A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc, te olyan rendi csajszi vagy, hogy utananeztem a Metro honlapjan a paplanoknak.Kép
Akcio januar 26 - februar 22.
Billerbeck 3 reszes antiallergen 5988.-
Billerbeck Aloe Vera 3 reszes 8628.-
Billerbeck Sunnyday paplan 5268.-
Billerbeck mintas paplan 4788.-

Gyogyuljanak a betegek!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ákoska! Egy ilyen szép kisfiú nem lehet betegKép

Neet! A hálózat csapdájábanKép

Moose! Látod, ildi szerint is érdemes könyvet írni az álmaidról!Kép

Kriszta! A Viburcol homeopátiás szer, és én azt hallottam a homeopátiás szerekről, hogy azokat lehet együtt alkalmazni a hagyományos gyógyszerekkel. De én nem étek hozzá, csak hallottam valahol. Gyógyuljatok!

Kép
Kép
zuzmo1

Kriszta!
sajna nem tudom Kép mi a ttc, pedig próbáltam utána nézni Kép(

Pocak!
a nagyon kakist viccből írtad, ugye??? mert ha már egy borsónyi kaki van, tényleg ne dunsztoljuk, mint ahogy Neet írta.

Indi!
egy jó minőségű pelenka elég sok vizeletet elbír (kaki esetén persze rögtön cseréld), de a tesztek alapján úgy olvastam, kb fél liter a befogadó képességük. én is átszoktam a kaja utáni pelusra, mert kaja közben kakilt.

Neet,
üldöz téged a wiw. nem hiába még csak a közelébe se mentem.

ancsipancsi

Jóhír (nekem): megpróbáltam felmenni a wiwre és NEM ENGED! YES!!! HURRÁ!!! HIP!!!! Kép Kép Kép

Kisün,
már azt hittem, eltűntél. Jönnék a hülye kérdéseimmel, töriügyben (is). Kép
boldogiwiwmentesneet
neet

Ancsi,
nem én írtam a dunsztos kifejezést, de tetszik, úgyhogy írhattam is volna. Kép Kakis pelus nem rulez babapopón, sztem. Bár pici korában mintha élvezte volna a lányom a puha meleget... Kép mert sose jelezte, csak az orrom jelzett. Kép
neet
neet

Kriszta, AkosKép gyogyuljatok gyorsanKép

Kisun, telleg? huha! ezt meg kellene unnepelniKép

Neet, ugyehogyugye? ugyes kislany vagy teKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci: jobbulást neked.

Kriszta: Ákos nagyon helyes a képen.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi: enyém fiam sosemvolt picit kakis, ha jött akkor folyt isKép Most meg éjjel egyáltalán nem kakil, és nappal Õ is csak és kizárólag szopi közben-utánKép

Neet: hajrá, pedig én is bejelöltelekKép Most visszavonom, oszt kiderül kapsz-e üzit, jóóóóó?

Viburcol: nekünk anno csak kicsi (38,1-5) lázra (hőem?) jött be, meg a fogzásrta nem, de arra lehet hogy azért nem mert 2 nap után feladtam a próbálkozástKép?

Ákos: gyógyulj meg, nehogy anya nagyon Zombi legyenKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci!
már hiányoltunk!
gondolom, hogy a veséd miatt van lázad,az rögtön ilyesmit okoz! mielőbb fordulj dokihoz! (lehet, hogy neked is köved van?)

Jucus!
hogy boldogulsz epehólyag nélkül? már minden oké?

ancsipancsi

Lanyok!

Most akadtam ki,de nagyonKép

Gyerekorvos azt mondta,lehet,hogy azert van ez az eredmeny(ttc is az jelzi,hogy a pisiben,sok a baci),mert nem sikerult elegge sterilnek lennunk.Ezert menjunk el a Bethesdaba vizelettenyesztesre,ott sterilen leveszik.Jo.Felhivtam oket.
Erre kozlik velem,hogy ilyen nincs!!!!!!!!Nekik erre nincs lehetoseguk.Csinaljam ugy,mint eddig.Raadasul komplett hulyenek is neztek.
Most mi a loturot csinaljak...

Dicsereteket,jo kivansagokat koszonjuk!KépEs a segitsegeteket is.
Laz azota lement,most alszik.

GigiKép
Azert germicid c-t adtam,mert a doki ezt javasolta...,de ezek szerint rosszul.Koszi.Akkor veszek sima germicidet.

Megprobalok visszaolvasni.

IdegbetegKriszta es AlvoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

kriszta,
na jó,akkor váltsál dokit!!!!!!!!!!!!!!!!!én is ilyen kiakadós vagyok és én elég sok gyerekdokit "elfogyasztottam" már de ha a gyerekemről van szó.........az előzőek közül senki nem úgy foglalkozott vele ahogy én "elvártam" volna ezért továbbálltam.és megérte mert egy angyal a mostani dokinkKép
Vendég

Istinél újabb rosszabbodás állt be, dél óta megint 2x hányt. és ma van a 3. napja, hogy nem evett semmit, erre most azt a kis innivalót is kiadja, ami benne volt. és hát alul meg 2óránként zöldes hasmarsokat is ereszt, szegény picikém. és közben már lassan csont és bőr, kirajzolódnak a kutacsai is Kép csak fekszik, mint egy rongybaba, még felkelni se bír, sose volt ilyen könnyű bepelenkázni Kép várom a 4 órát, hogy hívhassam a dokit telefonon.
Zsanci, esetleg van vmi hír a kis betegtársunkról?

votiv 8)
votiv

Moose!
Én is pont azt gondoltam, amit Zuzmo írt: könyvet kéne írnod az álmokból Kép Nem semmi!!! Kép

....és ne cseszegessük már egymást azért, mert aggódunk a másikért, kérem szépen!!!! Kép
Én ilyen aggódós vagyok és kész (gyerekeim majd szívnak is rendesen emiatt), hagy legyen már meg hozzá a jogom!!!!
Azt vsz. kevesen tudják, hogy a másik játszóházas kisfiú kórházba került tegnap...Kép ...ezért lettem volna kíváncsi, hogy mi van Istókékkal...és Zsancira is kíváncsi voltam (persze aztán kaptam tőle sms-t Kép)....de mostmár sajnálom, hogy nyilvánosan aggódtam, letudhattam volna privátban is Kép

szomorúBogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Ákosnak és Zsancinak jobbulást!
Csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni, a többi archív (tegnapi) nem jön le.
Tegnap barátnőzni voltunk, nagyon jól teltKép

Emmának ma reggelre kibújt a 6. foga. Írt fel a dokink valami fogínyecsetelőt, ha jól emlékszem, itt már beszéltetek róla, valami anaesthe... nemtommi, a lényeg, hogy eléggé hatékony, az első ébredés f3-kor volt, az már jónak számít nálunk. Aztán 3.50-5.20 között nemalvás, de most nem voltam hajlandó átvenni magunkhoz. Mellesleg szerintem azért sem aludt ebben a másfél órában, mert máskor, ha nyűglődött, ilyenkor átvittem. Most csak ültem az ágya mellett, elég kemény volt, mert csomószor úgy tűnt, hogy elaludt, majd amikor átléptem a szobája küszöbét, felébredtKép Szóval mini-alvásokat produkált, de ahhoz ott kellett lennem. Aztán 5.20-kor csak bealudt, és n8-kor ébredtünk, ami egész jó.

Manóka, a kegyetlenanyaKép

Kép
Kép
manoka11

Kriszta, a sima germicid is elég a lázcsillapításhoz, és akkor nem kell panadol se, vibrucol se. vagy használj csak vibrucolt, esetleg csak panadolt. mert mindegyik ugyanazt a célt szolgálja, így elég, ha az egyik mellett döntesz, és arra bízod a dolgot.

orvosa válogatja, hogy sima germicidet vagy c-st ajánl, a C csak vényre kapható, a sima vény nélkül, ez a különbség, meg hogy egyiktől (C) kissé bekómál a gyerek. ez biztos nem veszélyes, de én is láttam ilyennek a napokban a fiam, és nagyon szar látvány, megértelek. gyógyuljatok meg gyorsan, és a gyerekdokit rúgd ki! gyorsan keress egy másikat, és az majd elmondja, mi a teendő.

valaki Krisztáék környékén nem tudna ajánlani egy jó gyerekdokit?

votiv 8)
votiv

Jaj-ja, szegény Istók, küldök neki sok gyógypuszit!!!! Meg Emma is pusziljaKép

Neet!
Képzeld Esztivel álmodtam!! De már nagylány volt, olyan 7-8 év körüli, és egy kisebb gyerekkel meg egy kutyával jött szembe velem az utcán. Én egyből megismertem, és ráköszöntem, hogy "á, Esztikém, te vagy a Neet kislánya, stb." Õ meg nem akarta elhinni, hogy én ismerlek téged, próbáltam neki a babanetet meg a Szent Imrét magyarázni, de totál hülyének nézettKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Ma reggel sikerült kisuvickolnunk az egész lakást, rettenetes energiapazarlást végeztünk Kép
Környezetvédelmi témán kívül: tud valaki tuti módszert zsíros, égett sütő kitisztítására? Megköszönném, mivel még a nagyon brutál sütőtisztító kotyvalék sem az igazi...

Zsombor teljesen jól van, holnap megyünk kontrollra dokibácsihoz. Remélem, többet nem jön elő nála ilyan durván ez az asztmás légzés.

Macs,
képzeld, ma kihasználtuk, hogy Apa egész héten nincs itthon, s bármikor miénk az autó, és lementünk a Márvány utcai tejkimérésbe (tegnap rosszul írtam a Mészáros utcát). S kiderült, hogy este fél nyolcig mérnek tejet! Így Apa majd esténként be tud ugrani, csak egy kis kunkort kell tennie a hazafele úton. Megállapítottam, hogy ez volt a agyalgás-filozofálás helyett inkább cselekedj tipikus esete Kép

Zsan,
gyógyulj meg!
Moose,
te meg köszi, hogy felvilágosítottál, én eddig azt hittem, akinek begyullad a melle, annak csomós meg fáj is. Így jár az ember, ha mindig csak a saját tapasztalata alapján osztja az észt Kép Ja, akartam már írni, hogy kaptam egy tök jó moose-os pólót Norvégiából, hozassak neked is legközelebb? Mindig eszembe jutsz, mikor felveszem, pedig nem is ismerlek KépKépKép

Indi,
még pelusozás témában: etetés utáni pelusozással lehet olyan gond, hogy visszajön a gyerekből, amit megevett (nálunk Bendi volt ilyen). S ráadásul szopizás közben vagy közvetlenül utána szeretett kakilni.. Így én bizony többször is rajta hagytam éjszaka a kakis pelust, bármennyire is nem illendő dolog, s a következő etetés előtt tettem tisztába. A popsija szerencsére bírta.

Votiv,
hogy van Isti? Rátok is gondolok ám sokat!
soosoo

Votiv, vidd be kórházba!!! Brutálul néz ki az infúzió, de szerintem nagyon jót tenne neki!!! Nem tudom, biatorbágyiként mehettek-e a Madarász utcai kórházba, ott elég kulturáltak a körülmények.
soosoo

bogárka,
én örülök neki hogy nyilvánosan aggódtál mert engem megnyugtat ha eltűnök fel fog vkinek tűnniKépés keresni fogszKépajaj,vagy lehet hogy ez már sokKép??????????????????

votiv,
szegény kicsi isti,annyira sajnálom szegényt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma beszéltem a bnőmmel és az ő fia is beteg és ő is hányik meg hasmenése van.......szörnyű ez a vírus,és írj hogy mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kriszta,
hol laksz?margit hidnál van a dokink........magán.....
Vendég

votiv,
ne kerüljön sor arra amit soosoo írt de ha mégis úgy gondolod nekünk a heim pálba van a dokink........
Vendég

Bogárka,
légy inkább VidámBogár, az sokkal jobban áll! Kép

Votiv,
nem is tudok mit írni, már agyonbőgtem volna magam, ha velünk van ilyen. Kép De drukkolok nagyon, h gyorsan elkezdje rendbe szedni magát a pici vejkó.

Manoka,
hahaha. És egyszer lehet, h ez meg is történik. Kép

Pocak,
jól haladunk, eddig nem jött semmi. Kép
neet
neet

Gigi,
bocs, de szerintem jobb lenne, ha sor kerülne, mert a három napja hányó-hasmenéses gyerek a kiszáradás szélén van... Főleg, ha még a kanalanként adagolt folyadék sem marad meg benne... Szerintem nem kell félni a kórháztól akkor, amikor az a gyereknek tenne jót!!!!!!

Votiv, Isti szája nem cserepes, a nyelve nem száraz? Mert ha igen, könyörgöm, ne várj!!!
soosoo

Hahoooooooooo!

Ded meg mindi alszik...felebresszem??

KiakadosGigiKép
Orulok,hogy Nektek sikerult normalis dokit talalni.Mi is valtottunk mar egszer,szoval a 2.at fogyasztjuk.Eddig meg voltam vele elegedve.De most tiszta stresszes vagyokKépKép

VotivKép
Jajajajajajjjjjjjjjjjj
Kép
Szornyu lehet igy latni Istit!!!KépKép

Akos szerencsere enni eszik,akkor is,ha lazas,kis haspokomKép
De ilyenkor mindig verem a fejem a falba,hogy miert akadok ki mindig,ha tul eleven Akos,most meg azert fohaszkodok,barcsak olyan eleven lenne...

SzomoruBogarkaKép
NE LEGYEL SZOMORUUUU!!!!!!Szinten zenesz allandoanmindenenaggodo vagyok.

NemiskegyetlenManokaKép
Kép
Mikor itt voltatok,meg csak 2 volt,nem??(remelem,jol emlekszem).Szoval kicsit tobb,mint 1 ho alatt 4 fog nem semmi!!Kép

SoosooKép
De jo,hogy Zsombor mar jol van!!!!Huuuuuu,ezt az asztmas dolgot nagyon at tudom erezni,mert az Uram eleg kemenyen asztmasKépKép

NemtudjaeldontenihogyfelebresszeeegyszemfiatKriszta es MegmindigalvoAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

GigiKép
7 ker,Wesselenyi u-hoz kozel.
Megirod,hogy mennyit ker?

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!
Igen, novemberben jött ki a két alsó, a többi januárban. Nem volt egy leányálom, talán még kettő jön, aztán remélem lesz némi szünet.
Ti meg buljatok, mert adósok vagytok egy vizittelKép

Hagyd aludni Ákost, az jót tesz a gyógyulásnak.

Kép
Kép
manoka11

Recca,
elfelejtettem neked tegnap válaszolni, hogy igen, tényleg a Svábhegyen lakunk, legalábbis azt hiszem, ez még az, mert egészen a teteje. Ha nosztalgiázni szeretnél, gyere fel hozzánk nyugodtan Kép A szánkózást most nem ajánlom, összefagyott a hó, és naggggyon hideg van.

Kriszta,
köszi! S te nem tartasz tőle, hogy Ákos örökölhette az asztmát? Nálunk mindkét oldalon volt példa gyerekkori asztmára, úgyhogy én örök optimistaként bízom benne, hogy Zsombor is kinövi. Meg különben is csak akkor szokott kijönni rajta, ha megfázik. S persze Ákosnak is jobbulást! Remélhetőleg neki nincs semmi komoly baja, a képen egész vidámnak látszik Kép
soosoo

soosoo,
én úgy értettem hogy isti legyen hamar jobban és ne legyen rá szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nem a H-tól fél az ember hanem a körülményektől,legalábbis én.
mi voltunk úgy h-ba hogy b 3 hetes volt és nem volt vonalunk és egy éjszaka után hazajöttünk...azóta voltunk ott,ugyanazon az osztályon annyi változott hogy ott van a mostani gyerekorvosunk.......nem kezdem el hasonlítani.

és nem tom miért ilyen harapós mostanában mindenki............
ez egy segítőkész összetartó jó kis csapat és nem értem miért van hogy néha mégis olyan "hangnem" hallatszik a hsz-okból hogy az a másik felé bántó lehet..........
Vendég

kriszta,
mail ment
Vendég

Soosoo,
sütőhöz, ha már reménytelen, akkor a hideg zsíroldó rulez. Bármit képes leszedni. St.Moritz márkájú és csaknem mindenhol kapsz. Tejes megoldásnak örülök, bár én is megtudnám oldani. Tejfüggő vagyok Kép

Kriszta,
nektek ki a bébi-háziorvosotok? Nem véletlenül a Somogyi Anikó? Mert ha tud valaki valami jó gyerekorvost( nekem csak a későbbiekre) vevő lennék rá.És csatlakozom, aludjon az a gyerök, jót tesz Kép

Jajj de rossz olvasni, hogy senki nem akar gyógyulni Kép pedig én úgy küldöm a +++-okat Kép
macskanyu

Gigi,
jajajjj, dehogy akartalak téged se megbántani, csak ezek szerint ez jön elő belőlem, ha egy beteg gyerekről van szó, még ha nem is az enyém! Meg mostanában annyira elharapózott ez az orvos-meg kórházellenesség, pedig ha kell, akkor kell. S szörnyű nézni, mikor egy ilyen picibe bekötik az infúzót, viszont milyen jó látni fél nap múlva, hogy újra jól van! A körülményektől meg megértem, hogy félsz, van olyan hely, ahova én se vinném a gyereket.
soosoo

macs,
amit fentebb írtam az rád is vonatkozik,margit híd budai hídfő.ha érdekel szóljKépcsak magánban vanKép
Vendég

Neet: nem is mehetett, mert eltűntél a függő kapcsolatokbólKépKépKép

Votivot olvasva nekem is a kórház jutott eszembeKép

és engem pl. szinte soha senki nem hiányol... nem vagyok rá büszke, jót nem jelentKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

soosoo,
most már jó,csak nekem az jött le hogy nagyon harapósan válszoltálKépés nem vagyok H ellenes,ha egyszer kell,csak nekem -tapasztalatom volt és ezért vonal nélkül soha többet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ezért is imádom a mostani dokinkat mert ha bármi van és máshová kell vinni b-t kapok nevet meg mobilszámot tőle és mire én felhívom a másik vkit addigra ő már tud rólam és várja a hívásomt mert kedvenc dokink még elöttem szólt nekiKép))))))
meg én igazából a körülmények alatt nem is azt értettem hogy hogy néz ki,persze ha olyan sarkon forulna az ember legszívesbben.....de hogy hogy bánnak az emberrel.........nekem ezzel volt -

gigi
Vendég

Bogárka!
szerintem továbbra is írd be aggodalmaidat, mert én úgy sem merem. Kép most is éppen arra gondoltam, hogy Votivnak be kéne menni a kórházba Istókkal, hogy dokik kezében legyenek, Istinek ilyenkor már úgyis mindegy, hogy otthon fekszik, vagy máshol, ha az anyukája úgyis vele lehet. hajjaj de sokat voltam én benn vírusfertőzéssel a kórházban, csak akkor anyukám egy üvegen keresztül láthatott csak. ő kinn, én benn bőgtem.

Votiv!
hívd 4-kor a dokit, de aztán húzás a kórházba!

Soosoo!
Mr. Muscle sprayt próbáltad? csak kesztyűben!

Kriszta!
mi az a bethesda?? amúgy van steril módszer, mikor én vittem vizeletet, akkor is valakivel pont ilyesmiről beszéltek.

Neet!
miféle vejkó???? láttad te, hogy Isti hogy bánik a nőkkel Eszter távollétében???

Gigi!
milyen vonalatok nem volt a kórházban?? miért nem rajzoltál egyet a falra?
nem kell félned, Soosoo szerintem nem írt bántót, csak gondolta megmondja azt, amit minden aggódó gondol magában. irány a kórház!!!

ancsipancsi

Gigi!
MILYEN VONAL? csak nem telefonvonal? hát van mobilod, nem? minek oda vonal?
na meg minden kórházban van pénzbedobós. gondolom nagyobb gondok is vannak a kórházban, mint a vonal. az ilyen dokik (akik előre odaszólnak XY-nak) csak lóvéért működnek, ugye? (szóval maszekok, nem?)

Szt. Imrében nincs csecsemőosztály? azért az elég szimpi kórház, nem?

ancsipancsi

Köszönöm szépen az összes pelus tanácsot: összefoglalva tehát kibírja az éjszakát az eklején is a pisivel, vagyis nem ázik át, de ha kaki van, azért nem hagyjuk benne fermentálódni a csecsmőkorú egyedet.

Nagyon megijedtem attól, ami most itt a gyerekkekkel történik, azt hiszem, erre még még nem vagyok felkészülve, lélegzetvisszafojtva várom a híreket a babákról... És Zsancinak is drukkolok, hogy nem legyen vesebaj...

indianyo

Gigi,
igen-igen érdekel,meg az össz tudható infó is róla. profilomban van a mélcímem, lécci akkor küldjél nekem is mélt Kép

Pocak,
nekem fel szokott tűnni, de akkor felhívlak telcsin Kép de mától beírom a topicba is Kép

Ancsi,
Bethesda egy gyerekkórház, a hungária körúton. Ide tartozik a hétker Kép
macskanyu

Gigi,
s még figyelmetlenül is olvasok, hisz a mondat második felében még ajánlottad is a heimpálos dokitokat.... A kórházbeli bánásmóddal nekünk eddig szerencsénk volt, de lehte, hogy én ilyenben túl hibatűrő vagyok Kép

Ancsi meg Macs,
kösz a sütőtisztító tippeket! Rá kéne már szánnom magam, bár még előtte szerintem megsütöm a hűtőben figyelő hurkát és kolbászt Kép
S köszi Ancsi az egyetértésért! Pontosan csak ez az aggódás volt bennem, szegény Isti esete már olyan szörnyen hangzott, hogy erre szerintem egy normális gyerekorvos se mondhatja, hogy próbálkozzunk még otthon helyrehozni.
soosoo

ancsi,
sztem attól mert vkinek nem a H jut először eszébe nem jelenti azt hogy nem aggódik!!!!!úgy látszik én egy ilyen merész és bátor anya vagyok mert b túlélt itthon egy szamárköhögést meg egy tüdőgyuszit isKépés nem akartam h-ba vinni mert a dokink nem mondta én meg megbízom a dokimban és nem bírálom felül a döntését.mert ha azt tenném ő sem a "mi" dokink lenne,akkor tovább kellenne keresnem a megfelelőt.és hittem azt hogy a kezemben fog megfulladniKépKépKép

ezt a vonal dolgot most komolyan írtad vagy csak ponénkodtál?????????????mert nincs szmájli és nem tom eldönteniKépnem tom,biztos van olyan doki is aki nem maszek,de én is maszekba járok szinte mindenhova,nem fogok pont a gyerekemen spórolni.
nekem ilyen magasak az elvárásaimKépKép
Vendég

Ha már kórháztéma: Bethesda szintén egy elég emberséges hely, én egyszer éjszaka telefonon tőlük kértem segítséget(abszolút más körzetben lakunk), mivel a bunkó ügyeletet már nem volt kedvem felhívni. Elmondták, mit csináljak a beteg gyerekkel, s hova vigyem, ha rosszabbodik az állapota. S egész pontosan a hungária körútról nyíló egyik mellékutcában van (talán Ilka, névre már nem emlélszem), ott laktam nem messze koleszbanKépKép
soosoo

soosoo,
akkor ezt lebokszoltukKép

macs,
ok,írokKép
Vendég

Dora,drága Nő!

Köszönöm szépen ágynemű infot,de türelmetlen voltam és Ficánka ajánlására(Köszönöm FIC neked is!)KIKAban bevásároltam.Sajnos kicsit drágább lett a vége mint ahogy aMEtroban van,de mostmár bánhatomKép

Megyek,mert Panna üvöltözve engem követel...
20170114224602

Bethesda a Hungáriáról nyílik, de nem az Ilka, onnan még odébb van, ahol a McDonalds, a liget felé.

Egyébként sztem mindenkiben túltengenek a terhes/szoptatós hormonok, vagy épp kiürültek, vagy ez a hülye hideg, vagy apáink keveset foglalkoznak velünk... Kép
Egy a lényeg, tartós béke.

Mi teljesen meggyógyultunk, tessék, elkezdtük a jóútat, ti jöttök, többi betegek. (Csak úttörőnek lenni nehéz, nem igaz? Kép)

Pocak,
én szoktalak hiányolni, legfeljebb nem írom. Kép
Meg Eszti is, meg Zanza is ritkán ír, (bár mostanában kicsit jobb a helyzet) Norkáról már nem is beszélve, aki a mellettünk levő utcában lakik, de még sose láttam.... szóval aki nem ír, az érezze magát hiányolva nálam. Kép

neet
neet

soosoo,
sztem az is lehet hogy én vagyok mindenre túlérzékeny és nem toleránsKépés nem te túl elnézőKépsőt,biztos így vanKépén nagyon lelkis csaj vagyok......ha meg a gyerekemről van szó amúgy sem vagyok elnézőKéppróbálom legyőzni de nem tudok kibújni a bőrömbölKépfoghatnám a sz@r hormonszintemreKépde mindig ilyen voltamKépigaz a hormonszintem is mindig sz@r voltKép
Vendég

Gigi,
erről beszélek. A hormonok a ludasok. Kép

Mára ennyit belőlem, pá. (Most örültök, mi?Kép)
neet
neet

Hello!

Az elobb felebredt,evett es most ujra alszik,-meg bufizni sem bufizett.Nekem meg lelkifurim van,hogy a germiciddel "kiutottem" a gyereketKép

Laz azota sincs-HURRA!!!!!!!!Kép

ManokaKép
BulunkKépKépEs mar alig varom,hogy mehessunkKép

SoosooKép
KosziKép
Tartottam attol,hogy orokli Akos az asztmat.Mikor megszuletett,kb 15szor kertem a gyerekorvost,hogy joooooooool vizsgaljak mega legzeset-tudejet.
Mivel Tomi nem szuletesetol kezdve asztmas(10 eves koraban vonattal utaztak,vmi elkezdett fustolni,fustmergezest kapott es ez hozta ki NalaKépKép ),ezert azt mondjak a hozzaertok,hogy nem orokolheti.Ami nem jelenti azt,hogy soha nem lesz asztmas(bar igy legyen,kopp-kopp-kopp),de ha megis elojonne,semmikepp sem azert lenne,mert az Apukaja beteg.
Mondjuk meg mikor pocis voltam,megbeszeltuk,hogy majd 1 eves koraban elvisszuk kivizsgaltatni,de a heten beszelt egy dokival,aki azt mondta,hogy ha nincsenek jelzesek,hogy baj lenne,ne vigyuk,mert feleslegesen tesszuk ki egy csomo vizsgalatnak.Hat nem tudom,majd meglatjuk.
Es tuti kinovi ZsomborKép

GigiKép
Mindjart megy a valaszKép

MacsKép
DE IGEN,O az.
Lakhely szerint Kerekes Ildiko volt,na Ot semmikepp sem ajanlom.Amikor ot valtottuk le,az ANiko mondta,hogy tuti a dokival lehet a problema,mert azon a heten mar en voltam a 4.,aki nem volt megelegedve...
Szoval eddig normalisnak tunt,de most ujragondoom ezt atemat.

PocakKép
KépKépKépKépKép
Es azt meg el is felejtettem mondani,hogy a kepek,amiket feltettel,annyira szuperek Kisfiadrol es annak meg nagyon orulok,hogy "Tiedlany" jobban vanKépKép

AncsiKép
AKKOR ENGEM MIERT SZIVATNAK?????????
Bethesda Gyermekkorhaz.
VotivKép
Mit mondott a doki?

GyomorsavavanKriszta es telipocivalmartobbmint3orajaalvoAKos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

nagyon pofáraesetem:nem is értem hanem a csokis kekszért üvöltött a királylányKépJó mi?
Kapott egyet és most csönben van.Ja,én sütöttem mondjuk.

Juc
20170114224602

Gigi!
mi soha nem járunk maszek dokihoz, leszámítva a nőgyógyászt és fogorvost. gondolom kitalálod miért. nem spórolás, hanem mert egyszerűen megfizethetetlen egy normál fizetésből.
sőt még nőgyógyászhoz se járnék maszekon (szülés után), ha lenne rendelése az sztk-ban. sajna nincs. Kép
a vonalrajzolás vicc volt, mert akkor még nem hittem a szememnek, hogy tényleg a telefonvonalon voltál kiakadva, ebben a mobilvilágban Kép
remélem azért még akarsz velem szülni, majd viszek mobilt, jó? Kép

mások is maszek dokihoz járnak??? nyugtassatok már meg, hogy van még rajtam kívül, aki sima orvoshoz viszi a gyerekét, és így is meg van elégedve.

Votiv lehet, hogy elment Istókkal, mert már fél 5.

ancsipancsi

Jucus!
elvetemült vagy! Kép csokis kex rulez, Pannikó tudja mi a jó neki! hozzád evés közben is odabújhat.
korábban (kb. 1 éve) azt olvastam tőled, hogy te nem szoktál nagyon főzni, mert nem szereted a maradék kajákat, inkább rendelsz. vagy totál félreértettelek, vagy most igen belendültél ezekkel a süteményekkel.

ancsipancsi

Gigi,
szent a békeKép

Ancsi,
mi nem maszek gyerekdokihoz járunk, és teljesen meg vagyunk vele elégedve. Igaz, ő a harmadik kerületben van, mi meg a tizenkettedikben....szóval nem a körzeti dokink.

Jucus,
ha olyan jól néz a csokis keksz, mint múltkor az a sajtos csoda, akkkor érthetőKépKépKép
soosoo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?