A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nici! Miért van rossz kedved? Kép
Tessék leírni, hétha segít... Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Rita,
igaz Annácskától kérdezted, de azért én addig leírom, hogy lehet kapni gyógyszertárban pont e célra alkalmas tejtároló zacskókat. De hogy ezek mélyhűtésre is alkalmasak-e, passz. Csak hallottam, nekünk még nincs. Kép

nadine81

Ritaa: nem kell velem egyetérteni, csak leírtam a véleményemet. És azt sem mondtam, hogy ne legyen mutgatás, hanem hogy ne CSAK az. Ennél egyértelműbben már nem tudom leírni. Ha nem érted, nem érted.

Nicika: mi baj?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Rita: "sajnos" nekünk sem telik elég gyorsanKép

Mi bánt Nici?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anna! Épp azon agyaltam egészen idáig hogy tényleg meglehet hogy nem is a párjainkkal van a gond, hanem nekünk nagyok az elvárásaink! Kép Meg hát ugye a hormonok hatása!

Szia Vica! Most még nem ugrik be hogy ki is vagy! Bocsika! De kérdezz nyugodtan, a mail címem: pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Nancsi, jót derülök a bejegyzéseiden, na jó, szóval jókat röhögök rajta! Kép Csak így tovább! Hiteles nő?
Bartika, még én sem mondtam, hogy milyen klassz a fotó! Nagyon bejött! Kép
Ildi, neked is ám szépen nő a pocakod!
És ha valami klassz ebben a topicban, akkor az tuti az, amit Coryval leveleztetek a szopisegítség témában....Kép
Anita, hétfőn akkor egyszerre leszünk CTG-n, csak nem egy helyen. Kép Majd meglátod, milyen klassz, látni és hallani minden moccanását a babának. Kép
Én szerintem semmivel nem fogom fertőtleníteni (valahogy el sem tudom képzelni, hogy bármi vegyszer érje a cickómat, amikor a baba is szopizza) a cickóimat, szerintem is elég a normál fürdés (bár ki tudja, kinek mi a normál....ugyebár), szóval rendszeres Kép, és azt hallottam, ha valakinek fájdogál a cickója, akkor nagyon jó egy pici tejecskét rajta hagyni szopi után, hadd száradjon rá, és az védi picit, meg puhítja. De én is azt olvastam, hogy ha jól kapja be a baba, akkor nem repedhet ki. És ebben az első pár mellretétel a nagyon fontos, szóval akkor kell ügyesnek lenni, és ha olyan a kórház, akkor segítséget kérni! Szerencsére az Istvánban nagyon adnak a szopi fontosságára, és nagyon segítőkészek. Ez nekem nagyon megnyugtató. Kép

Puszi nektek!
Eszti
36+1
Vendég

Na jó! Most jöttünk meg Szombathelyről, két órát vártam a nőgyógyásznál, pedig csak a kókuszos eredményért mentem! A doki két hete azt mondta hogy két hét múlva jöjjek vissza mert akkor meg lesz az eredmény! Erre bemegyek - a 2 órás várakozás után - lelet még sehol, azt mondja a doki hogy arra 3 hetet kell várni, majd közli hogy mához két hétre menjek vissza az eredményekért! Szóval ne tudjátok meg hogy kiakadtam! Gyorsan ki is mentem a rendelőből mielőtt kiosztom hogy akkor a francnak mondja hogy két hét ha alapból tudta hogy minimum 3! Szóval k..ja be! Szóval mire kész lesz az eredmény meglehet hogy meg is szülök! Kép Pedig ez fontos lett volna szerintem! Ja és a legdurvább hogy telefonon nem adnak információt, és személyesen is csak nekem adják oda a leletet! Én meg ugye több mint 40 kilóméterre lakok Szombathelytől... Kép Szóval ez az én szomorúságom oka! Most mit csináljak???

KépKép
nicika

Nicika: szerintem is fontos lenne a lelet a szülés előtt. Különben minek csinálják? Ez a 3 hét nagyon durván hangzik Kép És sajnos ötletem sincs, mit lehetne csinálni Kép A kenetet is Szombathelyen csinálják a laborban? Ha igen, keress meg mindenképpen msn-en, és beszéljünk!

cory
Budapest

Alina Kép
Nem semmi méretei vannak a babódnak Kép

Nadin Kép
Klassz, hogy kezd összeállni a dolog nálatok is Kép

Kati Kép
Sajnálom, hogy nem lett jó a vérképed és a vizeleted Kép Gyógyulj meg hamar!
Egy kis időt biztosan kibír a baba a babakocsiban, de után ott várja mhjd a szép szobácskája Kép

Lyly Kép
Örülök, hogy jól vagytok Kép
Sok mindenhez én sem értek, pedig már van egy gyerekem Kép, de majd most újra megtanulok mindent.
A szüléstől ne félj, tuti nem halsz bele Kép
Múltkor nekünk azt mondták a felkészítőn, hogy olyan még nem volt hogy egy gyerek ne született volna meg, valahogy tuti kijön Kép

Nyf Kép
Tényleg hihetelen az emberi szervezet Kép
Nem kis traumán megy keresztül és mégis hamar regenerálódik Kép

Rita Kép
Madela tejzacsiban fagyasztottam a tejet. Nem olcsó, de nekem nagyon bevált. Próbáltam az Aventest is, de ott az volt a gond, hogy a 20 zacsihoz csak 10 zárót adtak. Multkor Ági ajánlotta a jégkocka zacsit, az is jó lehet és persze nem utolsó sorban jóval olcsóbb Kép

Nicika Kép
Mi a gond?

Annácska 30+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nici Kép
Elhiszem, hogy ez kiakasztott. Én is utálok feleslegesen órákat dekkolni.

Annácska 30+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska, Rita,

aranyosak vagytok, máris megnyugodtam. Ma Kisbence is egész nap aktív, igaz, most ettem tele magam.

Nicika,
ne húzd fel magad, annyit nem ér az egész. Tessék meglepni magad valami finomsággal, mondjuk egy cukrászdából, vagy egy jó kis otthon főzőtt pudinggal, gyümölcsrizzsel. Ma én is ez utóbbira szavazok majd. Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Nici! Hát én is megértem, hogy kiakadtál, de gondolj arra, hogy jövő héten még nem szülsz!!! És meglesz addigra az eredmény!!

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Most én is elbizonytalanodtam! Akkor itt sokatok nem is szereti a rucikat nézegetni! Most olyan szarul érzem magam hogy én meg mindig mutogatom és lehet hogy a kutyát sem érdekli! Azért majd a gyerekszobát megmutassam ha apa befejezte a festést vagy arra sem vagytok kiváncsiak?

KépKép
nicika

Nicika: én szivesen nézegetek rucikat (szobákat, pocakokat, babakocsikat mondjuk szívesebben), és legyen ez IS, és beszéljünk másról IS. LEgalábbis szerintem.

cory
Budapest

Barti! Én is el szoktam mondani a páromnak hogy mit érzek, mit csinál a babó meg ilyesmi! De sokszor tapasztalom hogy nem is figyeli mit mondok, mert mikor visszakérdezek halvány fogalma sincs róla hogy mit magyaráztam!

KépKép
nicika

Nici! Ez hülyeség! Ne akasszon ki! Mert tudod, akit nem érdekel (szerintem a kisebbség), azok simán lapoznak és kész. Egy olyan helyen, ahol 30 ember tömörül nem fogsz közös nevezőt találni, nem is kell. Akit nem érdekel a téma, nem szól hozzá és kész... a szólás szabadsága. Kép
Ezen nem szabad szomorkodnod!
Szóval tedd csak fel a festés képeit! Ha másért nem egy ember kedvéért is megteheted!!! Kép

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="119911"> Sziasztok!
Most nem reagálok sokat az irományokra, mert túl sokat írtatok.
Alina,
akkor már célegyenesben vagy! Örülök, hogy jó lett a 2.NST.

Én is voltam, nekem ez volt a 4. Kisasszony nagyon jól érzi magát és még mindig utálja ezt a vizsgálatot. Iszonyat aktív volt. Fájások nem voltak. Jövő keddtől két naponta kell mennem.
Ja és a kókusz negatív lett.

Puszi Mindenkinek. Szép napot!
Angi (39+2)</font>
angi79

Nyf! Érdekes volt nagyon amit írtál a babák vízraktározásához! Ezt olyan fura elképzelni!

Katicuska! Ezek nem jó hírek, de babócával biztosan minden rendben van!

Lyly! Tanácsodra benyomtam egy fél tábla Milkát! Kép

Bartika! A fő gond az az hogy ilyen messzire mint Szombat hely szülés előtt 1-2 héttel elmászkálni, ráadásul utazgatni vonattal, meg ilyesmi nem túl egyszerű!

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">NicikaKép Szívemből szóltál. Ilyenkor szokott az én fejemben robbanni valami. Remélem, sikerül megoldani a helyzetet időben és nem csak úgy - lesz,ami lesz alapon nyomják az antibiot. Mondjuk az eü. állapotokat ismerve ez a lelet-probléma még felmerülhet másnál is Kép Ja, és ru
cit, babakocsit etc. nézegetni mindenki szeret szerintem. Csak nem más, talán fontosabb dolgok helyett.

AnitaKép Köszönöm neked is, hogy elmondtad, amit gondolsz.

RitaKép Szerintem a többség-kisebbség előhozása itt nem helyénvaló... Én tegnap reggel hetek óta tartó dilemma után - és a hozzám érkező privik és mélek hatására - írtam le az én "kis problémámat". Pusztán azért, mert így éreztem helyesnek és tisztességesnek. A probléma - legyen az bármily kicsi is, csak duzzad, ha nem beszéljük meg. Ellenvéleménynek pedig mindig van helye, akárhány ember is áll "szemben" akárhánnyal.

LylyKép készülj fel arra, hgoy a hitellel kapcsolatban - főként folyósításkor - sajnos lesznek még csalódásokKép tesómék kétévi házépítését most zárták le - egy éves késés után... Ez a bankok természeteKép
Kisfiam is a másfél éves unokabácsijának ruháit hordja majd nagyrészt, és ez nekem még öröm is, mert mindig látom bennük majd Bubit is Kép

AlinaKép akkor megnyugtatóan megoldódni látszik a méhszájfelpuhulás ügye Kép Hiába, a természet nagy varázslómester Kép</font>

indianyo

Hú már annyian járunk NST-re hogy alíg bírom követni! Persze a táblába azért írkálom ám!

Most hogy benyomtam azt a bizonyos Milka csokit, már sokkal jobban érzem magam! És ígérem ez utánis megmutatom majd a babócás dolgokat, de főleg a gyerekszobát! Jaj már úgy szeretnék vele dicsekedni! Kép

KépKép
nicika

Most volt itt a védőnő és azt mondta, hogy mindenhol kötelesek elfogadni a 90 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot.

Voltunk 4D-n, annyira izgi volt, mindenét megmutatta a kicsilány. Nagyon nagy, már most a 35. héten 2800 gramm, azt mondta a doki, hogy ne lepődjünk meg, ha 4kg fölött lesz. Nagyon pufi az arca és sok a haja. Azt mondta még, hogy bár március 7-re vagyok kiírva, biztos, hogy meglesz februárban. Nagyon elkezdtünk izgulni.

Küldök mai pocakfotót is!
Scullyx
34+3KépKép

KépKép
KépKép
scullyx

Most volt itt a védőnő és azt mondta, hogy mindenhol kötelesek elfogadni a 90 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot.

Voltunk 4D-n, annyira izgi volt, mindenét megmutatta a kicsilány. Nagyon nagy, már most a 35. héten 2800 gramm, azt mondta a doki, hogy ne lepődjünk meg, ha 4kg fölött lesz. Nagyon pufi az arca és sok a haja. Azt mondta még, hogy bár március 7-re vagyok kiírva, biztos, hogy meglesz februárban. Nagyon elkezdtünk izgulni.

Küldök mai pocakfotót is!
Scullyx
34+3

KépKép
KépKép
scullyx

Angi: szuper,hogy nincs kókuszKép

Nici: sajnálomKép Hihetetlen, amit tudnak művelni az emberrel... Milka: királyKép
Voltam tegnap védőnőnél! Nem gond, ha ideírom a változásokat?
+ kg-k: 9
haskörfogat: 108
1.NST: 2006.01.30.(hétfő)

Köszi!
Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Viko! Szerintem mindenki írjon továbbra is arról ami kikívánkozik belőle és rakjon fel képeket amit gondol! Mind a negyvenakárhányan mások vagyunk, mindenkit más érdekel! Én személy szerint imádom mások szerzeményeit nézegetni! Viszont a mélyebb témákhoz nagyon sokszor nem tudok hozzászólni! De nem is baj! Itt a neten van még hely írkálni! Aztán ha valaki valami olyat olvas ami számára nem fontos az átugorja és kész! Kép

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">NicikaKép Köszönöm neked is. Ha elolvasod figyelmesen, amit eddig a témában írtam - és amihez mások a saját véleményükkel csatlakoztak - akkor nem is látsz ennek ellentmodót. Én azt gondolom, hogy a szólásszabadsághoz az ellenvélemény kinyilvánítása is hozzátartozik - főként, ha jobbító és nem ítélkező szándék vezérli azt. Én nem tettem ilyet. Te semKép

És ezennel részemről a téma lezárva. Valóban, itt a neten van még hely irkálni. </font>

indianyo

Scullyx, nagyon klassz a 4D, annyira husi a képen a pofija. Anita Botijánál láttam hasonló pofiberendezést! Kép Kép

Nicika, jól tetted a Milkát! Kép Én túrórudival kényeztettem magam.

Én ma utoljára átpakoltam a kórházi cuccost, sokkal több lett, mint ahogy először gondoltam, a legtöbb hely a sok pelus, betét, mellszívó (a kórházi két elektromos elromlott....), popsitörlő foglalja.
De most már kész. Kép

Angi, Lidi biztosan nehezen válik meg anyucikájától, és ezt meg is értem! Kép
Vendég

NyF!
Tisztázzunk valamit! Most jutott eszembe: veletek feleztük meg a zöld cipőzacsikat? Vagy egyszerűbb ha leírod, hogy milyen színű ruhában voltál, mert ilyenekre nagyjából emlékszem. Én szürke pulcsiban voltam, és olyan seszínű zöldesszürke kabátban, csíkos naciban.

Rita!
Valaki írta korábban, hogy jégkockacsináló zacsiban fagyasztotta le a tejcsit. Azt hiszem Ágiboszi írt olyan zacsiról, amit le se kell zárni, mert önzáródós ha fejjel lefelé fordítja.

Nicika!
Én szeretem nézegetni a rucikat, legalább beszerzek ötleteket. És főleg a szoba-berendezések érdekelnek, mert kell az egészséges irígység. Én is felteszem a babó kiságyát ha már elhoztuk és összeraktuk.
A csoki jó ötlet, igaz nekem most doki előtt nem kéne. Emlékszem, amikor sokadjára buktam a forgalmi vizsgán (jogsi) 2 tábla Porta csokit nyomtam be kb 5 perc alatt.

Ja és egész nap durmolok, nehogy bedagadjon a lábam és a doki kórházi benntartózkodással fenyegessen. Most eszek egy kis krumplit, aztán fürcsi és készülődök a dokihoz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok kismamik Kép
Csak egy gyors bekukk, mert ma nagyon depis a hangulatom!
Nem jó a cukrom, megint emeltek az inzulinon, nem jó a vérnyomim, rettenetes fáradt vagyok, igaz délelött nekiálltam az összes szekrény ki-be rámolásának, nagytakarításnak, mert hát ha Szófi megszületik, ugyse sok időm lesz ilyesmire, főleg, hogy kezdődik a kert szezon.Azt pedig elhatároztam, hogy az idén mindenképpen kertészkedem, tavaly és elötte a sulesz miatt kihagytam.
Azért megvagyok, de napocska ide vagy oda a kedvem borús!
Puszi, majd jelentkezem!

KépKép
csema

AnitaKép
Itt van Nálam, a film. Akkor küldjem?
Valamelyik családtagom majd megkérem adja fel!
Puszi!

KépKép
csema

Viko! Nem is ellentmondásként írtam, hanem megerősítésként, jelezve hogy mindenkinek igaza van és a téma ezáltal lezártnak tekinthető! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Végigolvastam a dilemmákat a topiccal kapcsolatban. Én értem mindenkinek az álláspontját, viszont a következőket gondolom: ez egy netes topic, ahova mindenki azt ír és olyan képet tölt fel, amit akar. Szólásszabadság van. Mindenki arról beszél és olyan dolgokat oszt meg, amit fontosnak tart. Az olvasóknak lehetősége van arra, hogy reagáljon, vagy ha nem tetszik az iromány, ugorjon. Ennyi. Nem több és nem kevesebb. Szerintem.

Különben nagyon szarul vagyok. Összeszedtem valami hányásos hasmenéses nyavaját, gyomorgörcseim vannak, és a vérnyomáscsökkentő gyógyszer sem marad meg bennem. Ezért szárnyal a vérnyomásom (Csema: le sem merem írni, hogy mennyire) és az orvos szerint ha holnapig nem javulok, be kell feküdnöm. Végleg. Ennyi.

Csema: hagyd a fenébe a pakolást, pihizz inkább.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="aa00aa">NiciKép Értettem a te szándékaidat, ezért is mondtam, hogy sem te, sem én nem merültünk bele az ítélkezésbe. Az ellentmondás pusztán a szólásszabadság/kisebbség/többség valamint hülyeség szavak olvastán szaladt ki a számon. Kettőnk között nem volt ellenvéleményKép

És akkor most tényleg lezártam. Kép</font>

indianyo

Mariann: ROTA vírus szedi áldozatait a városban ezerrel, sajnos nagyon súlyos hányás-hasmenéssel jár, és nagy a kiszáradás veszélye. Most az egyszer azért drukkolok, hogy kórházba kerülj infúzióra, nehogy baj legyen... remélem, megbocsájtod. Persze, annak még jobban örülnék, ha gyorsan megggyógyulnál és lemenne a várnyomid is.

indianyo

MariannKép
Vigyázz magadra, ezerrel megy a drukk, és probáld csak 2 korttyal bevenni a vérnyomáscsökkentőt.
Annak fontos lenne benntmaradnia!
Vagy fél 1 korttyal 10perc után másik fél, hátha így nem kívánkozik ki!

KépKép
csema

Ja és tudom, hogy feküdni kéne, de már nem megy!
Pedig a szülésznő barátnőm beígérte, hogy beárul a dokinéninek, de csak nem tesz ilyetKép

KépKép
csema

NYF: a profilomban lévő mélcímre küldd el a tiédet lécci! Köszecs.

indianyo

Most vettem be a gyógyszert, kevesebb, mint egy percet volt bent. Kép Ha a férjem hazaért, irány a háziorvos, hogy adjon valamit.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

MariannKép
Drukk!!!!!

KépKép
csema

Mariann! Tarts ki! Lassan kortyolt víz tényleg segít! Drukkolok!!!!

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

LÁnyok!

Jó a fogfájásra a szegfűszeg? Vki mintha írta volna....nagyon fáj a fogamKép Vettem be rá panadolt, de halottnak a csókKép Fogorvos meg csak holnap reggelKép Egész szegfűszegem van itthon.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Az egy napi termés 1 órámba teltKép

Szerintem is mindenki azt ír, amit akar, és mindenki azt olvas el, amit akarKép Na ezt jól megmondtamKépKép

Rosszkedv: a férfiak teljesen másképp működnek, mint mi, ezt sajnos tudomásul kell venni. Nálunk is vannak időszakok (pl. most is), amikor kevés figyelmességet érzek, viszont az évek alatt megtapasztaltam, hogy ha komolyra fordulnak a dolgok, akkor igenis kiáll minden körülmények között mellettem a párom és megvédi minden rossztól a családját. Most fontosabbak neki a bútorok, de tudom, hogy ezt is értünk csinálja!!!

Bimbóvédő: én Patríciánál használtam, mert a kórházban ajánlották, de még jobban kisebesedett tőle a mellem és a kiscsajnak nem volt ereje úgy szopizni. Én senkinek nem ajánlom!!!
Ha valakinek befelé forduló vagy lapos mellbimbója van, akkor szopi előtt "ki lehet fordítani" megfelelő eszközzel, akár fejővel.

Ildi: tegnap valaki alatt beszakadt a jég!Kép

Borcsa:akkor kinél fogsz szülni, ügyeleten?

Eszti: örülök, hogy jó lett a ctg!!Kép

Alina: u.az, mint Esztinek!!Kép

Nancsi: a tej először "vizesebb", tehát ha szomjas a baba, mondjuk a nyári melegben, akkor elég neki egy kis szopi és oltja a szomját!! Van, hogy ilyenkor csak pár percig szopizik, mert tényleg csak szomjat akar oltaniKép
Persze a víztől nem lesz baja, csak ne cumiból, esetleg kiskanállal vagy kispohárból.

Kata: sajnálom, hogy rosszak lettek a leletek, azt lehet tudni, hogy mi a baj??

Adri: tényleg jó nagy a pocid!!
Ja és fel a fejjel!!KépKép

Scullyx: édes a baba a 4D-s képen!!Kép

Zsu: amióta nem tudok itthon egy jót fözni, azóta csurog a nyálam,főleg ha ilyet látokKépKép

Vok: már megint irigykedhetek a talitok miattKép

Tünde 38+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Zsu: rágd el a szegfűszeget és tedd a beteg foghoz!

Mariann: nálunk is ez a vírus tarolt, én nem kaptam el, de nagyon durvaKépKép Mindenképp jobb a kórház, mintha bajotok lenne!!
Azért persze drukkolok, hogy hamar rendbe gyere!!

Csema: Neked is csak jókat kívánok a cukorral, a vérnyomással és a kedveddel kapcs.-ban is!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nancsika
Na ezzel én is egyetértek, de szerintem 3,5 kg-nál Márk nem lesz nagyobb, nem is férne el!!!Kép
AZtán meg lehet hogy csak nézek mikor kibúlyik!

Lyly
Drágaság! Nekem csak egy babóm lesz, Nancsika Alexére gondoltam hogy hasonló a mérete mint a mi babánknak!Kép Ari vagy!!

Nadine
Nálatok is alakulnak a dolgok látom, de jó!
A takarítást én is a nettel szoktam megszakítani!Kép

Katicus
Sajnálom hogy ilyen rossz lett a vérképed vizeleted, de fel a fejjel majd kikezelik!
A babád biztos jól van azért mert nem nő a hasad ne gondolj semmi rosszra, nekem se nő a hasam már több hete, még 100cm sincs, pedig már 37 hetes is elmúltam.Kép
A költözéssel kapcsolatban, nehéz lesz megoldani biztos, de majd túl lesztek rajta valahogyan.Kép

Anita, Annácska
Ne rémisztgessetek hogy nagy!Kép
Biztos más ütemben fejlődött mint másé, ne aggódjatok beértek minket!!Kép

Rita
Köszi. Kép

Nicika
Elhiszem hogy rosszkedved van ezek után, szerintem botrányos hogy ennyit várakoztattak a semmiért. Felrobbantam volna, de hogy a dokit helyre rakom az tutiKépKép
Babaruhákat, pocifotót rakjál fel mindenképp amikor gondolod, engem érdekel!szívesen nézegetem.Kép Továbbra is várjuk!Kép
"Apa nem odafigyelés téma": halálom ha látom hogy fogalma sincs miről beszélek neki, hú de tudok szítkozódni akkor!!Kép

Angi
KösziKép én pedíg örülök a tiednekKép
Ennyit arról hogy a lányok előbb jönnek. Jövőhét kedd NST mindkettőnknek, kár hogy nem járunk egy kórházbaKép

Sculy
Nagyon aranyos a kislányod, milyen kis pufi az arca!Kép NAgyon édi. A súlya pedíg nagyon jó!Kép

MOst jöttünk meg a Metróból ha valakit érdekel Billerbeck párna+kispárna+takaró 6000-FT!!Akció.

Szerintem most már tényleg hagyjuk a témát ki mit ír, milyen képet tesz fel, mert már lerágott csont, és még a végén valaki megsértődik!!!

Mariann
VIgyázz magadra!

Csema
KIs hamupipőke, befejezni a takarítást de rögtönKép
Sajnálom hogy rosszabb lett a cukrodKép

A
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a pocak dícséreteket!Kép

Cory, Indianyo, Nadin!
Köszi, hogy együtt éreztek velem, és látom, hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal!Kép Igyekszem javítani a helyzeten, amennyire tőlem telik.

Nicika!
Sajnálom, hogy nálatok is hasonló a problem. Én nem is tudom,hogy a párom mitől ilyen, hiszen azelőtt egészen más volt. Mi egy évet vártunk a babára, és ő is nagyon akarta már. Szóval első perctől jól fogadta, várta, törődött velem, kényeztetett, csak mostanában történhetett valami... Lehet, hogy valóban csak kismamahormontúltengitisz. egyébként nagyon várja a szülést, és bent akar lenni első perctől kezdve.
Ja, és sajnálom, hogy ilyen rosszul alakult a napod. Most az egyik depis vígasztalja a másikat??KépKép

Bartika!
Nem arról van szó, hogy nem tudunk beszélgetni a férjemmel. Tudunk, és szoktunk is sokat, el is mondom, hogy mi bánt. ő akkor fél napig kényeztet, kicsit túlzásba is viszi, de utána másnap visszaáll minden a régibe. szóval a kontaktus és a kommunikáció megvan közöttünk, nem ez a baj. Az viszont nagyon jó, hogy ti mindent megbeszéltek, és nincs semmi gond. Vehetnénk páran példát rólatok.Kép

Babetta!
Hát, ezek a Leventék már csak ilyenek, nagy helyet igényelnek! Hétfőn megyünk a dokihoz, és kiderül, hogy mekkora az az akkora!Kép

Most lépek, mert megyek tornára. Este még benézek. Szép délutánt mindenkinek!Kép

Ja, és a finiselőknek kitartás! Nagyon irígykedek, hogy már itt tartotok!Kép

Adri+Levike
28+1

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!!!

Alina, Tünde, nyugi nem akarok korcsolyázniKép
(csak egy kicsit csúszkálni akartam )
De ha v.ki alatt beszakadt, akkor nem megyünk rá a jégre.
Különbe a téli hangulat miatt vágyok oda.
bafagyott tó, havas nádasok...stbKép
Egy kis romantikaKépKépKép

Csema,sajnálom, hogy roszabb lett a cukrod, vérnyomid.Pihenjél!!!!!Kép
Hú, Mariann, neked se lehet egyszerű egy fosti-hányós vírusKép
Tényleg vigyázz a kiszáradássalKép

Sculy, szép a pocak, és milyen kis husi arcú bébike.
Nagyon ariKép

Nici, és a másik fél tábla milkával mi lett?
Ha én elkezdem, nem tudok felénél megállniKép, ezért el se kezdek csokit enniKépKép
Dokik meg tehetnek egy szívességet.......
Ezért elmenni Sz.helyre?
Tényleg, kihez jársz ott?
Mert én ott végeztem az e.ügyi szakközépiskolát(bár nem most volt, de még egy-két névre emlékszem)

Anita, Eszti, hajra-hajra finish!!!!!!!Kép

Angi, tök jó, hogy te meg már 4-szer voltál nst-n, tök izgi.Lidike meg majd kibújik, ha akarKép

Lyly, nyugalom, eddig minden gyerek kijött.
Bennt nem maradnak.Előbb-utóbb csak kijönnek valahogyan.
van könyebb, meg nehezebb szülés, de ne félj tőleKép
Lehet, hogy az adott pillanatban rossz lesz, fájni fog , minden bajod lesz, de ahogy kibújik a pici, hidd el, nem is fog más érdekelni, azt se veszed észre, hogy kijön a méhlepény, összevarrnak...stb.
Szóval baromi JÓ lesz!!!!!!!KépKépKép

Katicuska, sajnálom, hogy rossz a vérkép, vizelet, meg a hitel se jön időben.
Nancsi, tényleg aztán hívott a hiteles csaj?

ildikó 30+6
vas

Adri,az én Leventém 6 éve 3.75-el születettKép
Baromi nagy hasam volt, a mostani meg se közelítiKép
Összefoglalva: a Leventék f*sza kiscsávók, jó nagyok, egészségesekKépKépKép

El is felejtettm, nem kaptam weledás gátmasszázs olajatKép
3 helyen nem is hallottak róla.
Akkor most a konkrét címekre megyek majdKép
vas

Nici,
húúú, engem is szörnyen bosszantana a dolog... És én is csokival orvosolnám... Kép
Viszont azt nem értem, hogy neked itt Sopronban miért nem vettek le kókuszos kenetet? Az világos, hogy miért mentél a szombathelyi dokihoz, de itt miért nem vették le?? Szóba sem került?
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen, de a szombathelyiek meg igazán elküldhetnék ilyenkor a leleteket, eredményeket... Ott nincs olyan, hogy válaszborítékos megoldás?

Rita,
az pontosan mit jelent, hogy nem volt olcsó a Madelás zacsi? És a jégkockás dolgot úgy kell elképzelni, hogy szépen beletöltöm egy olyan zacsiba?? Az mennyire steril?

Lyly,
pudingot ajánlottál Nicinek! Én épp most tettem be a hűtőbe... Kép Meg van egy kakaóscsigám is... Nyami, meglesz a délutáni kalóriabomba. Kép

Angi,
tök jó, hogy nincs kókuszod! Kép

Indianyó,
ez a "másfél éves unokabácsi" naaagyon jó volt! Kép Kép Kép

Scullyx,
szép nagy a pocakod! Kép Az komolyan lehetséges, hogy még az uccsó 5 hétben több, mint egy kg-ot nő a Baba? Jééé...

Tünde,
te hol láttad Scullyx friss 4D-s képeit??

Csema,
borúra derű jön ám! Kép

Mariann,
remélem jobban leszel mihamarább!! Kép

nadine81

Adri,
így, hogy leírtad párod milyen nagyon lelkesen készült erre az egészre (terhesség előtt, alatt, szülés, stb..), lehet, hogy csak egy vagy két rossz hete van... Van még 12 hete, hogy visszazökkenjen! Kép Utána meg, hogy belerázódjon! Az apaságba! Kép

Vas és Mindenki!
Én hülye vagyok... Hol találom Scullyx képeit? Az albumában??? A táblában vannak már frissek???

nadine81

Jaaajjjj!!!! Kép Kép Kép
Megvan!!!! Csak arrébb kellett húznom ezt a bigyót, itt lent!!! Kép Kép Kép A pocak megvolt, de mellette a kép nem! Kép Kép Kép Jól van Violka, csak így tovább!!

Scullyx,
nagyon szép a kislányod! Kép

nadine81

Adriana és más "depis" lányok! Mi depisek fogjunk össze alapítsunk Klubot! Kép És majd jól megvígasztalgatjuk egyást! Higyjétek el a végén röhögéssel zárulna a dolog! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?