A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Inari!
Köszi a neveket és ne haragudjatok!
Mi volt Dévainál? Kép
Ezt a pirog-ot biztos kipróbálom valamikor.

Wish!
Hajrá-hajrá!! Kép
A másik topikon keresgélnek néha. Azért mert ritkán jársz arra, azért maradnál még a táblában, ugye?

Stella!
Én is imádok szerelni. A főnökasszonyom szemében a mennybe mentem, mikor összeraktam a KIKA-s gagyi íróasztalainkat.. Kép
Igazad van, megpróbálok pozitívra váltani. Igen, mivel megvonásban vagyunk, lelkileg aktívan készülünk a "kötelező programra" az inszem után.

Vanda!
Ne mindig a hibát keresd Dévaiban! Minden dokinál lesznek szubjektív kérdések, amivel kapcsolatban esetleg másik doki mást mondana. Kép
Vendég

Réka! Tudom, csak egy hülye vagyok...

Stella! Ez a bútorszerelősdi ismerős. Én is imádok összerakni. A férfiembereknek mindig marad valami csavar, meg nekik olyan bonyolult és hosszú.
Tavaly amíg azuram meg a sógorom összeraktak egy Ikeás asztalt, én addig a négy széket. Kép
Már másfél hét után tesztelhetek?

Wish! Én meg már azt hittem, hogy voltál uh.-n.

Nálunk iszonyat hideg van, meg hordja a havat a szél, mint az őrült. Nem is mentem sehová. A kutyákat is alig láttam, elő se bújtak. Hédikén persze van ruhaféle, mondjuk elég ciki, de nekem nincsenek kutyaruháim. Varrni tudok, de nem kutyára, hanem emberre. Kép

Enigma férjeura igazán helyeske! Kép
vanda978

VandaKép
Nem vagy csak egy hülye!!!! NaaaaaaaaaaKép Az embernek vannak kétségei. Mert megakarja tenni a lehető legtöbbet. HédiKépKépKép Asszem Te kérdezted, hogy mennyit fogytam. Eddig kb. 10 kiló ment le, még legalább ennyit le kell adnom, hogy Olika elötti súlyom legyen. Az sem volt valami ideális de hát ennél jobb volt.

Mentem, jók legyetek!! Ja köszi a receptet, meg fogom csinálni!

KépKép
gigi28

Réka!
Köszi a fotókat!

Enigma!
Ezek a gyerekek GYÖNYÖRÛEK!!!! Már most annyira kis okos az arcocskájuk. Miattatok is nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk.

Inari, Katácska!

Most már rólatok is tudom, hogy kit kell keresni a váróban. Inari! Veled nagy a sansz a találkozásra, mert én is pénteken voltam először. Jövő héten biztosan megyünk együtt uh-raKépKép Majd Wishsel hármasban nyomjuk a dumcsitKép

Gigi!

Medve barátom még mindig medve. Annyira lenne kedvem jó alaposan meggyömöszölniKép
A mínusz 10 kg-hoz ÓRIÁSI gratula! Le a kalappal a kitartásodértKépKépKépKépKépKép

Olikám!

Láttam ám a képeken, hogy a felnőttek alig hagytak Téged kibontakozni a kisautókkal (12.kép a Duddu sorozatban). Alig győzted kapkodni a fejed, hogy ez a felnőtt is lenyúlt egyet, most az a másik felnőtt mert hozzá nyúlni, az meg ott a kedvencedet babrálja. Ezek már csak ilyenek...

Judith!

Gigi leírása alapján jól sikerült a megdermedni nem akaró sütiKépKép

Vanda!

Ez a repesztő dolog nekem is szokta piszkálni a fantáziámat. AMi miatt nem érdemes rajta agyalni, hogy az Uh-val belövi az érést a méret alapján, a spermucik meg eléldegélnek ott egy-két napot a méhben. Az inszemnél tényleg nem olyan fontos az egységes beérés, mint a lombiknál.

Húzok aludni! Jó éjt!
lkt

Szió Lányok! Kép
Talán én vagyok az egyik ismeretlen arc a képeken: a szépséges kis Panna mögé próbáltam elbújni a lesifotós elől. Mi a Kaáliba járunk egyébként, de innen is van pár régi-jó ismerősöm, így mikor telefonon meghúztam Wish fülét, gyorsan meg is hívott. Kép

Wish, Kép
Köszi a vendéglátást, mindketten nagyon jól éreztük magunkat! Múltkor a sok társast észre sem vettem nálatok, pedig majd kiszúrja az ember szemét - némileg felcsigázta az érdeklődésem, legközelebb majd kifaggatlak róluk. Kép

Duddu! Kép
Nagyon örülök, hogy újra láttalak, annak meg még jobban, hogy már megy is az első inszemetek! Kép Nagyonnagyon drukkolok nektek! Most már az alap progik futnak a gépen, mint az Opera Kép, (benyaltunk néhány igencsak csúnya vírust...) úgyhogy remélem gyakrabban tudok jönni és izgulni értetek!
Köszi a képeket, sokat segít a nevek miatt is! Kép

Legközelebb mi is talán oldottabbak leszünk, bár a végén, kicsit szűkebb körben, már párom is feloldódott és tök jól érezte magát. Kép Azt mondta, hogy mindenki nagyon szimpi! Kép

Gigi, Kép
Milyen lett Olika új sérója? Kíváncsi vagyok a kis szöszi búrájára, képetkérekszépen!

A sok finom kajcsit ezúton is köszi mindenkinek, még ma is ettünk a szeretet-csomagból. Kép

Judit! Kép
Fondü-parti megvolt? KépKépKép

Puszi mindenkinek és jó éjt!
Seszi
seszi

Gigi! Elájulok, 10 kiló? Az naggggyon jó. Szerintem így is szép vagy!

Timi! Te is kezdel? Szuper. Remélem a sok rossz után most jön egy igazán JÓ!

Szia Seszi! Üdv itt is, látogass meg minket sűrűn. Ti hol jártok baba ügyileg? Inszem vagy lombik?

Ha senki nem volt feloldódva, akkor mit csináltatok? Kép
vanda978

Vanda, Kép
Még az elején járunk az útnak, szept. óta tudjuk, hogy nekünk nem hagyományos babánk lesz. Kép Azóta egyfolytában azon vagyunk, hogy lombik lehessen és semmiképp sem inszem, - nekünk ez nagy öröm lenne! Kép A leguccsó vizsgálat két hete volt, a párom vérét vették, hogy megállapíthassák: semmi akadálya a biopsziának. Azzal kecsegtetnek, hogy talán még jan-ban meglesz az eredménye, már nagyon várjuk és bizakodunk!

Puszi:
Seszi
seszi

SziasztokKép

SesziKép
Annyira örülök, hogy írtál mert nekünk nagyon szimpatikusak voltatok!!!! Az Isten is szülöknek teremtett titeket. Rólad asszem meg a nyugalom szobrát mintázták. Ennél nyugodtabb talán csak az Eszter, de azt már nem lehet fokozni!!Kép

VandaKép
Na a szépségtől még messze állokKép De igyekszem!

TimiKép
Judit sütije......... háááááááááááááátKépKépKépKépKép Medvebocs jól érezte magát. Legközelebb aztán gyertek Ti is!!!

Olika nagyon szép lett rövid séróval. Este majd teszek fel képet!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,
KépKépKép köszi! Jól estek a szavaid. Kép

Puszi:
OliképreváróSeszi
seszi

Ejha!

Ez az olvasó üzemmód sem egyszerű, pörög itt az élet...

Seszi!
Szurkolok, hogy sikeresek legyetek. Nekünk is szimpatikusak voltatok, csakúgy, mint mindenki. Én nem vettem észre a megilletődöttséget senkin. Lehet, vaksi vagyok...

Gigi!
Én, mint nyugalom? Hááát, akkor vizsga előtt ne nézz meg, mert szerintem kevés nálam idegesebb ember van a Földön. Olira én is kiváncsi vagyok, milyen rövid hajjal. Tényleg, hogy viselte a nyírást? S a fodrász? Amúgy ne szerénykedj, határozottan látszik, hogy fogytál, csinos is. Csakmi Attival nem mertük megkérdezni. Kép

Timi!
De jó, hogy megint jelentkezel. Hiányoztál már a csapatból, meg a taliról is. Csakúgy, mint Hajni, meg Diáék is. Remélem, kipihented magad, s újult erővel kezdtek neki az inszemnek.

Vanda!
Elképzeltem a kutyukat ruciban Kép Nálunk is hideg van, itt a munkahelyemen mindig megrettenek.

Réka!
Téged pont ilyen talpraesett csajszinak képzeltelek. Szerelő szakember, különben igazad van, a fiúk soha nem képesek összeszerelni semmit. Na jó, tisztelet a kivételnek.

Wish!
Köszönjük a talit, meg a szeretetcsomagot. Kár, hogy hamar el kellett jönnünk, még annyira maradtam volna. Csak hát a zabszem az a senekemben van a holnapi vizsga miatt.

Stella!
Tudom, hogy nehéz, de most már tessék visszavenni a tempóból. Hogy vagytok? Hány kilónál tartotok?

Inari!
Finom volt a pirog, köszönjük a receptet is. Majd ha már lesz időm, én is el fogom követni otthon.

Hajni!
Mi van veletek???? Izgulok a tüszőidért, de ennek kell lennie a befutónak. Judittal beszéltük, hogy hiányzol a csapatból. Remélem csuklottál, mert emlegettünk nagyon.

Judit!
Amint látom, a sütiből már legenda lett, majd a gyerekeinknek is erről fogunk mesélni Kép

Dia!
Domi hogy van? Ugye már nincs baja? Olinak elkélt volna a segítség, Andiék lakása eléggé egyben maradt...

Enigma!
Nincsenek szavak a babákra, annyira feltöltődtem tőlük. Tündériek, mikor mehetünk értük? Kép

Jut eszembe, holnap délután nem jön valaki Dévaihoz? 14:20-ra! kaptam időpontot.

Eszter
Kép
roxal

Réka Kép
Köszi szépen a feliratozást!
Így sokkal könnyebb! Kép

Roxal Kép
Képzeld, most meg Rólad álmodtam. Nem véletlen mondják itt a Csajok, hogy a nyugalmad határtalan, ha még álmomban is előjön! Kép Én transzfer után feküdtem, Te meg eljöttél meglátogatni és valami olyan elemi erővel árasztottad rám a nyugalmat, hogy minden bánatom egyszerre elszállt!!! Kép
Ja, tüszőim. Hát jobb nem gondolni rájuk, most van a "Jaj, ugye megmaradnak holnapig??!!" szakasz. Már nagyon várom a megváltó holnapot. Nem is nyavajgok tovább.

Puszi mindenkinek!!
hajnesz

RoxalKép
Látom mennyire ideges vagy, idegességedben kisregényt írtál Kép
Én ma megyek Dévaihoz. Azt mondta negyed és fél hét között menjünk. Nem is tudom, lehet viszünk hálózsákot is.

RékaKép
Már gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e bennemaradnom abban a táblában. Szerintem nem. Azt hiszem már nem nagyon fogok írni abba a topikba.

wish

SziasztokKép

RoxalKép
Látod mindenkinek a nyugodtság jut eszébe rólad!! Holnapra egy vödör kakit!!! De amennyit Te tanúlsz, lehet, hogy egyből dokivá avatnak.
Ha jött volna Domi megtudtam volna a házigazda, hogy mi a magyarok isteneKépKépKép

Na egy-két kép. Nagyon nem látni a változást, de élőbe nagyon édes.
Itt még érdekes volt, egész jól elvolt a mama ölében:
Kép
Itt már uncsi volt:
Kép
Végére már a cucu is előkerült mert nem bírta a kiképzést. De aztán meg olyan jókat röhögött a mama becsavart haján, hogy kiesett a szájábólKépKép
Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Látom mindenki imád szerelni! nem is értem miért gondolják a pasik, hogy ehhez csakis ők érthetnek!
Én is imádom, és rossz nézni ahogy egy pasi szerencsétlenkedik az alkaltrészekkel Kép!

VandaKép
Én úgy értettem a másfél hetet, hogy már csak annyi van vissza a tesztig, vagyis ma is egy nappal kevesebb Kép!

HajneszKép, RékaKép
Holnapra hatalmas drukkok mennek!

GigiKép
Úgy látszik gyerekkorban tényleg fájdalmas a hajvágás.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Csajszik!

Vanda!
Dehogy vagy hülye! Nne má', hogy kiforgatok a szavaim. Csak egy kis buksimit akartam küldeni. Kép

Seszi!
Én is nagyon örülök, hogy láttalak és megismerhettem Vityát is! A társasjáték minket is felvillanyozott, úgyhogy szerintem letámadhatnánk WishAndiékat valamikor... Kép
Nagyon drukkolok a vérvétel eredményhez!! És ne dolgozz sokat! Kép

Eszter!
Ügyes legyél a vizsgán holnap! Nagy-nagy kalappal... Kép
Ja és én 13:00-ra megyek inszemre, úgyhogy ha várnunk kell, akkor lehet, hogy találkozunk.

Judit!
Neked mikor lesz a műtét?

Gigi!
Oli eddig is nagyon jó pasi volt, de így aztán főleg! Egy kis sírás meg belefér... Kép
Le a kalappal a fogyid miatt! De még egyszer ennyit szerintem le ne fogyj, az már túlzás lenne!

Andi!
Ha még bizonytalan vagy, akkor inkább bennt hagylak a táblicskuban. Szoktak is érdeklődni irántad. Főleg, mikor a tetejére kerülsz ciklus végén Kép

Lányok!
Nagyon köszönöm a drukkokat, persze izgulok. Most épp azért, hogy ugye nem repedt meg a délelőtti tanítástól, meg ilyenek, de aztán megbeszéltem magammal, hogy mostmár nem tudok változtatni a dolgokon, és ahogy lesz, úgy lesz!
Azért volna néhány kérdésem:
- Nekem nincs hálóingesdi, meg papucsosdi ugye? Szóval jól gondolom, hogy az inszemesek nem pihiznek ott, csak megcsinálja, azt már indulok is. Kép
- Hol csinálja az akciót? És előtte még megnéz UH-val, hogy megvannak-e a kicsikéim, vagy megrepedtek-e?
- Ha bármi vinnivalóm van, szóljatok légyszi'! Olyan hülye vagyok, hogy ott nem kérdeztem. De bevallom szívesebben is faggatlak Benneteket, mint Pityeszt! Kép
- És utána jobban teszem, ha otthon ejtőzök? Vagy ennyire ne legyek hímestojás?
- Assz'em, hirtelen nincs több kérdésem... elég jól sikerült a figyelemelterelés, hogy csak most jutnak ezek eszembe. Azt hiszem, a ciklus második két (-három) hete sokkal lasabban fog telni..

Hajnesz!
Most látom, hogy lelkileg is eléggé ugyanabban a fázisban járunk, így karöltve mehetünk a zebrák felé!!! Mert ugye így lesz? Én most igyekszem nagyon hinni benne!!! Kép

Puszi mindenkinek: réka
Vendég

Réka!

Reggel mentek ugye, akkor Téged megnéz uh-n, hogy milyen állapotban vannak a tüszik, mehet -e az inszem, közben apa elmegy a zsiráf szobába. Ezután szabadprogram, 12-13 között kell visszamenni. Addig apa spermáit kicentrifugázzák, csak az ép, élőket kapod vissza, azokat is megspanolják valami élénkítő folyadékban. A sperma előkészítése kb.2 órát vesz igénybe.
Maga a sperma felhelyezése - amit az iroda mögötti vizsgálóban csinál- 15-30 másodperc, aztán Dévainál nincs semmi pihi, irány haza. Szóval hálóing és társai otthon maradhatnak. Nem kell vinned semmit.
Az érdekes, hogy amíg felkészül a nagy műveletre, addig a kezedbe adja a spermucis fecskendőt, vicceskedik, hogy nem -e esetleg -e Schwarzenegger nevét látod -e a fecskendőnKép Ezt azért írom le, mert én is mind a kétszer megkaptam ezt a poéntKép
Szerintem aznap feltétlenül pihenj, aztán már nem szükséges. Én eddig mind a 2x itthon voltam 1 hetet. A mostanival asszem kevesebbet fogok.

Gigi!
Szeretem a frissen vágott hajas medvebocsot isKép

Hajnikám!
Nagggyon sok puszit Neked!!!!!!!!

Eszter!
2 pótkocsival!!!!
lkt

Timi! A Schwarzi-s poént én is megkaptam. Szuper. Kép

Réka! Timi tök jól leírt mindent, nekem egyszer azt mondta nem kell pihenni, mehetek vásárolgatni, utána meg hogy pihizzek. Én azt választottam, hogy hazautazok. Kép Semmit nem kell vinned, csak pénzt. Kép 15 perc az egész.

Az biztos, hogy én már nagyon várom a tesztet. Olyan furin fáj a hasam, meg a mellem nagyon. Szerintem ebből mensi lesz. Kép

Gigi! Piros szemű gyermeked nagyon is jól tűrte a vágást. Puszi neki.

Roxal! Megy a drukk neked, ez már az utolsó, ugye?

Seszi! Ha biopsziáról van szó, akkor hogy lehet, hogy nem biztos a lombik? Olyankor nem arról van szó, hogy kevés a katona?
Valóban idő és pénzkímélő lenne mindenkinek, ha lombikkal kezdhetne.... Kép
vanda978

Sziasztok

Sajnos rossz hírem vannak DOmirólKép Nemrég beszéltem Diával. DÉlután be kellett vinni a Domit a kórházba mert még mindig hányt és ment a hasa. Sajnos kiszáradt. Most infúziót kap, így pótólják a folyadékot. Szegény egyfolytában sír, ki akarja tépni az infúziót és már nagyon éhes és szomjas. Holnap bemegyek hozzájuk. Szegény Dia is nagyon ki van készülve. Szörnyű lehet így látni az imádott gyereket.
HOlnap majd viszem a Ti jókivánságaitokat is.
Puszi

KépKép
gigi28

Jaj, de sajnálom szegénykét. Kép
Nagyon szorítunk, hogy mielőbb jobban legyen Domi és meggyógyuljon. Biztos valami vírust szedett össze. Diának pedig kitartást és erőt!
vanda978

Kép
Kicsi Domi, ölelünk, gyógyulj meg hamar!!!
hajnesz

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:08-kor.
seszi

Domi!
Nagyon megijesztesz minket a betegségeddel!
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Kép

Dia!
Neked pedig sok erőt és mielőbbi hazatérést!

Gigi!
Ha mész hozzájuk, mindenképpen mond, hogy nagyon drukkolunk és jobbulást kívánunk! Kép

Timi!
Köszi a részletes beszámolót! Ez a Schwarzis poén hihetetlen: már Enigma és Inari is mesélte! Hogy nem unja még meg?? Kép Biztos Rátok fogok gondolni, mikor elsüti nálam is!
Egy érdekes dolog van, hogy csak Sanyit hívta oda reggelre, engem csak 1-re. Szerintetek ne könyörögjem be magam reggel UH-ra? Vagy ennyire bízik a tüszőcskéimben, hogy biztos nem megy feleslegesen a Zuram? Kép
Még tanakodunk, hogy mit tegyünk. Semmit nem érzek, pedig tegnap este és ma délelőtt feszített, meg görcsölgetett a pocakom.. de délután óta semmi..

Vanda!
Bizony, pénzt azt kell vinni! De nem bánjuk, ha Luca lesz belőle... Kép

Seszi!
Két ilyen kedves embernek, mint ti vagytok, biztos, hogy ad a sors először egy biopsziát, aztán pedig kinyert kiskatonákat, aztán... tovább is van, mondjam még?
Szegény agárból nem elég, hogy cirkuszi majmot csinált a gazdája, még ott is hagyta fagyoskodni...

Domi!
GYÓGYULJ MEG! Kép Kép
Vendég

SziasztokKép

Holnap akkor viszem a jókívánságokat.

SesziKép
Nektek mindenképp lombikot csinálnak. Ez nem is kérdés! Ha ennyire kevés a kiskatona akkor egyet sem pocsékolnak el belőle. Úgyhogy hajrá lombikKép
Nemzeti agár.....Az embernél nincs nagyobb állatKép

Puszi

KépKép
gigi28

Helló-belló!
Dévait megjártuk 5 perc várakozással Kép
Pénteken kezdjük a szurikat. Megint megkaptam, hogy nem érti miért nem vagyok még terhes ilyen gyönyörű eredmányekkel.
Ugyanúgy gonalt és menopurt kaptam, és azt mondta, hogy most majd a végén majd ad valami ösztrogénes gyógyit, ami segíti a megatapadást, csak nem szokta adni, mert <strike>olyankor szőkék és készeműek lesznek a gyerekek</strike> annál nagy a trombózis veszélye. Úgyhogy nagyon-nagyon sokat kell majd innom.
És persze már ma kezdjem el enni a húst Kép

Áááááááááááááááááááááááá annyira szeretném ha ez most sikerülne. Reménykedem ezerrel és közben igykszem nem gondolni arra, hogy az elöző három hogy végződött. Disznóság, hogy nem lehet nem gondolni rá, de azért nem gondolok rá. Inkább Olivérre és Gigire gondolok (meg persze Hajneszra Kép).

Domikának gyógypuszikat küldök. Tegnap írt nekem Dia, akkor még nem volt ennyire gáz a helyzet Kép

wish

Déja vu-m van az elöző üzimtől.
Csak basszus végét nem érzem... lehet tovább kellene frissíteni a franciatudásomat Kép
Réka, nem mondtad, hogy ez a deja vu ragályos.

wish

Utólag is sok boldog szülinapot kívánok minden ünnepeltnek! Kép
Nagyon szorítok, hogy ez a mostani igazi sikerszéria legyen!
Dominak jobbulást, szegénykém...borzasztó lehet. Remélem hamar túl lesznek rajta és nem viseli meg nagyon. Kép

loihi

DOMIKép DIAKép!! Nagyon gyors JOBBULÁST!!!!!!!!!!!
Kép
lkt

Domika,
gyógyulj meg gyorsan. Ne hagyd aggódni a mamidat!

Wish,
hétfőn este mi viszont fél héttől fél nyolcig vártunkKép Szegény rendesen ki volt. Ez az fő az optimista hozzáálás.

Réka, ne izgulj a petik megvannak, egykor randi a fiúkkal. Utána azért nem árt szerintem 1-2 pihisebb nap.

Gigi,
a lassagna fincsi volt. Köszi. Jó Oli sérójaKép

Loihi,
nállatok mi újság, hogy érzed magad így a 4. ? hónapban?

KépKép
inari

Sziasztok!

Már a vasárnapi tali óta óránként próbálok bejelentkezni, de sajna még mindig defektes a rendszerem. Talán most sikerül pár sor írnom...
Úgy örülök, hogy találkoztunk! Remélem hamarosan mindenkivel tudok, tudunk. Nagyon jó volt, még most is zavarban vagyok a sok ajándék miattKép
Nehéz visszaolvasnom, gyakorlatilag nem tudok, de remélem - most, hogy új netszerződést kötünk hamarosan - újból be tudok kapcsolódni és némiképp naprakészebb leszekKép
Mindenkinek ezerrel drukkolok és várom a híreket!
Köszönöm a bébifelügyeletetKép, ha bárki erre jár, ugorjon fel!!!
Pusza

Domika, gyógyulj meg hamar!!!!
enigma

Sziasztok!
Voltunk reggel Kép, persze annyian voltak, mint az oroszok, így nem kéredzkedtem be UH-ra, csak kifaggattam a nővérkét.
Õ azt kérdezte: éreztem-e hirtelen nagyon erős nyilallást, aztán meg semmit. Mondtam: igen, mondta: akkor megrepedt (ez tegnap délelőtt 11-kor volt Kép) Aztán azt is mondta, hogy Pityesz nem fog UH-zni (én viszont kérni akarom), meg hogy úgy tudja, egy petesejt 48 órát él. Hát ez új, eddig a 24-36 óra volt a leghosszabb, amit hallottam.
Mindegy, igyekszünk örülni annak, hogy legalább a megrepedéssel sincsen gond, meg reménykedni, hogy a 3-ból ha egy időben randizik, az is bőven elég!
Kicsit szidtam magam a tegnapi tanítás miatt, de abbahagytam, mert mostmár semmi értelme. Holnap meg új bútort hoznak az irodába. Jó, mi? Hát megmondtam, hogy nem emelhetek semmit, de lesz elvileg segítség is. Kép
Vendég

Domiról tudtok valamit?

Wish! Hát akkor miért nem vagy már terhes ilyen szép eredményekkel? Remélem mondtad neki, hogy: Na majd most! Egy szőke kék szemű jó lesz nektek is. Ez szerintem külön Dévai adalék. Kép

Réka! A dokibácsi biztos tudja mit csinál, pozitív hozzáállás, ha meg is repedt, akkor sincs semmi, sőt...
Nagyon várom a beszámolót, a Shwarczis dologra külön kíváncsi vagyok, szurkolok.

Seszi! Ezért kérdeztem, mert szerintem tuti, hogy inszem szóba sem jöhet. Amit kinyernek, nem fogják "elpazarékolni". Egyébként szerencsétlen helyzet, de én már itt is annyi mindent hallottam, fel a fejjel!

A kutyaruci ügyben én írtam, nem vagyok ilyen "kutyára adjunk ruhát" típus, csak az egyik ebemnek kihullott a szőre két oldalt, már egész nagy kiterjedésben. Szóval muszáj voltam tegnap tényleg varrni rá valamit, mert megfagy nekem. Kép
Kép
vanda978

Drága Domi,
Remélem már a gyógyulás útjára léptél, és szájon át döntöd magadba a kaját és a folyadékot.Milliószor puszilunk.

Dia,
Remélem már otthon vagytok,most akkor hanyagolhatjátok egy időre a játszóházat! Kitartás! Sajna mindig ez van ha az ember emberek közé megy, mindig összeszed valamit.Szegény Domink még csak most gyűjti be az immunnitást!

Seszi,
Fetrengek! Amerikai Agár! Lefotóztad? Most láttam, hogy megint indul a National Georaphic fotóversenye, nevezni kellene! Menj vissza és várd meg amíg visszajön! Fényképet akarok!Legálisan száguldó Viktorunk hogy van?

Hajneszkám, Duddu, Wish, Roxál-Foxi,
Történetemet Nektek ajánlom! Megyek ma reggel a Metróhoz erre a Gyöngyösi és Madarász sarkánál érzem valami placcsant rám! Megfogom a hajam - ami szétterült a kapucnimon- és egy jó nagy adag madárkaki - narancssárga, hogy mit ehetett, valami currys cuccot, valaki tud ilyen madárkaját?- . Dilemma jön: menjek haza és csutakoljam le magamat vagy megkérek egy járókelőt, hogy masszírozza le rólam a szart! Utóbbira szavaztam, becserkésztem egy hölgyet aki készségesen próbálta leszedni a hajamról, majd közölte, hogy kissé ráfagyott a hajamra - -13celsius vót felénk, de ennek ellenére a madárba nem fagyott bele a szar -, szóval elindultam a MEtró felé, bízva, hogy nincs citromsárga melír a hajamban. Azért beértem és próbáltam leszedni, bár nem láttam semmit, más biztos találna benne anyagot, majd este megmosom. Bíztam a madárkakiban és szerencsében amit hozott, eddig egész jól alakult a napom. Küldöm Nektek külön a szerencseadagot illetve felétek irányítottam a madarat és társait!

Vasárnapi tali jó volt! Jelzem, hogy a következő talira eltettem a süti csokimázát a fagyóba, talán csoki fondüzhetnénk, illetve leszedtem róla a sűrített tejet is, majd hétvégén beleteszem a kávémba.

Külön köszönöm az Újoncoknak a délutánt! Írtó jókat nevettem, remélem a következőre is mindenki és még többen el tudnak majd jönni! Humor nélkül mi is lenne velünk és hogy másképp lehetne ezt a periódust túlélni?

Kata,
elkezdted a diétát? Olvastam, hogy van valami új vitamin LGG-névre hallgat, lactobacillussal van megspékelve nézz utána hátha bejön, illetve nem tudom hogy mostanában nem szedtél-e valamilyen antibiotikumot, mert ha igen az is felboríthatta a benti dolgokat, és ezért erősödött fel ez a Candida dolog, már ha jól emlékszem. Szóval most olvastam a Nők Lapjában,hogy valami olyan bogyó, amit azoknak ajánlanak, akik antibiotikumot szednek, de tudják, hogy a hüvelyflórát és bélflórát fel fogja borítani. Ha akarod megnézem és megírom a nevét. Attila sütött azóta már valamit?

Lkt,
A süti ultra szar lett, ne tudom mi nem sikerült jól, de a többiek a megmondhatói, hogy ez ehetetlen volt egyben csak külön elemenként volt fogyasztható! Ellenben volt répatorta, és minden finomság! Remélem tudtál aludni!

Gigi,
Tessék enni, legalább gyümölcsöt, nekem a 90napos diéta teljesen bejött, így lehet enni mindent, és munka, gyereknevelés mellett nagyon fontos, mert feléled minden tartalékodat, szerintem már nincs is! Délig gyümölcs! Biztos ismered ezt a fajta fogyózást!

Enigma,
Fájt este a pofaizmom, annyit röhögtem! Mikor lesz új netetek? Krisztián szerint jól nézel ki Dia!

Duddukám,
Remélem Sanyi nem fáradt el nagyon a zsiráf szobában, mert még otthon rá kell dolgoznotok, hogy meg legyen bent neked a feelinged! Február 13-17 között lesz a műtét, holnap megyek EKG-ra meg megbeszélni az altatást, hátha meg tudják már mondani mikorra lettem előjegyezve, de ennek örömére ma elbúcsúztam Kóbor Jánostól-szőr!

Vanda,
Kitartás! Nem lehet, hogy Hédi állt a piacon amerikai zászlóban? Elküldted a kutyát Pestre vásárolni ilyen időben! Ejnye!

MEgyek dolgozni!
Puszi mindenkinek!

Kép
farkasok

Dia, Domi!
Jobbulást kívánok nektek!!!
Gyerekkoromban én is átestem valami hasonlón. Azt valamilyen streptococcus okozta. De örök emlékként megmaradt, hogy a kórházban sikeresen lehénytam a főnővért Kép! És csak ezután kaptam infúziót.

Kitartás, remélem Domi hamar gyógyul! Sok puszi küldök neki!!!

RékaKép
Remélem idejében történt a randi!
A holnapi bútorozástól próbálj távol maradni.
Majd én bútorozok helyetted, mert hozzánk is holnap hozzák a bababútort!
Szorítok nagyon!

HajneszKép
Hírek?

WishKép
Én nagyon örülök, hogy kezdtek!
És annk is, hogy pozitív vagy!
Majd beszélek a tökösökkel, hogy hívják már el hozzátok azokat a távtesókat!!!!!
Stella

Kép
stella9

Mivel látom a türelmetlenséget, beszámolok Nektek Dudduról, mert váltottam vele sms-t. Megkapta a Schwarzi adagját (szószerint idéztem), UH nem volt. Erre Pityesz magyarázata: az a zselés anyag nem tesz jót a spermuciknak.
(zárójeles megj: engem mind a 2x meguh-zott, igaz, reggel. Hát nem tom... Inari Te hogy állsz ezzel????????!!!)

Judit!
Ez a kakis móka nagggyon tetszett. Nem akarlka elkeseríteni, engem már gólya is szart le (na most az írtó nagy adag, mert nagy a madár alapból, tehát sokat is szarik), osztan látod hun tartok...
Már hallom a kérdést: honnan tudom, hogy gólya volt? Mert ott álltam a gólyacsalád fészke alatt, épp fordítottam az állat-orvost, amikor jött az égi áldás!
lkt

SziasztokKép

Voltam bent a kórházban. Szegény DOmi még mindig sokat fosikzik és hányt is. Enni sajnos nem akart, a hányás után már ha akart akkor sem ehetett volna. Olyan rossz volt látni, hogy a pici kezében benne van az infúzió. Még nem tudják, hogy meddig kell bent maradniuk. Még egy-két napig biztosan. Egy körül hazavittem Diát mert Tamás leváltotta. Ha van valami akkor megírom.

WishKép
Mi ez a szőke hajnú gyerek dolog??? És miért húztad át? Vagy lehet, hogy én vagyok lemaradva valamiről. Nekem is mindig azt mondogatta a doki, hogy nem érti, hogy miért nem vagyok terhes. Ilyenkor mindig azt mondtam neki, hogy én semKép

VandaKép
HédiKépKépKépKép

Mentem mert egy csomó dolgom van! Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Csajszik!
Megjöttünk és egyből le is feküdtem, mindjárt mesélem, hogy miért:
Olyan bagatell-marhaságnak gondoltam, hogy nem kérdeztem meg Pityesztől, hogy "és ez most mind bennt is marad?", erre kiszállok a kocsiból és azonnal csordogál a drága sarkköröntúlifolyadékbanúszó kiskatonák hada. Szóval bocsi, de valakinek volt hasonló? Remélem, csak a körítés folydogál ilyenkor ki és a lényeg bennt marad! Mondjatok valami bíztatót! Kép
Most marha viccesen nézek ki, fejem és hátsóm alatt párna, de a sejhajom van feljebb, csípőmön meg a laptop, hogy tudjak nektek írni... Kép

Az UH-ra, ahogy Timi írta (köszi a tudósítást) azt mondta dottorunk, hogy sem az óvszer, sem a kenceanyag nem tesz jót a spermiumoknak és a leendő embriónak. Ezek után hajlandó lett volna megnézni, de nekem kellett dönteni, hát nem kértem.

A Schwarzenegeres poént nem hagyta ki, pedig volt ellenlobbim egy Sanyi feliratú zokni Kép, szerintem észrevette, mégsem reagált rá... Kép Kép

Jucikám!
Jó gyorsan megszabadultál Kóbor Jánostól! Febr. közepéig még lehet, hogy újra találkozol vele.. Kép Mindenesetre gyere majd a hírekkel a doki után!
Iszonyat jót röhögtünk a madártrottyos sztorin! Remélem, nem rázódott belőlem ki még több anyag... Kép És köszi, hogy a szerencsédből is küldtél, ha a madár erre jár, megkérdezem, mit kajált!

Vanda!
Nagyon csecse a kutyaruci! És szereti is a jószág? Mert a legtöbb eb nem szívesen fogadja el.

Wish, Erika!
Így is majdnem egyszerre vagytok.
Ez az időszak - érzem - nagyon sok zebrás tesztet fog hozni!

Hajnesz!
Mik a hírek? Megvolt a punkció? Gondoltam Rád a várakozás közben, hogy mennyire egy napon vagyunk! Kép

Roxal!
Hát, nem találkoztunk, sajnos. Kép Remélem, ötös lett a vizsgád! Más jegyet nem fogadok el! Kép

Lányok!
Köszi a drukkokat, a madárszart és a tanácsokat! Remélem, mindent jól csináltam. Most csak a holnapi napon agyalok, hogy hogy úszhatnám meg. De ha be is megyek, többet nem kockáztatok és csak az észt fogom osztani és majd valaki megcsinálja a dolgokat, nem érdekel.

Dia!
Nagyon sokat gondolok Rátok, remélem, mielőbb meggyógyultok! Kép

Most pihenek csöppet, később még jövök.
Puszi: réka
Vendég

Sziasztok! Kép
Most értünk haza, ne haragudjatok, ha csak röviden, ha tudok, majd jövök még olvasni és reagálni, a lényeg: egyelőre nagyon örülünk, mert a 6 tüszőből 8 petesejt lett!!! Kép Még fagyibabázni is akar a biológusunk, na azért én eddig nem merészkednék. Most egy picit kifújhatjuk magunkat, de a drukkok továbbra is nagyon jól jönnek, ha eddig ennyire jól beváltak! Köszi Nektek!!! Kép
Ja, képzeljétek, nem a dokim pungált, hanem Vereczkey. Meg valami fotós is csinált képeket egy újságnak a pungim alatt...
hajnesz

HajneszKép

6 tüszőből 8 petesejt!!!
Tudsz Te, nincs itt semmi gond!

Drukkolok a sejtecskék mai randijához!
Nálatok nem szúrják őket, ugye?

Fotóztak???? És felismerhető vagy a képeken Kép?

RékaKép
Holnap csak észosztás, semmi más!
Én is alápolcoltam volna magam. Remélem az értékes cucc bent maradt!
Szorítok nagyon!

JuditKép
Currys madárkaja, hahaha!
Nagyon jót mulattam, reméljük nem hiába esett rád a szárnyas dög választása!
Stella

Kép
stella9

Hajni! Akkor már te is sztár vagy? Az nem baj, mert a sztárok mostanság mind bebabásodtak. A drukk megy továbbra is.

Timi! Engem is meguh.-zott reggel.

Judit! Szerintem is korai volt még megválnos Jánostól, addig megint Kóbor lesz. Kép
A kaki reméljük neked fog szerencsét hozni, elvégre neked szánta. .)

Réka! Megértem a kérdéseket, én pont így voltam. El tudlak képzelni, milyen jól festesz az ágyban... Folyt ki nekem is egy kis "cucc", de nem túl sok. Pedig én nem is feküdtem, hanem utána ültem 4 és fél órát egyhuzamban a kocsiba. De bizti aminek kell maradni, az bent is marad. Meg apával rádolgoztok még úgy is.

Szépséges Hédi ebem bírja a rucit, nincs helye panasznak. Kép

Dominak továbbra is szurkolunk, a mielőbbi jobbulásért, és hazamenetelért.
Kép
vanda978

Domi! Jobbulást! Kép

Inari! Köszi jól vagyok, remélem a baba is. Legközelebb csak februárban megyek orvoshoz. Kép
Viszont irtó nagy lett a hasam (Nimródnál a 6. hónapban volt ekkora). Ma kénytelen leszek elmenni kismamafehérneműt venni magamnak Kép

Hajnesz! Mi vagy Te? Varázsló? Gratula! Kép

Inszem ügyben nem tudok nyilatkozni, de szerintem elég mélyre teszik kiskatonákat, nem , hogyhiszem csak úgy egyszerűen ki tudnának masírozni. Kép

Kóbor Jancsiról jut eszembe, hogy állítálag fontos szerepe van a hüvely tisztántartásában:

http://www.hazipatika.com/topics/intim/articles?aid=20030211121053

loihi

Réka drágaKép
Olyan édi vagy!!! Én is pont ilyen voltam inszemekkor, meg a lombikkor. Folyton paráztam valami miatt, már cikinek éreztem a csajok előtt is... De hála az égnek, itt mindig megvigasztalt valakiKép Szóval nyugi, a kiskatonák bentmaradtak és ha az égiek is úgy akarják, már találkoztak is!!! Sanyi zokniKépKép
Engem sosem UH-zott előtte, bár nem hiszem, hogy ezen múlna. Kicsit szkeptikus voltam mindig is, de Domika óta tudom, hogy lehet inszemmel is babaKép!!!! Szerintem nem nagyon érdemes rágódni, hogy kinél mit miért csinál. A gyógyszerek sem ugyanolyanok amiket kapunk, nem vagyunk egyformák. Bízzál benne, ez fontosKép
JuditkámKép, tényleg!!!! A sütid!!! Majd elfelejtettemKépKép Mit szólsz, Hajnesz randizott ma a handsome dokiddal?Kép Csak semmi féltékenykedés!!! Madárkaka....- tudod: sál, sapkaKép
HajnikámKép Ügyi vagy!!! Videó?? Látod, hozzájárulsz az orvostudomány fejlődéséhez! Gyermekeid máris sztárok.
GigikémKép Köszi a híreket Domiról, nagy puszi neki. Pénteken mi is megjártuk a Bethesdát a Pannival. Hányt ő is egész délelőtt. Szerencsésen megúsztuk. Vért vettek, volt UH, de mindezek után már mosolygott mindenkire és a köv. etetésnél már nem volt baj. Azóta sem értem.
Figy, ilyen szétszedhető mágnest hol lehet kapni?? Ez nagyon tetszikKépKép
enigma

Ja, és cuki Oli az új séróvalKép
enigma

Sziasztok!

Én is itt vagyok végre!

Örülök, hogy megismerhettelek titeket hétvégén! Jó volt arcokat kötni a nevekhez, igaz, mint Réka, én sem vagyok minden névben száz százalékban biztos. Na de majd legközelebb!
Köszönöm az ajándékokat Attila nevében, teljesen meg volt illetődve, zavarba is hoztatok minket. Nem gondoltuk, hogy szokás köztetek az ajándékozás, ha tudjuk, mi sem megyünk üres kézzel...

Domikának jobbulást kívánok!

Gigi, Olinak tök aranyos a sérója, igaz, nekem vasárnap is tetszett a kis szöszi haja!

Seszi, nem tudom, hányszor nézték a párod spermáját? Mert az első doki, aki a férjemet megvizsgálta, azt írta a papírunkra, hogy 100ezer, és hogy biopszia kell majd a lombikhoz. Aztán kiderült, hogy dehogy. Ha már ennyi van az ejakulátumban, az már elég. Ill. nem tudom, párodnál mi okozza az alacsony spermaszámot, de nekem van ismerősöm, akinek volt hogy egy darab spermája sem volt, ismételt vizsgálatkor viszont volt neki annyi, ami elég volt lombikhoz.

Wish, minden elismerésem a tiéd! Bátorságod, hogy újra belevágtál, meg kell hogy hozza a gyümölcsét!

Judit, ez a madaras sztori! Akkorát röhögtem... Nagyobbat már csak akkor nyerítettem, mikor Lkt gólyafosos sztorijához értem!!!
Köszi a tippet, utánanézek ennek az LGG témának, hátha találok vmit a neten. Ezt az antibio mellé való probiotikus izét minden alkalommal szedtem. Hát, úgy látszik nem sokat használt.
Igen, szedtem antibiot, mert nem csak gomba hanem baci is tenyészett, és a dokinéni adott rá antibiot. Igaz, tegnap tudtam meg a házidokitól, hogy fél éven belül max. egyszer lehet antibiot szedni, én meg fél év alatt most szedtem harmadszor... tegnap voltam kontrollon, pénteken lesz eredmény.

De azt már csak a sípályáról telefonálva tudom meg, mert holnap este elutazunk síelni!!! Csak hosszú hétvégére, de az is nagyon jó lesz.

Hajnesz, hajrá!

Réka, rajtad is a világ szeme! Szerintem sem tud a "lényeg" kifolyni, hiszen a méhbe teszik fel, nem igaz? Ott meg zár a méhszáj. Vagy hülyeségeket írok?

Inari, és persze mindenki más is. Teszek fel képet, ezt a kiskutyát, vagy vmelyik tesóját fogjuk megvenni. Hát nem megzabálni való?!

Jaj, remélem mindenkire reagáltam! Ha vkit nem említettem mégsem, bocsánat!!! De rengeteget írtatok!

Puszilok mindenkit!

Kép
szkatácska

nem tudom feltölteni...

Kép
szkatácska

Katácska!
Biztos nem jó a kép formátuma. Csak a jpg-t szereti a babanet és azt is csak bizonyos méret alatt.
Vendég

Csajszik!
Nagyon köszi a bíztató szavakat!! Kép Olyat aludtam délután, amilyet már régóta nem! És cseppet sem zavart, hogy ki voltam tekeredve a felpolcolástól.
Én is reménykedem, hogy a lényeg épp a dolgát végzi és nem folydogált ki! Reggel biztos, ami biztos tartottunk egy eligazítást: én a kiskatonáknak, Sanyi pedig a "tojásaimnak", ahogy Õ hívja.
Most jön a jó lassú, de reményteljes, tünetvizsgálgatós, aztán meg nyugtatgatós időszak. Remélem, gyorsan eltelik és hogy happy end lesz a vége!

Enigma!
Remélem, hamar meggyógyul a netetek!
Tök jó, ahogy olvastalak, szinte halottam a hangodat, mintha mondanád! Kép Ezért jó személyesen megismerkedni (többek között)

Vanda!
Bíznunk kell benne, hogy a lényeg bennt maradt! Kép Külön rákérdeztem Dévainál, hogy van-e bármilyen megkötés, azt mondta "Két mázsás köveket ne emelgessek". Ennyi.

Hajnesz!
Micsoda termés! Ebből muszáj babá(k)nak lennie! Kép
Drukkolunk továbbra is!
Melyik újságban lehet majd a képeket látni? És belőled is látszik majd valami? Pl. a térgyed kalácsa... Kép

Kata!
Várom a kiskutyus képet, nagyon! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

SziasztokKép

RékaKép
Nekem még lombik után is kijött egy kis lötyi. De megnyugtatott a nővér, hogy nem a gyerekek voltak.Kép

EngimaKép
Ha megírod az emil címemre a pontos neved és a címed akkor beküldeném a rucikat. Persze ha kellenek és nem sértődsz meg! Címem: tillygigi@freemail.hu

Mentem vacsiztatni! (tiszta konyhalánynak érzem magamKép)
Puszi

KépKép
gigi28

Réka! Nekem megmutatta az asztalon lévő képen Dévai, hogy hová rakja fel, és nem tud kifolyni. Azt mondta hülyeség fektetni az inszemeseket.
Lehet, hogy más folyik ki. Pl. amikor nekem csinálta sz inszemet, és felrakta azt a valamit, akkor mondta, hogy nem érzem-e de már folyik is ki a nyálkahártya, olyan érett vagy mi.
Esetleg ez folyhat ki. Ha valaki tudja, hogy ez mit jelent, azt megköszönném.
vanda978

Kép

Itt van!!!

Kép
szkatácska

Kép

Kép
szkatácska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?