A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SackóKép
Most hányadik napon vagy? Én is küldök tapadást elősegítő energiákat: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

SziasztokKép
SaciKép
Mail ment, remélem olvastad!
Látom ma már jobb a kedved!

Hát nálam még a Piri még mindig csak kopogtat, már az ideg szét vág! Olyan feszült vagyok!Kép
Tuti, hogy nem vagyok terhes!

manda

MandaKép
Mit jelent pontosan, hogy csak kopogtat? Nem lehet, hogy mégis...????
gtünde

Sziasztok most jöttem a nögyógyitol és megerősitet abban amit már eddig is tudtam csak nem akartam elhiniKép hogy spontán már nem lehetek terhesKépKép mert a petevezetők egyszerűen nem átjárhatokKép ő is elküldöt a káliba bele irta a papiromba most egy kicsit a bögés szélén vagyokKép tudtam hogy igy lesz csak eddig nemfogtam felKép tudom most sokan felsziszentek és azt mondjátok mi a fenét rinyálok nekem már van egy kislányom inkább bekéne fognom és örülnöm igazatok van csak mégis az ember reménykedik hátha de amikor nyiltan kimondják hogy itt magával vannak a próblémákKépKép és nem a párja miat az baromira mellbe tudja vágni az embertKépKép bocsi de most nagyon kivagyok
valaki megtudná mondani hogy kb menyibe van az inszemhez a gyógyi
szép napot Ildikó és bocsi ha hosszú voltamKép
ildikoo5

Stella!

Köszönöm!!!! Kép

Néha azért halljunk Rólad!
mot

És ammit még modnot hormonálisan rendeben vagyok mert a menszim rendben van és gyógyit sem szedek a köldökömnek meg semmi baja csak irt ki tetránt azt mondta avval kennyem egyhéten kétszer
ildikoo5

Ildikó Kép
Ne keseredj el ennyire. Sokunknak van ilyen porblémája. És igenis gondolj arra, hogy ezen lehet segíteni a lombikkal!
Inszemben ne gondolkodj, mert ilyen esetben az nem vezet eredményre.
A lombik kb 100-140 körül van.
Fel a fejjel. Lehet neked még egy babád, csak most nem spontán terhességgel!

Kép
Kép
szilva069

Stella!

Köszönöm!!!! Kép

Néha azért halljunk Rólad!
mot

TüncsanyuKép
Hát valszeg nem, mert mintha már be is törné az ajtót!Kép

manda

Szia Szilva Kép

Egy hét múlva ilyenkor már lehet, hogy okosabbak leszünk!
Kép
mot

Mot Kép
Az én sorsom már biztos eldől ilyenkorra!
Te pedig azt fogod tudni, hogy milyen vizsgálatok várnak majd rátok! Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, de ma 2-kor lesz egy konferencia, amit én szerveztem és nem sok időm volt. Azért be-be kukkantottam.

IldikóKép
Ne keseredj el. Mások is vannak itt ezzel a problémával. Inszemet nem fognak csinálni, mert ahhoz kell az átjárható petevezeték. Marad a lombik.

Kép
Kép
tiza

Hát én azért bízom abban, hogy "menetrend" variációkat is megtudunk! Kép
mot

Ildi Kép hu,,nem konnyu ezzel szembesulni, de itt majdnem mind hasonlo cipoben vagyunk - ha ez vigasztal. Es latod, ha lassan is , de folyamatosan babasodunk. tobb korhazban is van lombikprogram, kb 2 honap a kivizsgalas, es utana indulhat minden. Viszont nagyobb az eselye, mint az inszemnek.. Ne aggodj ! +++ Kép

Tundi Kép bocs, a sok kerdesert, csak be vagyok sozva ..koszi a valaszt. cicidre meg ne fekudj, fekudjon arra mas. Kép - orulok, hogy nem vagy rosszul, biztos semmi rosszat nem jelent, kis szervezeted megszokta a babat ! en a 20. cn vagyok

Szilva Kép ertelek,,tuszot idaig is tudtal noveszteni, nem? az nem lehet akadaly,,,nekem kb jovo het szerdan kellene hogy megjojjon ( de nem fog hiihihih) . ma vagyok a 20 cn

Manda Kép probalj lazitani, latod mar en is sokkal jobban vagyok. Annyira aggyal mukodik minden. 24 orat bogtem, es sajnaltattam magam, aztan muszaj osszeszedni magunkat. Karcsi biztos segit..+++ + este a 2 dl vorosbor Kép

Szia Babcsiiii Kép majd irjal, ha internethez jutsz
saci

MandaKép
Akkor remélem, minél előbb rádtöri az ajtótKép

TizaKép
Aztán nem túlterhelni magad!!

IldiKép
SajnálomKép Ilyen esetben tényleg csak a lombik a járható út, mivel inszemnél le kell, hogy jusson a pete a méhbe, de elzáródott petevezető esetén ez nem lehetséges. Az ár meg elég húzós, ahogy Szilva írta, több, mint 100ezerbe kerülnek a gyógyszerek. Neked viszont az adhat reményt, hogy voltál már terhes!

Szilcsike, MotKép
Már én is nagyon várom a jövő hetet, miattatok!! Remélem, mindketten jó híreket fogtok kapni.
gtünde

Tünde Kép
Kedves vagy!

És hogy vagy?
mot

az arcomon megjelent egy csomo apro piros potty. Pedig nem szokott - az mit jelent? remelem nem baranyhimlo !! Kép
saci

Köszönöm lányok a vigasztaló szavakat igazatok van talpra fel és jöjjön aminek jönnie kellKép
Most megyek sütni ilyenkor mindig azt csinálom igy vezetem le feszültségetKépKéppeddig nem kénne fogyózomKépvagyis csak próbálokKép
majd még jövök és mégegyszer köszike
ildikoo5

Ildi - jo sutizest. ilyet meg nem is hallottam, hogy vki attol megnyugodot..De hat nem vagyunk egyformak Kép
saci

MotKép
Köszi jól, talán túl jól is.Kép Hányinger egyenlő a nullával, már reggeli émelyés sincs. A cicim viszont rendesen fájdogál, főleg estére. Na meg délutánonként rámtör az álomkór, úgyhogy megyek is haza, és alszom egy jótKép

IldiKép
De jó, hogy a sütéssel le tudod vezetni a feszültséget. Én nem nagyon szeretek a konyhában sürögni-forogni. És mi finomat sütsz? Ideteleportálhatnál belőle egy adagotKép

SackóKép
Viszket is? Egyáltalán voltál már bárányhimlős? Lehet, hogy vmi arckrémre, tusfürdőre stb. vagy allergiás, nem?
gtünde

SaciKép
Az hiszem nem titkos a talpmasszőr, mivel mi pécsiek vagyunk, itt ajánlottak egy bácsit.
Egyszer voltunk csak nála. Jól megnézte mindenünket a taplon keresztül, ajánlott pár dolgot és azt mondta, hogy nyugodtan vehetünk új kabátot.
igazából csak arra voltunk kiváncsiak, hogy a páromnál ki tud-e tapintani valamit. Nem tudott, és ez megerősített bennünket abban, hogy nem szerve baja van, hanem így születési bibi. Pontosabban a szervezete úgy értékeli, hogy ez a normális és nem is próbál többet termelni.

Ami viszont szerintem hatásos volt, az az akupunktúra. Bővebben itt olvashattok róla: www.yamamoto.hu. A beültetéses akupunktúra cím alatt.

MotKép
Nincs mit megköszönnöd, annak idején nekem is segítettek és tudom, hogy ez - bár nem tünik soknak - nagyon sokat jelent.

A kevés a páromnál látoterenként 3-4 spermiumot jelent. Ez nagyjából pár százereznek felel mel ml-enként.
Tapolcán, a Pannon Reprodukciós Intézetben hozták össze a lurkókat. Az ottani főorvosnak hetente egyszer Pécsen van rendelése.
A lombik ára az alkalmazott gyógyszerektől és attól függ, hogy hogyan reagál rá a szervezeted.
Én elég jól reagáltam, ezért 80-90 ezerből jött ki egy stimuláció.
A jó reagálás alatt azt értem, hogy első alkalommal 29, második alkalommal pedig 27 petesejtet tudtak leszívni, így volt lehetőségünk a fagyasztásra is.
Most is ott csücsül 12 kis eszkimó a frigóban.

Nálam nem csináltak semmilyen vizsgálatot a hormonképet leszámítva. De ez teljesen doki és intézet-függő.
Pl. Pécsen a Klinikán nem lehet elkezdeni a lombikprogramot laparoszkópia nélkül.
Viszont, ha nem jött volna össze, akkor valószínü én kértem volna a dokit, hogy kukkatsunk belém egy kicsit. Ki tudja, lehet, hogy találnak egy pici bibit, ami nem nagy dolog, de ahhoz éppen elég, hogy amiatt ne sikerüljön a babó!

Ti már tudjátok, hogy nálatok mi a gond? Miért kerültetek a BMC-be?

Egy ideig még biztosan tudok jönni és igyekszem segíteni, úgyhogy kérdezzetek nyugodtan.
Aztán ha megszületnek a porontyok, valószínü kevesebb lesz az időm a netre.
Puszi
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
29 petesejt? Ilyen sokról soha nem hallottam/olvastam még! Nem semmi!

Páromnak nyáron prosztatgyulladása volt. Azt hittük amiatt produkált rossz eredményt. De nem. Változott a spermaszám, de jan 3-án 16 millióból csak 5 % mozgott!!! Szóval aznap febr1-re adtak időpontot. Gondolom a vizsgálatok és esetleges menetrend megbeszélés lesz.

Nekem volt egy 6,5 cm-es cisztám 2 cikluson keresztül, de magától felszívodott. Amúgy minden ok nálam (remélem).

Már nagyon várjuk, hogy elkezdődjön valami!!! A tavalyi év próbálkozással telt.
mot

Stella Kép koszi, nem tudtam, hogy nem pesti vagy, de koszi a masik cimet - majd lehet, hogy kiprobalom
A fagyibabakat meddig taroljak? orokre? kesobb szeretnel meg lombikra menni?

Tundi Kép nem tudom, hogy mi ez..lehet, hogy a hidegtol ?? Kép
saci

Stella Kép

És arról is mesélj, hogy most, hogy vagy?
mot

Hát CsajokKép úgy döntöttem, megyünk holnap BMC-be, lesz ami lesz. Csak nem rúg ki Sz.ügynök. Remélem Pirike ettől most jól beijed és holnap be is jön!Kép

manda

meg nemnyugszom de addig sem gondolok semire sajtos pogit csinálok akinek kell küldöm ablakot nyisatok
ildikoo5

Manda Kép hihiih, jo otlet !! Wish nek is bejott ! meleg furdo + felules megvolt? attol meg KELL jonnie ...

Ildi Kép hmhmh. En meg sosem csinaltam, nehez?
saci

MandaKép

Hányadik napon vagy?
mary78

SaciKép
Ha jól tudom első körben 5 évig tartják a fagyikat, aztán nyilatkozni kell.

Én szeretnék nekik esélyt adni (legalábbis most így gondolom), de apa szerint három (négy) gyerek a mai világban...
Szóval, még puhítani kell Kép!

MotKép
Az én párom ginseng kapcsulát szedett, ez állítólag nagyon jót tesz a fizikai állapotnak.
Nem gyógyszer, mellékhatást nem tapasztaltunk, és lehet, hogy a katonák is fürgébbek lennének tőle. Nálunk is volt pici javulás a mennyiségben, bár a spontán babóhoz így is kevés volt.

Köszi, most jól vagyok. Tudod, ahogy a bálnák szoktak lenni. Hatalmas, folyton mozgó pocakkal!
Szerintem a világ egyik legjobb dolga terhesnek lenni!
Úgyhogy csajok, mindent bele!
Nagyon szurkolok értetek!
Stella

Kép
stella9

Kép
Kép

wish

Sziasztok!

Saci!

Remélem nem vagy bárányhimlős!

Én 21 éves koromban kaptam el az unoka öcsémtől!
Kép
Amúgy az gyermekbetegség! Kép

Most mennem kell angolra. Majd még jövök! Kép

Kép
lara26

stella Kép erdekes..nem tudtam, hogy 5 ev a max.. te mikor is szulsz?

Wish Kép- koszii

LAra Kép en is remelem, nem viszket, csak ronda..
saci

SaciKép
Én sem vagyok biztos az 5 évben, de valahogy így rémlik!
Utána is tartják őket, de akkor egyszer rákérdeznek, hogy mi legyen velük - asszem!

Szülés: a fiúkkal úgy beszéltük meg, hogy legkorábba 9 hét + 1 nap múlva!
Elvileg ápr. 12-re vagyok kiírva, de ikreknél sose lehet tudni! Szeretném kihúzni a 38. hétig!

Kép
stella9

SaciKép
Megkaptam a mail-t köszi! A tali febr. 10-11.-én lesz, mi valszeg szombaton megyünk.
Még csajokkal nem beszéltünk meg, hogy hol legyen, de a 3. szinten ott is van kávézó.
Jön velem a Karcsi is!
A vörösbort iszom éppen most is, mondjuk a felülést nem csináltam, meleg vizes fürdőt meg csak tusolással.Kép

Puszi!

KriszKép
Örülök, hogy sikerrel jártál tegnap a mennyassz.ruha és menyecske ruha vásárlásával! Biztos nagyon szép leszel! A képeket majd feltétlenül tedd fel a netre!
Remélem már jobb egy picit a hasad! Pihenj sokat!

manda

Sziasztok Mindenkinek!
Vagyok-vagyok olvaslak benneteket,de most próbálok kicsit kiszakadni a babás témából.Ma voltam dokinál,előző héten vetek kenetet mert éreztem h nincs rendbe minden,hát jól sejtettem!KépÚjból elő jött a streptococcos+meg egy kis E.coli.Baba gyártással le kell állni,úgy hogy nincs túl jó kedvem.

Gyugyi
Az elég gáz h ilyen hamar megjöttKép

Manda
Küldöm pirit!

Saci
Reméljük már ott van a kis pocaklakód!!!
Vkrisz
bizti csini leszelKép

Sok puszi,bocsi h nem irok mindenkinek!!!!
Kép
Vendég

EllaKép
Köszi, várom!

Sajnálom, de előbb ki kell írtani a bacikat és utána folytathatjátok a babadolgot!
Sok türelmet és kitartást kívánok neked!

manda

Ella Kép koszii. de mi jott elo neked? nem ertem... Kép

Manda Kép Lanyok Kép vegul melyik nap lesz a talalka? es hanykor?? egeszsegedre a vorosborral es remelem megjon maaaa'
saci

BarbiKép
Ha majd erre jársz, beszéljük meg, hogy mikor legyen a tali?

manda

Csajok velem annyi hogy 2 érett petikém lett akiknek most a párommal eggyutt nagyon drukkolunk hogy pénteken értuk mehessunk. Holnap kell hívnom.
mili

MiliKép
Drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

CsajokKép
Most vettem észre, jókorKép, hogy már én is régi felhasználó vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!juhéjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! félév kellett hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihiKépKépKép

manda

Sziasztok Lányok, most értem gépközelbe.
Mot!A kolleganőmnek ahogy felszívódott a cisztája, következő hónapban terhes is maradt.1,5 évig próbálkoztak/ legalábbis ezt mondja/.Minden esélyed megvan, ha nincs más probléma!
Ella! Minket is leállítottak, sajnos bakteriális fertőzés miatt van gyulladásom.Most az egyszer várom hogy megjöjjön, mert sok gyógyszert eszem.
Ildi! Ne aggódj, jó sütkérezést.
Tündér! Vettem cickafarkot, csak az érzés miatt,és lehet hogy vörösbort is inni fogokKép
andisuti

Szia Tünde, most néztem bele az "archív jaanuár 24-be",ott láttam hogy te voltál a mai nap első hozzászólója.Tényleg nincs még gyakorlatom, de a
zért szeretnék kapcsolatban maradni veletek.
Egyébként mikor indult ez a babanetezés?
Noémi! Lehet hogy inszenem lesz nekem is, még három év után is várom a spontán teherbeesést, bár egyre kedvszegetten. A mi családunkban a nők még spirál mellett is teherbeestek, álmomban sem gondoltam volna erre. Na, mindegy.
andisuti

Sziasztok!
Én nem látom csak a mai hozzászólásokat meg a 19-étől visszábblévőket.
Valamivel jobban vagyok ma...délután már a 3. oldalamon is tudtam csucsulni.Kép
Két varratot kiszedtek belőlem. Nem fájt. Azt mondták szépen gyógyulnak...majd visszaragasztották őket. A szövettan is megjött, ami alátámasztja az endót...a hashártyán van...na meg a méh és végbél között. Rákérdeztem a dokinál: az összes ivarszervem renben találtatott amúgy...szóval ha ki tudnak kezelni, akkor jöhet a babó. Hát a kezelés valószínűleg lesz fél év....de bánnya kánnya....addig is felkészülünk a lagzira...meg a testem a születendő babira(fittség meg minden).
Jövő hét kedden megyek varratszedésre, és akkor adnak majd papírt is amivel tovább tudok menni Debrecenbe vagy ahova akarok. Jó lenne majd még azt is a jövőhéten letudni.
Szóval nem vagytok egyedül csajok (Ildikoo,Ella, Andisuti) akiknek csúszik a babaproject. De van megoldás a problémáinkra!!!Kép Ez az amit ne felejtsetek el sose!
Tündi
Örülök, hogy jól viseled a tehességed korai szakaszát. Kép Csak így tovább!
Sackó
Én is vmi kozmetikai cikkre gyanakszom. Semmi új? Vagy hidegallergia.
Mili
Megy a drukk a két petikének!!! Nőjjenek nagyra!!! Legalább 50 centisre!!!Kép
Wish
Én vagy a 16. vagy a 4. cnapon vagyok. Ugyanis vérezgettem szépen mostanában.....csak még nem lehet tudni, hogy ez menzi volt-e vagy más. Mérem a hőmet...hátha rájövök...de eddig nem egyértelmű. :/
Manda
Gratulálok TE régi felhasználó! Kép Sok sikert a BMC-ben holnap!

Más:
A lagziidőpontunk mostmár végleges:060701. Kép Barlang, étterem lebeszélve. Szupi. A ruhám pedig asszem hagyományos...olyan hercegnős vagy Barbis. (Még koronám is lesz.) Néha kicsit eltűnödöm, nem túlzás-e...nem -e kellett volna inkább azt a másik egyszerűbbet választanom ami még tetszett....de Viktor ízlését szemelőtt tartván (Szép kis dekoltázs, meg ne legyen egyszerű stb) Kép e mellett döntöttem.
Kagyló
Remélem jól vagy és megy a peteérlelés ezerrel!!! Szorítok ám!!! Pusz.

És mindenkinek akinek nem írtam most külön: Csak optimistán!!! Szép az élet!!! Trallala!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok Lányok!

Nagyon-nagyon sokáig nem tudtam jönni hozzátok, de most újra "becsatlakoznék"! WISH, légyszi javíts a tábliban 1. cn-ra! Próbáltam majdnem egy hónapja is írni, de sajnos úgy tűnik, nem ment át az üzenet.

Akikkel még nem "találkoztam" azoknak üdv, és mielőbbi baby-boomot!!!

Tüncsibe!
NAGYON-NAGYON örülök nektek és ezerrel drukkolok, hogy minden rendben legyen és közben megesz a sárga irigység Kép Kép Kép

Szilcsibe, Babcsibe és a többi csibe és nemcsibe!
Sajnos mivel majdnem egy hónapig nem voltunk itthon, még olvasni sem tudtalak benneteket, de majd most újra felzárkózom! Kívánom mindenkinek, hogy gyorsan érjünk Tüncsibe nyomába, ne hagyjuk, hogy egyedül legyen mami!

Amúgy nálunk csak annyi a változás az elmúlt kb. 2-3 hónap után, hogy remélem, nemsokára kikerül a táblázatból a "kivizsgálások folyamatban" megjegyzés, kb. jövő héten lenne aktuális egy átjárhatósági vizsgálat, aztán a nagy K. ügynök majd megmondja, hogyan tovább.

Kellemes estét & szép álmokat mindenkinek!
gmarta

Vkrisz,
örülök, hogy túlvagy a műtéten. És hogy látszik az alagút vége. És hogy ilyen fantasztikus eseményre készülődtök a következő hónapokban!!! Amire felveszed a hercegnő-ruhát, lehet, hogy minden rendbe is jön és minden olyan szép lesz végre, mint a mesében. Olyan jó, hogy happy vagy Kép
gmarta

Szia Vizkriszisback, és a Többiek!
Mi az az endó? Gyulladás?
Ne gondolj arra a másik egyszerű ruhára, a vendégseregnek és persze Viktornak is az fog tetszeni,ami éppen rajtad lesz.
Gmarta! Mióta próbálkoztok baba ügyben? Mi 3 éve, áprilisban lenne az átjárhatóság vizsgálatom.
Jó éjt mindenkinek, holnap este 7 körül jövök. sziasztok
andisuti

Andisuti
Endometriózis
A méh nyálkahártyájának nem rendeltetésszerű helyen való megjelenése illetve működése. Van, hogy direct meddőséget okoz, ha elzárja a petevezetőt vagy cisztás lesz tőle a petefészek van, hogy csak vmilyen misztikus hormonális okból. Több info a -www.endometriosis.hu-n. De sztem ennyit is elég tudnia annak aki nem szenved benne.
Szia Gmarta! Kép
Hát jól eltűntél! Kép De Isten hozott vissza! Kép Csak gyorsan kövesd Tüncsi pédáját és babásodj! Ha visszaolvasol, rá fogsz jönni, hogy fél tucat babás is lett itt, mióta uoljára itt jártál. Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra tudok jönni, sajna megint émelygek, meg hányok is, de nem baj, remélem ez belefér még. A pocakom viszont óriásit nőtt most, mintha húznák. Teljesen megdöbbentem ma, mikor láttam. Pedig esküszöm minden nap látom Kép

Mili Kép nagyon drukkolok a holnapi transzferhez!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elkélne még egykét kismami mostanság, ugye lányok?

Sackólány Kép továbbra is drukkolok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva Kép Mary Kép Manda Kép nagyon jól esett amit írtatok, bárcsak már bekopogtatna hozzátok is a gólya! Minden kezemmel és lábammal drukkolok ám! Plusz még kettővel idebenn Kép

Wish Kép sajnálom, hogy nem lett csodababa, de akkor most a lombik sikerülni fog! Millió drukk nektek! És ő is csodababa lesz ám! Imádni fogjuk!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi Kép nyugodtan leírhatod a számokat! Attól még telnek a hetek és a napok Kép. Hogy érzed magad?

Potter Kép nagy kő esett le a szívemről, az tény, mikor betöltöttük a 12. hetet. Persze azért még aggódom, pláne, hogy alig bírok enni, egy macsek többet eszik nálam, abból is kijön néha ami nem tetszik odabenn Kép. De valamit majd kitalálok, biztosan még nem jöttem rá, hogy mit bír odabenn a pocaklakó Kép. Éhen csak nem halok!?
Neked mikor mozdult meg a babó? Mikor érezted? Én már úgy várom, pedig még sok idő azt mondják. Már 7 cm körül lehet a baba. Hihetetlen, hogy hol fér el Kép.

Vizkrisz Kép remélem minél előbb felgyógyulsz, nagyon gratulálok a ruhához, ügyes vagy! Mire vége az esküvőnek, és a szervezéssel végeztetek, kipihentétek magatokat, már jön is majd a babó, nagyon drukkolok!

Most már lefekszem, sok puszi nektek!
Ma töltjük be a 13. hetet Kép

Noémi
12+7 Kép
Vendég

Sziasztok szép reggelt mindenkinek tegnap már nemtudtam jönni mert mentem a lánykámért az oviba meg este fél8ig csak sütötem meg a párom uralta a gépet Kép
SaciKép
nem nehéz sütni és nagyon finnom puha lett ha érdekel mást is leirom a recit szerintem nagyon könyű most megyek majd jövökKép
Sziasztok Ildikó
ildikoo5

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?