Sziasztok
Most értünk haza vagy félórája!
Szilva
Azért mentem a BMC-be, mert már nem győztem kivárni a Pirit. Még mindig nem jött meg rendesen!
Néztek vizeletet, ami persze negatív lett, amit tudtam is, mert ugye régi jó mondásom a két nincsből nem lesz a valami!

Utána Uh-t csinált Sz.ügynök és mondta, hogy látja, hogy le fog válni a mnyh., úgyhogy meg fog jönni, de ha jövő hét csüt.-ig nem jönne meg, akkor (írt fel biancoba gyógyit) kezdjem el szedni és 10 nap múlva megjön. De azt is mondta, hogy szerinte már hétvégére megjön. És ha szombaton, ne izguljak, menjek nyugodtan hétfőn vissza (mert hát ugye az nem a 2cn lesz, hanem a 3. A Hilda (a szőke asszisztens csaj) is nagyon aranyos volt, már megismer, hisz többször találkoztunk, kérdezte mi újság, jövök a következőre. Jól esett. Sz.ügynök is rendes volt, háromnegyed kilencre értünk oda, mert csak a 7-es vonattal mentünk és negyed tizenegykor végeztem. Akkor már alig volt valaki. Irénke mondta is, hogy ilyen napnak is kell lenni, mert a héten mindig este 5-kor mentek haza annyian voltak. Két csajjal jól elbeszélgettem, meg UH-n előttem voltak, és utána doki mindegyikkel megbeszélte a dolgát, azért is végeztem ilyen soká.
Utána Mammutoztunk, majd elmentünk ki az Árkádba, a Sugárba és az Ikeába. Hát az Árkádtól nem estünk hasra, szerintünk olyan, mint a Campona.
Na, elég sokat írtam a mai napról!
Krisz
Ne izgulj, válaszd azt a ruhát, ami a szívednek a legjobban tetszik, no persze meg a szemednek is!!!
Mili
Drukkolok neked holnapra, biztos nagyon ügyik lesztek! Babatapasztók mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Márcsibe
De jó, hogy jelentkeztél, éppen minap gondoltam rád, hogy már lassan végére kell érjetek a vizsgálatatoknak! Te is a BMC-be jársz, hogy K.ügynököt írtál?
Sackó
Akkor tali febr.11-én?!

Még nem tudom hogy ismerjük meg egymást, bár én a Barbit és Maryt már ismerem, Tüncsanyuról, Szilváról, Noémiről már láttam képet. Remélem őket is felismerem!
Szerintem, ahol sok nő lesz, ott lesznek a netesek!!!!

De lehetnek férfiak is, én viszem Karcsit, helyesebben hozza magát, meg hát ő régebbi babanetes mint én, csak én helyettesítem most őt is!

Na, asszem írtam eleget!
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!