A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EdiKépKépKép Ez aztán a jó hír!!! Reméljük még jobban lesznek a kis FickócskákKép Köszi a drukkot, én Rátok meg a Párocskámra fogok koncentrálniKép

Puszi: Doris
doris

Edi!Kép
Köszönöm szépen, hogy te is drukkolsz. Most már tényleg nem is félek annyira. Remélem minden rendben lesz.Kép
DorisKép
Akkor pénteken jövök a beszámolóval, de lehet, hogy majd priviben küldöm, mert nem biztos, hogy a többieket is érdekli. OK?
SZiasztok
Tidet
tiddet

Edi,Kép még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Párod mit szedett amitõl ilyen szépen rendbe jöttek a kis farkincás barátaitok?KépKép
Tidet
tiddet

Sziasztok!

Doris, Bea, Beszti!
Köszönöm az ajánlataitokat!
Doris! Akkor nem kell miattam átszervezned az autót, a Beához vagy a Besztihez be fogok férni! Köszönöm!
Bea! Akkor veletek megyek, jó? Hány órára kellene kimennem? Gondolom, még pontos helyet is meg kellene beszélnünk, mivel a keleti elég nagy. Kép
Beszti! Köszönöm az ajánlatod, de azt fogadom el, aki elöször jelentkezett! Kép De nem bántódsz meg miatta, ugye?
A talin ugyis mindenkivel találkozunk!

Viszlát mára!

Üdv:
Gitta
gitta

Doris!

Kösz a gondoskodást. Írok Edelweissnek, hátha mégis lombik lesz a vége. Eddig még csak az andrológus engedélyezte az inszemet, a dokimat csak jövõ héten tudom becserkészni, mert a héten konferencián van. És a végsõ szó az övé.

Edelwess nem tud jönni talira? Nálunk is alhat, nem kell aznap hazautaznia olyan messzire. Próbáld rábeszélni légyszi.Kép

Lányok! Ez a többieknek is szól. Nálunk van hely bõven, aki messzirõl jön, nem kell hazarohanni szombaton. Persze a közeliek is maradhatnak. Klassz lenne egy kétnapos tali!Kép

Jöhetnek a fiúk is, alakíthatnának maguknak egy külön frakciót.Kép

Edi
edi

BrekiKép
Én úgy tudom mérnek mindenkinél nyaki redöt. De végülis mindegy. A 12 heti UH-n a dokinö azt mondta, hogy olyan vékonyka a gyerek hogy nem is tud redöt mérni. Aztán 14. heti uh-n kértem mérje meg, de nem tudta megmérni és azt mondta, egyátalán nem baj.

Különben hogy vagy? Hogy bírod? Már kezdtem beleélni magamat, hogy csökkennek a tüneteim, de amit az elmúlt két napban produkálok az ellentmondd mindennek. Már megint zacskókkal kell járnom a buszon. No mindegy.

EdiKép
Ez nagyon jó hír ám!
Már én is alig várom a talit viszont vizsga elökészítöt tettek be szombatra ami aznap du. 1 óráig tart. Olyan gáz. Azt hiszem nem fogok elmenni rá, legfeljebb megbukom matekbólKép Ilyen még úgysem voltKép

Most megyek, pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

GittaKép
Rendicsek. Ha valami mégis közbe jönne, akkor írjKép
TidetKép
Nagyon várlak és drukkolok NekedKépKép Ügyike légyKép A nevemre kattintva látszik a címem.

doris

Gombóc!Kép

Én 4x1 Clostit szedtem 5 napig 7 vagy 8 hónapon keresztül és nem volt semmi gond. Szerintem egy szem nem fog túlstimulálni, hacsak nem vagy rá hiper-szuper érzékeny, de gondolom közben úgyis néznek uh-val, nem?
Gyere talizni, ott majd megnyugtatunk.

Tidet!Kép

A párom a két utolsó matyivizsgálat között nem szedett semmit. Felmerült bennem a halvány gyanú, hogy a múltkor valamit elnézhettek. Az elõzõ viszonylag jó eredmény elõtt Andriolt szedett 60 napig, ezt az andrológus írta fel. Ma pedig megyek Peponen kapszulát venni. A jó hír hallatán sikerült rádumálnom párocskámat, hogy próbáljuk meg, ártani nem árthat.

Edi
edi

EdiKép
Az az igazság, hogy én már felajánlottam Neki, hogy aludjon nálunk de azt mondta, hogy valószínûleg nem ér rá azon a hétvégén... Azért még próbálkozom, de próbáld Te is hátha úgy hathatósabb a rábeszélõkénkKép
MóniKép
Ha vizsgáznod kell nem gond, ha nem tudsz fuvarozniKép Megkérem a Férjecskémet, szerencsére Õ egy igazi AngyalKép

doris

Gitta

Timicivel még nem beszéltük meg konkrétan, TIMICI jelentkezz!, így nem merek még idõpontot mondani. De szerintem úgy beszéljük meg a találkát, hogy az passzoljon a vonatod beérkezéséhez. (valószínûleg elõször elugrom Timiciért, és utána megyünk érted). Egyébként mi valószínûleg a Hõsök tere felõl érkezünk, így a hátsó nagy parkolóban (az Arzenál? áruház elõttiben-tudod melyik az?)találkozhatnánk. Ha nem tudod véletlenül, az sem baj, telefonon gondolom úgyis lebeszéjük. (magánban elküldöm!)

Bea
Bea

Moni!

Küldesd el a matekpéldákat a talira. Majd mi felkészítünk arra a vizsgára. Akkor lesz csak tuti bukás.Kép

Edi
edi

Gitta

Magán mail freemail címre ment

Bea
Bea

EdiKép
Hát nekem is pont ez jutott az eszembe...matekból "lüke" vagyok mint a "tök"KépKép (...és most még finoman fogalmaztam...)
LányokKép
Lehet, hogy Zsuzsót bent tartották a korházban...? Remélem nincs nagy baj...

doris

Gitta!

KépKép
Persze, hogy nem, mint irtam, nekem egy pici kitérö lett volna. De azért nagyon szivesen!

Ha van valaki más esetleg, akinek még nem megoldott, akkor jelentezzen!!Kép

Móni, Breki!

Én is ugy tudom, hogy a nyaki redö mérése nem kortól függ, hanem kötelezö. (Akár csak az AFP a 16. héten.)
Már a fiamnál is mérték, és most is. (Akkor mindeketten a férjemmel 24 évesek voltunk, most 27, ugyhogy a korunk és semmilyen elözmény nem indokolná.)

Móni!

Eláruljam, hogy matektanár vagyok???KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Most leesett az állam, várjál megkeresem.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pedig tudom, valahol itt kell lennie!
.
.
.
.
.
.
ÁÁÁÁÁ megvan!
Kép
Moni
mj

Sziasztok lanyok,

Nagyon ritkan tudok jonni, ezert csak most vettem eszre, hogy az adataim hianyoznak a tablazatbol. Vanda, kijavitanal? 7c, 25cn.

Latom megint lesz tali. Jo szorakozast mindenkinek! HA jol emlekszem az elozo tali utan beindult a babasodas. Remelem most is igy lesz.

Doris! Ne felj az HSG-tol. Nekem mar ketszer volt, raadasul felig-meddig elzarodott bal petevezetekkel, es komolyan mondom nem fajt. Az elso utan rogton teherbe is estem. Allitolag kitisztitja a dolgokat...

Nalunk ez a honap eleg zuros volt. Injekcioztam magam - hormonstimulacio - aminek hatasara 7 petem erett meg egyszerre. Ugyhogy most felek egy kicsit: terhes vagyok 5-os ikrekkel?, vagy ennek ellenere sem vagyok terhes?

Marcsi,
Csatlakozom az elottem szolokhoz. Szerintem nyugodtan menj el nyaralni. Repulo tarsasaga valogatja, de altalaban az elso 7 honapban engedik a repulest, utana is OK egeszsegugyileg, csak mar nagyon kenyelmetlen. Hova mentek?

Cipomama
Cipomama

Kedves Doris és mindenki!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok, de egyelõre úgy tûnik nincs rá semmi ok. Jól rám ijesztettetek, amit nagyon köszönök. Fölhívtam a saját orvosom, aki azt mondta, hogy azonnal menjek haza és feküdjek le. Úgyhogy ma egész nap nagyon fegyelmezettem feküdtem - és hál istennek minden tünet elmúlt. Az igazsághoz hozzártartozik, hogy én csak szombaton véreztem egy kicsit - egész pontosan kétszer, vasárnap egyetlen egyszer, hétfõn semmi, kedden egyszer. Mondjuk a szombati ügyeletes orvos mondhatta volna, hogy feküdjek le, akkor nem mentem volna hétfõn bicilizni és nem cipeltem volna föl a harmadikra a biciklimet. Na mindegy, ezen most már kár aggódni.
Holnaptól nem fogok tudni feküdni, de nagyon visszaveszek a tempóból, egész nap hanyattdõlve fogok ücsörögni.
Azt hiszem az orvosoknál is iskola kérdése, mit mondanak. az enyém is megmondta, hogy 8. héten semmit nem lehet csinálni, ha akar megy, ha akar marad... Na, bicklizni azért nem kellett volna. Most egy-két évre annyi a bicónak, de megéri.
Tegnap végig bõgtem az estét, de most már sokkal fatalistábban állok a dolgokhoz. Nyilván vigyázok magamra, hiszen tudjátok, ha az ember végre egy év után teherbe esik... de azt hiszem mostantól csak bízhatok, hiszen vannak rajtunk kívül álló dolgok is.
Egy pár napig nem leszek, de ha kedden sem jelentkeznék, akkor aggódhattok. Addig szorítsatok, én is szorítok mindenkinek a citromsárga mezõben, illetve aki ahhoz közeledik.

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.
Kamilla, azt olvastam, hogy a terhes nõknek csak kb. 35-40% émelyeg és hány.

Zsuzsó
zsuzsó

Doris,
Sok sikert a HSG-hez. a párod eredményei megvannak?
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok Lanyok!

Marcsi: oke, eljossz ertem hazig?Kép Majd beszeljunk meg egy idopontot, igaz meg raerunkKép

Repules: hat en is lemondtam mindent (Del-Korea, Birmingham) a melohelyen, es a fonok teljes mertekben egyetertett velem, hogy ilyen elozmenyek utan ne ugraljak. De Marcsi, en befizetnem az utat (igenybe veve esetleg a Doris altal emlitett storno biztositast), es ha megis baba van, akkor lemondanam!

Hovirag gratulaKépKép

Mi egyebkent jol vagyunk, de egesz nap olyan hanyingerem van, hogy az borzaszto. Persze a babaert mindentKép De nem is merek mit mondani a talira, hogy mit viszek, mert neha a legfinomabb dolgokra legszivesebben taccsolnek, igy nem tudom elore, aznap epp mihez lesz kedve a gyomromnakKépMarmint megcsinalni....Kép

Puszi: orsoly
orsoly

Szép jó reggelt mindenkinekKép
TimiciKép
Merre vagy???
CipómamaKép
Köszi, hogy jelentkeztél végreKép Ugye megkaptad a levelem? Vigyázz magadra és ha 5 babácskát nem is azért 2-õt mindenképp növeszgethetnél a pocidban...Kép
OrsolyKép
De jó, hogy jól vagytokKép Pihengess és növeszgesd a pocidKép
ZsuzsóKép
Kõszikla legurult.....! Nagyon örülök, hogy nincs azóta gond de tényleg komolyan kell kezelned és vigyáznod kell magatokraKép Nincs semmi, ami fontosabb lehet ennél... Bocsi, hogy úgy Rád ijesztettemKép
BesztiKép
Magyarból azért jó voltam....Kép
VandaKép
Mail magánban megy majdKép

Puszi Mindenkinek: Doris
doris

Sziasztok!

Bea!
Köszönöm! Hány órakkor kezdõdik a tali? Még ezt sem tudom! Meddig tart? Erre meg a párom kíváncsi! Kép
Megkaptam a leveled, írtam én is!

Zsuzsó!
Örülök hogy jobban vagy, de vigyázz magatokra! Pihenj sokat, és ne emelgess semmit! Izgulok értetek!

Doris!
Remélem jó lesz a HSG eredménye!

Szeretném a tanácsotokat kérni. Én még csak most kezdtem el méregetni tegnap reggeltõl a hõmet. Az az eredmény a jó, amikor felébredek? A két mérésem között 1 óra telt el, és 0,1° különbséggel több lett a késöbbi. Ha mérés elött 1 órával kimentem a wc-re, akkor az már nem pontos? Az nem baj, ha nem egy idõben mérem, hanem mondjuk 1-1,5 óra különbséggel reggelenként (amikor éppen felébredek 1/2 4 és 5 között valamikor)?
Most fogalmam sincs, a ciklus hányadik napján járok, a mûtét 30 napja volt. Szerinted a 36,9° melyik napra jellemzõ? Elõre is köszönöm a segítségeteket.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenki tanácsát, örülök, hogy ilyen egyértelmû a nyaralásproblémám megoldása. Már nem is idegeskedem annyira. Befizetem, 2-rõl is szó van.
Július elsõ hete: kocsival horvát tengerpart, augusztus 1 hete repülõvel török tengerpart (esküvõre is hivatalosak vagyunk). Ha esetleg volnék olyan szerencsés hogy teherbe esem addig és semmi problámám nem lenne akkor elgondolkoznék hogy menjek-e. Ha pl 4-5 hetesen, tehát amikor kiderült hogy terhes vagyok akkor kéne indulnunk akkor azért mennék el, mert ha kint valami baj történik akkor az a nagyon pici terhesség még menstruáció formájában érne véget. Egyébként meg azt hiszem hogy sztornóbiztosítással kb 20-30EFt-ot veszítenénk, és az még nem olyan sok.
Viszont azért terveztünk ennyi tengerpartos nyaralást, hogy kisimuljanak az idegeink, és hátha a tenger beváltja a hozzá fûzött reményeket babaügyilegKép.

Cipómama!
Örülök, hogy írtál! szóval inszem lesz, ezért stimuláltak? És mit kaptál?

Zsuzsó!
Mostmár jó kislány vagy, úgyhogy biztos minden rendben lesz veletek. Ne aggódjál.

Bárcsak én is otthon tölthetném a nyarat a babánkat várva. Úgy imádok ilyen szép idõben otthon lenni.

Marcsi
Marcsi

GittaKép
Célszerû a ciklusod elsõ napjától mérni a hõdet de nem gond, hogy már most elkezdted. Lényeges, hogy hagyományos higanyos hõmérõvel popsiban vagy hüvelyben mérd minden reggel közvetlenül ébredés után. Célszerû mindig azonos idõben mérni de 5-6 óra alvás minimum szükségeltetik a mérés elött.
Az én digitális termékenységi hõmérõmnek a tájékoztatója szerint + - 2 óra eltérés engedélyezett az elõzõ napi méréshez viszonyítva de a Lányok erre azt mondták, hogy nem igazán jó ezért próbáld inkább azonos idõben mérni pisilés, evés, ivás, mozgolódás...stb. elöttKép Ezt az értéket egyenlõre nem tudom hová tenni. Nekem pont ennyi volt azon a napon, amikor megjött a menzim...

doris

SziasztokKép
Ritkábban tudok jönni mert van munkám bõven, de igyekszem.Kép

Vanda,
Én TORCH vizsgálatot csináltattam ami az általad említetteken túl még a herpesz I-III. vírusokat is nézték. Nálam csak a rubeolára találtak antitestesteket, a többi negatív volt. Mondjuk nálam a rubeola volt a lényeg, mert arra nem emlékeztem ill. az anyu sem.

Zsuzsó,
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, csak az orvos utasításait tarsd szem elõtt.

Marcsi,KépA sós tengert javasolni is szokták a nõgyógyászok állítólag jót tesz a teherbeeséshez.

Moni, Beszti,
Szerintem az a lényeg hogy az összes kötelezõ vizsgálatot megcsinálják. Egyébként van a terhesgondozásról egy rendelet ami taxatíve felsorolja, hogy mely vizsgálatok kötelezõek és azok között ez a nyaki redõ vizsgálat nincs közte, de az AFP az igen. Ha érdekel akkor megírom a számát a rendeletnek, ez mondjuk azért is érdemes legalább egyszer elolvani, mert pl. minden trimeszterben egyszer u. hüvely tisztasági (bakteriális) vizsgálatot is köteles a doki elvégezni.

Doris,
Van már idõpontod?
Én egyébként köszi jól vagyok, bár az étkezésem elég hektikus. Van amit élbõl elutasítok mert rá sem bírok nézni, van amit pedig megkívánok. Mondjuk érdekes alakul az étkezési szokásom naponta kb. 5-6 alkalommal eszem és kb. olyan madár szintet, csak csipegetek. Émelygésem van rendesen, bár hála' eddig még nem taccsoltam.
Puszi:
Breki
Breki

9 NAP MÚLVA TALI!!!

Mettõl meddig? 10-tõl jöhettek, addigra a párom kényelmesen elmenekülhet, aztán amíg bírjuk. Én hétfõ reggel 1/2 8-ig ráérek.Kép

Edi
edi

MarcsiKép
Jó döntés voltKép Mi is többek közt ezért megyünk tengerhez és képzeld pont az utazásunk napján jön meg a menzim (Kép ) viszont mire hazajövünk kb. akkor lesz a pé-em (Kép ) így kipihenten tenger után talán könnyebben összejön a babuskaKép Izgi nyár leszKép
BrekiKép
Örülök, hogy jól vagytokKép Lennék a helyedben bár tudom, hogy nem rózsás...Kép Hétfõn megyek hsg-re a Párocskám pedig szerdán megy matyivizsgálatraKép

doris

Vanda,
Ment emilke.
Breki
Breki

Sziasztok, Lányok!

DORIS,
köszi szépen a jókivánságot, ari vagy! Kép

Mivel két napig szabin voltam, most hegyekben áll a papir az asztalomon Kép igy ma sem nagyon tudok itt lenni veletek, de azért próbálkozom majd.
Nálunk ebben a hónapban biztos nem lesz babóca Kép, mivel férjecském szombaton elutazott min. 2 hétre, és az azt megelõzõ nap a 11. volt csak, amikor akcióztunk, tehát az esélytelenek nyugalmával várom a következõ hónapot...

HÓVIRÁG,
gratula!!! Kép Kivánom, hogy sok örömöd teljék az elkövetkezendõ 8-9 hónapban!

Puszi mindenkinek!

KnéRita
knérita

/b{Kriszti} ezt írtad:

lanyok ezt talaltam!
jazmin ha neha olvasol minket feltetlen olvasd el!!!!!!!!!

A policisztás ovárium szindróma (PCO) az asszonyok 6–10 százalékát sújtja. Legfõbb tünetei az elhízás, a férfias szorrnövekedés (hirzutizmus), az állandó vérzési rendellenességek (fõként ritka, gyér és gyakran kimaradó havivérzés), súlyosabb esetben a férfias hajhullás, a férfihormon szorosodésre visszavezethetõ bõrbetegségek például akné, szeborrea). Mindkét petefészek szimmetrikusan megnövekszik, felszíni szöveteiben számos, 6–10 mm átmérõjû folyadékkal telt üreg (ciszta)látható.Az egyszerû peteérési zavarra visszavezethetõ policisztás petefészkek esetében a kísérõ tünetek hiányoznak, és ez az állapot rendszerint csak átmeneti. A fogamzóképes korú nõk kb. 20 százalékánál figyelhetõ meg ez a megtévesztõ elváltozás. A valódi PCO génhibára vezethetõ vissza. Olyan betegségek társulnak hozzá, mint a felnõttkori cukorbetegség, a vérzsíreltérések, a magas vérnyomás.

A policisztás ovárium szindrómát a sejtek inzulinnal szembeni érzékenységének csökkenése és az inzulintermelés következményes fokozódása váltja ki. A magas inzulinszint a petefészkekben fokozott férfihormon–termelést vált ki, és hatására csökken a nemi hormonokat megkötve tartó vérfehérjék szintje. A magas férfihormon (androgén) koncentráció megzavarja az fuggelékmirigy nemi hormonjainak termelõdését, ezáltal vérzéskimaradáshoz és meddõséghez vezet.

A PCO kezelésében eddig fõként az ovulációt segítõ hormonkezeléseket alkalmaztuk. A terhesség eléréséhez a “lombikbébi módszer“ is eredményes. Az utóbbi idõkben azonban két igen ígéretes kezelési módot dolgoztak ki. Az eddig kizárólag felnõttkori cukorbetegség kezelésében használt metformin és a troglitazon csökkenti az androgének termelõdését a petefészkek enzimjeinek potlása miatt. Ezek 2–3 hónap alatt rendezik a PCO–ban megfigyelthormonzavart. Ezáltal csökken a hajullás, a szõrnövekedés, normalizálódik a vérnyomás, helyreáll a havivérzés, csökken a testsúly, és normálissá válik a fogamzóképesség. Az eddigi “világcsúcsot“ egy amerikai aszszony tartja, aki a kezelés második hónapjában teherbe esett. Az orvosi szakirodalom szerint a policisztás ovárium szindrómát eredményezõ hormonzavart a metformin és a troglitazon az esetek többségében helyre tudja állítani. Ez természetesen nemcsak a fogamzóképesség szempontjábólnépegészségügyi jelentõségû. A PCO-hoz társuló betegségek jelentõs
mértékben fokozzák az érelmeszesedés, a szívinfarktus és agyérkatasztrófa
kockázatát. Ily módon a betegek életkilátásai is jelentõsen javíthatók.
A gyógyszerek anyai mellékhatásai ritkák. Mindkét említett gyógyszer nem cukorbetegeknek adva is igen biztonságos. Az egyetlen komoly ellenjavallatuk a vesemûködés károsodása.

A magzatra gyakorolt hatást illetõen elégtelen információkkal rendelkezünk. Az elsõ “metformin–bébik“ ugyan egészségesen születtek, ez azonban még kevés
ahhoz, hogy a gyógyszerek magzati ártalmatlanságát bátran kijelenthessük.
Annyit minden esetre tudunk, hogy metformin terhesség alatti alkalmazása
mellett fejlõdési rendellenesség még nem fordult elõ, és az erre vonatkozó
állatkísérletek során sem fordultak elõ magzati ártalmak.

Az anya azonban terhessége során fokozottabban van kitéve terhességi
cukorbetegség kialakulásának, mely mind az anyára, mind a magzatra komoly
veszélyt jelenthet.

A kezelés kifejlesztõi azt tartják a legbölcsebb döntésnek, hogy PCO esetében
a gyermek nemzése az ébredési hõmérséklet monitorozása mellett történjék.
Amennyiben az ébredési hõmérséklet az ovulációt követõen legalább 16 napig 37° C fölött marad, és a koraterhességi laboratóriumi vizsgálat is megerõsíti a beágyazódás megtörténtét, a gyógyszeres kezelés abbahagyható. A veleszületett rendellenességek szempontjából kritikus idõszak ugyanis a terhesség 3–8. hete. Amennyiben ezt megelõzõen következik be a magzati ártalom, a “minden vagy semmi törvénye“ érvényesül.Azaz, ha a magzat károsodott, korai spontán vetélés kovetkezik be.
Amennyiben a magzat túléli a fogamzást követõ 3 hetet, környezeti eredetû magzati ártalom nem valószínû. Ugy tûnik, a szülészet–nõgyógyászat tudománya ismét megoldott egy jelentõs problémát. A beteg és a magzatok biztonsága érdekében azonban
további klinikai vizsgálatok szükségesek ahhoz, hogy a leírt kezelési mód
hétköznapi rutinná váljék. Ezeket a vizsgálatokat az egészségügyi hatóságok is megkövetelik, mielõtt a PCO cukorbetegség gyógyszerekkel történõ gyógyítására engedélyt adnak. Ez hazánkban kb. 2 évet fog igénybe venni.

Dr. Elek Csaba
szülész-nõgyógyász, humángenetikus

NNa,ohozza megyek szept-ben!

/b{Kriszti

Voltál nála szeptemberben? Milyennek találtad?
Én is voltam nála nemrég, de részletes hormonvizsgálat nélkül felírt clostyt, bromoc-tint, progeszteront. Az I.klinikán részleteset csinálnak, szerinted mit tegyek?}

Nikie
nikie

Gitta

Megkaptam, köszi, jövõ héten beszélünk, addig remélem TIMICI is jelentkezik!!!

Bea
Bea

Lányok!

Most beszéltem Klárival. Tegnap bement a kórházba mert kicsit vérzettKép. Bevallása szerint kicsit túlhajtotta magát, de még õ sem tud sokmindent. Ulrahangra fog menni meg antibiotikumot fog kapni. ha gondoljátok hívjátok fel a mobilján.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Nikie!
Te új vagy itt? Kinek írtad e fentieket?

Edi!
Sajnos a talira nem tudok elmenni.Kép Majd a következõre megpróbálok. Biztos jó lesz és érezzétek jól magatokat.

Zsuzsó!
Örülök hogy jól vagy, de a bicajt feletsd el még 8 hónapra. Én nem is értem, hogy jutott eszedbe felvinni a harmadikra. Vigyázz nagyon most már magatokra!

Marcsi!
De jó nektek, hogy elmentek nyaralni. Én is imádok utazni, de lehet hogy idén ha lombik lesz nem megyünk sehova. Majd meglátjuk addig.

Rita!
Ne légy szomi! A jövõ hónap a mienk tudod!Kép

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!

Breki,
köszi, hogy leírtad a TORCH vizsgálat lényegét. Mivel ez teljesebb, lehet, hogy erre kérem meg a dokimat. A postaládámat még nem néztem, de menek KépKép Nem baj, ha csipegetve eszel, csak egyél! Kép

Cipomama,
végre hír felõled is! Kép Javítottalak a táblában! Ikrek is szép dolog KépKépKép

Lányok, úgy elkeseredtem, mindenki tengerpart... én meg lehet, hogy az idén sehova Kép nem megyek nyaralni.

Knérita! Kép Majd a köv. ciklusodban KépKép

Doris, megyek elolvasom a levlet Kép

Marcsi, mond meg Klárinak légyszí, hogy nem lesz semmi baj, szorítunk érte!

A TÁBLA:

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

NikieKép
Köszi az infokat a PCO-rólKép Rólad mit tudhatunk?
AndyKép
Úgy sajnálom, hogy nem jösz a talira...remélem legközelebb már találkozunkKép
RitaKép
Sebaj, majd a következõ hónapban sikeredikKép
VandaKép
Ne szomizz, hidd el én is voltam már úgy, ahogy most Ti... Hosszú évkig nem jutottunk el nyaralni meg már most is majdnem két év tellik el, hogy utoljára nyaraltunk... Azért remélem, hogy jól tellik majd a nyaratok. Esetleg last minute Horvátországot nem próbáltok meg? Oda mehetnétek kocsival, lehet vinni a kajcsit és talán nem olyan drága...Kép Vagy szabira sem tudtok menni?
MarcsikaKép
Jól döntöttél a nyaralást illetõen hidd elKép Fogunk mi még együtt "nyöszörögni" a hányingerek meg a viszeres lábaink miatt...KépKép Levél majd megy ahogy idõm engediKép
Légyszi add át Klárinak, hogy nagyon-nagyon szorítunk értük és vigyázzon Magukra!!! Ahogy tudsz róluk valamit kérlek írd megKép
Timici és a többi SárgaKép Hol vagytok???

doris

Sziasztok!

Doris!
Köszönöm amit írtál a hõmérõzésrõl. Higanyossal mérem hüvelyben. Sajnos az 1 óra eltérés nálam nagy valószínûséggel mindig meglesz, mivel az utóbbi idõben nem tudok rendesen aludni. Hajnali 4 után már csak forgolódom. Kép Remélem mielöbb megjön, hogy elkezdhessek végre egy teljes ciklust mérni. Kép De ritka kívánság ez itt! Kép Kép

Edi!
Ott leszünk, nem menekülhetsz! :D

Rita!
Még mindig történhetnek csodák! Lehet, hogy a nyugodt várakozás hozza meg a gyümölcsét! Kép Lehet korábban is, nem? Kép De ha mégsem Kép , akkor se csüggedj el!

Vanda!
Ne keseredj el, majd gondolunk rád! Hozunk haza egy kis babócacsináló hangulatot! Kép

Klári!
Vigyázz magatokra!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Köszi Lányok, a biztatást, aranyosak vagytok! Kép Kép

És lesz következõ hónap is, majd akkor sikerül, igaz???Kép

ZSUZSU,
CT-k vagyunk! Kép (CT=ciklustárs) Remélem, a Ti hónapotok sikeresebb lesz Kép

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Lányok,
örömmel jelentem be, hogy megnyílt az UH-os képtár a farmunkon! KépKép Meg lehet tekinteni, várom a további képeket (e-mailt mindenkinek küldtem errõl tegnap!)! KépKép
Egyenlõre még egy kép van fennt, de az tündéri!
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Andy, Vanda!

Megértem, milyen rossz ha az ember nem mehet nyaralni. Az elmúlt éveket mi is így töltöttük mert a férjem tanulmányi szabira járt, utána meg muszály volt dolgozni, nem mehetett még nyaralni is. De idén a sarkamra álltam, amúgy most õt sem volt nehéz meggyõzni hogy mi most a fontos.

Hátha nektek is sikerül pár napra valami vízpartra eljutni.

Marcsi
Marcsi

Vanda!
Én nem kaptam megKépKépKép
m.alice@freemail.hu
Alice

GittaKép
SzívesenKépÉn úgy gondolom egy óra csúszás nem nagy gond, fontos viszont, hogy a hétvégén is húzd fel az órát, nehogy elmúlaszt az idõpontotKép
VandaKép
Köszi, majd megnézemKép

doris

Marcsi! Kép
Nekem valahogy a nyaralás az "éltetõ", hiszen mindig várom a nyarat, benne a szabimat, és hát a kikapcsolódást. Eddig minden évben sikerült valahová elmennünk nyaralni, és olyan rossz, hogy az idén talán sehová Kép Ha így is lesz, próbálom majd értelmesen eltölteni az itthoni napokat, majd járunk sokat fürdeni a Tiszára legfeljebb Kép
Azért még reménykedem.

Alice! Kép
Pedig neked is elküldtem, de lehet az még a régi címed volt. Átküldöm a fenti címre! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Doris!
Fogunk mi még együtt talizni!KépÉn is sajnálom...

Vanda!
Egyetértek veled.Kép Én is mindig úgy várom a nyarat, hogy szabira menjek és elmenjünk nyaralni. Tavaly se voltunk, mert a konyhát újjítottuk fel. Idén meg ha lesz lombik akkor meg azért.

Marcsi!
Igen hátha mégis eltudunk menni legalább belföldre. Ha megyünk akkor inkább Pécs és Eger.

Puszi

Andy
Andy

Vanda!Kép
KöszikeKép

Megnéztem a képetKép húúúú de kis aranyos a drágaKépnekem is kell olyanKépKépKép

Alice
Alice

Sziasztok Lányok!

De jó újra itt lenni!Kép
Egy hétig nem tudtam jönni, mert elromlott az e-mail és az internet rendszerünk.Kép
Hát lesz mit bepótolnom az olvasásban. Kinyomtatok mindent és meglesz az esti program. Ma úgyis egyedül leszek, mert a férjem tréningen van vidéken.Kép

Sajnos nem tudok hozzászólni emiatt ahhoz, amit írtatok. Remélem, mindenki jól van és csak a legjobb dolgok történtek.Kép

Én egy örömhírrõl tudok beszámolni:
Megvan a férjem eredménye és hát az az igazság, hogy nem is tudom, mit szóljak hozzá. Inkább leírom Nektek az értékeket:

Mennyiség: 90millió/ml! Kép
Mozgás: 90% célirányosan, gyorsan mozog! Kép
Alak: 95% egészséges, jó alakú! Kép

Mit szóltok? Én majdnem sírtam a boldogságtól. A dokibácsi azt mondta, hogy ez ritka jó, kiemelkedõ eredmény, és hogy ilyen donorokra lenne szükség a kórházban!KépKépKép

Nagyon örölünk mind a ketten. Én holnap megyek dokihoz. Remélem, jó híreket hallok majd Tõle és hamarosan teljesül a vágyunk.Kép

Puszillak Benneteket, holnapig mindent elolvasok és jövök.
A talit már alig várom.Kép
Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Szívbõl gratulálok a Párod eredményéhezKép Ezek aztán az egészséges fickócskákKépKép Ebbõl baba kell, hogy szülessenKépKép Jó olvasgatást estéreKép
MarcsiKép
Sikerült elküldenem a választKép

doris

Andy! Kép
Igen, a szabi olyan stresszlevezetõ. Utána a munkahelyemen teljesen másképp viselkedek: ki vagyok pihenve, nem tud felidegelni senki, és csak vigyorgok, meg mesélek, hogy mi volt Kép

Alice! Kép
Most is nézd meg, Kata007 is "adott" pár képet, cukik! Kép

Zsuzsu! Kép
Ez szuper eredmény, gratulálok a párodhoz - ilyen értelemben kuc-kuc KépKép

CITROMSÁRGÁK?? Merre jártok? Meséljetek végre, hogy mi van... Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsu!
Gratulálok a párod eredményéhez!

Viszlát mára, majd holnap jövök!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Lenne egy szakmai kerdesem. :-)

Szoval, tegnap megjott, de a "mennyisege" joval kevesebb, mint szokott lenni. MA van a 2. nap, ma kene elkezdeni a Clostit. Viszont a gyogyszerre az van irva, hogy terheseknek TILOS a szedese.
Ilyen keves menzim meg nem volt, mi van, ha megis terhes vagyok? :o Ma reggel csinaltam tesztet, negativ volt.

Szerintetek mit csinaljak? Lehet, hogy nem a ciklus 2. hanem a 3. napjan kezdenem el szedni gyogyszert? Mert addig figyelnem, hogy megjon-e rendesen?

Szerintetek?
Koszi,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Vanda,
nálam nyugodtan visszavonhatod a citromsárgát, reménytelen az ügy. Nem voltam itthon pé-kor, és már a barna trutyizás is elkezdödött, lassan kuszom a tábla aljára. Azért jo volt látni, hogy besárgitottál, jol esett. Ritkán vagyok az esélyes mezöben.
Talán majd legközelebb. Probálok valami nyaralást szervezni az akcios napokra, én is bizok a tengerben.

Képzeljétek, a kutyám viszont terhes, juniusban fognak születni a gyönyörü kis németjuhász kölykök. Már nagyon várom, végre babázhatok. Ha máshogy nem, legalább a kutyababákkal.

Azért mindenkinek nagyon szurkolok!
Eni
Eni

Gombóc, a hõd mennyi volt reggel?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?