Bori: csodállak, hogy a szopit nem adtad fel és nagyon drukkolok Nektek továbbra is!!!
Nekük van ikres ismerősünk, hát a lány két hét után úgy döntött, hogy ezt ő nem bírja és a tápszerrel könnyebb, éjszaka apa is tud etetni stb., azóta cigizik is
azért próbálj meg napközben pihenni, majd később az éjszaka is könyebb lesz!
Vikó: én olyan vagyok, hogy minden apróságot (gondot - örömet) szeretek teljesen kivesézni. Ezt főleg a férjemmel szoktam megtenni és a nagyon közeli barátaimmal. Én még soha nem irogattam egy fórumba sem, csak a mostani terhességnél találtam rá erre. Annak örültem, hogy hasonló cipőben járó kismamákkal tudok "csevegni". Szerintem az azért mutat valamit, hogy már kétszer találkoztunk és ha valaki bajban van, akkor ezerrel mennek a segítő szavak! Amikor Paga elvesztette a babáját biztos vagyok benne, hogy mindenki megsiratta, pedig alig ismertük.
Na szóval, azt akartam mondani, hogy bár az írások néha tényleg felszíneseknek tűnnek, de mindenki lelkében komoly gondolatok vannak!
Eddig bárki felvetett komoly témát, szinte mindenki a maga tudása - véleménye szerint reagált rá. puszi Neked!!!
Tünde 37+6

Lucám
Eszterkém
összehasonlításként öcsémék 3 hónapos kislánya ugyanabban a kiskádban