el nekem hogy mást nem is irok, de a fiam ma még nem aludt is itt lóg rajtam, szal megyek és lefekszem vele én is, ránkfér egy kis pihi. Holnap még vár ránk egy kis apasági nyilatkozat tétel isKép

puszi
Ági
33+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Alina Kép
Bébi és gyermekruházati bolt. Nagyon sok mindenük van a ruháktól, a babafelszerélseken és kiságyon át, a babakocsikig minden. Van kismama ruhájuk is, meg kamasz ruhák is Kép
Nancsi néhány hete ajánlotta a kókuszmatrac volt akkor akciós. Mindenképpen nézzetek be, ha még kell valami, de később is jó lesz Kép
A Soroksári u. 110-ben van, ugyanazon az oldalon mint a Mega Toys csak közelebb a Nemzetihez Kép

Gyöngyi Kép
Eddig minden bababoltban 22 ezer körül láttam az Angel Care-t, a 35 ezer az tényleg nagyon húzós Kép

Csema Kép
Vicces lehetett a széklethiányos reakciód Kép Most már te is jót mulatsz rajta Kép
Egyébként pont az ilyenek miatt vagyunk szülők Kép

Vok Kép
Végre te is előkerültél Kép Mi van veled? Mesélj!!!

Annácska 30+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ági Kép
Örülök, hogy minden rendben veletek és nem akar kibújni a kismanó Kép
Pihenj egy jó nagyot Kép

Annácska 30+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nici! És te abba, hogy akár mi is ?Kép Kép Kép Kép

Borcsa
36+0 Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Anita: Balu nagyon lelkes már kistesó-ügyben. Tervezgeti, hol fog feküdni, hova fogja tenni az apjuk, ha kiveszi a fürdőkádból stb Kép Zsoma még nem fogja fel. Időnként jön, ad puszit a pocakomra, de fogalma sincs, mivel fog ez járni.

Gyerekorvos: elvileg nem lehet rendelőn kivül oltani. Legalábbis nálunk egy erről szóló rendelet van kiragasztva a rendelőben. Bár sokan nem tartják be. De a sima első látogatásra, meg beteg gyerekehez kihívásra én nem adok egy vasat sem. Nálunk meg az oltások időpontra vannak az egészséges rendelőben.

Alina: az újszülött első látogatása KÖTELESSÉGE a gyerekorvosnak.

Fiúk jobban vannak, már ölik egymást Kép

cory 32+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ági! Ez nagyon jó hír Kép Kép

Mariann! Most már csak visszaolvasni fogod, de örülök, hogy szabadlábon maradtál Kép.

Mamacka!
Nagyon jók az állatkák! Kép Kép A szabásmintákat hol találtad?
Várandósok Klubjába készülsz? Én erősen gondolkodom, mert Apacska nem lesz itthon, úgyhogy Lucástól kéne menni, ő meg a múltkor is erősen kisérletezett az Arany10 lebontásával KépKépKép.
Babaágy: nálunk a mienk mellet lesz (már ott van Kép), szintbe hozva a mi ágyunkkal, de valszeg csak akkor lesz használatban, ha Apával akarok foglalkozni KépKép.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Alina! Várjuk a vásárolt holmikról a képet! Kép

Annácska! Piszok jó vásárt csináltál! Nagyon jó rucikat vettél! És tényleg jó áron!

KépKép
nicika

Ágiboszi
Jó, hogy minden rendben veletek! Pihizzetek! Kép Kép Kép Kép

Borcsa
Ezeket fejből varrtam... nincsenek szabásminták, szabásminta alapján nem is tudok varrni... Kép
Annyira nem készülök, csak gondoltam , hogy nemlehet olyan rosz...

Nadine
Röfi farka gumitól kunkorodik! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

remélem mindenki jól van. Kép

Múlt pénteken elkezdett keményedni a pocim, biztos a jan 23-i szigorlat + szakdolgozat írás hatása. Gondoltam lejjebb adok a teendőkből és legalább a szigorlatot elhalasztottam. Nagyon rendes és kedves volt a prof egyáltalán nem akadt ki, sőt én nekem kell eldöntenem mikor szeretnék nála beszámolni.Kép (és akár megadott vizsgaidőponton kívül is egyezkedhetünk)
Tiszta rendes!! Kép
A szakdolival pedig sokat haladtam.
És ma már kezd felengedni a pocimban a feszülés.Kép

Holnap megyek újra glükózterhelésre, a múltkori elkallódott lelet miatti ismétlés ez.Kép
És a héten lesz még UH is.Kép
Édes kis pöttöm nagyon virgonc!! Imádom!! Kép

Gratula mind a 9 finises kismamának!Kép

Csema,majd megkereslek februárban.Kép

Szép álmokat mindenkinek! (én az elmúlt éjjel is azt álmodtam,hogy szülök... Kép

Olgo+Heni
31+4

Kép
olgo

Lyly!
Köszike, az elsőt már néztem, a másodikhoz még nem volt idáig szerencsém. Majd estére nekiesek.
Nálunk is én leszek a légzésfigyelő. Tólem kb fél méterre fog aludni a baba.

Csema!
Én úgy terveztem, hogy majd jövő télre kap ilyen zsákot, de a páromnak meg a zsákos aljú tetszik. Féléves gyereknek már lábasat vegyünk?

Egyébént amilyen tudatlan vagyok, azt hittem, majd a védőnénit megkérdezem ki a gyerekorvos, és csak akkor hívom, ha baj van. Nem is gondoltam, hogy ki kell jönne.

Mamacka!
Én fejszűkítőt - vagy hogy hívják - fogok varrni a hordozóra. De valami sacc per kb szabásmintát csinlok hozzá.

Most volt itt az egyik osztálytársam, aki nem jár be órára, mert nem engedi szabira a főnöke. Hozott nekem müzliszeleteket meg Tisztító Fény Mandala teát. Van benne ánizs, édesgyökér, édeskömény, gyermekláncfű, karob, kardamom, gyömbér fahéj és bors. Szóval nem merem inni. Viszont 2007 júniusig jó, úgyhogy elteszem későbbre.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Gyors feldobok egy ma esti pocakképet (mert ma van a napja, letelt újabb 2 hét! Kép), aztán megyek alukálni... Kép

Kép
27+5

És akkor egy összehasonlítás a 2 héttel ezelőttivel:

KépKép
25+5.......................27+5

Jó éjt Mindenkinek!

Nadine és Dorka Kép

nadine81

Nadine: sokat nőtt a pocid és nagyon csini vagy!!

Scullyx: az jó, ha nem romlottak a fogaid!
Én trehány disznó vagyok és nem mentem fogorvoshoz.

Vok: akkor jó, ha minden rendben!Kép
Mi is jól vagyunk már, a gyerekek és Peti is jobban vannak. szerintem most már nem kapom el, huhh megúsztamKépKép

Annácska: cukik a ruhákKépKép
Tőlünk nagyon messze van az ASTI, de már voltunk ott, tényleg vannak jó dolgok.

Ági: örülök, hogy minden rendben, biztos nem akar még kibújni a baba!Kép Tényleg azóta kiderült már hogy tuti fiú?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szép jó reggelt mindenkinek!Remélem ma is ragyogni fog a napocska, az mindíg feldob!
OlgoKép
Akkor februárban találkozunk, de vigyázz magatokra!
SzeliviKép
Fél éves lesz ugye ősszel, de mire vége a télnek addigra már lehet, hogy jár,tehát akkor mindenképpen olyat kéne vennetek, s így a párodnak is meglesz az öröme, ami zsák is és ha másképpen cipzározod, akkor kezeslábas is.
Várj próbálok olyan képet keresni ahol látod ez milyen zsák!

KépKép
csema

NAdine:
Nekem a doki azt mondta, mikor felkértem (mert ugye nem hozzá tartoznánk, sőt másik kerületben tartózkodunk, mint ahova be vagyunk jelentve), hogy amikor kibújt a baba, és tudjuk, melyik nap megyünk haza, csörögjünk rá, és AZNAP kijön, mert szereti azonnal kezében tartani a babát Kép
Védőnő meg passz, mert ugyanaz a helyzet, hogy máshol lakunk, mint ahova be vagyunk jelentve, és 1x voltam csak a lakcím szerintinél a kiskönyvemért. De nem is hiányolom. Kali lányommal is 2x találkoztam a védőnővel, elég is volt. Kép

Annácska:
miért nem ajánlott a vége felé puffasztót enni?

13.ker-i tornás lányok: tudtok valamit a mai tornáról? Lesz, nem lesz?

Olyan jó! 2 napja végigalszom az éjszakákat Kép
Az jelent valamit, hogy reggelente (másfél hete)erős folyásom van? Kép Semmi egyéb jel Kép

Titati 38+6
titati

Szelivi: én jövő télre már nem vennék zsákos overált. A gyorsabban fejlődők simán lehet,hogy tél végére járni fognak.
cory 32+6

cory
Budapest

Sziasztok!

Anna!
Minden okés, csak Ádi vizygázik, anyunak meg érgyulladás van a lábában, így ha nem tanítok, akkor Ádit nyaggatok, vagy anyuval beszélgetek, mert nem bír otthon megülni a popsiján.... Kép
No meg itt van még a rendszeres kutyaséta, hogy Bigyó se érezze magát egyedül. Kép Legtöbbször csak olvasni van erőm. Kép De ez nem baj. Ezen a héten pl nem igen van tanítványom, szóval naaagyon ráérek.
Ropognak az izületeim, nő a pocim és jókat játszik Ádám a Törpével. Ádi megböki, ő viszarúg. Kép Édesek együtt. Kép

Scully!
Örülök, hogy jól vagytok és drukk a 4dhez! Kép

Ági!
De jó! Valahogy gondoltam, hogy nem akar kijönni belőled a drága. Kép Dani hogy van? Kép

Na, megyek, mert viszem ki Ádit a Keletibe.

Puszi mindenkinek!

Eszter
28+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép
Ilyen a zsák, s ha középen összecipzározod a két szárát, kezeslábas lesz belőle:

KépKép
csema

Köszi mindenkinek a dokis válaszokat!

Annácska:
Nagyon édes ruhákat vettél Kép
titati

Annácska, Betty, Eszti!

Ma se lesz torna, Anikó még mindig beteg...Jövő héten meg szabin lesz Kép
Szóval én már nem fogok tornázni Kép
titati

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, mert az archiválást nem annyira látom... Kép
Nadine! Nagyon csini a pocid! Kép Alakulgat, alakulgat! Kép

Hol az az ASTI? Én ma ki akarok szaladni a Mini Manóba, az itt van nem messze. Kép Muszáj valamit tennem, rajtam van a fészekrakás Kép
Tegnap megint nem tudtam aludni, 40 perc forgolódás után felkeltem és kirkóztam 3-ig. Utána meg édesen aludtam egyben. Úgy tűnik már nem kell annyi alvás... vagy szokat a szervezetem a kevesebb alváshoz. Kép

Még azon gondolkodtam tegnap, hogy szerintetek tényleg csak a porszívóra szerelhető orrszívó a hatásos? A férjem nem tartja humánusnak, de én az összes babás barátnőmtől azt hallottam, hogy csak az hozza ki a " mély doogokat". Kép

Tegnap voltam profi fotózáson, itt egy kép, remélem fel tudom tenni...

Szép napot! Itt is süt a nap! Kép

BartikaKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: csak a hangja brutál az orrszívósnak, nem fáj a babának. De ha ettől fél, próbálja ki magán! És sajnos tényleg az a legjobb. De ha nagyon tart tőle, akkor ne porszívóval szívjátok, hanem szájjal.

cory
Budapest

Szép napot Mindenkinek!!

Itt süt a napocska, de emellett nagyon fúj a szél... És ettől még hidegebbnek érzem az időt... Kép Brrr..

Köszönöm a pocidícséreteket, tényleg alakul. Hááát... Végülis lakik benne valaki! Kép

Tünde,
én sem mentem el azóta sem fogorvoshoz... Nem is fáj, csak hát... Jó lett volna elintézni még szülés előtt. De én nem szeretem. És csak halogatom...

Titati,
így akkor megértem, hogy illik fizetni a dokiéknak, ha elvileg nem is hozzá tartoztok. Gondolom vele vagytok megelégedve, ezért választottátoik őt. Kép

Vok,
nálunk is van Baba-Apa kommunikáció! Kép Általában köldökön keresztül "kiabál" (persze nem üvölt, mint a sakáll Kép) be, mert hogy úgy biztos jobban hallja. És olyankor az a műsor, hogy: "Halló-halló! Ne hallgass ám anyádra, hanem majd mindig csak rám! Én vagyok az apád! Kép"

Barti,
jujjjj, naaagyon jó az a fotó!!! Ki készítette? Úgy értem az OK, hogy profi fotós, de ismerős? Vagy megkerestetek valakit, hogy ti ilyet szeretnétek? Nagyon szép a beállítás, a fények és minden! És modellt is tudni kell ám állni, szóval le a kalappal!! Kép

Nadine 27+6 Kép

Kép

nadine81

<font color="119911"> Jó reggelt!
Annácska,
nagyon jókat vettél. Tök jó a szinük is meg minden!!!
Csema,
a Te sapid már megdicséretem, de tényleg tök szupi.
Bartika,
tényleg a porszívós a legjobb. Nálunk is apa tartózkodott tőle, amíg a barátaink el nem mondták neki, hogy ennél nincs hatásosabb. A gyerek azért elég furin néz, ha meglátja a porszívót. Kép
Hol voltál fényképezkedni? Nagyon profi lett a kép! Csini vagy!
Vok,
hajrá Ádinak! Anyud meg pihizzen ezerrel!
Mamacka,
annyira király dolgokat varrtál! A röfi haláli. Kép
Nici,
örülök, hogy tetszett a szülőszoba. A labda nekem is nagyon bejön. Egyébjént febr. 7-ig kell meglennie a babánknak, tehát még van max. 13 nap.
Jövő héttől 2 naponta NST.

Mi jól vagyunk. Éjjel kicsit fent volt a lánykám, rugdalta ezerrel az oldalam. Aztán később visszaaludt. Egyébként nem lett nyugisabb, így a végére. Kép
Puszi.</font>
angi79

Hű Bartika
Nagyon szexik vagytok így ketten! Kép
Tényleg nagyon jó kép!
Az orrszívótól nem kell félni nem fáj a babának... sokkal jobban fáj ha begyullad a füle és tizenixszer kell felszúrni mint nekem! Kép

Istvános anyucik
Én ma mennék előadásra.
Esetleg utánna tornára is... még egyszer sem voltam és lelkiismeretfurdalásom van, ráadásul anyóstól is megkaptam, hogy milyen terebélyes vagyok! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadin Kép
Nagyon szépen növöget már a pocid Kép

Vok Kép
Örülök, hogy jól vagy, már azt hittem történt veled valami és azért nem jelentkezel Kép
Azért néha írj magatokról Kép

Bartika Kép
Nagyon csini vagy Kép
Az ASTI a Soroksári úton van. A Minimanóban drágábbak a ruhák mint az Astiban, pláne most Kép
Jó vásárlást neked Kép
Az orrszívóból tényleg a porszivós a legjobb Kép

Titati Kép
Köszi, hogy szóltál, de azt nagyon sajnálom, hogy már nem tornázunk együtt Kép Majd megyek hozzád babázni Kép

Annácska 30+2

annácska

<font color="aa00aa">Bartika! Le vagyok nyűgözve... Ez tényleg művészi fotó. Szabad indiszkrétnek lennem? Hol, kinél, mennyiért, hogyan?
Megint front van, jön a melegebb idő, úgyhogy ki-kivet az ágy... Én is hasonlóképpen hullámzó éjszakai alvásban vagyok, aztán nappal behozom Kép

Én nem szeretek mamagban rágódni a problémákon, úgyhogy most felteszek nektek egy költői kérdést - nyilván csak az fog válaszolni rá, aki hozzám hasonlóan szereti megbeszélni a dolgokat.
Az azért ordító ám, hogy a fészekrakás itt a legtöbb embernél a vásárlást jelenti... És a belső készülés? Az nem tartozik hozzá? Legalábbis erről én már hetek óta szinte egy sort sem olvasok tőletek Kép És bevallom, ez a bevásárlás-bordűr mizéria teljesen elkedvetlenít, hogy írjak ide. Hiányolom a régi topikot, amikor szoptatásról, pelenkázásról, belső életről esett nagyobb részben szó. Még Robbie Williams iránti érdeklődés megtárgyalását- bár nem az én ízlésemnek való a műfaj- is inkább idevalónak érzem, mint ezt a dömpinget(m,ert az is a belső életről és érdeklődési körről szólt). És tudom, hogy ez nemcsak az én szívfájdalmam. Tisztában vagyok azzal, hgoy törvényszerűen kikopnak egy topikból azok, akik másképp képzelik/képzelték a dolgokat, és ez talán nem is baj.
És az se nagy gáz, ha nem válaszoltok, de most már szerettem volna ezt ide leírni és nemcsak a hozzám közelebb állókkal máshol megbeszélni. Mert én az egyenes beszédben hiszek.

Hát, szép napot mindenkinek! </font>

indianyo

Angi
Köszi... tegnap itt volt unokaöcsi teszteltük a dögöket... egyből rávetette magát a békára. (aki inkább viziló és krokodil keveréknek néz ki... krokoló-vizidil... Kép Kép Kép Kép Kép
Szülés elötti napokban csendesedik el nem?

Ma is úgy varnék de szétbombáztuk a szobát... tegnap vettünk az IKEA-ban egy összecsukható ágyat, ami kinyitva is csak 140 széles... hogy jobban elférjünk... após persze már mondta, hogy abból a szobából ami a gyerekszoba lesz ne vegyük ki az ágyat mert akkor hova fekteti a vendégeit... engem már nem érdekelnek a vendégei vendégeskedjen majd ha mi elmentünk addig meg bírja ki... a gyerek mellé úgysem fektetünk be senkit... mindenki fontosabb mint mi ehhhh
Veszünk egy bölcsőt használtan anyós adott rá pénzt... abban el fog férni mellettünk éjjszaka három hónapig, nappal meg a gyerekszobában normál ágyban... remélem ki tudjuk sakkozni! Kép kicsi férjem úgy feldobódott, hogy vettünk egy SAJÁT ágyat! Olyan kis aranyos! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát akkor marad a porszívó! Szerencsére olyan a porszívónk, hogy elég jól lehet a szívóerő erősségét is állítni,majd Apa megnyugtatására a gyengébbel kezdjük. Kép Akkor ehhez csak egy olyan műanyag fej kell, ugye?

Angi! Nem izgusz még? Hűűű, már nagyon közelinek hangzik az a 13 nap, pedig szerintem hamarabb kibújuk a kiscsaj, nem? Te hogy érzed?

A fotókat (300 kép, 4 fajta beállítás), egy profi fotós készítette, nem ismerős, keményen fizetni kellett érte... de a kedvesem ezt kérte tőlem, nem is miattam, mint inkább miatta csináltattam, mert az egyik barátosnémról készültek ilyen képek (a fotós csaj sminkel ki, ő állítja be a hajad, stb) és az annyira tetszett neki. Kép
No meg ki tudja mikor lesz megint ilyen szép pocakom! Kép A 2. pocak már lehet, hogy ráncosabb lesz. Kép

Na megyek shoppingolni... már alig vártam, hogy 10 óra legyen és nyissanak a boltok... ajaj, kezdek gáz lenni! Kép

Pusszantás:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!!!

Gyors leszek, tegnap voltam dokinál, azért is nem jöttem, vissza se olvastam még nagyon, de azt láttam, hogy kicsit össze van kuszálva az archívumKép
Azt viszont látom, Angi még egyben vagyKép, Bartika, csodaszép a képKép

Velünk minden oké, bébi jól van, növöget, dokim márc.26-tól nincs(én márc.31-re vagyok kiríva), de a 25-26 napos ciklusaim miatt, lehet előbb meglesz, és akkor itthon leszKép
Hozzáis, meg uh-ra is csak egyszer megyek majd febr.28-án, aztán onnan átveszi a szülésznő a teljes gondozást.
Majd jövök még , csak gyorsan bejelnetkeztem ,hogy élünkKép

Sajnos, ma nem hozzák a babakocsit, mert nincs raktáronKép
(3 helyen sincs!!!!!Kép)

Pusz
Ildi 30+5
vas

Vikó Kép
Értem a gondodat Kép
Részemről készülgetek lelkileg is a baba fogadására, sőt most még jobban mint valaha Kép
Pont tegnap akartam írni, hogy engem is elért a parázós időszak. Mindjárt kifejtegetem, ha van kedved erről beszélni Kép

Annácska 30+2

annácska

Kedves Viko
Igazad van a belső felkészülés mindennél fontosabb! Kép Kép Kép én törekszem is rá... csak azt nehezebb megosztani, meg talán nem is mindenkit érdekel. nehéz így beszélgetni, hogy az ember nem látja az érzelmeket... pl én úgy érzem, hogy engem nagyon depisnek láttok pedig nem vagyok az, csak valahogy a rágódásaimat könnyebben kiadom és jólesik az egy-két vígasztaló szó. Kép
Szerintem ezt így nehezebb egyszerűen megbeszélni... legalábbis nekem. Egy ilyen topik óhatatlanul felszínen marad mégha néha-néha mélyebbre bukunk is! Kép
Velem is lehet skypolni csak egy kicsit bénuci vagyok még hozzá... ha minden igaz lipodresch néven megtaláltok.

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911">Vas,
akkor jól beszéld meg a kiscsajjal, hogy jöjjön hamarabb!! Sajnálom a kocsit. Mit mondanak mikor lesz? És a lányod milyen nagy már?

Bartika,
menj és vásárolgass!!! Nem izguok különösebben.</font>
angi79

Köszönöm, Annácska. Nekem nagyon fontos ze, és szívesen beszélgetek/hallgatok islyensmiről akkor is, ha tőlem eltérő véleményeket hallok. Sőt! Abból lehet a legtöbbet tanulni! CSak egy kicsit már felszínesnek érzem itt a dolgokat. És igen, ha lenne több kép, gondolat, érzés babákról, várandósságról (és nem csak méretekről meg külsőségekről), visszajönne a régi hangulat... Kép

indianyo

...ráadásul már olyan is volt, hogy csúnya félreértésbe keveredtem egy lánnyal... és mivel nem hallotta a hangomat nem látta a rakcióimat nem is sikerült belőle kikeveredni.... akkor valahogy visszavettem a nagy érzelmi kipakolásokból. Olyan különbözőek vagyunk túl könnyű megbántani a másikat....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildi Kép
Örülök, hogy jól van a kislányod és veled is minden rendben Kép
Drukk, hogy még itthon legyen a dokid a szüléskor Kép

Annácska 30+2

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?