Cukker,
én az nst-t úgy csináltam, hogy mindig az időpont előtt minimum 10 perccel ott voltam, mert ugye a négy gépre négy kismamát hívnak egyidőben, és ha van valami sűrgős, mint én voltam az első alkalommal, vagy az osztály leküld valakit, akkor aki utolsónak érkezik,már nem tud beülni a négyből. Ilyenkor ugye tuti a 20-30 perc várakozás.
Syg,
megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a fejés dologgal. Amúgy ez a bogyó nagyon jó, Lili most már napi kétszer eszik tápszert, és akkor is általában 30-40 g-ot. Az éjszaka volt a legjobb, 8-1-ig aludt, aztán 3-ra sikerült eldöntenie, hogy tulajdonképpen éhes-e vagy sem, már végül csináltam neki tápit, evett kemény 5 g-ot és elaludt. Lehet, hogy már csak megszokás? Aztán fél 4-kor újra kelt, valamitől fuldoklott, gondolom bentmaradt egy böfi, akkor újra kapott cicit, de az meg az orrán jött vissza, úgyhogy átadtam apának, hogy ezt oldja meg, rajta meg reggel hatig aludt.
Tényleg, ok, ez a bogyó csinált nekem tejet, de holnap lejár az, amit írtál, hogy hogy használjam. Azért innentől is lesz tejem? Ha nem, mikor használhatom újra?????????
Allergia,
Lili mindenhol kiütéses már vagy két hete. A doki azt mondta, ilyen pici babánál akár ok nélkül is lehet. Hintőzöm neki, de hol jobb, hol rosszabb.
Lehet attól, hogy napi egy tejeskávét megiszom?
Kob,
én analízisből is meg valószínűségszámításból is elsőre megbuktam, másodikra mindkettő háromas lett. Jobb, mint elsőre kettes
Nana,
teniszt nem szeretem nézni, elfárad a szemem, és nem is tudom, hol van a labda, ez a bajom az élő focimeccsel is, mindig lemaradok a legjobb részekről
Viszont teniszezni régen teniszeztem, Pesten ingyen lehetett a Postás pályán, és azt vittem, akit akartam. Vagyis ha ott lennék, mindig lehetne.
Roz,
Tibor nem szokott elmenni veletek a dokihoz? Jól leteremthetné, ha ilyeneket mond, mégiscsak férfiből van, hátha máshogy állnának hozzá.
Nálunk is a kábeltévés engem elhajtott, hogy nem lehet nekünk olyat csinálni, Szlávának hogyhogy nem lehetett.
Meg mikor megrázott az áram, töketlenkedett a doki, hogy nem is ők az ügyeletes kórház, pedig a mentők szerint ők voltak, aztán szépen kiosztotta, hogy mit is csináljon.
Szülés előtt mondtam is neki, hogy csak akkor jöhet be, ha nem szól bele az orvosok dolgába
Jaj, ezt még el kell mesélnem. Délben szopiztattam Lilit, elaludni látszott, ilyenkor igyekszem kivenni a szájából, hogy úgymond ne feltétlen kelljen a cici, a nélkül is aludjon, legfeljebb ha nem jön be, visszaadom neki. Na most is próbálkoztam, már eléggé szuszogott, aztán fél szemmel olyan sejtelmesen rámnézett, mintha csak azt mondaná, hogy "vigyázz mit csinálsz, azért mert alszok, még figyelek". Majd megzabáltam
Lili,
jó ilyet hallani, nagyon ügyes volt Zsófi!!!