A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi!
Nyugi!Kép Én is a "sima" körzeti gyerekdokinkhoz viszem Emmát, aki tökjófej, még mobilon is felhívhatom bármikor.

Kép
Kép
manoka11

Kriszta,
akkor lenne néhány off kérdésem, főleg hogy milyen tapasztalataid vannak vele, kell-e neki adni valamennyit és ha igen mennyit, nálatok bevált-e mint doki, stb. Ha pár sort írnál nekem a témában, a mélemre,annak nagyon örülnék..
macskanyu

Megadrukk Istinek!!!
És Votivnak, hogy jól tudjon Istinek segíteni gyógyulni! Kép

ÉS drukk Ákosnak és Zsancinak is a gyors gyógyuláshoz! Kép

Én továbbra is a lábamba tört szálkavég miatt parázom, de semmi jele annak, hogy be akarna gyulladni, szóval remélem a legjobbakat Kép

Lindi,
írj ha visszajöttetek Bp-re! Sikerült pihenned is a sok fordítás mellett?

Blaye
blaye

Ancsi,
Mi is a legközelebb rendelő dokihoz járunk, nagyon kedves, odafigyelős, én nagyon örülök neki!
blaye

ancsi,
én nem voltam a telefonvonalon kiakadva,te valamit nagyon félreértettélKépKépKépnekem a vonal azt az jelenti hogy protekció,vki aki beprotezsál,akire hivatkozhatom.......
figyi,sztem ez egy olyan dolog hogy ha ti nem engedhetnétek meg magatoknak,ha nem lenne rávaló akkor keresnél egy olyan nődokit akinek van sztk-s rendelése.elégedett vagy a dokiddal,nem akarsz váltani ezért megfizeted(és mondjuk elveszed máshonnan azt a pénzt).
és ha én találtam volna olyan sztk-s dokit akivel elégedett lennék én sem maszekba vinném bálintot.de nem találtamKépés nekem is az előző 2 gyerekdokink sztk-s volt.de nem jótt beKépgondolom ha neked sem jönne be te is addig mennél amíg meg nem találod a megfelelőt.nődokinál is így van ezKépaz meg hogy elmegyek maszekba egy évben egyszer bőrgyógyászatra nem extrább kiadás mintha lejárna a kocsin a műszakiKépés olcsóbb isKép

és sztem itt egy csomóan nem maszekbe viszik a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

na látod,
csak én vagyok ilyen pechhesKéphogy nem találok jó sztk-s dokitKép
Vendég

Keptelenseg benneteket kovetni...

Pooocak, en hianyollak, csak nem irtam! De tenyleg! Es Balus cicis foto elbuvolt!Kép Es azt sem irtam...Kép
Szoval teny, hogy annyit nem tudok irni, amennyit tudnek.KépKép

Juc, lenyeg, hogy van paplan es nem fazik a labatok!Kép
Es Fic is jo no!Kép

Tudom, mert egyutt mentunk Tanacsadasra, es adott kolcson textilpelust, mert en rossz anya vagyokKép es nem vittem magammal.
Vince pedig egy bator hoooos legenyke, mert a BCG ujraoltast szo nelkul turte!Kép

Sajnalom a beteg gyerkocoket es felnotteket is!Kép Mindenkinek jobbulast, akinek szuksege van ra!

Es most is tudnek meg mit irni, de mar nem tudok. Ertitek.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ancsi!

Tényleg nem nagyon főzők bár ez a maradék kajás indok nem rémlik.Sütikéket sütöm,az más!nekem legalább is jobban fekszik egy nyami sütit bekeverni mint főzőcskézni.Kép

Soosoo!

Jól is néz ki,finom is,egészségtelen is,szóval nyami!

Blaye!

Remélem nem is fog már begyulladni.Nem tudod kihúzni?csak nincs az jó helyen a te lábadban.Juj.

Juc
20170114224602

Gigi, multkor ot percen mulott, hogy nem talalkoztunk.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dóra,
KéplegközelebbKép?????????????????????te sem vezetsz???????jöhetnétek együtt ficcelKép
Vendég

ISTINEK MIELOBBI GYOGYULAST!!!! Tejoeg! Szegeny pici baba! En... en nem is tudom, mit lehet ilyenkor mondani... ugye mar korhazban van es mindjart tokjollesz megminden...

Soosoo, en teljesen megertelek! Aggodjunk egyutt! Es Gigit is megertem! Es most en is nagyonerzekeny vagyok es nalam tenyleg a hormonok is lehetnek a pocak miatt, szoval ma mar nem eloszor sirok...

Bogarka, nana hogy aggodsz. En is allandoan aggodom, csak nem mindig irom. Most peldaul Istiert allatira... en nem is tudom, mit csinalnek, ha nyuszi megbetegedne... illetve valszeg mar egy nap utan berohantam volna vele egy Hba, es valszeg egyfolytaban bognek, ami ugye nem igazan hasznalna neki... es most uuuuugy orulok, hogy csak nem alszik napkozben es/vagy ejszaka rendesen... es apanak milyen igaza van, hogy egy csomoszor nem akarja vinni, meg hogy tavaly nem akarta sose sehova, mikor meg olyan pici volt. Ja, es miert pont a hulye almaimbol irjak konyvet, miert ne inkabb olyanokbol, amiket ebren talalok ki? Szerintem azok sokkal jobbak lennenek...

Ancsi, en megnyugtatnalak, hogy eppen tegnap csereltem le a maszek gyerekdokimat a korzetire, de most haragszom rad, mert nem is figyelsz ram es vagy masnak tulajdonitod, amit tolem idezel, vagy csak siman nem emlekszel, ki irta, pedig mar harmadszor adtam elo ugyanazt...

Ja Soosoo, perszehogykerek polot! Mondsz, hova mennyit kell utalnom. 36/38as meret vagyok. Tobbfele szinu meg mintaju meg fazonu van, vagy ne akarjak meg valogatni is? Kép
moose

Ja és sütni is csak akkor ha kedvem van.Kényszerből az se nem megy ám!

Juc
20170114224602

Csajok,
hogy mindenki értse, nekem nem a MIvel, hanem a HOGYANnal volt gondom ... de már nincs, kidolgoztam egy stratégiát KépKépKép

Zsanci,
tessék bulni!!!

Votiv,
szegény kicsi Istók, drukkolok, h javuljon az állapota ennek a kedves, mosolygós kisfiúnak! nagyon hiányzott a keddi "tornáról" is! )KépKép

Gigi,
naugyehogyugye?! feljön a szén a bányából? KépKép

Kriszta,
örülök, h Ákos jobban van! milyen mosolygós még lázasan is! Kép

Juc,
azért örülök, h tudtam segíteni, és ez biztos jobb is! Kép én erre szoktam gondolni, ha látok vmit olcsóbban, mint amennyiért megvettem. persze tudom, hogy ez nem biztos. de én szőke vagyok! Kép

Bogárka,
én is aggódtam!!!!!!! és ezután is fogok, ha olyan valaki breteg, aki fontos nekem, és én nem tudom, mi van vele.

Vince megkapta a BCG-t, most megyek, és játszom vele. Csak picit sírt az én hősöm! Kép

büszkeanyafic
ficánka

Sziasztok !

Kb. megint egy héttel lemaradva , amit képtelen vagyok elolvasni ...úgyhogy csak megnéztem mi szólt nekem Kép

Votiv ! De igen ismerem Kép, sőt fősulin nagyon jóban voltunk . ( de ő nincs regisztrálva a iwiw en ) Mikor tőled kaptam mailt , nem is értettem először hogy mi van Kép

Remélem mindenki jól van , puszi a babáknak !

Kép
Kép
greenolive

Bethesda:Hungáriára kifelé egyírányú,szóval a Hermina útról(Városligetben van) lehet jobbra befordulni a Bethesda utcába.

Juc
20170114224602

Es persze Akosnak is jobbulast, meg Pocak gyerkocoknek meg Zsnacinak meg Blayenek meg mindenkinek.

Ja Fic, tudom en az "aranyszabalyt", csak mindenki olyan kerekperec allitotta, hogy ejjel aztan nem kell... Te is Kép

Juc, csatlakozhatok a klubhoz? En is sutemenyeket szeretek meg szoktam es csak joneha alkotni Kép

Adatol majd kernek szakvelemenyt nyultaplalassal kapcsolatban. Majd szoljatok ram, ha jon, mert en addigra el fogom am felejteni a dolgot.

Es tenyleg senki nem tudja, hogy melyik az "S" meg az "M" meretu mellbimbo?? Orulnek, ha nem kene bimbovedo, de multkor csak azzal ment, szoval veszek egyet elore, ne akkor kelljen erte rohangalni.
moose

Mi van Istivel ?

Kép
Kép
greenolive

még itt vagyok, mert nem tudok leállni

Gigi,
Dorka sem vezet, de én összeszedem magam!!!!!!! Kép

Blaye,
remélem, nem lesz gond a szálkáddal! volt névnapozás a 7végén? Kép

jónőficKép
ficánka

fic,
de fel ámKépsoha nem mondtam hogy nemKépés én mindig értelekKépés ha nem lennél most büszke irgumburgum lenneKép

moose,
köszi hogy te meg engem is érteszKépés ne sírj mert minden rendben és szeretünkKépés a csajod is imád és ezer okod van nem sírni,pl hogy van vki a pocakodbanKépén lassan azért sírok mert nincsKép

vki írt sms-t votivnak???????????????
Vendég

moose,
azt se tudom a sajátomat hova soroljamKépde ha megyünk összehasonlítjukKéphátha megoldódik ez az X aktás ügyKépezen én is csomót filóztam de azt találtam megoldásnak veszek egy ilyet is meg olyat is........vagy veszek egyet és ha nem jön be veszem a másik méretet.de ez olyan állatság!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok!
Holnapi szagojával mi van? Mert mi sajna lehet, hogy passzoljuk Kép Petra megfázott, szörcsög, folyik az orra, szerencsére eddig más tünet nincs, de nem akarnám, hogy ráfázzon...

"Tartós béke" rulez!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárkát ki merte csesztetni aggódás miatt?Azt a leborult szivarvégit!
Kicsit lyukasan olvasok mert egy-két dolog nem világos előttem,de majd kérdezek és ha valaki csesztetni mer annak annyiKép!

Gigi,Ancsi!

Nekünk körzeti gyerekdokink van és semmi bajom vele,persze lehet,hogy nincsenek is akkora elvárásaim vele mint nekedKép alényeg,hogy felismerje a betegségeket és a megfelelő gyógymódot alkalmazza.

ÁKOSNAK jobbulást!Mostanában milyen sok baba betegKépDe reméljük,hogy a bacikat kicsinálta most a hidegség!

Juc
20170114224602

Juc!
nálunk tök ue a helyzet a körzeti dokival. rendes aranyos asszony, megnyugtat, ha kell ír receptet, nem akadékoskodik Kép . remélem, ha költözünk, engedi, hogy megtartsuk.

ancsipancsi

Ancsi!

Epehólyag nélkül szép az életem!KépMindent eszek és nem rettegek,hogy mikor leszek rosszul.

Juc
20170114224602

náunk az a helyzet doki téren, hogy totál hülyének néz. Nem érti, hogy miért nem tápszerezek, már Bazsó 4 napos kora óta a tápszerreceptet akarja rámsózni, mert majd meglátom, hogy ettől fog aludni. (Nem alultáplált a gyerek, azzal nincs gond, mindig volt elég tejem)A hozzátápival kapcsolatban is iszonyat nagy baromságokat mond, a lekváros kenyérmorzsa és a virsli csak a legdurvábbak(mindezt 8 hónaposan).

Kép
Kép
zuzmo1

lekváros kenyérmorzsa?Ez tetszikKép

Juc
20170114224602

ja, meg tojást is kéne adnom, amiről azt olvastam, hogy allergiát okoz. És azt sem érti, hogy miért nem akarok cukrot adni a gyereknek!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!
Mennyi hülyeséget mond a dokitok!
Mondjuk tojássárgája azt hiszem lassan mehet, de kizárólag a sárgája!

Kép
Kép
manoka11

Ja, és Emma ma megint aludt kint, sőt tegnap is. Egyelőre semmi baja (kopp-kopp-kopp).

És holnapi Szagoja nekünk tuti nem jó, mert tücsökzenére megyünk.

Kép
Kép
manoka11

tejoegKép szegeny kis IstibebiKépKép mar biztos bekuldtek oket a korhazba... gyogyulast neki hamar!!!!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

A dilemmám az, hogy ha esetleg Bazsó lebetegszik, akkor hogy áll majd hozzá. Lehet hogy azon a téren meg egy tök szuper orvos? nem tudom. Az oltásoknál nem volt gond, nagyon kedves volt, de ez a maximum, amit el lehet róla mondani.

Kép
Kép
zuzmo1

Haho!

No,16:40kor felebredtunk:-))))))
Hoje popoban 38,1,szoval akkor 37,6.Ezt mar ne csillapitsam,ugye??

GigiKép,MacsKép
Irtam mailt

BlayeKép
Drukkolok,hogy a szalka ne gyulladjon beKépHuuuuuu,hogy utalom en a szalkat.Azt meg meg joban,ha megcsip a darazy,grrrr....

BuszkeanyFicKép
Vincsenzo tenyleg hos!!!!!!!KépEs irigy-irigy lenni,mert rank meg var a bcg ujraoltasKépTi megkaptatok a tanacsadason?Mert nekem azt mondta a doki,hogy mar csak a Peterfyben adjak ezt be.

JucusKép,MooseKép
KoszonjukKép
Es en is uuuuuuuuuuugy sutnek,de bevallom,eddig kb 3szor csinaltam sutit.Mert ha vmi nem sikerul,akkora csalodas nekem,hogy utana tuti nem csinalom.Pl paprikaskrumplit 1szer foztem es annyira sz.r lett,hogy azota meg sem probaltam...

No,produktum keszulodik,ugy hallomKép

KicsitfellelegzettKriszta es gagyogesnevetAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv nem válaszol az SMSre sem, jobban zaklatni nem szeretném...
Ha ír valamit, azonnal megírom, addig is drukk...

Johi: Ja persze, igen, hogyne, csak nekem is van amnéziám. Meg egy tönkrement gépem, elveszett az egész tavalyi levelezésem. Kép Sz'al jelentkezz, és megbeszéljük

Fic: Bármikor

Bogárka: nekem van tippem. Este kell maszatni, amikro lefeküdtek a dedek, egy éjszaka teljes regenerálódás sokat számít. Csak ez sajos elég kivitelezhetetlennek tűnik két ilyen deddel.
Petrának gyógyulást.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Felvennélek skype-on, csak mi a neved? Mindjárt keresgélekKép

Jaj, most látom csak, hogy Petra sincs jól. Gyógyuljon meg hamar!

Kép
Kép
manoka11

Zuzmo!

Tojássárgája mehet,fehérje allergizálhat.Evvel én is óvatos vagyok(voltam a múlt hétig)amikor is rántotta volt reggelire és hiszti Panna persze kihisztizte magának.És semmi baja sem lett.Mondjuk csak pár falatot kapott belőle.
Viszont ha ennyire különbözőek a nézeteitek a dokival akkor jobb váltani mint állandóan konfrontálódni.Vagy bólogatni bőszen és aztán úgy csinálni ahogy te gondodlod.De gyógyításilag rendben van?Mert ha az is gáz akkor tényleg jobb másikat keresni.

Juc
20170114224602

Szia Zuzmo1 !

Ha van eleg tejed,akkor nem kell tapszer szerintem,a legjobb a gyereknek az anyatej. Ha tapszerre szorulna,akkor ne valtsal ki csak 1 dobozzal. Mi ugy jartunk,hogy a Dancsi csak egy fajtat volt hajlando megenni Humannat,abbol is csak az almasat. A tapszertol nem fog jobban aludni,csak akkor ha nincs eleg tej es potolni kene. En kenytelen voltam tapszert adni neki,mert 6 honaposan mar 4 foga volt es harapott. Az hogy 8 honaposan lekvaros kenyermorzsat meg virslit adni a gyereknek-nem is hallottam meg. Ebben a korban fozeleket szoktak ajanlani a babanak osszedaralt husival. Meg minden eteladas attol is fugg,hogy melyik babanak mennyi foga van. De eben a korban meg egyik gyereknek sincs annyi foga hogy virslit egyen. Lehet,hogy orvost kene valtanod.
melinda75

Zuzmo!
Tápszer szvsz is hülyeség, de esetleg valami kis pépet kipróbálhatnál estére, csak mert a múltkor írtad, hogy a Sinlac után jobban aludt Bazsi. De ezt úgyis te látodKép Mellesleg meg tényleg nem tűnik alultápláltnakKép Én ajánlom a mi dokinkat, nekünk ő nagyon bejött (ha esetleg váltani akarsz).

Melinda!
És te hogy tudtál védekezni a ciciharapás ellen? Szerencsére Emma azóta nem csinálta, de ki tudja, mi lesz még ittKép

VirsliKép

Kép
Kép
manoka11

A pép nem vált be. az elmúlt két éjszaka tök jól aludt, de akkor meg a pép nem kellett neki. úgyhogy nem látok összefüggést.

A dokim arra adta ezeket a jó kis tanácsokat, hogy Bazsó nem szívesen vette a hozzátápit, és szerinte a gyerekekben működik a létfenntartási ösztön, ezeket biztos megesziKép

Kép
Kép
zuzmo1

Érdeked, Bazsó csak az alsó fogával harapott, de sikerült megtanulnia, hogy nem szabad.

Kép
Kép
zuzmo1

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY:

DM:
Frosch ecetes tisztító 2 x 1 liter 429,-

Auchan:
Huggies Soft&Dry pelenka több féle (pl. 4-9 kg 62 db) 1899,- Ft
(egyszer írtam a Huggiesnek mélt erről a pelusról, és írták, hogy csak 2 üzletben lehet kapni, és nem olyan a minősége, mint a többi Huggiesnek. nekem elég jónak tűnt, mikor vettem.)

ancsipancsi

a dokiváltásnál nem zavar be a védőnő? mert együtt tartják a tanácsadást.

Kép
Kép
zuzmo1

jönnek a mókusok értemKép

kaja ügyben én teljesen ada és neet véleményén vagyok......lehet hogy azért is mert b tápis volt és én elég korán elkezdtem a hozzátáplálást,de bizony b is 8 hónaposan 2 frankfurtert is bevágottKépKépKépez van.és én akkor babatejet is adtam már nekiKéposztom ada véleményét nem jó mindig mindent turmixolni.én pl soha semmit nem turmixoltamKépvillával összenyomtam és kész.és gyerek ette is...és semmi baja nem lett tőleKép
lehet hogy ezért evett 8 hósan darabosat mert nem turmixoltam neki folyton és megtanulta enni a darabosatKép

és enyim dokinéni azt mondta hogy ez a mit lehet és mit nem lehet adni a gyereknek nagyon túl van spirázvaKépegyetértek vele,persze,nem adok 2hónapos gyerekenek tejet,de enyim 8 hósan kapott babatejet és kutya baja.és sztem ha allergiás lenne rá akkor akkor is lenne ha egy évesen adtam volna neki......

zuzmo,
de a lényeg a lényeg,mindegy hogy mi a meggyőződésed a lényeg az hogy ua legyen a tiéd és a dokié.ha nem akkor keress tovább amíg meg nem találod az ideálisat
Vendég

Én is használtam ilyen Huggiest, és teljesen jó volt.

Zuzmó,
passz, de a többiek biztos megmondják.

Kép
Kép
manoka11

Gigi!

babatej az tápszer nem más csak így hívják.KépHOgy megzavarják anyákokat.

Zuzmo!

Nálunk úg ymüködik a védőnő,hogy néha kijön.Tanácsadást pedig doki végzi és ott más védőnő van.DE ha neked a dokid nem jön be,attól a védőnő marad,de ez ne zavarjon.Dokihoz nem fogsz menni,védőnő meg jön ha látni akar.Az a dolga ugyanis.te meg oda viszed dokihoz dedet akit választasz.

Juc
20170114224602

juc,
nem tom,de ez a babatej amit én adtam b-nek a parmalat féle babatej,és tökre fincsi,enyhén vaníliás ízesítéssel.fél literes kiszerelésban kapható ugyanolyan a doboza mint a rendes tejnek.nem tűnt tápszernekKépízre meg főleg mert a tápszer borzalmasKép
Vendég

Attól függ,hogy milyen tápszert ittál.Kép
De egyébként meg nem vagyok ételanalitikus ezért nem is megyek bele vitába,azt hittem,hogy az a babatej ami pl. a bebanak van az is táp,parmalatot nem is ismerem,de lényeg,hogy én is adok sok mindent kölkömnek és én is csak villával nyomom össze.Szóval mindenki tegye belátása szerint,ugye?!

Juc
20170114224602

kérem szépen annak a bigyónak a nevét, amit antibio szedésekor adtok a babának... SOS! egy szegéyn hányós beteg baba fájlalja a őpocakját az antiizétül Kép

indianyo

indi,
protexin

juc,
így van.kinek a pap kinek a papnéKépamúgy pipisbe,tescoba mindenhol lehet kapni a tejnélKép
Vendég

Köszi GIGIKép

indianyo

Indi!

Vagy Normaflor.

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?