A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
NAGY drukkok Istinek, legyen mihamarabb jobban!!!!

Pocak,
fiadnak is jó erősödést, gondolom, nagyszülői kényeztetés lesz ezerrel Kép

Rec,
hoppá, akartam írni, hogy majd időzítve koccintsunk egyet virtuálisan, csak agyam mint nagylukú sajt kihagyott megint Kép

Neet,
virslitémában ugyanez itt is, ha mondjuk azt mondanák, hogy 6%hús és 94% szója meg fűszerek, akkot totál boldogan tömném magamba... így kénytelen vagyok agyat kikapcsolni, és termékleírást nem elolvasni Kép

Soosoo,
jobbulást!!!!! Kép És a cukroslötyit együtt hörpintjük fel Kép kivárjuk a 2 órát, és utána együtt gyümölcsjoghurtozunk Kép

Zsanci,
örvendezek, hogy ismét az élők közt vagy Kép és köszi, hogy tudósítasz votivékról!!! Kép
kisün

Vera és Soosoo,
én a cukros bulit Jucussal csináltam végig!!!Kép ti is élvezni fogjátok együtt!!!
Pocak,
nagyszülőknél minden unoka gyorsan gyógyul!! ez tapasztalat!!! Daniella olllllllyan de olllllllllyan egészséges lesz!!!!KépKép
és a cicis kép nekem is tetszett!!! És csak, h irigykedj: nekem mindkét pasi csinálta ezt!!! Sőt, még az apjuk is...KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manoka,
kb 70-80 nm-esre gondoltunk, 2-3 szobaval. Igen, uj épitésüt szeretnenk, a szocpol miatt (iS).
És Ti? Milyet gondoltok?

Ancsi,
mél megyKép

KépKép
fibi

Votiv,
pont oda??!!!KépKép Másik kórházba nem lehetett? Jaj, most már tényleg nagyon drukkolunk!!!!

Zsan,
kösz, most már legalább tudjuk, hogy köszöntsük Mr. Vírust KépKép Egyelőre nálunk semmi jele, de ezek után lehet, hogy nem megyünk semerre mostanábanKép Pedig tök jó táncház lesz vasárnap a Marczibányin. Kép

Kisün,
te szoktad számolni, hogy hol tartasz? Lassan meg kéne néznem a naptárt, hogy mikor is menjek UH-ra.

Zsombor és Bendegúz egy-egy kiscsizmát a kezükre húzva az előszobafalat csapkodják. Úgy néz ki, jól vannak KépKép
soosoo

Votiv,
pont oda??!!!KépKép Másik kórházba nem lehetett? Jaj, most már tényleg nagyon drukkolunk!!!!

Zsan,
kösz, most már legalább tudjuk, hogy köszöntsük Mr. Vírust KépKép Egyelőre nálunk semmi jele, de ezek után lehet, hogy nem megyünk semerre mostanábanKép Pedig tök jó táncház lesz vasárnap a Marczibányin. Kép

Kisün,
te szoktad számolni, hogy hol tartasz? Lassan meg kéne néznem a naptárt, hogy mikor is menjek UH-ra.

Zsombor és Bendegúz egy-egy kiscsizmát a kezükre húzva az előszobafalat csapkodják. Úgy néz ki, jól vannak KépKép
soosoo

Óóó, pedig már úgy örültem délelőtt, hogy Istók jobban volt....akkor mégsem ússzák meg a kórházat...Kép

Zsan!
Örülök, hogy Te jól vagy!!! Kép Most akkor végül kiderült, hogy mi volt? Vese?

Rec!
Ha 1 mondatban kéne összefoglalni a cikket: a lényeg, hogy az, hogy a babák roszul alszanak, teljesen élettani jelenség, ugyanolyan velejárója a bébikornak, mint az, hogy pelusba pisilnek/kakilnak Kép... és ugyanúgy mint ennek, a rosszul alvásnak is vége lesz egyszer Kép
És nekem meg még tapasztalatom is van erről! Kép
Ja és még azt is írta, hogy a legrosszabb dolog, amit tehetünk az a sírnihagyás...de ezt eddig is tudtam Kép
...ez utóbbi témáról a múltheti Nőklapjában is nagyon jót írt a Csányi, mindjárt meg is keresem, és bemásolom (fel lehet olvasni minden sírni hagyást pártoló anyósnak, férjnek stb.-nek Kép)

Manóka!
Emmának a Sinlacot magában adtad, vagy adtál hozzá valami gyümit? Doni eddig ebédre kapott főzeléket, délután gyümit, de tegnap a délutáni kaját áttettem 6-ra, és raktam a gyümihez rízspelyhet, és hogy ettől, vagy a felturbóztatott párologtatótól, de nem ébredt az elalvás utáni órákban...úgyhogy most ebéd és vacsi lesz, és gondoltam vacsira sinlacot adnék, de nem hagynám azért ki a napjából a gyümit se...szóval szerinted keverhetem?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Minket is érdekel, új épitésű, 60-70m2-es!!!
Gabi,
ha már emberek közé mehetek, akkor elrobogok a labdákért, jó????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jaj szegény VotivKépBiztos nagyon aggodik.De most már biztos gyorsan jobban lesz szegény Isti!!!!

Zsan:
tudsz valami konkrétat,hogy miért kell menniük?Pedig annyira úgy tünt,hogy javulKép

petergabi

Zsan:
ezért nehogy elmenj!Majd ha arra lesz amúgy is dolgod,csak akkor!Ráér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petergabi

Soosoo,
azért oda, mert ott van egyedül fertőző osztály! állitólag!!
Bog,
nem nem vese volt, hanem rota virus...
3 fő jellemzője van, mindenkinél máshogy jön ki:
1. láz
2. hányás
3. hasmenés
Nálam láz volt, hasmenés van. És a vesém valszeg azért fájt, mert szoptattam, de nem volt bennem folyadék.
Beniék a szomszédból már hazajöttek, már tegnap is jól volt, csak még hasmenése volt. A fél osztály rotás gyerekekkel volt tele!!! Anyuja mondta, h a mellette lévő ágyon, egy 2 év forma kislány volt, akinél EGYSZERRE jött ki minden!! Majd' 40 fokos láz, hányás és hasmenés...SZEGÉNY PICIKÉK!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na szóval, ezt írja a Csányi Vilmos:

"(...) Az ősmamák a hátukon cipelték babáikat több évig. Ezért ordít a baba torkaszakadtából, ha úgy érzi valamiért, hogy magára hagyták. És persze ilyenkor nem nevelni kell, hagyni sírni, hogy megtanulja a rendet. A rendtanulás majd később 3 éves kor után jön. Addig bizony azt kell éreznie, hogy biztonságban van, mert ha ez az igénye teljesül, akkor nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek majd felnőtt lehet belőle, és ez bőven kárpótol az első évek szolgálatáért. Ha viszont gyakran hagyják szegényt bőgni, gyakran éli elválasztási stressz, akkor félénk, ideges gyerek lesz. A feltétel nélküli biztonság, az állandó anyai jelenlét alapvető igénye a babáknak"

Na, tudom, hogy ezt már mind tudtátok Kép, csak szerintem olyan jól leírta, nem tudtam kihagyni, hogy ne osszam meg Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gabi,
azért kellett menniük, mert miután felkelt Isti, megint rosszabbul volt!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Ja, hogy Neked volt rota? Azt hittem Istire írod Most már értem...akkor Te viszonylag szerencsésen megúsztad! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka!
Csak most látom, hogy kérdezted a szagoját...
Manó felhívott fél 10-kor, hogy hányra kell menni, ők mindjárt indulnak...mondom az jó, mert sztem ők lesznek egyedül. Beszélgettünk egyet tali helyett, majd miután leraktuk 10 perc múlva hív, hogy Oxi most hívta, hogy megy-e a szagojába...kiderült, hogy Oxi már úton van, és mivel Manó is indulásra kész volt, Oxi meg nagyon vágyott már emberek közé, így elmentek ketten Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jajjajj, szegény Votivék, csak nem ússzák meg a kórházatKépKépKép A Lászlóról sok jót még nem hallottam, oké, hogy meggyógyítják ami miatt bekerül, de 3 másikkal jön kiKép

Ancsi: jóóóó vagyKép

Soosoo: mikorra vagy kiírva?

Zsanci: jóvan, apjuk enyém isKép és csajszinak ajánlom is, hogy legyen egészséges!!!KépKépKépKépKép

Kisün: lányomKép

Gigi: olyan virsli mennyié??? Én is csak azt szeretem, de Lidl-ben még nem jártamKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Nos Bogárka,
LAVINA indul!!!KépKépKép
egyébként tényleg klasszul le van irva.
Szóval, akkor kiegyensúlyozott felnőtt lovacskáim lesznek???KépKépKép
Boris the Butcher és Igor the I(E)vil

egyébként ha én szar anya vagyok ,akkor "kárpótolhatom" őket vmennyire azzal, h nem hagyom magukra???? komolyan kérdezem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka,
Istinek is az van!!!!!!!!!!!!!! Mi egy cipőben evezünk!!!!Kép
csak én felnőtt vagyok, és erősebb!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pedig már úgy tűnt, egész jól van IstiKép Szegény pici, most már remélem, tényleg hamarosan meggyógyul....
soosoo

Sziasztok!

Most olvasom mi van Votivékkal.Kép Remélem hamar meggyógyul a pici fiú!!!! Én is voltam pár éve a Szent Lászlóban Rotával, a mentö vitt be, mert 2 órán keresztül alul-felül jött egyszerre és a kiszáradás szélén voltam.
Most nem ecsetelem mennyire nagyon rossz emlékeim vannak a LászlórólKépKépKép de most az a lényeg, hogy Isti kapjon infúziót.

Bogárka, ez az idézet nagyon szép voltKép

Csak úgy kutyafuttában: Szabolcs jól van, szerencsére nagyon nyugis babaKép Hozzám viszont jön majd este a doki, mert úgy néz ki a bronchitiszem súlyosbodott, és lehet, hoyg tüdögyuszim van már. Sajnos ez még az a köhögés, ami még a szülés elött kezdödött, de a terhesség miatt nem szedhettem gyógyszert, most meg a szoptatás miatt kell vigyázni, ezért is jön a doki ki, hogy megnézze mi a helyzet és olyan gyógyszert ír fel, amit szedhetek.

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

En is bizakodtam, delelott mar kicsit vidamabban irt Votiv.Kép Kicsi fiu gyogyulj meg!

Bogar, Csanyit en is olvastam, es bennem is az erosodik meg mindig, amint eddig is gondoltam - nem az uvolteni hagyas a megoldas.
Zuzmo es valoban, meg par honapja a Mozaikban lattam egy interjut a Madarasz utcai Alvasambulancian dolgozo doktornovel, aki arra a kerdesre, hogy sirni hagyni a gyereket vagy sem, igennel valaszolt.Kép Errol ennyit.Kép
A vedono azt mondta, hogy ket hetig delutanonkent mindket cicibol adjak enni Katinak, mert lehet hogy ejszakara ehezik meg, azert kel orankent. Ha tovabb ebred, akkor probaljak meg neki az este tejpepet adni. Kicsit berzenkedek tole, azt sem tudom mi valojaban a tejpep...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Poc, én 4 napot töltöttem bent és egy tüszös mandulával illetve kötöhártyával távoztamKép És mindezek felett az egyik orvos még molesztált isKépKépKép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Pirus, nekted is jobbulast!

Jaj, Zsanci, elfelejtettem irni, hogy Igivel almodtam!Kép Egy rendezvenyen vettem eszre, hogy ul egyedul egy babakocsiban, de se te, se B. nem volt a kozelben. Felismertem, mert ugyanugy nezett felfele a szepseges barna szemeivel, mint azon a kepen, amit legutobb feltettel. Leguggoltam melle, beszeltem hozza, o csak nezett, aztan hogy mi lett nem tudom, ennyi maradt meg bennem.Kép
Egy masik alom: nekem is nottek ki a fogaim, nezegettem a tukorben, hogy mar nemcsak alul, hanem felul is van kibujo fogacskam.Kép
Gaz....

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

jaj,pont mikor nem vagyok a net elött akkor jön a rossz hírKépnagyon szurkolunk votivéknak,csak hamar gyógyuljanak meg.én is voltam a lászlóban és nem lett semmi bajomKépde akkor ez csak szerencse volt??????

pocak,
olyan virsli 2X4 db a csomagolás és kb 500 körül van.

ancsi,
és hogy itt mindenki folyton titkolodzikKépszóval lakást vettetekKépmesélj!!!!!!mekkoraKép???????????????????
Vendég

Pocak,
a legnevezetesebb Péter-Pál nap előtt egy nappalKépKépKép

Manóka,
azt akkor el se árulom, hogy kenyeret is sütök, és nem géppelKép Én ezekkel úgy vagyok, hogy kefír/joghurt készítésben a leghosszabb idő a tej felforralása és lehűtése, de ennek egyetlen kritikus pontja, hogy ne fusson ki. Közben lehet csinálni bármit. A többi művelet tényleg csak pár perc. A kenyér mellett se kell órákon keresztül ott állni, lehet közben játszani vagy internetezni (főzni, mosni, vasalni, takarítaniKépKépKép ) Ezeket mind olyan szakaszosan lehet csinálni, mint a bnet fórumozástKépKép
soosoo

Én is egész nap Votivéknak drukkolok!!!

Kicsit tudtunk ma sétálni, itt Hűvösvölgy mellett volt -5 fok, csak az arcunk fázott. Ti mivel kenitek be ilyen hidegben a baba arcát?

Szálka még benn, én lenni fakír, mert nem fáj, nem szúr, nem gyullad. Kép

Blaye
blaye

Piros,
neked is jobbulást! Remélem, a te Zsombid is meggyógyult már!Kép
soosoo

Dora!
Ha már valami pép, akkor inkább kérj Te is Sinlacot! Tejpép ebben a korban még korai...nem elég benne a tej, de még ott a cukor is ... brrrr...

Egyébként meg én nem hiszek az este jól megtömöm, jól fog aludni dumában...Doni van, hogy ébred éjszaka, és feszíti magát, ahogy szopipozícióba rakom, tehát NEM az éhség ébreszti föl!!!
(amit fentebb írtam az se az éjszakai ébredésekre vonatkozott, hanem inkább az elalvás utáni fél-1 órával való ébredésekre...mivel estére már fáradt, hamar bealszik az esti szopin, íg lehet, hogy keveset vacsizik, és ezért kel még föl utána 1x-2x...ezen talán segíthet az egyéb vacsi fürdés előtt...)

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Fibi, hat. errefele? pl. itt epul most a demjan-fele bigyo. mondjuk kb. aranyarban kinalgatjak, es nem tudom, lehet-e ra felvenni szocpolt. de esetleg erdemes utananezni: www.koerberek.hu

Soosoo, okKép. majd ha mar tavaszodik kicsit, jo? akkor szebbKép
hazi joghurt, kefir, stb. rulezKép ugyes vagyKép

Zsanci, Votiveknak megis be kellett menniuk?Kép jajKép
az viszont jo, h te jobbanKép
rotaKép az kemeny tud lenniKép

Kisun, mikor?Kép

Bogarka, Kép ez tenyleg jo megerosites. Csanyit meg nem veletlenul kedveljuk minkKép
ja, es - bar nem engem kerdeztelKép - en gyumolccsel/zoldseggel keverve szoktam adni a sinlacot. sot. inkabb amolyan suritesfelesegnek hasznalomKép egyebkent mi kaptunk recepteket is hozza: bar ezek foleg sutemenyekrol szolnakKép

Dora, amig te birod az ejszakai etetest, ne adj neki mast. sztemKép
de latom Bogarka is hasonlokepp velekedikKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ÓÓÓÓÓÓÓ szegény Isti. Jobbulást kívánunk neki Fannival. Reméljük meggyógyul Istók hamarosan.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Az ejszakai etetesekkel nem lenne gondom, csak jo volna a ketoras ebredeseket ritkitani 3-4 orasra.Kép De azt sem bannam, ha csak egyszer kelne egy ejszaka.Kép
No, szoval nalunk ugy nez ki a dolog, hogy delutan alt. 3 - 3,5 orat is alszik egyhuzamban (ezt miert nem tudja ejszaka csinalni?Kép ),4-kor kel, aztan kap szopit, majd legkozelebb hatkor, lefekveskor 8-kor es mar alszik is. 9-kor ujra jelentkezik, aztan innentol kezdve 1-2 orankent. Nem sir fel, csak dobalja a fejet, mozgolodik, dorzsoli a szemet, aztan nezelodik korbe es ha nem kap cicit nyoszorog - majd ezutan kezd el sirni. Persze kap, es alszik is tovabb par perc mulva. Reggel mosolygosan ebredunk 7 - fel nyolc korul. Ez megy ket honapja. Foga masfel hete van.

Ada, nem olyan veszes nalunk a helyzet, hogy Panadolt adjak neki. Dentinoxunk van, eddig tan ketszer kapott, amikor nem aludt vissza szokas szerint cicizes kozben, hanem helyette morgott. Chamomillat napkozben szokott kapni, mikor nagyon feheredett az inye alatt a fog, akar orankent is. Mostmar ketto kint van, tobb kozeli versenyzot nem latok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">SZiasztok!
Klári ma kapta meg 2 hónapos oltását. Egyelőre semmi láz, a lábát is mozgatja, nem fáj neki talán, de elég nyűgöske... Sokat aludt, most felébredt és nyűglődik. Nem lehet vele 'beszélgetni', játszani, csak kesereg. Kép Lehet, hoyg ez az oltás miatt lenne..?
MOst hasra raktam, hátha elalszik, de egy ideig csenden szuszogva erőlködött, most kezd óbégatni. Megyek is, felveszem...</font>

KépKépKépKép
proone

Szerintem ez a webmester baromira unatkozik.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Soosoo: KépKépKép
Kép

pocakpacni

Rec!
Köszi a sinlacos tanácsot!!! Akkor ma főpróba Kép
... és én is nagyon bírom a Csányit (kedvenc egyetemi tanárnénim volt férje Kép)

Juc!
Voltam a XXII. kerületi turijukban... épp "kihallgattam" amint két törzsvevő és az eladó csajszi azon keseregnek, hogy a tulaj be akarja zárni a boltot, mert nem elég nagy a forgalom Kép ...pedig én örülnék ha maradna, mert klassz ruhák vannak Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone!
Nyugi lehet simán az oltástól!

Dora!
Helyzet hasonló...de, mint mondtam nálunk még az is előfordul, hogy nem kér szopit (olyankor meg is vagyok lőve teljesen...)...rengeteg mindentől lehet ez az éhségen kívül: fogak, szepszorongás, száraz levegő, új mozgásforma elsajátítása előtti szakasz...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Blaye!
Én kérdeztem ezt a védőnőtől, azt mondta, hogy csak akkor kenjük az arcát, ha kipirosodik, kiszárad a hidegtől, egyébként ne.
Valahol meg azt olvastam, hogy zsíros krémmel kenjük be - én a babafürdetőt kenném rá.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Bogárka!
Köszi!
Most már nyugodtabb, kiszippantottam az orrát is, mert eléggé sípolt, aztán kicsit mosolygott. Most itt ringatom a hordozóban, mert megunta a társalgást velem.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Csak ezt az oldalt olvastam végig, mert több időm most nincs!Kép

Votivéknak drukk!!!Kép

Piros!

Miiii? Molesztált??? Nem semmi!Kép

Blaye!

A szálka valszín be fog tokosodni és távozni fog!Kép Nekem így volt egy körömdarabbal, ami hetekig szúrt! Egyszercsak lett egy lyuk a lábujjam oldalán és kibújt!Kép Csak néztem!

Fibi!

De jó! Hazaértetek?
Képzeld, úgy néz ki mi is költözést tervezünk! És Ti végül merre? Mi is filózunk az új építésűn meg a szocpolon!Kép

2 hét múlva akarom beadatni Timinek a meningococcus oltást! Ma kiváltottam a patikában, de mivel Timi pár nappal elmúlt 1 éves, így nem 2 ezer, hanem 4 ezer valamennyi volt a vakcina! Ha ezt előre tudom, akkor egy héttel korábban kiváltom!Kép

Meg bedöglött a sütőm és muffint akartam sütni!Kép De ez kutya füle a betegeskedők bajaihoz képest, úgyhogy nem nyávogok!

ILdi
ildi76

Csajok: mit tanácsoltok oltás ügyben? Ugye Balunak volt egy csúnya hörghurutja jan elején, most meg csajszinak a skarlát. Megvegyem az új oltást? Most kapja majd a 4 hósat. A 3 hónapos eléggé megviselte, ezért vacillálok!

Balubabám most olyan hangokat hallat, mint egy nagyon nyikorgó ajtó, és élveziiiiKép Édes, csak ijesztőKép

Dora: és bejön a chamomilla? lehet, hogy ki kéne próbálnom, uis B-nek is dudorodik, meg fehéredik az ínye elég erőteljesen, bár innen is még több hét lehetKéplegalábbis tapasztalataim szerintKép

pocakpacni

Sziasztok!

El is könyveltem, hogy engem mindenki utál... Kép Eddig mindig anyian mentetk a mayába, most, hogy mondtam, hogy mennénk mi is, nem jött senki, Manót is úgy kellett ráizzítanom a témára, ott lehettem volna egyedül és átutaztuk a fél világot... Rondákok vagytok!

Votiv: Pedig úgy drukkoltam... Kép

Fic: Nincs neked valami beszélgetőszoftvered? ICQ? MSN? skype? Valami? Ne a topicon beszéljük már meg...

Nem tudjátok, van valahol a neten oltás-mellékhatás leírás? Valszeg túlparázom magam, mert ugye a jó tapasztalatok, de utánaolvasnék, de nincs türelmem keresni most.

KépKép
oxigen
Györköny

Bogarka, ja tenyleg, o szalmabelidKép. en meg az oregnekKép voltam egeszen kozeli kollegaja egy ideigKép

Coolio
recca

Oxi, Kép igyjartalKépKép

Coolio
recca

Oxi: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=11
A babaszobán is van, de azt én nem tudom megnyitni (mármint a babaszobát úgy általában)Kép
És én szeretleeeek, és alig várom, hogy minden gyerek egészséges legyen, és tavasz legen és mehessek hozzátok!!! A hegyre!!!

pocakpacni

Csányi tényleg rulez. Karira kaptam az etológia és társadalom c. könyvét és az egyetlen előadás volt, amire eljutottam a mindentudásegyeteme sorozatban. Jó volt.

j.

Kép
Kép
johanna1975

Pocak!

Azthiszem mi is a 4 hós új vakcinát vettük meg Timinek, mert az előző oltástól egész éjjel nem ment le a láza, öklendezett stb. Én utólag úgy érzem jól tettük! Az újtól nem lett semmi baja!

Engem meg az érdekelne, hogy a törvény szerint az MMR oltást mettől meddig kell beadni a gyereknek! Konkrétan az érdekel, hogy kb meddig húzhatnám a dolgot! Múltkor erről is feltett valaki egy táblázatot, de nem mentettem el!Kép
ildi76

Votiv írta:
"infúziót kap Isti,de csak holnapig,a nehezén már túl van.A kh brutál.A doki 3 vénáját szétdurrantotta,3gy/szoba,anyák kerti széken alhatnak,iszonyú dzsuva,kaját,piát,tápota gyereknek be kell vinni és 2h volt a betegfelvétel.Szóval horror,remélem hamar +usszuk"

petergabi

Idáig sem hallottam semmi jót erről a H-ról,ez nagyon gázKép

petergabi

uristenKépKépKép

Coolio
recca

jesszusKép most mégjobban fogok vigyázni, nehogy odakerüljünk, bár az Õ esetük is bizonyítja, hogy nem rajtunk múlikKép

Ildi: és mennyibe kerül???

pocakpacni

votivnak kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blaye,
én soha semmivel nem kentem eddig sem b arcát....ha kiszáradna akkor kenném vmi jó zsíros krémmel..asszem a bübchennek meg a niveának is van ilyen kréme.talán wind&wetter a neve.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?