Sziasztok!
Nnna végigolvastalak Benneteket! Háát nem volt egyszerű...

Most meg annyit akarok írni, hogy ti nem fogjátok győzni!
Junko, Juca!
Szép csendben küldök drukkokat az ingatlanokhoz!
Szerintem bátran lehet alkudni, maximum nem jön be, szóval nem kell félni. Én úgy csinálnám, hogy vinnék egy nagyszájú ismerőst, aki tud alkudni és mindenbe belekötnék, hogy még mennyit kell rászánni a falakra, parkettára... illetékre..stb. És alulról indulsz és onnan felfelé, ha az fenyeget, hogy másnak adja, akkor feljebb mész, nem?
Juca!
Igazad van, szerintem is igazodjuk Bogihoz a mozival! Bogi???
Ja és Wish nem igazán jut oda, hogy benézzen hozzánk, mert már alig bírja követni az eseményeket. E-mail-en, vagy a Dévais topikban megtalálod. Egyébként most kezdték a stimulációt, úgyhogy nagyon kell neki drukkolni, mert a télvégi babaesőben Neki is ott a helye!
Junko!
Ne aggódj a closty miatt, gyorsan elszalad az a néhány nap, míg szedni kell és a zebrád úgyis felejteti majd az ellenérzéseket!
Idővel egyébként szerintem is meg kellene ismételni a párod vizsgálatát.
Adri!
Ne ijesztgess! Gondolok Rád sokat és akkor biztos sikerül megoldani a problémákat! És várunk!
Niki!
Összegyűjthetnéd az adatokat az LH-tesztekről, ha van kedved. Én is netről rendeltem innen:
http://www.infertility.hu/bm.htm illetve egyszer találtam akciósan 1.000 Ft-ért a Rossmann-ban. Az elvágással kapcsolatban Kati minden fontosat leírt. Lényeg az éles olló!
Brill!
Gratulálok a tökéletes átjárhatóságidhoz! A cseppnyi vérzés teljesen normális, én belázasodtam délutánra, még az is belefért...
KoRéka!
Merre jársz? Mizú' veled?
Mátra!
Köszönöm a fotót, aranyos vagy.
Az a módszer, mit írtál, az a biopszia, de azért az nem olyan egyszerű ám, hogy bárkin elvégezzék. Sok feltétele van. De legalább tudjuk, hogy lehetőség VAN, igaz?
Dido, Junko!
Most lehet, hogy bolondnak gondoltok majd, de egyre inkább biztos vagyok abban, hogy ez így van rendjén, hogy nekünk ennyit kell várni és küzdeni. Én valahogy mostmár elfogadom ennek a dolognak a sorsszerűségét. Én magamban annyi mélyen ülő problémát oldottam meg az elmúlt időszakban, hogy ha mindezt a gyermekem életében kell tennem, ő biztos, hogy megsínylené ezt.
Nna abbahagyom a szentfazékosdit, mert persze most is minden nap el kell mondanom magamnak, hogy "persze, hogy készenállok és már semmi akadály nincs előttünk és úgysem lesz újabb inszem.."
Tündi!
Nagyon örülök az utolsó szuridnak!

Várom a híreket..
Ja és azért nem UH-zott meg, mert az ahhoz használt óvszer anyaga, ill. az a kenőanyag, amit ráken, nem tenne jót a spermiumoknak.
Persze bennem is felmerült, hogy és akit reggel UH-z, azzal mi van? Ne kérdezd. Ezek után választhattam, hogy megnézzen-e és én azt választottam, hogy ne. Ennyi titkot meghagytunk a jövőre...
Kivi!
SZerintem is nagyon jól tetted, hogy több vasat tettél a tűzbe.
Nagggyon jó síelést kívánok!
Csibe!
Drukkolok, hogy gyorsan megold a koponya CT-t!
Úgyis minden rendben lesz!!
Sajnos nekem is át kellett élnem, hogy a vizsgálatok ismétlése és a Karácsony miatt 2 ciklussal később indultunk. Háát eleinte elég rosszul bírtam, aztán elfogadtam.

(volt más választásom??

)
Sziszka!
Köszi a drukkot, jó hogy jöttél!

Remélem, jól vagytok!