A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép
Szóval ezt az almot megyünk megnézni, val. kedden. Az első képen kb. 5 hetes a blöki, most nyolc hetesek és elhozhatók. Õ és öt testvére választható. Csajok.

Kép
szkatácska

Szóval ezt az almot megyünk megnézni, val. kedden. Az első képen kb. 5 hetes a blöki, most nyolc hetesek és elhozhatók. Õ és öt testvére választható. Csajok.

Kép
szkatácska

Kata!

Keksznek itt csorog a nyála a monitor előtt, mert nagyon szereti a magyar vizslákat. Az iskolába járós párja is egy magyar vizsla (Rozi).
Ha eegyszer lesz nagyobb kertünk (remélem hamar), akkor Keksz kap maga mellé egy magyar vizsla és egy olasz vizsla társat, mert én (Most már a férjem is) odavagyok a vizslákért, mert nem csak szépek, de nagyon okosak is, csak foglalkozni kell velük, akkor viszont iszonyú fegyelmezettek tudnak lenni.
Szóval jó választás!!!!!!!!!!!!
Kislányotok lesz vagy a kukis fajta??

Hajnesz!
Aki tud az tud!!! 6-ból 8-at!!! Há
áááááááát!!! Ügyi-ügyi!!!

Réka!
Az alvás nagyon fontos volt!!!!

Édes drága pici Domikám, annyira szeretném, hogy túllegyen ezen!!!!!!
lkt

Kata!
Úgy pózol a kis dög, mintha szépségversenyen lenne... Lehet, hogy megvan a jövője?
Nagyon jó választás!
Mi lesz a neve?

Timi!
Munkahelyeddel mizú? Remélem, rendeződik a dolog.
Vendég

KataKép
Tünemény ez a kiskutyaKép Egyszer elmehetünk majd Olikámmal megdögönyözni??

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok megint! Kép

Tök jó volt ez a nap. Bárcsak mostantól minden nap ilyen jó lenne! A plusz két petikét a drukkjaitoknak, na meg a madárszarnak tudom be, más magyarázat nincs rá. Kép Itt volt ám nálunk Wish és Laci is! Egy újabb minitali, jó volt kicsit dumcsizni! Kép Nagyon szépen köszönjük a szülinapi ajándékokat, különösen a méteres csokit Kép , a zebrát és a gyönyörűséges csokisdobozt!!! Lőttek is a fehérjediétának...

Réka Kép
Biztos csak az folyt ki, ami amúgy is kifolyna, a kiskatonák meg már rég úton voltak a tojások felé! Nyugodj meg!!! (ha ha ezt én mondom...de mondani mindig könnyebb! Kép)
Az első tali után egyébként én is ugyanúgy hallottam a többiek hangját, ahogy olvastam a soraikat, tök jó, mi? Kép
Vereczkey azt mondta, hogy a Napi Gazdaságban lesz kép, de megnyugtatott, hogy kizárólag a labor részéről a dolognak, semmi személyiségi jogsértés. Jánosom pedig nagyon szalonképesre volt fazonírozva...mintha sejtette volna, hogy jelenése lesz...Kép

Judit Kép
Pungi után be kellett mennünk Handsome dokihoz, nem egészen értettük, miért, mert máskor Kósa után egyből mehetünk haza, na mindegy, bementünk, de alig bírtam figyelni rá, mert azon járt egyfolytában az agyam, hogy basszus ha már itt vagyunk, meg kéne már kérdeznem, hogy Kabdebohoz hogyan lehet időpontot kapni, aztán inkább mégsem égettem be magunkat, így is elég ciki volt a helyzet, hogy nem a dokimmal beszélem meg a punkcióm részleteit...

Vanda Kép
Hédi nagyon cuki a rucijában, egyem a szívét, nem is tiltakozott. Kép

Kata Kép
Tündéri kiskutyátok lesz!!! Mehetünk majd Hozzátok is? Kép
hajnesz

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:05-kor.
seszi

Hajnesz!
Látod már olyan pozitív vagy, hogy nekem is jut belőle! Köszi! Kép

Seszi!
Annyira jó, hogy benézel ide és végre újra olvashatom kacagtató írásaid! Nagyon egy követ fújtok Judittal (már ami a szókicsavarásokat illeti...) Kép

Wish!
Beírnád a táblába, hogy tesztelés időpontja febr. 15? Köszi!
Kíváncsi leszek, hogy kibírom-e addig... Kép Kép.. szinte tutti, hogy nem.
Vendég

SziasztokKép

Beszéltem Diával. DOmi már jobban van. Eszik és akaratoskodik, úgyhogy már nincs messze a gyógyúlás. Éjszakára már nem is kapott infúziót! Hurrá!

HajniKép
Lefekvésokor jutott eszembe, hogy nem is gratuláltam neked. Egy tüszőben két pete??? Õk a jokerek. Belőlük leszenk a kis Laoszok meg a kis Hajnik.

Puszi

KépKép
gigi28

Ejha!

Egy napig nem jövök, s mennyi minden történik.

Dia!
Dominak jobbulást, szegény kicsi fiú. De örülök, hogy már jobban van.

Hajni!
Gyönyörű eredmény, ugye mondtam, hogy nem lesz baj!

Réka!
Nem lesz gond azzal az inszemmel, minden bent marad aminek kell. Lestelek, hátha, de Wishez hasonlóan én is 15 perc alatt kész voltam Dévainál. Jó volt a kedve, annyit mondott, hogy most a szokásostól eltérően essek teherbe. Kép Persze az én eredményeimmel nem volt elégedett, de nem is ez a lényeg. Bocsi, de kettes lett a vizsgám, aminek én nagyon örülök Kép Hát, ha nem fogadod el, így jártam, kiengesztelhetlek valahogy? Kép

Seszi!
Velem volt együtt biopsziás sikeres lány, úgyhogy szurkolunk nektek ezerrel.

Gigi!
Jó lett Oli sérója, nagyon kis fickós.

Judit, Timi!
Ezek a madaras sztorik nem semmik, kuncogok itt a helyemen. A kollégák meg néznek, hogy mi bajom van. Judit, nekem bejöttek a madaraid, bár engem nem sikerült eltalálniuk, de az eredmény a lényeg. Kép

Kata!
Zabálnivaló a kutyi, nekünk is az az egyik fajta, ami szóba jöhet.

Vanda!
Sajnos nem az utolsó vizsga, még három van a befejezéshez.

Wish!
Tetszik a hozzáállásod, most már sikerülnie kell!

Eszter
Kép
roxal

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:03-kor.
seszi

Seszi!

persze hogy komoly. Igaz, én is csak egyről hallottam. Volt egy másik lány is akivel együtt volt a punkciónk, a férje mozgássérült volt. Õk a harmadik után váltottak donorra.
Én szeptember-októberben voltam a második lombikon. Ha a tegnapi kenetem is úgy akarja, akkor február 13 körül indulunk, nálunk ICSI lesz a férjem miatt.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Beszéltem a biológussal, a 8-ból 4 termékenyült meg, 3 éretlen volt, 1 még kérdéses, hogy elindul-e. ICSI volt, mert nem akart kockáztatni a megtermékenyüléssel. Holnap reggel mehetünk értük. Kép
hajnesz

Hajneszkám,
Tegnap nem akartam írni a kakis sztoriban, de én éreztem, hogy lesz meglepi a tüszőkben!
A 4 tuti jó, reméljük még Egyeske is belehúz, raktok fagyóba ha lehet, mennyit kértek vissza?
szorítunk Nektek! szerintem ne nyomjál most annyi húst! Add a macsekodnak!

Duddu,
Remélem a reggeli eligazításon rendesen résztvetettek, és beleadtatok anyait-apait, és szülői szigorral intettétek a sejteket az előírt talira!Most egy kicsit nyugodjatok meg mert akkor tényleg nagyon lassan telik majd el a 2 hét.

Seszi,
Az okkert este kimostam, a fentiekből úgy tűnik jó nagy adag volt mert mindenkinek jutott belőle. Kérdésedre válaszom igen! Aki szerint pozitív hatással van rá ha engem leszar egy madár akkor üsse kavics küldjétek felém mindet! Varjak kíméljenek!

Kata,
Blöki nagyon tuti! Én is szeretnék, mit szeretnék akarok-akarok egy kutyust! Antibiotikum mentesítésről akkor csak ennyit, nem írod meg a gyártónak, hogy neked nem jött be?

Foxikám,
Gratula a görbülethez! Nem beszéltük meg a talin, hogy akkor amikor kezedben a diploma hogyan lesz tovább, bízom benne, hogy más helyre mész dolgozni, vagy otthonról navigálod a családot?

Olikám,
Jó a séród, mennyi borravalót adtál a néninek?

Loili,
Elolvastam a szőr jelentősségéről szóló csatolt cikket, hát vannak tapasztalataim. Abban teljesen egyetértek a cikkel, hogy szőrzet eltűnése után az ember megtanul újra pisilni, mert hát tényleg van a szőrnek irányító szerepe. Elárulom, hogy én sem régóta művelem ezt pucérítás dolgot, de úgy tűnik bejött, sőt azt kell mondjam, hogy zavar amikor el kezd nőni. Na mindegy egyszer majd megint megnövesztem, de most még élvezem, hogy ki lehet szedetni. Most már csak egy kérdésem van, hogy amikor még az embernek nem kezd el nőni a szőre akkor hogyan viszonyuljon a bacilusok elirányításához, kész dilemma.
Pocód akkor jó nagyot nőtt! Képet teszel majd fel?
nálatok is hideg van?

Farkasok J

ui: Krisztián megjött a síelésből, hurrá!

Kép
farkasok

Judit!

Már kezdtem aggódni, hogy Krisztián kint marad a szlovákoknál. De most megnyugodtam, hogy itthon vonzóbb Kép
Diploma még messze van:
1 nem tudom egybe lenyomni az államvizsgát
2 még nincs meg a nyelvvizsgám
Ha meg meglesz, úgyis gyesen leszek, tehát ráérek gondolkodni. Két lehetőségem van, vagy elmegyek egy ügyvéd mellé háttérmunkásnak, vagy ami jobban vonz, talán bíró leszek. Mindkettőhöz van ismerős. De ami a legvalószínűbb, hogy alkotunk egy saját céget, s annak az ügyeit viszem (nem csak jogilag).

Hajni!
Szuper!!!!!!! Nagyon jól jöttetek ki belőlük, meglásd, ők fognak beköltözni. Tényleg, csatlakozom Judithoz, mennyit kértek vissza.

Holnap nyomok egy vizsgát, s az ideiglenes otthonban még mindig nincs net, így majd csak hétfőn olvaslak titeket Kép Ezért most kívánok mindenkinek kellemes hétvégét Kép

Eszter
Kép
roxal

Judit!
Nagyon hideg: + 28 Kép
Pisilni újratanulni szülés után az igazi! Nem kell soká várni! Kép
Pocakkép rendben, csak előbb le kéne fotózni, aztán rájönni hogy kell feltenni. Egyéb akadályozó tényező jelenleg nem jut eszembe. Kép

loihi

Kép
Kép

wish

Domika hogy van?

Seszi! Miért is gondolod, hogy a biopsziásoknak nem sikerül? Ha így lenne, nem is csinálnák. Na ne kezd! Kép

Hajni! Gratula szép eredményekhez, ügyesek voltatok. Továbbra is drukkolunk a kicsiknek!

Loihi! Irigy vagyok nagyon ám. Hogy bírod azt a nagy hideget? Kép

Roxal! Jó az a kettes is, senki nem fogja kérdezni soha. Az a három vizsga még elég sok, min. 3 könyv.

Inszemes csajok! Segítsetek, mert nem tudok mire gondolni. A haskóm fáj állandóan. Vagyis ez így nem igaz, hogy fáj, mert attól még messze van. De folyton szúrkál, hol jobbra, hol balra, és úgy "érzem". A mellem viszont rendesen fáj, mondjuk az ugyanúgy, mint mensi előtt szokott. Szóval nincs sok reményem, nem is ez a lényeg, csak nem tudom hová tenni, hogy mi zajlódik a hasamban. Még ilyenkor is nőnének? Nektek is volt ilyen?
Meg még mindig nagyon köhögök, de nem akarok bevenni semmit sem. Egy gyerkőc úgyse jönne beteg szervezetbe. Van annak esze.

Amúgy több mint egy hónapnyi kihagyás után mentem ma dolgozni, hát mondhaton igen szarul esett. Utána meg fodrász, meg egyebek, most értem haza. Tegnap babáztam, itt volt tesókám a kicsijével, elbúcsúztam egy kerámia kosaramtól, lehányta a szőnyeget brokkolival, megint elnyomkodta a hifit, szóval megállapítom nem vagyok bababiztos. Biztos, hogy akarom én ezt? Kép Kép

Réka! Mizujs, hogy érzed magad? Mint egy hímestojás? (csak magamból indulok ki)
Bútorokat remélhetőleg nem pakolgattál. Kép

Azt mondja apa, hopgy nevezzünk a Fábry ronda kutyás showjába. Még meggondolom. KépKép

Inari! A ti jövendőbeli kutyusotok viszont gyönyörű, tényleg nagyon édi.
vanda978

Judit Kép
Megfogadom tanácsod, nem nyomom a húst, azért ma még megengedtem magamnak 8 grillezett csirkeszárnyat, de én is érzem, hogy vissza kéne fogni magam, hiperstimu úgysem fenyeget.

Meg azt is remélem, hogy egy időre letudtam az önveszélyességi hajlamom materializálását, mert mikor vittem ki a sötét konyhába a tálca csirkecsontot, valami hirtelen megállította a lábamat, de a tálca ment tovább. K..ra sípcsonton vágtam magam, mivel nyitvahagytam a sütőajtót, hogy gyorsan hűljön ki a sütő...csak egy pár centire rántottam ki a helyéről az egész berendezést...

Welcome back Farkaskoma! Mesélj!

Roxal Kép
Aztán ügyesen nyojmad azt a vizsgát! Kép
Tudok egy jó angoltanárt! Kép

Loihi Kép
A képfeltöltést, ha nem sikerülne, szerintem többen is szívesen elvállalják itt, csak küldd el a képet e-mailben.

Wish Kép
Fú, már a tesztet is megelőlegezted nekünk!! KépMost kicsit megijedtem. Úgy vagyok vele, mint Te, várom is meg nem is. Kép
Itthagytátok a könyvjelzőtöket!! Kép

Ja, hogy mennyit kapunk vissza. 4 bébit szeretnénk hazahozni, doki, biológus már rábólintottak, már csak az égiek áldása kell, hogy legyenek is ennyien holnap. Kép
hajnesz

Vanda Kép
Bár nem vagyok inszemes csaj, ezeknek a tüneteknek én alapból biztosan örülnék!
Mondták már, hogy nem szabad a tüneteket vizsgálgatni?! Kép

Sokgyermekes barátném nálunk is megjegyezte már, hogy nem bababarát a lakásunk, miután gyermekei feldúlták féltve őrzött kőgyűjteményemet, elnyomkodtak minden elnyomkodhatót, levertek amit lehetett...szóval van mit tanulnunk még. Kép

Hédi a Showderben KépKép Azért vigyázzatok a kis lelkére!!! KépKép
hajnesz

Sziasztok!
Jelentem itthon vagyunk.Domi még nem 100%-os de javuló félben van.A kórházról inkább nem írok mert borzasztó volt.KépMindenkinek köszönöm az aggódást,nagyon jól esett!Megyek is aludni csak beköszöntem.Puszi Nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

RoxalKép
Kettes a legjobb jegy! Én három angoltanárt is tudok a topikon, szóval szerintem nem reménytelen a nyelvizsga Kép

KataKép
Nagyon gyönyörű ez a kis vizsla. Azok a tappancsok...

Dia Kép
Mostmár minden rendben lesz, reméljük többet nem lesz ilyen beteg a kisöreg.

JuditKép
Valami útjelzőtáblát tehetsz ki esetleg a baciknak.

VandaKép
Minden tünet jó tünet, kivéve a mensit, de reméljük azzal nagyon sokára találkozol legközelebb Kép Ne aggódj, jó?
Egyébként mit dolgozol?

HajniKép
Négyesikrek Kép Napi gazdaságot megvettétek? Én elfelejtettem megnézni?

StellaKép
Milyen a bútor? Hagytak a fiúk szerelni?

InariKép TimiKép
Ti jöttök hétfő reggel tüszőnézőbe?

TimiKép
Nem is mondtam, hogy majdnem minden este gondolok rád, mert a te gyetyádat használjuk karácsony óta. Most is az égKép

Voltunk ma varratni Yamamotoéknál. Hát mit mondjak, most nagyon nem esett jól, remélem többször már nem kell visszamenni. Persze legalább volt egy kis edzés a holnapi szurik elött.

wish

Sziasztok!
Csak benéztem, de már félálomban vagyok.

Dia!
Örülök, hogy hazaértetek! Hidd el, az otthon melegétől pillanatok alatt 110%-os is lesz Domi!
Jó pihenést Nektek!

Vanda!
Én sem bánkódnék ilyen tünetek mellett, de igyekezz nem vizsgálni magad!
Nekem ma jól ment a dirigálás, kb. egy ceruzát tettem odébb csak egész nap. Nekem délelőtt elég erősen fájt a hasam, a kocsiban pl. minden bukkanónál. Később csak úgy "éreztem, hogy van hasam", ahogy te is írtad. Enyhe görcsszerű volt és főleg bizonyos mozdulatokra fájt.
Türelmesnek kell lennünk, én is gondoltam ma jót is rosszat is, de mivel még nem kapunk választ egy ideig, igyekszem nem foglalkozni vele.
Azért drukkolok Neked nagyon, hogy jó példát mutass nekünk! Kép

Roxal!
Szerintem is lényeg, hogy görbült, csak a korábbiak miatt előlegeztem meg az 5-öst! Kép További nagy kalappal... bár nem én vagyok a kakában igazán illetékes Kép (bocsi)

Seszi!
Látod, milyen jó, hogy benéztél ide? Jönnek a pozitív hírek!! Kép Jobb lesz, ha ideszoksz.. Kép

Wish!
Köszi a táblát! Remélem, hamarosan sok dolgod lesz! Kép
Vendég

Lányok,ennyit írni...Kép
Boccs, hogy így eltüntem, de rengeteg munkám van mostanság, kicsit el vagyok havazva.

Vanda, Réka,
Szerintem ne keressetek tüneteket. Nekem is mindig szokott 3-4 napig görcsölni a hasam inszem után. Dévai azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Bár néha nehéz ezt betartani, pláne mikor tényleg fáj. Azt hiszem ez az első két-három hét a misztérium az egészben. A dokik sem tudják igazán ilyenkor mi és miért történik. Persze utólag könnyű magyarázatot találni, hogy azért görcsölt, mert a babók ágyaztak maguknak, vagy azért nem sikerült mert görcsölt. Szóval ne foglalkozzatok vele, pihenjetek és koncentráljatok a babákra.
(Ja, Vanda összekevertél Katával, nekem már van kutyám, komondor.)

Kata,
kutyi gyönyörű. Jó válogatást keddre, bár ugyis őválaszt titeketKép

Roxál,
gratula avizsgához.

Hajni, varázslónő, drukkok mennek

Dia, örülök, hogy Domi jobban van. Sok gyógypuszi neki.

KépKép
inari

Sziasztok lányok!
Jo sokat termeltetek alig gyöztem visszaolvasni,igy jár aki nem kukkant be mindennap.

Domika jobbulást nagyon megijesztettél ezzel a korházosdival.Küldök neked sok gyogypuszit meg simit a pici pocidra!

Gigi
Olika jol van?

Vanda
ne izguljál normális ez a szurkálosdi,nekem is volt minden inszem után.Legyél pozitiv és ne arra gondolj hogy ez már ugysem sikerült.Drukkolok++++++++++++

Duddu
Neked is megy a drukk++++++++++++++,és ne izguljál nem tudnak ki folyni a kiskatonák mert a méhbe rakja öket és az bezárodik.Nekem is volt hogy ugy éreztem hogy kifolytak,én rá is kérdeztem miután a Dévai már elmondta hogy nem tudnak kifolyni.

Hajni
6-bol 8 petike ez igen,jol csináltad!Most lesz a nyerő meglátod sikerülni fog.Drukkolok++++++++++

Roxál
gratula a vizsgához,szerintem nem a jegy a lényeg hanem az hogy sikerült a vizsga.

Timi,Wish még stimuzik valaki?Nektek is megy a drukk++++++++++++!

Ugy érzem most nagyon sok babánk lesz mindenkinek sikerülni fog!

ROlam:ma reggel jött meg,hivogatom a dokit de még nem birtam elérni hol a mütöben van hol a másik telon beszél.Azt hiszem majd csak délkörül probálom ujra hivni talán akkor már több esélyem lesz.Gondolom estére be hiv és remélem kezdhetünk.Nagyon vegyesek az érzelmeim most örülök is,meg várnék is még,reménykedem meg félek is egy ujabb kudarctol.De azt hiszem ezzel mind igy vagyunk.

Szeszi
Ne aggodjál én is ismerek egy lányt akiknek herebiopsziával nyertek kevés kiskatonát és hármas ikrei vannak.Van esélyetek és sikerülni fog!

Lányok lehet hogy nagyon hülye vagyok,nem vagyok egy számitogép zseni nem tudom hogy kell csinálni ezt a vigyori meg mosolygos pofikákat?Leirná nekem valaki?Köszönöm!

Jön ma este valaki Dévainkhoz?

Puszi

Kép
póci

Wish,
Én megyek hétfőn reggelKép Most már megismerjük egymástKép

Poci,
kettőspont és ) = Kép
kettőspont és ( =Kép
Kettőspont és O = Kép

Ne izgulj biztos sikerülni fog a 2. inszemKép

Ja, és tényleg nem tudnak kifolyni a fiúk a méhszáj reflexből zár.

KépKép
inari

Inari
Köszönöm Kép

Kép
póci

Kép

Kép
póci

Kép

Kép
póci

Kép

Kép
póci

Kép

Kép
póci

KépKép

Kép
póci

KépKép

Kép
póci

Lányok küldtem nektek pár képet a kutyusunkrol meg a cicánkrol és jo magamrol.Remélem nem baj!
Gondoltam ha már nem sikerült még eddig egy talira se elmenem hogy személyesen megismerjelek titeket betudjatok azonositani képröl mert én már képröl ismerlek titeket.

Kép
póci

Dia! Meglásd otthon Domi hipp-hopp megygyógyul, az azért nem kórház. Azért ha lesz időd, leírnád mi volt?

Köszike a bíztatást csajok, nem is tudtam, hogy nem szabad ezzel foglalkozni. Most már nem fogok, legalábbis nem írom le. Kép

Póci! Nekem is volt egy pár hónap, mire rájöttem a vigyoriakra, mert nem mertem rákérdezni. Kép
Jó, hogy te is kezdel, sikeres lesz a február.

Hajni! Én úgy érzem holnapra meglesznek négyen. Eddig is négyet kaptál vissza?

Inari! Ne haragudj, bocsi, bocsi a keverésért. Olyan hülye vagyok, hogy is felejthettem el Vantát. Kép

Wish! Én minőségellenőr vagyok egy ruházati Bt.-nél, vagyis érhetőbben meós egy varrodába.Kép
Ma nem kellett menni Pityeszhez? Hogy állsz tüszőügyileg?
vanda978

Póci állatbarát! Mindig szívesen vesszük a képeket, én legalábbis igen szeretem őket.
Hirtelen azt hittem neked is van egy Hédid, nagyon hasonlít ám az én kutyusomra a tiéd. (Csak nincs rajta ruci)A pici kutyus is ő, csak régebben?
vanda978

Ja, meg szőre is van! Kép Kép
vanda978

Már megint én... Nem bírom ki, hogy ne tegyek képet, süt a nap, napoznak az ebek. Kép
KépKép
KépKép
Igen, igen koszos az ablak, mindig összeugrálják. Kép
vanda978

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:02-kor.
seszi

HajneszKép
Nem lehetett túl kellemes a tegnapi találkozás a sütőajtóval. Ezután azért jobban vigyázz magadra, vagy legalább kapcsold fel a villanyt!

Drukkolok a 4 Picike beültetéséhez! Remélem minden rendben vaolt velük és költözhettek!
Ja, A hiperstimu nem a leszívott tüszők számától függ, hanem a kapott gyógyszerektől, úgyhogy igenis fenyeget, de reméljük ebben ki is merül a tudománya.

VandaKép
Tegnap elfelejtettem Boldog Névnapot kívánni, bocsi!
A szúrkálás lehet, jó és rossz is.
Remélem, hogy inkább az első!
A Te mikidnek is felmondok, azonnali hatállyal, jó?

WishKép
A bútor szupi! A fiúk hagytak volna szerelni, de a család többi hímtagja megtiltotta.
De azért a pelenkázót összeraktam, mondván az nem nehéz és nem kell emelni.
Pár csavar hiányzott a szekrényhez, ezért azt csak holnap rakjuk össze apával.
Majd teszek fel képet a szobáról!

Te hogy vagy? Elkezdted a szúrizást? Mikor lesz az első uh?

RékaKép
Ugye nem pakoltál, csak irányítottad a többiek munkáját? Szurkolok Nektek is nagyon!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok! Kép
Hajni megbízásából Laosz vagyok.
A transzfer szerencsére teljesen simán ment. Végülis négyen maradtak: 1 kétsejtes és 3 négysejtes bébi. A Choragon szuri marad, vasárnap és szerdán lesz 1-1. Kicsit érzi a petefészkeit, de ez reméljük, hogy jó jel.
Vanda: most volt először 4, azelőtt 3 vagy 2 volt.

Köszönjük a sok-sok drukkot!

Hajni szigorúan fekszik, de utólag majd mindent bepótol, úgyhogy írjatok sokat! Kép
A kutyákat-macskát azért látja a kanapéról, és azt üzeni, hogy nagyon édik!
hajnesz

Póci!

Hánykor voltál Dévainál?? Habár a fotók alapján nem emlékszem Rád. Mi 16.00-tól 18.00-ig vártuk a sorunkat. Fekete szerkóban voltunk mindketten, mivel a nagymamám temetéséről Kép mentünk Bp-re.
Édi a Te kutyusod is. Kéne már tartani egyszer egy kutyát is lehet hozni talit, mert szerintem az ebik is jól ellenének egymássalKépKép

Hajnikám!
Pihi-pihi-pihi! Nagyon jól csinálod!!!! Puszi Neked meg mind a 4 palántának a kapaszkodócsáp erősítéséreKépKépKép

Wish, Inari!
Hétfőn is csak este tudok menni, hátha szerdán majd tudunk talizniKép

Dia!
De jó, hogy otthon vagytokKépKép
lkt

Ja igen, pont a lényeget hagytam le:

szóval hozom a jól megszokott formámat: 9 tüszőm van 3-6 megosztásban. Már nem is mondok semmit, mert eddig mind az 5 Dévais hónapomban ugyanígy focicsapatom volt, itthon mégis ha meccset akarok látni, be kell kapcsolnom a Sport 1-tKépKép (Nem is szeretem a focit.)

Krisztián!
Képek, beszámoló meg ilyenek?????!!!!!!!
lkt

Vanda
igen a pici is ő ekkora volt amikor elhoztuk az anyukájátol májusban(6 hetesen.Tényleg hasonlittanak a kutyusok.Szurkálsz még?

Timi
Sajnálom a nagymamádad,részvétem!
Engem 5-re hivott a Dévai kb negyed 6-ra voltam ott,nem láttalak,igaz nagyon körül se néztem.Akkor hivta be az aznapi punkciósokat.Lehet hogy elkerültük egymást.Sajnálom.

Hajni
Gratula a négy babohoz,pihizzél és ragazgasd oda öketKép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szeszi
Én engedélyezem a három babát,mindent bele Kép
Ari a kutyusod!

Kép
póci

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 15:00-kor.
seszi

Póci!
Egy hajszálon múlhatott, mert szerintem pont utánam hívta be a 2 punkcióst. Nem baj, majd következőre!!!

Seszi!
Hipp-hopp csatlakoztok Ti is! Tudom, hogy most lajhárként vánszorog az idő, nekem is 3 hónapba telt mire el tudtunk indulni. Ha egyszer megvan a döntés, akkor viszonbt pörögni fognak az események.
lkt

Lányok, lassan már tényleg teljesen átalakulunk kutyás topikká.Kép Annyira édesek az ebecsek. Vanda, Póci, Seszi, mindhármótoknak puli-pumija van?

Hajni,
Hát nem semmi. Bátrak vagytok, hogy mind a négyet kértétekKép Remélem a nagymamák be tudnak majd segiteni az ikreknélKép "Öröm és küzdelem...."Kép

Timi,
nem tudom, hogy szerdán hiv-e egyáltalán UH-ra. Múlthéten tök korrekten megmondta, hogy nekünk inszemmel semmi esélyünk, de a TB miatt meg kell csinálni még kettőt. Ugyhogy most csak clostyt szedek, pénteken lesz az inszem. De legalább igy egy kicsit tud a szervezetem pihenni a lombik előtt.

KépKép
inari

Sziasztok Csajszik!Kép
Kétszer is megnéztem jó topikot nyitottam e meg, annyi kutyus,cicus van itt.Kép
Jelentem Domikám már eszik,iszik,jó a kedve/néha kifejezetten rosszcsontKép/és ma már fosi sem volt.Én is kialudtam magam,lassan visszarázódunk a rendes kerékvágásba.KépKöszönöm Mindenkinek a drukkot,aggódást!

Hajnikám!Kép
Megy a drukk ezerrel!KépPfúúúúúúúúúúúúúúúúúNÉGYEN vannak??????Ajaj bátor csaj vagy!KépKépKép
Ezt küldöm Neked,remélem szerencsét hoz!Kép
Kép
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,
Szia Dia!
Csak pár mondat erejéig foglalom a helyet, régóta olvaslak Titeket, nem sokon múlott, hogy én is törzstag legyek itt, de a kislányom az ucccccsó pillanatban úgy gondolta, hogy inkább "hagyományos" úton teszi tiszteletét nálunk.
Dia, én is kispesti vagyok, nyár óta kísértem figyelemmel a kis Domi akcióit, nagyon a szívemhez nőtt. Nagyon örülök, hogy már jobban van és hogy otthon vagytok!Kép (Én is voltam pár napot kórházban a lányommal, szörnyű volt, szerencsére még pár hetes volt, így nem sokat érzékelt belőle.)
Mindenkinek a lehető legjobbakat kívánom, és ha nem pofátlan kérés, Dia, dobj egy puszit Dominak a nevemben!
Köszi!
G.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia! Örülök, hogy jobban vagytok. Kép

Ma reggel úgy ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam. Elmentem a klotyóra, de ott már be is görcsöltem. Nagy nehezen elevickéltem a hálóba, és onnan nem tudtam már mozdulni sehová sem. Nagyon begörcsöltem, olyan 2 percenként jöttek a fájások, gondoltam meg is szülöm a nem létező gyerekemet.
Seca nem volt otthon, úgyhogy mikor hazaért, akkor jutottam gyógyszerhez, nem akartam, de muszáj volt bevenni. Azóta ágyban fekszem, még mindig fáj, de már nem görcsöl. Nem tudom mi ez, vagy mi lesz. Nem is én lennék, ha ez normális időben jött volna, nem pont szombat délelőtt, amkor Dévait sem tudom felhívni. Remélem elmúlik, mert már kivagyok. Ja, és nem vérzem.
Mit csináljak nem tudom, ha van tipp írjatok.
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?